Revisió de Gator – Petit germà de HostGator – Actualització 2023

Revisió de Gator

Gator és el creador de llocs web d’HostGator i, per tant, s’adreça principalment als novells. Construir un lloc senzill és fàcil i gairebé divertit, però si voleu més profunditat, potser voldreu consultar un altre servei. Llegiu la nostra crítica completa de Gator per obtenir més informació.

El creador de llocs web d’HostGator, Gator, està disponible en tots els plans d’allotjament de pagament, però també es pot comprar com a eina autònoma per ajudar-vos a construir un lloc web. La plataforma és barata, bonica i orientada a usuaris amb menys tecnologia, per la qual cosa els principiants no haurien de tenir cap problema per entrar-hi.

Dit això, Gator sacrifica la personalització per donar cabuda als principiants, específicament pel que fa a la varietat d’elements i la profunditat de funcions. Per descomptat, podeu crear alguna cosa excel·lent, però no té la profunditat per fer la nostra llista de millors creadors de llocs web.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Gator

Característiques

Les funcions de Gator no són profundes, però tampoc són poc profundes. Es consideren els conceptes bàsics, però no es mostren algunes de les funcions més importants.

Blogging amb Gator

Blogar amb Gator és fàcil. Primer, configureu la funció escollint les plantilles de bloc de Gator. Tots són bonics i sensibles, per tant, no hi ha preocupacions. Tot el que heu de fer és escollir-ne un que us sembli agradable.

gator-blog

Afegir una publicació al bloc només és configurar una pàgina del bloc i afegir una nova publicació. A més, comenceu amb algunes publicacions ja escrites, de manera que podeu començar a editar-les. Podeu formatar-les amb la tarifa habitual (mida, pes, color, text), però a més, no hi ha gaire personalització.

Només podeu inserir imatges, vídeos i text. Tot i que és suficient per a una publicació regular al bloc, si voleu fer alguna cosa diferent, com ara gràfics especials o carrusels, no funcionarà tret que coneguin els vostres fitxers Flash..

Estaria bé que en poguessis editar la pàgina com una que fos habitual, amb widgets i elements, però això no és possible. Si voleu un creador de llocs web que pugui fer-ho, consulteu la nostra revisió de Voog.

A més d’això, és bo que pugueu definir metadades per a la indexació. A més, és un gran avantatge que podeu assignar etiquetes i integrar-vos a Facebook per fer comentaris. Això ajuda a augmentar la interacció amb el contingut, cosa que és bona als ulls de Google.

Tot plegat, el sistema de blocs és superior a la mitjana en comparació amb altres creadors de llocs web, però és inferior al que obtindríeu amb un sistema de gestió de contingut complet, com WordPress. Si el vostre bloc és important, llegiu la guia del nostre principiant sobre l’ús de WordPress.

Comerç electrònic amb Gator

La venda en línia amb Gator és senzilla. Començeu per configurar informació de fons sobre la vostra botiga i, a continuació, podeu fer productes. La primera vegada que utilitzeu la funció, un assistent us guiarà durant el procés. Per afegir un producte, escolliu imatges, escriviu una descripció i establiu un preu. Després d’això, ja heu acabat, tècnicament.

  Voog Review - Actualització 2023

Per obtenir una millor indexació, però, Gator admet categories i variants de productes, que poden ajudar els usuaris a navegar pel vostre lloc i trobar els productes que necessiten més fàcilment. A més, el sistema de comerç electrònic de Gator admet productes digitals. Els usuaris fins i tot poden descarregar el producte a través de la plataforma, fet que et proporciona molta flexibilitat.

Quan es tracta d’atractar als clients, Gator sobresurt. No només podeu afegir cupons de descompte i vendes, sinó que també podeu acceptar pagaments mitjançant PayPal, Stripe o efectiu en el moment del lliurament.

És una característica de botiga digna, però funciona en comparació amb el que podeu aconseguir mitjançant Shopify. Si el comerç electrònic és important per a vosaltres, proveu-lo a aquesta plataforma, però no abans de llegir la guia del nostre principiant sobre Shopify.

SEO amb Gator

Gator no inclou una eina dedicada d’optimització de motors de cerca com Wix. Més aviat, podeu fer canvis als metadats de cada pàgina en gestionar seccions.

gator-SEO

A més d’això, obté un certificat SSL amb el pla més barat. Això no només farà que els visitants tinguin més confiança en vostè, sinó que també és un avantatge important per a Google. Una altra cosa que a Google li agrada és la capacitat de resposta, de la qual Gator és bo, amb elements que redimensionen automàticament per adaptar-se a les pantalles mòbils.

Gator ajuda a indexar-se i situar-se en un lloc superior, però si teniu previst classificar-vos primer per moltes paraules clau, heu de mirar cap a un altre lloc. Wix té una gran eina de SEO, així que llegiu la nostra revisió de Wix abans de triar un creador de llocs web.

Vista general de les característiques de Gator

Logotip de Gatorwww.hostgator.com

A partir de 384 dòlars mensuals Tots els plans

Disseny

Temes de Premade

Constructor de formularis

Editor HTML

Suport al fòrum

Galeria d’art vectorial

Àudio

Vídeo HD

Usabilitat

Interfície Arrossega i deixa anar

Editor de SEO

Suport per a mòbils

Centre d’aplicacions

Suport al bloc

Suport de comerç electrònic

Editor de pàgines

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Extres

Certificat SSL

Nom de domini

Crèdits publicitaris

Revisió del lloc

Assistència

Centre d’ajuda

Fòrum

Xat en directe

Telèfon

Correu electrònic

Assistència 24/7

Video Tutorials

Tutories de text

Diversos

Pla gratuït

Preu

Gator no està malament pel que fa al preu, però la manca de pla gratuït la retreu quan es compara amb Wix o Weebly.

El pla d’arrencada és econòmic i és adequat per a la majoria de necessitats en línia. A menys que vulgueu iniciar-vos en el comerç electrònic, disposa de tot el necessari per construir un lloc web preciós. A més de l’editor, obteniu un nom de domini, certificat SSL i allotjament gratuït.

A la cadena, el pla Premium és car per allò que ofereix. Per gairebé el doble del preu, l’únic avantatge sobre el pla d’arrencada és el suport prioritari. Pot ser un benefici per a una empresa més gran que tingui empleats treballant al lloc web. Dit això, perquè el pla de partida ja compta amb suport 24 hores / 24, no és tan important.

Per últim, el pla de comerç electrònic només és una bona opció si voleu Gator i també voleu establir botigues en línia. L’actualització és costosa, però com ja hem comentat, la plataforma de comerç electrònic és potent i adequada per a totes les empreses.

Gator no ofereix un pla gratuït ni prova gratuïta, però ho compensa amb la seva garantia de devolució de 45 dies. Això és millor que el mercat estàndard de 30 dies per sol·licitar el reemborsament, però no és aplicable en tots els casos.

  Revisió impressionant: actualització del 2023

No sereu elegibles per a un reemborsament si sol·liciteu servidors dedicats, programari personalitzat o un domini personalitzat. Això és important per als plans d’allotjament de Gator, però aquí ens preocupa menys.

A més, no rebràs cap reemborsament si pagues amb xec, transferència bancària o comanda de diners. Tot i que hi ha limitacions, no són excessives, així que només assegureu-vos que pagueu amb la vostra targeta de crèdit o amb el vostre compte PayPal i que estigueu bé..

Disseny & Eines

El disseny del creador de llocs web de Gator és bonic i les seves eines són fàcils d’utilitzar. Per iniciar el vostre procés d’edició, quan obriu l’eina per primera vegada, se us presentarà un breu tutorial que posa de manifest les principals eines del programari. No és exhaustiu, però us dóna una bona idea del que heu de fer per començar.

La interfície és senzilla. La barra esquerra és la que més utilitzeu. La pestanya “elements” us permet afegir blocs i elements premade al vostre lloc web. Inclouen icones, pins de Google Maps, formularis de contacte i fins i tot fitxers Flash.

En definitiva, hi ha una gran varietat de blocs per arrossegar cap a la pàgina, per la qual cosa no hauríeu de tenir cap problema a l’hora de personalitzar les seccions que considereu adequades..

Pestanya Pàgines de Gator

La pestanya “pàgines” us permet gestionar les pàgines del vostre lloc web, que són un fil conductor entre els creadors de llocs web.

El que és excel·lent a la pestanya “pàgines” de Gator és que podeu fer canvis a la pàgina que editeu mitjançant les icones que es troben a la part superior de la barra d’eines. A més, totes les pàgines comencen amb un conjunt de seccions predefinit, que us ajuda a desglossar el treball que heu de fer, permetent-vos crear el vostre lloc web de manera més eficient.

Pestanya Seccions de Gator

La pestanya “seccions” permet editar seccions d’una pàgina determinada. Qualsevol pàgina té una capçalera, un peu de pàgina i algunes seccions amb contingut fictici, sempre que no trieu començar amb una pàgina en blanc..

Cada secció inclou els seus propis blocs i un disseny predefinits, similars a les diapositives de PowerPoint. Això facilita l’edició del lloc web. A més, podeu amagar seccions a les diferents plataformes. Per exemple, si una secció que heu creat no es veu bé al mòbil, podeu definir-la només per a visitants d’escriptori..

La pestanya “disseny” us permet modificar l’aspecte del vostre lloc web. Podeu editar la paleta de colors, tipus de lletra i estil de text, però això s’espera d’un constructor de llocs web. El que és excel·lent és que podeu afegir antecedents de llocs web prematurats i, si res hi interessa, podeu crear-ne el vostre.

Gator-background

Les pestanyes “bloc” i “emmagatzemar” no són complexes, però és millor. A causa de la interfície senzilla, podeu navegar fàcilment per sistemes tan complexos, cosa que us facilita la feina.

La pestanya “estadístiques” mostra analítiques bàsiques del vostre lloc web. Tot i que no és tan complex com Google Analytics, pot ajudar-vos si voleu actualitzacions ràpides sobre el rendiment del vostre lloc web, especialment si feu una campanya de pagament o voleu comprovar el trànsit orgànic amb el temps.

Per a estadístiques avançades, podeu integrar-vos amb Google Analytics. És fàcil fer-ho. Només heu d’enganxar l’ID d’Analytics al camp designat i Google començarà a recopilar informació.

gator-analítica

Gestió del suport de Gator

Finalment, la pestanya “gestionar” us permet tractar les coses posteriors. Podeu accedir a un historial complet de revisions, consultar enviaments de formularis, actualitzar el vostre favoricon i fins i tot gestionar els vostres enllaços socials. Aquesta no és una llista d’eines impressionant, però cal ajudar-vos a crear un lloc web decent.

  Revisió 1 i 1 del constructor web: actualització del 2023

El que és fantàstic és que podeu afegir enllaços a les vostres xarxes socials des de la secció “gestionar”, i només heu d’arrossegar l’element respectiu per integrar-vos amb la vostra pàgina de Facebook o el vostre canal de YouTube en un instant..

A més dels mods de barra esquerra, podeu fer edicions a la pàgina, com ara canviar de mida d’elements, canviar el color d’un element publicat i similars. Això és important perquè sempre que arrossegueu un element, no se’l posarà automàticament dins d’una secció i s’alinearà amb tots els altres blocs. Tot i que això significa més treball cada vegada que afegeix alguna cosa nova, també significa més opcions de personalització, per tant, el comptarem com a avantatge.

A més d’aquestes opcions d’edició, moltes de les feines gruixudes associades a la creació d’un lloc web es veuen disminuïdes per les plantilles de Gator.

Són bells i estan optimitzats per a mòbils i estan distribuïts en categories d’empreses. D’aquesta manera, es pot iniciar un gran salt en el procés de creació del lloc web, perquè no comença amb un llenç en blanc i només es pot optar per buscar plantilles del vostre sector..

Tot i que les plantilles són fàcils de treballar, no són tan variades com, per exemple, el de Squarespace. Si voleu triar una gran paleta de dissenys de llocs web, consulteu la nostra revisió Squarespace per obtenir més informació sobre aquest tema.

Facilitat d’ús

L’ús de Gator és tan fàcil com utilitzar la majoria de creadors de llocs web. Un cop us hàgiu registrat, trieu una plantilla entre els comentats anteriorment i no podreu editar-la.

Si us sembla una corba d’aprenentatge abrupta, no us preocupeu. Abans de començar a arrossegar i deixar anar, podeu accedir al tutorial de bord de Gator. És un breu avenç de 15 segons que us mostra què fa cada pestanya i on es troba cada botó important.

Després d’això, podeu començar a utilitzar l’editor. L’edició de text i imatges és tan senzilla com escriure un document de Microsoft Word. Podeu presentar problemes si voleu inserir, per exemple, un carrusel testimonial Gator no té un bloc tan premat, però les eines que té són fàcils d’utilitzar.

Assistència

El suport de Gator no és estel·lar, però està ben arrodonit. El centre d’ajuda està ben format, que inclou vuit categories de tutorials, Q&Com i explicacions. Tampoc no és només text. Aquestes categories presenten vídeos i imatges per mostrar què heu de fer en cada cas.

Gator-suport

Si no trobeu la vostra resposta allà, no us desespereu. Independentment del vostre pla, obtindreu assistència 24 hores al dia per xat, correu electrònic o telèfon. Els agents de suport de Gator són amables i útils, però hi ha cap problema. HostGator és una gran plataforma i de vegades els seus agents es veuen aclaparats. És aleshores quan el suport prioritari pot resultar útil. Tampoc ajuda que no hi hagi assistència de fòrum.

Heu de decidir si la diferència de preu entre el pla d’inici i el pla Premium és menys important que saber que obtindreu assistència prioritària sempre que ho necessiteu. Si ho és, aneu a favor d’aquest pla i estigueu segurs quan sorgeixin problemes.

El Veredicte

Gator és una gran eina. És fàcil d’utilitzar un cop s’aconsegueix una suspensió, barat i amb funcions decents. L’eina es troba amb els nostres millors creadors de llocs web, fins i tot si les opcions de personalització són limitades a vegades i no obteniu el millor suport.

Si voleu una millor plataforma de blocs, llegiu la nostra millor guia d’allotjament web. Recomanem WordPress, però alguna cosa més s’adapta a les vostres necessitats. Tanmateix, abans de triar WordPress, llegiu la nostra millor guia per a WordPress.

Teníeu una experiència diferent amb Gator? Feu-ho saber als comentaris a continuació, i gràcies per llegir

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me