Passwork review – Opdateret 2023

Passwork anmeldelse

Passwork er en anstændig adgangskodemanager, der sandsynligvis ville passe mange mennesker meget godt, hvis det ikke var for dets manglende funktioner og dens høje pris. Når det er sagt, hvis du kan lide dine applikationer grundlæggende, skal du læse denne fulde Passwork-gennemgang for en app, der muligvis passer til regningen.

passwork-Slider1

passwork-slider2

passwork-slider3

passwork-slider4

passwork-slider5

Tidligere

Næste

Passwork er en forretningsfokuseret adgangskodemanager, der giver dig mulighed for at vælge mellem at gemme dine adgangskoder i skyen eller at holde dem lokale. Selvom det bliver meget rigtigt med hensyn til funktioner og brugervenlighed, har Passwork et par problemer. I denne Passwork-gennemgang undersøger vi alle dens op- og nedture. 

Undervejs får vi også se, om Passwork har det, der skal til for at blive inkluderet i vores bedste guide til adgangskodemanager. Fra funktioner og priser til brugervenlighed og sikkerhed har vi skåret tjenesten for at se, hvad der får den til at krydse, og hvad der får den til at falde fladt. 

Til det korte svar er Passwork en kompetent, omend dyr, passwordadministrator. Selvom det stadig er værd at råbe på vores bedste adgangskodeadministrator til listen over små virksomheder, når Passwork ikke højderne på 1Password eller Zoho Vault. Når det er sagt, med en fem-dages gratis prøveperiode klar, er der ingen grund til ikke at give det et skud. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til Passwork

Funktioner

Passwork er en virksomhedsadgangskodemanager, og som sådan er de fleste af dens funktioner rettet mod denne brug. I stedet for at tilbyde flere indgangstyper, som 1Password gør, eller en automatisk kodeordskifter, som Dashlane har, fokuserer Passwork meget mere på brugerstyring, organisering og integrationer.

Passwork brugeradministration og tilladelser

Som det er tilfældet med de fleste forretningsadgangskodeadministratorer, kommer de fleste af Passwork funktioner ned på brugeradministration. Du kan tilføje så mange brugere, som dit abonnement tillader, men inden du kan tilføje adgangskoder, skal disse brugere bekræfte deres e-mail. Derefter kan du ændre adgang til posteringer og mapper samt give brugeren et samlet tilladelsesniveau.

passwork-user-ledelse

Indtastninger og mapper er imidlertid kun to niveauer af organisation. Derudover giver Passwork dig mulighed for at administrere flere hvælvinger. Afhængig af størrelsen på din virksomhed kan dette organisationsniveau være nyttigt. Sig for eksempel, at der er en håndfuld applikationer, som dit team af medarbejdere har brug for adgang til. Du kan oprette et separat hvælvning til dem. 

Selv med flere organisationsniveauer kommer Passwork aldrig i vejen, når det kommer til at dele poster. Du kan vælge at invitere brugere til en hel hvælving, dele en bestemt mappe eller endda dele en enkelt post. På mange måder føles det at flytte poster meget ligner Google Drev (læs vores Google Drev-anmeldelse). 

Passwork selvhost vs Cloud

Når vi går ind i afsnittet “prisfastsættelse” nedenfor, tilbyder Passwork to tjenester. Der er en skybaseret adgangskodemanager, som giver dig mulighed for at drage fordel af Passwork’s sky til synkronisering og adgangskode til adgangskode. Men hvis du allerede har en server, kan du også være vært for din egen server. 

Med denne konfiguration har kun dine ansatte adgang til dine adgangskoder, hvilket hjælper med sikkerhed. Mere end det behøver du dog ikke betale et tilbagevendende abonnement. I stedet pålægger Passwork et heftigt engangsgebyr baseret på det antal brugere, du har brug for. Vi vil grave dig ind i det næste afsnit. 

Der er også et par andre forskelle. Tjenesterne med selvhost kommer med meget mere fleksibilitet, så du kan tilføje din virksomheds branding til grænsefladen og redigere kildekoden. Imidlertid kommer Self-Hosted-tjenesterne kun med et års gratis opdateringer, mens Cloud-planen kontinuerligt opdateres gratis. 

passwork-selv-vært

Med hensyn til forskellene mellem niveauer med selvhosting er der mange, som du kan se i skærmbilledet ovenfor. Den største forskel er antallet af brugere, du kan støtte, men andre ting kan gøre en forskel afhængigt af dine behov, såsom dataimport, aktiv katalogsupport og kundesupport. 

Oversigt over passworkfunktioner

Passwork logopasswork.me

Start fra $ 150 per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA
Google Authenticator

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat
Facebook Messenger

telefon

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan
5 dages prøveperiode

Prisfastsættelse

At dømme efter prisfastsættelsestabellen nedenfor er det let at antage, at Passwork har meget, når det kommer til prisfastsættelse. Linjen er dog ret enkel. Selvom Passwork håndterer abonnementer lidt anderledes end andre adgangskodeadministratorer, betyder det ikke, at tjenesten er dyr. Når det er sagt, kan store hold finde billigere muligheder andre steder. 

Cloud er den plan, de fleste mennesker vil holde sig til. Det er $ 1,50 pr. Måned pr. Bruger, faktureres årligt og understøtter en til 100 brugere. Når det er sagt, er der ingen volumenrabatter. I modsætning til andre administrator af adgangskodeadministratorer – Zoho Vault kommer i tankerne – betaler du den samme pris pr. Bruger, uanset hvor mange du har. 

Det gør Cloud-planen til et godt valg for små teams, men en dårlig plan til at styre mere end 50 brugere. Hvis du bare vil prøve Passwork, kan du drage fordel af en fem-dages gratis prøveperiode, uden at der kræves kreditkort. 

Nedbrydning af passwork selvhost

Ting bliver rodet med Passwork’s muligheder for selvhosting. Der er fire planer, som hver kræver et engangskøb. Selvom omkostningerne på forhånd er høje, er det en investering i fremtiden, ligesom Sticky Password’s Lifetime-abonnement (læs vores Sticky Password review). Når det er sagt, får du ikke meget fleksibilitet med antallet af brugere på din konto.

I modsætning til Cloud, som giver dig mulighed for at specificere antallet af brugere på din konto, giver Self-Hosted fire forskellige grænser. Det stiller nogle få problemer, hvor det mest indlysende er, hvis du lige er over den pålagte grænse. For eksempel betaler et team på 20 brugere og et team på seks brugere den samme $ 490 pris for Start. 

Hvis du er en del af en voksende virksomhed, skal du også overveje, hvor mange brugere du har, ikke dem, der i øjeblikket er på dit team. I modsætning til en standardabonnementsmodel kan du ikke bare tilføje flere brugere i den næste faktureringscyklus. Det er et engangskøb, der præsenterer nogle mærkelige problemer, når det gælder at udvide dit team. 

Brugertælling er ikke den eneste forskel mellem planerne (du kan se en mere dybdegående opdeling i afsnittet “funktioner” ovenfor). Da det angår pris, er der forskellige refusionsperioder for hver af planerne. 

Lille team har ikke en pengene-tilbage-garanti, Start tilbyder syv dage, og Standard og Premium tilbyder 14 dage. Uanset hvad, kan du anmode om en gratis demo for op til fem brugere. 

Brugervenlighed

Passwork foregår meget, men trods det lykkes det aldrig at føle sig overvældende. I stedet for at prøve at bane sin egen vej, låner Passwork designbeslutninger fra andre populære applikationer, især Google Drive. Det betyder ikke, at Passwork ligner Drive. Tværtimod er mange af funktionerne lige så tilgængelige. 

Før du kommer til det, skal du tilmelde dig en konto. Valg af plan, der passer til dig, afhænger i vid udstrækning af dine behov, skønt vi anbefaler, at de fleste små virksomheder holder sig til Cloud-versionen. Self-Hosted er bedst for virksomheder, der har en dedikeret afdeling for informationsteknologi. 

Når du har valgt din plan, skal du oprette en konto. For skyversionen kræver Passwork både en kontoadgangskode og en hovedadgangskode. Der er også en advarsel over oprettelsesfeltet til hovedadgangskode om, at Passwork ikke kan gendanne din konto, hvis du glemmer din hovedadgangskode. 

passwork-sign-up

Tilføjelse og organisering af adgangskoder

Som nævnt tidligere er der tre niveauer af organisation: adgangskoder, mapper og hvælvinger. Tilføjelse af nye adgangskoder er enkelt, med Passwork giver dig mulighed for at navngive dem, tilføje en URL, vedhæfte noter og endda vedhæfte filer. Ud over det kan du dog generere stærke adgangskoder fra oprettelsessiden samt tilføje en farve og tags. 

passwork-ny-adgangskode

Derudover kan poster understøtte flere logins. Sig f.eks. At du vil binde alle dine G Suite-logins til en enkelt post, ja, du kan gøre dette med Passwork. Når det er sagt, er adgangskoder de eneste poster, der understøttes. Selvom du kan tilføje noter og vedhæftede filer, kan du ikke gemme kreditkort eller andre indtastningstyper i din hvælving. 

passwork-hvælving

Du kan også importere poster, så længe du har det rette abonnement. Når alt er indstillet, er det tid til at få deling. 

Som nævnt i afsnittet “funktioner” ovenfor, kan du invitere brugere til hvælvinger og mapper. Du kan også dele individuelle poster på denne måde såvel som via et link. Derudover kan du indstille links til at være engangsbrug eller genanvendelige og til at specificere en udløbetid. 

passwork-link-deling

Udgravning i indstillingerne

Ved første øjekast har Passwork en masse indstillinger, som du kan få adgang til ved hjælp af hamburger-menuen i øverste venstre hjørne. På trods af at der er mange forskellige sektioner, er indstillingerne let at fordøje. For det meste kan du springe forbi sektionen “min konto”. Når du bliver konfigureret, er den eneste bekymring der er to-faktor autentificering.

passwork-indstillinger

Der foregår dog meget i afsnittet “management”. Der kan du tilføje nye brugere, administrere deres tilladelser, eksportere dine adgangskodedata og endda se din historie. Hvis du er uoverensstemmelser med, hvem der brugte hvad, kan du se, hvordan du og hver af dine brugere interagerede med Passwork. 

passwork-historie

I “management” -afsnittet er også Passwork’s sikkerhedsdashboard, hvor du kan se styrken på dine adgangskoder individuelt såvel som styrken på din samlede konto. Desuden kan du tilføje filtre til analyse af forskellige områder på din konto. For eksempel kan du se adgangskoder for en bestemt bruger eller dem, der er gemt i en bestemt hvælving. 

passwork-sikkerhed-dashboard

Passwork-browserudvidelsen

Ud over webappen har Passwork en browserudvidelse, skønt den er mindre robust end, f.eks. Keepers browserudvidelse (læs vores Keeper-anmeldelse). Udvidelsen er udelukkende til automatisk udfyldning, og fra vores test fungerer den godt. Du kan dog ikke administrere adgangskoder eller få adgang til nogen af ​​web-appens avancerede funktioner. 

Det kan være værd at springe udvidelsen helt ud. I vores tidligere evaluering bemærkede vi flere nedbrud på Chrome ved hjælp af browserudvidelsen. Selvom det ikke skete denne gang, er det noget man skal huske på. I betragtning af hvor lidt udvidelsen gør, er det bedre at bare have en ekstra browserfane åben. 

Sikkerhed

Passwork har en velkendt sikkerhedsstruktur, der bruger AES-256-kryptering og en nul-videnmodel, som du begge kan lære om i vores beskrivelse af kryptering. Passwork skal dog løse problemet med flere brugere, et problem, der normalt ikke opstår, når du bruger en adgangskodemanager. Heldigvis har det en løsning.

Hver af dine hvælvinger har en 256-bit nøgle, der genereres på klientsiden. Denne nøgle er det, der krypterer dine hvælvinger, hvilket betyder, at hver af dine hvælvinger er krypteret individuelt. Din hovedadgangskode er det, der låser op for disse hvælvinger, da det bruges til at kryptere de individuelle hvælvningsnøgler. Fordi dette sker på klientsiden, kan Passwork aldrig dekryptere dine oplysninger. 

Klientsiden betyder dog ikke lokalt. Da Passwork er baseret i din browser, er det her du gemmer din hovedadgangskode. Det er selvfølgelig krypteret, men det er stadig noget at bemærke. Opbevaring af din krypterede hovedadgangskode i din browser gør den ikke i sagens natur mere sårbar (lokal opbevaring kan også udgøre problemer), men det er noget at holde øje med.

Kort sagt ser Passwork sikkert ud, i det mindste ud fra det, vi kan fortælle baseret på dets sikkerhedsopskrivning. Der er ikke nogen dataovertrædelser på posten, og Passwork bruger det nyeste inden for kryptering. Når det er sagt, ville vi gerne se flere godkendelsesindstillinger, især med Cloud-versionen. 

Specifikt ville vi gerne have flere faktorfunktioner. Passwork understøtter en af ​​de bedste tofaktors godkendelsesapps, Google Authenticator, men det er det. 

Mere moderne godkendelsesindstillinger, herunder YubiKey og biometrisk godkendelse, er nødvendige for en virksomhedsadgangskodeadministrator. I betragtning af hvor meget Passwork fokuserer på andre områder, er det skuffende at se, at det kommer til kort her.

Support

Passwork har en masse praktisk support, men kun hvis du vipper en stor regning. Direkte support er en funktion skjult bag Passwork’s dyrere lag, med kun en ensom Facebook Messenger-mulighed til alle andre forespørgsler. Det ville ikke være et problem, hvis der var mange selvhjælpsressourcer, men desværre ikke. 

Lad os først tale om, hvordan du får fat i Passwork. Hvis du vil have privilegiet af kundeservice, skal du bruge næsten $ 500. 

Kundesupport er kun tilgængelig i Startplanen og derover, idet Standard og Premium modtager prioriteret support. Det er til selvhostede planer. Cloudabonnenter står tilbage med en enkelt e-mail-adresse, der er gemt væk i nederste hjørne af webstedet.

passwork-mail-adresse

Selvom det ikke er ideelt, fungerer en e-mail-adresse. Passwork’s mangel på selvhjælpsressourcer er imidlertid ikke utilgivelig. Cloud- og self-host-versionerne leveres med seks emner med hver seks emner, med ikke mere end et afsnit dedikeret til hvert spørgsmål. Det er mere marketingkopi end noget andet. De korte FAQ’er løser ikke mange problemer. 

I en forretningsmæssig sammenhæng er selvhjælpsressourcer alt. Brugermanualer til nye medarbejdere, webinarer til at få opsat og praktisk træning er normen for Passwork’s konkurrenter. Selvom der er mange andre aspekter af den service, vi kan lide, mangler dens support alvorligt. 

Dommen

Passwork bliver meget rigtigt og tilbyder en tilgængelig grænseflade og nyttige funktioner til virksomheder. Men den savner også i mange områder. Prisen er for høj for store virksomheder, og understøttelsen er mildest sagt middelmådig. Dette kombineret med en mangel på multifaktorautentiseringsmuligheder gør Passwork til en anstændig adgangskodemanager, men langt fra den bedste. 

Hvad synes du om Passwork? Skal du give den fem-dages gratis prøveversion et skud? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.