Sådan får du en brasiliansk IP-adresse i 2023: Omdirigerer til Rio

Hvis du prøver at streame din foretrukne brasilianske programmering uden for landet, har du måske bemærket, at du ikke har adgang til den. Det er fordi du kun kan gøre det, hvis du har en brasiliansk IP-adresse, og vi viser dig, hvordan du får en.

Brasilianere, der bor eller rejser i udlandet, ved, hvor begrænsende portugisisk sprogunderholdning, sport og nyheder kan være. Nogle brasilianske websteder kan kun fås adgang via lokale netværksadresser, mens streaming af websteder, såsom Netflix Brazil, begrænser adgangen til indhold med geoblocks.

På grund af licens har Netflix forskellige indholdsbiblioteker i hvert af de 190 lande, hvor det er tilgængeligt, men med en brasiliansk IP-adresse kan du få din ugentlige rettelse på Netflix Brasilien og bruge portugisiske undertekster. Streaming-giganten har dog et system, der vil detektere de fleste proxier eller virtuelle private netværk. Læs mere i vores Netflix VPN-forbudsartikel. 

En IP-adresse fra en anden del af verden vil hindre din adgang til brasilianske websteder, onlinetjenester, såsom bank og endda din yndlingsprogrammering på Globo.

Sådan får du en brasiliansk IP-adresse

Hvordan du får en brasiliansk IP-adresse er dit valg. Du kan tage proxy-ruten – du kan finde vores anbefalinger i vores bedste gratis proxy-guide – men de fungerer ikke altid. Fuldmagter er hverken pålidelige eller sikre, så du overlades til at være sårbar overfor online farer. Plus, det vil være let at spore din aktivitet tilbage til dig, fordi proxy’en ikke beskytter din ægte IP-adresse.

  ExpressVPN VS NordVPN: To titaner kaster i 2023

Den bedre mulighed er at bruge en VPN, der beskytter dig og giver dig adgang til onlinetjenester og websteder anonymt, mens du skjuler din rigtige IP-adresse. Hvis du vil have adgang til Netflix Brazil, har du brug for en VPN, der kan omgå dens VPN-detektorer og filtre, men få er i stand til at gøre det. Du kan lære mere om det i vores Netflix-proxyfejlartikel.

Kort sagt: Brug af en proxy garanterer ikke din sikkerhed online og giver dig sårbar over for online trusler, men en VPN vil beskytte din identitet, sikre din WiFi-forbindelse og give dig adgang til blokeret indhold. Læs vores VPN vs. proxy vs. Tor-artikel for at lære mere.

De fleste af vores bedste VPN-udbydere har opgaven, men nogle få er bedre for Brasilien.

NordVPN

NordVPN er et godt valg for Brasilien. Dets enorme servernetværk inkluderer mere end 5.500 servere og dækker store dele af kloden. Brasilien har 26 af dem, hvilket burde være nok til at få adgang til det indhold, du ønsker. Det opbevarer ikke logfiler, så du ved, at det tager privatliv alvorligt, og det har nogle af de bedste tilgængelige sikkerhed, med dobbelt-hop-servere, der krypterer din forbindelse to gange.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Tidligere

Næste

Nogle af NordVPNs funktioner inkluderer ubegrænset båndbredde, gode hastigheder og hurtig serverskift. Det bringer dig ind i Netflix Brasilien og torrents også. Faktisk gav vi det det øverste sted i vores bedste VPN til torrenting guide.

Du kan installere det på større operativsystemer, herunder Windows, macOS, Android og iOS, og dets klienter er lette at bruge. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig, så du kan prøve den, før du abonnerer. Læs vores NordVPN-anmeldelse for mere information.

  Bitdefender vs Webroot: Rooting Out den bedste antivirus fra 2023

ExpressVPN

ExpressVPN er en fantastisk udbyder og en af ​​de bedste VPN’er. Det er den hurtigste VPN og rangerer først i vores mest sikre VPN og bedste VPN til Netflix-guider. Det har mere end 3.000 servere fordelt på 94 lande på 160 steder, inklusive Brasilien. 

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Ud over det fremragende privatliv og sikkerhed har ExpressVPN ingen problemer med at komme ind i Netflix og vandt i vores bedste VPN til streaming guide. Det kan også sammenlignes med NordVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN vs. NordVPN-artikel.

Du kan bruge det på de store operativsystemer med klienter, der er lette at bruge, selvom du ikke har meget erfaring med VPN’er. Du kan teste den med dens syv-dages prøveperiode, og hvis du ikke kan lide det, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for mere.

CyberGhost

CyberGhost er en anden VPN, der er velegnet til Brasilien. Det har en streng privatlivspolitik og god sikkerhed såvel som et stort servernetværk, der dækker 60 lande, inklusive Brasilien. Læs vores CyberGhost-anmeldelse for et dybtgående kig på tjenesten.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Tidligere

Næste

Det har anstændige hastigheder og ubegrænset båndbredde, og det har adgang til Netflix. Du kan installere det på de fleste større operativsystemer og tilslutte op til syv enheder samtidigt, hvilket gør det til en af ​​de bedste VPN’er til flere enheder. 

En syv-dages prøveperiode er tilgængelig, så du kan teste den selv, og der er en 45-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan falde tilbage på, hvis du ikke er overbevist.

Farerne ved at bruge en brasiliansk IP-adresse

Brasilianske personlige data er ikke beskyttet af lovgivningen, så de nyder ikke fuldstændigt privatliv. Den igangværende WhatsApp-tvist rejser bekymring for privatlivets fred og censur. I 2015 og 2016 blev der indført et midlertidigt forbud mod tjenesten, men den blev hurtigt væltet. Siden da har der været flere blokke for ikke at vende om efterspurgt information i kriminalsager. 

  NordVPN vs TorGuard: To sikre VPN'er Duke It Out i 2023

Andre forsøg fra regeringen på censur og invasion af privatlivets fred inkluderer forslag, der kræver internetudbydere og specifikke websteder at anvende politisk censur. Det ønsker også, at domstole skal have tilladelse til at håndhæve blokke på tjenester og websteder og retshåndhævelse for at identificere brugernes IP-adresser uden retsafgørelser. 

En VPN ville gøre det muligt for brugere at omgå censur og samtidig bevare deres privatliv, hvis sådanne forslag blev gennemført.

Afsluttende tanker

Vi håber, du nu ved, hvordan du får en brasiliansk IP-adresse. Uanset om du vil holde dig opdateret med lokalt tv eller få adgang til din bankkonto, er en VPN den bedste og mest sikre løsning. Ikke kun vil du kunne få adgang til brasilianske tjenester og indhold, men du vil også være sikret beskyttelse. 

Enhver af de tre VPN’er på vores liste vil give dig en brasiliansk IP-adresse og skjule din rigtige placering. De får dig også ind på Netflix. De tilbyder gratis forsøg, så du kan teste dem selv, og pengene-tilbage-garantier, så du mister intet, hvis du prøver dem. 

Hvis du har nogle tip til at få en brasiliansk IP-adresse, skal du dele dem i kommentarfeltet. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me