Sådan flyttes Steam-spil til et andet drev: En 2023-guide

Dagens spil er uapologetisk massive. I gamle dage var spilstørrelser begrænset af deres respektive medium. Med fremkomsten af ​​bredbåndsinternet og digitale downloads har spil dog transcenderet fysiske medier og vokset eksponentielt i størrelse, kun begrænset af harddiskplads og båndbredde.

Det vil sige, der er mange grunde til, at brugere muligvis skal blande deres spil mellem drevene. Uanset om du har brug for at afsætte plads til det nyeste spil, eller du har hentet et nyt drev, er der et par måder at flytte spil rundt i Steam, verdens fremste digitale pc-platform.

Vi vil fortælle dig, hvordan du flytter et spil eller flytter et helt Steam-bibliotek til et andet drev. Hvis du lige har fået en ny harddisk, skal du læse vores vejledninger om, hvordan du tørrer en harddisk, og hvordan du opdeler en harddisk for at komme i gang.

Opret et nyt Steam-bibliotek

Først skal du oprette en ny mappe til dine Steam-spil, som er en ligetil proces.

Trin 1: Når Steam-klienten er åben, skal du klikke på “Steam” i yderste venstre hjørne. Vælg derefter “indstillinger” i rullemenuen. Dette åbner et separat vindue.

Steam-indstillinger

Trin 2: Klik på “downloads” i det venstre vindue i venstre vindue. Klik derefter på “Steam-bibliotekmapper” i højre rude mod toppen. Processen vil se sådan ud:  

Damp-downloads

Trin 3: Derfra skal du klikke på “tilføj bibliotekmappe” og derefter navigere til det tilsvarende drev og klikke på “tilføj ny mappe.” Giv biblioteket det navn, du vil. Når du har gjort det, skal du klikke på “vælg” for at føje det til dine Steam-bibliotekmapper.

  Sådan ser du Harry Potter: Your Marauder's Map for 2023

Damp-Bibliotek

Flytning af spil til et nyt bibliotek

Nu hvor vi har oprettet et sekundært bibliotek til spil, kan vi begynde at flytte dem.

Trin 1: Højreklik på et installeret spil, og vælg “egenskaber.”

Damp-Properties

Trin 2: Fra pop-up-menuen skal du klikke på fanen “lokale filer”. Gå til bunden af ​​listen under fanen, og vælg “flyt installationsmappe”.

Damp-Move-Install

Trin 3: Et nyt vindue vil bede dig om at vælge et bibliotek, der skal flyttes til, fra en rullemenu. Vælg det bibliotek, du oprettede tidligere, og klik derefter på “flyt mappe.”

Damp-Move-mappe

Det er det. Steam flytter spillets lokale filer til det nye bibliotek, og du får fri plads til det nye spil eller alle disse kat .gifs. Processen plejede at være meget mere trættende, fordi Steam ikke havde en baked-in-funktion til at flytte spil uden at geninstallere dem, så sørg for at du kører den nyeste version af Steam for at nyde disse livskvalitetsfunktioner.

Flytte et bibliotek

Vi har lige dækket bevægelige spil individuelt, men måske skal du flytte et helt bibliotek til et nyt drev. Det er temmelig let at samle en hævende samling af spil, især hvis du har lyst på den uomvendelige flod af Steam-salg. Hej, det sker med de bedste af os. Uanset hvad der er tilfældet, er det enkelt at flytte Steam-biblioteker.

Inden du starter, anbefaler vi, at du foretager en sikkerhedskopi af den Steam-mappe, du flytter, hvis ting løber dårligt. Du kan oprette en kopi til at opbevare lokalt eller bruge Steams backup-funktion.

Trin 1: Opret en mappe med Steam-bibliotek ved at følge instruktionerne ovenfor, og luk derefter Steam-klienten.

  Sådan fjernes blokering af Youku

Trin 2: Gennemse til Steam-installationsmappen, der skal flyttes. Når du er der, skal du slette alle filer og mapper undtagen “Steamapps” og “userdata.”

Damp-Install-Path

Trin 3: Klip og indsæt Steam-mappen i den nye sti, du oprettede. For eksempel kan det kaldes E: \ SteamLibrary

Trin 4: Åbn Steam igen, og log ind, peg derefter Steam til dit nye bibliotek og verificer om nødvendigt spilfiler. Hvis du støder på problemer, kan du prøve at afinstallere og geninstallere Steam. Steam-supportsiden kan også være nyttig.

Steam og skyen

Steam Cloud er fantastisk, og det får os til at undre os over, hvordan vi overlevede den primitive alder for spil, hvor cloud-gemmer ikke eksisterede, og gemme filer var begrænset til en maskine eller hukommelseskort.

Mange, der kender Steam, ved sandsynligvis om Steam Cloud. Det er cloud-lager, der er hostet af Steam, der giver brugerne mulighed for at aktivere cloud-gemme, sikkerhedskopiere og gendanne spil, gemme Steam-brugerindstillinger og lignende. Når det er sagt understøtter ikke alle spil funktionen, især ældre titler.

En arbejdsgang ligger i at bruge en cloud-lagerudbyder, såsom Sync.com, eller en online backup-service, såsom SpiderOak ONE, der ikke begrænser dig til en synkroniseringsmappe. Ved hjælp af en af ​​disse udbydere kan du konfigurere dine egne provisoriske gemte gemme for at sikre, at du bruger den seneste gemte fil i et spil, uanset hvor du spiller.

For at lære mere om, hvorfor vi kan lide SugarSync og SpiderOak ONE, skal du læse vores Sync.com-gennemgang og SpiderOak ONE-anmeldelse.

Afsluttende tanker

De af jer, der har brugt Steam siden før 2023, husker sandsynligvis tediumet med at flytte spil mellem drev og bruge symbolsk links. Heldigvis er det meget lettere at flytte Steam-spil i disse dage, og forhåbentlig har vi demonstreret det.

  Sådan slås Netflix VPN-forbud fra april 2023

Når det kommer til at flytte spil i batches eller flytte biblioteker, kunne Steam forbedres. Selvom der i sammenligning med rivaler som Origin og GOG Galaxy er der lidt at klage over.

Steam er stadig den dominerende platform for pc-spil, så måske kan man forvente at hvile på sine laurbær. Når det er sagt, har Steam bragt livskvalitetsfunktioner til platformen. At være i stand til at fordele dit bibliotek på flere drev uden at geninstallere spil er længe blevet anmodet om, så det er bedre sent end aldrig.

Når det drejer sig om Steam Cloud, skal du grave dig ind i vores bedste cloud-gamingtjenester for at se, hvordan skyen har forvandlet måden, hvor gamers spiller, og hvorfor det er fremtiden. I denne artikel kan du også lære om den relativt nye spillemodel, gaming-as-a-service. For konsoller og skyen, se på vores, hvordan du bruger Xbox sky-opbevaringsguide, eller find ud af, hvad der har den bedre sky.  

Se også vores bedste VPN til spilguide. Med det sagt, så lad os vide, om du har nogen Steam-hacks eller tricks. Giv os en kommentar eller tweet på os. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me