Sådan ser Stranger Things Online i 2023: Havoc i Hawkins

Will Byers forsvandt i sommeren 2016, og det har været svært at ikke holde øje med Hawkins, Indiana, siden. Stranger Things var svaret på et spørgsmål, ingen stillede, og kombinerede Stephen King-esque horror, synthwave og en elskelig gruppe af venner i en science fiction-historie, der skriker om dens påvirkninger. 

Desværre er det dog en Netflix-eksklusiv, og ignorerer det faktum, at ikke alle har adgang til Netflix, skal du springe for et Premium-abonnement for at se dem i 4K-opløsning. Når det er sagt, er der ingen grund til at bekymre sig, fordi vi er her for at vise dig, hvordan man ser Stranger Things online ved hjælp af et par legit og nogle, vel, ikke så legitime ruter.

Se Stranger Things Online

Som nævnt er Stranger Things en Netflix-eksklusiv, så hvis du vil se det, som det var beregnet, skal du bruge et abonnement. Afhængig af hvor du bor, kan det dog udgøre et problem. Hvis du bor i et land, der tilbyder Netflix, skal du være i orden, fordi streaminggiganten har sikret, at dets frontrunning viser passende oversættelser.

Desværre er ikke alle så heldige. Kina har for eksempel en af ​​de strengeste medieforbud i verden, som du kan læse i vores internetcensur i artikel i Kina. For at komme rundt på disse geoblocks, har du brug for et virtuelt privat netværk, men ikke nogen ol ‘VPN fungerer, som du kan se i vores Netflix-proxyfejldel.  

Du skal bruge vores bedste VPN til Netflix, ExpressVPN. Som du kan se i vores ExpressVPN-gennemgang, er det den hurtigste VPN omkring, leveres med en no-nonsense-grænseflade og har masser af funktioner til at starte op. Vigtigst er det dog, at det kommer dig ind i Netflix, så hvis du rejser til udlandet, hvor Netflix ikke når, er det en sikker satsning. 

Når det er sagt, er Netflix ‘rækkevidde stor, så du er sandsynligvis et sted, der kan få adgang til platformen. Hvis du ikke ønsker at betale gebyret for $ 15.99 pr. Måned for et premiumabonnement, skal du dog være mere kløgtig for at streame Stranger Things.

Se Stranger Things online gratis

Heldigvis er der måder at streame Stranger Things online gratis. Der er faktisk mange. Fordi det er et af de mest populære tv-shows, er der uofficielle strømme til Stranger Things på næsten alle tv-streamingwebsteder. Når vi kiggede rundt, fandt vi episoder på Couchtuner, nye episoder og Putlocker. 

How-to-watch-stranger-ting-sofa-tuner

At finde en gratis stream betyder dog ikke, at du er ude af skoven. Disse websteder er vigtigste mål for cyberkriminalitet, hvilket gør en VPN desto vigtigere. ExpressVPN tog kronen i vores mest sikre VPN-guide, ikke overraskende, men TorGuard er heller ikke en dårlig mulighed (læs vores TorGuard-anmeldelse). 

Uden for netværkssnuffling udgør disse typer streaming-websteder et par problemer på din computer, nemlig pop-ups og malware. Sørg for at bruge en af ​​vores bedste pop-up-blokkeringer, før du lander på webstedet, så du ikke er bombarderet med annoncer. Heldigvis er de fleste af dem gratis. 

En antivirus er også vigtig, fordi det ikke er ideelt at blive fanget i et botnet eller downloade ransomware, mens du står over for Demogorgon. Vores bedste antivirus-softwareguide er et godt sted at se efter, fordi alle mulighederne vil beskytte dig mod trusler lokalt og online. Vi anbefaler Bitdefender (læs vores Bitdefender Antivirus-gennemgang).

Se Stranger Things med Kodi

En anden måde at se Stranger Things gratis på er med Kodi. Hvis du ikke er klar over, er Kodi en mediecenter-software, der blev udviklet til Xbox. I betragtning af dens open source-art kan det dog udvides med tilføjelser, hvoraf mange giver dig mulighed for at skrubbe onlinekilder til tv-shows og film. 

how-to-watch-fremmed-ting-kodi

Du kan lære mere om Kodi i vores Kodi-guide og om tilføjelser i vores bedste Kodi-add-ons-roundup. For Stranger Things fandt vi, at Poseidon har alle episoder, som vi downloadede via Kodil-arkivet. 

Selvom Kodi præsenterer et andet ansigt, gennemgår du stort set den samme proces, der er beskrevet ovenfor. Disse tilføjelser har ikke indholdet. Snarere søger de flere kilder online efter det og giver dig mulighed for at streame derfra. På grund af dette gælder de samme regler: Brug en VPN og antivirus-software. 

Når det er sagt, er VPN vigtigst, fordi din maskine ikke åbner webstedet. Denne kanal er dog stadig åben, så medmindre du synes om ikke-krypterede forbindelser eller DMCA-meddelelser, skal du skjule din IP-adresse. Vores bedste VPN til streaming-guide er et anstændigt sted at kigge efter, men vi har også en dedikeret bedste VPN til Kodi-artikel.

Se Stranger Things Torrent

Hvis du ikke er for ivrig efter streaming, kan du se Stranger Things lokalt ved at torrente. Et hurtigt kig på populære torrentwebsteder, såsom The Pirate Bay og LimeTorrents, viser, at alle episoder kan downloades. Nogle websteder, såsom RARBG, har også 4K-versionerne. 

how-to-watch-fremmed-ting-torrent

Torrenting giver dig mulighed for at downloade små bits af en fil fra flere steder. Det giver brugerne mulighed for at holde filer længere op, fordi filen ikke indeholder dataene, så du ikke teknisk downloader filen. Du kan læse vores, hvad der er torrenting guide til detaljer, men kort sagt, det er en fin måde at omgå krænkelse af copyright. 

Når det er sagt, er det vigtigt at bruge en VPN. Selvom du muligvis kan presse et par downloads forbi din internetudbyder, holder sjovet ikke længe, ​​og du bliver ramt af en copyright-meddelelse. Disse meddelelser kan være skræmmende, fordi internetudbyderen i bund og grund siger, at du vil være underlagt copyright-indehaveren, hvis du fortsætter.

Hvis du ikke bruger din ISP’s DNS-servere, har de dog ingen måde at vide, hvad du downloader, og det er hvad der sker, når du bruger en VPN. Vores bedste VPN til torrenting guide er et godt sted at kontrollere, fordi alle mulighederne sikrer, at du har en hurtig forbindelse til torrenting, mens du holder dine data sikre. 

NordVPN rangerer øverst på listen takket være sine mange speciale-servere. Nogle af disse servere er designet til torrent, hvilket faktisk giver dig mulighed for fuldt ud at bruge servere med en datahungt peer-to-peer-forbindelse. Læs vores NordVPN-gennemgang for detaljer. 

Juryen er stadig ude om, hvis torrenting er ulovligt – du kan læse vores torrenting illegal guide for at se, hvor kompliceret det bliver – men det er bedst at forblive på den sikre side. Brug af en VPN vil hjælpe dig med at gøre det og forblive skjult for regeringssamlingsinitiativer som PRISM i processen.

Afsluttende tanker

Stranger Things er et af de bedste shows, der i øjeblikket udsendes, med en 95 procent fra kritikere og seere på Rotten Tomatoes. I betragtning af at dens tilgængelighed er begrænset til Netflix, er det dog ikke alle en chance for at opleve de underlige begivenheder i Hawkins, hvilket er en skam. 

Heldigvis er der måder at se Stranger Things online, uanset om det er via Netflix, Kodi, Couchtuner eller torrent. Hvis du er interesseret i at læse andre guider som denne, kan du tjekke vores streamingarkiv. For nylig offentliggjorde vi, hvordan man ser Westworld, og hvordan man ser Doom Patrol, så læs disse stykker, hvis du er interesseret i begge show.

Hvordan ser du på Stranger Things? Hvad er dine tanker om showet? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Ofte stillede spørgsmål om Stranger Things

Hvor er Stranger Ting filmet?

Størstedelen af ​​Stranger Things er filmet i Atlanta og de omkringliggende områder. Du kan finde en liste over ikoniske filmplaceringer i Stranger Things-wikien. 

Hvad er Stranger Ting om?

Stranger Things følger en gruppe unge venner, der forsøger at finde Will Byers, efter at han forsvandt. I løbet af rejsen afslører de hemmelige eksperimenter og underlige begivenheder, der har fundet sted i byen Hawkins, Indiana. 

Hvem skrev underlige ting?

Stranger Things blev skrevet og oprettet af Duffer Brothers, Ross og Matt. Showet hylder 1980’erne og er inspireret af Stephen King, John Carpenter og Steven Spielberg. 

Hvor skræmmende er fremmed ting? 

Stranger Things er mere uhyggelig end skræmmende. Selvom der er en håndfuld hoppe skræmmer, fokuserer showet på at skabe en mystisk og fantastisk atmosfære.