Millor emmagatzematge al núvol per a equips 2023: Treball en grup de manera senzilla

Treballar amb d’altres en un projecte complex pot ser exigent, sobretot si necessiteu compartir fitxers i col·laborar en temps real. Tanmateix, podeu fer que sigui menys difícil utilitzar una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol per a equips. 

Un excel·lent exemple d’aquest tipus de servei és Egnyte Connect, però, com veureu en aquest article, altres serveis d’emmagatzematge en núvol en línia per a equips estan al mateix temps. Una altra bona opció és Slack, i podreu veure quins serveis l’utilitzen en el nostre millor emmagatzematge en núvol per a l’enllaç de Slack. 

Podeu obtenir més informació sobre com funciona el millor emmagatzematge en núvol de petits equips al nostre article sobre l’emmagatzematge en núvol i la col·laboració. Si busqueu el millor emmagatzematge en núvol per a imatges, hauríeu de consultar el nostre article sobre el millor emmagatzematge en línia per a fotos. 

Per a diversos usuaris empresarials, esteu al lloc adequat. Tanmateix, tingueu en compte que els serveis d’aquesta llista no poden qualificar-se com el millor emmagatzematge en núvol gratuït per als equips perquè no ofereixen aquests plans.

Dit això, hem escollit els proveïdors d’aquest resum entre la nostra llista dels millors serveis EFSS i la nostra millor comparació d’emmagatzematge en núvol. Abans d’arribar a la llista (i del guanyador, Egnyte Connect), definirem els criteris que vam utilitzar per classificar els serveis.

Millor emmagatzematge al núvol per a equips 2023

Què proporciona el millor emmagatzematge al núvol per als equips

Tenir un equip de persones és car, així que ens assegurem que no afegiu cap cost innecessari. És per això que ens fixarem en el cost que són els plans de subscripció, la quantitat d’espai que ofereixen, idealment, proporcionant un emmagatzematge separat per a cada usuari, i quants plans. Com més plans, millor és la possibilitat de trobar-ne un per a les vostres necessitats.

És important compartir fitxers i carpetes quan col·laboreu en un entorn d’equip. Els serveis han de poder compartir fitxers i carpetes de forma ràpida i senzilla. A més d’això, són necessàries les opcions de control de contingut (com ara la protecció de contrasenya, la caducitat d’enllaç, la inhabilitació de la descàrrega i els permisos en compartir carpetes)..

Abans de poder compartir els fitxers, primer els heu d’introduir al núvol. És aquí on entra la sincronització. Hauria de ser fàcil transferir els vostres fitxers; ràpidament, de manera que la vostra feina no pateix; i capaç d’utilitzar funcions de sincronització avançades, com ara la sincronització selectiva i la sincronització de qualsevol carpeta. La rapidesa que dependrà del vostre proveïdor de serveis d’Internet i la proximitat que teniu d’un servidor.

Finalment, la seva seguretat al núvol hauria de ser prou forta com per tenir temors de mantenir infundades les dades del núvol. Per fer-ho, els serveis han d’utilitzar com a mínim xifratge, preferiblement coneixement zero, protecció en trànsit i autenticació de dos factors, que protegeix les vostres credencials d’inici de sessió. A més, s’haurien d’endurir els centres de dades que contenen els vostres fitxers.

Egnyte Connecta

No és una gran sorpresa que Egnyte Connect ocupi el lloc més destacat d’aquesta llista, ja que també és el guanyador del nostre millor formulari EFSS i la nostra elecció com el millor emmagatzematge en núvol per a equips. 

Si teniu d’entre un i tres usuaris, haureu de subscriure-vos al pla d’Equip d’Egnyte. Té 10 dòlars per usuari al mes i proporciona 1 TB d’emmagatzematge, la qual cosa és una oferta fantàstica.

Egnyte-connect0homepage-2023

Podeu subscriure-vos al pla d’Offny d’Egnyte si teniu de cinc a 25 usuaris. Proporciona 5 TB d’emmagatzematge en línia per 8 dòlars per usuari al mes. Si necessiteu més usuaris, el pla de negocis cobrirà les vostres necessitats perquè és de 25 a 100 usuaris. Proporciona 10 TB d’emmagatzematge de 20 dòlars per usuari al mes.

El pla Enterprise pot tenir més de 100 usuaris i no limita l’emmagatzematge. De fet, l’escala d’emmagatzematge en funció de les vostres necessitats. Per a aquesta oferta, però, haurà de contactar amb Egnyte per obtenir un pressupost.

Per compartir una carpeta amb Egnyte, podeu convidar-ne d’altres i donar-los un dels diversos permisos: “propietari”, “complet”, “editor” i “visualitzador”.

També podeu compartir contingut generant enllaços que, a continuació, podeu restringir a “qualsevol”, “a qualsevol persona amb una contrasenya”, als vostres usuaris o a qualsevol persona a qui us envieu un correu electrònic. A més, podeu fer que l’enllaç caduca en una data determinada, protegir-lo amb una contrasenya, desactivar la descàrrega i rebre una notificació quan es faci clic a l’enllaç..

Una altra opció és generar un enllaç de càrrega perquè altres puguin desar contingut al vostre espai al núvol. També hi ha una pàgina que mostra els enllaços compartits i els enllaços que altres han compartit amb vosaltres.

Altres motius ens agrada Egnyte Connect

Els serveis al núvol solen proporcionar una carpeta de sincronització, però Egnyte Connect utilitza una carpeta de la unitat de xarxa. D’aquesta manera, podeu accedir al contingut del núvol sense ocupar espai al disc dur, però això vol dir que cal estar en línia per accedir als vostres fitxers. 

Dit això, podeu etiquetar fitxers per a ús fora de línia si sortiu de la graella. D’altra banda, també podeu utilitzar la sincronització selectiva per marcar només fitxers específics de la carpeta de sincronització que vulgueu emmagatzemar al núvol.

Hem utilitzat una carpeta amb cremallera d’1 GB per provar la velocitat de sincronització d’Egnyte i la transferència ha tardat exactament en el temps que esperàvem. Tanmateix, Egnyte no utilitza un algorisme de sincronització a nivell de blocs, que accelerarà les transferències després de la inicial carregant només les porcions de fitxers canviats.

Egnyte utilitza el protocol TLS per protegir els vostres fitxers en trànsit i el xifratge de 256 bits AES per escorcollar-los, i també es classifica com a servei de coneixement zero gràcies a la seva funció de Gestió de claus Egnyte. També podeu mandar la intensitat i la durada mínimes de la contrasenya, així com personalitzar la política d’inici de sessió. A més, està disponible l’autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials.

Els centres de dades d’Egnyte utilitzen vigilància oberta les 24 hores, controls d’accés i redundància i estan endurits contra desastres naturals, com terratrèmols i incendis. Dit això, Egnyte us permet guardar dades als vostres servidors, cosa que significa que podeu gaudir dels avantatges d’un núvol híbrid. Per últim, però no per això menys important, Egnyte us permet tallar els dispositius de la sincronització i esborrar-ne totes les dades del núvol. 

Situem Egnyte Connect com a la millor selecció gràcies al seu gran valor, gran seguretat, sincronització capaç i funcions compartides riques. Si voleu obtenir més informació sobre les altres funcions d’Egnyte, llegiu la nostra crítica sobre Egnyte Connect.

OneDrive per als negocis

OneDrive for Business prové de Microsoft i és una de les solucions més populars del mercat. Això és en bona part gràcies al seu gran valor.

A diferència de molts altres serveis empresarials, OneDrive for Business proporciona espai d’emmagatzematge independent per a cada usuari. A més, té set plans dels quals podeu triar, que ofereixen una millor oportunitat de trobar un partit. Entre els plans destacats s’inclouen Plan One, Plan Two i Business Premium.

OneDrive-for-business-homepage-2023

OneDrive for Business Plan One és de 60 dòlars anuals per usuari i obté 1 TB d’espai per a cada usuari. El Plan Two és de 120 dòlars anuals per usuari i proporciona a cada usuari un espai d’emmagatzematge il·limitat. Si necessiteu utilitzar Office 365 i altres funcions de Microsoft, podeu subscriure-us a l’Office 365 Business Premium, que és de 15 dòlars mensuals per usuari o 150 dòlars si pagueu un any..

OneDrive for Business us permet compartir contingut amb d’altres mitjançant la generació d’un enllaç o correu electrònic. Si compartiu un enllaç, podeu configurar que caduca al cap de pocs dies, restringiu l’accés a determinats usuaris i el protegiu amb contrasenya. També podeu desactivar l’edició i restringir l’enllaç, de manera que només funciona amb persones específiques, persones de la vostra organització o persones amb accés existent.

Altres motius pels quals ens agrada OneDrive for Business

Hem provat la sincronització de OneDrive amb la nostra carpeta cremallera d’1 GB i hem aconseguit pujar-la aproximadament un minut més del que esperàvem. OneDrive for Business fins i tot fa servir la sincronització a nivell de blocs, tot i que només per a fitxers Office. Tot i això, això encara supera els serveis que no l’utilitzen en absolut.

Una altra opció de la qual OneDrive presumeix, però d’altres, no és la de bloquejar la sincronització de certs tipus de fitxers. L’equip de Microsoft també ha inclòs la sincronització selectiva, cosa que significa que mitjançant les dues funcions podeu crear una bona configuració de sincronització.

OneDrive també utilitza encriptació per rastrejar les vostres dades: BitLocker a nivell de disc i xifratge AES de 256 bits a nivell de fitxer. Per protegir els vostres fitxers en trànsit, OneDrive utilitza el protocol TLS i redirigeix ​​les connexions no autentificades a HTTPS. 

Podeu definir una política de contrasenya per als vostres empleats, però l’única configuració possible és la caducitat de la contrasenya. Dit això, les contrasenyes han de tenir com a mínim vuit caràcters i complir les condicions de força, com ara tenir un número, un símbol i majúscules i minúscules. A més, està disponible l’autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials.

OneDrive for Business és un servei excel·lent per a equips pel seu excel·lent valor, seguretat, funció exclusiva de sincronització i sincronització a nivell de blocs. No és tan bo com Egnyte Connect per compartir, i és per això que queda en segon lloc. Si voleu obtenir més informació sobre aquest servei, llegiu la nostra revisió OneDrive for Business.

Caixa

Box és un servei molt popular per a petites i grans empreses, cosa que el converteix en un candidat adequat per a equips.

Podeu subscriure-vos a un dels quatre plans de Box, segons la mida del vostre equip: Box Starter, Box Business, Box Business Plus i Enterprise. El pla d’inici requereix un mínim de tres usuaris i el màxim de 10. Els altres plans comencen a cinc usuaris i no tenen un límit superior. A més, tots proporcionen un descompte si pagueu amb un any per avançat.

caixa de negocis-pàgina principal

El pla d’inici us permet obtenir només 100 GB per 5,80 dòlars al mes per usuari, però pot ser que sigui suficient per a alguns equips més petits. El pla de negocis, però, proporciona emmagatzematge il·limitat per 17,30 dòlars mensuals per usuari.

El pla Business Plus també proporciona emmagatzematge il·limitat, però ofereix funcions addicionals per 28,70 dòlars mensuals per usuari. De la mateixa manera, el pla Enterprise aporta compliment i altres funcions, però haurà de contactar amb el quadre per obtenir el preu.

Podeu compartir contingut convidant-ne d’altres i donant-los permisos, o bé generant un enllaç i enviant-lo. Independentment del mètode, si convideu persones, podeu donar-los permisos de “editor” o “visualitzador”. 

A més, quan compartiu carpetes, podeu triar un dels cinc nivells addicionals de permís: “copropietari”, “carregador de visualitzador”, “carregador de vista prèvia”, “previsualitzador” o “carregador”.

Quan genereu un enllaç, també podeu protegir-lo amb una contrasenya, desactivar les descàrregues, definir una URL personalitzada i definir l’enllaç que caduca en una data concreta. Tanmateix, no hi ha cap pàgina que mostri les vostres accions.

Altres motius pels quals ens agrada la caixa

El quadre utilitza una carpeta de sincronització per enviar els fitxers al núvol i viceversa. Si creieu que l’emmagatzematge de fitxers del núvol pot trigar massa a l’espai del disc dur, podeu utilitzar la sincronització selectiva per mitigar-ho. També podeu optar per suprimir fitxers del disc dur, fent-los “només en núvol”, escollint desvincular-los de la carpeta de sincronització..

Les velocitats de sincronització de Box es van apropar a les que esperàvem i es van comparar bé amb altres serveis. A més, com molts altres serveis EFSS, no utilitza la sincronització a nivell de bloc.

Box protegeix els vostres fitxers en trànsit mitjançant el protocol TLS i utilitza el xifratge AES de 256 bits per fer que els vostres fitxers siguin il·legibles quan estan en repòs al centre de dades. A més, Box us permet utilitzar Box KeySafe per gestionar la vostra clau de xifrat, cosa que significa que podeu gaudir del xifratge privat.

Per evitar la intrusió del compte, el quadre proporciona autenticació de dos factors i requisits de contrasenya personalitzats.

Podeu utilitzar el dispositiu fixador de Box per tal de sincronitzar els dispositius robats o perduts i evitar les sincronitzacions futures. Tot i així, haureu d’utilitzar la funció d’esborrament remota per esborrar contingut ja sincronitzat. Per això, però, haurà de contactar amb el quadre.

Els plans de Box són costosos, com a mínim, i no hi ha cap pàgina per auditar les accions. Dit això, Box té molts avantatges, incloent-hi una seguretat forta, sincronització ràpida i molt més. Podeu obtenir més detalls a la nostra revisió de caixa.

Dropbox Business

Dropbox és un nom domèstic a l’emmagatzematge al núvol i la seva versió empresarial no és diferent. De forma similar a Egnyte Connect, només ofereix tres plans: Standard, Advanced i Enterprise. Tots requereixen un mínim de tres usuaris. El pla estàndard preveu 3TB per 15 dòlars al mes per usuari o 12,50 dòlars per usuari si pagueu durant l’any. 

Dropbox-Business-homepage-2023

Per obtenir més emmagatzematge, podeu subscriure-vos al pla Avançat, que us permet obtenir un emmagatzematge il·limitat de 25 dòlars mensuals per usuari. Si pagueu per un any per avançat, el preu baixa fins a 20 dòlars per usuari. Enterprise també ofereix un emmagatzematge il·limitat, a més de funcions addicionals. No obstant això, haurà de contactar amb Dropbox.

Dropbox us proporciona una “carpeta d’equip” compartida des del primer moment. Tots els vostres usuaris hi tenen accés, però podeu crear altres carpetes i convidar la gent a accedir-hi. Quan ho facis, pots donar-los els permisos “poden editar” o “poden veure”.

A més, podeu generar enllaços compartits per a fitxers i carpetes. Podeu restringir-los a membres de l’equip, usuaris amb la contrasenya o qualsevol persona amb l’enllaç. A més, podeu desactivar la descàrrega de l’enllaç o configurar-la perquè caduqui en una data determinada. Si voleu que altres us comparteixin, Dropbox us permet generar un enllaç de càrrega. Per fer el seguiment de les accions, hi ha una pàgina que les mostra.

Altres motius pels quals ens agrada el negoci Dropbox

Dropbox va inventar el model comú de sincronització, per la qual cosa és excel·lent en aquesta categoria. Tot i això, Dropbox millora l’enfocament estàndard mitjançant la “sincronització intel·ligent”. Us permet seleccionar fitxers per emmagatzemar-los només al núvol, però tot i així us permet l’opció d’accedir-hi des de l’aplicació d’escriptori.

La sincronització de Dropbox va trigar més temps del que esperàvem a penjar la nostra carpeta de prova de 1 GB amb cremallera, però no va ser lenta. Dit això, Dropbox proporciona una sincronització real a nivell de blocs, de manera que les càrregues després de la inicial seran molt més ràpides.

Des del punt de seguretat, Dropbox utilitza xifratge AES de 256 bits per rastrejar els vostres fitxers en repòs i el protocol TLS per protegir els vostres fitxers durant el trànsit als centres de dades. Podeu protegir el vostre compte mitjançant l’autenticació de dos factors i ajustant la política d’inici de sessió, que us permet mandar les condicions de contrasenya, requereixen restabliments de contrasenya i molt més.

Tanmateix, un dels inconvenients és el fet que Dropbox manté les metadades en text senzill. Tingueu en compte que aquesta és una pràctica habitual que s’utilitza per indexar i millorar l’experiència de l’usuari. A més, Dropbox us permet esborrar de forma remota un dispositiu, fins i tot només amb l’aplicació per a mòbils. Per obtenir més informació sobre el negoci de Dropbox, llegiu la nostra revisió sobre empreses de Dropbox.

Tresorit

Tresorit és un servei centrat en la seguretat avançada, que en aquest cas vol dir que no surt econòmic. Tot i així, és una opció fantàstica per a equips que requereixen les millors funcions de seguretat.

Tresorit només té dos plans que admeten més d’un usuari: Business i Enterprise. El pla de negoci requereix un mínim de dos usuaris i estableix un límit màxim de només nou usuaris. Obtingueu 1 TB d’emmagatzematge per 25 dòlars al mes per usuari o 20 dòlars al mes per usuari si pagueu un any per avançat. 

Tresorit-homepage-2023

Per a més usuaris, podeu subscriure-vos al pla Enterprise, que puja fins a 100 usuaris, però requereix un mínim de 10. Proporciona un espai d’emmagatzematge il·limitat de 30 dòlars al mes per usuari o 24 dòlars al mes per usuari si pagueu un any. al davant.

Tresorit permet compartir carpetes generant un enllaç o convidant usuaris per correu electrònic. En el cas de correu electrònic, els usuaris hauran de registrar-se per a un compte de Tresorit. Podeu eludir aquest requisit compartint una carpeta com a enllaç. Els fitxers només es poden compartir enllaços. 

En qualsevol dels dos casos, podeu protegir els enllaços amb una contrasenya, establir una data de caducitat o posar un límit d’accés. Quan compartiu carpetes, podeu donar tres nivells de permisos: “editar”, “llegir” i “llegir i modificar”.

Tresorit us proporciona una pàgina que us permet fer un seguiment de totes les accions i una altra vista que mostra totes les persones amb qui heu compartit.

Altres motius ens agrada Tresorit

Tresorit no utilitza una sola carpeta de sincronització, a diferència d’altres serveis d’emmagatzematge al núvol. Més aviat us demana que creeu carpetes individuals anomenades “tresors” per sincronitzar els vostres fitxers. Tresorit us permet sincronitzar selectivament fitxers específics amb els vostres intents. A més, el fet de penjar el nostre fitxer amb cremallera d’1GB va trigar el temps que esperàvem.

Entre les mesures de seguretat de Tresorit, el principal és el xifrat privat de 256 bits AES, que Tresorit proporciona per defecte. A més, el protocol TLS protegeix els vostres fitxers en trànsit.

L’autenticació de dos factors està disponible per protegir el vostre compte contra intrusions. A més, Tresorit assegura els seus centres de dades amb vigilància i exploració biomètrica 24 hores / 7, i també s’ajusta als últims estàndards ISO. Si voleu obtenir més informació sobre les àmplies funcions de seguretat de Tresorit, llegiu la nostra ressenya de Tresorit.

Pensaments finals

Tots aquests plans són adequats per a equips, però trobem que Egnyte Connect és el millor gràcies a les seves característiques de seguretat, compartint capaços, un bon valor i una rica capacitat de sincronització. Dit això, OneDrive for Business queda al darrere i pot ser una millor oferta segons el vostre cas d’ús. 

Podem dir el mateix per a Box, tret que sigui més car, com Dropbox Business i Tresorit. Si creieu que aquests serveis podrien adaptar-se millor, us convidem a llegir les ressenyes separades i a fer servir les proves gratuïtes per provar-les abans de comprometre’ls.

Quin servei és el millor per a vosaltres? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.