Millors serveis de correu electrònic del 2023: correu basat en núvol per a tothom

No heu de passar massa temps en línia abans d’haver rebut una pàgina d’inici de sessió o una caixa gran que demani el vostre correu electrònic. Gairebé tots els llocs web on inicieu la sessió requereixen la vostra adreça de correu electrònic al registre. 

El correu electrònic és també el contacte entre empreses, amics, escoles i llocs de treball. Tot i que hi ha moltes opcions, aconseguir un servei de correu electrònic amb una bona seguretat i gestió de la safata d’entrada pot ser difícil.

Amb tota la informació que es transmet a la safata d’entrada durant un dia, és important que tingueu la millor seguretat i que la vostra safata d’entrada sigui fàcil de navegar. Tot i que la seguretat i la navegació són importants, també hem estudiat les opcions d’emmagatzematge ampliables perquè tinguis espai per créixer, si ho necessites. També es va fixar qualsevol funció que s’afegeix a l’experiència global.

En aquesta guia, abordarem els serveis de correu electrònic més importants. Al final, també cobrirem algunes opcions per evitar i per què.

Millor servei de correu electrònic: Tutanota

Tutanota ocupa el lloc número un com a servei de correu electrònic favorit. És senzill d’utilitzar, inclou una funció de cerca gratuïta i té marge d’expansió. Quines funcions funcionen bé, tot i que desitgem que Tutanota inclogués alguna cosa com els complements de Gmail. Tanmateix, tenint en compte la naturalesa segura de Tutanota, podem comprendre per què no va fer aquesta ruta.

Best-Email-Services-tutano-tainbox

Els correus electrònics entre els comptes de Tutanota es xifren automàticament mitjançant una clau creada localment al dispositiu, de manera que ni tan sols Tutanota (ni molt menys ningú) té accés als vostres correus electrònics en trànsit.. 

La safata d’entrada utilitza diversos tipus de seguretat per protegir la vostra informació, inclosa l’autenticació de dos factors. Podeu llegir més informació sobre la seguretat de Tutanota aquí.

Best-Email-Services-totsota-premium

A banda del seu pla de correu electrònic gratuït, Tutanota és el servei de correu electrònic més ben pagat amb dues opcions: premium i professional. El pla “premium” us permet fer servir dominis personalitzats, regles de la safata d’entrada, recerca ampliada i suport de correu electrònic.

També us permet crear fins a cinc àlies de correu electrònic, que són adreces de correu electrònic temporals que podeu activar i desactivar. Si us registreu a quelcom que no vulgueu fer brossa, un àlies evitarà que les empreses tinguin informació real.

El pla “pro” ofereix tot allò inclòs en el pla “premium”, a més d’assistència prioritària, logotips i colors personalitzats, registre de domini personalitzat i formularis de contacte. També se li ha passat de cinc àlies a 20, tot per 75,60 dòlars anuals.

Entre tots dos, recomanem el pla “premium” perquè, a 15 dòlars anuals, ofereix un valor millor, amb els cinc àlies i funcions de domini personalitzat.

Tutanota diu que hi ha dos plans addicionals dirigits a clients empresarials. Aquests plans tenen el mateix cost i característiques que els plans “premium” i “pro” per als usuaris generals.

Pla: Gratuït Premium Pro
Preu: Gratuït 15 dòlars anuals 75,60 dòlars anuals
Emmagatzematge: 1 GB 10 GB 10 GB
Alias ​​de correu electrònic: 0 5 20

Podeu llegir més informació sobre Tutanota i veure com s’avanta amb altres proveïdors a la nostra guia de correu electrònic més segura.

Millor correu electrònic gratuït: Gmail

Gmail és el client de correu electrònic de Google. En un moment molt proper a Tutanota, Gmail ofereix diverses funcions que us permeten personalitzar la vostra safata d’entrada de la manera que desitgeu. La nostra característica preferida és l’opció per instal·lar complements que canvien el funcionament de la safata d’entrada.

  Millor emmagatzematge al núvol amb Sync 2023

Best-Email-Services-gmailext

Els complements són complements que permeten incorporar funcions que no s’inclouen de forma nativa a la safata d’entrada de Gmail. Hi ha desenes de complements a Gmail que poden afegir seguretat addicional, funcions comercials i molt més. També podeu vincular serveis populars amb Gmail, com Evernote i Dropbox.

Best-Email-Services-gmailext

Gmail té alguns avantatges i avantatges sobre seguretat. Google admet que recopila informació dels correus electrònics que envieu i rebeu, motiu pel qual no vam col·locar Gmail al primer lloc. Google tampoc té cap opció nativa per al xifratge de final a extrem entre els usuaris de Gmail, tot i que té una autenticació de dos factors.

Gmail és gratuït amb un compte de Google i et proporciona 15 GB d’emmagatzematge per compartir entre els serveis de Google. Tanmateix, si s’acaba, hi ha cinc plans addicionals disponibles, que van des dels 100 GB per 1,99 dòlars mensuals fins als 20 TB per 199,99 dòlars mensuals. Podeu llegir més informació sobre els plans addicionals de Google i el vostre compte de Google a la nostra revisió de Google Drive.

Zoho

Zoho, com Google, ofereix tot un conjunt d’aplicacions que serveixen tant a empreses com a usuaris individuals. La creació d’un compte us ofereix un accés limitat a les seves aplicacions, incloses Zoho Writer, el seu editor de documents, Zoho Books, el seu programari de comptabilitat i Zoho Cliq, la seva aplicació de missatgeria instantània.. 

Best-Email-Services-zohoext

Zoho també inclou algunes aplicacions completament gratuïtes integrades, com el quadern Zoho. Podeu obtenir més informació sobre les aplicacions de Zoho a la nostra revisió de quaderns Zoho i a la nostra revisió de llibres de Zoho Books.

La safata d’entrada de Zoho és fàcil de navegar. Es divideix en tres seccions per mostrar la barra lateral, la safata d’entrada i un correu electrònic obert. Zoho també admet les extensions de la safata d’entrada per a coses com factures, notes i subscripcions per a usuaris “premium”. El mode nocturn també us ajuda si mireu la pantalla durant llargs períodes de temps al vespre.

Best-Email-Services-zohoext

Zoho utilitza diverses mesures de seguretat per mantenir els vostres correus electrònics i altra informació segura. La vostra safata d’entrada està xifrada de manera que només hi teniu accés. 

Quan s’envia un missatge de correu electrònic entre els seus servidors, Zoho utilitza xifratge de punta a extrem i fins i tot us indica si el vostre correu electrònic enviat no es xifrarà. No tots els plans de Zoho inclouen totes les seves mesures de seguretat, així que assegureu-vos que estigueu còmodes amb el vostre pla.

El compte de correu electrònic gratuït inclou accés exclusiu a la vostra safata d’entrada, a més de 5 GB per usuari i un límit adjunt de 25 MB. També podeu crear fins a cinc usuaris i Zoho també oferirà un domini personalitzat. Per obtenir funcions i seguretat addicionals, consulteu els dos plans de correu electrònic de pagament de Zoho: lite i premium.

Mail Lite té només 1 $ al mes i, com el pla gratuït, inclou 5 GB d’emmagatzematge, així com un límit d’adhesió de 25 MB. També us proporciona accés a àlies de correu electrònic i accés IMAP / POP a clients de correu electrònic de tercers. Tots els plans “premium” també inclouen accés a les aplicacions iOS i Android.

  Comparació entre Evernote i OneNote 2023: quina és la millor aplicació de presa de notes?

Mail Premium té només 4 dòlars al mes i ofereix tots els mateixos avantatges que la versió “lite”, a més de 50 GB d’emmagatzematge, mides d’adjunts de fins a 250 MB i seguretat millorada, a més de la possibilitat de fer còpies de seguretat i restaurar els vostres correus. Podeu revisar tots els plans de Zoho en detall aquí.

Pla: Mail Lite Correu Premium Estàndard (empresa) Professional (empresa)
Preu: $ 1 al mes (facturat anualment) 4 dòlars al mes (facturat anualment) 3 dòlars al mes (facturat anualment) 6 dòlars al mes (facturat anualment)
Emmagatzematge: 5 GB 50 GB 30 GB 100 GB
Mida de fitxer adjunt: 25MB 40MB a 250MB 30MB 40MB a 250MB

Hi ha dos plans addicionals que afegeixen funcions comercials ampliades que podeu consultar aquí. Aquests plans us ofereixen un accés complet o complet a la suite d’aplicacions de Zoho, a més de la recuperació de fitxers i la possibilitat de cercar fitxers i documents a tota l’organització..

Correu electrònic de iCloud

iCloud és la suite d’aplicacions i de funcions que alimenten els productes d’Apple. Un dels serveis que es proporciona és iCloud Mail, que té una interfície molt fàcil de navegar, gràcies a la seva barra lateral neta i al fet que sempre teniu accés immediat a tot. Per simple que sigui, iCloud Mail té algunes funcions sorprenents.

Best-Email-Services-iCloud

De forma similar a Tutanota i Zoho, iCloud Mail utilitza la partició a tres bandes per mostrar la vostra barra lateral, la safata d’entrada i un correu electrònic obert. A un escriptori, això significa que no heu de sortir de la pàgina principal per llegir els vostres correus.

iCloud Mail inclou la possibilitat de crear fins a tres àlies de forma gratuïta. D’aquesta manera, podreu tenir més control sobre la vostra safata d’entrada, de manera que els llocs web on us registreu no tenen accés a la vostra adreça de correu electrònic real. 

També podeu crear regles de safata d’entrada de manera que si aneu de vacances, per exemple, podeu respondre automàticament amb un missatge que deixi d’enviar-se quan s’acabin les vacances..

icloud-aliases

La seguretat amb iCloud ha estat molt antiga. El 2014 es van filtrar al públic imatges de diverses celebritats. Sembla que els pirates informàtics van poder accedir a comptes iCloud específics mitjançant el servei Find My iPhone connectat pels usuaris, que no tenia límit a les consultes de contrasenya.. 

Esencialment, això permetia als atacants executar un programa per endevinar contrasenyes fins que trobés la correcta. Com a resultat, Apple va implementar diverses mesures de seguretat, incloent l’autorització d’autenticació de dos factors. Podeu obtenir més informació sobre la filtració i la seguretat d’i iCloud a la nostra visió general del núvol i la seguretat d’Apple.

iCloud inclou 5 GB d’emmagatzematge gratuïtament, que podeu utilitzar per a còpies de seguretat, correu electrònic, fotos i iCloud Drive, entre d’altres coses. Si observeu que els vostres 5 GB s’omplen, podeu actualitzar a 50 GB, 200 GB o 2 TB per 0,99 dòlars, 2,99 dòlars i 9,99 dòlars, respectivament. Per obtenir més informació sobre les altres funcions de iCloud, consulteu la nostra revisió del dispositiu iCloud.

Mail.com

Mail.com és un servei simple d’emmagatzematge de correu electrònic i núvol que és fàcil d’aprendre i que ofereix algunes funcions i seguretat exclusives. La nostra característica preferida és Mail Collector, que us permet gestionar diverses adreces de correu electrònic. També teniu 2 GB d’emmagatzematge en núvol per penjar fitxers i documents, que es poden actualitzar.

Best-Email-Services-mailcom

Mail.com utilitza la mateixa partició a tres bandes que utilitzen altres serveis de correu electrònic. La seva versió gratuïta mostra anuncis d’estil de correu electrònic a la safata d’entrada, així com un anunci més gran que es mostra a la part dreta de la pantalla, deixant menys marge per llegir el correu electrònic. Els anuncis es poden suprimir amb un compte “premium”.

  Com enviar fitxers grans a través d'Internet: una guia pràctica per al 2023

Mail.com inclou Mail Collector en el seu pla gratuït, que us permet iniciar sessió als vostres comptes de correu electrònic alternatius per poder llegir, respondre i eliminar correus electrònics de les altres bústies de sortida sense haver de deixar mai Mail.com. Accedeix a les altres safates de sortida amb el protocol de seguretat SSL.

Best-Email-Services-mail-com-collector

Una altra gran característica de Mail.com és la possibilitat de crear fins a 10 àlies de correu electrònic de forma gratuïta. També podeu triar de manera predeterminada quina adreça cal enviar per correu electrònic, de manera que si voleu enviar la majoria de correus electrònics del vostre àlies, podeu configurar-la fàcilment.

Per seguretat, Mail.com utilitza una combinació del protocol SSL i el seu propi antivirus que explora els correus electrònics entrants de virus, que us ajudaran a protegir-vos d’instal·lar accidentalment alguna cosa que pugui malmetre el vostre dispositiu..

Mail.com és lliure d’utilitzar, però si creieu que voleu més, podeu optar per un dels seus dos plans “premium” o el seu pla d’emmagatzematge actualitzat..

Per 29,99 dòlars anuals, el pla “premium” elimina els anuncis, us proporciona 10 GB d’emmagatzematge i us permet accedir als vostres correus electrònics des de diversos dispositius, així com enviar missatges de correu electrònic i reenviar. També podeu trucar al servei d’assistència telefònica.

Si voleu més de 10 GB d’emmagatzematge, podeu actualitzar el vostre pla “premium” per incloure 100 GBP per 47,87 dòlars a l’any, tot i que aquest combo no us proporciona cap funció addicional.

Pla:Premium Premium + 100 GB
Preu: 29,99 dòlars anuals 47,87 dòlars anuals
Emmagatzematge: 10 GB 100 GB
Anuncis: No No

Mencions deshonroses

Hi ha molts bons serveis de correu electrònic que valoren la vostra seguretat i que ofereixen moltes funcions excel·lents. Malauradament, hi ha alguns serveis de correu electrònic que han estat en aigua calenta en el passat, ja sigui per incompliments massius de seguretat o per provocar molts problemes petits, com ara que desapareixin els correus electrònics.. 

Outlook.com – antigament Live.com, abans Hotmail.com – és el servei de correu electrònic de Microsoft. A més, desapareixen les queixes de correus electrònics, el missatge enviat que es filtra de forma automàtica com a brossa i, a més, permet que l’Outlook es quedi obligat a evitar.

Yahoo és un altre servei de correu electrònic que no podem recomanar per falta de seguretat. El 2013, Yahoo també va ser víctima d’un pirateig força seriós. 

Si bé els usuaris de iCloud van ser víctimes del phishing objectiu, la raó per la qual deixem Yahoo fora d’aquesta llista és que el hack afectava potencialment a tots els seus comptes. Això i el futur incert de Yahoo fan que no puguem recomanar-nos.

Pensaments finals

Tot i que qualsevol dels serveis de correu electrònic d’aquesta llista us permetrà enviar i rebre correu electrònic, Tutanota ocupa el primer lloc a causa del seu compromís amb la seguretat, així com per les seves funcions útils. Tutanota és fàcil de navegar i ofereix plans premium assequibles, de manera que tinguis espai per créixer.

Feu servir algun dels serveis de correu electrònic d’aquesta llista? Ens agradaria escoltar-vos i podeu compartir les vostres experiències amb nosaltres als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me