Sådan ser du UFC Online

Fight fans er forkælet efter valg, når det kommer til at se Ultimate Fighting Championships via nettet. Fra betalte, juridiske metoder til lidt mindre sunde muligheder, der er altid en måde at se MMA online, og ingen koster dig en arm og et ben, hvis noget.

Når det er sagt, vil vi ikke direkte fortælle dig at piratere noget, det er trods alt ulovligt, og lad os være ærlig, en organisation, der er så stor som UFC, kører heller ikke på hvalpedrømme og enhjørningspartier. Du har det bedre med at gå med en betalt mulighed, hvis bare for at sikre dig, at du ikke forkæler din egen karma. Når det er sagt, vil vi heller ikke dømme folk for at torrentere, så der går du: det er alt op til dig – bare sørg for, at du er tilsluttet en af ​​vores bedste VPN-udbydere.

★★★ Bedste VPN til at se UFC ★★★

ExpressVPN-gennemgang

Uanset om du er fan af UFC, der ønsker at se spil mere regelmæssigt eller en veteranpirat, der har fået deres regelmæssige side lukket ned i et copyright-feje, har vi en måde for dig at sate din blodlyst. Lad os tage et kig, skal vi?

UFC Fight Pass

UFC’s officielle websted – og hemmelig for dens succes – er, hvor du finder alle kampe plus interviews plus baggrundsbrikker plus en hel række andre godbidder, enhver kampfan vil nogensinde have lyst til. Selvom det ikke er billigt, opkræver UFC nøjagtigt mindre end, siger NBA eller NFL, og beder om kun 8 dollars pr. Måned på en årlig plan.

Prisen stiger med en dollar pr. Måned, hvis du vælger en seks-måneders plan eller to, hvis du går måned til måned, hvilket stadig er ret anstændigt. Fight Pass leveres med en gratis syv-dages prøveperiode, som skulle være nok tid til at beslutte, om det fungerer for dig eller ej.

Hvis det ikke gør det, men du stadig ønsker at se den lejlighedsvise kamp, ​​kan du vælge betaling per visning, hvilket er $ 8 pr. Kamp. Det er sandsynligvis et par dollars mere end en øl i din nærmeste bar, så du vil måske gå den rute i stedet.

Desværre nok, det er det for de lovlige, betalte optioner: UFC har et kvælningshold på sine kampe, og tilbyder intet til snorskærere. Der er et par kabelpakker, der tilbyder UFC-kampe, men de er for mange til at vi kan liste her. Et par kabelalternativer tilbyder UFC-kampe under et pay-per-view-system, som involverer at hoste et alvorligt gebyr for hvert spil.

Se UFC online gratis

Ting med MMA er, nogle af overskridelseskampene varer under 40 sekunder, hvilket får dig til at undre dig over, om det er værd at investere i at betale et engangsgebyr eller endda et abonnement. Især hvis det ikke er din ting at se kampe i en bar, kan det simpelthen give mere mening for dig at streame eller torrent UFC-kampe. Lad os se på nogle af dine bedste muligheder.

Streaming-websteder

Hvis du overhovedet har brugt nogen tid på internettet, før du læser denne artikel, har du sandsynligvis været på et streamingwebsite eller to, inklusive alle de grimme malware-fælder og cascaderende pop-ups, de har. Her på Cloudwards.net foretrækker vi meget andre piratskibe end dette, men mere om det nedenfor.

Streaming af UFC gøres bedst via to websteder, vi har fundet, selvom begge synes en smule usikker. Som fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger (vi har en online guide til personlige oplysninger og alt det) har vi vores browsere indlæst med spyware trackers og blockers: vores dashboards tændes som juletræer ved adgang til enten allwrestling.org eller fullmmavideos.com.

Begge tilbyder anstændige arkiver og masser af løfter om kommende kampe. Kvaliteten af ​​videoerne ser ud til at være okay, lejlighedsvis bortfalder til “god”, selvom måske at finpusse og twiddling nogle indstillinger vil hjælpe med det. Begge sider er pop op-centrale, dog vær opmærksom på, når du går ind (eller engager nogle af vores bedste pop-up-blokkeere).

Se UFC via Kodi

Meget bedre at bruge Kodi til alle dine MMA-behov. Der er flere tilføjelser, der giver dig mulighed for at se enten live kampe, arkiverede eller begge dele, inklusive en uofficiel tilføjelse, der føles som en officiel, der kun giver adgang til Fight Pass-abonnenter. Ikke overraskende kaldes det UFC Fight Pass og kan findes via Portse-repoen, som igen findes via Github.

En anden stor favorit er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til sport derude, Bennu. Det giver dig mulighed for at se stort set alle kampe live, med et begrænset arkiv, til at starte. Problemet er hovedsageligt, at du bliver nødt til at arbejde dig igennem et væld af døde links såvel som andet indhold, der muligvis ikke appellerer til dig, du vil se, at folk slår hinanden, ikke kvindernes krølning.

En bedre mulighed kan være at installere Planet MMA. Nogle kender stadig det som UFC Finest, men det gennemgik en navneændring for nogen tid siden. Dets mål er at være en one-stop shop for alt hvad UFC og MMA har, og det lykkes beundringsværdigt. Selvom det er en smule vanskeligt at installere, når det bevæger sig rundt blandt de bedste Kodi-lagre, er det måske det bedste valg for kampfans takket være dets enorme arkiv og levende blodovertrædelser.

Forbløffende UFC-kampe

Den sidste mulighed er at torrent kampe eller gå ind i de mørke fangehuller i Usenet på jagt efter dem. MMA er så stor som den er, der er flere torrent-websteder, der er dedikeret til at sætte kampe, vi har fundet dette forum som særligt nyttigt til at finde forskellige torrenter.

At gå på et alternativt torrentsite til The Pirate Bay og bruge søgning viser ofte gåseæg det meste af tiden, så at bruge fora ser ud til at være den næste vej, her skal du bare sørge for at bruge en af ​​vores bedste VPN til torrenting af valg før du gå.

Konklusion

Og der har du det, flere måder at se UFC online i forskellige vanskeligheder og irritationsordrer. Selvom det ikke er svært at finde en kamp, ​​det vil enten skade din moral eller din tegnebog, er det op til dig, hvilken smerte du kan leve med bedst.

Ser du regelmæssigt MMA-begivenheder online? Har du nogen tanker om, hvad vi har talt om her? Vi vil meget gerne høre fra dig, lad dine kommentarer stå i feltet nedenfor. Tak fordi du læste.