Sådan ser du Grimm Online i 2023: Monster Hunting i Oregon

Grimm er en af ​​de skræmmende, men alligevel vanedannende shows derude i dag. Det følger eventyrene fra Nick Burkhardt, en morddetektiv i Portland, Oregon, der en dag finder ud af, at han er arvingen efter en arv fra monsterjægere. Det er et must-see for enhver i magisk realisme, så vi har sammensat denne vejledning til, hvordan man ser Grimm online.

Grimm’s verden er en, hvor dyr, kaldet Wesen i showets svine tysk, vandrer blandt os i menneskelig skikkelse, hvor deres sande former først bliver synlige, når de vil blive set. Der er dog en udvalgt gruppe af regelmæssige mennesker, der kan se dem under normale forhold – Grimms. Talentet overføres fra generation til generation, og Nick er den sidste i en lang række.

I århundreder har Grimms fungeret som dommer, jury og bøddel af Wesen, og en stor del af showet handler om, at Nick balancerer sit arbejde som en politimand med det, han kaldte som en Grimm. Han tager generelt en mildere rute end sine forfædre, der fører ham og seeren til at opdage den rige Wesen-verden i al sin fantastiske herlighed.

Showet har sine mørke øjeblikke – Wesen er dyr, der overhovedet kan rive folk fra lemmer – men samlet set spiller det sære ud af dens karakterer og den seje verden, som forfatterne skabte. Hvis du kan lide shows, der gør ting uden for væggen, er Grimm noget for dig. Der er dog nok politiprocedurer der, at hvis du ønsker en pause fra The Shield eller The Wire, kan det være en god mulighed.

Når det er sagt, er der en ulempe med Grimm, som den deler med mange andre. Kvaliteten afsmalner, næsten plommer, efter sæson 4. Selvom der stadig er gode episoder i sæson 5 og sæson 6, var finalen et letdown efter den fremragende skrivning og spændte historielinjer i de første fire sæsoner. Det er dog bedst at bedømme selv, så lad os komme i gang.

Sådan ser du Grimm Online

Grimm er tilgængelig for betalt streaming på Amazon Prime Video og Netflix. Amazon Prime Video tilbyder det i USA og Europa, mens Netflix kun har det i Europa. Hvis du ikke er i en af ​​disse regioner, eller ikke ønsker at få et andet abonnement, viser vi dig, hvordan du kommer forbi disse geoblokke nedenfor.

grimm-amazon-prime

På Amazon Prime Video er den tilgængelig i sin helhed, så du kan oversvømme. Fordi Amazon har en grim tendens til at suge op dine data, dog anbefaler vi at bruge et virtuelt privat netværk til at beskytte dig selv. Vi har en artikel om den bedste VPN til Amazon Prime Video, som du kan tjekke ud. Som en bonus kan du bruge den til at omgå de få geoblokke, Amazon lægger op.

Med hensyn til Netflix er alle seks sæsoner tilgængelige i EU såvel som af alle steder Bosnien-Hercegovina. Hvis du ikke er på nogen af ​​disse placeringer, men stadig ønsker at se Grimm på Netflix, har du brug for en VPN, der kan komme forbi Netflix VPN-forbuddet. Vi anbefaler at bruge vores bedste VPN til Netflix, ExpressVPN, som har servere over hele Europa såvel som en i Bosnien.

Grimm-Netflix

Hvordan man ser Grimm online gratis

Som du sikkert ved, er der også masser af ubetalte streamingwebsteder, og flere af dem tilbyder Grimm. Når det er sagt, er det en stor risiko for at bruge dem, fordi de alle er fyldt med pop-up-annoncer fyldt med malware, så vi anbefaler at bruge en af ​​vores bedste pop-up-blokkeringer sammen med nogen af ​​de bedste antivirusløsninger, før du besøger dem..

Grimm-PutLocker

Som med de fleste shows, er Outlander et godt eksempel, PutLocker er den bedste mulighed ud af havet af gratis streamingwebsteder. Det har alle seks sæsoner af Grimm, og en hurtig gennemgang af en flok af dem viser ingen korrupte episoder eller filer. Bortset fra annoncerne, hvis du vælger at gå til PutLocker, er du god til at gå. Vi har også tjekket Couchtuner, men de fleste af linkene der var brudt.

Sådan ser du Grimm på Kodi

Hvis du ikke er uvillig til mindre tinkering, har du en streaming-mulighed mere, nemlig Kodi. Dette open source-mediebibliotek kan tage noget arbejde for at komme i gang, men så har du adgang til næsten hver film, tv-show og sportskanal derude (se vores bedste Kodi-tilføjelser til sport, hvis du ser på folk bliver svedige). 

grimm-kodi

Vi gjorde noget grave og fandt, at Poseidon har alle seks sæsoner af Grimm. Du kan finde det under Kodil, som er en af ​​de bedste Kodi-lagre og burde være at installere. Hvis du dog løber ind i problemer, har vi en komplet Kodi-guide, der hjælper. Vi anbefaler også, at du bruger en af ​​vores bedste VPN til Kodi, da det ikke er nøjagtigt lovligt at bruge det.

Grimm Torrents

Sidst men ikke mindst kan du se Grimm på den gammeldags måde ved at torrente filerne og se dem fra din harddisk. Et hurtigt kig rundt om vores yndlingsspejlet The Pirate Bay viser, at du skal være i stand til at trække alle sæsoner sammen, men du er muligvis nødt til at tjekke, hvilke torrenter der er legitime, og hvilke der ikke er.

Grimm-torrent

Det er ikke det bedste show, vi har set, men det skulle få dig til at se Nicks eventyr i god tid. Til praktiske formål er torrenting dog ulovligt, så brug en af ​​vores bedste VPN til torrenting af valg eller få en af ​​disse grimme meddelelser i din postkasse. 

Alvorligt: ​​dog torrent uden en VPN aktiveret.

Afsluttende tanker

Det omslutter alle de måder, vi kunne tænke på, lovlige og ulovlige, for dig at se Grimm. Vi anbefaler at tjekke showet, hvis du er i tanken om, at der er en verden, der findes samtidig med vores, eller hvis du simpelthen kan lide ideen om monstre, der løber amok gennem gaderne i Portland.

Fortæl os, hvis vi har gået glip af muligheder i kommentarerne nedenfor eller del din mening om showet. Tak for at du læste og have det sjovt at se Grimm.