Revisió de ClickUp: actualització 2023

Revisió de ClickUp

ClickUp és una eina de gestió de projectes que ens ha sorprès amb la magnitud que podríem ajustar les tasques i gestionar el flux de treball. També té un gran règim de preus. Llegiu la nostra revisió completa de ClickUp per obtenir més informació.

millor programari de gestió de projectes

ClickUp t’ofereix canviar la teva vida i fer-te un 46 per cent més productiu. Es tracta d’unes afirmacions agosarades i interessantment precises, que esperem posar a prova en aquesta revisió de ClickUp.

Compta amb una base de clients de més de 25.000 equips, inclosos pesos pesants com Google, Nike i Samsung. Clients com aquest suggereixen que té molt a oferir.

ClickUp ens va sorprendre gratament. Es presenta completament i la majoria funciona bé. És barat i fàcil d’utilitzar, però ofereix molta profunditat. Allà es troba amb el nostre programari favorit de gestió de projectes. Dit això, hem trobat algunes coses que podrien haver funcionat millor. Seguiu llegint per saber per què ens ha agradat el servei.

Alternatives per a ClickUp

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Com passa amb la majoria del programari de gestió de projectes, passareu gran part del vostre temps amb ClickUp creant i modificant tasques.

Cada tasca té la seva pròpia pàgina dedicada per afegir comentaris i fitxers. Podeu assignar comentaris a una persona, donant-los una notificació i una tasca addicional per marcar-los. Això fa bo per als caps que volen assegurar-se que els membres de l’equip vegin el que han de fer.

clic-tasca

Les tasques tenen llistes mini per fer, que funcionen com a subarreus. Es poden marcar un per un mentre ho feu. Podeu afegir dependències des de la vista de tasques obrint el seu menú desplegable, fent clic a l’opció de dependències i escollint tasques de les quals depèn el seleccionat o que en depenen..

Es poden assignar prioritats a les tasques, que us proporciona una manera de comprovar el que cal fer urgentment. També es poden combinar, de manera que si aconseguiu que el gató sigui feliç, podeu consolidar i simplificar el vostre projecte. Les prioritats es representen amb banderes de colors fàcils d’entendre.

També podeu introduir una estimació de temps per a cada tasca. Podeu comparar les vostres estimacions amb el que va passar després, de manera que podeu millorar les vostres habilitats de planificació de projecte a projecte. Funcions com aquestes són bones per ajudar el vostre equip a millorar el seu rendiment a llarg termini.

Feu clic a Control de tasca

La vista de tasques us ofereix moltes opcions. Les tasques són el nucli del programari de gestió de projectes, així que és bo veure que ClickUp us ofereix tant control sobre elles.

Si necessiteu alguna cosa més senzilla, feu una ullada a la nostra crítica d’Asana. Asana és senzill, fàcil d’utilitzar i una bona opció si valoreu la facilitat d’ús per les funcions.

ClickUp té tres vistes bàsiques i es poden seleccionar amb els botons de la part superior de la pantalla.

llista de clics

La vista de llista és la més senzilla i mostra les vostres tasques en files. Hi ha columnes que mostren diversos detalls, que podeu canviar si voleu.

clic-columnes

La seva visualització horària és un calendari que permet arrossegar tasques i reprogramar-ho tot.

clic-taula

La vista del tauler us ofereix una interfície semblant a kanban, però només té dues columnes de manera predeterminada. N’hi ha un per a treballs oberts i un per a tancat. Podeu crear tantes columnes com vulgueu, cosa que significa que podeu utilitzar ClickUp com a placa kanban eficaç.

Si voleu utilitzar una altra eina fàcil de fer servir, feu una ullada a la nostra guia per a principiants de Trello.

La vista del quadre de ClickUp divideix la pantalla en quadres que representen els membres de l’equip. Cada quadre conté les tasques assignades a aquesta persona. També hi ha un quadre no assignat, de manera que podreu veure quins llocs de treball encara cal assignar.

És una bona vista que podeu utilitzar si voleu centrar-vos en la gent i comprovar què fan persones particulars.

També hi ha una visió gantt, que és una manera excel·lent de veure com les tasques s’ajusten i depenen d’altres.

  Airtable Review - Actualitzat el 2023

Si la vista gantt és la vostra manera preferida d’organitzar les coses, potser voldreu considerar la utilització d’una eina centrada al seu voltant. Llegiu la nostra ressenya de TeamGantt per obtenir més informació.

Informes ClickUp

ClickUp ofereix una pantalla d’informes fàcil d’utilitzar, amb diversos tipus d’informes accessibles mitjançant enllaços ràpids. Inclouen llistes de les persones que han treballat, el seguiment del temps i d’altres. També hi ha opcions de personalització, de manera que podeu obtenir dades per a diferents períodes i controlar com es presenten les estadístiques.

El seguiment de temps es pot fer mitjançant un complement Chrome o en un de diversos serveis externs, inclosos Everhour, Harvest i altres.

clic en bloc de notes

La part inferior dreta de la pantalla conté una icona de bloc de notes. Si feu clic en això, apareixerà el bloc de notes, que us permetrà deixar les notes i els recordatoris per a escriure.

Cada nota es pot ampliar i comentar amb un mini editor de text. Les notes es poden imprimir o convertir en tasques del vostre projecte principal, de manera que es converteixen en una manera útil d’experimentar idees abans de compartir-les amb el vostre equip. Al mateix temps, però, la funció no coincideix amb les nostres millors aplicacions de presa de notes.

Si voleu utilitzar dades d’altres plataformes, podeu importar-les des d’Asana, Trello o Jira. També podeu importar o exportar amb fitxers .csv. La funció d’exportació de ClickUp no ens ha funcionat. Ho vam provar dues vegades i no va acabar mai, tot i esperar més de 30 minuts al segon intent. Potser tindreu millor sort.

Les seves integracions permeten treballar amb diverses altres eines, incloses GitHub i Slack. També podeu utilitzar Zapier, que us permet connectar-vos a més de 1.000 aplicacions.

clic-importar

La personalització de les opcions disponibles es realitza a través de “ClickApps”. N’hi ha 10 i afegeixen funcionalitats, com ara el seguiment del temps o la reprogramació automàtica de dependències. Podeu activar-les o desactivar-les a la pantalla d’opcions, però se us demanarà quines funcions necessiteu a l’hora de començar, cosa que us farà algunes opcions de forma automàtica.

ClickUp és compatible amb moltes plataformes. A més d’aplicacions mòbils per a Android i iOS, té aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, una extensió per a Chrome i una aplicació per a Amazon Fire TV.

ClickUp té un excel·lent conjunt de funcions que ofereix moltes maneres de controlar i gestionar les vostres tasques. També s’integra bé amb altres plataformes. Teníem problemes amb la seva característica d’exportació, però el que miràvem generalment va funcionar bé, de manera que aquí obté una bona puntuació.

Descripció general de les funcions de ClickUp

Logotip de ClickUpclickup.com

Comença des de 500 € al mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats

Altres opcions de personalització
Avatars personalitzats per equips. Tria el sistema personal de colors

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
GB il·limitat

General

Pagament
Targeta de crèdit

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
iOS, Android

Prova gratuïta

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
AES-256

Certificació SOC
No mencionat

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

Atenció telefònica

Amabilitat amb l’Usuari

ClickUp impressiona amb la paraula go, amb un lloc web elegant i elegant que utilitza animació de manera eficaç i us guia a través del procés de registre. La informació es pot trobar fàcilment i en general sense embuts.

Després de confirmar el correu electrònic, se us enviarà a triar el vostre avatar i esquema de colors, així com les integracions que voleu utilitzar.

Podeu personalitzar el vostre perfil i equip amb diferents colors o utilitzar una imatge. Si voleu utilitzar el vostre logotip, ClickUp us permet fer-ho.

Us permet escollir i triar algunes de les seves funcions a l’hora de configurar-vos, de manera que si voleu assignar tasques a diversos membres de l’equip, podeu fer-ho. Es poden desactivar les prioritats de tasques, el seguiment de temps i diverses altres funcions.

És fantàstic si voleu mantenir les coses senzilles. Només heu de seleccionar les funcions que necessiteu i evitar el desordre que no vulgueu.

Podeu fer clic a la configuració inicial si voleu. Pot ser interessant per a aquells que no saben com volen utilitzar-lo i prefereixen experimentar amb una pissarra en blanc al principi.

Després d’acabar el test de registre, ClickUp us convidarà a iniciar el vostre primer projecte. Ofereix una gran quantitat de plantilles, classificades en més de 20 categories.

clickup-new-project

És compatible amb tipus de lletra internacionals, per la qual cosa, si utilitzeu xinès o coreà, hauríeu de tenir atenció. No estem segurs si aquesta característica és exclusiva de ClickUp, però és la primera plataforma que ens ha dit que la té.

  ProofHub Review - Actualització del 2023

clickup-internacional

Com el de LeanKit, el projecte d’exemple de ClickUp funciona com una visita guiada per fer-ho a tu mateix, amb noms de tasques que us animen a provar diferents funcions i comentaris que us donaran consells sobre què fer. Doneu una ullada a la nostra revisió LeanKit si us plau. LeanKit és una altra plataforma forta, amb molt per oferir equips empresarials.

El projecte d’exemple de ClickUp és una manera excel·lent d’aprendre, i us recomanem que s’hi fixi la primera vegada que utilitzeu el servei..

Interfície ClickUp

Si voleu deixar descansar els ulls o preferir una estètica diferent, la seva interfície d’usuari brillant i brossa es pot transformar en mode fosc..

Mentre observeu el projecte de mostra, se us mostraran suggeriments emergents que us donaran consells sobre com utilitzar els botons i els controls.

consells de clic

Hi ha molta ajuda disponible per ensenyar-li el funcionament de la plataforma. ClickUp és excel·lent quan es tracta d’utilització. Presenta moltes funcions d’una manera clara i podeu fer la majoria de coses sense consultar les pàgines d’ajuda. A més de facilitar els conceptes bàsics, els seus menús inclouen opcions més útils, de manera que hi ha moltes funcions avançades per trobar si es caça..

Si voleu obtenir una eina alternativa que també ens permet usar, podeu llegir la nostra crítica monday.com.

ClickUp obté una puntuació excel·lent en la usabilitat perquè ofereix moltes funcions sense desbordar l’usuari. Es pot entendre ràpidament, però també premia l’exploració. Ens ha agradat utilitzar-lo i pensem que també ho faràs.

Cost

L’estructura de preus de ClickUp té un aspecte senzill al seu lloc web, amb un pla gratuït i un pla de pagament anomenat Il·limitat. L’oferta gratuïta us proporciona 100 MB d’emmagatzematge, així com usuaris i projectes il·limitats. Això és molt bé si teniu un equip ampli, sempre que no necessiteu gaire espai.

Si voleu utilitzar el pla gratuït però necessiteu més emmagatzematge per al vostre equip, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips, que resumeix algunes de les opcions.

De manera confusa, a l’aplicació es poden veure dos plans de pagament més: Business and Enterprise. Ofereixen funcions de seguretat addicionals i molt més.

Vam demanar suport sobre la diferència entre els que hi ha al lloc web i l’aplicació i va dir que ClickUp està en procés d’actualització del seu lloc web. Tant de bo, en el moment que ho mireu, sigui coherent. Dit això, pot pagar per comprovar-ho tot.

L’opció Unlimited és tan bona com el seu nom, amb emmagatzematge il·limitat, informes avançats, permisos i funcions i integracions il·limitades. Amb només 5 dòlars per usuari al mes, ClickUp és un dels jugadors més barats del mercat.

Doneu una ullada a la nostra millor guia de programari de gestió de projectes per veure com té la seva competència un preu.

Si encara us costa massa 5 dòlars al mes, podeu fer una oferta vostra. Feu clic al text “anem a fer un acord” i podreu suggerir un preu per a diversos usuaris que seleccioneu. L’equip de ClickUp probablement us retornarà amb un sí o no, de manera que si us agrada negociar, potser podreu aconseguir una oferta encara més gran per al vostre equip..

Només podeu pagar amb targeta de crèdit, però aviat es pot afegir una opció de PayPal.

ClicUp obté un bon resultat de preu, amb una opció gratuïta i plans de pagament barats. Reviseu els preus més recents al seu lloc web, ja que està fent canvis.

Seguretat & Privacitat

ClickUp compleix la UE-EUA. El marc de protecció de privadesa i el Reglament general de protecció de dades i HIPAA, de manera que teniu algunes garanties quant a la seguretat de les vostres dades.

Està allotjat a Amazon Web Services, una empresa enorme amb pràctiques de seguretat ben desenvolupades. Les dades en trànsit utilitzen xifratge SSL de 256 bits, de manera que ningú no ho intercepte no podrà llegir-lo.

L’autenticació de dos factors i la sessió d’inici de sessió estan disponibles en els seus plans de pagament. També podeu configurar l’inici de sessió únic mitjançant Google o Microsoft si sou d’aquests plans.

Per obtenir més informació sobre el motiu que és útil, mireu el que és l’article d’autenticació de dos factors.

autenticació de clic

Els que tenen els seus plans de pagament també poden obtenir encriptació en repòs, però hauran de contactar amb l’assistència per obtenir més informació. El ClicUp no ha elaborat el tipus de xifratge, ni tan sols quan se li demana, però potser és millor que tothom endevini..

  Revisió Asana - Actualització 2023

Si esteu interessats en aprendre què podeu fer per mantenir el vostre lloc web segur, consulteu la nostra peça de seguretat del lloc web per obtenir-ne consells.

ClicUp compta amb una àmplia política de seguretat, que detalla què fa i què espera del seu personal. No entrarem en detalls pel que fa al contingut, sinó que ens el prenguem, el servei pren seriosament la vostra seguretat.

Si la seguretat és la vostra prioritat, és possible que Wrike sigui una altra plataforma. Ofereix una excel·lent seguretat i fort a gairebé totes les àrees. Llegiu la nostra ressenya de Wrike per obtenir més informació.

ClicUp té gairebé tot bé quan es tracta de seguretat, de manera que obté un punt fort aquí. Estaria bé veure més detalls sobre el seu xifratge, però mantenir les especificitats sota el cinturó és probablement més segur.

Servei & Assistència

ClickUp afirma tenir el servei d’assistència al client més ben valorat del sector, de manera que vam pensar que li faríem algunes preguntes per posar-lo a prova.

La seva pàgina d’ajuda inclou un número de telèfon, adreça de correu electrònic, formulari d’assistència i adreça física. També hi ha una opció de xat en directe, de manera que teniu tota la gamma d’opcions per contactar-vos.

Si prefereixes resoldre els problemes tu mateix, disposa d’una base de coneixement cercable amb al voltant de 200 articles. Inclouen text, vídeo i animació per ajudar-vos a mostrar com podeu fer tot tipus de coses.

Tot i que el contingut és bo, algunes pàgines no estan actualitzades i es troben funcions disponibles en els plans que no figuren a la seva pàgina de preus, cosa confusa.

A més de l’orientació estàndard, inclou consells sobre com configurar la plataforma amb diferents propòsits: seguiment d’inventaris o contractació, per exemple.

Si us agrada aprendre a través del vídeo, agraireu el seu canal de YouTube, que té al voltant de 100 vídeos que us mostren com utilitzar les funcions de la plataforma, així com guies per a tasques particulars i diferents categories d’usuaris. Hi ha vídeos per a equips de vendes, equips de desenvolupament i equips de màrqueting.

Hem detectat un error lamentable al formulari de contacte. Feu clic a Enter per seleccionar camps completats automàticament (que vam fer per la nostra adreça de correu electrònic) envia el formulari, el que significa que vam enviar al seu equip d’assistència uns quants missatges en blanc abans de descobrir el seu funcionament. Tot i això, es van mostrar educats.

Un cop descobert, la nostra consulta sobre el xifrat ha obtingut una resposta en unes 15 hores.

Si voleu provar un servei amb temps de resposta més ràpids, llegiu la nostra crítica Basecamp. Només van trigar tres minuts a respondre-nos-en.

clickup-support

El menú d’ajuda integrada de ClickUp conté opcions útils. Hi ha una pàgina de suggeriments on podeu demanar funcions. Molts dels suggeriments tenen debats actius al seu voltant i estan marcats com a en curs, de manera que podeu veure si el que voleu està a l’horitzó.

També té una opció de xat en directe, tot i que no sempre té personal. La nostra pregunta aquí va obtenir una resposta que explica la diferència entre les pàgines de preus comentades anteriorment en aproximadament un dia i mig.

El servei i el suport de ClickUp són forts. Els seus temps de resposta són bons, tot i que lluny dels més ràpids que hem vist. No ho valoraríem com el “millor de la indústria”, però encara obté una bona puntuació.

Pensaments finals

Ens va agradar fer servir ClickUp. És excel·lent per gestionar tasques i assignar relacions entre elles. Disposa d’emmagatzematge il·limitat i una interfície d’usuari de qualitat, així com un munt d’opcions de seguretat. També us ofereix ajuda i suport, amb moltes opcions disponibles si us ataqueu amb materials d’aprenentatge útils.

A més de tenir una versió gratuïta, les ofertes de pagament de ClickUp són una de les més barates que hi ha, la qual cosa és una elecció excel·lent per a aquells amb un pressupost..

Hem trobat algunes coses que no funcionen perfectament, però sembla que la plataforma afegeix funcions noves regularment i el singlot estrany és el preu que pagueu per això. Independentment, el recomanem si voleu una eina barata i eficaç que tingui un bon aspecte i que us permeti gestionar les vostres tasques de tot tipus de maneres.

Si ho heu provat, ens agradaria escoltar el que pensàveu. Si us plau, aviseu-nos als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me