Hosting24-gennemgang – Let at bruge, hurtig og billig – Opdateret 2023

Hosting24 anmeldelse

Hosting24 er den klar-til-gå-variant af Hostinger, en af ​​vores foretrukne webhosts. Det har mange af upsides af sin forælder, men er mere fokuseret på at få ting hurtigt i luften end noget andet. Tjek vores fulde Hosting24-gennemgang for at se, om det er en mulighed for dig.

Hosting24 er et datterfirma for Hostinger, og som du kan læse i vores Hostinger-anmeldelse, er det en af ​​de bedste udbydere af webhosting. Det er billigt, nemt at bruge og hurtigt, hvilket skaber en balance, der er svært at finde på webhostingmarkedet.

I denne Hosting24-gennemgang vil vi tale om vores erfaringer, når vi har brugt tid på det. Vi lancerede et WordPress-websted med dets billigste plan til test af hastighed, sikkerhed, brugervenlighed og mere, alt sammen så vi kan give dig vores dom.

Hosting24 gør det bare for let at anbefale det. Selvom vi fandt et par områder, hvor det mangler, er profferne for mange til at benægte. Når det er sagt, hvis du leder efter kraftfuld dedikeret hosting eller administreret WordPress, kan det være bedre at se andre steder.

hosting24-Slider1

hosting24-slider2

hosting24-slider3

hosting24-slider4

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Hosting24

Funktioner

Hosting24 har en masse funktioner, skønt det måske ikke umiddelbart fremgår. Selvom et hurtigt blik på produktsiden viser, at den inkluderer alt, hvad den skal, foregår de ting, der adskiller den bag kulisserne.

Før vi kommer til det, skal vi dog tale om, hvordan Hosting24 segmenterer sine planer. Vi kommer nærmere ind på detaljerne i afsnittet “hostingtyper”, men det korte er, at der er planer, der bruger cPanel og andre, der bruger Hosting24s kontrolpanel. De sælges også med forskellige funktioner til forskellige prispoint.

Normale delte planer har en anstændig række funktioner, inklusive en gratis webstedsbygger. Selvom det ikke er så godt som vores bedste webstedsbygger, Wix, er det stadig et solidt tilbud (læs vores Wix-anmeldelse).

hosting24 review-website-builder

Når det er sagt, skal du hoppe til Business-niveauet for at få alt ud af den delte plan. Der får du webstedsbyggeren samt et gratis SSL / TLS-certifikat, automatiserede daglige sikkerhedskopier og et gratis domæne.

Hoting24 cPanel-planer

cPanel-planer, derimod, segmenterer ikke funktioner mellem niveauer. På tværs af begge niveauer af cPanel-hosting får du SSL / TLS-certifikatet, webstedsbyggeren og automatiserede sikkerhedskopieringer. Du har også nem integration med Cloudflare (læse vores hvad der er Cloudflare-guide) og fuld SSH-adgang.

Det, der er underligt, er, at cPanel-planerne kan være billigere end de delte planer, afhængigt af hvilket niveau du vælger. Selvom vi er fans af Hosting24s kontrolpanel, kan vi også godt lide cPanel, så det kan være fornuftigt at springe efter en cPanel-plan for at få flere funktioner til mindre penge.

Når det er sagt, er disse funktioner intet sammenlignet med serversoftwaren, som Hosting24 bruger. De fleste webhosts bruger Apache, som er en open-source server-software, der tilbyder fremragende fleksibilitet. Der er dog et alternativ, kaldet LiteSpeed, der tilbyder lignende fleksibilitet, mens det reduceres overhead.

Hvilke resultater er meget hurtigere hastighed for brugeren. Når vi kommer ind på afsnittet “hastighed”, fungerer Hosting24 usædvanligt, og det er stort set takket være LiteSpeed-serverne. Det er ikke prangende som de annoncekreditter, du får på HostMonster (læs vores HostMonster-anmeldelse), men LiteSpeed-serverne vil gøre meget mere for dit websted i det lange løb.

Oversigt over Hosting24-funktioner

Hosting24-logowww.hosting24.com

Start fra $ 080 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv
betalt

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Hosting24 er ikke den billigste vært – læs vores Namecheap-anmeldelse for det – men priserne er ikke dårlige. I modsætning til LunarPages, som, som du kan se i vores LunarPages-gennemgang, nikkel og dæmper dig for næsten alt, Hosting24 tilbyder en omfattende liste over funktioner til en rimelig pris.

Når det er sagt, det udmærker sig med flerårsrater. Som de fleste webværter annoncerer Hosting24 prisen for den længste hostingperiode, som i dette tilfælde er fire år. Alligevel, i modsætning til Bluehost, der bruger flerårsrabatten som en måde at fejlagtigt repræsentere sine satser på, er Hosting24 klar over, hvad du betaler (læs vores Bluehost-anmeldelse).

Plus, Hosting24 tvinger dig ikke til en flerårig kontrakt. Du kan købe en måned, tre måneder, et år, to år eller fire års hosting. Prisen pr. Måned stiger, når varigheden bliver kortere. I modsætning til med Arvixe forbliver fornyelsesprisen stadig den samme i hele (læs vores Arvixe-anmeldelse).

Vi foretrækker den enkle prisfastsættelse af DreamHost (læs vores DreamHost-anmeldelse), men Hosting24 gør ikke noget vildledende med sin prisfastsættelsesplan. Uden de skjulte gebyrer og tilføjelser fra en vært som Bluehost, ender faktisk Hosting24 med at være billigt ved flerårsafslutningen.

Hosting24 delte planer

Den mest billige delte plan er for eksempel under $ 40 i fire år, hvilket er uhørt i webhostingbranchen. I betragtning af den månedlige sats er omkring $ 8, det er omkring fem gange dyrere i næsten 50 gange varigheden. Plus, at gå på en længere sigt kan faktisk være billigere.

Den samme delte plan er $ 8 pr. Måned, hvis du går månedligt, men kun $ 2,15 pr. Måned, hvis du køber tre måneder, hvilket betyder, at du kan få tre måneders hosting til $ 2 mindre end en enkelt måned.

  Bluehost-gennemgang - Hastighed, cPanel & e-mail - Opdateret 2023

Priserne er ikke de laveste, vi har set, men Hosting24s fremragende introduktionssats gør prismærket det værd. Derudover får du 30 dage til at ombestemme dig. Selvom InMotion Hosting har en længere tilbagebetalingstid – som du kan se i vores anmeldelse af InMotion Hosting, har du tildelt hele tre måneder – Hosting24’s er stadig anstændigt.

Selvom det normalt ikke er en faktor, vil vi nævne betalingsmulighederne. Hosting24 – og Hostinger, for den sags skyld – er usædvanligt, idet det ikke kun giver dig mulighed for at betale med et kreditkort eller PayPal, men også med en række kryptokurser, inklusive bitcoin.

Brugervenlighed

Det er enkelt at tjekke ud med Hosting24 takket være det moderne webstedsdesign og ligefrem kassaskærm. Det er meget renere end FatCow (læs vores FatCow-anmeldelse), men den underlige distribution af delte planer gør det lidt mindre brugervenligt end, siger, Kinsta. Alligevel er det et lille greb i en samlet fremragende check-oplevelse.

Kasseskærmen viser alle mulige varigheder for den valgte plan og prisen pr. Måned for disse varigheder. Det tager også det meste af skærmen og lader lidt plads til narre om tilføjelser eller skjulte gebyrer.

hosting24 review-kassen

Når du har valgt din plan og varighed, bliver du bedt om at logge ind eller tilmelde dig, hvilket du kan gøre ved at indtaste dine kontooplysninger eller ved at forbinde Facebook eller Google. Der er problemer med beskyttelse af personlige oplysninger, når du tilslutter eksterne konti, men at gøre det gør checkprocessen lettere.

Når det er sagt, når kassen er udført, håndterer Hosting24 ting anderledes end andre webhost. Din betaling ryddes, og Hosting24 begynder at lede dig gennem en installationsproces, hvor du vil købe eller tilføje et domæne og vælge din serverplacering.

Et strålende aspekt ved denne opsætning er, at du let kan finde din navneserver (hvis du ikke er klar over dem, skal du læse vores vejledning om DNS-poster). Hvis du som os peger et domæne, der er registreret et andet sted, skal du opdatere din navneserver. Normalt består det af at finde en velkomstmail eller kigge i vidensbasen, men Hosting24 giver dig detaljerne med det samme.

Endelig bliver du sendt til en side, der spørger, hvordan du vil opbygge dit websted, der inkluderer links til installation af WordPress, start webstedsbyggeren, adgang til filhåndteringen, inviter samarbejdspartnere og adgang til autoinstallationsprogrammet. Du kan springe denne proces over, men det faktum, at Hosting24 problemfrit fører dig gennem kassen til at installere en ny applikation, er enorm.

Det dæmper ikke processen. Hosting24 er fordøjelig for begyndere, mens den stadig giver de muligheder, som avancerede brugere har brug for. I stedet for at tage dine penge og dumpe dig ind i et komplekst, forvirrende kontrolpanel, sørger Hosting24 for, at dit websted er oppe og kører, inden du går ind i detaljerne.

Vi installerede WordPress fra det tidspunkt, hvilket meget til vores overraskelse var let at gøre. Det er lettere end Softaculous app-installationsprogrammet og installeres stadig hurtigt, i modsætning til processen på JustHost (læs vores JustHost-gennemgang).

Hosting24-kontrolpanelet

På dette tidspunkt kan din oplevelse med Hosting24 variere afhængigt af den plan, du vælger. Som vi kommer nærmere ind på i afsnittet nedenfor, er der delte planer, der bruger Hosting24s kontrolpanel og andre, der bruger cPanel. Vi har dækket cPanel gang på gang – læse vores SiteGround-gennemgang for et eksempel på en webhost, der bruger den – så vi i stedet dækker Hosting24s kontrolpanel.

Overraskende kan det gå tå til tå med cPanel. I stedet for at være en nedstemt version eller en rip-off af det elskede webadministrationsværktøj, kombinerer Hosting24s kontrolpanel magt og brugervenlighed på en anden måde.

hosting24 review-kontrol-panel

Du får en lignende, ikonbaseret navigation til din webstedsadministration, hvilket gør det nemt at finde, hvad du har brug for, samt andre aspekter af webhosting, herunder fakturering, domæner og yderligere servere.

Det ved cPanel er, at det kun drejer sig om webstedsadministration, så webhosting-aspekterne af din konto er normalt henvist til et separat dashboard. Med Hosting24 er alt under det samme tag, hvilket betyder, at du hurtigt kan hoppe fra at styre dit websted til f.eks. Dine faktureringsoplysninger uden at åbne en anden skærm.

I kontrolpanelet findes også en butik, hvor du kan købe Hosting24-produkter. Du kan registrere et nyt domæne, få virksomheds-e-mail og opgradere dit hosting, men der er også usædvanlige muligheder. For eksempel kan du købe et abonnement på NordVPN der, som, som du kan se i vores NordVPN-gennemgang, er en af ​​de bedste VPN-tjenester på markedet.

hosting24 review-butik

Hostingtyper

Ligesom Hostinger er Hosting24 fokuseret på delt hosting. Alligevel er der tilføjet strøm i den øverste ende for at imødekomme dem, der har brug for det. Der er dog en underlig fordeling af de delte planer, så vi kommer til at rydde luften, inden vi flytter til de mere komplekse hostingtyper.

Delt hosting er, når flere websteder er vært på den samme server. Ved at give disse brugere mulighed for at dele ressourcerne, som de har brug for dem, kan webhosten spare penge på det antal servere, den har brug for at betjene, og videregive disse besparelser til dig. På grund af samlingen af ​​ressourcer kæmper delte servere dog lejlighedsvis med hastighed og oppetid.

Hosting24 tilbyder to typer delt hosting med kun en lille forskel mellem dem. Den første type, kaldet “webhosting” på webstedet, er en standard delt plan, der bruger Hosting24s proprietære kontrolpanel. Der er tre niveauer af standard delt hosting, men vi anbefaler det øverste niveau.

Det skyldes, at det leveres med hurtigere samlet hastighed, et gratis SSL / TLS-certifikat og daglige sikkerhedskopier. Skønt ikke så billigt som, siger, 1&1 IONOS, den dyreste delte plan er stadig en stor værdi (læs vores 1&1 anmeldelse af IONOS).

  Namecheap-gennemgang - Opdateret 2023

Hosting24 cPanel-planer

Der er også cPanel-planer, der bruger cPanel i stedet for Hosting24s kontrolpanel. Som du kan se i vores bedste webhosting med cPanel-guide, er cPanel fantastisk af mange grunde, men disse planer er mere imponerende uden for det. I stedet for at begrænse ting som et SSL / TLS-certifikat og automatiske sikkerhedskopieringer til visse niveauer, er begge niveauer af cPanel-vært spækket med funktioner.

Som nævnt er de også billigere. Selvom de normale delte planer er solide, ser de middelmådige ud sammenlignet med cPanel-indstillingerne. Medmindre du ikke kan lide at bruge cPanel, er der lille grund til ikke at spare et par dollars, mens du får flere funktioner.

Hvis du vil whitelabel og sælge webhosting, har Hosting24 forhandlerplaner. I bund og grund er de bare bundter af cPanel-hosting til en nedsat pris, så du kan købe 50-150 cPanel-konti for meget mindre end at købe dem individuelt. Selvom der er begrænsninger på antallet af cPanel-konti, du kan have, kan du oversælge dem, så længe du har tilgængelige ressourcer.

For mere strøm er der VPS-planer, der stadig bruger en delt arkitektur, men giver dig et virtuelt miljø dedikeret til dig. De lave ende VPS-planer er ikke imponerende – installationen med én kerne kunne ikke passere Geekbenchs Surface Book Pro-benchmark – men de dyrere planer pakker en solid punch.

Hosting24 Cloud Hosting

Cloud-hosting er det, der skiller Hosting24 fra hinanden. Som du kan se i vores Kinsta-gennemgang og MDDHosting-gennemgang, har webværter, der specialiserer sig i cloud-hosting, generelt den bedste balance mellem værdi, hastighed, sikkerhed og pålidelighed, fordi hosting-stilen giver større elasticitet.

Som traditionelle former for webhosting gemmes dit websted på en enkelt server, men denne server har muligheden for at bruge yderligere ressourcer fra et netværk af andre servere. Det betyder under et distribueret angreb på denial-of-service, trafikspike eller noget andet, dine ressourcer vil altid være tilgængelige.

Cloud hosting er et naturligt hjem for WordPress, hvorfor du finder ud af, at de fleste af vores bedste webhosting til WordPress-valg tilbyder det. Nogle værter, der er specialiserede i WordPress, tilbyder eksklusivt cloud-hosting (læse vores Pagely-anmeldelse for et eksempel).

Hosting24 er tættere på Pagely og Kinsta end det er at sige, HostGator, når det kommer til skyplaner (læs vores HostGator-gennemgang). Planerne er fyldt med strøm, der starter ved 3 GB RAM og to CPU-kerner og går op til 12 GB RAM og seks CPU-kerner. De har også fremragende funktioner, herunder en cacheforstærker og gratis SSL / TLS-certifikat.

Hastighed & Uptime

Vi bruger Pingdom Speed ​​Test og Load Impact til at teste webstedets hastighed. Vores proces er enkel: vi lancerer et websted med den billigste delte plan, installerer WordPress uden yderligere indhold eller tilføjelser og kører webstedet gennem vores testplatforme. På den måde kan vi eliminere så mange variabler som muligt.

På grund af dette fokuserer vi mindre på responstiden for vores test og mere på ting som HTTP-fejl, ventetider og anbefalinger fra Pingdom Speed ​​Test. Vores mål med hastighedstest er at få et sammenligningspunkt, ikke den nøjagtige hastighed, du får med en bestemt webhost. Hvis du prøver at gøre dit websted hurtigere, skal du læse vores vejledning til at forbedre websteds indlæsningstider.

Det er en vigtig note her, fordi det tog omkring to og et halvt sekund at indlæse Hosting24, hvilket ikke er godt sammenlignet med de fleste webhosts. Alligevel modtog den stadig en 96 ud af 100 fra Pingdom-hastighedstest, som er så god som vores frontløber inden for hastighed, A2 Hosting (læs vores A2 Hosting-anmeldelse). Begge kom det på vores hurtigste web-hosting-shortlist, faktisk. 

hosting24 review-speed-test

Oprindeligt antog vi, at det var fordi der var en vis mængde cache, men det er ikke tilfældet. Du kan tænde cachen i dit kontrolpanel, men vores test blev udført, da hosting blev afleveret til os, og det er sådan, vi altid gør det. I stedet er de fremragende hastighedsresultater sandsynligvis takket være LiteSpeed-softwaren, som Hosting24 bruger.

Vi kørte testen igen bare for at se, hvad cachen ville gøre, og overraskende nok reducerede den ventetiden til en sjettedel af den oprindelige tid. Vores ydeevne var stadig 96 ud af 100 – der var lidt optimering vi kunne gøre – men i søgemaskinernes øjne er en lavere ventetid altid bedre.

Hosting 24 Impact Test

Load Impact tester en anden vinkel. I stedet for at måle hastighed for en enkelt bruger, tester det, hvordan webstedet fungerer, når det sættes under en belastning. Vores test bestod af at sende 50 virtuelle brugere til webstedet i løbet af fem minutter, som vi har fundet at være omkring brudspunktet for de mest billige delte pakker.

I modsætning til GreenGeeks holdt Hosting24 op. Som du kan læse i vores GreenGeeks-gennemgang, brød den tidligt i testen med et forhøjet antal HTTP-fejl, hvilket antyder, at serveren er på dens ydeevnen. Ud af 7.250 anmodninger, der blev sendt i vores Hosting24-test, var det kun en, der havde en fejl, hvilket er godt inden for fejlmargenen.

hosting24 review-load-effekt

Ydeevnen er fremragende. Hosting24 viser kraften fra et rimeligt antal mennesker på LiteSpeed-servere, hvilket fremhæves af cachen, der er inkluderet i dit kontrolpanel. Der er desuden en garanteret driftstid på 99,9 procent for at sikre, at dit websted altid er online.

Sikkerhed

Hosting24 har de tre vigtige sikkerhedsfunktioner, vi ser efter: et SSL / TLS-certifikat, automatiseret sikkerhedskopiering og malware-beskyttelse. Alligevel distribueres disse funktioner underligt. Hvis du sprang foran, kan du læse mere om det i afsnittet “funktioner”.

Begyndende med SSL / TLS-certifikatet, får du et gratis på den delte forretningsdel for virksomheden eller på cPanel-planerne, hvis du køber et år eller mere. Den ene er også inkluderet i skyplaner, som ikke burde komme som en overraskelse i betragtning af at de er meget dyrere.

Certifikatet fortæller browsere, der besøger dit websted, at du kan stole på, hvilket åbner en krypteret forbindelse mellem dit websted og brugeren. Et SSL / TLS-certifikat er det første trin i webstedssikkerhed, fordi det beskytter brugere, der indtaster personlige oplysninger på dit websted fra angreb og internetkriminalitet..

  Arvixe Review - Opdateret 2023

Ligeledes leveres sikkerhedskopier med Business-niveauet for delt hosting og alle niveauer af cPanel-hosting. Det, der er vigtigt, er, at sikkerhedskopierne automatiseres, så du kan vende tilbage til en tidligere version af dit websted, hvis noget går galt. Når det er sagt, skal du stadig downloade dine sikkerhedskopier og gemme dem ved hjælp af en online backup-service, såsom Backblaze (læs vores Backblaze-anmeldelse).

Hosting24 Fjernelse af malware

Beskyttelse mod malware er klæbrig. LiteSpeed-serverne er beskyttet med ModSecurity, som er en webapplikations firewall, der er meget tilpasselig. Du er også beskyttet af BitNinja, som bør afskrække DDoS-angreb, malware og mere.

Når det er sagt, er der ikke malware-scanning eller fjernelse af dit websted. Selvom Hosting24 tager generøse skridt for at forhindre malware, er der ikke et værktøj, der giver dig mulighed for at vide, om dit websted er inficeret. I stedet sikrer Hosting24, at dets servere holdes sikkert, så beskyttelsen af ​​dit websted er stadig i dine hænder.

Selvom det ville være rart at se malware-scanning inkluderet, er serverbeskyttelse tilstrækkelig. Plus, det er let at overse, at når det gratis SSL / TLS-certifikat og automatiserede sikkerhedskopier bringes i ligningen.

Privatliv

Privatliv er ikke så stort bekymring for Hosting24, som det er for, siger, DreamHost, men det er stadig langt fra det alvorlige misbrug af data, vi ser fra Endurance International Group-mærker – læs vores iPage-anmeldelse for et eksempel. Hosting24 respekterer dit privatliv, men nogle af de trin, som andre webhoste har taget for at beskytte dine data, er ikke implementeret med fuld virkning her.

Hosting24 inkluderer ikke domænefortrolighed, når du registrerer et nyt domæne. Registrering af et domæne kræver, at du lægger personlige oplysninger, såsom dit navn, adresse og telefonnummer, i en WHOIS-registrering. Denne post kan også søges offentligt online, hvilket gør den til et hovedmål for spam-lister og datahøsting.

Når du tilmelder dig privat, erstattes dine oplysninger med registratorens. Kun få webhoteller tilbyder det gratis – læs vores WestHost-anmeldelse for et eksempel – og Hosting24 er ikke blandt dem. Stadig koster domænefortrolighed kun $ 5 pr. År, og i betragtning af at Hosting24 tilbyder domæner for et par dollars mindre end GoDaddy (læs vores GoDaddy-anmeldelse), er det svært at klage.

Hosting24s privatlivspolitik

Privatlivspolitikken er også solid. Før24 går ind på, hvordan dine data deles (eller ikke), siger Hosting24, at de kun indsamles med lovlighed, retfærdighed og gennemsigtighed og begrænser formålet med dataene til det, der er beskrevet i privatlivspolitikken..

Hvad der er skitseret er vedlagt. Hosting24 siger, ligesom de fleste webhosts, at det indsamler data for bedre at kunne tjene sit publikum, kontakte brugere og vedligeholde tjenesten. Det nævner ikke at sælge eller dele dine data til tredjepart uden for en lille klausul nær slutningen af ​​politikken, dog.

Afsnit 11 i politikken siger: “Mens vi indsamler og behandler dine personlige data, kan vi udføre dataoverførsler til forskellige tredjeparter.” Det ville være dejligt, hvis der var en liste over tredjepart, som Hosting24 deler dine oplysninger med, som EIG leverer, men det er desværre ikke tilfældet.

Det, vi kan konkludere, er, at dit privatliv behandles med en anstændig mængde respekt, men Hosting24 tager ikke de skridt, vi har set fra, siger Midfase (læs vores Midfase-anmeldelse). En klarere politik til beskyttelse af personlige oplysninger ville gå langt, ligesom gratis domænefortrolighed ville være, så vi håber, at Hosting24 tager disse skridt snart.

Support

Hostinger havde nogle af de bedste support, vi har set, så det er ikke overraskende, at Hosting24 også har fremragende support. Supportteamet er kyndigt, venligt og lydhør, hvilket er vanskeligt at finde i den ofte komplekse verden af ​​webhosting.

Live chat skiller sig mest ud. Følger dig rundt på kontrolpanelet er en lille boble, der lejlighedsvis viser en pop-up, der spørger, om du har brug for hjælp. Det er naturligvis ikke en dedikeret repræsentant, der plager dig, men der er flere supportagenter klar til at stille spørgsmål, du måtte have.

hosting24 review-live-chat

Derudover behøver du ikke indtaste oplysninger for at kontakte support via live chat. Fordi Hosting24 ved, at du er logget ind, behøver du ikke at gennemgå den irriterende proces med at indtaste din e-mail, domæne og spørgsmål, før du får forbindelse til en rep. Indtast blot dit spørgsmål, og du er på vej.

Hvis du hellere vil håndtere problemer selv, er der en vidensbase, der omhyggeligt er lagt op i tre enkle kategorier. Der er udgivet en masse stykker med alt fra grundlæggende opsætningsvejledninger til avancerede gennemgangsveje i konfigurationen klar. Når det er sagt, mangler de fleste stykker dybde.

hosting24 review-vidensbase

Afhængig af hvordan du kan lide støtte, kan det være en god eller dårlig ting. Spørgsmål besvares normalt ikke mere end et par sætninger, og hvis instruktioner gives, er de bare sat på en liste. På grund af det føles mange af posterne som om de er fra et spørgsmål&A og ikke en vidensbase.

Alligevel er det en nyttig ressource, så længe du er villig til at nå ud til support, hvis du har brug for afklaringer. For os er det alligevel showets stjerne. Hosting24 har fremragende support, selvom vidensbasen ikke er detaljeret. Det faktum, at vi er villige til at overse nogle af ulemperne i selvhjælpsressourcerne, er et vidnesbyrd om, hvor stor live chat er.

Dommen

Ikke overraskende rammer Hosting24 det ud af parken. Ligesom sin forælder, dets store funktioner og lave priser, hvilket skaber en værdi, der sjældent ses i webhostingverdenen. Selvom vi kunne nitpick og finde små ulemper ved tjenesten, fungerer det samlede billede for godt til Hosting24s fordel. Det er hurtigt, fleksibelt og let at bruge, hvilket gør det til en af ​​de bedste webhost-udbydere.

Hvad synes du om Hosting24? Har du planer om at prøve det? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me