Revisió il·limitada de VPN – Actualització de 2023

Revisió il·limitada de VPN

VPN Unlimited és un servei amb bona seguretat, però que no té funcions. La nostra impressió general era un potencial desaprofitat, especialment al departament de velocitat. Tot i això, els seus plans de vida són atractius. Llegiu la nostra revisió completa il·limitada de VPN per a tots els detalls.

VPN: Imatge lliscant ilimitada- # 1

VPN-Imatge lliscant il·limitat- # 2

VPN-Il·liminació-lliscant-imatge-número 3

VPN: Imatge lliscant ilimitada-# 4

Anterior

Pròxim

VPN Unlimited és una xarxa privada virtual que volíem agradar. Propietat de KeepSolid Inc, una companyia amb seu als Estats Units i Ucraïna, forma part d’una àmplia llista de productes. La VPN té algunes funcions fantàstiques, sobretot servidors dedicats a la transmissió en temps real (tot i que no està sol amb això; llegiu la nostra revisió Windscribe per a una altra VPN que faci alguna cosa semblant).

Tot i que hi ha algunes coses que us agraden, KeepSolid VPN Unlimited comet un nombre impressionant d’errors no forçats. Per exemple, pot obviar el geoblocatge i evitar la prohibició VPN de Netflix, però les velocitats de descàrrega internacional disminueixen prou de manera que potser no podreu fer res un cop hi sou.

En aquesta revisió il·limitada de VPN, procurarem tenir una solució sobre les moltes contradiccions d’aquestes. Exposarem les seves funcions, preus, interfície d’usuari, seguretat, atenció al client i altres punts abans d’arribar a una conclusió sobre si val la pena els vostres diners. Si busqueu alternatives, també hem creat una llista dels millors proveïdors de VPN.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per VPN Unlimited

Característiques

VPN Unlimited fa allò que se suposa. Guanya uns quants punts pel tallafoc, les opcions de protocol i el bon grapat d’idees que distingeixen la seva llista de servidors, però hi ha una cosa preciosa per diferenciar-la del camp VPN multitudinari. Si voleu un servei que ofereixi un conjunt de funcions racionalitzat sense renunciar a la funcionalitat, proveu la nostra revisió ExpressVPN.

Podeu descarregar VPN Unlimited des del seu lloc web. Està disponible en equips macOS, Windows i Linux, així com en dispositius mòbils iOS i Android. També podeu utilitzar-la com a extensió del navegador a Chrome, Firefox o Opera.

El treball més important de VPN Unlimited és connectar-vos a diferents servidors i us ofereix algunes maneres diferents. Podeu que l’aplicació es connecti automàticament al millor servidor disponible o trieu una llista permanent de servidors, inclosos alguns optimitzats per compartir fitxers P2P i d’altres orientats a serveis de streaming específics..

VPN: Connexió il·limitada

Moltes VPN tenen aquesta llista en certa forma, però la llista de VPN Unlimited es destaca de diverses maneres. L’aplicació us indica la càrrega de trànsit actual aproximada que cada servidor maneja actualment i us ofereix l’opció d’executar una prova de ping a tota la llista alhora. També podeu connectar-vos automàticament al millor servidor de streaming o torrenting.

Funcions avançades

Fora de la connexió, VPN Unlimited et permet gestionar el teu compte i canviar entre protocols dins de l’aplicació. Inclou un tallafoc DNS que impedeix robar la informació o baixar programari maliciós a llocs web compromesos.

VPN-Unlimited-my-account

Podeu decidir si la VPN s’inicia a l’inici del dispositiu, podeu triar si voleu enviar informes d’errors a KeepSolid i rebre atenció al client des de l’aplicació..

Es tracta. VPN Unlimited és un dels serveis més pobres que hem vist recentment. Solia tenir un interruptor de matança, però sembla que s’ha tret una característica a causa del mal rendiment. Sembla que ha passat el mateix amb el túnel fraccionat (si és un proveïdor de negocis per a tu, StrongVPN ofereix una gran funció de túnel de divisió de franc).

Extres pagats

En una de les pestanyes de VPN Unlimited, trobareu un menú de funcions addicionals per a la navegació premium. A Amèrica, Europa i Àsia, podeu comprar el vostre propi servidor privat per una mitjana de 25 dòlars al mes o una IP personal per 15 dòlars. Tingueu en compte que els servidors privats tenen un límit de dades que oscil·la entre 1TB i 3TB.

Vista general de funcions il·limitades de VPN

Logotip de VPN Il·limitatwww.vpnunlimitedapp.com

Comença des de 278 dòlars al mes Tots els plans

General

Mètodes de Pagament
PayPal, targeta de crèdit, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Qiwi Wallet

Accepta criptomoneda

Connexions simultànies
10

Suporta el túnel fraccionat

Amplada de banda il·limitada

Prova gratuïta disponible
7 dies

Període de devolució
7 dies

Import del servidor mundial
400 servidors més de 56 països

Sistemes d’escriptori
Windows, MacOS, Linux

Sistemes operatius mòbils
Android, iOS

Extensions del navegador
Chrome, Firefox, Opera

Es pot instal·lar en routers

Reproducció

Pot accedir a Netflix US

Pot accedir a BBC iPlayer

Pot accedir a Hulu

Pot accedir a Amazon Prime Video

Seguretat

Tipus de xifrat
256-AES

Protocols VPN disponibles
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Habilitat a l’inici del dispositiu

Permet torrent

Política sense registre

Prova de filtracions DNS superada

Killswitch disponible

Inclòs programari maliciós / bloqueig d’anuncis
Firewall DNS

Assistència

Xat en directe
24/7

Assistència per correu electrònic
24/7

Atenció telefònica

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Preu

No hi ha cap pla gratuït per a VPN Unlimited, però podeu obtenir una prova gratuïta durant set dies. Per fer-ho, no cal que feu clic en un enllaç; només cal descarregar l’aplicació i començar sense entrar en un mètode de pagament. Després de set dies, se us demanarà que cancel·leu o pagueu.

Els preus de KeepSolid VPN Unlimited se situen al voltant de la mitjana del sector. Qualsevol subscripció us neta totes les funcions disponibles, juntament amb una amplada de banda il·limitada. El pla inclou grans descomptes per a compres d’un any i tres anys. L’únic gir és que cada longitud del pla té nivells de preus separats per a diferents números de dispositius, tal com es detalla a la taula següent.

L’acord de per vida és una de les avantatges més benvingudes de VPN Unlimited, però si partiu de la pàgina de preus del seu lloc web, és possible que es perdi l’oferta completament. 

Per veure l’oferta de tota la vida al navegador, haureu de visitar la pàgina de preus en una finestra d’incògnit, fins i tot si actualment esteu connectats a VPN Unlimited, que és bastant estrany. Tot i això, és clarament visible a l’aplicació mateixa. La majoria d’altres VPN limiten les ofertes de tota la vida a finestres fàcilment manejables, de manera que VPN Unlimited encara surt per aquí.

Estem encantats de veure l’àmplia varietat de mètodes de pagament que VPN Unlimited accepta, que és superior a la mitjana del servei VPN. Juntament amb les targetes de crèdit i PayPal, podeu utilitzar bitcoin, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay o Qiwi Wallet..

La pàgina de preus real enumera tots aquests com a “altres mètodes” no especificats, cosa que fa difícil saber exactament quantes formes de pagar. Aquesta varietat de mètodes de pagament és un altre punt de venda important, i no estem segurs per què VPN Unlimited l’amaga.

Facilitat d’ús

Un servei VPN sense moltes funcions no sempre és una cosa dolenta. No ens importa que VPN Unlimited no distregui de les seves funcions bàsiques amb fragments innecessaris. No obstant això, la falta de control combinada amb l’ineludible inflor és feixuga. 

Per a serveis VPN divertits d’utilitzar i mantenir els trams de vendes al mínim, consulteu la nostra revisió TunnelBear o la revisió Hide.me..

La descàrrega de VPN Unlimited va ser molt ràpida. Després de confirmar el nostre pagament al lloc web, vam descarregar el client i vam crear un identificador d’usuari. L’obertura de l’aplicació va demanar que es descarregués una eina d’ajuda, però això també va passar molt ràpidament.

VPN-Baixada il·limitada

El panell de control principal i la llista de servidors de VPN Unlimited són fàcils de navegar. Podeu desplaçar-vos per la llista, cercar-la o simplement connectar-vos al servidor òptim. La llista mostra la càrrega de treball de cada servidor, que serà de color groc si supera el 50 per cent i vermella si supera el 80 per cent.

VPN-Llista de servidors il·limitats

Es pot afavorir cada servidor amb un sol clic. Els servidors específics de streaming inclouen un altre botó, que us porta directament a la pàgina principal del servei de streaming. Teòricament podeu connectar-vos al servidor Disney +, després saltar al lloc Disney + i començar a veure Moana només 30 segons després d’obrir el tauler VPN Unlimited (vegeu el nostre article sobre com veure Disney + per obtenir més informació).

Hi ha un parell d’inconvenients a la interfície d’interès principal, com que el mapa no fa res. Esperàvem que fos una altra manera de triar un servidor, però només és possible que la VPN tingui la possibilitat de presumir de quants servidors té. També desitgem que l’espai dels pancartes que hi ha a la part superior de la finestra no estigués dedicat a la publicitat.

Preferències

Tota la resta es troba a la finestra de preferències situada a la part superior dreta del tauler de control principal. El primer menú, “el meu compte”, us permet controlar el compte sense obrir una finestra del navegador. Podeu iniciar la sessió i sortir, canviar la vostra contrasenya i decidir si l’aplicació VPN demanarà una contrasenya quan s’obri.

També podeu fer compres. Es pot afegir temps addicional a la vostra subscripció il·limitada a l’aplicació VPN; Per comprar els altres productes KeepSolid que anuncia aquesta pàgina, haureu d’anar al vostre navegador. Alguns d’ells, com ara el navegador privat, SmartDNS i KeepSolid Sign, tenen sentit, però l’objectiu i els organitzadors de tasques no s’ajusten al tema de la seguretat..

Pestanya VPN-Unlimited-settings

A la pestanya “Configuració”, podeu canviar el protocol manualment o fer que VPN Unlimited seleccioneu el més adequat per a la vostra situació actual. També podeu activar o desactivar el tallafoc DNS, triar si voleu enviar informes d’errors, configurar la VPN per iniciar-lo o desinstal·lar VPN Unlimited..

La pestanya “informació” us permet enviar comentaris a KeepSolid, però obre l’aplicació de correu electrònic per a fer-ho, cosa que pot resultar molesta si feu servir correu electrònic del navegador. Aquesta pestanya també us indica quina versió de VPN Unlimited està utilitzant i us permet comprovar si hi ha actualitzacions.

La pestanya “assistència” us permet acollir bé si voleu que la VPN demani informació sobre la vostra connexió; és fantàstic poder enviar aquesta informació, però no sempre voldreu afrontar-la. Des d’aquí, podeu enviar un bitllet de suport dins de l’aplicació o anar a les preguntes freqüents del vostre navegador predeterminat.

Velocitat

Hem provat VPN Unlimited connectant-nos a una sèrie de servidors cada cop més llunyans i utilitzant speedtest.net per comprovar la velocitat de descàrrega i càrrega i ping de cadascun. Els nostres resultats no van ser excel·lents. Aquestes proves es van realitzar a partir d’una IP als Estats Units.

Ubicació del servidor: descarregar (Mbps) càrrega (Mbps) del servidor (Mbps)
Estats Units (no protegit) 25 14.01 2.23
Estats Units (protegit) 28 12.40 2.24
Canadà 173 5.11 2,20
Mèxic 161 4.33 2.19
Xile 368 0,27 0,35
Xipre 424 2,38 2,25
Corea del Sud 300 0,43 1,27

Els nostres resultats a tot arreu dels Estats Units van ser tan dolents que vam suposar que el problema hauria d’estar al nostre final. Obtenir unes quantes segones opinions va revelar resultats diversos, amb alguns revisors amb bones velocitats i altres amb els mateixos alentiments que vam observar.

La prova de ping intern va mostrar velocitats millors de les que vam obtenir, amb VPN Unlimited augmentant la latència d’uns 80 a 400 per cent, cosa que en realitat no és horrible si es compara amb tot el camp VPN. També és important tenir en compte que la velocitat dels Estats Units va ser excepcional, amb una de les reduccions més baixes de la velocitat de descàrrega que hem vist mai.

També vam provar alguns dels servidors P2P. Com podeu veure a la taula, ens van donar gairebé els mateixos resultats que els servidors generals, amb velocitats decentes a grans als EUA i un baixat de rendiment a tot arreu.

Servidor P2P: descàrrega de ping (ms) (Mbps) de càrrega (Mbps)
Estats Units (no protegit) 25 14.01 2.23
Estats Units (P2P) 54 9,79 2.22
Canadà 160 5.45 2.11
França 343 0,34 0,14
Romania 417 2.06 2.23

Finalment, vam provar alguns dels servidors específics de streaming de KeepSolid VPN Unlimited. Aquests van ser els que van necessitar més velocitats de descàrrega ràpida i, per sort, van proporcionar. Netflix recomana un mínim de 5 Mbps per streaming, i tots aquests cops que limiten fora de l’aigua.

Servidor de reproducció: descarregar (Mbps) càrrega (Mbps) de Ping (Mbps)
Estats Units (no protegit) 25 14.01 2.23
Netflix 63 11.34 2.14
Hulu 56 9,66 2.00
Disney+ 61 10.16 2.08

Hem tingut cura de marcar VPN Unlimited per la velocitat perquè hi ha tants factors externs que poden influir en les connexions. Diguem tan sols que és una excel·lent VPN per esporgar servidors al vostre país, però una mala elecció per al treball internacional.

Si la velocitat és la vostra prioritat més gran, recomanem triar entre la nostra llista de VPN més ràpides en lloc de ser segurs.

Seguretat

KeepSolid VPN Unlimited protegeix les dades dels usuaris amb xifratge AES-256, que insisteix en anomenar “grau militar”. El lloc web té raó que aquest xifratge el govern dels Estats Units l’utilitza per protegir els secrets d’estat, però també ho utilitzen gairebé tots els altres en aquest moment. L’AES-256 és essencialment inabarcable, de manera que no podem culpar VPN Unlimited per confiar-hi.

La VPN us permet triar diversos protocols. Tanmateix, no fa un gran treball per distingir-los. OpenVPN i IKEv2 es descriuen com a “alt rendiment & la protecció de dades ”i els difuminats que hi ha a sota del menú no ajudaran a diferenciar-los (consulteu el nostre desglossament del protocol VPN si voleu saber-ne més).

També podeu anar amb els protocols UDP o TCP de KeepSolid o bé utilitzar WireGuard, un nou protocol de codi obert que continua en fase beta. Tanmateix, no us recomanem que utilitzeu WireGuard. El seu principal punt de venda és que té una base de codi més petita que l’OpenVPN, i les bases petites i manejables no solen durar gaire en projectes de codi obert amb milers de col·laboradors..

VPN-Prova de fuites il·limitades

Hem utilitzat ipleak.net per provar filtracions d’IP, DNS i WebRTC i no hem trobat cap vulnerabilitat. VPN Unlimited obté marques altes per a un bon xifratge i protocols, però perd punts per la manca d’informació clara a l’aplicació sobre el que signifiquen aquests protocols. No és acceptable que escollir “òptim” no us indiqui quin protocol ha seleccionat la VPN.

Si tenim més seguretat sobre les VPN amb seguretat, mireu la nostra revisió NordVPN o la nostra revisió CyberGhost..

Privacitat

La política de privadesa de VPN Unlimited és la mateixa que la de la seva empresa matriu, KeepSolid. Es va escriure al lloc web de KeepSolid en una pàgina que és definitivament extensa, però força impenetrables per al lector diari. No hi ha res com, per exemple, els resums d’apartats útils que obteniu amb la política de privadesa de Surfshark (consulteu la nostra revisió de Surfshark per obtenir més detalls).

VPN-Política de privadesa il·limitada

KeepSolid guarda les dades personals que proporcioneu de bon grat, com ara el vostre nom i la vostra adreça de correu electrònic. Rastreja automàticament la vostra adreça IP, país i zona horària, juntament amb la quantitat de trànsit web en una sessió determinada i les accions al propi lloc web de KeepSolid. Recull les vostres dades personals d’empreses de màrqueting per anunciar els seus productes.

Per obtenir el crèdit de KeepSolid, la seva política de sense registre es defineix clarament. Es declara no controlar ni guardar els vostres hàbits de navegació mentre feu servir VPN Unlimited. També promet esborrar les dades personals que es guardin durant les vostres sessions, com ara la vostra IP i el tipus de navegador. KeepSolid no ha anunciat, a partir d’aquesta actualització, filtracions importants.

Tot i això, no som gaire segurs aquí per un parell de raons. La informació que KeepSolid admet compartir amb tercers, no menys, en una xarxa global, és prou important. El pitjor, però, és que es basa als Estats Units, les lleis de privadesa laxa i la pertinença a la xarxa d’intel·ligència Five Eyes signifiquen que les dades que s’estalvien no estan fora de perill de cites.

Per obtenir més detalls sobre per què és un problema, consulteu el nostre explicador dels acords sobre intel·ligència Five Eyes, Nine Eyes i Courteen Eyes.

Reproducció en temps real

Emetre xifres molt en la marca de VPN Unlimited, fins al punt que és tant un servei de streaming com una aplicació de privadesa. Com que té servidors centrats en streaming, els hem utilitzat per provar el rendiment del streaming. Se suposa que cadascú és perfecte per veure un servei diferent. També n’hi ha un que acaba d’etiquetar “streaming”, cosa que fa que les coses siguin una mica confuses.

VPN-Unlimited-streaming-servers

Les nostres proves de velocitat van demostrar que els servidors de transmissió generalment tenen grans velocitats que són prou ràpides per al vídeo. El servidor de Netflix ens va incorporar a Netflix al primer intent. El servidor de Hulu va funcionar meravellosament, com també ho van fer la BBC iPlayer i Amazon Prime.

El servidor Disney + va anar pitjor. No estava bloquejat, exactament, però, malgrat la seva forta prova de velocitat, el lloc es va alentir fins que la pàgina principal de vídeo va trigar uns minuts a carregar-se (vam deixar les sis). Tanmateix, estem disposats a trucar-ho amb anterioritat.

Ara com ara, VPN Unlimited sembla una opció sòlida per a la transmissió en temps real. Tindríem precaució, però, ja que aquests servidors es troben als EUA i la velocitat es pot disminuir en creuar les fronteres internacionals. Si voleu algunes alternatives, pot ser que pugueu ajudar-nos a la cerca de la millor VPN per a Netflix i Hulu.

Ubicacions del servidor

Hem esmentat anteriorment que VPN Unlimited fa que un mapa de les seves ubicacions del servidor formi part de la finestra principal de la interfície d’usuari. Analitzem de prop això.

VPN-Ubicacions de servidor il limitat

No es presentaran números específics, però KeepSolid afirma que VPN Unlimited té més de 400 servidors en 56 països. Aquest número de país augmenta fins a més de 70 si inclou servidors P2P i streaming.

Ens agrada buscar la diversitat per la quantitat. KeepSolid VPN Unlimited disposa de servidors en diverses ubicacions normalment no representades: una a Amèrica Central, dues a Amèrica del Sud, moltes a tot el sud d’Àsia i algunes sorpreses, com Líbia. Curiosament, el mapa mostra almenys un servidor que no apareix a la llista, en algun lloc de l’Àfrica occidental, a prop de Ghana.

En aquest punt de la cursa d’armes VPN, 400 servidors és un bon començament i res més. En comparació, NordVPN i ExpressVPN ja han trencat 1.000 servidors. Tanmateix, ens ve de gust veure Europa oriental i el sud-est asiàtic a fons.

Servei d’atenció al client

VPN Unlimited facilita arribar a l’assistència al client des de l’aplicació d’escriptori. A la pestanya “assistència” explicativa, podeu dirigir-vos a les preguntes freqüents del vostre navegador o enviar un bitllet directament.

Tiquet VPN-Unlimited-support-ticket

El bitllet té una informació important, que és molt convenient. A més, l’assistència promet tornar-vos en una hora, però solen transcórrer en 20 minuts, fent que el servei al client sigui un dels punts més venuts de VPN Unlimited. Les respostes a consultes tècniques i de facturació van ser ben pensades i, òbviament, no s’han copiat.

VPN-Il·limitat-base de coneixement

La base de coneixement està clarament redactada i àmplia, a més, sobretot a la secció de resolució de problemes, que fa un gran treball de mantenir les mans dels usuaris mitjançant errors coneguts. Tot i que no hi ha cap fòrum d’usuaris, per a aquesta categoria no hem tingut cap problema per proporcionar una puntuació alta a VPN Unlimited.

El Veredicte

En aquesta revisió il·limitada de VPN ha de quedar clar que aquí no hem trobat gaire a recomanar. VPN Unlimited no és en cap cas una de les pitjors VPN; un servei ha de ser activament hostil per entrar a la llista, en lloc de ser només negligent. Té una ajuda de transmissió digna, però continua aconseguint un camí propi.

Alguns dels seus punts de venda més importants (com el pla de vida i l’enorme varietat d’opcions de pagament) semblen estar amagats a propòsit, mentre que altres funcions publicitàries no estan plenament absents (mirant-te, matar commutador i dividir túnels). Uns altres, especialment els servidors centrats en streaming, són fàcils de trobar, però no funcionen.

Mentre que altres VPN estan aprenent i creixen, KeepSolid VPN Unlimited s’està col·lapsant en ell mateix. Exceptuant una correcció important del curs i publicitada, us convindreu més lluny.