Sitebuilder-anmeldelse – Opdateret 2023

Sitebuilder anmeldelse

Der er meget at lide ved Sitebuilder, men det har for mange negativer til at fortjene en anbefaling. Mens grænsefladen og editoren er stor og let at bruge, er design og skabeloner meget dårligt forældede. Læs vores fulde Sitebuilder-anmeldelse for detaljerne.

SiteBuilder er et kraftfuldt værktøj, der har eksisteret i nogen tid. Dens træk-og-slip-editor er let at bruge og giver dig mulighed for at offentliggøre et grundlæggende websted på kort tid. Tilføj de funktioner, du har brug for, for at komme i gang med blandingen, og du får en anstændig bygherre.

Desværre er SiteBuilder ikke deroppe med vores bedste webstedsbyggere. Fordi tjenesten sjældent modtager opdateringer, skabelonerne er forældede og ydeevnen mangler sammenlignet med Wix eller Weebly, føles det som om nogen har forladt platformen i 2016 og lad den rulle.

Du kan få et anstændigt websted i gang, men det er svært at lave fine retouches bagefter. Selv hvis tjenesten passer til bestemte målgrupper, såsom små offline virksomheder, der ønsker at have en platform online, kan du få den samme ting fra andre, bedre bygherrer.

Alternativer til Sitebuilder

Styrker & Svagheder

Funktioner

SiteBuilder kan prale af alle de rigtige funktioner. Det har alt hvad du har brug for, herunder blogging, e-handel, formularer og et appmarked.

Det ser alligevel sådan ud. Problemet er, at funktionerne ikke udskilles. De kommer alle med begrænsninger, så lad os tale om de vigtigste.

SiteBuilder-blogging

For at tilføje en blog på dit websted skal du først vælge en skabelon. Der er ganske mange, og de er smukt designet.

SiteBuilder-skabelon

Det er let at tilføje og administrere indlæg fra blogmenuen i redigeringsprogrammet. Det er en ligefrem proces, der giver dig mulighed for at ændre skrifttyper, størrelser, overskrifter og endda tags for bedre søgemaskineoptimering. Det kunne dog forbedres for begyndere.

Sitebuilder-blog-indlæg

For eksempel giver Voog dig mulighed for at redigere en blog-postside, som du ville gøre for en almindelig side, hvilket er umuligt i SiteBuilder. Hvis du vil have en mere brugervenlig tilgang til blogging, kan du se vores Voog-anmeldelse.

På en anden note, hvis blogging er grundlæggende for din online tilstedeværelse, kan du prøve WordPress. Det er et udviklet indholdsstyringssystem, der er bygget til blogging. Det er dog komplekst, så sørg for at læse vores begynderguide til WordPress først.

SiteBuilder e-handel

For at få adgang til e-handelsfunktioner skal du opgradere til en betalt plan. Når du har gjort det, er det nemt at oprette en butiksside, tilføje produkter og integrere PayPal med alt (indkøbsvogn, køb knapper osv.).

Sitebuilder-paypal

Systemet er stift, fordi du er nødt til at skifte mellem butik og elementmenuer, når du redigerer, men du får hovedparten af ​​det, når du har tilføjet et eller to produkter.

Når det er sagt, er processen ikke godt afrundet. Du kan ikke tilpasse en produktside, fordi du sidder fast med din skabelons standard. Andre begrænsninger inkluderer webstedet, der ikke opbevarer forladte genstande i dine kunders vogne og manglen på batchbehandling.

Derudover kan du kun acceptere betalinger via PayPal og direkte overførsel. Det kan være nok, men nogle mennesker foretrækker andre metoder, såsom MakeCommerce eller Stripe.

  Wix Review - Opdateret 2023

Wix er meget bedre egnet til at understøtte et e-handelswebsted. Dens analyser, tilpasning og support overgår SiteBuilder, så læs vores Wix-gennemgang, inden du gør dig opmærksom.

SiteBuilder kunne stadig fungere, hvis e-handel er sekundær for dig, men hvis det at sælge online er din højeste prioritet, bør du også overveje Shopify. Det er en builder, der er lavet til e-handel, men den er kompleks, så tjek vores begynderguide til Shopify, før du springer ind.

SiteBuilder App Market

Du kan få adgang til SiteBuilder’s appmarked fra din kontos betjeningspanel.

Sitebuilder-app-marked

Det ser lovende ud, når du åbner værktøjet. Der er en søgefelt og en faneblad af kategorier, men du behøver ikke bruge dem. I Pro-planen kan du kun vælge mellem syv tilføjelser. Det er snesevis for få.

Da markedet ikke er åbent for tredjepart, er du begrænset til at opgradere dit værktøjssæt. Det kan bare ikke sammenlignes med Weeblys app-marked, hvilket er en af ​​grundene til, at det er let at oprette et websted med SiteBuilder, men umuligt at gøre det perfekt.

Hvis du er interesseret i at retouchere dit websted med de nyeste opdateringer, kan du se vores Weebly-anmeldelse. Denne bygmester er meget bedre egnet til at rumme en perfektionist.

Funktioner Oversigt

Sitebuilder-logowww.sitebuilder.com

Start fra $ 323 per måned Alle planer

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor

Forum Support

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat
24/7

telefon

E-mail

24/7 support

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

SiteBuilder’s planer er ikke de bedste derude. Du får ikke e-handel, medmindre du køber den dyreste plan, og du kun får 5 GB lagerplads på det laveste niveau.

På Pro-planen får du de fleste af SiteBuilder-funktionerne. Du kan tilpasse skabeloner og slippe af med flydeannoncer. Desuden kan du få adgang til webstatistikker og få et domæne gratis. Det er en anstændig plan, indtil du kommer ind i den nitty-gritty.

5 GB lagerplads er alt, hvad du får med det, hvilket er lavt. De fleste webstedsbyggere tilbyder mere til deres laveste pris, så SiteBuilder’s lager er et problem.

Premium-planen har endnu flere problemer. For næsten det dobbelte af prisen er den eneste opgradering, du får, prioriteret support, hvilket ikke er det værd. Du får endnu 5 GB lagerplads, så det er ikke længere et problem.

Den eneste grund til at opgradere til sin e-handelsplan er, hvis du startede med SiteBuilder og vil føje en butik til dit websted. e-handel er det eneste plus i denne plan, og som vi sagde, tjenestens e-handelsfunktion udfyldes ikke.

Du kan prøve SiteBuilder gratis, men du får kun et underdomæne, og du sidder fast med udviklerannoncer. Vi anbefaler denne mulighed for at teste tjenesten, men ikke for at gøre noget andet.

Design & Værktøj

SiteBuilder’s editor er kompleks. Der er mange elementer, du kan trække til din side og mange indstillinger, når det kommer til formatering, stil og kode.

Problemet er, at systemet ikke er dybt nok. Ja, det er komplekst, men der er ingen mening i at have en masse muligheder, hvis ingen af ​​dem kan tilpasses nok til at nå et ønsket resultat. Forestil dig Atlanterhavet, hvis det var en fod dybt. Det ser smukt ud fra overfladen, men du kunne ikke sejle overalt. Det er SiteBuilder’s editor.

  Duda Review - Opdateret 2023

Udover generelle begrænsninger kan du ikke ændre en skabelon, når den er blevet offentliggjort. Det betyder, at du skal være forsigtig med at vælge en, fordi du sidder fast med den. Hvis du vil bruge SiteBuilder, anbefaler vi, at du prøver et par skabeloner, før du trykker på public.

Selvom alt det er sandt, er der værdi ved værktøjet. Det er nemt at oprette et enkelt websted, og du kan hurtigt navigere i dens muligheder. Så godt som det lyder, er det dog ikke nok. Det meste af konkurrencen har også den frynsegode.

SiteBuilder-editor

Element-fanen er kompleks. For eksempel kan du tilføje figurer, der kan ændres i størrelse og farve, som du vil. Det giver en masse fleksibilitet, men det slutter ikke der. Alt er lettere at konfigurere med ting som f.eks. Ankere på siden, der indsættes direkte som “rulle ned” eller “rulle op” -knapper.

SiteBuilder-elementer-fanen

Alt i alt er systemet konfigureret, så du hurtigt kan få noget simpelt op og køre.

“Sider” -menuen giver dig mulighed for at administrere dit websteds sider. Tilføjelse eller fjernelse af sider ændrer overskriftsmenuen, så du igen kan se SiteBuilder’s dedikation til at gøre alt nemt.

Sitebuilder-sider-fanen

Under knappen “sektion” kan du ændre strukturen på den side, du redigerer. Selvom der ikke er mange muligheder, gør det alt lettere at organisere, så det er et andet plus for begyndere.

Det, der er fantastisk, er at du kan skjule sektioner for forskellige platforme. Hvis noget ikke ser godt ud på mobil, men fungerer godt for en desktop-besøgende, kan du skjule det på den mobile version af dit websted.

Afsnittet “design” giver dig mulighed for at ændre stil og skrifttyper. Alt er ligetil, men denne menu er et stort plus for folk, der ønsker et kunstnerisk websted. Du kan vælge mellem en masse strukturer, der fungerer som dit websteds baggrund.

SiteBuilder-teksturer

Desværre kan du ikke uploade dine egne strukturer, men du kan redigere eksisterende ved at ændre figurer og farver.

“Blog” og “butik” sektioner beskæftiger sig med deres respektive funktioner: blogging og e-handel. I begge tilfælde skal du besvare et par spørgsmål for at konfigurere funktionen og få adgang til globale ændringer fra fanerne.

Sitebuilder-blog-fanen

Disse menuer er organiseret godt og gør det nemt at administrere en blog eller butik, men de tilbyder ikke mange tilpasningsmuligheder. For eksempel kan du ikke kategorisere indlæg eller batchprocesordrer.

Fanen “statistik” giver dig mulighed for at se interne statistikker. Det bleges i sammenligning med hvad du kan analysere med Google Analytics, men det skal fungere bedre, hvis du ikke driver en online-forretning.

Mennesker, der bare har brug for at markedsføre deres offline forretning, vil finde SiteBuilder’s “statistik” -fane meget lettere at navigere og fortolke, så igen, kan du se en software, der er bedre egnet til at komme i gang.

Knappen “administrer” afslører mulighederne for tilpasning af bagenden. Du kan få adgang til indstillinger, der vedrører formularindgivelser, integrere Google Analytics og mere.

Sitebuilder-styre-fanen

En cool ting ved menuen er revisionshistorikken. Du kan gemme webstedet på ethvert tidspunkt og vende tilbage til en ældre version, hvis en ny funktion ikke gik godt med dit publikum. Indrømmet, du skal opgradere til en betalt plan for at gøre det, men det er stadig en nyttig funktion.

  Ucraft Review - Opdateret 2023

Sitebuilder-revision-historie

Du kan også ændre elementer på siden med et par pop-up-indstillinger, når du vælger noget fra din side.

Sitebuilder-on-side-redigering

Det handler generelt om stil, men de indstillinger, det giver, hjælper med at strømline processen med at få dit websted offentliggjort.

Endelig er nogle muligheder tilgængelige fra instrumentbrættet.

Sitebuilder-instrumentbræt

Det er her du kan få adgang til appmarkedet, få et hurtigt overblik over formularindsendelser og opgradere din prisplan.

Som du kan se, er der vigtige muligheder der, men det er ikke nødvendigvis en god ting. For eksempel ville det hjælpe, hvis appmarkedet var tilgængeligt fra editoren, fordi du ville have det lettere at integrere plugins og få dit job hurtigere gjort.

Brugervenlighed

SiteBuilder’s editor er let at bruge. Der er et par avancerede problemer, såsom lagdeling af baggrundsfarver eller effekter, som det vil vise sig vanskeligt at løse uden at kontakte en repræsentant. Dertil kommer, at nogle processer, såsom opsætning af din butik, er intuitive. Når det er sagt, skal du ikke have svært ved at få dit websted op og køre.

SiteBuilder-editor

Platformens skabeloner gør også dit liv lettere, fordi de kræver lidt tilpasning for at se smuk ud.

Desværre kan du ikke ændre dit websteds skabelon, når du har offentliggjort den. Det er en bummer, fordi det vanskeliggør ommarkering i fremtiden. Det er et problem, for skønt det er let at ændre udseendet på en skabelon, har skabeloner strukturbegrænsninger.

Hvis du har en offline virksomhed og ønsker et hurtigt websted for at udvide dit kundegrundlag, fungerer SiteBuilder fint, men du skal prøve noget andet, hvis din virksomhed er online-først.

Support

SiteBuilder’s vidensbase er ikke organiseret godt. Den indeholder kun 10 kategorier af besvarede spørgsmål, men søgemaskinen fungerer fint.

Sitebuilder-videnbase

De besvarede spørgsmål er ramt og misset. Nogle er grundige, men andre tilbyder ikke meget hjælp. Når det er sagt, er de vigtigste emner dækket, så du skal ikke have svært ved at finde det, du har brug for.

Sitebuilder-support-spørgsmål

Hvis du støder på problemer og skal kontakte virksomheden, er situationen bedre. Hvis du er i USA, kan du til enhver tid ringe. Brugere fra andre placeringer kan også komme i kontakt via e-mail eller chat.

Reaktionstiden for begge – op til 48 timer for et menneske at se på din forespørgsel – er anstændig. Selvom det var nyttigt, var svaret, vi modtog på en af ​​vores billetter, ikke professionelt.

Alt i alt er understøttelsen til SiteBuilder ikke fantastisk, men det vil gøre jobbet.

Dommen

Hvis du har et klart billede i tankerne om, hvordan dit ideelle websted vil se ud, eller du er en perfektionist, er du måske bedre med en anden builder.

Når det er sagt, hvis du ønsker fantastiske resultater på kort tid, skal du give SiteBuilder et skud, så længe du ikke kan lide Squarespace eller Weebly, der tilbyder det samme og lader dig gøre retoucheringer bagefter.

Hvis du vil have noget andet, skal du læse vores bedste artikel om webhotelleverandører. Vi anbefaler WordPress, men kig dig rundt og se, om noget andet er din interesse.

Hvad synes du om SiteBuilder? Var vores overtagelse af det fair? Hvis du ikke er enig med os, eller hvis der er noget, du vil tilføje, skal du give os din tage i kommentarafsnittet nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me