ProWorkflow-gennemgang – Opdateret 2023

ProWorkflow-gennemgang

ProWorkflow er et rundt omkring solidt projektstyringsværktøj med masser af styrker og ingen reelle svagheder. Selv om det ikke skiller sig særlig ud på en enkelt måde, kan vi forestille os, at de fleste virksomheder vil være mere end tilfredse med det, som du kan læse i denne fulde anmeldelse.

bedst-projekt-management-software

ProWorkflow er et projektstyringsværktøj, der er placeret hos virksomheder og freelancere. Det har eksisteret siden 2002 og har indtil videre oprettet næsten 3 millioner projekter på det. I denne ProWorkflow-gennemgang tager vi et kig på, hvordan det sammenlignes med den bedste projektstyringssoftware.

Det har interessante funktioner og er et solidt valg for dem, der arbejder alene, såvel som dem, der er en del af et team. Dets hjemmeside indeholder et lysende udvalg af vidnesbyrd fra klienter over hele verden.

Vi fandt, at det var stærkt i de fleste områder uden store svagheder. Det er et særligt godt valg for dem, der vil spore tid og koste deres projekter, mens de går. Dets revision og tilpassede rollefordelingsfunktioner er også styrker.

Styrker & Svagheder

Alternativer til ProWorkflow

Funktioner

ProWorkflow har et stærkt udvalg af funktioner, herunder flere, der hjælper dig med at holde øje med dine udgifter.

Du får mellem 5 GB og 50 GB lagerplads afhængigt af den plan, du tilmelder dig. Hvis det ikke er nok for dig, kan du kigge på vores bedste cloud-opbevaringsartikel for andre muligheder.

pro-workflow-return-on-investment

Det har en afkast på investeringskalkulator på sin hjemmeside, der giver dig mulighed for at indtaste et par variabler og se, hvor mange penge ProWorkflow kan spare dig. Det er en nyttig måde at få en konkret idé om, hvad platformen kan gøre for dig. Det bringer hjem, hvor meget forskel et værktøj som ProWorkflow kan gøre.

Hvis du prøver at få din chef til at tilmelde dit team til ProWorkflow, kan det være værd at vise dem dine beregninger.

For et andet forretningsfokuseret værktøj, der giver dig mulighed for at beregne afkastet på din investering, kan du se vores Easy Projects-gennemgang.

Det har stærke funktioner til at spore dit personale og holde øje med, hvordan de bruger deres tid, samt hvad den tid koster dig. Du kan også se, hvad folk arbejder på, samt deres seneste login-tider fra din virksomheds hjemmeside.

Du kan udvide det med apps. Det har sin egen butik til dem, hvor du kan gennemse og vælge fra ekstramateriale. Der er ikke mange, men dem, vi så, var gratis. Blandt dem var en brugerdefineret kortudvidelse, en Chrome-tracker-udvidelse og en rentabilitetsrapportgenerator.

ProWorkflow-skabeloner

Der er mange skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang, eller du kan oprette dine egne, hvilket er nyttigt, hvis du har flere lignende projekter og ønsker at undgå at gentage den indledende opsætning for hver enkelt.

Du kan ændre, hvordan projekter oprettes og håndtere projektanmodninger, så ProWorkflow er en god platform at vælge, hvis du har en masse små projekter, som du gerne vil administrere separat.

Ud over opgavestyring hjælper ProWorkflow med at administrere dine kontakter med en dedikeret fane, der lader dig se klienter og personer i dit team. Du kan give dem kontaktoplysninger, et billede, specifikke tilladelser og efterlade notater om dem samt indstille deres drikkepræference. Hvis du har en sekretær, byder de den funktion velkommen.

Der er også en faneblad, hvor du kan lægge noter til hvad du vil. Det er et godt sted at lægge generelle instruktioner om arbejdspladser eller mål på arbejdspladsen, og du kan opbygge det til en praktisk ressource for dit team.

Hvis du vil have et dedikeret notatprogram, kan du kigge på vores artikel om de bedste apper til notat til gode valg.

pro-workflow-timeseddel

Der er en “tid” -fane, der giver dig mulighed for at se et timeseddel, en tidslinje og en kalender. Tidsskemaet giver dig mulighed for at spore den tid, du bruger på bestemte opgaver. Du kan også tilføje tid manuelt, hvis du ikke vil bruge dens tracker.

pro-workflow-return-on-tidslinje

Dens tidslinjevisning viser, hvordan opgaver til projektet passer sammen og giver dig mulighed for at se, hvornår ting skal udføres. Der er også en kalendervisning, der viser dig, hvad du skal gøre fra den ene dag til den næste.

ProWorkflow-tilpasning

Der er masser af tilpasningsmuligheder, der får dit arbejdsområde til at føle dig som hjemme. Du kan uploade din egen header og logo billeder.

pro-workflow-farver

Der er et udvalg af farvetemaer at vælge imellem, eller du kan vælge dine egne, hvis du ikke kan lide forudindstillingerne. Du kan dog ikke ændre skærmbaggrunden. Der er også et juletema, der dekorerer dit arbejdsområde og tilføjer faldende sne til dit headerbillede.

Du har en masse muligheder med hensyn til de tildelte roller. Der er tre som standard, men du kan tilføje mere efter behov. Du kan justere hver rolletype, så de kan tilføje, redigere eller slette forskellige projektelementer. Der er yderligere muligheder for at definere, hvis arbejde hver har lov til at se, og hvilke indstillinger de kan ændre.

pro-workflow-revision

Der er også masser af muligheder for revision. Alle typer handlinger kan inkluderes i din revision. Du kan vælge alt eller vælge en bestemt form for handling. Du kan derefter vælge en eller alle ansatte og få en liste over, hvornår de udførte de valgte handlinger.

Hvis du ser alvorligt på at tilpasse den måde, du arbejder med ProWorkflow, kan du gå i dybden i dets API. Det giver udviklere adgang til dets data og lader dig justere dem fra dit websted eller apps.

ProWorkflow har ikke mobile apps, men der er en speciel version af dens websted, som du kan bruge i browseren på enhver enhed.

ProWorkflow scorer godt på dette område med sine mange forretningsfokuserede funktioner, der gør det til et godt valg for dem, der ønsker at holde styr på den tid og penge, deres team bruger..

ProWorkflow-funktionsoversigt

ProWorkflow-logowww.proworkflow.com

Start fra $ 900 per måned Alle planer

Management funktioner

Opgaver

underopgaver

Afhængighedsstyring

Brugerdefinerede baggrunde

Andre tilpasningsmuligheder

Holdstørrelsesgrænse
Ubegrænset

Lagerplads
50 GB

Generel

Betaling
Kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Support til mobilt operativsystem
Mobil version af hjemmesiden

Gratis prøveversion
14 dage

Sikkerhed

To-faktor godkendelse

Kryptering
128-bit

SOC-certificering
SAS 70 type II

Support

Live chat

E-mail / kontaktformular

Telefon support

Brugervenligheden

Tilmelding til ProWorkflow indebærer at indtaste din e-mail-adresse, følge det link, du har sendt, og derefter indtaste flere data. Nogle af de automatiserede supportforslag overskrider installationsformularerne, men det er ikke svært at slippe af med dem.

pro-workflow-tour

Du kan vælge at starte med et eksempelprojekt eller et tomt lærred. Uanset hvad får du en hurtig tur, når du kommer ind i værktøjet. Pop-ups introducerer hovedområderne på skærmen med information om, hvad kontrollerne gør.

Vi blev smidt ud af værktøjet midtvejs ved at bruge det, efter at have flyttet til et andet vindue i et par minutter (skærmbilleder skaber overhovedet ikke sig selv), hvilket var svagt på den tekniske side.

Eksempelprojektet indeholder opgaver, der opfordrer dig til at prøve at gøre forskellige ting. For eksempel har du i en opgave at redigere projektnavnet. Det er en god måde at lære dig rundt i et nyt værktøj. Vi ville dog gerne have set flere opgaver inkluderet.

Se på vores ClickUp-gennemgang for et eksempel på et værktøj, der bruger dets prøveprojekt til at vise dig rebene hurtigt og effektivt. Det er også billigt og har stærk opgavestyring.

ProWorkflows interface er attraktiv med kompakte, men læsbare ikoner, nyttige visualiseringer og bløde, men professionelle udseende farver. Der er masser af oplysninger på skærmen, men det føles ikke overfyldt. Kontroller er selvforklarende og har typisk pop-up-tekst, der forklarer, hvad de gør.

ProWorkflow-opgaver

Dine projekter er bygget op omkring opgaver, som du opretter ved at klikke på det grønne plus-ikon på siden med opgaver.

Du kan tildele og prioritere dem samt give dem start- og forfaldsdatoer. Du kan også allokere tid til hver enkelt, hvilket kan hjælpe dig med at arrangere, hvordan alt passer sammen og sammenligne dine estimater med virkeligheden, når projektet er afsluttet.

Opgaver ordnes ved at give dem numre, og subtasks oprettes ved at tildele decimaler. Systemet fungerer, men det er besværligt sammenlignet med de tilgange, som nogle værktøjer tager. Når det er sagt, tilbyder nogle slet ikke subtasks.

ProWorkflows system giver også afhængighedsstyring af en slags, men igen er det ikke den mest intuitive måde at gøre afhængigheder, som vi har set. Vi foretrækker den visuelle tilgang fra andre værktøjer, der tilbyder funktionen.

Hvis du vil have et værktøj, der er godt til afhængighedsstyring og gør det let at omarrangere opgaver efter behov, skal du tage et kig på vores TeamGantt-gennemgang.

pro-workflow-add-opgave

Selvom der er meget der, er ProWorkflow ikke det nemmeste værktøj at bruge, og det tænker undertiden på at finde ud af, hvordan ting passer sammen. Hvis du vil have noget, der giver dig mulighed for at administrere opgaver så enkelt som muligt og arrangere dem i en kanban-visning, skal du læse vores Trello begyndervejledning.

Der er stavefejl i ProWorkflows supportmateriale, men det sker med de bedste af os. Live chat-knappen i nederste højre kommer nogle gange i vejen med kontroller ofte direkte under den.

Det er dog en god oplevelse at bruge ProWorkflow. De fleste ting fungerer godt, og til de lejligheder du har brug for at finde ud af, er der masser af hjælp tilgængelig. Når det er sagt, er der fejltagelser. F.eks. Kan kernefunktionsstyringsfunktioner være lettere at arbejde med. ProWorkflow får en anstændig score her.

Koste

ProWorkflow har tre niveauer at vælge imellem. Den billigste er Solo-planen, der er sat til personer, der ønsker at styre deres egne projekter. Det er første gang, vi har set en projektledelsesplatform tilbyde noget specifikt til individuelle brugere. Til $ 9 pr. Måned er det ikke for dyrt og har masser af funktioner.

De to andre planer – henholdsvis $ 18 og $ 27 pr. Måned – er for hold. De giver dig adgang til valgfri plugins til tilbud og fakturering. Disse koster $ 10 ekstra om måneden, men det får alle funktionen, så det er ikke for dyrt.

Hvis du vil prøve det, inden du går i gang, er der en gratis 14-dages prøveversion tilgængelig. Du har ikke brug for et kreditkort for at tilmelde dig, og du kan få adgang til funktionerne i Professional-planen. Dets salgsteam kom ikke tilbage til os angående betalingsmetoder, så vi har mistanke om, at det kun er kreditkort, hvis du tilmelder dig.

Vi fik beskeder fra sælgere, der fortalte os, at de havde prøvet at ringe, men at de ikke kunne komme igennem. Det ser ud til, at vi har gjort en fejl ved at indtaste vores telefonnummer, når du tilmelder dig. Bliv ikke overrasket over at få salgsopkald under din prøveperiode, hvis du indtaster din korrekt.

En anden salgsmeddelelse, vi fik, automatiseret denne gang, havde ikke et afslutningslink, men i stedet krævede vi at kontakte dem via en formular, hvis vi ville afbryde e-mails. Det er fattigt.

ProWorkflow scorer godt på pris. Det er ikke for dyrt, men der er billigere indstillinger. Der er også en gratis prøve på to uger, som er en bonus. Vi har dog slået et par point for de alt for store salgskontakter.

Sikkerhed & Privatliv

ProWorkflow har et anstændigt udvalg af sikkerheds- og privatlivets indstillinger og gør, hvad du ville forvente, når det kommer til at beskytte dine data.

Det gemmer data ved hjælp af 128-bit kryptering, og daglige sikkerhedskopier laves for at holde dine data sikre. Dets datacentre er SAS 70-kompatible, hvilket er godt at vide, men det er ikke så strengt som SOC-certificering, som nogle platforme har.

Hvis du har brug for en platform, der har opnået flere SOC-certificeringer, skal du læse vores LeanKit-gennemgang. Det er en anden forretningsfokuseret platform, der kan hjælpe dig med at tjene penge og forbedre dit teams præstation.

ProWorkflow oprettede en liste for os i vores projektkontakter, som inkluderede et Google Maps-billede af vores placering og tekst i vores brugerprofil, der sagde, at vi tager et sukker i vores kaffe. Vi var ikke sikre på, om vi skulle blive underholdt eller chokeret over udsigterne til, at vores drik var forberedt forkert. Uanset hvad foretrækker vi at indtaste den slags data selv.

Hvis du er interesseret i at holde dine private data private, er det en god ide at læse vores, hvordan du beskytter din privatlivsartikel.

Dets in-app-indstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvilke filtyper der skal filtreres fra uploads. Vi har ikke set det andre steder, så hvis du vil begrænse, hvad dit team kan uploade, lader ProWorkflow dig gøre det.

Det har ikke tofaktorautentisering, hvilket er en skam. Hvis du har brug for den funktion, kan du tage et kig på vores Wrike-anmeldelse. Wrike er vores foretrukne projektstyringsværktøj og har fremragende sikkerhed til at starte.

Der er flere plugins, der håndterer SAML single sign-on via eksterne tjenester, så du kan få ekstra sikkerhed på den måde.

ProWorkflow markerer de fleste bokse, når det kommer til sikkerhed og privatliv, men vi har set platforme, der gør det bedre. Det får stadig en ret god score her.

Service & Support

ProWorkflows kundesupportside indeholder flere måder at komme i kontakt med. Den mest fremtrædende er en hurtig og nem supportform.

Derudover får du e-mail-adresser og et telefonnummer til hovedkontoret. Det er baseret på New Zealand, hvilket gør det til et godt valg for dem i ikke-amerikanske tidszoner. Hvis du er uden for USA, kan du måske være vant til at skulle vente på kundesupport for at komme tilbage til dig, men ProWorkflow ser ud til at have folk tilgængelige det meste af tiden.

Det har også en separat supportside til presserende problemer, der er beregnet til kritiske strømafbrydelser, som vi synes er en pæn funktion. Der er tidspunkter, vi kan vente på support og tidspunkter, hvor vi ikke kan, og det er usædvanligt at få den mulighed som den.

Det har et chatvindue nederst til højre, som du kan klikke på, når du har brug for hjælp. Du bliver bedt om at søge i dens vidensbase først, men du kan sende et spørgsmål til en repræsentant bagefter. Der er også et supportlink øverst til højre på skærmen, der giver dig en formular til udfyldning.

Vi fandt svaret på vores første spørgsmål i dets vidensbase. Vores andet spørgsmål, om tofaktorautentisering, var ikke derinde, så vi stillede supportteamet. Vi fik næsten øjeblikkeligt svar, men det spurgte, hvad tofaktorautentisering var.

Vi prøvede at forklare kort, men en mere grundig forklaring er tilgængelig i vores artikel om tofaktorauthentificering.

Efter en hurtig chat fortalte repræsentanten os, at funktionen ikke var tilgængelig. Seks minutter er en fremragende responstid for en teknisk undersøgelse, især fordi vi spurgte uden for New Zealands åbningstider.

Hvis du følger efter en anden service, der hurtigt svarer på anmodninger, skal du læse vores monday.com-gennemgang. monday.com svarede på os på imponerende fire minutter, da vi bad om hjælp.

ProWorkflows supportside har også et dusin YouTube-videoer, der viser dig, hvordan du gør forskellige ting, hvoraf de fleste er ganske grundlæggende. Der er omkring 180 videoer på dens kanal.

De er kun et minut eller to lange, men der er nogle få, der løber over en halv time og går i mere dybde. Selv de korte har dog meget indhold, og med så mange af dem er det mere end sandsynligt, at du finder et nyttigt, hvis du sidder fast.

ProWorkflow får en stærk score her. Det har masser af indlæringsmuligheder, og dens support reagerede hurtigt på vores undersøgelse.

Afsluttende tanker

ProWorkflow er et nyttigt, forretningsfokuseret værktøj med en masse funktioner. Der er ikke meget galt med det, og det har nogle gode måder at spore din virksomhed på.

Dens support er hurtig, og det har masser af læringsmaterialer til rådighed for at hjælpe dig. Som de fleste værktøjer har dets interface nogle få vedligeholdelser, men det er generelt behageligt at bruge.

Hvis du er en individuel freelancer, har det en plan for dig, men samlet set føler vi ProWorkflow er en god pasform for ledere, der ønsker at holde øje med detaljerne i deres projekter. Det vil også være nyttigt for dem, der håndterer pungestrengene og ønsker at spore omkostningerne. Vores cloud-regnskabsartikler kan også hjælpe med det.

Hvis du har prøvet ProWorkflow, så lad os vide, hvordan din oplevelse var, og om du er enig i vores vurdering i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.