Google Drive i IDrive: un còctel de col·laboració en núvol per al 2023

Quan es tracta d’emmagatzemar els vostres fitxers al núvol, el mercat actual no existeix com a solució general. Sempre haureu d’utilitzar més d’un servei si voleu gaudir del millor de tots els mons.

Cas concret: Google Drive. Tot i que una de les dues o tres millors eines de col·laboració en núvol que s’ha creat mai, Google Drive té moltes mancances quan es tracta de seguretat i rendiment que la fan, de manera que cal que la vinculeu amb un altre servei si no voleu deixar les dades vulnerables..

Un dels millors companys de Google Drive que Cloudwards.net ha revisat mai és el servei de còpia de seguretat híbrida IDrive. Durant aquesta revisió de costat, avaluarem tots dos serveis amb diverses funcions, com ara la còpia de seguretat, la sincronització i la seguretat.

L’objectiu és demostrar que quan es tracta d’emmagatzemar arxius i protegir el disc dur, IDrive deixa Google Drive a la pols.

Visió general de Google Drive i IDrive

Amb la seva àmplia gamma d’aplicacions integrades, Google Drive facilita la feina. Tanmateix, la majoria d’aquestes aplicacions no us costen res, cosa que es combina amb que obteniu 15 GB d’emmagatzematge en núvol gratuït només creant un compte de Google, no és difícil veure per què Google Drive es troba al costat de Dropbox quan es tracta d’un registre total. usuaris.

L’altra raó per la qual Google Drive s’ha tret és que l’emmagatzematge de dades al núvol s’està convertint en una idea molt bona. Significa que no us haureu de preocupar de perdre els fitxers si l’ordinador es bloqueja o si el dispositiu es perd o robat.

El problema de Google Drive és que no fa que es faci una còpia de seguretat del disc dur tan fàcil com podria ser perquè t’obliga a moure qualsevol contingut que vulguis emmagatzemar a una carpeta de sincronització. A continuació, parlarem més sobre com funcionen les carpetes de sincronització.

És aquí on entren en joc els serveis de còpia de seguretat del núvol, diferents dels emmagatzematges en núvol. Aquests serveis utilitzen eines d’escriptori per ajudar els lectors a seleccionar el contingut que volen protegir, alhora que us permetrà mantenir l’estructura del vostre sistema de fitxers. Com que preserven aquesta estructura, són una forma menys pertorbadora de recuperar les vostres dades en cas de catàstrofe.

Fundada el 2003, IDrive ha guanyat el seu lloc com un dels serveis preferits de còpia de seguretat de Cloudward.net a causa de diverses funcions que la diferencien de competidors directes com Backblaze, Carbonite i CrashPlan.

A la part superior de la llista es troba la capacitat d’IDrive de sincronitzar contingut, una característica de productivitat més habitual als serveis d’emmagatzematge al núvol que la còpia de seguretat. Sync us permet saltar d’un dispositiu a un altre i treballar amb el mateix contingut sense haver de confondre’s amb les unitats USB.

Parlarem més sobre la sincronització i moltes altres funcions de Google Drive i IDrive, a les rondes de batalla, que es presentaran a continuació.

Google Drive vs IDrive: les rondes de batalla

Tot i que IDrive no té aplicacions de productivitat integrades, la seva capacitat de sincronitzar contingut el converteix en un company perfecte del núvol per utilitzar al costat de Google Drive.

Per treure el màxim partit als dos serveis requereix una comprensió més profunda d’on es troba cada servei alt i es queda curt respecte de l’altre. Durant quatre rondes d’anàlisi en profunditat, t’ajudarem a aconseguir precisament això.

1

Còpia de seguretat i control de versions

El fet de poder fer còpies de seguretat dels fitxers, així com recuperar la versió anterior, és fonamental si treballa en línia; anem a veure com s’acumulen els nostres dos concursants.

Google Drive

Google Drive és una eina de productivitat integrada per emmagatzemar fitxers al núvol. Moltes persones també l’utilitzen per salvaguardar els seus fitxers més importants. Tanmateix, emmagatzemar fitxers a Google Drive requereix que es traslladin a una carpeta de sincronització del disc dur. Això significa que no podeu reproduir l’estructura de fitxers del dispositiu al núvol.

Les eines de còpia de seguretat dedicades al núvol normalment tenen una eina d’escriptori usada per etiquetar fitxers i carpetes en lloc de forçar-vos a moure-les totes a una carpeta. Google Drive no té cap utilitat. És per això que el valor de Google Drive, tal com parlarem a la propera ronda, té gairebé a la pràctica productivitat laboral.

Per afavorir aquesta productivitat, Google Drive incorpora una funció de còpia de seguretat de fitxers molt valuosa: el control de versions. El control de versions us permet desfer canvis no desitjats i corruptes d’arxius.

Per als tipus de fitxers originaris creats a Google Docs, els usuaris poden tornar a les versions anteriors per un període de temps indefinit. De vegades, Google Drive fusiona versions anteriors per estalviar espai, però d’altra manera no hi ha limitacions.

Per a tipus de fitxers que no siguin nadius, de manera predeterminada, Google Drive manté les versions anteriors fins a 30 dies per revisió. Podeu accedir a versions anteriors d’aplicacions no natives si seleccioneu l’element a Google Drive i feu clic al botó més (tres punts verticals) situat a la part superior de l’aplicació web.

Des de preferències, també podeu estendre el temps que Google Drive manté seleccionades versions de fitxers.

Els fitxers suprimits també es poden recuperar. Quan suprimiu un fitxer, es dirigirà a una paperera. Hauria de romandre allà indefinidament fins que el suprimiu. Si el suprimiu de la paperera, podeu contactar amb un especialista de Drive per intentar recuperar el fitxer.

Nota: hi ha informes de Google que se suprimeixen automàticament els articles escombrats al cap de 30 dies. Tot i això, tinc elements a la meva carpeta d’escombraries que hi són des de fa més de dos anys. Pot ser que Google esborri elements automàticament, però no he trobat cap document que admeti aquesta afirmació.

  Aparició de còpia de seguretat de Cloud: Azure vs Amazon S3 vs Google Cloud vs Backblaze B2

Quant a espai d’emmagatzematge, Google Drive proporciona a tots els titulars d’un compte de Google 15 GB d’espai d’emmagatzematge en núvol gratuït. Més enllà d’això, Google Drive ofereix diversos nivells de pagament.

La flexibilitat del pla de preus és un àmbit on Google realment brilla, especialment amb la seva opció assequible de 100 GB. Aquests plans fan que sigui molt més rendible combinar amb un servei de còpia de seguretat en núvol com IDrive.

Condueixo

A diferència de Google Drive, IDrive es construeix en primer lloc per fer còpies de seguretat de disc dur. Un dels avantatges clau d’utilitzar IDrive per a còpies de seguretat és que us ajuda a gestionar el procés amb una eina d’escriptori plena de funcions.

Des del panell “còpia de seguretat” d’aquesta eina, podeu navegar per l’estructura de fitxers i etiquetar fitxers i carpetes per fer còpies de seguretat.

L’eina també inclou un panell “planificador” per configurar còpies de seguretat que s’executin automàticament. Això és especialment important per als usuaris que treballen amb fitxers grans, ja que l’execució de còpies de seguretat en temps real pot esprémer els recursos del vostre equip.

Si preferiu la còpia de seguretat en temps real, també és una opció. Aquesta característica s’anomena protecció de dades contínua (CDP). Si bé el CDP només s’aplica als fitxers amb una mida inferior a 500 MB, això hauria de cobrir la major part del vostre treball.

L’eina d’escriptori IDrive està disponible tant per a Windows com per a Mac. IDrive també admet còpia de seguretat mòbil per a dispositius iOS (iPhone i iPad), Android i Windows Phone. La majoria dels altres serveis de còpia de seguretat populars tenen aplicacions mòbils per accedir al contingut emmagatzemat, però no us permeten fer còpia de seguretat de les dades del telèfon.

Una altra característica d’identificació una mica única és que us permet fer una còpia de seguretat dels vostres comptes de Facebook i Instagram.

La gamma d’opcions de còpia de seguretat que ofereix IDrive es veu reforçada pel fet que el servei us permet fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats sota un sol compte. Altres serveis de còpies de seguretat de núvol us limiten a un sol dispositiu.

Podeu utilitzar IDrive gratuïtament amb 5 GB d’espai de còpia de seguretat, però és probable que no sigui suficient per protegir completament el disc dur. IDrive ofereix subscripcions tant a 1TB com a 10TB.

A diferència de molts serveis de còpia de seguretat competitius, IDrive no ofereix un pla de còpia de seguretat il·limitada. Tanmateix, aquests serveis solen permetre només una còpia de seguretat d’un dispositiu. La majoria d’usuaris es portaran bé amb només 1TB, fins i tot per a dos o tres dispositius.

Un altre avantatge de fer una còpia de seguretat de IDrive és IDrive Express. Les còpies de seguretat inicials de l’ordinador poden trigar dies o fins i tot setmanes en fer-ho a través d’Internet. IDrive Express és un servei de correu gratuït en el qual l’empresa t’envia una unitat externa de 3TB al correu. Carregueu les dades del vostre dispositiu, envieu-les de nou i IDrive les emmagatzemarà al núvol per a vosaltres.

A més de la còpia de seguretat en línia, l’eina d’escriptori IDrive es pot utilitzar per dirigir contingut etiquetat a una unitat externa. Cloudwards.net recomana incorporar unitats tant en línia com externes al vostre pla de còpia de seguretat. El fet de poder gestionar els dos des de la mateixa eina és un estalvi de temps enorme.

Pel que fa al control de versions, IDrive manté les deu versions anteriors de tots els fitxers amb el seu servei “rebobinatge” IDrive.

Els fitxers suprimits s’envien a una paperera, tal com passa amb Google Drive. No obstant això, se suprimeixen automàticament de les escombraries al cap de 30 dies i no es poden recuperar després.

Revisió de la primera fase

Google Drive ofereix millors opcions de control de versions que IDrive. No obstant això, la versió del fitxer a aquesta escala és millor per a la productivitat del treball que la còpia de seguretat. És la forma perfecta de controlar activament el control del contingut.

Mentrestant, la còpia de seguretat de deu versions d’IDrive funciona de manera especial com a protecció contra les corruptes de fitxers i els errors de l’ordinador. Quan es tracta d’una protecció completa del disc dur, en definitiva no hi ha gaire debat. IDrive està creat per a còpia de seguretat. Google Drive no ho és.

Ronda: Punt de control de versions i còpia de seguretat de IDrive

Logotip de Google Drive
Logotip IDrive

2

Productivitat i col·laboració

Funcionar en línia és el nou normal per a moltes persones: com fan aquí Google Drive i IDrive?

Google Drive

Tot i que Google Drive no s’ha dissenyat per a còpies de seguretat del dispositiu, és una de les millors eines del núvol a l’hora de fer les coses.

Les capacitats de productivitat laboral de Google Drive es basen en un conjunt d’aplicacions natives basades en navegadors anomenades col·lectivament Google Docs:

 • Docs: per a processament de paraules
 • Fulls: per als fulls de càlcul
 • Diapositives: per a presentacions
 • Formulari: per a enquestes i altres formes
 • Dibuixos: per a l’edició d’imatges

Si coneixeu Microsoft Office o iWork, no haureu de tenir cap problema per utilitzar aquestes eines.

A més de les aplicacions natives, Google permet que les aplicacions de tercers s’integrin amb l’espai d’emmagatzematge al núvol. Hi ha centenars d’aquestes aplicacions disponibles, cadascuna de les quals es pot afegir fàcilment des d’un menú desplegable de la barra d’eines de Google Drive.

Alguns exemples d’aplicacions de tercers útils que trobareu inclouen:

 • LucidCharts: per a maquetes
 • SmartSheets: per a la gestió de projectes
 • DocuSign: per a signatures electròniques
 • WeVideo: editor de vídeo
 • Pixlr Editor: editor de fotos
 • CloudConvert: converteix els tipus de fitxer

Si preferiu Microsoft Office que Google Docs, hi ha un complement de Google Drive que es pot instal·lar per desar els fitxers d’Office directament a l’emmagatzematge de Google Drive.

El que fa que Google Drive sigui especialment avantatjós és que les seves integracions d’aplicacions milloren les col·laboracions. Qualsevol tipus de fitxer desat a Drive es pot compartir amb altres. Un cop compartit el contingut, els col·laboradors poden fer modificacions, suggeriments o deixar comentaris dins d’aplicacions integrades.

Quan compartiu contingut, Google Drive genera un enllaç d’URL a aquest contingut. Podeu adjuntar permisos de només visualització o editar aquest enllaç per facilitar col·laboracions. En lloc de crear un enllaç, també podeu convidar a altres usuaris a accedir al contingut emmagatzemat per correu electrònic.

  Una guia per a principiants sobre com funciona la còpia de seguretat del núvol amb Microsoft Azure

Hi ha alguns aspectes clars de seguretat sobre com Google Drive gestiona el compartiment, però. No teniu l’opció de protegir-vos enllaços amb contrasenya ni de donar-los dates de caducitat.

A més, mentre que podeu fer un seguiment de les revisions des de fitxers de Google Docs individuals, Google Drive no us ofereix cap manera general de verificar quins elements heu compartit i quines accions han fet les invitades..

Condueixo

Qualsevol contingut emmagatzemat al núvol IDrive es pot compartir amb altres mitjançant la generació d’un enllaç d’URL. Aquest enllaç pot ser distribuït per correu electrònic, publicat directament a Facebook o Twitter, o compartit manualment (copiar i enganxar).

El contingut compartit es pot concedir permisos de només visualització o d’edició.

En molts aspectes, IDrive gestiona el compartiment de fitxers millor que Google Drive. Per exemple, IDrive us permet protegir els enllaços amb contrasenyes. També hi ha una pàgina “compartida” disponible a través de la interfície web per verificar ràpidament el contingut que heu compartit perquè no el perdeu.

IDrive no us permet establir dates de caducitat per a enllaços com alguns altres serveis al núvol, però, com ara Sync.com o pCloud.

El problema més important amb IDrive és que no té aplicacions integrades, ni natives ni de tercers. Això fa que sigui difícil col·laborar, ja que caldrà descarregar i editar / visualitzar contingut compartit fora de l’ecosistema IDrive.

Revisió de la segona ronda

IDrive podria ser el clar guanyador a la primera ronda, però Google Drive li ha retornat el favor a la segona ronda.

IDrive gestiona l’ús compartit de contingut de manera més segura que Google Drive. Tanmateix, això no és suficient per superar el fet que Google Drive facilita col·laboracions amb la selecció d’aplicacions integrades inigualables per qualsevol altre servei d’emmagatzematge al núvol.

Ronda: Productivitat i punt de col·laboració per a Google Drive

Logotip de Google Drive
Logotip IDrive

3

Sincronització d’arxius

Quan treballeu en molts dispositius, és important que treballeu sempre amb la versió més recent; com fan els nostres dos serveis en aquest sentit?

Google Drive

Instal·lar Google Drive al vostre escriptori crea una carpeta especialitzada del sistema de fitxers anomenada “carpeta de sincronització”. Tots els continguts emmagatzemats en aquesta carpeta no només s’emmagatzemen al disc dur del dispositiu, sinó també al núvol.

Com que aquest procés es realitza en temps real, podeu saltar de dispositiu a dispositiu i treballar amb el mateix contingut sense perdre’s un ritme de temps sempre que Google Drive estigui instal·lat a cada dispositiu. O bé, podeu accedir al vostre contingut mitjançant la interfície web de Google Drive.

Pel que fa a la velocitat de sincronització, Google Drive es compara favorablement amb els seus majors competidors, Dropbox i OneDrive. Per posar-lo a prova, vaig cronometrar les velocitats de càrrega i descàrrega d’una carpeta comprimida de 258 MB composta per diversos tipus d’arxiu.

Temps de càrregaTemps de descàrrega
Google Drive 3:07 0:21
Condueixo 4:11 0:28
Dropbox 4:32 0:20
OneDrive 3:45 0:15

Aquestes proves es van realitzar mitjançant una connexió de banda ampla amb velocitats de descàrrega i càrrega de 160 Mbps i 12 Mbps segons speedtest.net.

Tot i això, aquestes proves només van ser per al moviment inicial del fitxer. Molts serveis al núvol racionalitzen el procés de transferència en curs amb una cosa anomenada “transferències incrementals de fitxers”. Aquest mètode de transferència de fitxers significa que només les porcions alterades de fitxers, en lloc de tot el fitxer, es sincronitzen quan es fan canvis.

Tot i que les transferències de fitxers incrementals són cada cop més habituals, per alguna raó Google encara ha d’implementar-les en la seva arquitectura. Això vol dir que si es treballa en fitxers més grans, la sincronització amb Google Drive serà més lenta del que seria amb serveis com Dropbox, Sync.com o pCloud.

Google Drive us permet augmentar les velocitats de sincronització directament des del vostre dispositiu.

Això és útil si treballeu amb fitxers grans i voleu gestionar els impactes d’amplada de banda que puguin impedir altres activitats.

Condueixo

La majoria de serveis de còpia de seguretat al núvol es mantenen en còpia de seguretat. IDrive és un dels pocs que també incorpora sincronització de dispositius.

El que fa que IDrive sigui especialment convincent és que obteniu una assignació d’emmagatzematge en núvol per a una sincronització que estigui separada de l’assignació de còpia de seguretat. Això vol dir que una subscripció a 1TB IDrive inclou tant 1TB d’espai de còpia de seguretat com 1TB d’espai de sincronització. Al oferir assignacions d’emmagatzematge independents, us estalvia que heu d’intentar fer malabars i prioritats.

La sincronització IDrive funciona igual que Google Drive i altres serveis d’emmagatzematge al núvol creant una carpeta especial al dispositiu connectat al núvol. Per veure com es compara bé, vaig fer les mateixes proves que vaig fer amb Google Drive, utilitzant el meu fitxer de prova de 258 MB:

Temps de càrregaTemps de descàrrega
Google Drive 3:07 0:21
Condueixo 4:11 0:28
Dropbox 4:32 0:20
OneDrive 3:45 0:15

Els temps de transferència de fitxers són una mica més lents, però no tant, que és probable que es noti a menys que treballin amb fitxers realment grans.

La diferència més gran és que IDrive incorpora transferències de fitxers incrementals a la seva arquitectura de sincronització (i de còpia de seguretat). En teoria, això hauria de significar que les sincronitzacions posteriors d’aquest fitxer de 258 MB haurien de ser més ràpides.

Per provar aquesta teoria, vaig fer una petita modificació de la carpeta comprimida que he utilitzat en les proves: he suprimit un dels fitxers que hi havia dins. Els canvis alterats només van trigar 1:34 segons en reflectir-se al núvol.

Tot i que les lliçons d’arquitectura de transferència incremental necessiten fer-ho, podeu accelerar i descarregar velocitats amb IDrive des del vostre dispositiu.

Revisió de la Tercera Ronda

Tot i que la sincronització de dispositius no és l’objectiu principal d’IDrive, també la gestiona molt bé. La compatibilitat amb sistemes operatius multiples, el fet de poder instal·lar IDrive en dispositius il·limitats i el seu ús de transferències incrementals fa que sigui una opció millor per a la sincronització que Google Drive.

Ronda: Sincronització d’arxius Punt per IDrive

Logotip de Google Drive
Logotip IDrive

4

Seguretat i privadesa

Per últim, però no per això menys important, són la seguretat i la privacitat; al cap i a la fi, no voleu que els vostres fitxers siguin de lliure accés per a qualsevol.

  IDrive vs OneDrive: La batalla 2023 entre David i Goliat

Google Drive

A causa que els ciberataques i altres perills que es descarreguen són tan freqüents en aquests dies, cal evitar qualsevol servei en núvol que no incorpori transferències de dades xifrades. Afortunadament, Google Drive no és un d’aquests serveis.

Les dades que es mouen entre el dispositiu i els servidors de Google Drive es troben protegits en un túnel AES TLS / SSL de 256 bits segur mitjançant claus de xifrat RSA de 2048 bits i un secret perfecte de transmissió. A això s’anomena “xifrat en trànsit”.

Google Drive també xifra el contingut en repòs. Els fitxers emmagatzemats es remenen amb AES de 128 o 256 bits, que és el mètode de xifratge recomanat per l’Institut Nacional de Normes i Tecnologia dels Estats Units..

Tanmateix, els vostres metadades de contingut es deixen en text senzill als servidors de Google Drive. Les metadades inclouen noms, mides i cronogrames de fitxers. Si deixeu les lectures de metadades al núvol, podríeu presentar un problema per a alguns usuaris.

El problema més gran amb la seguretat de Google Drive és que Google no ofereix als usuaris la possibilitat d’optar per un xifrat de coneixement zero (o local)..

Google Drive conserva el control complet de les vostres claus de xifratge, cosa que significa que un empleat de Google Drive pot desxifrar i llegir el contingut. També significa que Google pot proporcionar còpies llegibles dels vostres fitxers a empreses de tercers i organitzacions governamentals.

O bé, si Google està piratejat, tècnicament és possible que altres tinguin el control del vostre nom d’usuari i de la vostra contrasenya i, després, inicieu la sessió al vostre compte per accedir al vostre contingut. En no oferir el xifrat de coneixement zero, el fet que Google xifri el contingut en repòs no significa realment.

Google admet la verificació opcional de dos passos, cosa que recomanem que utilitzeu amb aquest servei, especialment. La verificació en dos passos significa que haureu d’iniciar sessió al vostre compte amb la vostra contrasenya i amb un codi de verificació generat aleatòriament al vostre telèfon. L’avantatge d’això és que significa que els hackers que cracken la vostra contrasenya (o la roben a Google) encara no podran accedir a les dades del núvol.

Un altre avantatge amb Google és que van a un llarg termini per mantenir els seus centres de dades protegits. Les mesures de seguretat inclouen:

 • Servidors personalitzats per al control total
 • Difusió i distribució de dades d’usuari a diverses màquines
 • Patrulles a l’interior i videovigilància
 • Seguretat d’alarma biomètrica i làser
 • Certificacions independents de tercers (ISO, SOC, FedRAMP)

Si necessiteu més informació sobre si les mesures de seguretat al núvol de Google compleixen o no les vostres necessitats, el llibre blanc de seguretat és imprescindible.

Condueixo

IDrive xifra les dades tant en trànsit com en repòs. Mentre s’emmagatzema al núvol IDrive, el contingut s’escorça amb AES de 256 bits per evitar que altres persones el puguin llegir. El xifrat en trànsit està garantit amb TLS / SSL. Quan inicieu la sessió a IDrive, les vostres credencials d’usuari també es desplacen en trànsit amb AES de 256 bits.

Tot això s’ajusta a com funcionen Google Drive i la majoria d’altres serveis al núvol. El que distingeix IDrive és que també us permet escollir el xifrat de coneixement zero.

IDrive l’anomena “xifrat privat”, però és el mateix. Amb el xifrat privat, configureu la vostra pròpia clau de xifratge i IDrive mai no sap de què es tracta.

Abans de ser transferits a IDrive, les vostres dades es xifren al vostre ordinador i romanen xifrades a través del trànsit i l’emmagatzematge. L’única vegada que el contingut no es desmunta és quan torneu a accedir-hi a la vostra màquina.

Com que IDrive no pot desenganxar ni llegir les dades, ni les agències governamentals ni els pirates informàtics. És per això que les solucions de coneixement zero són la millor manera de protegir les dades al núvol.

El problema és que si oblideu la vostra clau de xifrat, també perdreu accés al vostre contingut. És per això que és intel·ligent utilitzar un gestor de contrasenyes de núvol com Lastpass.

El núvol IDrive es basa en diversos centres de dades de tot el món per garantir que les vostres dades sempre estiguin disponibles. Els centres de dades s’endureixen per protegir-se tant desastres naturals com provocats per l’home. Les funcions principals inclouen:

 • Terres aixecats
 • Sistemes de control de la temperatura de l’HVAC
 • Racks braçats per protegir-se contra l’activitat sísmica.
 • Sistemes d’última generació d’extinció d’incendis
 • Sensors de moviment i alarmes d’incompliment de seguretat
 • Vigilància de càmera de vídeo
 • Revisions de vulnerabilitat de tercers

IDrive també realitza revisions periòdiques de tercers sobre la seva infraestructura de xarxa per vulnerabilitats.

Ronda de les quatre proves

Tant Google com IDrive ofereixen una forta seguretat del centre de dades per garantir que les vostres dades no es veuen compromeses per amenaces físiques. Xifrant les vostres dades mentre estigueu en repòs i en trànsit, tots dos serveis també adopten les mesures adequades per protegir el vostre contingut de les amenaces cibernètiques.

Si busqueu seguretat total de dades, val la pena tenir en compte seriosament els serveis d’emmagatzematge en núvol que utilitzen xifrat de coneixement zero. Google Drive no és un d’aquests serveis i, probablement, aquest és el motiu més adequat per limitar el seu ús a treballs col·laboratius en curs..

Mentrestant, IDrive és l’eina perfecta per mantenir el vostre contingut segur a llarg recorregut.

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per IDrive

Logotip de Google Drive
Logotip IDrive

5

El Veredicte

Google Drive ha guanyat la seva popularitat perquè és una manera barata, però poderosa, de produir producte de treball. El tipus d’eines disponibles de forma gratuïta amb Google Drive solen costar bastants diners. Per tant, està bé de fer una mica d’atenció sobre les possibilitats.

No deixeu que la vostra eufòria us enganyi. Per molt que sigui Google Drive, IDrive fa moltes coses molt millor. Inclou fer una còpia de seguretat del disc dur al núvol, sincronitzar dispositius i protegir el seu contingut contra els ulls indiscretos.

Si intenteu triar entre aquests dos serveis per a una subscripció 1TB, el guanyador clar és IDrive. Això és perquè els majors avantatges de Google Drive es poden obtenir de forma gratuïta. Mentrestant, fer una còpia de seguretat del disc dur completament requereix espai.

Els dos serveis haurien de tenir un lloc en el futur del dispositiu, però. Seleccionar l’eina de núvol adequada per a la feina adequada pot permetre millorar la productivitat i mantenir-lo segur.

Guanyador final: IDrive

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me