uKit-anmeldelse – Opdateret 2023

uKit Review

Hvis du leder efter en enkel webstedsbygger, der går let på klokker og fløjter, kan det være en god idé at give uKit et kig. Selvom det har nogle svagheder i brugervenligheden og SEO-afdelinger, hvis du ved, hvad du laver, vil du kunne lide det. Se vores fulde uKit-gennemgang for detaljerne.

Med fremragende design og generel brugervenlighed positionerer uKit sig som en af ​​de bedste webstedsbyggere på markedet. Når det er sagt, er det ikke uden skyld. Det har ikke et kraftfuldt værktøj til optimering af søgemaskiner, og kodning kan være svært for begyndere.

Hvis du vil have en builder tilpasset til dyb tilpasning, så tjek vores uCoz-gennemgang. Det er bygget af de samme udviklere, men har meget mere kraftfulde værktøjer.

uKit kan dog fungere godt for virksomheder med lav vedligeholdelse. Hvis du ikke har brug for en prangende butik og skøre digitale marketing-plugins, vil du elske det. Tilføj fantastiske skabeloner i blandingen, og du får en anstændig webstedsbygger. Læs videre for at finde ud af mere i denne uKit-gennemgang.

Styrker & Svagheder

Funktioner

uKits funktioner er gennemtænkt og tilbyder dyb tilpasning og kraftfulde værktøjer. Du kan gøre alt fra digital marketing til at arbejde med SEO, så det er en pakke med alt inklusive.

uKit-formularer

uKit tilbyder en grundlæggende widget til formularoprettelse, men den fungerer. Når det er sagt, vil du ikke finde dig selv bruge det så meget som uKits MailChimp-integration. Det er et fantastisk værktøj, der hjælper dig med at holde kontakten med kundeemner via e-mail. Nyhedsbreve er lette at udarbejde, og integrationen med uKit giver dig mulighed for at trække en MailChimp-formular til enhver side.

UKIT-former

Ud over at se bedre ud end de fleste standardformularer, betyder brug af MailChimp-tilføjelsen enhver kontakt automatisk overføres til din MailChimp-database.

Indsamling af e-mails er en vanskelig forretning med den generelle databeskyttelsesforordning på plads. Du skal sørge for, at du overholder dens databeskyttelsesregler, hvilket uKit gør lettere. Du kan tilføje en pop-up og redigere politiske sider på få minutter, så dataindsamling er let.

uKit Store

Hvis du vil sælge online med uKit i det lange løb, bliver du nødt til at opgradere til uKits e-handelsplan. I modsætning til andre webstedsbyggere, der indeholder denne type prissætning, kan du dog prøve butikværktøjet gratis i 14 dage.

Selve værktøjet er udtømmende. For at tilføje et produkt på en hvilken som helst side skal du bare trække produktwidget på det, og uKit genererer dummyindhold til dig, der er let at redigere.

UKIT-produkt

Første gang du klikker på produktwidgeten, gennemgår du også en proces for at oprette en butik. Du kan indstille valuta, priser og anden generel information. Vigtigere er det, at du kan indstille forsendelsesmetoder til rådighed, så priserne opdateres baseret på, hvad kunderne vælger som deres leveringssted.

Når du er færdig med alt det, er det nemt at redigere produkter på siden. Du kan ændre billeder, beskrivelser og metadata, men desværre er der ikke mange muligheder for strukturen af ​​en produktside.

  Ucraft Review - Opdateret 2023

På den anden side er en fantastisk funktion, at du kan vælge, hvad der sker med webstedet, når en kunde tilføjer noget til deres indkøbsvogn. For eksempel kan de sendes til den nævnte kurv, eller de kan forblive, hvor de er.

Det er en vigtig mulighed baseret på dine priskoder. Hvis du sælger dyre varer, ville det være bedre at blive sendt til indkøbskurven, ellers vil kunden bare tilføje flere produkter og blive afskrækket af totalbeløbet.

Hvis du vil fokusere på e-handel, er der bedre platforme, såsom Shopify. Det er et udtømmende værktøj, men det er også svært at mestre, så læs vores begyndervejledning til Shopify på forhånd.

uKit Blogging

Blogging med uKit er ikke så let, som det er med nogle webstedsbyggere, men det er heller ikke så besværligt som andre. Skabeloner har en standard blogside, der sender dig til et begrænset blogværktøj.

For at begynde at opdatere dine besøgende skal du bare tilføje en artikel der og redigere den på siden. Strukturen og designet af systemet ligner Facebook-artikler, hvilket betyder, at det er enkelt, men smukt.

Der er ikke mange tilpasningsmuligheder. Alt hvad du kan gøre er at indsætte billeder og citater og formatere tekst.

UKIT-blog

På den anden side er det lettere at placere på Google med dine indlæg end det er med andre webstedsbyggere. For eksempel kan du ændre de nøgleord, du rangerer for, hvilket hjælper meget med at blive indekseret og er en sjælden funktion blandt webstedsbyggere.

For en bedre blogging-platform skal du kigge ind i WordPress. Hvis det passer til dine behov, skal du læse vores bedste webhosting til WordPress-guide, fordi softwaren ikke leveres med sin egen hosting.

uKit-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

uKits prisplaner er komplekse. Den minimale plan er velegnet til at prøve softwaren. Det giver dig værktøjer til at få noget mobilvenligt i gang, med hosting og et domænenavn inkluderet. Det er en god plan, hvis du ikke har en online-første virksomhed. Det er også et godt valg at se, om uKit fungerer for dig.

Den grundlæggende plan er ikke så stor. Den eneste ekstra fordel er en masse statistikker og premium design. Ved første øjekast ser det ud som en dejlig opgradering, men der er en fangst. De fleste webstedsbyggere har disse statistikker og designfunktioner fra get-go, så planen er en “penge grab fra uKits del.

E-handelsplanen er selvforklarende. Det er ikke for dyrt eller billigt, så den eneste grund til at opgradere til planen er, hvis du kan lide uKit og vil starte en online butik med det. For mere information, rulle op til afsnittet “uKit-butik” i denne anmeldelse.

Endelig er Pro-planen kun et pengeudtryk. Brugerdefinerede farveskemaer bør også være tilgængelige til lavere prisplaner, fordi funktionen ikke er kostbar for udviklerne at implementere.

Design & Værktøj

UKit-editoren er smuk og kompleks nok til at tage sig af dine online behov.  

Fanen “sider” er det sted, hvor du administrerer alle sektioner på dit websted. Udover standardindstillingerne til styring af sider giver det dig mulighed for at administrere pop op-vinduer. uKit har et par af de indbyggede, men du kan også oprette dem. Det hjælper meget med at engagere besøgende på dit websted.

  WordPress.com anmeldelse - Nej, den anden - Opdateret 2023

Du kan også bruge fanen “sider” til at tilføje nødvendige sider, f.eks. En 404-fejlmeddelelse eller din virksomheds fortrolighedspolitik.

Teknisk kan du gøre det med enhver webstedsbygger ved at tilføje en ny side og redigere den til det, du har brug for. Forskellen er, at uKit giver dig en skabelon til den type indhold, så det er meget lettere at opsætte de kedelige, men nødvendige sider.

Fanen “widgets” giver dig mulighed for at trække og slippe forhåndsindstillede elementer og blokke. Selvom blokke er godt lavet, er der ikke mange af dem. Hvis du vil arbejde med en webstedsbygger, der har mange elementer, skal du læse vores Duda-anmeldelse. Når det er sagt, har Duda heller ikke et ubegrænset bibliotek, så du får det blotte minimum: tekstbokse, figurer, knapper og formularer.

Udover dem får du seje integrationer fra fanen “widgets”. Vi har allerede talt om MailChimp-formularer, men du kan også indsætte en Soundcloud-medieafspiller, som f.eks. Er fantastisk til en kunstners websted.

Fanen “design” giver dig mulighed for at ændre farver og skrifttyper. Du kan kun vælge mellem et par forudbestemte paletter i den gratis version. Du kan også oprette stilsæt, men så længe du ikke opgraderer til en betalt version er du visuelt begrænset.

Design kræver en masse arbejde og fine retouches. Så længe du ikke kan indsætte HTML-farvekode, er det svært at få det nøjagtige look, du har i tankerne.

Fanen “preview” giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted vises på forskellige skærme. Mobil lydhørhed er vigtig for Google, så det er en fantastisk funktion at kunne redigere til det.

Det, der også er fantastisk, er, at uKit-skabeloner er lydhøre og optimeret til mobil, hvilket skærer dit job i halvdelen. Du kan også vælge, hvilke elementer der vises på hvilke skærme, så det er nemt at oprette et optimeret websted.

Editoren har også backup og fortryd funktioner. Du kan backtrack, hvis du laver en fejl i en session, og hvis du vil prøve noget risikabelt, såsom at ændre skabelonen, kan du tage backup af webstedet og komme tilbage til den version, hvis noget går galt.

Da vi nævnte skabeloner, så lad os tale om dem. Udover at være lydhøre, er de smukke. Det er tilfældet for de fleste webstedsbyggere, men skabelonerne er optimeret til niche og endda sprog i uKit.

UKIT-skabeloner

Lad os sige, at du har et advokatfirma, der beskæftiger sig med bilsager. Når du tilmelder dig, finder du en skabelon til din niche udstyret med dummyindhold og -struktur, der matcher det land, du bor i.

Voog er ikke den bedste webstedsbygger på markedet, men den har også fantastiske skabeloner. Hvis det lyder godt, skal du læse vores Voog-anmeldelse.

Endelig giver fanen “dashboard” dig mulighed for at administrere back-end-tingene. Det er her du administrerer dine domæner, redigerer dit websteds kode, får et SSL-certifikat og integreres med et værktøj til styring af kundeforhold.

  Sitebuilder-anmeldelse - Opdateret 2023

Du kan kun redigere din kode i HTML, og den eneste tilgængelige CRM er AmoCRM. Det kan ændre sig, men det er en stor begrænsning for den ekspertbruger, der kan kode misbrug af en CRM. For de fleste brugere forhindrer det ikke deres online indsats.

Brugervenlighed

uKit er ikke så let at bruge som de fleste webstedsbyggere, men du kan gøre næsten alt, når du får fat på det. Problemet er, at det har en stejl indlæringskurve. Der er dog ikke noget særligt hårdt, bare et par mindre forhindringer. Det venstre bord kunne drage fordel af et par etiketter eller ikoner til fanerne, og redigering på siden kunne være klarere.

Med det i tankerne er det at lege i 15 minutter nok til at forstå, hvad alt gør. Som software generelt er det ikke svært at bruge. Det er bare det, sammenlignet med andre webstedsbyggere, er det klart, at tingene kunne gøres bedre.

Det hjælper, at nogle funktionaliteter kun aktiveres på hovedskærmen, hvis du udløser dem. For eksempel vises fanen “butik” kun, når du har tilføjet dit første produkt. På den anden side, selvom det sikrer en decluttered og ren grænseflade, kan det skabe forvirrende fem minutter, indtil du finder e-handelsfunktionen.

Support

Problemet med at skjule funktioner bag counterintuitive faner eller sektioner kan også ses med uKits support.

UKIT-support

Vidensbasen indeholder ni kategorier af tutorials og Q&Som alle støttes af forklarende billeder og videoer. De er veludformede, så at få hjælp på egen hånd burde ikke være et problem.

At komme i kontakt med udviklerne er dog en anden historie. Desværre tilbyder webstedsbyggeren ikke telefonstøtte, chat support eller et forum for brugere til at hjælpe hinanden. Den eneste måde at komme i kontakt er via et gammelt billetsystem. Selvom forældede, er det ikke et kæmpe problem, fordi uKit-agenter reagerer på e-mails hurtigt og værdifuldt.

Site123 giver for eksempel meget bedre support. Det er ikke det skarpeste værktøj i webstedets byggeskur, men hvis et stort hjælpecenter er vigtigt for dig, skal du læse vores Site123-anmeldelse.

Dommen

uKit er fantastisk, hvis du vil oprette et websted til en offline virksomhed eller en lille online virksomhed. Smukt design, fantastiske funktioner, lydhøre skabeloner og brugervenlighed, når du først er vant til softwaren, der rangerer den blandt vores bedste webstedsbyggere.

Desværre er det ikke den perfekte webstedsbygger. uKit mangler samfundet, konstant udvikling og forskellige værktøjer, der følger med at bruge en kæmpe, såsom Wix eller Weebly. Læs vores Wix-anmeldelse for mere om det. Desuden er det svært at komme ind i uKit, selvom du kan bruge det i orden efter noget at have spillet rundt.

Desuden er blogging og SEO ikke ekstraordinære i uKit. Hvis det er vigtigt for dig, skal du læse vores bedste webhostguide. Et sikkert valg er WordPress, men et andet indholdsstyringssystem kan være det rigtige for dig. Før du vælger WordPress, skal du dog læse vores begyndervejledning til WordPress. Det er et godt værktøj, men et svært at bruge.

Har du haft en lignende oplevelse med uKit? Har du planer om at bruge det eller en anden webstedsbygger? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me