Millor gestor de contrasenyes gratuït per al 2023: guardaespatlles de ganga

Quan es tracta de seguretat en línia, hi ha poques eines més essencials que un gestor de contrasenyes. A més dels administradors de contrasenyes que fan que la vostra experiència de navegació sigui més segura, ja que li permeten utilitzar contrasenyes llargues i generades aleatòriament, també faciliten l’experiència de navegació. Amb l’emplenament automàtic, el filtratge i el suport d’entrades personalitzades, els gestors de contrasenyes són un punt únic per a les vostres dades personals. 

En aquesta guia per al millor gestor de contrasenyes gratuït, us ajudarem a emmagatzemar les vostres contrasenyes al navegador. Tenim cinc opcions de la nostra millor guia per a gestors de contrasenyes que us asseguraran els vostres inicis de sessió amb el millor xifratge i ofereixen algunes funcions addicionals en el procés. 

Si voleu ometre el hoopla, inscriviu-vos a la subscripció a LastPass. Tot i que no és un gestor de contrasenyes perfecte, LastPass ofereix més que qualsevol altra eina amb la seva versió gratuïta. Dit això, hi ha algunes alternatives dignes, inclosa Bitwarden, que podeu llegir més amunt a continuació.

Millor gestor de contrasenya gratuït 2023

  1. LastPass
  2. Bitwarden
  3. KeePass
  4. NordPass
  5. RememBear

1. LastPass

LastPass es troba com el millor gestor de contrasenyes gratuït per una raó: sincronització en diversos dispositius. Com hem vist amb infinitat d’altres eines, com Dashlane, 1Password i Sticky Password, la sincronització de diversos dispositius és la característica clau reservada als nivells premium. Amb LastPass, però, ho aconseguireu de franc. 

lastpass-slider1

Tot i que no és l’únic gestor de contrasenyes gratuït amb sincronització de diversos dispositius, parlarem dels altres en un moment: LastPass és el millor. És un producte comercial que encaixa amb les funcions i la usabilitat que podríeu esperar de qualsevol eina de pagament. Inclou un excel·lent ompliment automàtic, un repte de seguretat i una meravellosa interfície del navegador. També inclou un generador de contrasenya decent.

Últim pas-revisió-reompliment automàtic

LastPass també és correcte quan es tracta de seguretat. Tot i que l’eina va patir una pirateria el 2015, el model de coneixement zero de les dades dels usuaris protegits per LastPass. Els atacants van sortir amb bases de dades xifrades, però a causa que LastPass no emmagatzema la vostra contrasenya principal (la clau usada per desxifrar les dades), els pirates informàtics no van deixar res més que una pila de galeria.. 

Com a administrador de contrasenyes gratuït i popular, LastPass ha estat l’objectiu d’alguna controvèrsia que es remuntava a la pirateria del 2015. Tot i així, a partir de la nostra prova, LastPass es pot posar a punt amb qualsevol altre gestor de contrasenyes a l’hora de protegir les vostres dades.

Actualització a LastPass Premium

Tot i que el pla gratuït de LastPass és excel·lent, falten algunes característiques en comparació amb l’opció de pagament. La subscripció de 3 dòlars al mes afegeix suport tècnic prioritari i compartició única. El pla gratuït està restringit a compartir un a un, el que significa que només podeu compartir una contrasenya amb un altre usuari. 

El que és més important, Premium arriba amb ompliment automàtic de les aplicacions Tot i que LastPass no té una aplicació local, l’eina està reservada al navegador, els subscriptors que paguen poden descarregar LastPass per a aplicacions. Aquesta eina us permet omplir automàticament contrasenyes d’aplicacions locals com podeu al vostre navegador. 

LastPass té altres opcions d’adhesió, inclòs un pla familiar digne del nostre millor gestor de contrasenyes per a les famílies. Podeu obtenir més informació sobre aquestes opcions a la revisió completa de LastPass. Si preferiu dedicar-hi temps a la pràctica, també us podeu inscriure al compte. 

  Com fer còpies de seguretat i restaurar les adreces d'interès de Firefox el 2023

2. Bitwarden

Bitwarden és l’únic gestor de contrasenyes que hem provat que s’ha apropat a destronar LastPass (llegiu la nostra peça Bitwarden vs Lastpass). És un gestor de contrasenyes gratuït i de codi obert que és fàcilment fàcil d’utilitzar. Tot i que manca algunes de les comoditats de gestors de contrasenyes més comercials, Bitwarden fa vergonya altres eines de codi obert. 

bitwarden-slider2

Sense gastar diners, Bitwarden ofereix opcions de sincronització de múltiples dispositius, emmagatzematge il·limitat i autenticació de dos factors. També hi ha un pla Premium, tot i que, tal com vam assenyalar en la nostra revisió Bitwarden, sembla que és un “suport als desenvolupadors” més que res.. 

Dit això, el pla Premium és barat a 10 dòlars anuals, afegint atenció al client prioritària, 1 GB d’emmagatzematge de fitxers, opcions addicionals de 2FA i un informe de salut de la contrasenya.. 

També hi ha plans multi-usuaris, que inclouen un pla familiar i empresarial. Enterprise, que és el pla de Bitwarden centrat en les empreses, va fer la nostra llista dels millors gestors de contrasenyes per a petites empreses. És més car que altres gestors de contrasenyes comercials, com Zoho Vault, tot i que inclou funcions avançades com la integració d’Active Directory. 

Sorprenentment Open Source

La majoria de les eines de codi obert són difícils d’utilitzar (seguirem a un exemple d’aquest tipus). Per sort, aquest no és el cas de Bitwarden. És un gestor de contrasenyes segur, que s’adapta a una auditoria pública de Cure53, un model de coneixement zero i un codi font disponible públicament a GitHub. Tot i que sona el relat familiar d’altres programes de codi obert, Bitwarden se sent com un producte comercial. 

bitwarden-nou-tema

La interfície és neta i Bitwarden ofereix una interfície d’usuari flexible amb diversos temes. Tot i que no és tan personalitzable com 1Password, Bitwarden se sent més robust que alguns altres administradors de contrasenyes de pagament (consulteu la nostra revisió de Steganos Password Manager per exemple). Si esteu a la tanca, no hi ha cap motiu per no treure Bitwarden per fer una unitat de prova. 

3. KeePass

KeePass és el pitjor dels costats de la moneda de codi obert. Tot i que és robust pel que fa a funcions, especialment per a un gestor de contrasenyes gratuït, KeePass està al darrere de la corba en termes d’usabilitat. Tot i així, sempre que no us importi que les mans s’embruten, ofereix molta funcionalitat per a cap moneda, inclosa la sincronització de diversos dispositius. 

Keepass-slider4

A diferència de les dues anteriors entrades, KeePass és lliure i gratuït només. Podeu donar suport a l’equip de desenvolupament amb donacions mitjançant PayPal o transferència bancària, o comprometre’s a fer una contribució mensual a través de Flattr. No hi ha cap opció premium, però. Ho aconsegueixes tot amb el pla gratuït. 

“Tot”, en aquest cas, tot significa. KeePass és un gestor de contrasenyes altament flexible que ofereix múltiples opcions a l’hora de guardar les contrasenyes, tant en termes d’ubicació com de seguretat. En molts sentits, és com un programari de xifratge, que us permet personalitzar la manera d’autenticar, protegir i gestionar els vostres inicis de sessió. 

keepass-database-settings

Normalment, més opcions significa pitjor usabilitat i, per desgràcia, aquest és el cas de KeePass. L’aplicació d’escriptori és una tasca per moure’s, amb una interfície d’usuari datada i una sobreabundància d’opcions. Les tècniques no haurien de passar una estona complicada, però els estudiants nouvinguts trobaran les opcions de KeePass massa aclaparadores.

4. NordPass

NordPass és un gestor de contrasenyes del gegant de la xarxa privada virtual NordVPN (consulteu la nostra revisió NordVPN). Tot i que l’opció de pagament és allà on NordPass és propi, la versió gratuïta no és massa dolenta. Inclou totes les funcions bàsiques del servei, incloses les ompliments automàtics i automàtics, però només per a un sol dispositiu. 

  Millor VPN d'Egipte 2023: Pharaonic Feints

nordpass-slider1

La sincronització de múltiples dispositius i l’ús compartit de contrasenyes no estan disponibles amb la versió gratuïta, i tot i que decebre, NordPass continua sent un dels millors gestors de contrasenyes gratuïtes al voltant. Es construeix al voltant de la facilitat d’ús, igual que NordLocker. La interfície s’agilitza, de la mateixa manera que l’aplicació del navegador, i la configuració és una brisa gràcies al vast suport d’importació de NordPass.. 

nordpass-revisió-importació

A més de contrasenyes, NordPass admet notes i emmagatzematge de targeta de crèdit, però res més. L’amortidor és de sincronització de diversos dispositius. És necessari actualitzar a Premium si voleu accedir als vostres inicis de sessió entre dispositius. 

Afortunadament, el preu Premium no és massa alt. NordPass costa menys de 3 dòlars al mes si adquireix la durada més llarga, oferint sincronització amb fins a sis dispositius i compartició de contrasenya. 

Pel que fa a la seguretat, NordPass és correcte. Tot està bloquejat darrere de la vostra contrasenya principal, de la qual NordPass no té coneixement. En canvi, el xifratge ocorre localment amb XChaCha20, el que significa que NordPass mai no veu les vostres contrasenyes en una forma desxifrada. 

Tampoc té la clau necessària per desxifrar els fitxers, de manera que si un pirata informàtic hauria de sortir amb la base de dades, cap dels vostres inicis de sessió es veuria compromès. 

Podeu obtenir més informació sobre l’estructura de seguretat de NordPass i altres funcions de la nostra revisió NordPass o bé donar-vos una oportunitat de selecció. 

5. RememBear

Completa la nostra llista RememBear, un altre gestor de contrasenyes convertides en VPN, com NordPass (consulteu la nostra revisió de TunnelBear per obtenir més informació). Es restringeix de la mateixa manera i s’amaga la sincronització de diversos dispositius darrere d’un tauler de pagament sorprenentment car. Dit això, RememBear ofereix un emmagatzematge il·limitat per a un sol dispositiu, posant-lo per davant d’opcions com McAfee True Key. 

recordar-aplicació

La usabilitat és el nom del joc quan es tracta de RememBear. Igual que NordPass, pot emmagatzemar informació d’inici de sessió, notes i informació de la targeta de crèdit, que es proporcionen a la secció pròpia del seu apartat propi. Desviar-se de l’aplicació és senzill, amb algunes opcions per ordenar les entrades i una barra de cerca. 

També hi ha un sistema d’èxits que us premia per aprofitar les diverses funcions de RememBear. Aquests inclouen instal·lar l’extensió del navegador, afegir una nota segura, afegir una targeta de crèdit i tuitejar sobre RememBear. Si compleixes cinc dels assoliments, obtindràs 6 € de membres de Premium. 

memòries-èxits

Malauradament, necessitareu aquest descompte. RememBear és un dels administradors de contrasenyes més cars, amb un pla mensual de 6 dòlars al mes. Tanmateix, l’actualització a Premium ofereix els seus avantatges, inclosa la sincronització en diversos dispositius i el servei al client prioritari. Podeu estalviar el 50 per cent optant per un cicle de facturació anual. 

Tot i que RememBear té alguns problemes evidents en comparació amb LastPass i Bitwarden, no deixa de ser un gestor de contrasenyes gratuït i competent. Podeu obtenir més informació al respecte a la nostra revisió de RememBear o registrar-vos en un pla gratuït per aprofundir-lo.

Elecció dels millors gestors de contrasenya gratuïts

Abans d’arribar a les nostres eleccions, volem oferir un cop d’ull darrere de la cortina sobre com les hem elaborat. Per a la gestió gratuïta de contrasenyes, una característica clau se situa per sobre de la resta: sincronització de diversos dispositius. Les eines de gestió de contrasenyes que ofereixen aquesta funcionalitat es mostren a la part superior de la llista (els nostres primers tres punts mostren que). 

  ExpressVPN vs Astrill: dos pretendents costosos s’enfronten al 2023

Hi ha, però, una mica més. Alguns administradors de contrasenyes excel·lents en una capacitat de pagament es fonen quan es tracta de la versió gratuïta. Per exemple, Dashlane pot ser el millor gestor de contrasenyes al voltant, però el seu pla gratuït està restringit a 50 entrades i no ve amb la sincronització de diversos dispositius. 

Fora de la funcionalitat, la nostra preocupació principal a l’hora de crear aquesta llista era la seguretat. El nostre objectiu és suggerir administradors de contrasenyes gratuïts, aconseguir que el lector deixi foragitar el gestor de contrasenyes integrat del vostre navegador, la majoria dels quals estan vulnerables. 

Les opcions que apareixen a continuació funcionen amb el millor valor de xifrat i un model de coneixement zero, és a dir, fins i tot que les robes de contrasenya us robessin, el pirata informàtic no seria capaç de desxifrar-les..

La resta era secundària a la funcionalitat i la seguretat, tot i que encara hem considerat la facilitat d’ús, les funcions i l’actualització a l’hora de fer la comanda. Independentment de quines opcions escolliu a continuació, podreu mantenir els vostres inicis de sessió segurs, amb algunes de les eines que us permetran sincronitzar entre dispositius..  

Els administradors de contrasenya gratuïts són segurs? 

Heu d’anar amb compte de confiar en qualsevol programari amb les vostres contrasenyes, especialment les que no afirmen que no costen res. Com s’ha dit, res no és realment gratuït, de manera que si sembla massa bo per ser veritat, probablement ho sigui. Per sort, hi ha uns quants gestors de contrasenyes gratuïts de confiança, inclosos LastPass, Bitwarden i KeePass. 

Si trobeu un administrador de contrasenyes que diu que és gratuït que no es menciona en aquesta guia, assegureu-vos de preguntar-vos com aquesta eina guanya diners. En la majoria dels casos, els gestors de contrasenyes gratuïts s’ofereixen a prova, que serveixen d’anunci per a un pla de pagament més robust. Hi ha excepcions amb eines com KeePass, que accepta donacions. 

Fora d’això, el millor és no confiar en un gestor de contrasenyes que tingui un programa “gratuït”. Si hi ha un pla gratuït sense cap opció de donar o actualitzar, l’empresa que hi ha al darrere és probable que vengui la seva informació o que s’apliquin les contrasenyes per obtenir beneficis. No et preocupis, però. Si seguiu les opcions anteriors, estareu bé.

Pensaments finals

Quan es tracta de gestors de contrasenyes gratuïts, és difícil superar LastPass. Ofereix una àmplia gamma de funcions excel·lents, sincronització de diversos dispositius i, el més important de tot, una interfície fàcil d’utilitzar. Si busqueu una gestió de contrasenyes basada en el navegador sense gastar ni un temps, us recomanem LastPass. 

Dit això, Bitwarden és una excel·lent alternativa, que assegura les vostres contrasenyes amb xifratge de primer nivell, tot detallat al codi font. És la més propera que hem trobat a LastPass en termes d’usabilitat, funcions i seguretat, cosa que la converteix en una alternativa digna. 

A sota d’això, us heu sacrificat en una zona o una altra. KeePass, per exemple, ofereix una llista de paràmetres inigualable, però pateix una interfície complexa i datada. RememBear i NordPass tenen el problema contrari, que ofereixen una interfície d’interès ràpida racionalitzada però que no tenen moltes funcions crítiques. 

Tanmateix, quin administrador de contrasenya gratuït estàs fent servir? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me