Bedste Cloud Storage til Australien 2023

Australierne har konstant øget deres brug af skylagring, og det er ikke underligt. Cloudopbevaring giver dig mulighed for at rydde plads på din harddisk, samarbejde lettere, dele dine fotos og mere. Ulempen er dens afstand fra resten af ​​verden, da tættere servere er bedre, så vi har fundet det bedste cloud-lager til Australien for dig, startende med Egnyte Connect.

Hvor tæt du er på udbyderens servere har en enorm indflydelse på kvaliteten af ​​din skyopbevaringsoplevelse. Din dataoverførsel vil være hurtigere og bør have færre afbrydelser, hvilket naturligvis foretrækkes frem for en forbindelse, der kan hænge og bryde.

En af de største bekymringer er imidlertid, at den australske regering ikke undgår at snyde sig, selvom det bare er metadata. En fremtidig aftale muligvis endda giver dem mulighed for at påtage sig en garanti for adgang til data direkte til U.S. cloud-udbydere (hvorfor vi anbefaler, at du bruger en af ​​vores bedste VPN til Australien-valg). Når det er sagt, kan god sikkerhed hjælpe dig med at forhindre nogen i at se på dine data.

Inden vi begynder med vores valg, lad os definere resten af ​​vores kriterier for at vælge den bedste cloud-lagerplads til Australien fra vores bedste cloud-lagerliste. Hvis du leder efter backup – der er en forskel – se vores bedste online backup for Australien.

Bedste Cloud Storage til Australien 2023

Hvad der gør det bedste Cloud Storage til Australien

Serverplacering er vigtigst. Jo tættere du er på skylagringsservere, jo bedre. Nogle tjenester giver dig mulighed for at forbedre din forbindelse ved at justere overførselsindstillinger og de fleste anvender en blokniveauoverførselsalgoritme. Din forbindelseshastighed og stabilitet afhænger også af din internetudbyder.

En god forbindelse er godt og fint, men det vil aldrig være hurtigt nok til at undgå ondsindede personer eller regeringer. Det er her sikkerhed kommer ind. Vi ser på, hvilken slags kryptering sikrer dine data under transit og i hvile. Privat kryptering er ideel, da det forhindrer nogen i at læse dine data. Tjenesten skal også have tofaktorautentisering for at beskytte din adgangskode.

Ingen ønsker at betale en arm og et ben for sikkerhed og hastighed. Services adskiller sig med mængden af ​​plads og planer, de tilbyder for pengene, så jo flere planer de har, jo større er dine chancer for at finde den rigtige. At have en gratis plan eller en prøve er også et plus, da du ved hjælp af en giver dig mulighed for at teste tjenesten, før du abonnerer.

Du behøver ikke at være et it-geni, eller burde ikke være nødvendigt, for at bruge skylagring. En ligetil og fornøjelig oplevelse vil hjælpe. Grænsefladerne – web, desktop og mobil – skal også være attraktive. Vi bemærker også, hvilke operativsystemer tjenesterne fungerer på.

Nu hvor vi er færdige med at fastlægge vores kriterier, begynder vi med vores øverste valg.

1. Bedste Cloud Storage til Australien: Egnyte Connect

Ud over at være vores øverste valg for Australien er Egnyte Connect en af ​​de bedste udbydere af filsynkronisering og deling af virksomheder. Tjenesten bruger en funktion, den kalder “global netværksacceleration”, der lader kunderne bruge de nyeste netværksteknologier, når de får adgang til datacentre. Et datacenter er i regionen Asien og Stillehavet, hvilket er perfekt til Australien.

Når det er sagt, kunne Egnyte være hurtigere ved de første uploads. Resultaterne af vores test var langsommere, end vi forventede. Det var dog meget hurtigere, når man uploadede eksisterende filer, på grund af sin synkroniseringsalgoritme på niveau niveau.

AES 256-bit kryptering krypterer dine data, før de uploades eller synkroniseres, men tjenesten kvalificerer sig ikke som nul-viden, fordi den skal dekryptere dine filer for at læse metadata.

Heldigvis integreres Egnyte med Boxcryptor (læs vores Boxcryptor-gennemgang), som giver privat kryptering. Blokniveau-synkronisering fungerer dog ikke, hvis du bruger den. Du kan aktivere tofaktorautentisering for at forhindre indtrængen, hvis nogen stjæler din adgangskode, og for yderligere at beskytte dine legitimationsoplysninger kan du aktivere minimumskrav til adgangskode.

Andre grunde, som vi kan lide Egnyte Connect

Egnyte har tre forretningsplaner: Office, Business og Enterprise. Office kræver mindst fem ansatte og giver dig 5 TB onlineopbevaring for $ 8 pr. Medarbejder pr. Måned, hvilket er stor værdi. For mere end 25 ansatte giver forretningsplanen 10 TB online lager og avanceret sikkerhed.

Hvis du har over 100 ansatte, kræver Egnyte, at du abonnerer på Enterprise-planen, som ikke har et loft på medarbejdere eller opbevaring. Derudover får du premium support og administration pakken. Teamplanen er velegnet til en til tre brugere. Det koster $ 10 per bruger per måned for 1 TB lagerplads og masser af funktioner.

Du har ikke problemer med webklienten, da dens interface er let at bruge, har mange funktioner og er underholdende. Det samme gælder mobilappen, som giver dig mulighed for at åbne og redigere indhold fra skyen, inklusive Office – intet behov for Office 365 – og Adobe .pdf-dokumenter. Mobilappen kan også uploade dit telefonindhold direkte til skyen, hvilket er praktisk.

Desktop-klienten er ligetil, fordi den bruger den fælles synkroniseringsmodel – en synkroniseringsmappe på din harddisk og ikonet i systembakken. Det har også en funktion kaldet Egnyte Drive, som giver dig adgang til dine skydata fra dit filsystem uden at tage plads på din harddisk. Klienten er tilgængelig til Windows eller macOS.

Egnyte giver god sikkerhed, hurtig synkronisering på blokniveau til hjælp i samarbejde, en række funktioner og god værdi. Hvis du er interesseret i at lære mere om tjenesten, skal du læse vores Egnyte Connect-anmeldelse.

2. Kasse

Box er også en af ​​de bedste EFSS-platforme. Det fokuserer på virksomheder og tæller mange af dem, fra små til Fortune 500, som klienter.

Box bruger en teknologi kaldet “Box zones”, der giver dig mulighed for at vælge det lagerområde, du vil bruge, hvis du har en forretnings- eller virksomhedsplan. En af dem er i Asien og er en anstændig pasform for brugere i Australien. Indledende uploads sammenlignes godt med andre cloud-lagringstjenester, men efterfølgende uploads er langsommere, fordi Box ikke har synkronisering på blokniveau.

Du vil være beskyttet mod angreb mellem mennesker i midten ved kryptering under transit, mens AES-256 bit-kryptering vil beskytte dine data i ro. Box bruger samme niveau af kryptering til at sikre din nøgle. Det er ikke privat, men Boxcryptor-integration giver dig mulighed for at konfigurere det. To-faktor-godkendelse er også tilgængelig.

Der er også integration med single-sign-on, som giver dine medarbejdere mulighed for at logge på flere forretningsapps med de samme legitimationsoplysninger.

Du kan begrænse, hvor mange enheder hver bruger kan synkronisere med enhedens fastgørelse, og der er en mulighed for at kontrollere, hvor mange enheder der har adgang til din skylager. Desværre, når du fjerner en enhed, skærer den kun adgangen til din cloud-lager og efterlader det allerede synkroniserede indhold fra enheden intakt.

Andre grunde, som vi kan lide boks

Den billigste plan, kaldet Starter, koster $ 5 pr. Bruger pr. Måned – alle planer bruger den samme prisordning. Det tilbyder 100 GB, hvilket ikke vil være nok for de fleste virksomheder. Forretningsplanen, som også er den, der giver dig mulighed for at vælge en server tæt på Australien, er den mest populære og giver dig ubegrænset lagerplads for $ 15.

Business Plus koster $ 25 og giver dig SSO-integration, ubegrænset eksterne samarbejdspartnere og adgang til Box Key Safe. Du skal kontakte Box-repræsentanter for prisfastsættelsen af ​​virksomhedsplanen. Hvis du abonnerer på det, får du adgang til brugergrupper, workflow-automatisering og andre funktioner.

Webgrænsefladen er ligetil. Dens layout vil ikke efterlade dig med at ridse i hovedet, og designet er attraktivt. Du kan tilpasse URL’en til dit arbejdsområde og endda tilføje dit eget logo.

Der er også en desktop-klient, hvis det passer dig mere. Når installationen er afsluttet, ser du synkroniseringsmappen på din harddisk. Det er tilgængeligt for Windows eller macOS, og hvis du har brug for at få adgang til dine filer, mens du er væk fra din computer, kan du bruge mobilappen, som er tilgængelig til Android eller iOS.

Box har anstændige priser, hård sikkerhed og god brugervenlighed, men det er ikke så overkommeligt eller hurtigt som Egnyte, så vi placerede det nummer to på vores liste. For mere information om tjenesten læse vores gennemgang af boksen.

3. Dropbox-forretning

Dropbox er en af ​​de ældste og mest populære tjenester. I 2023 åbnede Dropbox en proxyserver i et datacenter i Sydney, der forbedrede download- og uploadhastighederne for Dropbox-kunder i ANZ-regionen. Bemærk, at denne server kun er tilgængelig for erhvervsklienter, den gratis plan dækker ikke den.

Dropbox Online-filer Slide1

Dropbox Sync Folder Slider

Dropbox-filanmodning Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Tidligere

Næste

Det bruger AES 256-bit til at beskytte dine filer under transit og i hvile, men det er ikke nul-viden, fordi Dropbox dekrypterer dine filer for at få adgang til deres metadata til indeksering. Det krypterer filerne igen, men metadataene forbliver i almindelig tekst på en separat server.

Hvis du er bekymret for dit privatliv og vil sikre dig, at ingen kan læse dine data, kan du se vores 99 værktøjer til at beskytte din beskyttelse af dine personlige oplysninger og vores privacy guide for hjælp. For at sikre dine loginoplysninger kan du bruge tofaktorautentisering.

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox for business

Dropbox tilbyder en af ​​de bedste brugeroplevelser. Desktop-klienten er let at bruge og følger den fælles synkroniseringsmodel, som Dropbox udviklede, men vi foretrækker webklienten. Det er slående og viser alle de nødvendige oplysninger uden rod.

Mobilappen er tilgængelig til Android og iOS og fungerer på lignende måde. Det giver dig mulighed for at uploade fotos og videoer automatisk fra din telefon. Gå til vores Dropbox Business-gennemgang for at se billeder af grænsefladen og lære mere om tjenesten.

4. OneDrive for Business

OneDrive for Business er et Microsoft-produkt og er indbygget med Windows 8.1 og 10. Der er to servere i Australien – en i New South Wales og en i Victoria – og at få adgang til dem foretrækkes frem for, f.eks., Servere i U.S.A..

Vores test viste, at OneDrive’s hastigheder er hurtige. Den tid det tog at overføre en gigabyte med data var tæt på den bedst mulige teoretiske tid. Tjenesten bruger synkronisering på blokniveau, så du kan også forvente gode resultater, når du uploader eksisterende filer. Vær dog opmærksom på, at nogle, for det meste gamle, kommentarer til vores anmeldelse taler om manglende upload eller synkroniseringsfejl.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive Sync Folder Slider

OneDrive App Launcher

OneDrive Opret link-fildeling

OneDrive Word Online

Tidligere

Næste

I modsætning til de fleste tjenester krypterer OneDrive ikke dine filer i hvile på sine servere. Det bliver ikke værre end det for sikkerhed, fordi det betyder, at en useriøs medarbejder let kunne læse dine data. Vi kan ikke anbefale Boxcryptor nok i dette tilfælde.

Situationen er bedre, når du overfører dine filer, fordi AES 256-bit-kryptering sikrer dem, men kun erhvervskunder drager fordel af den kryptering i hvile også. Det har i det mindste tofaktorautentisering.

Andre grunde, som vi kan lide OneDrive for forretning

OneDrive-desktop-applikationen fungerer på Windows, Mac og endda Xbox, men det kræver, at dit filsystem er Microsofts nye teknologifilsystem. Appen fungerer på standard måde – en synkroniseringsmappe og et ikon i systembakken. Der er også en mobilapp, som du kan bruge på Android eller iOS.

Webklienten følger alle de nyeste designtrends. Det er fladt, hvilket gør det ser enklere og lettere at navigere, og farveskemaet hjælper dig med at fokusere på, hvad du har brug for at finde. Hvis du ønsker flere detaljer, skal du læse vores OneDrive for Business-gennemgang.

5. Google Drev

Google Drive er populært blandt hjemmebrugere og har et globalt netværk af datacentre. En af dem er i Singapore, som ligger relativt tæt på Australien.

Det er hurtigt nok til at få tingene gjort og ikke hænger bag andre tjenester. Det kan dog forbedres med tilføjelse af blok-niveau synkronisering. Da det fungerer bedst som en samarbejdsplatform, er det ikke et seriøst tilsyn at have det.

Google har problemer med privatlivets fred, herunder at være forbundet til PRISM-projektet og give datatilgang til National Security Agency. Den scanner også dine e-mails for at hjælpe dens forudsigelige algoritmer med at vise personaliserede annoncer, tilpasset søgning osv. Privat kryptering vil hjælpe med at blokere disse invasioner af privatliv, men det er ikke tilgængeligt. Boxcryptor kan hjælpe med det.

Google Drev-webgrænseflade

Google Drev-synkroniseringsmappe

Google Drive Google Docs

Google Drive Opret link

Google Drev-netværksindstillinger

Tidligere

Næste

Google Drev krypterer dine filer i hvile ved hjælp af AES 128-bit-kryptering, som ikke er AES 256-bit, men det gør jobbet. To-faktor-godkendelse er tilgængelig for at hjælpe med at beskytte dig.

Der er ingen mangel på abonnementsplaner med Google Drev. Der er seks betalte planer og en gratis. Planerne starter ved 100 GB og slutter ved 30 TB. De fleste er ikke god værdi, men 100 GB-planen koster $ 2 per måned, hvilket er en okay aftale. 1TB-planen koster $ 9,99 om måneden, men den er ikke i nærheden af ​​pCloud, hvilket giver dig dobbelt plads til den samme pris.

Den gratis plan skifter dog odds, fordi den giver en generøs 15 GB lagerplads, som du kan bruge til at se, om Google Drev fungerer for dig.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Webgrænsefladen er behagelig og ligner andre Google-apps. Det er let at finde det, du leder efter, designet er attraktivt, og det overvælder dig ikke med funktioner. I betragtning af alt dette vil du sandsynligvis bruge det mere end desktop-klienten.

Det er ikke overraskende, at desktopklienten følger synkroniseringsmodellen. Mobilappen kommer installeret på Android og hjælper dig med at få dine filer på farten. Det giver dig også mulighed for at redigere dem uden at skulle downloade dem først, som du har at gøre med andre cloud-lagringsapps. Se vores Google Drev-gennemgang for at lære mere om brugeroplevelsen og andre funktioner.

Afsluttende tanker

At finde den rigtige service, der har servere i dit område, vil være forskellen mellem en fornøjelig arbejdsgang og en usmagelig en. De fem tjenester, vi har valgt, giver regional adgang såvel som gode lagringsfunktioner.

Vi har lagt vægt på serverplacering og sikkerhed. Egnyte Connect er vores top valg, men andre er også levedygtige. Tror du, at en anden service passer bedre på denne liste? Hvad synes du om vores valg? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.