Как да получите австрийски IP адрес през 2023 г., за да гледате обществена телевизия

Ако пътувате или сте се преместили, вероятно нямате достъп до всичко, което сте свикнали онлайн. Може би получавате съобщение за грешка или съдържанието е различно. Това е така, защото дадено съдържание е ограничено до определени страни и единственият начин да го видите е чрез промяна на вашия IP адрес. В тази статия ще ви покажем как да получите австрийски IP адрес.

Мислете за IP адреса си като маркер за самоличност. Той е уникален за вашето устройство и казва на уебсайтовете, които посещавате в коя държава сте. Ако съдържанието е ограничено до държава, ще можете да получите достъп до него само ако сте там. Промяната на IP адреса ви ще изглежда, че сте там и ще ви даде възможност да преглеждате съдържанието.

Има причини, поради които да се възползвате от това. Може би ви липсва разнообразието от програми, предоставени от ORF, или искате да получите достъп до австрийската версия на Netflix.

Ограниченията, пред които сте изправени, са известни като geoblocks. Предавателите се нуждаят от лиценз за всяко предаване, което възнамеряват да излъчват във всяка страна, в която искат да го показват. Не е възможно всяко предаване да се излъчва във всяка страна поради езикови и културни различия. Ето защо библиотеката на Netflix варира толкова много в целия свят. Прочетете нашето парче в забраната на Netflix за повече.

Ако Netflix е това, което търсите, вижте нашето най-доброто ръководство за VPN за Netflix за повече препоръки.

Има и други причини да получите австрийски IP адрес. Например, някои банки не ви позволяват да влизате извън страната. Тези ограничения са налице, за да помогнат за спиране на измамите. След като промените IP адреса си, ще можете да влезете както обикновено.

Как да получите австрийски IP адрес

Можете да промените IP адреса си, като използвате прокси – прочетете нашето най-доброто ръководство за безплатни прокси за няколко опции – но те са ненадеждни. Те също нямат функции за защита, които да ви предпазват. Разгледайте нашето сравнение за VPN срещу прокси срещу Tor, за да научите повече.

  Как да настроите силна парола през 2023 г.

Препоръчваме вместо това да използвате виртуална частна мрежа. Той не само ще промени вашия IP адрес, но и ще ви предпази с VPN протоколи, които предлагат криптиране на високо ниво. Мнозинството имат и политика без регистрация, което означава, че няма да водят отчет за вашите онлайн дейности.

Повечето от доставчиците в нашия най-добър VPN списък са добър избор, но някои са по-подходящи за Австрия от други.

Ще ви трябва VPN, за да имате сървъри в Австрия, в противен случай ще останете в същата ситуация. Ако искате да стриймирате, уверете се, че VPN може да влезе и в услугите, които искате. Netflix има система за откриване на VPN от световна класа, която повечето услуги не могат да заобиколят. Разгледайте нашето парче относно прокси грешката на Netflix за повече информация.

CyberGhost

CyberGhost е чудесен избор за получаване на австрийски IP адрес, тъй като има 69 сървъра там, което е повече от всеки доставчик, който разгледахме. Той има добра сигурност и уважава поверителността ви с политика за без регистрация. Ще се възползвате от неограничената честотна лента, приличните скорости и възможността да използвате стрийминг услуги, като Netflix, също.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS. Можете да свържете до седем устройства едновременно, което спечели второто място в нашата най-добра VPN за много устройства. Можете да тествате услугата с нейната седемдневна пробна версия. Ако имате нужда от повече време, има и гаранция за връщане на пари. Прочетете нашето ревю за CyberGhost за по-добър външен вид.

NordVPN

Друг добър избор за получаване на австрийски IP адрес е NordVPN, тъй като има огромна сървърна мрежа, която включва 35 сървъра в Австрия. Сигурността му е сред най-добрите и не води регистър на вашите онлайн дейности. Той има добри скорости и няма ограничения на честотната лента. Плюс това, той влиза в Netflix и повечето други стрийминг услуги.

  Интернет цензура в Китай: как Средното царство блокира мрежата

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS с до шест устройства, свързани едновременно. Има 30-дневен срок за възстановяване, така че имате достатъчно време да решите дали ви харесва. Разгледайте нашия преглед NordVPN за повече подробности.

HideMyAss

Можете също да използвате HideMyAss, за да получите австрийски IP адрес. Сървърната му мрежа е масивна и обхваща 190 държави, а в Австрия има седем сървъра. Той има добра сигурност и политика за поверителност, но поддържа журнали за връзка и прекъсване за 30 дни. Скоростите му са подходящи за повечето дейности и има неограничена честотна лента. Плюс това, той има достъп до повечето стрийминг услуги.

HidemyAss-страница-2023

HMA може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS. Можете да свържете до пет устройства едновременно. Има седемдневна пробна версия, която можете да използвате, за да видите дали ви харесва, плюс 30-дневна гаранция за връщане на парите. Нашият преглед на HideMyAss има повече информация за услугата.

Опасности от използването на австрийски IP адрес

Въпреки че не е опасно да използвате австрийски IP адрес, има неща, които трябва да имате предвид. Правителственият надзор, свободното слово и поверителността на потребителите варират в различните страни.

Австрийското правителство е в състояние да извършва надзор. Той може да следи интернет комуникациите, дори ако са шифровани. Това включва приложения като WhatsApp и Skype (прочетете нашето ръководство за архивиране и възстановяване на историята на чатовете в WhatsApp).

Законите за клевета в Австрия са сред най-строгите в ЕС, като наказателният кодекс криминализира обидата на държавата и нейните управници. Журналистите са най-застрашени, но все пак трябва да внимавате. Ако сте журналист, прочетете нашето онлайн ръководство за поверителност за журналисти.

  Какво е SOCKS5? Бързо ръководство за 2023 г.

Независимо къде се намирате, рискувате от киберпрестъпност. Има много обществени точки за WiFi достъп, но не можете да кажете колко са сигурни. Рискувате да получите хакер, да получите вируси или да получите зловреден софтуер, когато използвате такъв, така че е добра идея да инсталирате приличен антивирус заедно с VPN. Нашият най-добър антивирусен софтуер наръчник има препоръки.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да получите австрийски IP адрес. Трябва да използвате VPN, за да го получите, защото ще бъдете защитени от добра сигурност и дейностите ви ще останат в тайна.

Всяка от нашите препоръки ще работи, но CyberGhost е най-добрият избор, тъй като има 69 сървъра в страната. Можете да използвате седемдневния пробен период, за да видите дали ви харесва и има 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако имате нужда от повече време. Ако искате да видите алтернативи, не забравяйте да разгледате нашите VPN ревюта.

Ако имате съвети или опит с получаване на австрийски IP адрес, кажете ни в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me