Bedste VPN for Brasilien i 2023: Surveillance Samba

Brasilien er det største land i Sydamerika, og det er hjemsted for en spektakulær natur. Der er Amazonas regnskov, eksotiske strande og mange vidunderlige byer, såsom Rio De Janeiro og dens 98 meter høje Kristus forløser-statue. Uanset hvilken del af Brasilien du udforsker, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Brasilien-valg, mens du er online.

For dem af jer, der ønsker et hurtigt svar, er ExpressVPN den bedste VPN for Brasilien. Der er dog andre valg, så læs videre for at vælge et, der bedst passer til dine behov.

Et virtuelt privat netværk er fordelagtigt på mange måder. For det første sikrer den din forbindelse, hvilket hjælper dig med at holde dig beskyttet mod enhver online farer og overvågning. Det hjælper dig også med at komme omkring eventuelle begrænsninger, f.eks. Geoblocks. Geoblocks kan være en rigtig smerte, især hvis du er i et andet land og finder, at du ikke kan se dit foretrukne show.

Tag f.eks. Netflix. Du er muligvis vant til det amerikanske bibliotek, men Brasiliens Netflix varierer i, hvordan det ser ud, og hvad der er tilgængeligt at se. Heldigvis kan en VPN hjælpe dig med at komme omkring det ved at give dig en amerikansk IP-adresse og få dig til at se ud som om du er der. Ligeledes har du brug for en brasiliansk IP-adresse til Brazillian-biblioteket.

I mange lande er der dog andre begrænsninger at bekymre sig om. Censur er et voksende problem overalt i verden. Kina er en af ​​de værste skyldige. Its Great Firewall blokerer mest indhold og onlinetjenester fra sine borgere, og det giver kun adgang til autoriserede apps. Hvis du planlægger at besøge, skal du bruge en af ​​vores bedste VPN til Kina-valg.

Bedste VPN for Brasilien 2023

Hvad der gør en VPN bedst for Brasilien

Der er visse kriterier, du skal overveje, inden du tager en endelig beslutning om, hvilken VPN du skal bruge til Brasilien. 

Du kan finde masser at vælge imellem på vores VPN-oversigtsliste, men du skal vælge en der har god sikkerhed. Dermed er du sikker mod al cyberkriminalitet og skjult for enhver overvågning. En kill switch er også en god funktion, da det vil frakoble dig fra internettet, hvis VPN mislykkes, og beskytte dine følsomme data.

Hvis du vil torrent, skal du sørge for, at VPN dækker dig, eller du risikerer at komme i problemer med brasilianske myndigheder.

Dit privatliv er også vigtigt. Du skal kontrollere, om VPN-firmaet har en politik, der ikke logger på. Med en på plads kan du være sikker på, at dine online aktiviteter ikke gemmes. 

I tilfælde af, at der er fremtidige blokke til WhatsApp – eller andet indhold og tjenester – er det en god ide at have et stort servernetværk til rådighed. Jo flere servere der er tilgængelige i så mange lande som muligt, desto lettere er det for dig at finde en passende en. Hvis du også vil have adgang til indhold, der er begrænset til Brasilien, skal du VPN for at have servere der. 

Gode ​​hastigheder er fordelagtige, så du behøver ikke vente længe på indholdet skal indlæses. Ubegrænset båndbredde er en anden god funktion. Hvis du ikke har det, rammer du snart grænsen og finder ud af, at VPN ikke længere fungerer. 

Begge disse funktioner er vigtige, hvis du planlægger at streame. Hvis du vil have adgang til Netflix, skal du vælge en, der har det, der skal til for at komme forbi Netflix’s VPN-detektorer. Der er kun få, der har denne kapacitet, men du kan finde nogle dedikerede anbefalinger i vores bedste VPN til Netflix-roundup.

Andre funktioner, man skal kigge efter inkluderer enhedskompatibilitet, dets brugervenlighed og hvor mange samtidige forbindelser det tillader. God kundeservice er nyttigt, og prisen kan svinge din beslutning.

Bedste VPN for Brasilien: ExpressVPN

Vi har valgt ExpressVPN som den bedste VPN for Brasilien. Det nævnes ofte i vores top fem artikler, og det markerer alle kasser til Brasilien også. 

  Bedste Password Manager til iOS 2023: Sikkerhed på farten

ExpressVPN har fremragende sikkerhed, indstillet til 256-bit kryptering ud af kassen. Du kan også øge det, og der er en indbygget kill-switch, der som standard er aktiveret til ekstra beskyttelse. Der findes ingen no-logs-politik, så du kan være sikker på, at dine online-aktiviteter holdes private.

expressvpn review-speed-test

Det har et stort servernetværk, der består af mere end 3.000 servere i 94 lande, så du er bestemt på at finde en, der er passende. Der er også nogle i Brasilien, så du kan få adgang til indhold derfra.

Du har ikke noget problem med indlæsning af indhold, da ExpressVPN har ultrahurtige hastigheder. Faktisk er det den hurtigste VPN, vi har testet, hvilket gør den til den hurtigste VPN for Brasilien. Desuden får du ubegrænset båndbredde, så du ikke behøver at bekymre dig om at ramme en grænse. 

Det er et godt valg til streaming, fordi det kan komme ind i stort set enhver streaming-platform der er, og tjene det den bedste VPN til streaming-krone. Du bliver også dækket, hvis du vil torrent. Læs vores ExpressVPN-gennemgang for at få et bedre kig på tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Du kan bruge ExpressVPN på Windows, macOS, Android og iOS og tilslutte op til fem enheder samtidigt. Der er også browserudvidelser til Chrome, Firefox og Safari. Det er let at bruge og et godt valg for begyndere på grund af dets enkelhed. Men tinkerers kan også ændre indstillinger. 

En praktisk vidensbase er tilgængelig, og der er live chat og e-mail support 24/7. Alle tilbyder god hjælp, men e-mail-supporten er bedst til mere tekniske problemer.

ExpressVPN er dyrt sammenlignet med sine konkurrenter, men den service, den tilbyder, gør det umagen værd. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti på plads, i tilfælde af at du finder ud af, at du ikke kan lide det.

NordVPN

NordVPN er vores andet valg, men bortset fra dets ulempe med hastighed – som vi kommer til om et minut – kan det sammenlignes med ExpressVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN-nedkast.

nordvpn review-server-navigation

Det har en fantastisk sikkerhed indstillet til 256-bit kryptering, men du får også muligheden for at bruge dens dobbelt-hop-servere, som tilføjer forbindelsen endnu mere sikkerhed og er grunden til, at NordVPN giver nogle af de bedste sikkerhed på markedet. En kill-switch er leveret, og den respekterer dit privatliv ved at have en no-logs-politik på plads. 

NordVPN har mere end 5.000 servere i 59 lande, hvilket giver dig masser at vælge imellem. Der er også 25 i Brasilien, hvis du vil have adgang til brasiliansk indhold. 

Dets hastigheder er gode, men de kan blive langsomme, når du bruger fjerne servere. Men det skifter servere hurtigt og leveres med ubegrænset båndbredde. Det kan også komme ind på alle streamingplatforme, og det er et godt valg, hvis du vil torrent, da det er vores bedste VPN til torrenting. Se vores NordVPN-gennemgang for mere information.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Det fungerer med Windows, macOS, Android og iOS. Du kan samtidigt oprette op til seks enheder, og klienterne er lette at bruge. Du kan også downloade browserudvidelser til Chrome og Firefox.

En nyttig vidensbase er tilgængelig til selvhjælp. Der er også live chat og e-mail support døgnet rundt. En af disse muligheder er gode, men live chat giver dig det hurtigste svar.

NordVPNs pris er mere indbydende end ExpressVPN’er, så det kan være en bedre mulighed for dig. De længere planer tilbyder dog bedre værdi end den månedlige plan. Der er et 30-dages refusionsvindue, hvis du ikke kan lide det.

CyberGhost

Næste op er CyberGhost. Det har god sikkerhed, og det leveres med en automatisk kill-switch. Det er fantastisk, hvis du sandsynligvis vil glemme at tænde for den, men du heller ikke kan kontrollere den, så den er permanent tændt. Det fører ikke en log over dine aktiviteter.

cyberghost review-udvidet-ui

CyberGhosts servernetværk er et af de største omkring med mere end 5.000 servere i 89 lande. Der er desuden 28 i Brasilien, så du kan få adgang til brasiliansk indhold. 

Det er hurtigt, men kan ligesom NordVPN blive langsomt over lange afstande. Der er ingen grænser for båndbredde, og det har adgang til de fleste streamingtjenester. Du vil også blive beskyttet, hvis du torrent, og du kan også finjustere serverlisten til dem, der er egnede til torrenting. Se vores CyberGhost-anmeldelse for mere om det.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Det er kompatibelt med Windows, macOS, Android og iOS. Der er browserudvidelser til Chrome og Firefox. Det giver mulighed for op til syv samtidige forbindelser, hvilket er meget sammenlignet med vores andre valg, men ikke helt nok til at gøre top fem i vores bedste VPN til liste over flere enheder. Plus, syv er grænsen for, hvor mange enheder det kan installeres på.

  Bedste VPN for Grækenland 2023

Den har en omfattende vidensbase til hjælp med mindre problemer. I modsat fald er der live chat og e-mail-support. Live chat er tilgængelig 24/7 og er den hurtigste mulighed, men e-mailteamet er bedre, hvis dit problem er mere teknisk.

CyberGhost er en billig service, forudsat at du vælger en langsigtet plan, da den månedlige sats ikke er stor. En gratis syv-dages prøveversion er tilgængelig for Android- og iOS-brugere, og der er også en 445-dages pengene-tilbage-garanti på plads.

VyprVPN

VyprVPN er også et godt valg for Brasilien på grund af dens fremragende sikkerhed. Tinkerers vil kunne lide at lege med indstillingerne, men newbies har heller ikke noget problem med at bruge det. VyprVPN leveres også med sin proprietære Chameleon-protokol, som tilføjer forbindelsen endnu mere beskyttelse. Der er leveret en kill-switch, og der er også en no-logs-politik på plads.

VyprVPN-klient

Dets servernetværk er skuffende sammenlignet med vores andre valg, men der er stadig mere end 700 tilgængelige i 64 lande, hvilket burde være masser. Der er også nogle i Sao Paulo for adgang til brasiliansk indhold.

VyprVPN’s hastigheder er ikke store, men de skal være fine til de fleste aktiviteter. Den leveres med ubegrænset båndbredde og dækker dig, hvis du vil torrent. Plus, det kan komme ind i de fleste streamingtjenester. Vores VyprVPN-gennemgang går mere i detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Du kan installere det på Windows, macOS, Android og iOS. Dens mobile apps er nogle af de bedste tilgængelige og tjener det en plads i vores bedste VPN til Android-stykke. Det er let at bruge, og du kan have op til fem enheder tilsluttet på samme tid, afhængigt af den plan, du vælger.

En vidensbase er tilgængelig, og der er live chat og e-mail support døgnet rundt. Live chat forbinder dig til en bot, men der er en knap, du kan trykke på, der forbinder dig til et menneske i stedet. 

Du kan vælge enten “standard” -planen, som får dig tre forbindelser, eller “premium” -planen, som får dig fem forbindelser og brugen af ​​Chameleon-protokollen. En månedlig eller årlig prisplan er tilgængelig, hvor den årlige plan fungerer bedre på lang sigt. Der er desuden en 30-dages pengene-tilbage-garanti, i tilfælde af at du ikke kan lide det.

Bedste gratis VPN for Brasilien: Windscribe

Vores sidste valg er Windscribe, men det er stadig et værdigt valg. Dens sikkerhed er god og tilpasses, og der er en kill switch, selvom den forvirrende kaldes en firewall. Windscribe har mange privatlivsfunktioner, men det logger nogle oplysninger. Disse oplysninger holdes dog på et minimum, og de kan ikke bindes tilbage til dig.

WindScribe-slider3

Der er mere end 600 servere i 60 lande, og nogle af dem er i Brasilien. Vi må dog påpege, at Windscribe har en gratis plan og en betalt plan, og de brasilianske servere er kun tilgængelige på den betalte plan. 

Den betalte plan giver dig adgang til alle dens servere, og der er nogle andre frynsegoder. Dets hastighed er god, og betalte medlemmer kan nyde ubegrænset båndbredde. Dem på den gratis plan er begrænset til 2 GB pr. Måned, men det stiger til 10 GB, hvis du indtaster en gyldig e-mail-adresse. 

Der er andre måder, du også kan øge grænsen på. Hvis du holder dig med den gratis plan, men ønsker at få adgang til en betalt server, kan du tilføje en placering for $ 1 pr. Måned, og ved at gøre det øger du din båndbredde med 10 GB. Faktisk vil hver placering, du tilføjer på, give dig yderligere 10 GB. 

Du kan også tilføje på Windscribs specielle Windflix-servere, der er bygget til streaming. Betalte brugere får dog alligevel adgang til dem. Læs vores Windscribe anmeldelse for mere om tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide, afskrive

Det har klienter til Windows, macOS, Android og iOS. Der er browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Du vil være glad for at vide, at både den gratis og den betalte plan også får ubegrænsede forbindelser. Dens grænseflade er enkel og nem at bruge, hvilket er godt for begyndere, men mere teknisk sindede kan også tænke på indstillingerne.

  Bedste VPN for Bangladesh 2023: Farer i Dhaka

En vidensbase er tilgængelig sammen med ofte stillede spørgsmål, installationsvejledninger og en subreddit. Der er desuden live chat og e-mail support døgnet rundt. Når det er sagt, kontrolleres live chat af en AI-repræsentant kaldet Garry. Det giver gode svar, men hvis du hellere vil tale med et menneske, kan du indsende en billet til e-mail-teamet.

Windscribs månedlige pris er dyre, men længere planer gør den mere overkommelig i sidste ende. Der er ingen refusionspolitik på plads, men det er fordi du kan teste den med den gratis plan. Når det er sagt, hvis du beder om refusion inden for tre dage efter købet, forpligter de dem med glæde.

Online censur i Brasilien

Brasiliens internet klassificeres som delvist gratis, men der er minimale rapporter om, at onlineindhold blokeres eller filtreres. 

Sociale medier og messaging-tjenester er frit tilgængelige. Den eneste bemærkelsesværdige blokering af en sådan tjeneste er med WhatsApp. Det er blevet blokeret flere gange, men det skyldtes, at det ikke overholdt informationsanmodninger om hjælp til kriminel efterforskning.

Torrent-websteder kan også blokeres efter en retsafgørelse. Der er desuden love, der skal håndtere krænkelse af ophavsret, og nogle mennesker er blevet retsforfulgt for det, så hold det i tankerne. 

Online overvågning i Brasilien

Beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse er en grundlæggende rettighed i Brasiliens Marco Civil da Internet Law, men der er stadig et mandat til opbevaring af data. Under det kræves internetudbydere at føre en fortegnelse over brugernes logfiler i 12 måneder, men det hedder, at logfilerne kun kan bruges til retslige formål.

Lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse er dog godkendt. Den almindelige databeskyttelseslov blev underskrevet i lov i august 2023, som regulerer, hvordan personoplysninger bruges, beskyttes og overføres.

Når det er sagt, er antallet af gratis offentlige WiFi-hotspots steget i landet, men regeringen i byen Sao Paulo godkendte “WiFi Livre Sampa” -planen, som ville lade virksomheder, der leverer offentlig WiFi, samle brugerdata, der blev genereret på sit hotspot til kommercielle grunde. 

Regeringen bruger undskyldningen for større begivenheder og bekæmpelse af kriminalitet for at øge overvågningen. I løbet af 2014 til 2016 brugte forsvarsministeriet 68 millioner brasiliansk real ($ 16,9 millioner) på overvågningsudstyr. 

Brasils forfatning tillader ikke anonymitet online, og domstole forventer i det mindste at være i stand til at identificere en person gennem deres IP-adresse. Selvom der ikke er rapporter om VPN’er, der er forbudt eller blokeret, antyder dette, at de ikke er velkomne. 

Desuden kræves det, at enkeltpersoner registrerer deres rigtige navne, når de køber en mobiltelefon eller får adgang til private internetforbindelser.

Ytringsfrihed online i Brasilien

Ytringsfriheden er fastsat i forfatningen, men der er nogle begrænsninger. Borgere kan generelt diskutere følsomme eller politiske emner, men valgperioder kan skabe en anden atmosfære. 

Ærekrængelse og blasfemi er strafbare handlinger. Fornærmelse eller fornærmelse af andres værdighed kan resultere i en bøde eller op til seks måneders fængsel. Kritiske stillinger kan fjernes, og journalister står overfor trusler, chikane og vold for deres arbejde, især hvis det involverer korruption eller kriminalitet. Mange er også dræbt.

I et eksempel blev en kritisk radiopræsentant skudt i sit hjem efter at have gentagne gange truet. Undersøgelser af mordet fandt, at en lokal politiker havde beordret mordet.

Cyberkriminalitet i Brasilien

Brasilien er et øverste mål for cyberkriminalitet. Det blev klassificeret som verdens næst mest målrettede land i en rapport fra Akamai. Der er gjort en indsats for at øge cybersikkerheden. En national Cyber ​​Defense-kommando blev åbnet, og et Cyber ​​Security-topmøde finder sted i 2023.

Stadig kan du ikke helt komme væk fra cyberkriminalitet, medmindre du går offline, og med stigningen i offentlig WiFi er der mere risiko end nogensinde. Offentlig WiFi kan være fyldt med farer, så du skal beskytte dig selv med en VPN samt en anstændig antivirus.

Afsluttende tanker

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at vælge en passende VPN til Brasilien. Med den høje tilstedeværelse af cyberkriminalitet og muligheden for overvågning, skal du vælge en der har god sikkerhed og privatliv. 

Desuden er det en god ide at vælge en VPN, der har et stort servernetværk for at omgå enhver begrænsning. På den måde kan du være sikker på, at du finder en passende. Hvis du vil have adgang til indhold, der er begrænset til Brasilien, skal du også sørge for, at det har servere i landet. 

Vores vinder for Brasilien er ExpressVPN på grund af dens fremragende sikkerhed, respekt for privatlivets fred og det store antal servere. Dets andre funktioner spiller også en rolle i dens gevinst, såsom streamingevne, hastighed og brugervenlighed. Det er en fantastisk VPN, men du kan finde ud af det selv ved at bruge dens 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Har du erfaring med at bruge en VPN i Brasilien? Fortæl os om det i kommentarafsnittet, vi vil meget gerne læse om det. Se vores andre VPN-artikler, mens du også er her. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me