LogMeOnce-gennemgang – Opdateret 2023

LogMeOnce anmeldelse

LogMeOnce er en funktionspakke, der på trods af sit løfte kommer til kort på næsten alle andre måder. Hovedovertræderen er det smertefulde interface, læst om de andre i vores fulde LogMeOnce-gennemgang.

logmeonce-Slider1

logmeonce-slider2

logmeonce-slider3

logmeonce-slider4

logmeonce-slider5

Tidligere

Næste

LogMeOnce password manager er et værktøj, der er ambitiøst, men det falder fladt på mange områder. Selvom en LogMeOnce-konto giver dig adgang til dine gemte adgangskoder, får brugervenligheden hele processen til at føles som en besvær. LogMeOnce har simpelthen ikke chops til at optjene en plads blandt vores bedste passwordadministratorer. 

I denne LogMeOnce-gennemgang vil vi lede dig gennem vores oplevelse efter at have tilbragt et par dage med tjenesten. Vi nedbryder de mange funktioner, LogMeOnce har at tilbyde, såvel som den sikkerhed, den har på plads. I slutningen afsætter vi vores afgørelse om, hvorvidt passwordadministratoren er det værd eller ikke. 

For de fleste er svaret nej. Selvom funktioner som Password Shock er nye, gør de ikke en forskel i praksis. LogMeOnce er for overvældende til at anbefale, og desværre gør de mange funktioner ikke den rodede brugeroplevelse det værd.

Styrker & Svagheder

Alternativer til LogMeOnce

Funktioner

LogMeOnce har det modsatte emne af Encryptr (læs vores Encryptr-gennemgang), idet adgangskodeadministratoren tilbyder for mange funktioner. Selvom det er svært for os at klage over godbidder, går LogMeOnce simpelthen for langt. Der er for mange ekstramateriale, hvoraf de fleste er unødvendige. 

For at få et reference, vil siden “topfunktioner” i administratoradgangskodeadministratoren tage 53 ark papir til udskrivning. Når du ruller ned ad siden, føles mange af beskrivelserne som noget på et kinesisk engroswebsted med et væld af stockbilleder og Photoshop-grafik, der lægger større vægt på mængden af ​​tjenester end kvaliteten af ​​dem. 

Siden “Prissætning og sammenligning” tilbyder en mere fordøjelig liste over funktioner, der sammenligner LogMeOnces liste med en stak cookies og andre adgangskodeadministratorer med en cracker. 

Næsten alle LogMeOnces ”uovertrufne differentiatorer” har en slags patent bag sig, selv når det ikke giver mening. For eksempel har omfattende tofaktorautentisering en patentsat status, og vi forventer, at den forbliver sådan. 

logmeonce-funktioner-sammenligning

Heldigvis redegøres for standarderne. LogMeOnce inkluderer rapportering, sikre noter, to-faktor godkendelsesindstillinger og en mobilapp. Det inkluderer også support til en række forskellige platforme, herunder Windows og macOS, såvel som de bedste browsere omkring, såsom Chrome, Firefox, Safari og Internet Explorer. 

Problemer med funktionsby

Resten af ​​funktionerne fik os konstant til at skrabe vores chin og spørge “hvorfor?” Ting som Password Shock, der forsøger at skræmme indtrængende, når de får adgang til din enhed, er fint, hvis det er lidt mærkeligt. Problemet er, det er svært at vide, hvilke funktioner du faktisk har adgang til. 

Da vi kommer ind i det næste afsnit, har LogMeOnce en temmelig kort række planer, men forskellene mellem disse planer er, for at være blide, vanskelige at forstå. Ved at vide, hvad der er halve slaget med LogMeOnce. I betragtning af hvor lidt mange af dens funktioner har at byde på, er det ikke en kamp værd at have. 

Det ser ud til, at LogMeOnce gik glip af, hvad det betyder at være funktionstæt. Tjenester som Dashlane og 1Password har en masse funktioner, helt sikkert, men listen er direkte relevant for, hvordan brugere interagerer med softwaren (læs vores Dashlane-gennemgang og 1Password-gennemgang). 

LogMeOnce går derimod glip af nyttige ekstramateriale og erstatter dem i stedet med unødvendige tilføjelser.

LogMeOnce-funktionsoversigt

LogMeOnce-logowww.logmeonce.com

Start fra $ 100per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat

telefon

  Kaspersky Password Manager Review - Opdateret 2023

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan

Prisfastsættelse

Hvis der er noget forsonende ved LogMeOnce, er det, at tjenesten er billig. “Service” er imidlertid et nøgleord her. LogMeOnce Adgangskodestyring er billig, men mangfoldigheden af ​​ekstraudstyr, det tilbyder, er det ikke. Hvis det lyder som passwordadministratoren for dig, gemmer du nogle mønter, men kun hvis du holder dig med en grundlæggende plan.

LogMeOnce tilbyder tre niveauer af service: Premium, Professional og Ultimate. Premium er gratis for altid, men det tilslutter sig ikke LastPass, Bitwarden og KeePass i vores bedste gratis adgangskodeadministrationsguide. 

Den gratis Premium-plan kan gemme dine adgangskoder og tilbyder tofaktorautentisering på dine desktop og mobile enheder. Den mangler dog support til “appliance password”, der ifølge LogMeOnce henviser til login til routere og servere.

Den professionelle plan er bedre, og med kun et buk pr. Måned er den stadig billig. For prisen får du begrænset adgang til nogle af LogMeOnces fremmed-funktioner, herunder planlagt login og Password Shock. LogMeOnce introducerer også produktivitetsdocking i Professional, som du kan lære mere om i det næste afsnit. 

Øverst på området er Ultimate-planen, skønt det kaldes en smule hyperbolisk. Selvom det er mere robust med hensyn til funktioner sammenlignet med Professional, inkluderer LogMeOnce Ultimate ikke alt. Password Shock er stadig begrænset til en håndfuld poster, og du har begrænset adgang til kontoindefrysningsfunktionen. 

LogMeOnce forretningspriser og pakker

Ud over de tre forbrugerplaner tilbyder LogMeOnce også to forretningsplaner: Business og Enterprise. Kører henholdsvis $ 2 og $ 4 pr. Bruger pr. Måned, er forretningsabonnementerne ikke for dyre, skønt de ikke passer til de fleste outfits. 

Selvom forretningsplanerne er robuste i funktioner, er værktøjer som Zoho Vault og OneLogin bedre egnet med hensyn til brugervenlighed (læs vores Zoho Vault-gennemgang og OneLogin-gennemgang). 

Potentielle LogMeOnce-kunder vil utvivlsomt lande på “køb” -siden, som, som vi kommer til i det næste afsnit, er et rod. Vi vil dog gerne påpege det også i dette afsnit. 

På siden “køb” kan du købe et bundt såvel som en af ​​LogMeOnces ekstra funktioner. Denne side tilføjer forvirringen omkring prisfastsættelse, hvor listede priser er forkerte, og nogle “køb” -knapper fungerer ikke. 

Som om LogMeOnces websted ikke er forvirrende nok, er den inkonsekvente prisfastsættelse, den store liste over tilføjelser og manglende afklaring omkring hvad der er inkluderet i din plan nok til at gøre nogen gal.

Brugervenligheden

Dette afsnit er en sludder. LogMeOnce har et af de mest komplicerede websteder, vi nogensinde har set. Ikke kun er udseendet dateret, det passer til lavopløsningsbilleder, stockfotos strækkes til et urealistisk aspektforhold og elementer, der skriker fra de tidlige dage af internettet, men det er svært at komme rundt. 

Endnu mere frustrerende er, at LogMeOnce har tilføjet nye moderne elementer til sit websted, herunder en cookie-advarsel i bunden og live chat-ikon. 

logmeonce-hjemmeside

Det er svært at vide, hvor man skal gå hen for faktisk at købe LogMeOnce. Der er en “køb” -knap i topmenuen, men den fører dig til en kasseside, der skriger “fidus” næsten på enhver måde. Desuden viser denne kasseside ikke alle LogMeOnces planer, men reserverer plads til tilføjelser som Mugshot og af en eller anden grund stemme- og SMS-tofaktorautentificeringskreditter (hvad det end betyder). 

logmeonce-buy-side

Den mere fornuftige produktside er under afsnittet “Priser og sammenligning” under fanen “Produkter”. Der bliver du nødt til at lide under flere af LogMeOnces sammenligninger, men i det mindste kan du se Premium-, Professional- og Ultimate-planerne på et sted med deres tilsvarende priser. 

logmeonce-pricing

Du kan se priserne her, men du kan faktisk ikke tilmelde dig, på trods af den store “tilmelding” -knap, der lever over LogMeOnces lange sammenligning. “Køb” -siden fungerer, skønt den ikke tilbyder hele LogMeOnces plan, selvom du ikke springer over den gratis plan. 

Det viser sig, at du er nødt til at tilmelde dig en konto ved hjælp af “log-ind” -knappen i øverste højre hjørne, ikke ved hjælp af de knapper, der er på produktsiden (e). 

Opera (læs vores Opera-anmeldelse) gav os en fejl, der sagde, at linket forsøgte at åbne en ukendt protokol, i dette tilfælde “ttps :.” Vi kan ikke sige med sikkerhed, men vores bedste gæt er, at linket til tilmeldingsknappen mangler et “h” i begyndelsen, hvilket resulterer i, at det ikke fører nogen steder. 

  Steganos Password Manager Review - Opdateret 2023

Opsætning af LogMeOnce

Selvom du kan oprette en konto og logge på, kan du faktisk ikke få adgang til LogMeOnce, før du er færdig med et par trin. Først skal du installere udvidelsen, der er tilgængelig for Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer og Microsoft Edge. Derefter beder LogMeOnce dig om at installere en lokal applikation, der muliggør sikkerhedskopiering, lokal lagring og importfunktionalitet. 

logmeonce-værktøjer

Bliv dog ikke forvirret (hvis du har nået det så langt, er det usandsynligt); Værktøjsprogrammet er ikke en desktopversion af LogMeOnce. Det er snarere en lokal applikation, der kræves af browserversionen af ​​appen for at få adgang til bestemte funktioner. 

Brug af LogMeOnce produktivitetsdock

Når LogMeOnce er logget ind, byder du dig velkommen med en note om dens “spændende og funktionsrige” nyeste version, der passer til et stykke “velkomst”-Clipart. På denne hovedskærm tilbyder LogMeOnce nogle pile, der forklarer de forskellige ikoner i topmenuen, som i modsætning til resten af ​​interface er velkommen. 

logmeonce-velkomst

Derudover vil LogMeOnce gennemgå en tutorial, der forklarer dens interface, browserudvidelse og hvordan man opsættes. Vi kan faktisk godt lide selvstudiet, da det giver en meget tiltrængt forklaring på LogMeOnces utraditionelle tilgang. Men hvis denne tilgang var anderledes, ville den i første omgang ikke have brug for så meget forklaring. 

logmeonce-tutorial

Desuden tager tutorialet cirka 15 minutter at gennemføre, hvis du gør alt, med en håndfuld reklamer i slutningen. Processen er modbydelig lang og har ingen mulighed for at springe over. Du skal sidde igennem alle faser i processen indtil slutningen. 

Endelig færdig, lander du på din startskærm, hvor du hurtigt kan få adgang til produktivitetsdiagrammer, tofaktorautentisering, passwordadministratoren, din sikre tegnebog og mere. Hvis du har et betalt abonnement, kan du også se LogMeOnce Productivity Dock, som er en macOS-inspireret proceslinje, der beder om en retssag. 

logmeonce-hjem

Meget lidt af grænsefladen er faktisk dedikeret til password manager, som understøtter lagring til adgangskoder, noter og kreditkort. LogMeOnces begrænsede indgangsstøtte viser, hvordan forlagt indsats kan skade mere end hjælp. Sikker på, der er mange andre funktioner, men kernetjenesten, der er adgangskodestyring, mangler inden for en række nøgleområder. 

logmeonce-ny-app

Tænk forskelligt (om brugervenlighed)

LogMeOnce opfordrer sine brugere til at “tænke anderledes” på dashboardet til adgangskodeadministration, som du skal gøre for at vikle dit hoved rundt om tjenesten. Det kan se ud til, at vi har svært ved LogMeOnce, og det er vi, men ikke uden grund. Læsning af andre anmeldelser, LogMeOnce er rost for sine funktioner, men i sammenhæng med brugervenlighed bliver disse irrelevante. 

LogMeOnce er i sin mest fuldt udstyrede konfiguration en kostbar adgangskodemanager. Det kæmper for at tilbyde endda grundlæggende adgangskodestyring under sin overvældende liste over funktioner. Desuden er tilmeldingsprocessen så indviklet, at det er svært at sige, at det er værd at det i første omgang får nogen af ​​disse funktioner. 

Vores største problem kommer dog ned på forlagt ressourcer. Det er klart, at LogMeOnce prøver at skille sig ud fra adgangskodemanager-mængden. Med det mål har det gået glip af mærket. Brug af værktøjet er ud over forvirrende, og den lange liste med irrelevante funktioner distraherer simpelthen fra hvad der ellers er en barebones adgangskodemanager. 

Sikkerhed

Som standardfunktionerne har LogMeOnce meget i vejen for sikkerhedsfunktioner. Desværre er de også til skade for tjenesten. I dette tilfælde er det dog værre, da nogle sikkerhedsfunktioner kan give din konto sårbar. 

Fra det grundlæggende er LogMeOnce en leverandør af nul viden, hvilket betyder, at den ikke kender eller gemmer din hovedadgangskode. Det er i det mindste hvad LogMeOnce siger på sin sikkerhedsoversigtsside. Vi kunne ikke finde nogen teknisk dokumentation om LogMeOnces sikkerhedsmodel på trods af, at den hævder at have et whitepaper på sin administrationsoversigtsside. 

Bekymringen her er, at LogMeOnce er baseret i din browser. Den bruger AES til at sikre dine adgangskoder – skønt den ikke definerer nøglestørrelsen – og selvom det er standarden, er der stadig spørgsmål omkring, hvor og hvornår kryptering finder sted (Læs vores beskrivelse af kryptering for mere om det). 

  Encryptr Review - Opdateret april 2023

Desværre har vi ikke nok oplysninger til at bestemme, om LogMeOnce er sikker eller ikke. Alle brikkerne er på plads, men vi kender ikke den kritiske proces med godkendelse og kryptering / dekryptering. LogMeOnce skal give mere teknisk information på denne front. 

Potentielle sikkerhedsmæssige sårbarheder

Som andre adgangskodeadministratorer bruger LogMeOnce din hovedadgangskode til at få adgang til din konto. Du behøver dog ikke bruge en hovedadgangskode. LogMeOnce har adgangskodeløs adgang via et pin-nummer, fingeraftryk eller foto. Selvom det er standard for de fleste passwordadministratorer, har LogMeOnce noget andet. 

Vi kunne finde mest information om PhotoLogin, der bruger et billede, du tager enten med din telefon eller webcam til at godkende dig. Det fungerer dog ikke via ansigtsgenkendelsessoftware. Snarere snap du et foto af dig selv på en enhed og bekræfter på en anden, at det er hvad du forventer. 

Som en form for tofaktorautentisering fungerer det, men ikke som standardgodkendelsesmetoden. Igen, dette er et tilfælde af forplacerede ressourcer, ser det ud til. LogMeOnce kunne tvinge dig til at bruge din hovedadgangskode – det er, hvad enhver adgangskodehåndterer gør – og i stedet bruge kontekstanalyse af din IP-adresse, placering og mere som sikkerhedstiltag. 

Der er også en vis bekymring omkring nødadgang til din konto. LogMeOnce beder om et iboende usikkert sikkerhedsspørgsmål og siger, at det vil hjælpe med kontogendannelse. Hvis dette er den eneste foranstaltning, der er indført for at beskytte dine logins fra alle, der kan finde svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, er det forfærdeligt.

Support

LogMeOnce har en dateret supportportal, men sammenlignet med den almindelige webside ser den moderne ud. Som et åndedrag af frisk luft er supportportalen let at komme rundt på trods af dens Vista-æra følsomhed. Der finder du en ofte stillet spørgsmål, videotutorials, hjælp til erhvervskunder, feedback og billetformularen. 

logmeonce-support-center

Kontakt er kun begrænset til e-mail, skønt den overvåges døgnet rundt. Heldigvis behøver du ikke en konto for at nå ud til LogMeOnce. Kontaktformularen beder om din e-mail-adresse, nogle enhedsoplysninger og en beskrivelse af dit problem. Til vores store overraskelse kom LogMeOnce tilbage til vores forespørgsel inden for et par timer. 

logmeonce-kontakt-side

Til selvhjælp giver LogMeOnce en FAQ, som er temmelig tæt. Selvom individuelle emner aldrig kommer for langt i detaljer, er der mange artikler tilgængelige. Der er dog en håndfuld artikler, der ikke giver mening. Tag denne fejlfindingsartikel om, at du ikke kan logge ind på din LogMeOnce-konto: 

logmeonce-stand-til-login

LogMeOnce råder dem, der ikke er i stand til at logge ind, for at besøge login-siden og forsøge at logge på. Visse artikler har den samme asinin-behandling, hvilket afspejler niveauet af uoverensstemmelse, der ses på hovedsiden. 

LogMeOnce-videotutorials

LogMeOnce tilbyder videotutorials, og selvom de er anstændige, er de dateret som hovedwebstedet. Den seneste upload var for to år siden, som opfyldte lanceringen af ​​LogMeOnce version 6. Selvom de seneste uploads vises i HD, er mange af de ældre emner begrænset til standard definition. 

logmeonce-video-tutorials

Selvom vi sætter pris på at tilbyde videotutorials, er mange i desperat behov for en opdatering. Ligesom supportartikler tillader konsekvente opdateringer information at forblive relevant og hjælpsom. På mange af de gamle videoer bruger LogMeOnce forældede versioner af softwaren, hvilket kan føre til forvirring.

Dommen

LogMeOnce er et produkt, der ikke giver mening. Selvfølgelig, det tilbyder gratis adgangskodestyring, men i betragtning af hvor indviklet tilmeldingsprocessen og brugergrænsefladen er, er besværet ikke det værd. Der er andre tjenester – gratis – der tilbyder en strømlinet tilgang med en mere relevant funktionsliste. 

Det er let at afskrive LogMeOnce som en passwordadministrator, der er for ambitiøs, overdrevet med ekstra funktioner. Vores test viser det. På grund af fokus på ekstramateriale tilbydes mange kernefunktionaliteter ikke, som support til brugerdefinerede poster. I lyset af det er det svært for os at anbefale LogMeOnce til nogen. 

Hvad synes du om denne LogMeOnce-gennemgang? Skal du give LogMeOnce et skud? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me