Top 11 bedste Dropbox-alternativer i 2023: Hvilken er den mest sikre?

Med 500 millioner registrerede brugere, inklusive 11,9 millioner betalende brugere, er Dropbox en af ​​de mest populære cloud-lagringstjenester. Takket være det er det en af ​​de tjenester, næsten alle kan navngive øverst på hovedet.

Det er en god cloud-lagringstjeneste, som ikke er overraskende, fordi du ikke får en masse brugere baseret på røg og spejle. Du får dem ved at gøre din service let og intuitiv at bruge, mens du leverer mange samarbejdsfunktioner, kompatible delingsindstillinger og hurtig synkronisering. Desuden har Dropbox stærk brugersupport.

Når det er sagt, er det ikke uden dets fejl. Dropbox’s prisplaner er ikke konkurrencedygtige eller overalt i nærheden af ​​de bedste tilbud inden for cloud-opbevaring. Plus, det mangler nul-viden kryptering og har en forvirrende privatlivspolitik. Det er stadig tilbage at se, om Dropbox er den bedste skylagringsplatform. Det afhænger af, hvad du vil have ud af en cloud-lagringstjeneste.

I denne oversigt vil vi se på de 11 bedste Dropbox-alternativer . De fleste af valgene i denne placering har muligvis ikke den brugerbase, som Dropbox har, men vi fandt, at de i en eller anden kategori overgår det som en service. Før vi starter listen, lad os tale om Dropbox mere detaljeret. Hvis du kan lide at læse en diskussion, hvorfor Dropbox ikke er ideel, kan du læse den nedenfor. 

Hvis du ikke er bekendt med cloud-lagringsterminologi, foreslår vi, at du uddanner dig ved at besøge vores cloud-lagringsbibliotek.

De 11 bedste Dropbox-alternativer til Cloud Storage

Det bedste dropbox-alternativ for de fleste mennesker er Sync.com. Hvis du ser en service, der muligvis passer til dine behov, anbefaler vi, at du tilmelder dig en gratis prøveperiode for at se, hvordan du kan lide den. Intet slår erfaring med en given service. Her er en hurtig oversigt: 

 1. Sync.com – Bedste alternativ, hvis sikkerhed er din største bekymring
 2. pCloud – Bedste alternativ med en generøs 10 GB gratis plan
 3. Tresorit – Bedste alternativ til forretning med masser af muligheder
 4. Boks
 5. MEGA
 6. OneDrive
 7. Google Drev
 8. Amazon Drive
 9. Koofr
 10. SpiderOak
 11. Jeg kører

1. Sync.com

Toronto-baserede Sync.com har været på toppen af ​​vores bedste liste over sammenligning med cloud-lager i nogen tid. Læs vores Sync.com-anmeldelse for at se hvorfor. Det rangerer også højt blandt vores top fem udbydere med store gratis serviceplaner og holder det øverste sted på vores bedste liste over nul-viden cloud-tjenester. Disse er de vigtigste kategorier, der er nødvendige for at slå Dropbox.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Tidligere

Næste

Besøg udbyder

Sync.com giver dig kun 5 GB til tilmelding, hvilket ikke er meget bedre end Dropbox’s 2GB. Når det er sagt, kan du bruge henvisningsprogrammet til at invitere dine venner til at deltage. For hver enkelt der gør, får du en gigabyte ekstra lagerplads op til 20 GB. Som en bonus får dine venner også en ekstra gigabyte.

Sync.com har også planer med bedre værdi. Dens Personal Pro 2TB-plan kommer ned til $ 8 pr. Måned på et årligt abonnement, hvilket er billigere end Dropbox’s Plus-plan og giver dobbelt opbevaring. Plus, i modsætning til Dropbox, tilbyder Sync.com en 500 GB personlig plan, som gør den mere fleksibel.

På toppen af ​​god værdi har Sync.com en stærk sikkerhed, herunder gratis nul-viden kryptering, hvilket betyder, at kun du kan læse dine data, i modsætning til i tilfældet med Dropbox. Sync.com bruger også TLS-protokollen til at beskytte filer, der er under transit mod trusler, såsom angreb mellem mennesker i midten og AES 256-bit-kryptering til at beskytte filer i hvile.

Plus, Sync.com’s placering i Canada giver det mulighed for at nyde mere forbrugervenlige fortrolighedslove end Dropbox gør i USA. Det holder dine filer væk fra NSA og andre amerikanske alfabetbureauer.

Filsynkronisering fungerer på samme måde som Dropbox’s. Sync.com giver dig mulighed for at bruge noget, der kaldes Sync.com “hvælvning”, dog i stedet for at bruge synkroniseringsmappen. Vault fungerer som et sikkert filarkiv.

Selvom synkronisering er den samme, er Sync.coms overførselshastigheder ikke så hurtige som Dropbox’s. Det er delvis fordi Sync.com ikke bruger blokering på blokniveau.

Der er dog en god grund til det. Nul-viden kryptering og blokering på blokniveau spiller ikke godt sammen, fordi blokering på blokniveau kræver, at tjenesten kan læse dine filer.

Sync.com sikkerhed

Deling af sikkerhed hænger ikke bagved andre funktioner. Som med et Dropbox Professional-abonnement giver Sync.com dig adgangskodebeskyttede links, som du kan generere eller sende via e-mail. Den begrænser dog ikke denne funktion til betalende kunder.

Når det er sagt, har du brug for et Sync.com Pro-abonnement for at angive udløbsdatoer for link. Sync.com’s Pro-plan giver dig mulighed for at indstille downloadgrænser og oprette filanmodninger.

Den mest nyttige funktion er langtfra muligheden for at udvide nul-viden beskyttelse til ethvert link, du vil dele. Du behøver kun at markere afkrydsningsfeltet “forbedret privatliv”, når du opretter en deling.

2. pCloud

pCloud rangerer også øverst på vores bedste cloud-opbevaringsartikel. Den er på denne liste takket være sin skysikkerhed, men den har også masser af andre funktioner.  

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

pCloud’s gratis plan giver dig 10 GB lagerplads, hvilket er fem gange mere end Dropbox gør. Når det er sagt, skal du udføre visse opgaver for at få alt det. Du kan også tilføje 1 GB lagerplads til hver ven, du henviser.

Hvis du har brug for mere lagerplads end det, har pCloud gode planer, du kan vælge imellem. Premium 500 GB-planen for $ 4,99 pr. Måned er et godt tilbud, men en, der overskygges af Premium 2TB-planen, som kun er $ 8 pr. Måned på et årligt abonnement. Det er billigere end Dropbox’s 1TB-plan.

I modsætning til Sync.com er nul-viden ikke gratis, men du kan tilføje den til enhver plan for $ 3,99 pr. Måned. Hvis du tror, ​​at pCloud fungerer for dig, sparer et livstidsabonnement dig penge på lang sigt.

Udover add-on-viden til nul bruger pCloud AES 256-bit til at kryptere dine filer i hvile og TLS-protokollen for at beskytte dem under transit.

pCloud Sync

pCloud implementerer den almindelige synkroniseringsmodel, men leverer også en funktion kaldet pCloud Drive. Det giver dig adgang til indhold, der er gemt med pCloud, uden at skulle downloade det til din computer.

pCloud bruger synkronisering på blokniveau til at fremskynde efterfølgende uploads, og det er vores øverste valg for bedste cloud-opbevaring til musik og bedste cloud-opbevaring til fotos og videoer.

For at dele filer skal du generere links, sende dem via e-mail eller sende dem direkte til sociale netværk. pCloud giver dig mulighed for at sikre delinger ved hjælp af adgangskoder og udløbsdatoer. Som med Dropbox, skal du dog abonnere på en premiumplan for at bruge disse funktioner. Læs vores fulde sammenligning af pCloud vs Dropbox.

3. Tresorit

Tresorit er en af ​​de mest sikre cloud-lagringstjenester og en, som vi har sammenlignet med Dropbox før i vores artikel om Tresorit vs. Dropbox. Tresorit kom på toppen i denne artikel, hovedsagelig takket være dens sikkerhedsfunktioner.

  Hvad er den bedste måde at gemme 1 TB i The Cloud i 2023?

tresorit-vs-dropbox-tresorit-web

Der er ingen tvivl om, at Tresorit er dyrere. Dens billigste plan, Premium, er $ 10,42 pr. Måned og giver en mager 200 GB lagerplads. For at matche Dropbox’s Professional-plan, der giver 2 TB lagerplads, skal du betale hele $ 24 pr. Måned.

Når det er sagt, retfærdiggør Tresorit sine høje priser ved at give fremragende sikkerhed. Den bruger nul-viden kryptering til at beskytte dit privatliv, TLS-protokollen til at sikre dine filer under transit og AES 256-bit kryptering til at kryptere dine filer i hvile. Det er bare toppen af ​​sikkerhedsisen. Du kan læse om resten detaljeret i vores Tresorit-gennemgang.

Tresorit Sync

Tresorit giver dig mulighed for at synkronisere indhold med skyen, men du kan også bruge dets netværksdrevfunktion. I modsætning til andre cloud-lagertjenester, herunder Dropbox, har Tresorit ikke en enkelt synkroniseringsmappe. I stedet skal du oprette “tresors” for hver mappe, du vil synkronisere. Det gør det mere komplekst at bruge.

Ulempen er, at du kan synkronisere en hvilken som helst mappe, som du ikke kan gøre med Dropbox. Selektiv synkronisering er også tilgængelig. Du kan bruge den til kun at synkronisere specifikke mapper i din tresor.

Tresorits hastigheder var hurtige i vores tests, men synkronisering på blokniveau er ikke tilgængelig. Tresorit mangler også produktivitetsfunktioner, fordi den, ligesom Sync.com, bruger privat kryptering.

Du kan dele filer ved hjælp af et link, som du kan beskytte ved at indstille en udløbsdato, adgangskode eller adgangsgrænse. Hvis du deler meget, kan du bruge “links” -visningen til en oversigt over dine aktier. På lignende måde viser visningen “kontakter” de mennesker, du har delt med. Der er dog ingen måde at oprette uploadlinks som du kan med Dropbox.

4. Kasse

box-business-hjemmeside

Box er en cloud-lagringstjeneste for virksomheder og et godt alternativ til folk på udkig efter bedre data- og brugerrollestyringsmuligheder. Det tilbyder en masse af de klokker og fløjter, vi ser i Dropbox. Men vi mener, at brugervenlighed lider: for mange muligheder kan forvirre dig med at finde det, du har brug for. 

Når det er sagt, er kryptering førsteklasses med 256-AES, så du filer er sikre fra nysgerrige øjne eller konkurrenter. 

5. MEGA

MEGA plejede at give meget gratis opbevaring, men det er siden begyndt at få det meste af det til at forsvinde efter et par måneder. Du kan læse detaljerne om dette i vores MEGA-gennemgang. Som de tidligere tjenester på vores liste tilbyder det nul-viden kryptering.

MEGA-Hjemmeside-2023

Den gratis plan indeholder 15 GB lagerplads og en anden 35 GB, der til sidst udløber. Du kan få det tilbage, men kun i en begrænset periode. Stadig er 15 GB meget mere end hvad Dropbox tilbyder. Hvis du har brug for mere, har MEGA fire personlige plan at vælge imellem.

Af dem har Pro I-planen den bedste værdi, fordi den tilbyder 1 TB lagerplads til $ 11,38 pr. Måned. Det er dog dyrere end Dropbox og de tidligere poster på vores liste. Den eneste grund til at overveje MEGA er, hvis du har brug for mindre end 1 TB lagring og gratis nul-viden kryptering.

Nul-viden kryptering er obligatorisk med MEGA. Det bruges også til fildeling. Det fungerer som adgangskodebeskyttelse, bortset fra at det er mere sikkert. Niveauet for hvile-kryptering er AES 128-bit, og TLS-protokollen beskytter dine filer under transit.

MEGA Sync

MEGAs synkronisering er ikke så elegant som Dropbox’s, men det får jobbet gjort, hvis du ikke har noget imod kompleksitet. Bagsiden af ​​det er, i modsætning til Dropbox, kan du synkronisere en hvilken som helst mappe.

Mange brugere rapporterer langsom og ustabil overførselshastighed. Derudover bruger MEGA ikke kopiering på blokniveau for at fremskynde dem. Det mangler også produktivitetsintegrationer, som Dropbox har.

Du kan dele filer, der genererer et link eller sende via e-mail. Som med Dropbox kræver indstilling af en adgangskode eller udløbsdato et premiumabonnement, men i dette tilfælde får du det med den billigste plan. Du kan også invitere andre til at dele med dig, og der er en side, der viser disse dele med et øjeblik. Læs vores Dropbox vs MEGA stykke for mere.

6. OneDrive

Microsoft OneDrive er et oplagt valg for denne liste, men det deler nogle af Dropbox’s svagheder.

Dens gratis plan tilbyder kun 5 GB, men det slår stadig Dropbox. For mere skal du tilmelde dig en af ​​de tre premiumplaner.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive Sync Folder Slider

OneDrive App Launcher

OneDrive Opret link-fildeling

OneDrive Word Online

Tidligere

Næste

50 GB-planen er en dejlig mulighed for kun $ 1,99 pr. Måned, men de to andre planer tilbyder den mest værdi. Med Office 365 Personal får du 1 TB lagerplads for $ 6.99 pr. Måned eller $ 69.99 pr. År. Bedre endnu, Office 365 Home tilbyder 6 TB lagerplads til seks brugere for kun $ 9.99 pr. Måned eller $ 99.99 pr. År. Begge planer har bedre priser end Dropbox’s 1TB-plan.

Ligesom Dropbox er der dog ikke nogen nul-viden kryptering. Når det er sagt, krypterer OneDrive hver fil ved hjælp af AES 256-bit kryptering og bruger TLS-protokollen til at forhindre angreb under overførsel.

OneDrive Sync

OneDrive bruger standard synkroniseringsmodellen udviklet af Dropbox. Det lader dig heller ikke synkronisere specifikke mapper. Du kan kun vælge fra en liste over almindelige mapper, som ikke er så nyttige. Selektiv synkronisering er tilgængelig, men den er ikke så praktisk som Dropboxs smart synkronisering.

OneDrive’s overførselshastigheder lader dig synkronisere dine filer hurtigt, og det gør dem endnu hurtigere med synkronisering på blokniveau.

OneDrive har en app til notater og integreres med Office Online og mange andre Microsoft-apps. Læs alt om det i vores OneNote-anmeldelse. Det gør det nemt at skifte fra Dropbox’s produktivitetsfunktioner.

For at dele filer kan du generere et link, sende det via e-mail eller sende det til sociale netværk som Facebook, Twitter, Linkedin eller Sina Weibo. Under alle omstændigheder kan du aktivere redigering og beskyttelse af dine links ved at indstille adgangskoder eller tilføje udløbsdatoer. Der er også en “delt” side, der viser, hvad du har delt med andre.

7. Google Drev

Vi har talt om Dropboxs popularitet, men med tæt på en milliard brugere er Google Drive endnu mere populært.

Google Drev giver 15 GB gratis lagerplads og ubegrænset lagerplads til fotos, hvis du gemmer dem komprimeret til 16 megapixel. Udover den gratis plan har Google en fleksibel opstilling på seks betalte planer.

Google Drev-webgrænseflade

Google Drev-synkroniseringsmappe

Google Drive Google Docs

Google Drive Opret link

Google Drev-netværksindstillinger

Tidligere

Næste

De første par planer får dig henholdsvis 100 GB og 200 GB for $ 2 og $ 3 pr. Måned. De er gode muligheder, hvis du ikke har brug for meget lagerplads, og Dropbox ikke tilbyder lignende. For mere end det er den bedste mulighed 2TB-planen, der koster $ 9,99 om måneden eller $ 99,99 om året. Dropbox Plus’s pris er den samme, men Googles plan giver dobbeltoplagring.

Mens dine filer er på lager, krypterer Google Drive dem ved hjælp af AES 128-bit-kryptering. Det begyndte at gøre det, efter at det var forbundet til PRISM-projektet. Google indrømmer, at det scanner dit indhold. Dets privatlivspolitik siger, at den gør det for at give tilpassede søgeresultater, skræddersyet reklame og spam og malware-detektion. TLS-protokollen beskytter filer under transit.

Google Drevs desktopklient følger den fælles synkroniseringsmodel, men beriger den med en kontinuerlig backupindstilling. Du kan også bruge klienten til at synkronisere specifikke mapper fra skyen og enhver mappe til skyen. Klienten hik imidlertid, da vi testede den til vores Google Drive-gennemgang, og nogle ældre kommentarer om det klager over dårlig synkronisering.

  Bedste tegnesoftware fra 2023: Adobe CC, Corel & More

Google Drev-synkronisering

Google Drev har hurtige synkroniseringshastigheder, men mangler kopiering på blokniveau, så du får ikke speedup med efterfølgende uploads.

Google Drevs produktivitetsfunktioner inkluderer Googles kontorpakke, Kalender, Keep med mere. Oven på proprietære apps integreres Google med mange tredjepartsapps. Mængden af ​​funktioner er mere omfattende end Dropbox’s indstillet.

For at dele filer skal du generere et link og kopiere og indsætte det eller sende det via e-mail. Du kan også sende det direkte til Facebook eller Twitter. Mennesker, du deler det med, kan se, kommentere eller redigere afhængigt af de tilladelser, du har angivet. Der er en tabel, der viser, hvem der har adgang til linket.

Du kan ikke indstille en adgangskode, sende uploadlink eller begrænse antallet af downloads. Hvad du kan gøre er at indstille en udløbsdato for hver person, du deler med. For at se, hvad andre har delt med dig, skal du åbne mappen “delt med mig”.

8. Amazon Drive

Amazon Drive er ikke tæt på toppen af ​​vores bedste cloud storage-anmeldelser, men det har fremragende værdi, hvilket hjælper det med at lave denne liste.

Hvis du vil teste tjenesten, kan du tilmelde dig den gratis plan, som giver dig 5 GB lagerplads. Det er ikke meget, men det er stadig mere, end Dropbox giver. Amazon Drive sødder dog aftalen med ubegrænset fotolagring.

Det svarer til Google Drev, men lighederne stopper ikke der. Amazon Drive har også en fleksibel abonnementsplan. Det tilbyder 13 planer, der slår Google Drive, og ikke mindst Dropbox. Dens priser er også rimelige.

100 GB-planen er kun $ 1 pr. Måned, hvilket er godt for brugere, der ikke har brug for meget lagerplads. For $ 5 pr. Måned får du 1 TB lagerplads. Denne aftale slår mange af planerne under $ 10. For $ 10 pr. Måned leverer Amazon Drive 2 TB lagerplads, der slår Dropbox’s tilbud.

Kontrapunktet til fremragende værdi er manglen på kryptering i hvile. Hvis det er noget, du gerne vil undgå, kan du bruge Boxcryptor til at kryptere dine filer, før du uploader dem til Amazon Drive. Du kan læse mere om det i vores Boxcryptor-gennemgang.

Amazon Drive Sync

Amazon Drive bruger den fælles synkroniseringsmodel sammen med synkroniseringsfunktioner på blokniveau og giver dig mulighed for at udføre selektiv synkronisering. Det kan dog ikke synkronisere nogen mappe.

Amazon har datacentre over hele kloden, så det er ikke underligt, at Amazon Drev synkroniseringshastigheder er hurtige. Du kan se, hvor hurtigt i vores Amazon Drive-gennemgang.

I modsætning til Dropbox mangler Amazon Drive produktivitetsfunktioner. Når du uploader dine filer, kan du dele dem ved hjælp af grundlæggende delingsfunktioner. Du kan generere et link, e-maile det eller dele dine filer direkte til Facebook eller Twitter.

Vær forsigtig med, hvad du deler, fordi du ikke kan beskytte links med adgangskode eller placere adgangsudløbsdatoer på dem. Det eneste, du kan gøre, er at gå til fanen “delt” og stoppe delingen for specifikke links. Dropbox får dig til at betale mere for at gøre brug af delingsbeskyttelsesfunktioner, men i det mindste er de tilgængelige.

9. Koofr

Koofr er en Slovenien-baseret tjeneste, der ikke tilbyder meget lagerplads, men det betyder ikke, at den ikke er en kapabel tjeneste.

Interessant nok giver Koofrs gratis plan den samme mængde plads som Dropbox’s plan. Priser ligheder ender der dog, fordi Koofr har flere planer, der tilbyder mindre end 1 TB plads. De er heller ikke dyre, hvilket er godt, hvis du ikke ønsker at betale for meget. For 100 GB skal du skaffe $ 2,28 pr. Måned, mens 250 GB-planen er $ 4,55 pr. Måned.

koofr-aktie-med-mennesker

Planerne er ikke gode værdier i betragtning af at du får meget mere ved at abonnere på Google Drive eller Amazon Drive. 1TB-planen er også dyrere end Dropbox’s modstykke. Hvor Koofr skinner mere end Dropbox er sikkerhed og privatliv.

Koofr Security

Koofr bruger SSL / TLS-protokollen til at beskytte dine filer under transit og AES 256-bit kryptering til at kryptere dine filer i hvile. Ligesom Dropbox leverer den ikke kryptering med nul viden, men den udtrækker ikke dine metadata eller har mistænkelige klausuler i dets privatlivspolitik, heller ikke.

Som Dropbox tillader Koofr ikke dig at synkronisere nogen mappe, men selektiv synkronisering er tilgængelig. Du bliver dog nødt til at abonnere på en premiumplan for at bruge den. Koofr har også en netværksdrevindstilling.

Synkroniseringshastighederne var hurtige i vores test. Når det er sagt, mangler Koofr synkronisering på blokniveau, hvilket ikke kan siges om Dropbox. Koofr mangler også produktivitetsfunktioner.

Deling giver dig mulighed for at e-maile et link, kopiere og indsætte det eller dele direkte til Facebook, Twitter, Reddit eller Tumblr. Du kan ikke kodeordbeskytte links, når du deler til sociale netværk, men du kan ellers. Der er også en mulighed for at få links til at udløbe. I modsætning til mange tjenester, inklusive Dropbox, tilbyder Koofr endda disse indholdskontrolfunktioner til gratis brugere.

10. SpiderOak ONE

SpiderOak One kvalificeres som et Dropbox-alternativ, fordi det tilbyder sikker cloud-lagring ud over cloud-backup. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er forskellen mellem de to, skal du læse vores forklaringsartikel.

SpiderOak ONE tilbyder ikke en gratis plan, så det er ikke bedre end Dropbox i den henseende. Når det er sagt, er ingen gratis plan almindelig for online backup-tjenester. SpiderOak ONEs planer er også dyre. Dropbox’s 1TB-plan er $ 9,99 pr. Måned sammenlignet med SpiderOak ONEs 400 GB-plan for $ 11 pr. Måned.

SpiderOakONE-DesktopDashboard-Slider1

SpiderOakONE-Backup-Files-Slider2

SpiderOakONE-download-fil-Slider3

SpiderOak Hive Sync-mappe

SpiderOakONE-webbaseflade

Tidligere

Næste

Ting drejer sig i SpiderOak ONE’s fordel, når vi når 2TB-planerne. Dens plan er $ 14 per måned, mens Dropbox’s er $ 19.99. Når det er sagt, vil brugere, der har brug for mindre lagerplads, finde Dropbox til at være en mere lokkende aftale. Desuden betragter du sandsynligvis ikke SpiderOak ONE som et levedygtigt alternativ til Dropbox, hvis du bare leder efter cloud-opbevaring.

SpiderOak ONE-sikkerhed

På den anden side, hvis du har brug for opbevaring og sikkerhedskopiering, er SpiderOak ONE en fantastisk hybrid. Det er også sikkert, fordi det bruger privat kryptering med AES 256-bit til at kryptere dine filer, før de forlader din computer. SSL-protokollen sikrer filer under transit.

Ovenpå privat kryptering opbevarer SpiderOak ONE ikke engang en central database med dine filmetadata. For mere information om dets sikkerhed, kan du læse vores SpiderOak ONE-gennemgang.

SpiderOak ONE installerer en synkroniseringsmappe, den kalder “hive”, som fungerer som enhver anden synkroniseringsmappe. Du kan ikke bruge selektiv synkronisering til at vælge filer, der skal synkroniseres, og du kan ikke synkronisere nogen mappe. For mere information, se vores SpiderOak ONE-guide. Det hjælper dig med at navigere i grænsefladen.

Du kan oprette et delingslink til en hvilken som helst fil, men det udløber automatisk efter tre dage. Du kan heller ikke angive en adgangskode. Funktionen “ShareRoom” giver dig imidlertid mulighed for at dele mapper og beskytte delinger med en adgangskode. Bemærk, at filer, der er placeret i ShareRooms, ikke drager fordel af privat kryptering.

11. IDrive

Ligesom SpiderOak ONE, er IDrive en service, der tilbyder backup og synkroniseringsplads. Det sidder også øverst i vores bedste online backup-sammenligning. Hvis du leder efter en hybridløsning, er den en konkurrent, og den er billigere end SpiderOak ONE og Dropbox også.

  Sådan redigeres en PDF i 2023 hurtigt og effektivt

Det har overraskende en gratis 5 GB-plan. Præmieplanerne giver 2 TB eller 5 TB backup-plads og den samme mængde synkroniseringsplads. Du skal betale for året i forvejen, men priserne er konkurrencedygtige. 2TB-planen kommer ned på $ 4,34 pr. Måned, mens 5TB-planen er $ 6,22 pr. Måned. Hvis du betaler på forhånd i to år, får du en rabat.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Tidligere

Næste

IDrive bruger AES 256-bit, og du kan aktivere privat kryptering, når du tilmelder dig. Du kan lære mere om IDrive’s sikkerhed i vores IDrive-gennemgang.

IDrive Sync

Når du tænder for synkronisering, opretter IDrive en mappe på din computer til synkronisering. Det fungerer som en standard synkroniseringsmappe. Du kan bruge selektiv synkronisering, men der er ingen måde at synkronisere yderligere mapper.

Du kan invitere folk til at dele ved hjælp af webklienten. Det giver dig også mulighed for at specificere tilladelsesniveauet for hver deling, men der er ingen måde at indstille en adgangskode eller udløbsdato. Du kan dog kontrollere, hvad du har delt med andre, og hvad andre har delt med dig.

Hvad der gør Dropbox godt

Vi vil se på, hvad Dropbox gør godt, så vi kan bestemme, hvad der gør en anden service bedre.

Dropbox er populær på grund af sin stærke synkroniserings- og delingsfunktioner, funktionssæt og gode brugeroplevelse. Det er også det sted, hvor modellen til synkronisering, der ofte bruges af skytjenester, blev opfundet. Vi snakker indgående om disse kategorier i vores Dropbox-gennemgang.

Det centrale punkt i den fælles synkroniseringsmodel er synkroniseringsmappen. Synkroniseringsmappen fungerer som enhver anden mappe, men alt hvad du lægger i den synkroniseres til skyen, og alt hvad du har i skyen vil være tilgængeligt fra den. Dropbox forbedrer det koncept med den smarte synkroniseringsfunktion, og det er den bedste cloud-lagerplads til synkronisering på grund af det.

Smart synkronisering giver dig adgang til dine skyfiler uden først at synkronisere dem til din computer. Ulempen med det er, at du ikke kan få adgang til dine filer, mens du er offline. Et problem med Dropbox’s synkroniseringsmodel er manglende evne til at synkronisere andre mapper end synkroniseringsmappen.

De fleste af konkurrencen bruger den samme model, men kun nogle udfører den også. Du kan sammenligne Dropbox’s synkroniseringsfunktioner med dets to mest direkte konkurrenter, Google Drive og Microsoft OneDrive, og det vil gøre det bedre end begge, i det mindste når det kommer til at synkronisere ændringer til filer, der allerede er kopieret til cloud-lager takket være sin synkronisering på niveau.

Dropbox-deling

Dropbox har også stærke indholdsdelingsfunktioner. Du kan dele links ved hjælp af webklienten eller sende dem via e-mail. Dropbox giver dig mulighed for at beskytte links ved at indstille en adgangskode eller udløbsdato, deaktivere downloads eller kun give adgang til bestemte personer. Du kan dog ikke sende dem direkte til sociale netværk.

Bemærk, at indholdskontrolindstillinger til deling er reserveret til Dropbox’s Professional-plan, som ikke er dens billigste plan. Vi vil tale mere om det i næste afsnit.

Du kan se, hvad du har delt med andre på en dedikeret side. Hvis du vil invitere andre til at dele med dig, kan du bruge funktionen “filanmodning”.

Desuden integreres Dropbox med Microsoft Office Online, som giver dig mulighed for at redigere Word, Excel og PowerPoint-dokumenter fra Dropbox-webgrænsefladen. Desuden har Dropbox en nyttig notat-app kaldet Dropbox Paper, der giver dig mulighed for at lave noter og mere, som vi udforsker i vores Dropbox Paper anmeldelse.

Hvis du har en masse filer i Dropbox og har brug for at søge gennem dem, kan du gøre det med en fuldtekstsøgning. Søgningen inkluderer dokumenter, der er scannet med mobilappen, hvilket er en usædvanlig funktion blandt cloud-lagringstjenester. Dropbox giver dig mulighed for at bruge det til at scanne et dokument og uploade det som en .pdf- eller .jpeg-fil til skyen.

Hvad der ikke er godt med Dropbox

Dropbox er en af ​​de mest populære cloud-lagringstjenester, men der er mange andre. Mange af dem er ikke bedre end Dropbox i hver kategori, men de kan slå den på et eller to vigtige områder. Hvor vigtigt det er for dig afhænger af dine skyopbevaringsprioriteter. Hvis de slår Dropbox i dem, kan det være nok for dig at opgive skibet.

Dropbox-sikkerhed

Dropbox har haft en turbulent historie med sikkerhed, siden det startede. Det største og mest omtalte overtrædelse er tyveriet af e-mails og adgangskoder fra 2012 fra over 68 millioner Dropbox-brugere.

Cirka halvdelen af ​​de stjålne adgangskoder blev hashet ved hjælp af bcrypt, hvilket skulle gøre dem ulæselige. Den anden halvdel blev hashet ved hjælp af en meget svagere algoritme kaldet SHA-1. Hvad der er værre er, at Dropbox ikke afslørede omfanget af hacket før i 2016, hvor nogle af disse stjålne legitimationsoplysninger dukkede op til salg online.

Dropbox har angiveligt strammet kontrollen og ændret sin adgangskode-hashing-algoritmer flere gange siden 2012 for at forhindre gentagelse. Det bruger AES 256-bit til at beskytte dine filer i hvile og TLS-protokollen med AES 128-bit til at beskytte dine filer under transit. Stadig, den dekrypterer dine data, når de er i skyen for at udpakke metadata til indeksering og derefter igen krypterer dem.

Du kan finde flere sikre alternativer, der ikke gør det på listen nedenfor.

Dropbox-privatliv

Foruden problematisk sikkerhed er Dropbox’s privatliv en bekymring. Dropbox har været involveret i U.S. National Security Agency’s PRISM-projekt. PRISM er et overvågningsprogram designet til at lokalisere terrorister. Med henblik herpå indsamler NSA dog data fra alle takket være virkningerne af USAs Patriot Act.

Dropbox kan og blokerer for, at visse filer deles under vejledning i den amerikanske Digital Millennium Copyright Act. Dropbox scanner ikke dine cloud-lagerfiler for at gøre det, men det ser på dit indhold, når du deler det, hvilket ikke er så dårligt. Når det er sagt, giver nogle få cloud-lagringstjenester deling af nul-viden, hvilket forhindrer det.

Plus, nogle tjenester, som vi vil anbefale, er i mere privatlivsvenlige placeringer end U.S. Det er relevant, fordi internetudbydere lovligt har tilladelse til at spionere på brugerdata og sælge dem til tredjepart uden at give forbrugerne mulighed for at fravælge.

Som en sidebemærkning, hvis du værdsætter dit privatliv, så tjek vores udvalg af gratis værktøjer til at beskytte dit privatliv og vores bedste VPN-tjenester.

Dropbox gratis plan og priser

I modsætning til nogle tjenester giver Dropbox dig kun 2 GB at arbejde med i sin gratis plan, hvilket ikke vil være nok, hvis du har brug for at gemme high-definition fotos og videoer.

Premium-planer er ikke meget bedre, fordi de er dyre. Dropboxs billigste plan er Plus, der koster $ 9,99 pr. Måned eller $ 99 pr. År og giver 1 TB lagringsplads. Den næste plan er Professional, som får dig 2 TB lagerplads for $ 19.99 pr. Måned eller $ 16.58 pr. Måned, hvis du betaler for året. Det giver dig også funktioner, der beskytter dine aktier.

Afsluttende tanker

Sync.com står øverst på listen takket være sine konkurrencedygtige planer, stærke sikkerhed, herunder nul-viden kryptering, kapabel delingsfunktioner og overholdelse af canadiske personlige love. Resten af ​​valgene er også gode kandidater, hvor de højere rangeret er bedre end Dropbox i de fleste af vores kriterier. Resten gør i det mindste en ting bedre end Dropbox.

Efterfølgende tjenester er gode alternativer i specifikke tilfælde. For eksempel passer Tresorit muligvis dig, hvis du vil understrege sikkerhed, mens SpiderOak ONE og IDrive er bedst for dem, der ønsker at bruge en hybridløsning.

Stadigvis har vi måske gået glip af en service eller to, så lad os vide det i kommentarerne nedenfor. Hvilken service interesserer dig mest? Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me