Webroot vs Kaspersky: Decidir el millor antivirus el 2023

Estem provant Webroot vs. Kaspersky en una comparació de cap a cos per veure el bé que s’apilen contra el millor programari antivirus del mercat. Kaspersky és un antivirus de vella escola amb moltes funcions, mentre que Webroot adopta un enfocament diferent de la seva ciberseguretat que podria atraure nous clients.

No podem cobrir tot aquesta comparació de Webroot vs. Kaspersky, per la qual cosa, abans de començar, consulteu la nostra revisió separada de Webroot SecureAnywhere i la revisió de Kaspersky Anti-Virus per a una anàlisi en profunditat d’ambdós programaris..

Configuració d’una baralla: Kaspersky vs Webroot

Si heu llegit algunes de les altres ressenyes de comparació d’antivirus que hem fet al nostre arxiu antivirus, sabreu el format. Comparem Kaspersky i Webroot en cinc rondes per decidir quin és el millor.

Començarem per mirar les funcions i els preus de l’oferta abans de provar tant antivirus per a la facilitat d’ús, protecció general i atenció al client. El guanyador de cada ronda obtindrà un punt, amb una breu recuperació per explicar el perquè.

El primer antivirus a obtenir tres o més punts serà el guanyador global. Al final d’aquesta revisió, proporcionarem els nostres comentaris finals sobre Webroot i Kaspersky. Utilitzem el nostre millor judici, però no dubteu a deixar un comentari a continuació si no esteu d’acord amb la nostra decisió.

1

Característiques

Les noves amenaces requereixen noves funcions per combatre-les. Si el vostre programari antivirus no us ofereix el nivell adequat de funcions per als vostres dispositius, potser tindreu un forat a la protecció global.

Parlarem de les funcions que s’ofereixen tant de Webroot com de Kaspersky per ajudar-vos a decidir quina és la millor per als vostres requisits.

Webroot

Webroot és un antivirus una mica inusual, gràcies als mètodes no convencionals que utilitza per protegir el vostre dispositiu. Utilitza detecció, exploració i protecció basades en núvols per protegir els vostres dispositius de programari maliciós alhora que limita l’impacte sobre el vostre propi sistema.

Funcions del webroot

La instal·lació és minúscula, sobretot en comparació amb altres grans proveïdors com Bitdefender (consulteu la nostra revisió de Bitdefender, així com la nostra comparació de Bitdefender vs. Webroot). Si trasllada la major part de l’obra als servidors de Webroot, proporciona als usuaris el benefici d’aquests grans recursos.

Les noves amenaces es processen i s’analitzen immediatament, i es comparteix la informació amb altres usuaris un cop es pren la decisió. L’impacte sobre els recursos del vostre sistema es redueix significativament en comparació amb altres antivirus, especialment opcions amb recursos pesats com Comodo (consulteu la nostra revisió de Comodo Internet Security Suite).

Aquesta “protecció avançada contra les amenaces” de Webroot és estàndard als productes Windows i Mac. Per afegir a la seva protecció antivirus general, Webroot inclou un tallafoc i eines de control de xarxa, protecció contra la pesca i un bloqueig de privadesa que impedeix que la càmera web es posi.

Hi ha funcions addicionals que podeu provar, que converteixen Webroot en una suite de seguretat més àmplia. La compatibilitat mòbil per a dispositius Android i iOS s’inclou amb el paquet Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus de mig nivell.

També podeu pagar una quantitat addicional d’emmagatzematge en núvol de 25 GB, útil per fer una còpia de seguretat dels fitxers importants. També hi ha un gestor de contrasenyes bàsic que, tot i que és adequat, no inclou el conjunt de funcions que veureu en un gestor de contrasenyes dedicat com Dashlane (consulteu la nostra revisió Dashlane).

Kaspersky

Igual que amb tots els grans atacants, Kaspersky intenta ser més que un “antivirus”. Tanmateix, si busqueu protecció bàsica, Kaspersky Anti-Virus us ha de cobrir. Aquest pla únic per a Windows es troba a la part inferior de les opcions de Kaspersky, centrat a protegir el vostre PC de les amenaces típiques..

Característiques de Kaspersky

El nom ho diu tot, però Kaspersky Anti-Virus té uns quants trucs addicionals en la màniga. Ofereix protecció per a amenaces modernes, inclosa la protecció anti-criptomoneda per evitar que els miners s’alimentin del vostre PC per generar bitcoin i altres criptocurrencies, que podrien cremar el vostre dispositiu.. 

El preuat Kaspersky preveu obrir les portes per obtenir funcions addicionals. Internet Security inclou protecció per a dispositius Android i és una de les dues recomanacions més destacades de la nostra millor llista antivirus per a Android.

Igual que Webroot, els plans de Kaspersky tenen protecció contra els pirates informàtics que reben les càmeres web. També teniu protecció anti-phishing per bloquejar llocs web sospitosos.

Kaspersky també inclou un navegador web aïllat anomenat Safe Money per protegir-vos en línia. Això crea un entorn bloquejat per utilitzar llocs web delicats amb seguretat, com ara el banc en línia. També impedeix que es gravin les entrades de pantalla i teclat.

Els paquets Kaspersky inclouen Secure Connection, una xarxa privada virtual que us permet garantir l’accés a Internet i ocultar la vostra identitat en línia. Inclou un límit de dades de 200 MB cada dia, que no és ideal per a un ús pesat.

Si voleu una VPN il·limitada, combini Kaspersky amb un proveïdor VPN premium de la nostra millor llista de VPN, com ExpressVPN (consulteu la nostra revisió ExpressVPN). 

  Com instal·lar Elysium a Kodi

La connexió segura és només una de les funcions de privadesa que ofereix Kaspersky. També teniu controls parentals i augmenteu la protecció de fitxers amb Kaspersky Total Security, la suite de productes més cara de l’empresa.

Total Security inclou un gestor de contrasenyes de primer nivell que, a diferència de l’oferta de Webroot i la majoria de proveïdors d’antivirus, té funcions avançades i una bona interfície d’usuari, tal com explica la nostra revisió separada de Kaspersky Password Manager..

Primer Pensament

Kaspersky és l’antivirus tradicional, mentre que Webroot pretén ser el futur, amb un servei centrat en el núvol que té l’avantatge de la velocitat sobre el seu competidor. És una bona opció per a PC i Mac amb menys recursos del sistema disponibles.

Tot i això, Kaspersky ofereix més carn als ossos. La protecció antivirus típica s’acompanya amb un administrador de contrasenyes excel·lent, un navegador aïllat i funcions de privadesa addicionals per defensar-se d’amenaces habituals.

Ronda: Punt de característiques per a Anti-Virus de Kaspersky

Logotip de Kaspersky Anti-Virus
Logotip de Webroot SecureAnywhere

2

Preu

Tot i que té el seu millor programari antivirus gratuït, la protecció més forta requereix una subscripció. Tant amb Kaspersky com amb Webroot, els clients poden pagar per la seva elecció de nivells de subscripció, que ofereixen diferents funcions disponibles. 

Per ajudar-vos a triar entre ells, anem a veure els plans de preus que ofereixen Webroot i Kaspersky.

Webroot

Webroot té cinc subscripcions diferents, totes sota la marca “SecureAnywhere”. Alguns són plans de nínxol dirigits a determinats tipus de clients, com ara jugadors. D’altres són bàsics, com el pla “AntiVirus” de la part inferior.

SecureAnywhere AntiVirus té un descompte de 10 dòlars per als nous clients, però també és bastant barat per als clients existents, a 39,99 dòlars anuals. És compatible amb PC i Mac, amb cobertura de dispositiu disponible per a un o tres dispositius. Com hem esmentat anteriorment, inclou les funcions de protecció al núvol i seguretat de xarxa de Webroot.

El següent pla disponible és SecureAnywhere Internet Security Plus, que té un cost de 59,99 dòlars anuals, que baixa a 44,99 dòlars anuals per als nous clients. 

De nom llarg i econòmic de preu, inclou suport per a dispositius Android i iOS i inclou el gestor de contrasenyes bàsic de Webroot per un import addicional de 10 dòlars anuals. També obté una cobertura addicional de dispositius, amb subscripcions disponibles per a tres o cinc dispositius, d’un a tres anys.

A la part superior es troba SecureAnywhere Internet Security Complete, que inclou totes les funcions que Webroot ha d’oferir per 79,99 dòlars a l’any o 59,99 dòlars anuals després de l’oferta de nous clients amb 20 dòlars. Junt amb les funcions esmentades anteriorment, inclou eines d’optimització del sistema, emmagatzematge en núvol i cobertura per a cinc dispositius.

Si necessiteu més de cinc dispositius, haureu d’invertir en el paquet de famílies completes SecureAnywhere Internet Security Complete, que protegeix 10 dispositius. A 159,99 dòlars l’any, és bastant costós i no s’ofereix cap descompte per als nous clients.

Webroot AntiVirus per als jugadors està una mica fora de lloc a la llista, la protecció més que autoexplicativa dels jugadors de PC. És el mateix preu que AntiVirus, amb les mateixes funcions, però afirma oferir als jugadors una experiència de silenci i sense retard.

A banda d’un mode “silenciós”, sembla ser un paquet idèntic a l’oferta normal d’Antivirus, tot i que AntiVirus per a jugadors només ve amb protecció per a un dispositiu..

Kaspersky

En contrast amb els cinc plans de Webroot, Kaspersky té un perfil més prim, amb tres disponibles. Igual que Webroot, podeu variar els plans segons la cobertura del dispositiu i la longitud de cobertura.

Gràcies a un descompte generós del 60 per cent per als nous clients, no hi ha molta diferència de preu entre els plans més barats i els més cars de Kaspersky. El pla més barat és Kaspersky Anti-Virus, que costa 23,99 dòlars anuals i només amb 16 dòlars menys que Kaspersky Total Security a la part superior.

El programa antivirus només és Windows i inclou cobertura de tres a cinc dispositius. Igual que Webroot SecureAnywhere AntiVirus, Kaspersky Anti-Virus ofereix una protecció bàsica antivirus. La majoria dels usuaris voldran mirar el següent pla, Kaspersky Internet Security, per obtenir un millor rendiment per al vostre compte.

Només té 8 dòlars més, però ofereix protecció per a dispositius mòbils i usuaris de Mac entre tres i cinc dispositius. La gamma de dispositius compatibles fa que aquesta sigui una opció de valor millor per als clients en comparació amb Kaspersky Anti-Virus només per a PC.

També inclou el navegador aïllat Safe Money, la protecció VPN i els controls de privadesa. Tot i això, està limitat a cinc dispositius, per la qual cosa les famílies nombroses hauran de mirar Kaspersky Total Security.

Amb cobertura per a cinc o deu dispositius, Total Security afegeix funcions de xifratge de fitxers, el respectat gestor de contrasenyes i controls parentals amb dos comptes d’usuari per supervisar i fer el seguiment dels dispositius instal·lats..

Ronda dos pensaments

Webroot és una opció assequible, fins i tot a la part superior. Kaspersky tampoc té un preu massa dolent, amb grans descomptes i funcions de clients nous que l’han impulsat a la nostra llista segura d’antivirus més segura. Tanmateix, amb millors descomptes i més funcions pel preu, Kaspersky guanya aquesta ronda: només.

Ronda: Punt de preus per a Anti-Virus de Kaspersky

Logotip de Kaspersky Anti-Virus
Logotip de Webroot SecureAnywhere

3

Amabilitat amb l’Usuari

El programari antivirus ha de ser fàcil per als usuaris i principiants, des del primer moment. Feu un cop d’ull a la nostra revisió Antivirus BullGuard per veure un proveïdor d’antivirus que no aconsegueix el saldo correcte..

Analitzem la facilitat d’ús de Webroot i Kaspersky, des de la instal·lació fins a l’ús general.

  El millor antivirus per a Android 2023: la defensa del vostre Droid del programari maliciós

Webroot

Pel que sabem, no hi ha cap proveïdor antivirus que tingui un instal·lador amb la velocitat, la mida i la petjada de Webroot. El fitxer d’instal·lació és d’uns 5 MB, que és minúscul, però també és un signe del funcionament de Webroot.

La instal·lació és bastant ràpida, amb una durada aproximada de dos minuts des del començament fins al final, inclòs el temps per iniciar una exploració inicial, que és ràpida i lleugera als recursos del sistema. Si antigament heu utilitzat un antivirus “maldestre”, Webroot us sorprendrà.

Escaneig webroot-client

Un cop finalitzat, sereu dirigits al menú principal del client. És senzill d’utilitzar, centrant-se sobretot en la seva característica principal: exploració antivirus. Una barra lateral us permet accedir a les altres funcions i configuracions, així com un accés ràpid a la base de coneixement de Webroot.

El menú de configuració ofereix als usuaris de Webroot l’opció de personalitzar gairebé totes les parts de la seva protecció. Podeu modificar l’exploració antivirus de Webroot, fent-la més intensa, centrant-la en determinades seccions del dispositiu o programant exploracions periòdiques..

Cada funció té una opció “aprendre més”, enllaçant amb guies de suport addicionals que l’exploren amb més profunditat. Per exemple, si feu clic a “protecció de la identitat”, es mostrarà informació sobre els mètodes de protecció de la identitat de Webroot per ajudar-vos a comprendre-la més.

Amb una àmplia personalització i una interfície senzilla, Webroot és un antivirus que s’adapta bé a tot tipus d’usuaris. És ràpid d’instal·lar, de personalitzar fàcilment i no notareu cap impacte negatiu en el rendiment del vostre PC mentre us protegeix.

Kaspersky

El fitxer d’instal·lador de Kaspersky és petit també, però a diferència de Webroot, descarrega la resta de fitxers que necessita un cop comenci la instal·lació. També té uns quants passos més en comparació amb Webroot, amb al voltant de tres menús de termes i condicions diferents que cal superar abans que comenci.

Kaspersky no és un antivirus difícil de descobrir, però. La majoria de les funcions habituals, com ara diners segurs, controls parentals i accés a l’exploració antivirus, estan disponibles un cop obert el client.

Kaspersky-Client

Les funcions menys comunes s’amaguen però són fàcilment accessibles. A la part inferior del tauler principal hi ha un botó de “més eines” que us porta a la llista més àmplia de funcions de Kaspersky. Si no esteu segurs sobre alguna de les funcions, Kaspersky inclou una breu descripció per explicar el seu propòsit.

El menú de configuració no s’identifica clarament, però podeu trobar-lo fent clic al botó inferior de l’esquerra. Gairebé totes les parts de la protecció i característiques de Kaspersky es poden personalitzar des d’aquesta zona.

La pestanya “exploració” us permet personalitzar la vostra configuració de protecció, modificant el nivell de seguretat per escollir la intensitat de les exploracions antivirus. La pestanya “protecció” us permet activar (o desactivar) totes les funcions incloses, si voleu.

Ronda de tres pensaments

No hi ha cap guanyador clar entre Kaspersky i Webroot quan es tracti de facilitat per als usuaris. Tots dos proveïdors ofereixen una bona interfície d’usuari, una instal·lació ràpida i una àmplia personalització per fer-la adequada per a qualsevol usuari.

Ronda: Amabilitat de l’usuari No hi ha un guanyador clar, els punts dels dos

Logotip de Kaspersky Anti-Virus
Logotip de Webroot SecureAnywhere

4

Protecció

Si invertiu diners en programari antivirus, desitgeu la millor protecció per als vostres diners. Tenint en compte això, anem a veure la protecció que Webroot i Kaspersky ofereixen als clients. En lloc de provar nosaltres mateixos aquests proveïdors, utilitzarem els informes de tres empreses de seguretat independents per dictaminar-nos.

Webroot

La majoria dels laboratoris esperen que el programari antivirus respongui immediatament a les amenaces. L’enfocament retardat que utilitza Webroot no s’adapta bé a aquest tipus de metodologies de prova. 

Això es deu al fet que, a diferència d’altres programes antivirus, Webroot adopta un enfocament tardà sobre les noves amenaces. Provarà qualsevol programari maliciós que detecti en un mode “caixa de sorra”, analitzarà el seu comportament i, a continuació, passarà aquesta informació.

Els lectors habituals sabran que utilitzem tres laboratoris de prova per a la nostra comparació de protecció habitual. Malauradament, els mètodes inusuals de Webroot dificulten la realització de proves periòdiques sobre la seva protecció per als nostres laboratoris.

Alguns no molesten en intentar-ho. Comparatius AV, per exemple, no ha provat Webroot des del 2012. Com que la informació està obsoleta, no podem utilitzar aquest laboratori com a part de la nostra consideració.

Webroot-AVTest-juny de 2023

L’AV-Test és un dels pocs laboratoris que fan proves Webroot regularment. Tanmateix, el Webroot es redueix amb les proves del test AV. A la ronda de proves de maig-juny de 2023 del test AV es va registrar una puntuació de protecció sorprenentment baixa de 2 de 6. La seva puntuació de rendiment de 5,5 sobre 6 era molt superior. 

La puntuació de protecció baixa seria normalment un senyal d’alerta massiu d’un proveïdor d’antivirus poc performant. El personal de Webroot va respondre a aquest informe en un missatge al fòrum de clients, criticant la metodologia de proves de AV-Test.

MRG Effitas va provar per última vegada Webroot a les proves d’espectre complet Q3 2023. Malauradament, aquest va ser un altre resultat “pobre” per Webroot en paper, amb més d’una quarta part de les mostres de programari maliciós que no es van detectar inicialment.

Tot i això, el mètode Webroot es demostra en els resultats. Del 26,75 per cent perdut inicialment, totes les mostres es van recollir al cap de 24 hores. 

  Seguretat del lloc web: Com mantenir el vostre lloc segur al 2023

Això sembla demostrar que l’enfocament de les proves de sandbox, integrant a la protecció de Webroot, funciona bé. De les 329 mostres, només el 0,3 per cent es va perdre completament durant la prova MRG Effitas.

Kaspersky

Com a proveïdor d’antivirus “típic”, Kaspersky és provat regularment pels nostres tres laboratoris de seguretat sense cap dificultat.

Va obtenir una puntuació perfecta a l’última prova d’AV-Test de juliol-agost de 2023, i AV-Test va adjudicar a l’empresa 6 sobre 6 per protecció i rendiment. Les puntuacions de protecció van ser impossibles de superar, amb un èxit del 100 per cent tant a juliol com a agost.

Kaspersky-AVTest-agost de 2023

La prova de AV-Comparatives, al febrer-maig del 2023, va afermar-la, amb una altra taxa d’èxit del 100 per cent. Les 752 mostres de proves de programari maliciós van ser bloquejades per Kaspersky durant les proves. Per la qualitat de protecció i el rendiment global, AV-Comparatives va concedir a Kaspersky el seu màxim premi Advanced +.

Kaspersky tampoc va fallar durant les proves de MRG Effitas. Durant les proves del segon trimestre del 2023, Kaspersky va bloquejar 398 de les 398 mostres de programari maliciós i MRG Effitas va atorgar a Kaspersky la seva certificació de nivell 1 de protecció..

Això situa Kaspersky a la mateixa categoria que altres proveïdors de grans noms, com ara Avira (vegeu la nostra revisió sobre Avira).

Ronda de quatre pensaments

Aquesta ronda és difícil d’avaluar. Webroot és un antivirus dur que es jutja als laboratoris de proves típics, però les proves de MRG Effitas van demostrar que, tot i que l’enfocament de la caixa de sorra podria tenir un retard, es produeixen noves amenaces al cap de 24 hores en gairebé tots els casos..

Tot i així, és difícil ignorar les puntuacions absolutament increïbles de les proves de Kaspersky. Ni un sol exemple de programari maliciós va incomplir les defenses de Kaspersky durant milers de mostres, cosa que va ser el guanyador just en aquesta ronda.

Ronda: Punt de protecció dels antivirus de Kaspersky

Logotip de Kaspersky Anti-Virus
Logotip de Webroot SecureAnywhere

5

Assistència

L’assistència al client efectiva és essencial quan us trobeu davant d’un problema que no podreu resoldre. Mirem l’assistència que Webroot i Kaspersky ofereixen als clients a la nostra darrera ronda.

Webroot

Webroot ofereix diversos mètodes de suport amb els quals poden treballar els clients. Si heu de marcar un problema, podeu utilitzar el sistema de ticketing de suport o consultar els feeds de Twitter i Facebook de Webroot..

Suport per a llocs web

També hi ha una opció de xat en directe, però no la podeu fer servir per a preguntes de suport tècnic, ja que es limita a les preguntes de vendes..

Webroot té disponible una base de coneixement que respon a preguntes habituals, amb una barra de cerca per ajudar-vos a trobar articles concrets. També podeu fer cerques a través del fòrum de la comunitat Webroot per trobar respostes o preguntar als vostres, a quins clients i personal de Webroot respondran.

Si heu de parlar directament amb un assessor, podeu contactar amb Webroot per telèfon. Webroot disposa de personal de suport disponible a Europa, Austràlia i Estats Units.

Kaspersky

Per a un proveïdor que intenta competir a la part superior del mercat, està clar que l’assistència en directe no és una cosa que Kaspersky vol endurir-se, tot i que ha millorat des de la darrera revisió important de Kaspersky..

Kaspersky ofereix suport a les xarxes socials, però no és fàcil trobar altres mètodes d’ajuda. Navegar pel lloc web de suport de Kaspersky, eventualment, us ofereix l’opció de comunicació directa. 

Kaspersky-Support-Site

Podeu “xerrar amb un expert” a través del xat en directe durant les hores d’oficina de la setmana per a consultes bàsiques. Tanmateix, els problemes complexos requereixen que utilitzeu el mètode d’assistència facturat. Si teniu un problema d’urgència, podeu parlar per telèfon amb l’assistència tècnica de Kaspersky. L’assistència s’adapta a la vostra ubicació, amb diverses hores disponibles que coincideixen amb la vostra configuració regional.

Els clients de Kaspersky també poden fer ús de la seva base de coneixements, que té guies sobre temes habituals. També podeu cercar al fòrum de la comunitat activa les publicacions anteriors d’altres clients i personal, així com fer les vostres pròpies preguntes.

Ronda de cinc pensaments

Kaspersky ha facilitat la localització de mètodes de suport directe, però encara és difícil trobar-lo. El lloc webroot és una mica més fàcil de navegar, amb un fòrum actiu i una base de coneixement útil per als consumidors. Tot i això, tots dos proveïdors són gairebé iguals per al suport al client, cosa que fa que aquesta ronda sigui un empat.

Ronda: Assistència: No hi ha guanyador clar, punts pels dos

Logotip de Kaspersky Anti-Virus
Logotip de Webroot SecureAnywhere

6

Pensaments finals

No hi ha molts proveïdors antivirus tan exclusius com Webroot SecureAnywhere. És ràpid, ràpid i barat, amb plans dissenyats per a minvar els jugadors més grans del mercat, proporcionant-vos un nivell raonable de protecció i característiques..

Els resultats de les proves de MRG Effitas mostren que l’enfocament retardat de Webroot a les proves de programari maliciós (utilitzant una caixa de sorra i anàlisi humana per analitzar programari maliciós en estat salvatge) pot funcionar bé. Només és que Kaspersky funciona millor utilitzant mètodes estàndard i provats a un cost similar, cosa que fa que sigui el guanyador global de la nostra revisió de comparació..

Kaspersky també ofereix més funcions que Webroot, amb bons descomptes per a clients nous i una interfície amable i fàcil d’utilitzar.

Guanyador: Kaspersky

Kaspersky no és perfecte, però encara recomanem Bitdefender com la nostra millor opció antivirus. Doneu un cop d’ull a la nostra revisió de comparació Bitdefender vs. Kaspersky per veure el rendiment de Kaspersky amb els millors del mercat.

També podeu fer una ullada als altres articles antivirus per obtenir altres revisions i comparacions per ajudar-vos a prendre la vostra elecció final. 

Feu servir Webroot SecureAnywhere o Anti-Virus Kaspersky? Deixa els teus pensaments i comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me