ExpressVPN vs Astrill: dos pretendents costosos s’enfronten al 2023

ExpressVPN ha estat una llarga temporada de victòries en els nostres partits de cap a peus i hi ha bons motius. Si llegeixes la nostra revisió ExpressVPN, veuràs que ofereix una experiència fàcil d’utilitzar, que és fàcil per a qualsevol persona de recollir-la i utilitzar-la, però que encara compta amb tones de funcions. És la nostra VPN favorita i s’ha demostrat que mereix aquesta posició.

Astrill, en canvi, s’adreça generalment a aquells que volen una VPN amb la màxima funcionalitat. Això comporta un cost en termes de preu i de facilitat d’ús, però, com podeu llegir a la nostra ressenya de Astrill. 

En aquest article, anirem a coincidir amb ells per veure quins són els millors en general, tot i que estarem molt atents a les categories específiques per a persones específiques..

Configuració d’una lluita: ExpressVPN vs Astrill

Com en qualsevol competició, cal establir regles per tal que els competidors es puguin implicar mútuament en un terreny pla. Hem combinat algunes de les seccions que apareixen al nostre millor article sobre VPN per garantir que cada punt porta aproximadament el mateix pes. Això va passar del nombre de rondes de nou a cinc.

Les cinc rondes que examinarem són característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. A cada ronda, donarem una visió general del que busquem, aprofundirem en el rendiment de cada proveïdor en aquest camp, traurem una conclusió i assignarem punts.

1

Característiques

Quan es tracta de funcions VPN, n’hi ha que són essencials i d’altres que són més de cirera a la part superior. Les que considerem obligatòries per a una bona VPN és un interruptor mort i la possibilitat de connectar-se automàticament.

Aquestes dues funcions són crucials per a la seguretat i qualsevol VPN serà menys segura sense elles. A part d’això, les funcions com el túnel fraccionat i les xarxes de confiança són agradables de veure, donant als usuaris molt control sobre com i quan es connecta la VPN.

Finalment, moltes VPN ofereixen configuracions que bloquegen les fuites DNS i us permeten triar entre diversos protocols. Les veurem amb més detall a la secció “seguretat i privacitat”.

ExpressVPN

ExpressVPN és molt característic i pot ser difícil de superar en aquesta categoria, però, tal com vam veure en el nostre partit ExpressVPN vs CyberGhost, és possible desafiar el rei que regna. ExpressVPN amaga la seva profunditat de funcions ben darrere d’una interfície senzilla.

Ofereix clients per a molts dispositius. Totes les plataformes principals són cobertes, incloses Windows, macOS, iOS i Android, així com aplicacions per a coses com PlayStations i caixes Roku, facilitant la protecció de tots els dispositius de casa vostra.. 

expressvpn-review-speed-test

Quan es tracta del client d’escriptori, hi ha configuracions per iniciar el client automàticament quan l’ordinador s’inicia i es connecta sense entrada d’usuari. També hi ha un interruptor de matança, així com una opció fàcil de fer, que permet triar quins programes utilitzen la connexió VPN i quins usen una connexió sense protecció.. 

ExpressVPN també permet als usuaris triar entre diversos protocols, que veurem més a la secció “seguretat i privacitat”. Finalment, permet als usuaris accedir als seus servidors DNS, una bona característica que també abordarem amb més detall en breu.

Astrill

Tot i que Astrill no abasta tants dispositius com ExpressVPN, sí que fa un treball respectable. Ofereix clients per a Android, iOS, macOS, Windows, Linux i encaminadors. Dit això, tot i que pot no oferir clients per a dispositius com PlayStations i màquines de streaming, però ofereix als usuaris una manera de protegir aquests dispositius amb la seva funció de compartir VPN..

L’ús compartit de VPN permet a Astrill deixar que tots els dispositius de la vostra xarxa utilitzin la connexió VPN segura del vostre ordinador. Hi ha desavantatges i no és tan bo com tenir aplicacions dedicades en aquests dispositius, però ofereix als usuaris una bona manera de mantenir tots els dispositius segurs.

Compartir Astrill-VPN

Astrill també proporciona als usuaris una característica de túnel dividida robusta que us permet filtrar quins programes utilitzen la connexió VPN i llocs web específics. A més, Astrill ofereix uns nivells impressionants de personalització de l’interruptor de matança, permetent mantenir determinats programes en marxa, però matar-ne d’altres si es perd la connexió VPN..

Igual que ExpressVPN, Astrill ofereix als usuaris una selecció de protocols, però també permet triar entre diverses opcions de xifrat. A més, podeu utilitzar els servidors DNS d’Astrill o configurar el vostre DNS. 

Primer Pensament

Astrill no ofereix clients dedicats per a tants dispositius com ExpressVPN, però ofereix als usuaris opcions sobre com mantenir aquests dispositius protegits. Tot i que ExpressVPN ha guanyat Astrill al respecte, gairebé tot el que canvia és a favor d’Astrill.

Té les mateixes funcions que ExpressVPN, com ara el tunelatge dividit i els servidors DNS privats, però proporciona a l’usuari un major control sobre la forma en què s’ha configurat. No només permet als usuaris filtrar per programa el seu túnel dividit, sinó que també els permet filtrar la seva connexió segons el lloc web on vagin.

  Millor navegador per a Android el 2023: Navega en marxa

A més, ofereix els seus propis servidors DNS privats i permet als usuaris configurar el DNS que volen utilitzar. En general, ofereix més personalització sobre el funcionament de la VPN, posant l’avantatge a la primera volta sobre ExpressVPN. 

Ronda: Punts per Astrill

Logotip ExpressVPN
Logotip d

2

Preu

Ningú vol pagar en excés per res i això inclou una VPN. És per això que cobrim els preus de cada VPN. En aquesta secció, també analitzem quin tipus de prova gratuïta ofereix cada VPN, si n’hi ha, així com els seus terminis de reembossament i quins mètodes de pagament accepten..

ExpressVPN 

ExpressVPN és un dels proveïdors més cars del mercat, tal com es pot veure a la nostra trobada VyprVPN vs ExpressVPN. Els seus preus mensuals són costeruts, però no necessàriament són molt cars per al que obteniu.

La inscripció al període de temps més llarg, 15 mesos, obté un descompte del 50 per cent respecte al mensual, mentre que el termini de sis mesos ofereix uns quants dòlars de descompte. ExpressVPN té una garantia de devolució de 30 dies, però no ofereix cap pla ni prova gratuïta. 

Accepta moltes opcions de pagament, incloses targetes de crèdit, PayPal i bitcoin. Aquesta darrera és una opció ideal per a aquells que vulguin maximitzar el seu anonimat en línia, ja que la criptocurrency no deixa efectivament cap rastre de paper. ExpressVPN també accepta prop d’una dotzena d’altres formes de pagament, incloses Sofort, Mint i UnionPay, que és molt més que IPVanish (llegiu la nostra peça ExpressVPN vs IPVanish).

ExpressVPN us ofereix cinc connexions amb amplada de banda il·limitada i no ofereix cap manera d’augmentar aquest número sense configurar un segon compte.. 

Astrill

Sorprenentment, Astrill té preus fins i tot més elevats que ExpressVPN. El pla d’un mes és un dels més costosos del mercat i, de la mateixa manera que amb ExpressVPN, registrar-se al termini més llarg, 12 mesos en aquest cas, obté una reducció del preu del 50 per cent. També hi ha un pla de sis mesos que ofereix un petit descompte sobre la tarifa mensual. 

Astrill també ofereix alguns altres complements i actualitzacions, inclòs un pla VIP que suposadament proporciona velocitats més ràpides i que prioritza la vostra connexió als servidors VPN. Gairebé duplica el cost del pla mensual.

També hi ha una opció per obtenir una adreça IP privada i podeu comprar un encaminador preconfigurat per protegir fàcilment tots els dispositius de casa vostra. A diferència de ExpressVPN, Astrill no limita les vostres connexions i, a més de deixar-vos utilitzar tants dispositius com vulgueu, us permet una amplada de banda il·limitada..

Ofereix als usuaris una prova gratuïta d’una setmana, que és agradable per donar-vos a conèixer el servei abans de pagar, però no és tan generós com oferir un pla VPN gratuït. Tanmateix, la prova gratuïta és l’única possibilitat que us proposarà. Totes les vendes són finals.

Astrill cobreix les principals formes de pagament, incloses la targeta de crèdit, PayPal i bitcoin. Igual que ExpressVPN, també accepta mètodes com UnionPay i Alipay.

Ronda dos pensaments

Tot i que Astrill ofereix una prova gratuïta d’una setmana, seria millor veure una garantia de devolució, com la política de 30 dies d’ExpressVPN. Tots dos proveïdors accepten bitcoin, cosa que és ideal per a la seguretat.

En definitiva, tot i que cap dels proveïdors és tan assequible com, per exemple, NordVPN, que podeu llegir a la nostra revisió NordVPN, Astrill porta els seus preus fins a l’extrem. Els preus ja elevats s’agreugen encara amb complements, cosa que el converteix en una de les VPN més cares del mercat, cosa que vol dir que aquest punt serà a ExpressVPN (llegiu la nostra comparació ExpressVPN vs NordVPN).

Ronda: Punt de preu per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip d

3

Facilitat d’ús

Tot VPN sembla tenir el seu propi aspecte sobre com oferir un programari visualment atractiu i fàcil d’utilitzar, mantenint-lo ple de funcions. En aquesta ronda, veurem com cada un dels nostres competidors s’enfronta al problema.

Valorarem com es veu cada client i la facilitat d’ús. També visitarem breument cada lloc web per assegurar-nos que sigui fàcil arribar on cal estar al lloc. El proveïdor que ofereixi una millor experiència global de l’usuari guanyarà el punt d’aquesta ronda. 

ExpressVPN

ExpressVPN realitza una excel·lent tasca per equilibrar funcions amb un client net i elegant. Quan obriu l’aplicació, se us mostra una pantalla minimalista que té un botó d’engegada gran al centre que connecta i desconnecta la VPN.

expressvpn-review-server-navigation

A sota hi ha un text que indica si esteu connectat i a sota hi ha una casella que mostra cap a on us dirigireu. La llista de servidors és organitzada i fàcil de navegar. Hi ha una funció de cerca de la llista de servidors, així com l’opció d’ordenar per continent, que és útil. 

  Com obtenir una adreça IP nord-americana el 2023, el camí fàcil

Aquesta part del client és tot el que necessitarà la gent i presenta les parts més essencials d’una VPN de manera racionalitzada. Fent clic a les tres línies que hi ha a la part superior esquerra de la pantalla, podeu obrir els menús que també es mostren bé.

Els menús de configuració són fàcils de navegar i la redacció dóna una descripció clara del que fa cada configuració. Pel que fa al lloc, segueix un format estàndard per als llocs web VPN. Hi ha diversos botons vermells que us ajuden a començar amb la compra i configurar un compte és fàcil.

Astrill

El lloc web d’Astrill té un disseny global similar al del ExpressVPN. Els elements més atractius del lloc web són botons que us permetran configurar-se per a la prova gratuïta. És fàcil trobar on configurar un compte de pagament un cop finalitzat el judici i també es poden accedir fàcilment a les descàrregues.

Una vegada que el client estigui configurat al vostre ordinador, el primer que haureu de notar és la mida que és. És aproximadament un terç de la mida del client de ExpressVPN i presenta un disseny i un aspecte menys refinats.

Astrill-Interface

A la part superior es troba un enorme commutador que ocupa aproximadament la meitat de la petita finestra i us permet connectar o desconnectar la VPN. A sota, hi ha un menú desplegable que mostra el país seleccionat i us permet triar on voleu connectar-vos. També hi ha un gràfic que mostra les velocitats de connexió VPN a la primera pantalla.

Tot i que hi ha una funció de cerca per a la llista de servidors, Astrill no està tan ben organitzat per a la navegació com ExpressVPN i acaba sentint-se embolicat a causa de la petita mida del client. A la part superior dreta, hi ha un menú desplegable per seleccionar el protocol i, a la part superior esquerra, hi ha una icona de tres línies que obre els menús.

Els menús de configuració d’Astrill no estan tan elegants com en ExpressVPN, i trobar el que busqueu en ells pot ser una qüestió de prova i d’error fins que us dediqueu a on es troba tot a la memòria..

Tot i que Astrill inclou un munt de característiques robustes, ho fa a un preu molt car. Té un preu i ha estat dissenyat com a VPN per als usuaris de potència que desitgen un control granular sobre el seu funcionament i comportament de la seva VPN, encara que permeti una experiència d’usuari menys agradable.

Ronda de tres pensaments

ExpressVPN té un client molt elegant que té un aspecte agradable i que funciona de la mateixa manera. S’obté un gran equilibri entre l’oferta d’una VPN d’oblit i oblidació per a aquells que simplement volen configurar les coses i oferir als usuaris de poder moltes opcions de configuració.

Astrill, per la seva banda, ofereix una experiència molt rica en funcions orientada a aquells que volen treure el màxim partit de la seva VPN. La interfície és més petita i els menús estan més desordenats. Li falta molt el polonès que té ExpressVPN, és a dir, el punt aquí va a ExpressVPN.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip d

4

Velocitat

Com en totes les seccions de les nostres coincidències, la velocitat és la pedra angular de qualsevol bona VPN. Sense velocitats dignes, les VPN se sentin lentes i sense resposta, mentre que una VPN amb bones velocitats farà que la navegació i la transmissió web siguin fàcils i agradables. 

Per mantenir les coses justes, establim cadascuna de les VPN que estem buscant per utilitzar el mateix protocol, OpenVPN i el mateix xifratge, AES de 256 bits. També vam provar les mateixes cinc ubicacions, després vam comparar les velocitats que vam veure al paper. 

ExpressVPN 

ExpressVPN és la VPN més consistent que hem provat quan es tracta de velocitats d’una ubicació a una altra.

Ubicació: Descarregar (Mbps) Carregar (Mbps) Ping (Mbps)
No protegit 9 161,83 10.22
Ubicació intel·ligent-Kansas City 44 105,49 7.94
Toronto 35 90,57 7,89
Amsterdam 145 103,12 4.48
Singapur 244 85,47 2,98
Japó 163 100,82 4,84

El temps de ping ha augmentat d’un servidor a un altre, però això és inevitable. La latència no va ser mai prou elevada per ser dolenta per recórrer la distància. ExpressVPN sol necessitar temps per establir la seva connexió, de vegades 10 segons o més. 

Un cop establerta la connexió, funciona bé. Hi ha hagut moltes vegades que la nostra VPN ha estat activa i ni ens hem adonat perquè els llocs web i fins i tot els vídeos es carreguen sense retards notables..

A les nostres proves, cada servidor va ser ràpidament fiable i va oferir un bon rendiment. Mai un lloc web va trigar gaire a carregar-nos ni disposar d’un buffer de vídeo, fins i tot a grans resolucions. ExpressVPN se situa habitualment a la part superior de les nostres llistes de VPN més ràpides i per una bona raó. 

Astrill

Astrill estableix la seva connexió ràpidament i mai no ens han donat problemes en termes de fiabilitat. Els temps de ping també eren baixos, donant-li un potencial sòlid com a VPN per a jocs.

  Millor VPN per a Turquia 2023

Dit això, el rendiment d’una ubicació a una altra va ser tremolós. Els servidors brasilers i japonesos van retornar velocitats molt més lentes que algunes ubicacions que solen cridar més atenció, com els EUA i el Regne Unit.

Ubicació: Ping (ms): Descarregar (Mbps): Carregar (Mbps):
No protegit 9 84,43 11.50
Los Angeles, Califòrnia 65 65,95 10.30
Regne Unit 113 73,30 7,70
Rússia 161 92,10 6,91
Japó 305 97,44 2,83
Iran 506 37,42 1,49

En general, les velocitats de descàrrega i càrrega sostingudes eren sòlides, però els servidors lents perden grans punts Astrill quan es tracta de velocitats fiables. Tot i així, la navegació era sòlida i només es va notar un mig retard més o menys als servidors més lents. 

Els vídeos es van carregar bé i, un cop que el vídeo va començar a reproduir-se, mai no es va produir cap problema amb el buffering, fins i tot mentre es va reproduir a 1080p i 60 fotogrames per segon. 

Ronda de quatre pensaments

Tot i que Astrill pot establir una connexió sòlida ràpidament i té temps de ping baixos, no és tan consistent de servidor a servidor com ExpressVPN. ExpressVPN té temps de ping comparables, però fa esports més ràpids i fiables a totes les ubicacions del món. 

A més, a l’hora de navegar, l’avantatge del ping no era perceptible per a Astrill. De fet, era més lent carregar pàgines web i vídeos. Per això, ExpressVPN es decanta per la velocitat. 

Ronda: Punt de velocitat per ExpressVPN

Logotip ExpressVPN
Logotip d

5

Seguretat i privadesa

Finalment, analitzarem el motiu principal per al qual molta gent obté una VPN: seguretat i privadesa. Analitzarem la seguretat que ofereix cada VPN mirant quins protocols i tipus de xifrat hi ha disponibles, i també provarem les fuites DNS.. 

També superarem cada política de privadesa amb un pentinat ben dentat per veure quina informació recopilen les VPN.

ExpressVPN 

ExpressVPN permet als usuaris triar entre uns quants protocols comuns com OpenVPN, L2TP i PPTP. Entre aquests, el que busquem i recomanem utilitzar és OpenVPN perquè és un protocol de codi obert segur i que ofereix un rendiment sòlid.. 

Si us interessa aprendre més sobre els protocols, consulteu el nostre desglossament del protocol VPN. 

Pel que fa al xifratge, ExpressVPN no us ofereix opcions, sinó que posa als usuaris a AES-256. És pràcticament impossible rompre amb un superordenador. La combinació d’OpenVPN i AES de 256 bits és el millor cas per a la seguretat. 

No hem pogut trobar filtracions de DNS a la connexió de ExpressVPN, demostrant encara més la naturalesa segura del protocol i el xifrat.. 

Pel que fa a la política de privadesa, ExpressVPN té un dels millors del mercat. Tot i que no és el més concis o fàcil d’interpretar el que hem vist, ofereix un bon nivell de protecció dels usuaris. ExpressVPN no recopila informació sobre l’ús de la seva VPN, incloent consultes DNS, historial de navegació o contingut de dades.

A més, es basa a les Illes Verges Britàniques, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món, garantint a més la privadesa dels usuaris. 

Astrill

Astrill ofereix tones d’opcions per a protocols i encriptació, que van des d’estàndards com OpenVPN fins a opcions personalitzades, incloses StealthVPN i OpenWeb. Tot i que és bo tenir opcions especialitzades, com hem comentat, OpenVPN i AES 256-bit són les que busquem, i Astrill les ofereix.

Vam trobar que Astrill no estava descarregat de fuites DNS ni d’altres tipus de fuites de dades. 

Tanmateix, quan es tracta de la política de privadesa, Astrill comença a caure. Tot i que no emmagatzema informació identificativa sobre l’ús de la seva VPN, conserva registres a curt termini que inclouen una mica d’informació.

La informació registrada consisteix en dades de les darreres 20 connexions, inclòs el país connectat, la durada de la connexió i el dispositiu utilitzat. Aquesta informació s’utilitza per donar servei a la VPN i per garantir que les coses funcionen bé, i serà difícil relacionar-la amb l’usuari, però no deixa de ser la informació que es manté registrada i que es manté, fins i tot només per un temps.

Ronda de cinc pensaments

Ambdues VPN ofereixen opcions quan es tracta de protocols, inclòs el que considerem el nivell d’or, que és OpenVPN vinculat amb el xifrat AES de 256 bits. Els dos proveïdors també van estar lliures de filtracions de DNS i adreces IP durant la nostra prova.

Dit això, ExpressVPN ofereix molt més anonimat i privadesa en la seva política de privadesa del que fa Astrill. Astrill registra una quantitat important de dades sobre les connexions dels usuaris quan s’utilitza la seva VPN, la qual cosa perd la ronda final i deixa el punt a ExpressVPN.

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per a ExpressVPN

Logotip ExpressVPN