Millor emmagatzematge al núvol per a Slack el 2023: Comenceu a deixar funcionat

Quan es tracta de serveis de missatgeria empresarial, Slack és un dels millors. No només proporciona una gran experiència d’usuari, sinó que també té un ecosistema massiu d’aplicacions de tercers. A més de tenir més de 1.500 aplicacions, Slack també té una integració excel·lent amb totes les nostres aplicacions preferides d’emmagatzematge en núvol. Hem creat aquesta guia per al millor emmagatzematge en núvol de Slack per ajudar-vos a triar la millor opció per a les vostres necessitats i a la possibilitat de funcionar..

Normalment, compartir documents als xats amb Slack requereix que copieu l’enllaç del servei d’emmagatzematge que feu servir i l’enganxeu al vostre canal o al xat directe. Amb integracions, compartir documents a Slack des d’un servei d’emmagatzematge en núvol compatible és tan fàcil com fer clic a un botó o escriure una ordre.

La nostra opció favorita és Egnyte Connect, per diverses raons, a les quals us detallarem a continuació. Primer, però, mirem els cinc primers llocs complets.

Millor emmagatzematge al núvol per a Slack

  1. Egnyte Connecta
  2. Google Drive
  3. Dropbox
  4. Caixa
  5. OneDrive

1. Egnyte Connecta

Egnyte Connect és un servei d’emmagatzematge en núvol que hem considerat en la nostra revisió completa d’Egnyte Connect com “perfecta per a gairebé totes les petites empreses” i s’adapta molt bé a Slack. Com a servei autònom, Egnyte és el millor servei EFSS (sincronització i participació de fitxers) disponible i el servei més ben valorat de la nostra guia

Egnyte Connect ofereix quatre plans, que van des d’1TB fins a 10TB, a més d’un pla escalable que requereix contactar directament amb Egnyte per obtenir un pressupost. Els plans comencen a partir de 8 dòlars mensuals i, tot i que hi ha una prova gratuïta, Egnyte no ofereix cap opció d’emmagatzematge gratuïta com altres serveis. Com que Egnyte centra el seu focus principal en les empreses, tots els plans admeten diversos usuaris.

aplicacions addicionals

La connexió d’Egnyte amb Slack és un procés senzill que podeu completar en menys d’un minut si ja teniu un compte Egnyte. N’hi ha prou amb afegir-la mitjançant l’opció “Afegir aplicacions” a sota dels missatges directes.

Després d’això, podeu compartir fitxers de maneres diferents. La primera manera és escriure “/ Egnyte” en qualsevol xat Slack i prémer Enter. El menú Egnyte apareixerà com a missatge que només podeu veure. Des d’allà podeu compartir, penjar i compartir, visitar el lloc web d’Egnyte o obrir la pàgina d’ajuda.

També podeu compartir fitxers a Slack directament des d’Egnyte si instal·leu Slack a través de les “aplicacions & fitxa integracions ”.

egnyte

Egnyte també s’integra tant amb Google Docs com amb Microsoft Office 365, i podeu crear i editar fitxers Docs i Office a Egnyte. També podeu compartir aquests fitxers a Slack directament des d’Egnyte, la qual cosa és excel·lent per a la col·laboració.

Egnyte es pren seriosament la seguretat amb xifrat AES de 256 bits, autenticació de múltiples factors i xifrat de coneixement zero, però, el coneixement zero requereix el pla Enterprise. La bona notícia és que Boxcryptor protegirà els vostres fitxers si opteu per un pla Egnyte més petit.

  A2 Hosting vs SiteGround: Quina és la elecció del 2023 Litter?

Altres coses que ens agrada sobre Egnyte Connect

Egnyte Connect complementa Slack well amb l’intercanvi de fitxers als canals i fa un pas més lluny en ser un proveïdor d’emmagatzematge en núvol excepcional, en general. La seva capacitat per crear i editar fitxers Microsoft i Google fa que només amb dues aplicacions puguis comunicar-te amb els companys de feina i emmagatzemar, crear, compartir i col·laborar en la majoria de tipus de documents..

Realment, l’únic desavantatge d’Egnyte és que, tot i que hi ha un període de prova, no hi ha cap opció d’emmagatzematge gratuïta. La bona notícia és que hi ha una barrera d’entrada baixa, amb 1 TB d’emmagatzematge per 10 dòlars al mes.

2. Google Drive

Si veieu YouTube, escolteu Google Play Music, teniu un telèfon intel·ligent Android, aneu a l’escola o teniu feina, el més probable és que hagueu adquirit un compte de Google en algun lloc del camí. Això vol dir que podeu accedir a Google Drive allà on es trobin aplicacions i aplicacions mòbils.

conduir

Google Drive és un servei d’emmagatzematge en núvol molt popular que vincula amb la resta de serveis de Google (inclòs Google Docs) per fer còpies de seguretat dels fitxers i emmagatzemar les vostres fotos, vídeos i documents. Google Drive també s’integra amb una munió de serveis, inclosos Slack.

La connexió de Google Drive a Slack és el mateix procés que Egnyte. Després de la instal·lació, se us demanarà que autentifiqueu el vostre compte de Google i, tot seguit, esteu en funcionament. 

Després d’haver configurat Google Drive, no només podeu compartir, sinó també crear documents nous als vostres canals, on altres poden accedir als fitxers de nova creació. Podeu accedir a aquestes funcions des de la icona de paperclip a qualsevol caixa de xat Slack.

comparteix unitats

Per seguretat, Google Drive utilitza encriptació AES de 128 bits i autenticació de dos factors, tot i que no té protecció de coneixement zero. Boxcryptor pot solucionar-ho fàcilment, fent que el coneixement zero sigui un problema. 

Tot i que la seguretat de Google és bona, ha tingut alguns problemes de privadesa en el passat, inclòs el fet de participar en PRISM, sobre el qual podeu llegir més informació a la nostra revisió de Google Drive.

Google Drive s’incorpora a Google One i inclou quatre opcions d’emmagatzematge estàndard, des dels 15 GB de franc, fins a 2TB per 9,99 dòlars al mes. Tot i que pot ser que no sigui tant com ofereix Egnyte, agraïm l’emmagatzematge gratuït i el pla de 2TB és barat.

Altres coses que ens agraden de Google Drive

Google Drive és un servei d’emmagatzematge en núvol increïble amb una gran integració de tercers. Connectar-se a Slack és senzill i també utilitzar Google Drive és senzill. Desitgem que la cerca de fitxers per compartir-los a Slack tingués més opcions d’organització, tot i que compartir encara és manejable.

Google Drive també té la capacitat única de crear documents directament dins de Slack, que afegeix un element de comoditat, tot i que no té emmagatzematge assequible per a més de 2 TB. Google Drive també planteja algunes possibles preocupacions en matèria de seguretat, que és la principal raó per la qual Drive va venir en segon lloc a Egnyte.

3. Dropbox

Dropbox ha estat durant molt de temps. Igual que Google, Dropbox ha tingut les seves preocupacions en matèria de seguretat, incloses les PRISM i una gran incompliment de seguretat. Dit això, Dropbox utilitza encriptació AES de 256 bits, autenticació de dos factors i és compatible amb Boxcryptor, que alleuja encara més els problemes de seguretat. Obteniu més informació sobre Dropbox i la seva seguretat a la revisió de Dropbox.

  Namecheap vs. GoDaddy: La batalla dels registradors Once 2023

dropboxshare

La connexió de Dropbox a Slack funciona igual que hem descrit anteriorment. Simplement instal·leu Dropbox al menú “Afegeix aplicacions” i, un cop connectat, podeu compartir documents amb la icona de paperclip.

Com a programari d’emmagatzematge al núvol, Dropbox us permet crear documents amb Microsoft Office i Google Docs directament des de la interfície de Dropbox, racionalitzant el procés de creació per compartir. Amb Dropbox, també podeu crear notes amb Paper i signar documents amb HelloSign.

dropbox

A més del seu pla gratuït de 2 GB, Basic, Dropbox té dos plans individuals pagats: 2TB i 3TB per 9,99 dòlars al mes i 16,58 dòlars al mes, respectivament. També hi ha tres plans de negoci, inclòs el pla estàndard, que proporciona 5 TB per 12,50 dòlars per usuari al mes i el pla Avançat, que obtindrà el màxim espai que necessiti l’equip per 20 dòlars per usuari al mes.. 

També hi ha el pla Enterprise, que ofereix solucions personalitzables, però haurà de contactar amb Dropbox per obtenir un pressupost. També podeu consultar les opcions de negoci a la nostra revisió sobre empreses de Dropbox.

Altres coses que ens agraden sobre Dropbox

Dropbox és un servei molt eficaç amb excel·lents opcions d’emmagatzematge en núvol i funcions útils. Dropbox seria classificat més alt si no és per les seves múltiples preocupacions de seguretat, tot i que no deixa de ser un servei que val la pena mirar.

4. Capsa

El quadre és un altre servei que s’ha valorat molt bé en la nostra millor revisió EFSS. El servei en si és fàcil d’utilitzar i navegar. Funciona com un gestor de fitxers tradicional i la pàgina principal té un accés còmode als vostres fitxers i gairebé totes les funcions útils que ofereix Box. Per descomptat, hi ha configuració, però realment no hi ha cap funció que estigui enterrada en un menú.

Caixa

Per connectar Box amb Slack només cal instal·lar l’aplicació i autenticar Box. Una vegada que no sigui possible, podeu compartir fitxers d’una de les dues maneres. La primera forma és amb la icona de paperclip, i la segona forma és escriure “/ Box” en un quadre de xat Slack, que us proporcionarà també opcions de compartir..

comparteix la caixa

Igual que Egnyte i Dropbox, Box us permet crear documents de forma nativa amb Microsoft i Google Docs, i també podeu crear notes amb l’aplicació Box notes. Podeu crear una nota en blanc i començar des de zero o bé podeu utilitzar una de les seves plantilles orientades al negoci.

Box ofereix un pla individual gratuït de 10 GB i un pla de personal Pro de 10 dòlars per mes amb 100 GB d’emmagatzematge. El quadre també ofereix plans de negoci, que inclouen una gamma de plans il·limitats que ofereixen diversos avantatges, com ara el compliment de l’HIPAA i la delegació d’administració, segons el pla que seleccioneu. Podeu obtenir més informació sobre els plans i preus de Box a la nostra revisió completa de Box.

Altres coses que ens agraden de la caixa

Per a seguretat, Box utilitza encriptació AES de 256 bits i 2FA. Boxcryptor pot assegurar encara més Box amb xifrat de punta a punta, protegint la vostra informació de gairebé qualsevol ull no desitjat..

  Com iniciar un podcast el 2023: difondre la veu

Box és un servei fàcil d’aprendre i ofereix un emmagatzematge il·limitat per a usuaris il·limitats en molts dels seus plans empresarials. També proporciona suport d’Office i Google Docs i diverses maneres de compartir fitxers a Slack. 

El quadre perd punts en una categoria important, però. La caixa té un límit de càrrega de fitxers increïblement reduït que es distribueix a 5 GB. Per comparació, Google Drive permet pujar fins a 5 TB.

5. OneDrive

OneDrive és el servei d’emmagatzematge en núvol de Microsoft i funciona molt bé. Una subscripció OneDrive també és una subscripció d’Office 365, que significa l’accés a la potent i Office suite de proves de temps de Microsoft.

onedrive

Tot i que tècnicament podeu comprar 100 GB d’emmagatzematge –sense accedir a Office 365– per 1,99 dòlars mensuals, val la pena pagar els 6,99 dòlars mensuals per 1 TB d’emmagatzematge, Office 365 i totes les altres funcions que s’inclouen amb un compte d’Office 365, que us ofereixen. pot llegir-se a la nostra revisió OneDrive.

La connexió de OneDrive a Slack és el mateix procés que la resta de la llista. Un cop autenticada, podeu compartir fitxers fàcilment amb la icona de paperclip. També podeu escriure “/ OneDrive” per desconnectar del compte o restablir les preferències.

onedriveshare

OneDrive utilitza encriptació AES de 256 bits més 2FA per protegir el vostre compte. Tot i que OneDrive no proporciona xifrat de coneixement zero, Boxcryptor us ha cobert si voleu. 

Tot i que OneDrive té una seguretat força bona, també s’hauria implicat en PRISM. Podeu obtenir més informació sobre OneDrive, PRISM i la seguretat de Microsoft a la nostra revisió completa de OneDrive.

Altres coses que ens agraden de OneDrive

OneDrive funciona bé amb Slack, i la majoria dels plans s’ofereixen amb Office 365, fent que OneDrive sigui una central per a empreses. Malauradament, la implicació de Microsoft en PRISM posa en dubte la seva gravetat quant a la vostra privadesa. Tot i així, si ja teniu un compte de Microsoft o preferiu OneDrive, podeu prendre mesures per protegir més el vostre compte i OneDrive no deixa de ser una bona opció.

Llegiu la nostra peça Dropbox vs Google Drive vs OneDrive per veure com es comparen tots ells. 

El que fa que el millor emmagatzematge al núvol sigui fluix?

En seleccionar el millor emmagatzematge en núvol per a Slack, hem volgut assegurar-nos que cada servei connectés bé amb Slack i que, com a proveïdor d’emmagatzematge en núvol real, cada opció tenia una selecció decent de plans d’emmagatzematge. Tots els serveis d’emmagatzematge al núvol que s’integren amb Slack són serveis populars, en general, de manera que aquestes caselles es marquen majoritàriament.

També vam comprovar si hi ha funcionalitats addicionals, com ara poder crear documents dins d’un xat o canal, o poder compartir fitxers amb una ordre. Finalment, hem classificat la seguretat de cada servei d’emmagatzematge al núvol per assegurar-nos que els vostres fitxers estiguin a seguretat dels ulls no desitjats.

Pensaments finals

Tot i que tots els proveïdors d’emmagatzematge en núvol compatibles de Slack compleixen el mateix objectiu bàsic, tots tenen funcions diferents entre ells, a més de diversos graus de seguretat i privadesa. Després d’utilitzar-los tots, hem classificat Egnyte Connect com a emmagatzematge en núvol número u de Slack, ja que us permetrà treballar bé amb ell. 

La compatibilitat d’aplicacions de tercers d’Egnyte complementa Slack, i es poden compartir fàcilment els fitxers amb els vostres canals tant des de Slack com des d’Egnyte. També podeu crear i editar documents d’Office i Google directament dins d’Egnyte, el que significa que podeu gestionar molt des de només dues aplicacions.

Com sempre, ens agradaria escoltar la seva presa. Esteu d’acord amb la nostra selecció o escolliríeu una altra opció com a preferida? Hi ha algun servei d’emmagatzematge al núvol que desitgeu que sigui compatible amb Slack? Feu-nos-ho saber als comentaris i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me