Com obtenir una adreça IP nord-americana el 2023, el camí fàcil

La vostra adreça IP és molt més que un munt de números. Indica a les pàgines web i als serveis en línia la vostra ubicació, cosa que us pot permetre bloquejar-vos del contingut que voleu veure. Obtenir una adreça IP als Estats Units per a residents d’altres països i ciutadans nord-americans a l’estranger. En aquest article us mostrarem com.

És possible que vulgueu veure una pel·lícula, un programa de televisió o un esdeveniment esportiu, però comproveu que només està disponible per als Estats Units a causa de les lleis i restriccions de restricció de contingut. Alguns serveis són exclusius dels EUA, com ara Netflix dels EUA, al qual molta gent vol connectar-se perquè la versió del seu país és limitada. El nostre article sobre la prohibició VPN de Netflix té més informació.

Netflix dels EUA té una sèrie de programes i pel·lícules que no estan disponibles en un altre lloc, deixant a moltes persones que utilitzen el servei com si s’haguessin embrutat. Consulteu la nostra millor peça VPN per a recomanacions de Netflix si és la vostra preocupació principal.

Pot ser que tingueu una raó diferent per desitjar una adreça IP dels Estats Units. Alguns jocs descarregables es publiquen als Estats Units abans que altres regions i alguns d’aquests mai no es poden eliminar. En alguns països, els mitjans de comunicació socials i altres serveis en línia estan prohibits. A més, si esteu de vacances, alguns bancs nord-americans només permeten l’accés en línia des d’adreces IP situades als Estats.

Com obtenir una adreça IP dels Estats Units

Hi ha diverses maneres d’obtenir una adreça IP dels Estats Units. Una de les maneres és fer servir un servidor intermediari i, per ser just, és probablement el més fàcil. Això no significa que sigui la millor manera. Moltes vegades no funcionen i no deixen la connexió segura. Fins i tot es pot trobar el nostre millor proxy gratuït per esbrinar la vostra adreça IP real. Per obtenir més informació, consulteu el nostre article VPN vs. proxy vs Tor.

  Com obtenir una adreça IP irlandesa el 2023 de manera que pugueu veure el Hurlin '

El mètode més fiable i segur és utilitzar una xarxa privada virtual. D’aquesta manera, es garantirà que la vostra connexió sigui segura i es mantingui anònim. Molts dels nostres millors VPN obtindran una adreça IP dels Estats Units, però és possible que alguns no us entrin als serveis que desitgeu.

Netflix probablement té el millor sistema de detecció de VPN del món i algunes VPN no poden superar-lo (llegiu el nostre tema sobre l’error del proxy de Netflix). Hi ha un bon grapat, però, que ha demostrat que es necessita.

ExpressVPN

ExpressVPN és un dels millors serveis disponibles. No només proporciona una excel·lent seguretat i privacitat, sinó que també és la VPN més ràpida. Això, a més d’amplada de banda il·limitada, el converteix en la millor VPN per streaming, si és el que vols. L’arribarà a Netflix i altres serveis de streaming sense cap problema.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN-Speedtest

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

ExpressVPN té més de 30 servidors als Estats Units, per la qual cosa no hauria de tenir cap problema que afecti la vostra adreça IP. Funciona amb tots els sistemes operatius i és fàcil d’utilitzar, fins i tot per a aquells que no tinguin experiència amb VPN. A més, amb la seva garantia de devolució de 30 dies, no tens res a perdre. Podeu obtenir més informació sobre el servei a la nostra revisió ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN és un altre gran proveïdor que es mostra orgullós de la seguretat i la privadesa. ExpressVPN només la supera perquè pot arribar a ser lenta a llargues distàncies, però tots dos són els millors candidats, tal com podeu llegir en el nostre article de comparació..

  Com obtenir una adreça IP de Qatari el 2023: desviar-se a Doha

Anterior

Pròxim

NordVPN compta amb més de 5.000 servidors, amb poc més de 1.900 d’ells als Estats Units. No hi ha capes d’amplada de banda i us permetrà veure el vostre programa favorit a Netflix. També hi ha un reemborsament de 30 dies disponible per comprovar-ho. Llegiu la nostra ressenya de NordVPN per obtenir més detalls.

Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat és una altra bona opció per obtenir una adreça IP dels Estats Units. Té una seguretat sòlida de manera predeterminada i es pot augmentar manualment fins al xifrat AES de més de 256 bits. No conserva un registre de la vostra activitat i no hi ha cap límit a l’amplada de banda que podeu utilitzar. Globalment, compta amb més de 3.000 servidors, gairebé la meitat dels Estats Units.

Anterior

Pròxim

Haurem de tenir en compte, però, que PIA està basada als Estats Units, de manera que els que busquen privadesa total puguin voler anar a un altre lloc. Llegiu el nostre article sobre vigilància del govern per saber per què. PIA té una garantia de devolució de set dies, de manera que podeu assegurar-vos que us agradi abans de comptar. Llegiu la nostra ressenya PIA per obtenir més informació sobre el servei.

Perills d’ús d’una adreça IP americana

Obtenir una adreça IP dels Estats Units no és especialment perillós sempre que us assegureu que la vostra connexió està protegida. Dit això, comprovar on es basa el proveïdor de VPN és una bona idea. Les nostres dues principals recomanacions són als països favorables a la privadesa, però, com hem esmentat, la PIA es basa en els EUA.

  Millor VPN de Veneçuela el 2023: Eludir Maduro

Als Estats Units hi ha molta vigilància i probablement ni tan sols se n’adonaria que passava. Si utilitzeu una VPN basada en això, significa que està sota la jurisdicció dels Estats Units, cosa que no va bé. Doneu un cop d’ull al nostre article sobre les lleis de privadesa per saber quins són els països més bons i llegiu la nostra millor VPN per als EUA per obtenir més informació sobre aquest país.

La manca de neutralitat de la xarxa també és un problema als Estats Units. Sense això, els proveïdors de serveis d’Internet poden accelerar els llocs web preferits i retardar-ne els altres. També tenim una peça sobre neutralitat de la xarxa perquè pugueu aprofundir els vostres coneixements.

Pensaments finals

Esperem que ara coneixeu la millor manera d’obtenir una adreça IP dels EUA i dissimular la vostra ubicació real. Tant si voleu reproduir la pel·lícula més recent com si utilitzeu altres serveis en línia, utilitzeu una VPN és la millor solució.

Són fàcils d’utilitzar i també podeu tenir la certesa que teniu protegit. ExpressVPN és el millor que utilitzeu als Estats Units i, amb la seva garantia de devolució de 30 dies, també podreu provar-la.

Si teniu consells per obtenir una adreça IP dels EUA, feu-nos-ho saber als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me