Rishikimi i mesfazës – Përditësuar 2023

Rishikimi i mesfazës

Midfaza është një host në internet që e merr seriozisht intimitetin, dhe ka karakteristika të shkëlqyera dhe çmime, për tu ngritur. Sidoqoftë, rezultatet tona të shpejtësisë ishin nën pritjet, dhe përvoja e përdoruesit është një çantë e përzier, për të thënë të paktën. Shikoni shqyrtimin tonë të plotë në mesfazë për detajet.

Midphase është një kompani web hosting në pronësi të UK2 Group, e cila është një ofrues me bazë në Mbretërinë e Bashkuar shërbime të internetit në pronësi të The Hut Group. Strukturimi i korporatave mënjanë, Midphase është një ofrues i mirë për mbajtjen në internet – pothuajse një kopje e karbonit të motrës së saj WestHost, në të vërtetë – por nuk do të jetë duke e bërë udhëzuesin më të mirë të web hosting.

Në këtë përmbledhje të Midfazës, ne do të ndjekim përvojën tonë pasi të nxirrnim nga pritësi për një rrotull provë. Gjatë rrugës, ne do të prekim veçoritë, çmimet, mirëdashësinë e përdoruesit, shpejtësinë, sigurinë dhe më shumë përpara se të jepni verdiktin tonë.

Midfaza nuk është një ofrues i keq. Mimet janë të mira, tiparet janë të bollshme dhe intimiteti është i shkëlqyeshëm. Thënë kështu, rezultatet e shpejtësisë së mesme dhe miqësia e pavlefshme e përdoruesit e bëjnë atë të ndjehet më pak sesa kur bezdiset kundër qenve tanë të lartë.

midphase-Slider1

midphase-slider2

midphase-slider3

midphase-slider4

midphase-slider5

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për mesfazë

Features

Midfaza ka shumë karakteristika, por siç e kemi vërejtur me produktet e tjera të Grupit UK2, ato janë shpërndarë në mënyrë të çuditshme. Planet e përbashkëta janë pothuajse të lira nga tiparet, ose të paktën ato që ne zakonisht kërkojmë. Megjithëse një skedar private .htaccess dhe instaluesi i aplikacionit Softaculous janë teknikë, ato janë standarde në shumicën e planeve të përbashkëta.

Në kundërshtim me planet gjysmë të menaxhuara të WordPress, të cilat janë më të lira, është sikur planet e përbashkëta të mos kenë fare veçori. Planet e WordPress vijnë me shumë, duke përfshirë mijëra tema falas, ruajtje të plotë me makinë të ngurtë, rezervë në internet dhe zbulimin dhe heqjen automatike të malware.

Pesëdhjetë nga temat vijnë nga Midfase, dhe ato janë “optimizuar” për atë platformë. Ndërsa nuk do të hedhim poshtë CSS falas, shumica e temave ndjehen të datuara. Ka shumë gems mes shumë, por nëse jeni duke kërkuar një dizajn jashtë këtyre parametrave, ju do të duhet të pranoni për një temë të paguar.

midphase-rishikim-pa-temat

Groaning mënjanë, planet e WordPress janë më mbresëlënësit në formacion. Midfaza përfshin më shumë karakteristika sesa shumica e pritësve të WordPress, përveç nëse po shkoni me një zgjidhje të re të WordPress, siç është Pagely (lexoni rishikimin tonë të faqes).

Nëse nuk preferoni të ndërtoni me WordPress, ekziston një krijues i faqeve në internet, por nuk është ndeshje për ndërtuesit tanë më të mirë të faqeve të internetit. Shtë më mirë sesa GoDaddy GoCentral (lexoni rishikimin tonë të GoDaddy GoCentral), por është një kilometër vendi nga zgjedhja jonë më e vlerësuar, Wix (lexoni përmbledhjen tonë Wix).

Thënë kjo, është një “ndërtues i faqes në internet” i quajtur StarterSite. Sshtë një krijues i faqes në internet meqenëse është një mjet i thjeshtë për lëshimin e një faqe të re, por nuk është aq i thellë sa ndërtuesi i dedikuar. StarterSite është përqendruar në bërjen sa më shpejtë të projektimit me një faqe, me Midfase që pretendon se mund të merrni në internet në sa më pak se pesë minuta.

midphase-rishikim-startersite

Plus, është i përfshirë me çdo regjistrim domain. Nëse regjistroni një domen të ri me Midfase, edhe nëse nuk blini një pritje në internet, mund të përdorni StarterSite falas. Megjithëse nuk është një mjet i jashtëzakonshëm për ndërtimin e faqes tuaj, fakti që mund ta përdorni me pak sa një regjistrim domain është i bukur.

Përmbledhje e Karakteristikave të Midfazës

Logo e mesfazëswww.midphase.com

Fillon nga 200 $ çdo muaj Plans

Llojet e serverit

Ndarja e përbashkët

VPS Hosting

Menaxhuar WordPress

Rezervimi në re

Përkushtuar Hosting

Reseller Hosting

Usablity

Qasja në FTP

Qasja në SSH

cPanel

Qasja në rrënjë

Rezervime ditore

Ndërtues i faqes në internet

Sherbime

SEO

marketing

Dizajnimi i faqes në internet

siguri

Privatësia e domenit

Kriptimi SSL

Heqja e malware

Zjarri i Aplikimit të Uebit

Autentifikimi me dy faktorë

Mbrojtja e DDoS

sFTP

mbështetje

Ndihmë me email

Mbështetje telefonike

Mbështetje e Bisedës Live

Tutorials

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

24/7 Mbështetje

Çmimeve

Midfaza është më e lirë se shumica e ofruesve të mbajtjes së faqeve në internet, me planin e saj më të lirë të përbashkët që vjen në rreth 7 dollarë në rinovim. Nuk ka aq çmim fillestar sa Hostinger, por pak host pret në internet (lexoni rishikimin tonë të Hostinger). Thënë kështu, disa nga planet më të shtrenjta ndjehen të mbingarkuara.

Pritja e përbashkët ofrohet në kohëzgjatje një, dy ose tre-vjeçare, dhe do të duhet të blini një prej tyre për të marrë çmimin promovues. Grupet personale dhe të biznesit ofrojnë një abonim tre mujor që çmon në normën e rinovimit, dhe të tre nivelet përfshijnë një mundësi mujore që është 1 $ më shumë.

Ne na pëlqen që Midfaza nuk ju detyron të merrni një kontratë shumë-vjeçare si, të themi, Bluehost (lexoni rishikimin tonë për Bluehost). Transparenca është gjithashtu e bukur. Midfaza është e qartë për atë që ju do të paguani kur regjistroheni dhe kur rinovoni. Megjithëse tingëllon e vogël, të qenit i paqartë në lidhje me normat e rinovimit mund të shkaktojë çështje poshtë vijës (lexoni rishikimin tonë Arvixe për të parë se si).

  Rishikimi FatCow - Përditësuar 2023

Në krahasim me pjesën tjetër të tregut, Midfaza është e lirë, por gjithsesi ka një luftë të brendshme. Siç u përmend, është në dritë tiparet kur bëhet fjalë për planet e përbashkëta, por planet e WordPress janë mbresëlënëse. Megjithëse nuk është e panjohur të bësh planet e WordPress më të rrumbullakosura sesa të përbashkëta, çmimi për ta në Midphase është më i lirë.

Ju merrni shumë më tepër karakteristika për më pak para, duke i bërë planet e WordPress të dalin në formacion. Kjo tha, nëse nuk jeni të interesuar të ndërtoni WordPress, mund t’ju duhet të vendosni një paketë më të shtrenjtë, më pak të pasur me karakteristika.

Planet e përbashkëta dhe WordPress janë në fokus të Midfase. Megjithëse planet e VPS nuk janë të këqija, as cloud dhe paketat e dedikuara janë të shtrenjta, veçanërisht pas rinovimit. Për shembull, serveri më i kushtueshëm i dedikuar fillon me rreth 200 dollarë, por rinovon me afro 500 dollarë.

Ne mundohemi të mos bëjmë shumë peshë në ato plane të shtrenjta, sepse shumica e njerëzve në treg për një server të dedikuar e dinë se çfarë kërkojnë.

Blerja juaj mbështetet nga një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave, e cila është standarde për shumicën e pritësve të internetit. Megjithëse ne dëshirojmë të shohim dritare më të gjatë për rimbursim, siç është politika 90-ditore e InMotion Hosting ose politika në çdo kohë e A2 Hosting, një muaj duhet të jetë mjaft për ta provuar shërbimin (lexoni rishikimin tonë të hostimit të InMotion).

Lehtësinë e përdorimit

Ju do të faleni pasi mendoni se Midfaza është WestHost. Markat e motrave kanë shumë të përbashkëta siç është, por faqet e internetit të tyre janë kopje të karbonit të njëri-tjetrit. I njëjti navigacion është i pranishëm, siç janë fotot e aksioneve, dhe nëse lexoni rishikimin tonë të WestHost, ju e dini që nuk është domosdoshmërisht një gjë e mirë.

Nuk është gjë e keqe, sidoqoftë. Midfaza vuan nga çështje të ngjashme me GoDaddy sepse ofron shumë shërbime (lexoni rishikimin tonë të GoDaddy). Për shkak të kësaj, gjetja e hostit që ju dëshironi mund të jetë e vështirë, veçanërisht kur pesha e barabartë vihet në të gjitha shërbimet.

Pasi të keni gjetur një plan, arka është e lëngshme. Midfaza ju kërkon të regjistroheni një domen të ri ose të zgjidhni atë që tashmë zotëroni dhe të vazhdojë me përpunimin e pagesës tuaj. Ju gjithashtu do t’ju kërkohet të vendosni një fjalëkalim menjëherë pas arkë, ashtu si Kinsta, do të thotë që nuk do të duhet të vendosni në emailin tuaj për të gjetur detajet tuaja të hyrjes (lexoni rishikimin tonë Kinsta).

Pas kësaj, mund të regjistroheni në CHI, që është paneli i faturimit i Midfase. Nuk do të duket kështu në fillim, sidoqoftë. CHI po vazhdon shumë, kështu që është e lehtë të supozosh se është mënyra kryesore që menaxhon faqen tënde. Nëse dëshironi të merrni në detaje në bazat e të dhënave tuaja, skedarët dhe më shumë, sidoqoftë, do të duhet të përdorni cPanel (lexoni web hosting-in tonë më të mirë me udhëzuesin cPanel).

midphase-chi

Thënë kështu, lundrimi në cPanel është i ndërlikuar. CHI ka një fokus të madh në shitjen e produkteve tuaja shtesë, me formën kryesore të lundrimit rezervuar për faqe të ndryshme produktesh. Ikonat e mëdhenj në kontrast me menunë e vogël të lartë në seksionin e menaxhimit të web hostingit tregojnë se cili është përqëndrimi i CHI.

Pavarësisht, është e vështirë të trokitni CHI, veçanërisht me sa i dobishëm është. Midfaza është e interesuar të reklamojë produkte shtesë për ju, por CHI është intuitiv dhe i dobishëm. Thënë kjo, ka shumë yndyrë reklamuese që nuk duhet të shkurtohet, gjë që e bën CHI të duket si një mjet më i fuqishëm sesa është.

Shumë më e fuqishme është cPanel, e cila është varrosur në menunë e sipërme të seksionit të menaxhimit të web hosting. Sshtë një ndërtim i aksioneve të cPanel, kështu që mos prisni një integrim të thellë me WordPress siç e merrni me JustHost (lexoni rishikimin tonë JustHost). Edhe kështu, është akoma cPanel, do të thotë se është një panel i fuqishëm dhe intuitiv për menaxhimin e faqes suaj të internetit.

midphase-rishikim-cPanel

Ka shumë të mira dhe pak keq kur bëhet fjalë për mirëdashësinë e përdoruesit të Midfase. Ne na pëlqen modeli i CHI, edhe nëse është i fryrë nga reklamat, dhe përdorimi i cPanel për të menaxhuar faqen tuaj të internetit është gjithmonë një bast i sigurt. Ndihet sikur Midfaza ka një themel të fortë që është punuar shumë, kështu që disa zhveshje mbrapa mund të kalojnë një rrugë të gjatë.

Llojet e strehimit

Midfaza ka çdo lloj pritjeje që mund të kërkojmë. Megjithëse serverat e dedikuar nuk bëjnë përshtypje, planet e përbashkëta dhe WordPress janë të shkëlqyera. Shtimi i pritjes në re është gjithashtu i këndshëm, sepse shumë nga konkurrentët e Midfase nuk e ofrojnë atë.

Pritja e përbashkët është thelbi i formacionit. Ky lloj i pritjes bën që shumë faqe interneti të ndajnë burimet e një serveri të vetëm. Për shkak se hosti i uebit mund të presë më shumë faqe në internet me më pak serverë, planet e përbashkëta janë më të lira të kësaj bande. Megjithatë, për fat të keq, ka raste të rastit me shpejtësinë dhe kohën e duhur.

  Rishikimi i Hosting A2 - Azhurnuar 2023

Planet e menaxhuara të WordPress përdorin një strukturë të përbashkët, por ato janë ndërtuar për WordPress. Do të vazhdoni akoma në të njëjtat pengesa siç do të keni me një plan normal të përbashkët, por nëse përdorni WordPress, do të merrni akses në veçori specifike, siç janë shabllonet falas.

Importantshtë e rëndësishme të theksohet, sidoqoftë, se planet e WordPress të Midphase janë vetëm gjysmë të menaxhuara. Ato përfshijnë një instalues ​​të thjeshtë të WordPress me tre hapa dhe azhurnime automatike jo-thelbësore, por marrja e faqes suaj të internetit me WordPress dhe azhurnimi i thelbin e saj janë akoma tek ju. Nëse jeni duke kërkuar për një plan të menaxhuar plotësisht WordPress, lexoni në faqen tonë më të mirë të internetit për udhëzuesin WordPress.

Midfaza ofron plane VPS të rregullueshme që nuk janë të mëdha për çmimin, por të paktën ju mund të zgjidhni qendrën e të dhënave nga të cilat jeni pritur. Serverat e dedikuar janë gjithashtu të shtrenjtë, me serverë të specifikuar në mënyrë të ngjashme me ofruesit e tjerë që kushtojnë $ 20 – 30 $ më pak.

Shtesa e madhe e formacionit është pritja në cloud. Faqja juaj është akoma e pritur në një server të vetëm, por ai server është i lidhur me një rrjet themelor të serverëve dhe ka aftësinë të tërheq burimet prej tyre. Me pak fjalë, kjo do të thotë që gjithmonë do të keni akses në grupin tuaj të burimeve të llogaritjes, pavarësisht nëse jeni duke përjetuar një ndërprerje, shpërndarje të mohuar të shërbimit ose një sulm trafiku.

shpejtësi & uptime

Ne testojmë shpejtësinë e mbajtjes së faqes në internet duke përdorur Testin e Shpejtësisë së Pingdom dhe Ndikimin në ngarkesë. Ndërsa ka shumë faktorë që hyjnë në atë se sa shpejt ngarkon faqja juaj e internetit, pritësi mban disa përgjegjësi. Duke testuar një version të zbrazët të WordPress dhe duke përdorur dy mjete për të parë shpejtësinë nga kënde të ndryshme, ne përpiqemi të marrim sa më shumë koheziv një kuptim të shpejtë sa të jetë e mundur.

Kjo kujdes i duhur nuk është duke bërë favore për Midfase, megjithëse. Ajo performoi dobët në të gjithë tabelën, duke fituar një 84 nga 100 nga Testi i Shpejtësisë Pingdom. Megjithëse rezultati duket i përshtatshëm pranë vlerësimit të A2 Hosting 96 (lexoni rishikimin tonë të A2 Hosting), është e rëndësishme të mbani mend që kemi testuar një uebfaqe të WordPress që nuk ishte ngarkuar me asgjë, përveç temës së paracaktuar.

midphase-speed-test

Me pak fjalë, kjo do të thotë se çdo ndryshim në rënie në rezultat është një gjë e keqe. Midfazës iu deshën 1.95 sekonda për të ngarkuar një faqe 273.8KB, me pjesën më të madhe të kësaj kohe që u kalua në shfletuesin duke pritur që të dhënat të rrjedhin nga serveri.

Ndikimi i ngarkesës nuk ishte më mirë. Ai dërgoi 50 përdorues virtualë në server gjatë pesë minutave, duke matur kërkesat e përmbushura dhe kohën e përgjigjes për secilin përdorues. Midfaza filloi provën e lartë, duke alternuar në mes të aq pak sa 405 milisekonda dhe sa 4.86 sekonda për disa grushta të përdoruesve virtualë.

Ndërsa testi vazhdoi, koha e ngarkesës ra në mënyrë dramatike, duke u stabilizuar në rreth 500 ms. Kjo për shkak të përgjigjeve nuk do të përmbushen, sidoqoftë. Në vend që të përpiqeshin të përmbushnin kërkesat, ata u takuan me gabime, duke sugjeruar se serveri është në pikën e tij të prishjes.

midphase-load-ndikim

Kur nuk ka burime të mjaftueshme për një faqe në internet, zakonisht ka shumë dështime të kërkesës HTTP. Testimi ynë sugjeron që planet themelore të përbashkëta nuk kanë burime të mjaftueshme për të parë, kështu që çdo ngarkesë prej 50 përdoruesve të njëkohshëm ose më lart do të, të paktën bazuar në shembullin tonë të izoluar, të prishë faqen tuaj të internetit.

Ne nuk mund të gjenim as garanci në kohën e duhur. Megjithë pretendimin për të ofruar paratë tuaja mbrapa nëse përjetoni kohë të përhershme në një postim në blog në 2015, ne nuk mund të gjejmë klauzolën në termat dhe kushtet që detajojnë se çfarë është e garantuar koha. Ne nuk kemi përjetuar kohë të keq, por Midfase nuk garanton asgjë nëse ju bëni në termat dhe kushtet.

siguri

Ashtu si tiparet e rregullta, tiparet e sigurisë janë të mira, nëse parashtrohen çuditërisht. Planet e përbashkëta nuk kanë asgjë për mënyrën e sigurisë, por planet e WordPress kanë shumë për të ofruar. Edhe kështu, ekziston një vrimë e madhe në grupin e sigurisë në të dy shtrirjet.

Midfaza nuk përfshin një certifikatë SSL / TLS me planin tuaj. Ajo çertifikatë në thelb i tregon shfletuesit që lidhet me faqen tuaj të internetit se mund t’i besohet. Duke konfirmuar atë, shfletuesi është në gjendje të hapë një lidhje të koduar dhe të mbrojë të dhënat e përdoruesit që po transferohen në faqen tuaj të internetit.

Certifikatat SSL / TLS janë thelbësore për drejtimin e një faqe në internet sepse motorët e kërkimit do të varrosin faqet e internetit që nuk kanë një të tillë. Shumica e hostëve në internet përfshijnë një falas – lexoni përshtypjen tonë SIteGround për një shembull – kështu që mosveprimi i Midfase është i çuditshëm.

  Rishikimi Bluehost - Shpejtësia, cPanel & Email - Përditësuar 2023

Thënë kështu, Cloudflare është përfshirë në të gjitha planet. Whatfarë është udhëzuesi ynë Cloudflare shpjegon se si funksionon shërbimi dhe origjina e tij, por e shkurtër është se mund të ndihmojë që faqja juaj të bëhet më e shpejtë dhe më e sigurt.

Në thelb, është një rrjet i ofrimit të përmbajtjes, do të thotë se merr asete nga faqja e internetit tuaj dhe i ruan ato në serverë në të gjithë botën. Kur dikush përpiqet të ngarkojë faqen tuaj të internetit, disa pasuri do të vijnë nga rrjeti i Cloudflare në vend se të merren nga serveri.

Duke përpunuar kërkesat në atë mënyrë, kërkon më pak kohë që faqja juaj e internetit të ngarkohet sepse distanca fizike e atyre aseteve është zakonisht afër përdoruesit. Ajo gjithashtu e bën faqen tuaj më të sigurt. Kërkesat vijnë përmes një rrjeti serverash, kështu që sulmet DDoS mund të identifikohen dhe ndalen përpara se të arrijnë në serverin e Midfase.

Kjo është për planet e përbashkëta, sidoqoftë. Planet e WordPress vijnë me një veçori të fortë të sigurisë në formën e heqjes së malware. Midfaza përfshin një mjet që është në thelb një antivirus për faqen tuaj të internetit, skanimi dhe heqja e mbeturinave të mundshme të lidhura me krimin kibernetik para se të mund t’ju largojë.

Suita e sigurisë është e fortë. Midfaza përfshin heqjen e malware, mbrojtjen e DDoS, backup dhe një CDN, por jo të gjithë përdoruesit do t’i marrin ato karakteristika. Nëse nuk jeni të interesuar për WordPress, ju nuk keni më fat kur bëhet fjalë për sigurinë. Ne na pëlqejnë tiparet që janë atje, do të donim thjesht të shohim më shumë prej tyre.

intimitet

Midfaza, si motra e saj WestHost, kujdeset për privatësinë tuaj. Relshtë lehtësuese për të parë një kompani në internet që është në pronësi të një korporate më të madhe, ende bëjnë përpjekje për të fshehur informacionin tuaj personal, ndryshe nga Endurance International Group (lexoni rishikimin tonë iPage për të mësuar rreth një marke EIG).

Kjo fillon me privatësinë e domain. Kur regjistroni një domen, ju gjithashtu regjistroni informacionin tuaj personal, duke përfshirë adresën tuaj të postës elektronike, emrin, numrin e telefonit dhe më shumë. Ky informacion ruhet në një bazë të dhënash që është në dispozicion publikisht në internet, duke e bërë atë një objektiv kryesor për minierat e të dhënave.

Kjo tha, nëse regjistroheni fushën tuaj private, ju do t’i anashkaloni ato çështje. Të dhënat tuaja zëvendësohen me regjistrarin, domethënë sa herë që dikush kërkon rekordin e domenit tuaj, ata do të shohin “Midphase” në vend të emrit tuaj. Midfaza përfshin privatësinë e domain-it me ndonjë regjistrim të ri domain për vitin e parë.

Nuk është e lirë si ajo me DreamHost, megjithëse (lexoni rishikimin tonë të DreamHost). Viti i parë është falas, por do të paguani 10 dollarë në vit pas kësaj. Përkundër kësaj, Midfaza është një nga të paktët host në internet që ofrojnë intimitet domain për çdo kohëzgjatje falas, që është një fitore në librin tonë.

Politika e privatësisë është gjithashtu një fitore. Si 1&1 IONOS (lexoni 1 tonë&1 rishikim IONOS), Midphase trajton informacionin tuaj personal me respektin maksimal. Megjithëse informacioni juaj është mbledhur për përpunimin e pagesave, në përputhje me zbatimin e ligjit dhe mirëmbajtjen e shërbimit, ai nuk shitet ose shpërndahet me palët e tjera.

Ne përdorim një standard të ndryshëm për intimitetin e hosteve të uebit sesa ne për shqyrtimet tona VPN, dhe Midfaza është në anën e djathtë të gardhit. Vetëm disa marka duken të interesuara për intimitetin, me DreamHost dhe 1&1 IONOS në ballë. Relshtë lehtësuese për të parë Midfase të bashkohet në radhët e tyre.

mbështetje

Një nga pikat e forta të CHI është që ka një buton mbështetës në ekranin kryesor. Lundrimi atje do të sjellë faqen tuaj të mbështetjes, e cila ka lidhje për të paraqitur një kërkesë me email ose për të filluar bisedën live dhe orët e funksionimit për secilin departament. Ekziston gjithashtu një seksion për PIN-in e telefonit tuaj, nëse ju duhet.

midphase-startersite

Në fund të faqes është një pjesë e bisedave të fundit të mbështetjes, e cila tregon korrespondencën tuaj me mbështetjen e Midfase mbi email. Megjithëse ju mund të merreni me kompaninë direkt me email, CHI ju jep mundësinë të tërheqni rekordin e bisedës suaj dhe të përgjigjeni.

Kur arritëm, një rep u kthye tek ne brenda rreth katër orësh, gjë që është e mirë. Biseda live është gjithashtu e fortë, edhe nëse nuk është në nivelin e SiteGround (lexoni rishikimin tonë të SiteGround). Kontakti i drejtpërdrejtë është ndoshta zgjidhja më e mirë sepse burimet e vetë-ndihmës, megjithëse të dobishme, janë të ngathët.

midphase-Arkivi

Baza e njohurive është e vështirë për tu arritur, pavarësisht nga fakti se artikujt janë të detajuar. Midfaza ka një bazë të fortë të njohurive nga pikëpamja e përmbajtjes – artikujt janë të mbushur me pamje nga ekranet, ka udhëzime hap pas hapi, etj – por navigacioni i datës mund të përdorë punën.

Aktgjykimi

Midfaza është mbresëlënëse kur bëhet fjalë për tiparet nëse zgjidhni planin e duhur. Edhe çmimi nuk është i keq, por kur shpejtësia futet në ekuacion, nuk do të duket shumë e nxehtë. Nuk është një host i keq në internet, veçanërisht me përkushtimin ndaj intimitetit dhe të mirave me planet e WordPress, por mund të merrni një plan më të rrumbullakosur për të njëjtin çmim me një ofrues tjetër.

Whatfarë mendoni për Midfazën? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me