SecureSafe-gennemgang – Opdateret 2023

SecureSafe anmeldelse

SecureSafe er næsten udelukkende rettet mod mennesker, der ønsker at gemme små filer og adgangskoder sikkert, og det ser ud til at ønske at gå rundt om adgangskodeadministratorer og sikre lagring samtidigt. Vi må sige, at resultaterne er temmelig blandede, som du kan læse i vores fulde SecureSafe-gennemgang.

Cloud Storage Anmeldelser

SecureSafe blev lanceret i 2008 af det Zürich-baserede selskab DSwiss AG. Det skaber digitale hvælvinger, der giver stærk online sikkerhed, så det er ikke overraskende, at det har unikke funktioner, der gør det adskilt fra andre leverandører af skylager. I denne SecureSafe-gennemgang vil vi se på dem samt tjenestens andre funktioner.

Som navnet antyder, sætter det sikkerhed først, hvilket kan gøre det egnet til at konkurrere med vores mest sikre cloud-lagringstjenester som også Schweiz-baserede Tresorit (læs vores Tresorit-anmeldelse).

SecureSafe er ikke ligesom mainstream cloud-lagringstjenester, da det ikke tilbyder meget plads, kraftfulde delings- eller samarbejdsindstillinger. Snarere vil SecureSafe appellere til brugere, der har brug for at gemme små filer og adgangskoder sikkert. Hvis det fascinerer dig, skal du læse videre, da vi vil dække begge kategorier i detaljer. Ellers kan du se vores liste over de bedste cloud-lagringstjenester.

Alternativer til SecureSafe

Styrker & Svagheder

Funktioner

Cloud-lagringstjenester giver dig mulighed for at udvide ud over din harddisks muligheder og samarbejde med andre. SecureSafe til personlige brugere fungerer imidlertid ikke sådan, fordi det er lagerplads er begrænset.

Det er mere som en lille pengeskab, hvor du sikkert kan gemme dine filer og adgangskoder. Hvis du har brug for at forbedre dit teamwork, skal du læse vores bedste cloud-opbevaring til samarbejdsartikel. Hvis du leder efter en service med meget lagerplads, skal du læse vores bedste cloud-lager til store filer.

sikker-safe-hold-safe-creation

Dit “team safe” giver dig mulighed for at overføre data sikkert til andre teammedlemmer. Det har mange sikkerhedsprotokoller, som vi vil tale om mere i sikkerhedsafsnittet.

sikker-safe-passwords-safe-1

SecureSafe indeholder en adgangskodemanager, der giver dig mulighed for at importere dine adgangskoder i en .csv-fil eller tilføje adgangskoder manuelt. Når du først har gjort det, kan du kopiere dit brugernavn eller din adgangskode med et enkelt klik eller åbne et websted, der er tilknyttet dem, og SecureSafe kopierer din adgangskode til udklipsholderen, så du kan indsætte.

sikker-Safe-adgangskoder-add

Du kan opdele dine adgangskoder i kategorier og se styrken på hver enkelt adgangskode. Vi kan godt lide den funktion, men den stemmer ikke overens med de bedste adgangskodeadministratorer.

sikker-safe-mail-i

Hvis du har brug for at beskytte din e-mail, kan du bruge Mail-In, som giver dig mulighed for at sende e-mails, inklusive vedhæftede filer, direkte til din private pengeskab. Du skal bare angive din Mail-In-e-mail-adresse og sende e-mail til den; alternativt tjek vores guide til, hvordan du krypterer dine e-mails.

Når posten er sendt, vil den være i dit pengeskab. Du kan indstille underretninger til at modtage en med det samme, når en e-mail er ankommet eller en gang om dagen, ugen eller måneden. Mail-in’s standardvisning viser alle filer, men du kan filtrere den for kun at se dokumenter, hvis du vil. Du kan dog ikke filtrere efter andre filtyper.

  HiDrive-gennemgang - Opdateret 2023

Hvis du arbejder med en masse .pdf-filer og -billeder, kan du bruge den indbyggede .pdf- og billedviser til at få vist dem online, hvilket gør downloading af dem unødvendig.

SecureSafe-funktionsoversigt

SecureSafe-logowww.securesafe.com

Start fra $ 150 per måned for 1 GBAlle planer

Synkronisere

Synkroniser mappe

Blokniveau-synkronisering

Selektiv synkronisering

Båndbreddestyring

Synkroniser enhver mappe

Fildeling

File Link Sharing

Link adgangskoder

Datoer for udløb af link

Mappedeling

Mappetilladelser

Link Downloadgrænser

Upload links

Produktivitet

Forhåndsvisninger til fil

Rediger filer

Samarbejde i appen

Kontor online

Google Dokumenter

Noter App

Medieafspilning

Mobile apps

Slet filopbevaring

Versionering

WebDAV

Sikkerhed

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
256-bit

Nul viden

To-faktor godkendelse

Serverplacering
EU

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

SecureSafe tilbyder fire planer for private brugere: Gratis, Pro, sølv og guld. Gratis giver 100 MB lagerplads og en adgangskodesikker til 50 adgangskoder.

Fra Pro-planen kan du kontakte support, bruge tofaktorautentisering, gemme ubegrænsede adgangskoder og bruge 1 GB lagerplads. Det koster $ 1,50 om måneden.

Sølv er $ 4 pr. Måned og tilbyder 20 GB, ubegrænset adgangskoder og brug af den sikre .pdf- og billedfremviser.

Oven på de tidligere funktioner øger Guld din lagerplads til 100 GB for $ 12,50 pr. Måned og lader dig opgradere den, hvis du har brug for mere.

Mens planerne ikke tilbyder meget lagerplads, er de ikke dyre, så de giver anstændig værdi. Hvis du leder efter planer, der tilbyder masser af billig opbevaring, skal du læse vores bedste tilbud i cloud-lager eller gå direkte til vores Sync.com-gennemgang og pCloud-anmeldelse, da begge er vist på denne liste.

SecureSafe tilbyder også forretningsplaner. Planen for et enkelt gruppeprojekt giver dig 10 GB udvidelig lagerplads til $ 4 pr. Bruger pr. Måned.

Hvis du abonnerer på et firma, får du mere fordel af planen For firmaer. Det tilbyder 100 GB virksomhedsopbevaring og 10 arbejdspladser, som kan øges om nødvendigt.

Begge forretningsplaner har mange funktioner, herunder versionering, medlemsstyring og aktivitetsjournal. Klik her for en fuld liste.

Brugervenlighed

Desktop-klienten følger den fælles synkroniseringsmodel udviklet af Dropbox. Den bruger en synkroniseringsmappe, der viser dit skyindhold og giver dig mulighed for at uploade nye filer ved at kopiere dem til den. Dens systembakkeikon lader dig åbne synkroniseringsmappen hurtigt og justere indstillingerne.

Klienten fungerer desværre på Windows 7 og nyere og macOS, men ikke Linux. Hvis du har brug for cloud-lagring til Linux, kan du finde gode alternativer i vores bedste cloud-lager til Linux-stykke.

sikker-safe-desktop-indstillinger

Med indstillingerne kan du ændre din synkroniseringsfrekvens, og hvor længe før adgangskodesikkerheden låses. Den filsikre aktivitet viser dig en historie med operationer, såsom “Opret lokal mappe,” “download” og “upload.”

sikker-safe-desktop-fil-safe

Du kan få adgang til adgangskodesikkerheden og indstillingerne fra ikonet i systembakken, men du skal navigere til fanen “filsikker” for at åbne dine synkroniserede mapper, hvilket tilføjer et unødvendigt trin. For at undgå det, anbefaler vi, at du tjekker vores Dashlane-anmeldelse eller 1Password-gennemgang.

Grænsefladen er klar og har kontrastfarver, der hjælper dig med at få øje på det, du leder efter. Ikonerne til at vise synkroniseringsstatus for dine filer er dog ikke tilgængelige.

sikker-safe-web-ui

Webgrænsefladen er også attraktiv, klar og intuitiv. Du justeres hurtigt efter det, fordi det ligner en desktopfilhåndtering. Der er en træstruktur til venstre, der hjælper dig med at navigere, en liste over filer til højre og en sidebjælke, der giver dig en opdeling af dine filer efter type. Mærkeligt nok anførte den en .mp4-fil som et dokument.

  4Sync-gennemgang - Opdateret 2023

Et andet underord er manglende evne til at slette filer fra visningen “alle filer”. SecureSafe får dig til at gå til “dokumenter” -visningen for at gøre det. Hvis du gerne vil have en mere intuitiv oplevelse, kan du tjekke vores Google Drev-gennemgang.

Du kan bruge træk-og-slip-funktionen eller en knap til at uploade. Når du uploader til en tom mappe, ser du “træk dine filer hit” i det område, hvor du kan slippe din fil. Det uploades dog ikke, hvis du slipper det under det område. Når det er sagt fungerer knappen som en charme. Hvis du har brug for en mere sofistikeret brugeroplevelse, kan du finde ud af mere i vores Dropbox-gennemgang.

Mobilappen er tilgængelig til Android og iOS. Det er let at bruge og viser de nødvendige oplysninger på en klar måde. Det giver dig adgang til og forhåndsvisning af .pdf-, video- og tekstfiler, men ikke Office-dokumenter. Du kan også uploade fotos, videoer og dokumenter.

Det har også en automatisk udfyldningstjeneste, der udfylder dit brugernavn og din adgangskode, når du logger ind på en app eller et websted. Du er dog nødt til at scanne dit fingeraftryk for at bruge det, ligesom med LastPass (læs vores LastPass-anmeldelse).

Filsynkronisering & Deling

Filsynkronisering og deling er vigtige funktioner i cloud-lagringstjenester. SecureSafe udfører et anstændigt job med deling, men ikke synkronisering. Du kan dele dine filer ved hjælp af SecureSend-funktionen ved at højreklikke på dem og vælge “send sikkert”, men du kan ikke gøre det med mapper.

sikker-safe-secure-sende

Du kan vedhæfte en meddelelse til modtageren og indstille en linkudløbsperiode mellem 10 minutter og en måned. Hvis du er en sølv- eller guld-abonnent, kan du vedhæfte en adgangskode til linket og modtage en anmeldelse, når det først bruges.

Du kan se dine delinger på siden “sendt”. Den viser modtagerens e-mail-adresse, udløbsdato for dit link, antallet af downloads og giver dig mulighed for at fjerne din deling. Der er dog tjenester, der tilbyder flere muligheder for deling. Læs vores bedste skylager til delingsartikel, hvis det er det, du har brug for.

sikker-safe-sync-mappe

På skrivebordsklienten kan du indstille et synkroniseringsinterval, der kan være så kort som fem minutter eller så længe som otte timer. Du kan kopiere filer til din synkroniseringsmappe, men de starter ikke automatisk synkronisering uden for det interval, du har angivet. Du skal trykke manuelt på “synkronisering” -knappen i fanen “filsikker”.

Manglen på ikoner, der viser status for dine filer, gør det svært at finde ud af, hvad der er og ikke er blevet synkroniseret.

Hastighed

Det tog gennemsnitligt et og et halvt minut at uploade en 60MB-fil, hvilket er lig med den teoretiske tid, det skulle tage. Vi brugte en WiFi-forbindelse fra Beograd, Serbien med en uploadhastighed på 5 megabits per sekund og en downloadhastighed på 102 Mbps.

Synkronisering på blokniveau fremskynder overførslen af ​​filer, der allerede er uploadet ved kun at overføre den ændrede del, men desværre leverer SecureSafe den ikke. For fantastiske fagsynkroniseringsfunktioner skal du vælge en af ​​tjenesterne på vores bedste cloud-lager med synkroniseringsliste.

  ThunderDrive-gennemgang - Opdateret 2023

Sikkerhed & Privatliv

Online sikkerhed er en vigtig faktor, når du bruger skylagring. Den bedste beskyttelse mod hackere, der stjæler din adgangskode, mand-i-midten-angreb og ransomware er kryptering i ro og ved transit og god datasentre-sikkerhed. Det er endnu bedre, hvis det bruger privat, ende-til-ende-kryptering for at beskytte dit privatliv.

SecureSafe sørger specielt for at give stærk sikkerhed. Det bruger AES 256-bit til at kryptere dine filer før upload og hvile, såvel som SSL med samme krypteringsniveau under transit.

Du kan endda forhindre adgang til dine filer ved at indstille krypterede filer til kun at være tilgængelige, når du er logget ind. Når du logger ud af skrivebordsklienten, ser dine krypterede mapper tomme. Det er en nyttig funktion, hvis nogen for eksempel stjæler din bærbare computer.

Tjenesten har en flerlags kryptografisk arkitektur, der er åben tilgængelig og er testet af tredjepart.

sikker-safe-lokal-kryptering

For maksimal sikkerhed og fortrolighed gemmer SecureSafe aldrig din adgangskode. Det betyder, at det er nul-viden kompatibelt, så ingen ansatte kan læse dine data. Ulempen er, at tjenesten ikke kan nulstille din adgangskode, hvis du mister den.

Dine filer gemmes i to datacentre i Schweiz. Den ene er placeret i en tidligere militærbunker dybt i bjergene. Fordi de er i Schweiz, falder dine filer under beskyttelsen af ​​schweiziske personlige love, som er blandt de bedste i verden.

Filer kopieres tre gange og gemmes i begge datacentre. Centrene anvender 24/7 overvågning og har automatiske alarmer. De gennemgår også ekstern sårbarhedskontrol af førende sikkerhedseksperter for at sikre deres sikkerhed.

SecureSafe tilbyder tofaktorautentisering til at beskytte din konto, hvis nogen stjæler din adgangskode.

Desuden får forretningsbrugere versionering, som giver dig mulighed for at have flere versioner af den samme fil og giver dig mulighed for at hente dine filer, hvis du bliver ramt af et ransomware-angreb.

Support

Der er ikke noget brugerforum at konsultere, men der er nyttige videovejledninger og en klar FAQ. Pro-, sølv- og guldabonnenter kan sende e-mails til support ved hjælp af supportformularen. Du kan indstille dit abonnementsniveau til Pro, selvom du bruger den gratis plan, så vi prøvede det og fik et svar en dag senere.

sikker-safe-support-formen

Chat og telefonstøtte er ikke tilgængelig, så hvis du har en nødsituation, vil du sidde fast og vente på en e-mail.

Dommen

SecureSafe er en interessant service med et par nye funktioner – team- og password-safes – men det er ikke konkurrencedygtigt med andre tjenester, når det kommer til standardfunktioner.

Deling har god indholdskontrol, men mangler deling af mapper, hvilket ville gøre det lettere at dele flere filer. Synkronisering er af lignende kvalitet. Det fungerer godt, men synkroniseres ikke automatisk og kræver, at du gør det manuelt eller venter på, at synkroniseringsintervallet starter. Upload hænger ikke eller hænger, men synkronisering på blokniveau mangler.

Tjenesten skinner dog i én kategori, og det er sikkerhed. SecureSafe har stærk kryptering, tofaktorautentisering, privat ende-til-ende-kryptering og pålidelige datacentre i Schweiz. Hvorvidt en stærk sikkerhed og en rimelig pris er nok til at give tjenesten en prøve, er op til dig. Hvis ikke, anbefaler vi, at du tjekker vores andre anmeldelser af cloud storage.

Hvad synes du om SecureSafe? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me