Com veure els nord-americans el 2023 per jugar als jocs espies

Amb data dels anys 80, els nord-americans segueixen una família nuclear aparentment tradicional que viu als suburbis de Washington, D.C. Tot i això, no tot és com sembla. Això és degut a que els pares de la família són realment espies secrets soviètics en plena cobertura. Tan profund, de fet, que els seus dos fills no tenen ni idea de la seva identitat real. En aquest article, us mostrarem com veure els americans en línia perquè pugueu esbrinar si els arriba.

Vist el programa, us heu endinsat en un món d’intriga, naus espia i tensió altíssima. Els personatges principals, Elizabeth i Philip Jennings –interpretats per Keri Russell i Matthew Rhys– existeixen en un estat de paranoia i incertesa constants, ja que han de fer malabarismes amb les aparicions, fins i tot davant dels seus propis fills..

Aquesta tasca no és més fàcil quan Stan Beeman (interpretat per Noah Emmerich), un agent del FBI que treballa en contraintel·ligència, es converteix de sobte en el seu veí de la porta. Combina-ho amb una excel·lent presentació de l’Amèrica del 1980 i gaudeix d’un espectacle que continua contínuament als peus.

Els nord-americans van concloure la seva cursa de sis temporades el 2023, així que ara és el moment perfecte per veure l’espectacle si encara no ho heu fet, ja que podreu arreglar-ho tot sense haver d’esperar. D’altra banda, si vau començar a veure l’espectacle, però en algun moment durant els seus cinc anys de durada, us heu presentat moltes maneres de posar-vos al dia..

Com veure els americans en línia

Tot i que els nord-americans van ser creats i originats a la versió FX, ara que s’ha finalitzat el programa, hi ha diverses plataformes de streaming que podreu veure a.

How to Watch-The-Americans-Amazon

En primer lloc, és Amazon Prime Video, on es poden reproduir les sis temporades si ets membre prim, o si es pot comprar un episodi o temporada a la vegada, si no ho són. Cada temporada té un cost de 12,99 dòlars, mentre que un únic episodi tindrà 2,99 dòlars. Si no coneixeu el servei de reproducció d’Amazon, consulteu la nostra guia sobre com veure Amazon Prime Video.

Els nord-americans també estan disponibles a iTunes. Tot i això, en comparació amb Amazon, aquesta és una opció més cara, ja que cada temporada té un preu de 19,99 dòlars i no hi ha cap opció per comprar episodis individuals.. 

Com mirar-los-nord-americans-iTunes

També heu de tenir en compte que iTunes només ofereix programes de televisió a sis països, que són EUA, Canadà, França, Regne Unit, Alemanya i Austràlia. Per evitar aquesta restricció, podeu utilitzar una VPN per adquirir una adreça IP dels Estats Units.

Seguint, també podeu veure les cinc primeres temporades del programa a Netflix, però només si us heu localitzat en un dels tres països (Alemanya, Suècia i Suïssa), a causa del geoblocatge de Netflix. 

How to Watch-The-Americans-Netflix

Dit això, podeu utilitzar una VPN per solucionar aquest problema, però la prohibició VPN de Netflix pot ser difícil d’evitar. Per tant, mireu la nostra llista de les millors VPN per a opcions de Netflix de manera que pugueu veure l’espectacle amb, per exemple, una adreça IP alemanya..

El següent és Vudu, on podeu comprar cada temporada de The Americans per 12,99 $ o cada episodi per 1,99 $. A més, l’episodi pilot s’ofereix de forma gratuïta, cosa que fa que Vudu sigui una opció fantàstica si no es ven totalment al concepte del programa.. 

How to Watch-The-Americans-Vudu

Malauradament, Vudu només està disponible per als residents dels Estats Units i Mèxic, per la qual cosa us recomanem posar les mans a una adreça IP mexicana, si us agrada aquesta opció.

Microsoft també ofereix l’espectacle a la venda a demanda, amb cada episodi amb un preu de 2,99 dòlars i cada temporada oscil·la entre 14,99 i 24,99 dòlars. Els programes de televisió només estan disponibles a Microsoft en 20 països seleccionats, inclosos els EUA, el Regne Unit, Mèxic, Canadà, Nova Zelanda, Brasil i Japó, així com la majoria d’Europa occidental i Escandinàvia. 

Com veure-els-nord-americans-Microsoft

Haureu d’utilitzar un mètode de pagament d’un d’aquests països per veure el programa, de manera que l’ús d’una VPN no us ajudarà en aquest cas.

Finalment, persones d’Austràlia, Àustria, Canadà, França, Alemanya, Japó, Suïssa, Regne Unit i EUA poden comprar The Americans a la botiga Google Play. Cada temporada us costarà 22,99 dòlars o 24,99 dòlars, i un episodi costa 2,99 dòlars. 

How to Watch-The-Americans-GooglePlay

Per obtenir les restriccions al país, podeu fer una ullada a la nostra millor VPN per a la selecció d’Android, que és capaç d’enganyar a Play Store..

Com veure els americans en línia de forma gratuïta

Si preferiu no gastar els vostres diners guanyats per mirar als nord-americans, també hi ha opcions gratuïtes per a vosaltres. Tanmateix, abans de mirar aquestes opcions, hauríeu de preparar-vos en conseqüència. 

Els llocs de reproducció gratuïts generalment financen les seves operacions mitjançant anuncis emergents que sovint porten programari maliciós, així que assegureu-vos de baixar primer un dels nostres millors bloquejadors emergents..

També heu d’assegurar-vos d’instal·lar una de les entrades de la nostra llista dels millors programes antivirus, ja que els ciberdelinqüents i els vostres dispositius poden ser presos fàcilment i infectats amb diverses formes de programari maliciós, fins i tot després d’una sola visita..

How to Watch-The-Americans-Putlocker

Tot això dit, vam comprovar els llocs de streaming gratuïts PutLocker i CouchTuner i vam trobar les sis temporades de l’espectacle disponibles en ambdues. Alguns dels enllaços estan trencats, però cada lloc ofereix diversos miralls per a cada episodi, de manera que podreu trobar-ne un que funcioni fàcilment.

How to Watch-The-Americans-CouchTuner

Com que la reproducció de contingut amb drets d’autor d’aquesta manera és il·legal, també recomanem descarregar una de les nostres millors opcions VPN, ja que, depenent d’on visiteu, podeu tenir conseqüències legals per veure els nord-americans en aquests llocs..

Com veure els nord-americans a Kodi

El Kodi és una altra gran opció per veure The American de forma gratuïta. Si abans no havíeu sentit a parlar de la plataforma, heu de llegir la nostra guia de Kodi. En resum, Kodi és una plataforma de codi obert on podeu instal·lar dipòsits i hem recopilat una llista útil dels millors dipòsits de Kodi per a la vostra comoditat..

How to Watch-The-Americans-Poseidon

Aquests dipòsits contenen diversos complements, alguns dels quals estan completes amb biblioteques de televisió i pel·lícules gegants. Trobar el complement adequat també pot ser confús, de manera que la nostra llista dels complements de Kodi serà molt útil si configureu Kodi per primera vegada.

How to Watch-The-Americans-Poseidon

Vam comprovar dos complements populars per a continguts de televisió, Poseidon i Incursion, i vam trobar les sis temporades de The American disponibles per a la transmissió d’ambdós. Com en les altres opcions de transmissió gratuïta, Kodi és il·legal quan s’utilitza amb aquest propòsit, així que assegureu-vos de protegir-vos amb una de les nostres millors VPN per a les opcions de Kodi..

Els torrents americans

Finalment, el torrent és sempre una opció quan es busca una forma d’adquirir contingut amb drets d’autor de forma gratuïta. Tanmateix, abans de treure la bandera negra, recorda sempre que el torrent és il·legal i, segons el lloc on visqui, pot tenir conseqüències legals greus. Per tant, assegureu-vos que només descarregueu torrents si esteu protegits per una de les nostres millors VPN per al torrenting.

How to Watch-The-Americans-American Torrents

Igual que en els llocs de streaming, el torrent pot ser de risc. Els llocs d’allotjament s’ofereixen amb torrents falsos i programari maliciós, per la qual cosa sempre heu de buscar càrregues de càrrega o torrents de confiança amb comentaris que verifiquin la seva autenticitat. Per obtenir més protecció, assegureu-vos que també hi ha un dels programes antivirus més segurs en funcionament.

Pensaments finals

Hi ha un nombre impressionant d’opcions per mirar als nord-americans, tant si esteu disposats a pagar com si no. Malauradament, la majoria de les vies legals estan bloquejades per restriccions a la regió, de manera que, a menys que visquin a un dels països esmentats anteriorment, voldreu armar-vos amb una VPN per veure l’espectacle a través de fonts menys oficials o fer-vos arribar al geobloc..

Què en penseu dels americans? L’espectacle et porta a la vora del seu seient a mesura que la tensió es va creixent i els nostres espies s’escapen estretament una vegada i una altra de la detecció? Alternativament, trobeu massa lent pels vostres gustos i voleu que hi hagi alguna acció més per condimentar les coses? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.