Millor emmagatzematge en línia per a fotos El 2023: Emmagatzemar encaixos de forma segura

La millor càmera és probablement la de la vostra butxaca. Els telèfons intel·ligents governen el dia, amb funcions i qualificacions cada vegada més grans dels megapíxels capaços de disparar vídeos i fotos d’alta resolució, 4K. Com millor sigui la qualitat, més grans siguin els fitxers, cosa que significa trobar el lloc adequat per guardar la vostra col·lecció de fotos aficionats.

Hi ha una solució senzilla: emmagatzematge al núvol. Si carregueu les vostres últimes imatges i vídeos als proveïdors de núvols, allibereu espai als vostres dispositius portàtils, permetent-los accedir fàcilment allà on esteu i a totes les plataformes. A més, és la manera perfecta d’alliberar el disc dur de tota la vida de les fotos i de protegir-les de la pèrdua per falles del maquinari..

Tenim que tenir com a mínim 13 concursants diferents com a alguns dels millors emmagatzematges en núvol de les fotos, cadascun amb diferents funcions, límits d’emmagatzematge i plans de preus..

Quin és el millor emmagatzematge en línia per a fotos?

 1. Fotos d’Amazon
 2. Google Fotos
 3. pCloud
 4. Sync.com
 5. Flickr
 6. 500px
 7. MEGA
 8. Dropbox
 9. OneDrive
 10. SmugMug
 11. iCloud
 12. Shutterfly
 13. Condueixo

Segons la nostra opinió, el millor emmagatzematge al núvol de les fotos és Amazon Photos. Ofereix emmagatzematge de fotografies il·limitat i podeu compartir el vostre compte amb fins a cinc persones més. També obtindreu tots els altres avantatges de l’adhesió Prime, inclosos els lliuraments gratuïts d’Amazon i Amazon Prime Video. 

Cada proveïdor ofereix emmagatzematge per a fotos, tot i que només alguns proveïdors us permeten penjar contingut de vídeo. La majoria ofereixen una bona quantitat d’emmagatzematge gratuït per provar un servei, però els plans de pagament són bastant assequibles. Mirem de prop cada proveïdor.

1. Fotos de Amazon

Els clients d’Amazon poden emmagatzemar les seves fotos d’una de dues maneres. El primer és utilitzar Amazon Photos, un servei dedicat a l’emmagatzematge de fotos i vídeos. També podeu emmagatzemar el contingut de suports amb Amazon Drive, però no tenen moltes de les funcions que fan que Amazon Fotos sigui una opció tan atractiva.

Ens centrarem en les fotos d’Amazon aquí, però si voleu emmagatzemar més que fotos i vídeos, feu un cop d’ull a la nostra revisió d’Amazon Drive.

Amazon Cloud Drive

Qualsevol que tingui un compte d’Amazon obté 5 GB d’emmagatzematge gratuït per a fotos i vídeos a Amazon Prime Photos. Amb una adhesió a Amazon Prime a 12,99 dòlars al mes, obteniu un emmagatzematge il·limitat de fotos en línia. 

El vostre emmagatzematge de vídeo encara es limita a 5 GB, de manera que haureu de pagar per emmagatzematge addicional si es produeix aquest problema. Despeses d’emmagatzematge addicionals entre 19,99 dòlars anuals per 100 GB i 59,99 dòlars anuals per 1TB. L’emmagatzematge addicional costa 59,99 dòlars addicionals anuals per cada TB d’emmagatzematge addicional.

Pujar les imatges a Amazon Photos és bastant senzill. Des d’un ordinador o d’un ordinador portàtil d’escriptori, podeu iniciar la sessió a la pàgina web d’Amazon Prime Photos i arrossegar i deixar anar els fitxers o instal·lar l’aplicació d’escriptori dedicada, que us permet copiar les vostres fotos a una carpeta de sincronització del vostre ordinador.. 

La càrrega de fotos des del telèfon és encara més senzilla: només cal que instal·leu l’aplicació iOS o Android i, a continuació, podeu configurar-la per carregar automàticament les fotos que feu..

Beneficis d’Amazon Fotos

Amazon Fotos també ofereix una funció anomenada “volta familiar”, que permet convidar fins a cinc persones a compartir el vostre emmagatzematge il·limitat. Podeu veure les fotos de tots junts o ordenar-les de manera individual. Per obtenir més privadesa, podeu limitar determinades imatges d’altres usuaris, encara que compartiu el mateix emmagatzematge.

Com hem comentat anteriorment, els membres Prime ofereixen més que només emmagatzematge de fotos, amb lliurament gratuït i accés a Amazon Prime Video i Prime Music inclosos. Els membres d’Amazon Prime no han de pensar en una altra subscripció per a la vostra col·lecció de fotos, ja que obtindreu emmagatzematge de fotos il·limitat sense cap cost addicional. 

Amazon afirma que no podeu utilitzar Amazon Prime Photos per a emmagatzematge no comercial, de manera que si busqueu emmagatzemar fotos per a la vostra petita empresa, haureu de considerar el millor emmagatzematge en núvol per a les empreses..

2. Google Fotos

Igual que Amazon, hi ha algunes maneres d’emmagatzemar les fotos a Google. Google Fotos està dissenyat per arxivar fotos i vídeos, mentre que Google Drive pot emmagatzemar la majoria d’altres tipus de fitxers. Ens centrarem en l’emmagatzematge de Google Fotos aquí, però consulteu la nostra revisió de Google Drive si teniu curiositat per obtenir més informació.

Google Photos ofereix un emmagatzematge il·limitat de fotos de forma gratuïta, totalment gratuït, no cal fer cap pagament. A diferència d’Amazon Fotos, també podeu emmagatzemar un nombre il·limitat de vídeos. 

L’única compensació és que per a l’emmagatzematge gratuït i il·limitat, les vostres fotos s’han de reduir a una resolució de 16 megapíxels, amb una qualitat de vídeo no superior a 1080p HD. Si superen aquests límits, es comprimeixen automàticament. 

De fet, totes les imatges del nivell gratuït d’alta qualitat estan comprimides per estalviar espai, encara que siguin inferiors a 16MP. Tot i que la compressió és excel·lent, això redueix la qualitat de les teves fotos, que es poden redimensionar per fer-les “ajustades” als requisits.

Si voleu emmagatzemar les vostres fotos i vídeos sense compressió, haureu de triar el nivell de “qualitat original”. Només obtindreu 15 GB d’emmagatzematge gratuït aquí, però si en voleu més, podeu pagar fins a 30 TB d’emmagatzematge de Google Drive, amb el pla bàsic de 2TB que costarà 9,99 dòlars al mes..

Funcions de Google Fotos

L’aplicació Còpia de seguretat i sincronització de Google per a ordinadors d’escriptori us permet carregar automàticament fitxers des de qualsevol carpeta del disc dur o emmagatzematge adjunt. Per a mòbils, l’aplicació Google Photos a iOS o Android farà una còpia de seguretat automàtica de les fotografies que realitzis al telèfon i eliminarà les imatges que s’hagin penjat prèviament per estalviar espai..

Mitjançant un sistema d’etiquetatge alimentat per IA, podeu escriure frases com “gos” o “casament” a la cerca de Google Fotos per cercar fotografies coincidents. Amazon Photos té una característica similar, però els resultats són menys precisos. 

Un dels problemes que té Google Photos és el mal historial de l’empresa quan es tracta de privadesa. Per utilitzar el sistema d’etiquetatge, heu de permetre a Google analitzar la vostra col·lecció de fotos, cedint la vostra privadesa en aquest procés.

De la mateixa manera que passa amb molts productes de Google, obteniu un servei gratuït amb el cost d’aconseguir que Google utilitzi les vostres dades per a la comercialització, la qual cosa és una raó important per la qual no es troba al capdamunt de la nostra llista breu d’emmagatzematge en núvol gratuït..

  Millor programari de dibuix del 2023: Adobe CC, Corel i més

3. pCloud

Aquest és el primer servei de la nostra llista que no és un servei dedicat a l’emmagatzematge de fotos. Som grans seguidors de pCloud com a proveïdor d’emmagatzematge complet i és un servei que recomanem sovint per a l’ús típic d’emmagatzematge en núvol. Ens centrarem aquí a utilitzar pCloud per a emmagatzematge de fotos en línia, però podeu obtenir més informació sobre les altres funcions de la nostra revisió pCloud..

fitxers d'interfície web pCloud

Els plans de preus a pCloud són raonables, amb un emmagatzematge entre 10 GB i 2TB costant entre 5,99 i 9,99 dòlars al mes. També hi ha opcions d’emmagatzematge per a tota la vida, amb 500 GB “per a tota la vida” disponibles per 175 $ o 2TB per 350 $. Si creieu que aneu a pCloud més de tres anys, us podreu estalviar una quantitat important de diners.

Hi ha clients pCloud per a Windows, macOS i Linux, que us permeten utilitzar una unitat virtual per fer còpies de seguretat dels fitxers. Les aplicacions per a mòbils per a iOS i Android tenen cura de les teves fotos, permetent-te la còpia de seguretat de qualsevol forma automàtica.

Utilitzant pCloud per a Fotos

Si teniu problemes per recopilar la vostra col·lecció de fotos, però no voleu mantenir les coses en una unitat local, pCloud us ajudarà. No només ofereix aplicacions per a mòbils i d’escriptori, sinó que també permet fer còpies de seguretat de fitxers de serveis de mitjans socials com Facebook i Instagram. Ho farà cada tres dies, de manera que els vostres últims instants socials sempre seran segurs.

Aquest és un proveïdor global i, tot i que ofereix algunes funcions per als usuaris de fotografies serioses, no ho té en compte. Per això, no és el nostre màxim proveïdor d’emmagatzematge de fotos, però amb un bon emmagatzematge disponible per a contingut de vídeo, és una recomanació principal sobre el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista de vídeos.

4. Sync.com

Sync.com és la nostra primera opció si busqueu un proveïdor d’emmagatzematge en núvol que ho pugui fer tot. No només ofereix bons límits d’emmagatzematge, sinó que també valora molt la seguretat i la privacitat, gràcies al seu ús de xifrat de coneixement zero. Podeu llegir-ho amb més detall a la nostra revisió de Sync.com.

sync.com-security

Aquest focus de privadesa és per això que Sync.com és una de les nostres recomanacions per a l’emmagatzematge de fotos en línia, ja que és un dels proveïdors d’emmagatzematge en núvol més segurs disponibles. Amplia el xifrat de coneixement zero a la col·lecció de fotos, fins i tot quan compartiu fotos amb altres usuaris, cosa que la majoria dels altres proveïdors no poden coincidir.

Ofereix aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, fent còpia de seguretat de les vostres fotos i vídeos locals (a més d’altres fitxers). Com altres proveïdors, com pCloud, Sync.com també ofereix la càrrega automàtica de fotos a través de les seves aplicacions Android i iOS. També podeu visualitzar els fitxers en línia, tot i que no podeu previsualitzar imatges a través del vostre navegador.

Preu de Sync.com

El pla gratuït de Sync.com ofereix 5 GB d’emmagatzematge, però podeu afegir-ho convidant altres usuaris al servei, obtenint 1 GB per cada inscripció. No hi ha plans mensuals, així que haureu de pagar amb antelació durant un any per emmagatzemar més.

Els preus sí que són molt competitius, però. Podeu obtenir 2 TB d’espai d’emmagatzematge per l’equivalent a 8 dòlars mensuals, cosa que la converteix en una de les ofertes més barates de la nostra llista si necessiteu una quantitat raonable d’espai d’emmagatzematge.. 

5. Flickr

Si voleu compartir les vostres fotos amb el món, probablement Flickr sigui un servei del qual heu sentit i heu considerat. És un dels proveïdors d’emmagatzematge de núvols fotogràfics més antics que hi ha, però ha canviat de mans algunes vegades, amb algunes modificacions pobres que s’arrosseguen al llarg del camí.

flickr-fotostream

Com a part de la recent aprovació de SmugMug el 2023, la generosa 1 TB d’emmagatzematge en línia gratuïta de Flickr es va substituir per un màxim de 1.000 fotos i vídeos per a usuaris gratuïts, amb imatges limitades a 200 MB i vídeos de fins a 1 GB. La reproducció de contingut de vídeo també es limita a tres minuts.

Flickr Pro té un cost de 5,99 dòlars mensuals, que us permetrà emmagatzemar il·limitat per a fotos i vídeos a resolució completa. Els vídeos poden tenir una durada de fins a 10 minuts i no es reprodueixen anuncis sobre el contingut de vídeo. Si opteu per una subscripció anual, també tindreu descomptes en altres serveis de subscripció, com ara Adobe Creative Cloud.

Compartint contingut amb Flickr 

Si estàs orgullós de les teves fotos i vídeos, és natural que vulguis mostrar-les. Altres proveïdors us permeten compartir fotografies amb individus o grups, però Flickr està dissenyat per fer que el vostre contingut sigui visible al món. Si preferiu mantenir privades les imatges, podeu canviar-ho, però la configuració predeterminada fa públic el vostre contingut. 

Flickr ha tingut més de 15 anys per construir una comunitat de persones amb idees semblants. És un lloc fantàstic per conèixer altres fotògrafs, compartir consells i obtenir consells, però la manca d’una generosa versió gratuïta ha paralitzat una de les raons més importants per unir-se al lloc..

6. 500px

Igual que Flickr, 500px és un altre lloc per compartir fotos, encara que aquest lloc es concentra més en fotògrafs seriosos que en aficionats. La qualitat de les fotos que trobareu a 500px és principalment excel·lent, però només podeu penjar imatges.

Totes les fotografies de 500px

Una part de l’estratègia per mantenir la qualitat en 500px és limitar les càrregues. Al pla gratuït, només podeu penjar set imatges al mes, amb l’objectiu d’animar els usuaris a “compartir tot el possible i concentrar-se en la qualitat per la quantitat”. 

Probablement és més que un truc per distingir-se dels altres llocs de compartir fotografies que per qualsevol motiu genuí, segons la veritat, ja que només us costarà 2,99 dòlars al mes carregar un nombre il·limitat d’imatges..

Guanyant amb 500px

Com a lloc per a fotògrafs seriosos, 500px us permet llicenciar les vostres fotos perquè comprin i utilitzin altres persones. Primer han de ser aprovats pel lloc, però, si s’aprova, podeu obtenir fins a un 60 per cent de royalties a les vendes que realitzeu..

Igual que Flickr, 500px té una sensació de comunitat important, que us permet votar i comentar les fotos d’altres usuaris i també seguir els vostres fotògrafs preferits..

7. MEGA

MEGA és la idea de Kim Dotcom, el conegut empresari que també va crear el Megaupload des de llavors tancat. Amb Kim Dotcom ja no fa cap part en les operacions de MEGA, ofereix una bona opció per al vostre emmagatzematge fotogràfic, amb 50 GB d’emmagatzematge gratuït. Podeu obtenir més informació al nostre comentari sobre MEGA.

mega-vs-tresorit-mega-share

Tot i això, hi ha algunes advertències sobre l’emmagatzematge gratuït. Dels 50 GB gratuïts, el 35GB és un bonus de registre del compte que caduca al cap de 30 dies. 

  Com enviar fitxers grans a través d'Internet: una guia pràctica per al 2023

Podeu guanyar-ne una mica de “èxits”, com ara instal·lar l’aplicació per a mòbils o convidar a un amic, però fins i tot aquestes recompenses es limiten a un màxim de 365 dies. Els preus són variats, a partir d’uns 11 dòlars mensuals per 2 TB d’emmagatzematge.

Hi ha una aplicació d’escriptori disponible per a Windows, macOS i Linux o podeu carregar-les manualment mitjançant la interfície web. Com hem vist amb altres proveïdors, les aplicacions Android i iOS de MEGA realitzen una còpia de seguretat automàtica de les fotografies. Aquestes aplicacions també ofereixen xerrades en temps real amb altres usuaris de MEGA, cosa que és inusual i no és una característica que normalment veiem.

MEGA Security 

Com és de suposar, tenint en compte el seu naixement rocós, MEGA es refereix a la seguretat. No només manté els vostres fitxers segurs amb xifrat de coneixement zero, sinó que també manté els vostres fitxers segurs, encara que els compartiu amb altres. 

Ningú pot obrir els vostres enllaços, tret del destinatari previst. Si emmagatzemar fotografies de manera privada és una de les seves preocupacions principals, haureu de considerar MEGA, ja que és un dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero disponibles.

Sense clau de xifratge no significa cap control, de manera que si perdeu la vostra contrasenya a MEGA, perdreu els fitxers. El xifrat de coneixement zero és exactament això, de manera que MEGA no podrà restablir l’accés si això succeeix. Podeu desar una clau de recuperació fora de línia, però recomanem mantenir la vostra contrasenya segura mitjançant un dels millors gestors de contrasenyes disponibles, com ara 1Password, per limitar els riscos..

8. Dropbox

Quan esmentes l’emmagatzematge al núvol, la majoria de la gent pensa en Dropbox. Va ser un dels primers proveïdors d’emmagatzematge en núvol, amb moltes funcions útils que la fan excel·lent per a la col·laboració. És una opció sòlida (si no és espectacular) per emmagatzemar fotos, segons explica la nostra ressenya de Dropbox. 

A 9,99 dòlars mensuals (facturada anualment) per 2 TB d’emmagatzematge, també és més car que algunes d’altres opcions. Si busqueu el millor emmagatzematge en núvol gratuït per a fotos, bé, podeu provar Dropbox de forma gratuïta amb 2 GB d’emmagatzematge gratuït, però probablement haureu d’actualitzar per a col·leccions de fotos més grans.

dropbox-sync-online-files

Dropbox funciona millor que alguns dels seus rivals quan es tracta de fitxers RAW. Dropbox no comprimeix els vostres fitxers, de manera que cap imatge RAW o fotografies d’alta resolució es penjaran a la mida i qualitat original, sense límit de mida. Les aplicacions mòbils i d’escriptori Dropbox també us permeten previsualitzar fitxers RAW al costat d’altres tipus de fitxers d’imatges.

Gràcies a Dropbox for Business, també podeu pujar fotografies d’ús empresarial, a diferència d’Amazon Fotos.

Privadesa de Dropbox

Dropbox no ofereix un xifrat de coneixement zero, de manera que no és tan segur com alguns dels altres proveïdors d’aquesta llista. Tot i això, s’integra amb Boxcryptor, que és una aplicació de tercers que permet xifrar els fitxers abans de la seva càrrega. Podeu llegir més informació sobre com funciona això a la revisió de Boxcryptor.

Dropbox també ha tingut problemes en el passat amb incompliments de seguretat, amb milions de comptes afectats. Han passat uns quants anys des que va passar, però val la pena tenir-ho en compte, sobretot perquè Dropbox no ofereix xifrat de coneixement zero.

Si us preocupa mantenir les vostres imatges i vídeos privats, considereu altres opcions, com ara Sync.com.

9. OneDrive

Microsoft OneDrive no és només un proveïdor d’emmagatzematge, sinó que també és una potent eina de col·laboració que ofereix una integració completa amb altres aplicacions d’Office, convertint el nostre millor emmagatzematge en núvol per a una llista de col·laboració en el procés..

Podeu obtenir més informació sobre la integració d’Office a la nostra revisió OneDrive, però ens centrarem en com OneDrive gestiona les fotos aquí.

Fitxers d'interfície web OneDrive

OneDrive comença amb un pla gratuït que inclou 5 GB d’emmagatzematge, de manera que probablement haureu de plantejar-vos l’actualització per a col·leccions de fotos més grans. Tenir 1 TB d’emmagatzematge costa 9,99 dòlars al mes, tot i que podeu estalviar si pagueu anualment. Mentrestant, 2TB costarà 19,99 dòlars al mes, que admetem que és considerablement superior a alguns dels altres proveïdors d’aquesta llista. 

Un dels principals punts de venda de Microsoft OneDrive és que també inclogueu Office per PC o Mac amb aquest pla, però no té un preu competitiu si només us interessa emmagatzemar fotos..

Funcions OneDrive

OneDrive desarà automàticament fotos i vídeos des de qualsevol dispositiu que connecteu a un ordinador portàtil o a un ordinador d’escriptori amb aquest instal·lat. Funcionarà amb càmeres i telèfons, a més de memòria flash portàtil com targetes SD i unitats USB. També podeu tenir una còpia de seguretat automàtica de OneDrive amb les captures de pantalla que feu dels vostres dispositius.

Les aplicacions d’Android i iOS també permeten fer una còpia de seguretat automàtica de les fotos del vostre telèfon, amb OneDrive que es converteix en la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol per a Android. Això també és cert per als usuaris de l’iPhone, tot i que OneDrive no pot carregar fotos optimitzades per a iCloud. 

OneDrive no comprimeix les fotos ni els vídeos en absolut. Si voleu emmagatzemar imatges RAW o vídeo 4K, OneDrive és una bona opció, tot i que hi ha una mida màxima de fitxers de 100 GB..

10. SmugMug

Els lectors atents observaran que ja hem esmentat SmugMug: és el servei que pertany a Flickr des del 2023. Tot i que Flickr és una mica més ampli d’atractiu, SmugMug s’adreça més als fotògrafs professionals, competint amb serveis com 500px. Tot i això, no deixa de ser útil per als amateurs que vulguin emmagatzemar i mostrar les seves fotos en algun lloc. 

contrabandista-foto-pàgina

Per ajudar-vos a moure vastes col·leccions de fotos, SmugMug us permet sincronitzar les carpetes i les subcarpetes intactes. Això vol dir que qualsevol foto que hàgiu organitzat en diferents carpetes del vostre PC o Mac conservarà aquesta estructura.

Els fotògrafs professionals poden configurar carteres públiques per mostrar el seu treball, amb funcions de comerç electrònic integrades que us permetran vendre les vostres imatges en línia. També podeu afegir filigranes personalitzades a les imatges perquè ningú no les robi.

Preu de SmugMug

No hi ha plans gratuïts disponibles amb SmugMug, però podeu provar el servei durant 14 dies. Una vegada que això expiri, haurà de registrar-se en un dels seus plans de pagament. El nivell bàsic és de 5,99 dòlars mensuals o 48 dòlars anuals si pagueu anualment.

No hi ha cap diferència en els límits d’emmagatzematge entre els plans. S’aplica l’emmagatzematge il·limitat de fotografies i vídeos a través de la gamma SmugMug, tot i que els vídeos tenen una mida màxima de fitxers de 3 GB i un límit de 20 minuts per vídeo..

L’inconvenient és el suport per a diferents tipus de fitxers, ja que només podeu pujar fitxers JPEG, GIF, PNG o HEIC amb una mida de fitxer de poc més de 500 MB. Si les imatges són més grans, es comprimeixin. Si voleu fer còpies de seguretat dels fitxers RAW, no ho podeu fer, així que busqueu un altre lloc.

  Millors serveis de correu electrònic del 2023: correu basat en núvol per a tothom

11. iCloud

Els usuaris de Mac rarament han de mirar més que els serveis que Apple ofereix, i amb iCloud que ofereix una opció sòlida per a emmagatzematge de fotos i vídeos, no és d’estranyar. Com hem comentat a la nostra revisió de iCloud Drive, iCloud s’integra als vostres dispositius macOS i iOS, oferint un emmagatzematge de núvol ràpid i senzill per als vostres fitxers i fotografies..

Integració iCloud-Windows-Fotos

Això significa que els usuaris de Windows i Android no són el focus de l’atenció d’i iCloud, tot i que podeu accedir al servei mitjançant el lloc web i un client bàsic d’escriptori. Totes dues són força pobres per utilitzar, però és una història diferent per als usuaris d’Apple.

iCloud inclou 5 GB d’espai d’emmagatzematge de forma gratuïta. Un 50 GB addicional costa menys d’1 dòlars al mes o podeu actualitzar a 2TB per 9,99 dòlars al mes. Això fa que sigui una mica més car que algunes de les altres opcions de la nostra llista si teniu moltes fotos i vídeos per emmagatzemar.. 

Gestiona els fitxers RAW, mantenint el fitxer original al núvol i mostrant un JPEG incrustat perquè pugueu previsualitzar els vostres dispositius per estalviar espai.

Problemes de privadesa de iCloud

Apple no és immune als problemes de privadesa, ja que diverses celebritats van tenir les seves imatges íntimes robades a iCloud el 2014. Per sort, Apple no va tenir la culpa aquí, ja que els atacs de phishing a les celebritats van ser la causa. Des de llavors, Apple ha millorat la seguretat del seu compte amb una autenticació de dos factors que ara s’aplica als comptes de manera predeterminada.

iCloud fa servir xifratge de coneixement zero per a algunes dades, com ara les contrasenyes emmagatzemades i la informació de pagament. Això no s’estén a fotos i vídeos, però. Utilitza un mínim de xifrat AES de 128 bits per a les dades en repòs i el protocol TLS 1.2 quan accediu a iCloud.com.

Les vostres dades són força segures, però probablement altres proveïdors puguin protegir millor la vostra col·lecció de fotos.

Pros:

 • S’integra bé amb els productes d’Apple
 • Pot manejar imatges RAW
 • Aplicació Windows disponible

Contres:

 • Emmagatzematge gratuït mínim
 • Sense xifrat de coneixement zero
 • El preu de iCloud és més car que algunes opcions

12. Shutterfly

Les fotos digitals són fantàstiques, però tenen un gran defecte: la gran majoria no es veuen mai. Alguns poden publicar-se a les xarxes socials, però només llibres de fotografies, impressions i targetes us permeten treure les imatges de la pantalla i al món real. És allà on entra Shutterfly.

Shutterfly

Shutterfly té una gran varietat de productes que podeu crear amb fotografies, llibres, targetes, papereria, calendaris, art mural i molt més. Shutterfly també ofereix l’emmagatzematge en núvol il·limitat per a les fotos, encara que no hi ha cap manera d’emmagatzemar vídeos.. 

No hi ha cap cost per emmagatzemar les vostres fotos, sinó que només pagueu quan compreu productes a través del lloc.

Penjant fotos a Shutterfly

Tot i que Shutterfly ofereix un emmagatzematge il·limitat, només acceptarà fitxers en format JPEG. Si les fotos tenen un altre format, primer les haureu de convertir. No hi ha cap límit en la mida del fitxer, però si busqueu una manera d’emmagatzemar les vostres imatges RAW, Shutterfly no ho és.

Hi ha tres maneres de pujar fotografies al vostre compte. Podeu arrossegar-los i deixar-los caure des del vostre ordinador al lloc, utilitzar l’aplicació Shutterfly per afegir trets des del telèfon o importar automàticament imatges de Facebook, Instagram i SmugMug. No hi ha cap opció per configurar la càrrega automàtica, així que haureu d’afegir fotos manualment. 

Si sou un amant de l’afició que desa totes les seves fotos en format JPEG, aquesta és una forma intel·ligent d’emmagatzemar fotografies il·limitades completament gratuïtes i portar-les al món “real”. Però requereix una mica més d’esforç per pujar-los que la majoria d’altres proveïdors d’aquesta llista.

Pros:

 • Emmagatzematge de fotografies il·limitat
 • Completament gratuït
 • Bona gamma de productes fotogràfics disponibles

Contres:

 • Només podeu emmagatzemar fitxers JPEG
 • No hi ha emmagatzematge de vídeo
 • No hi ha càrregues automàtiques

13. IDrive (per a emmagatzematge gratuït)

Tot i que IDrive és una solució de còpia de seguretat, podeu configurar carpetes de sincronització que no tinguin en compte el límit d’emmagatzematge de còpia de seguretat, donant-vos efectivament una còpia de seguretat i un emmagatzematge típic al núvol en una. 

Si només teniu una col·lecció de fotos força petita guardada en formats estàndards, els 5 GB d’emmagatzematge gratuït que ofereix IDrive pot ser suficient per satisfer les vostres necessitats. És un producte força ben arrodonit, tal com es pot descobrir a la nostra anterior revisió IDrive. 

IDrive-Lineeline

Si busqueu emmagatzematge addicional IDrive, haureu de pagar de forma anticipada perquè IDrive no ofereix cap pla mensual. Compara bé amb altres proveïdors en termes de preu, però, amb 2 TB d’emmagatzematge que s’ofereix per només 69,50 dòlars a l’any, tot i que generalment hi ha descomptes a l’oferta. Per 5 TB d’emmagatzematge, pagareu 99,50 dòlars l’any.

Característiques IDrive

IDrive ofereix un client d’escriptori per a Windows i macOS, mitjançant el mètode de carpeta de sincronització estàndard que veiem d’altres proveïdors com Dropbox. També hi ha aplicacions per a Android i iOS que faran una còpia de seguretat automàtica de les fotos i les guarden com a línia de temps a l’aplicació. 

IDrive utilitza compressió i xifrat de compressions sense pèrdues, cosa que pot desar tots els fitxers RAW sense por de pèrdues de resolució. També podeu penjar fitxers de vídeo, tot i que hi ha un límit màxim de 2 GB per fitxer. 

Tot i que els plans de pagaments IDrives són excel·lents, 5 GB d’emmagatzematge gratuït és una bona opció per a col·leccions de fotografies més petites, cosa que el posa en competència amb altres solucions com iCloud..

Pros:

 • Emmagatzematge gratuït de 5 GB
 • Sense compressió
 • Plans de preus amb descompte

Contres:

 • No hi ha plans de preus mensuals

Com varem escollir els nostres proveïdors

A partir de les altres ressenyes d’emmagatzematge al núvol, sabreu que fem una ullada i ràpida a cada proveïdor per esbrinar els seus avantatges i contres. Si un proveïdor fa una feina fantàstica, ho direm. Si és una opció deficient, no tindrem por de dir-ho.

És per això que ens fixem en les funcions, preus i seguretat en els nostres cercles i, per a aquesta revisió, hem comprovat fins a quin punt cada servei d’emmagatzematge en núvol gestiona l’emmagatzematge de fotos. Per això, pCloud i Sync.com, dos dels nostres full-rounders preferits, només fan el centre del pack aquí.

Pensaments finals

Si només voleu emmagatzemar els milers de JPEG que teniu obstruïts al telèfon i al disc dur, probablement qualsevol dels proveïdors d’aquesta llista farà un treball fantàstic. Mireu-ne una mica més a prop i trobareu que Amazon Photos és una de les millors opcions per a la majoria d’usuaris, amb un emmagatzematge il·limitat que podeu compartir, així com l’accés a altres serveis d’Amazon..

Google Drive està a prop, amb un emmagatzematge gratuït il·limitat, sempre que no tingueu en compte que els vostres fitxers es comprimeixen. SmugMug és una bona opció per si ets fotògraf professional, Sync.com ofereix una excel·lent seguretat i fins i tot Shutterfly pot fer un bon treball de forma gratuïta si les fotos estan en el format adequat..

Aquesta llista demostra que, tant si sou aficionats com professionals, hi ha molts llocs d’allotjament d’imatges i proveïdors d’emmagatzematge al núvol que us permetran emmagatzemar o mostrar la vostra col·lecció de fotos, des d’Amazon fins a IDrive (i tot el que hi ha entre tots)..

Si teniu experiència utilitzant algun dels serveis anteriors o creieu que hem trobat a faltar un jugador important, si us plau, feu-nos-ho saber als comentaris següents. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me