Bedste nul-viden Cloud-opbevaring i 2023: Sikkerhed først

Lover, projekter og forskrifter overalt i verden gør privatlivets fred til en luksus. Den største blandt de lande, der implementerer sådanne love, er den amerikanske onkel Sam har PRISM-projektet, USAs Patriot Act og CLOUD Act. Det amerikanske nationale sikkerhedsagentur har ikke noget imod at bruge disse love, så det er vigtigt at have den bedste cloud-opbevaring med nul-viden til at beskytte dine filer.

Når det er sagt, er andre lande ikke langt bagefter. Nogle EU-lande handler undertiden uden hensyntagen til dit privatliv. Franskmændene har deres eget spionionsprojekt, og Storbritannien vedtog loven om efterforskningsbeføjelser, som er endnu mere skræmmende end deres amerikanske kolleger.

Du kan læse mere om beskyttelse af personlige oplysninger efter land i vores, hvilke lande der har den bedste guide til cloud-beskyttelse af personlige oplysninger. Canada er ikke på den liste, fordi vi lavede en separat artikel om de stærke privatlivsregler i ahornlandet.

Med god privatlivslovgivning på plads og tilstrækkelig nul-videnbeskyttelse, hjælper cloud-lagringstjenester dig med at rydde plads på din harddisk ved at flytte dine filer til skyen. Derudover vil dine filer være sikre på harddisknedbrud og funktionsfejl. Det er vigtigt, fordi det ikke er bestemt datagendannelsessoftware, der kan hente dine filer.

Bedste nul-viden Cloud Storage i 2023

Hvad er nul-viden?

Nulkendskab er et alternativt navn til privat kryptering fra ende til ende. Privat betyder, at ingen andre men du kan læse dine filer. Det skyldes, at kryptering udføres på din lokale enhed, før filerne overføres til skyen. Fordi du bruger en adgangskode, som kun du kender til kryptering, kan filerne ikke dekrypteres efter overførsel. Det er den “ende til ende” del. 

Det sikrer dit privatliv, fordi en cloud-lagringstjeneste, der giver nul-viden, ikke kan levere dine ikke-krypterede filer til myndighederne. Når det er sagt, hvis du glemmer din adgangskode, vil cloud-lagringstjenesten ikke være i stand til at nulstille den for dig, og du mister adgangen til dine filer. For at undgå det, skal du bruge en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer til at gemme din adgangskode.

Vi har valgt vores kandidater fra vores bedste cloud-lagringstjenester. Hvis du i stedet leder efter sikkerhedskopi, skal du læse vores liste over de bedste online backup-tjenester. Du kan lære mere om forskellen mellem skylagring og cloud-backup her. 

Inden vi kommer til vores liste over de bedste cloud-opbevaringstjenester med nul viden, lad os definere de kriterier, vi brugte til at gøre det.

Hvad der giver den bedste nul-viden Cloud-opbevaring

Det er klart, at cloud-lagringstjenesten skal tilbyde nul-viden beskyttelse. Vi sørger for, at det er stærkt og ikke har smuthuller, som virksomheden kan bruge til at angribe dit privatliv. 

Stærk skysikkerhed er også et must. Det inkluderer funktioner såsom SSL / TLS-protokollen, der beskytter dine filer under transit, ransomware-beskyttelse og mere. To-faktor-godkendelse, der beskytter din konto, er også vigtig.

Det er bedst at have planer, der giver mere plads til billig. Jo flere planer tjenesten tilbyder, desto bedre er det, fordi det vil være lettere at finde en der passer til dine behov. Hvis du leder efter en hel del, kan du tjekke vores valg af de bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

En fornøjelig og ligetil brugeroplevelse er dejlig at have, fordi det vil gøre din interaktion med cloud-lagringstjenesten meget mere behagelig. En intuitiv og let at bruge interface hjælper med det. Plus, klienter bør arbejde på de mest populære operativsystemer og køre på desktop, web og mobil.

Hvor hurtigt du kan overføre dine filer afhænger af din internetudbyder, cloud-lagringstjenesten og hvor tæt du er på dens server. Jo tættere du er på tjenesten, desto bedre bliver din tilslutningshastighed. Overførsel af mange filer kan beskatte din computer muligvis, så det er godt, hvis en service kan begrænse brugen af ​​systemressourcer. En mulighed for at gashåndtere uploadhastigheden er også god.

1. Bedste nul-viden Cloud Storage: Sync.com

Sync.com blev grundlagt i Toronto i 2011, og dets dedikation til stærk brugersikkerhed og privatliv hjalp det med at placere denne liste og vores sammenligning med cloud-lager. Det er baseret i Canada, så du får fordel af canadiske privatlivslovgivninger.

Det krypterer dine filer ved hjælp af AES 256-bit-kryptering og bruger TLS-protokollen til at beskytte filer, der er under transit til dets servere mod man-in-the-middle-angreb. Tjenesten er nul-viden-kompatibel. Plus, det giver tofaktorautentisering til at beskytte din adgangskode mod hackere, men du skal oprette en stærk adgangskode uanset.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Tidligere

Næste

Sync.coms datacentre bruger RAID-arkitektur til at forhindre serverfejl i at føre til datatab og er SOC 1-certificeret. Takket være disse funktioner er Sync.com øverst på vores mest sikre cloud-lagerliste.

Før du beslutter at abonnere, kan du bruge Sync Starter, en gratis plan, der giver 5 GB lagerplads. Det er ikke meget, men det hjælper det med at gøre vores bedste cloud-opbevaring med store serviceplaner. Det er stadig nok at se, om Sync.com fungerer for dig. Hvis du gennemfører flere trin, kan du få 1 GB ekstra lagerplads. Du kan også tilføje 1 GB pr. Henvisning op til 20 GB.

Der er to personlige planer: Personal Pro 500GB og Personal Pro 2TB. Førstnævnte er $ 49 per år, og sidstnævnte er $ 96 per år. Der er dog ingen månedlige planer. Disse konkurrencedygtige priser gør Sync.coms planer stadig nogle af de bedste på markedet.

Forretningsbrugere kan starte med Business Solo, der leverer 2 TB for $ 96 om året. Business Pro får dig 1 TB pr. Bruger for $ 60 om året. Der kræves mindst to brugere, og der er maksimalt 50. Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du abonnere på Business Pro Advanced-planen, der tilbyder op til 10 TB lagring pr. Bruger for $ 180 pr. År.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Sync.coms desktop-klient er let at bruge. Du kan få adgang til det via proceslinieikonet. Det fungerer på Windows og macOS, men ikke Linux. Hvis du ønsker Linux-support, skal du læse vores bedste cloud-lager til sammenligning af Linux. 

Sync.coms overførselshastigheder er langsommere end gennemsnittet. At dets servere er i Ontario, Canada, og vi var i Beograd, Serbien, da vi udførte test i vores Sync.com-gennemgang, havde noget at gøre med det. Du kan forvente at have hurtigere hastigheder, hvis du er nærmere dens servere.

Hvis overførsel bruger for meget af dine systemressourcer, kan du throttle synkroniseringsprocessen. Der er en mulighed for at begrænse månedlige uploads og downloads, hvis du også har en begrænset dataplan.

Sync.com bruger ikke synkronisering på blokniveau. Det er dog normalt, fordi synkronisering på blokniveau og nul-viden-kryptering ikke fungerer godt sammen.

Sync.com gør et godt stykke arbejde med at sikre brugernes privatliv og sikkerhed, det har billige abonnementsplaner og det er let at bruge, alt sammen hjælper det med at top denne liste.

2. pCloud

pCloud er et Schweiz-baseret firma, men det holder dine data på onkel Sam’s grund. Heldigvis giver det nul-viden kryptering for at afbalancere det. Hvad der dog ikke er så godt ved det, er at du skal betale ekstra for at få det.

pCloud kalder sin private kryptering “pCloud Crypto”, og du skal betale $ 3,99 pr. måned for at bruge den. Vi foreslår, at du får det i betragtning af U.S.’s love og regler. Derudover har vi hørt fra læserne, at pCloud vil gennemgå dine filer for at sikre, at intet overtræder dens brugsbetingelser, hvis du ikke bruger Crypto.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

Som et bevis på dens sikkerhed var pCloud vært for en pCloud Crypto-hacking-udfordring, men ingen var i stand til at fuldføre den.

Udover privat kryptering bruger pCloud TLS / SSL-protokollen til at beskytte filer under overførsel og AES 256-bit-kryptering for at beskytte dem i hvile. Når filer når et af sine datacentre, oprettes og distribueres fem kopier til mindst tre servere. Datacentrene er sikret og overvåget 24/7.

pCloud bruger tofaktorautentificering til at beskytte din konto, hvis nogen stjæler dine legitimationsoplysninger.

Før du abonnerer, kan du bruge den gratis plan, som giver dig en generøs 10 GB lagerplads. Du kan gennemføre flere trin efter registrering for at få yderligere 4 GB gratis lagerplads. Desuden får hver ven du henviser 1 GB ekstra plads op til 20 GB. Takket være det er det øverst på vores bedste skyfirmaer med en stor liste over gratis planer.

Som Sync.com har pCloud kun to personlige planer, men de er konkurrencedygtige. Premium 500 GB-planen er $ 4,99 pr. Måned, og Premium Plus 2TB-planen er $ 9,99 pr. Måned. Hvis du betaler for et år i forvejen, kommer priserne ned til henholdsvis $ 47,88 og $ 95,88 pr. År. 

Hvis du synes, at pCloud er fantastisk, og du vil bruge det i lang tid, skal du købe en livstidslicens, fordi det vil spare dig for en masse penge i det lange løb.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Det er sjovt og nemt at bruge desktop-klienten. Du kan få adgang til det med proceslinjeikonet eller pCloud-drevet i din systemfilhåndtering. Interfacet er noget trist, men det er klart og intuitivt. Det er tilgængeligt for Windows, macOS og Linux.

Hvis du er på en anden computer og har brug for at få adgang til dine filer, kan du bruge webgrænsefladen. Det er hurtigt, har flere funktioner og tilbyder en flydende oplevelse. Det er dog ikke godt at overføre store filer, så du bør bruge desktop-klienten til det.

Mobilappen er også let at bruge. Du kan bruge det til automatisk at uploade fotos og til at afspille lyd- og videofiler. Det er tilgængeligt til Android og iOS.

pCloud holder sine servere i USA, men det presterede meget bedre i vores test end Sync.com. Overførselshastighederne matchede det, vi forventede, i betragtning af vores forbindelseshastighed. Du kan begrænse hastigheder manuelt, hvis pCloud tager for meget af din båndbredde. Læs vores pCloud-gennemgang for at lære detaljerne om vores hastighedstest.

pCloud koster ekstra for nul-viden kryptering, hvilket er den vigtigste grund til, at vi placerede det bag Sync.com.

3. Tresorit

Tresorit er en af ​​de mest sikre cloud-lagerløsninger takket være sin nul-viden kryptering og andre sikkerhedsfunktioner. Det kræver dog, at du betaler mere for at nyde dem.

Tjenesten bruger nul-viden kryptering for at beskytte dit privatliv, TLS-protokollen for at forhindre angreb, der målretter filer under overførsel og AES 256-bit kryptering for at beskytte filer i hvile. Derudover er tofaktorautentisering tilgængelig for at beskytte din konto, i tilfælde af at nogen revner din adgangskode.

tresorit-vs-dropbox-tresorit-desktop

Ingen formåede at knække Tresorit under sin åbne hackingudfordring. Hvis du vil lære mere om Tresorits omfattende sikkerhedsfunktioner, skal du læse dets sikkerheds whitepaper.

Tresorit har sine servere i Microsoft Azure-datacentre i Irland og Holland. Læs vores Microsoft Azure-gennemgang for at lære mere.

Tresorit replikerer dine filer på flere servere i et datacenter for at reducere risikoen for datatab og øge tilgængeligheden af ​​dine filer.

Der er ingen gratis plan, men du kan bruge en gratis prøveversion til at teste den. Den billigste plan er Premium til $ 10,42 per måned for kun 200 GB lagerplads. Solo er den anden personlige plan, og det giver 2 TB plads til $ 24 pr. Måned.

Tresorit har også forretningsplaner. Small Business er $ 20 pr. Bruger pr. Måned og giver dig 1 TB plads til hver bruger. Forretningen har 50 procent rabat på dette tidspunkt, hvilket gør det $ 12 pr. Bruger pr. Måned. Enterprise er $ 24 per bruger per måned og understøtter mere end 100 brugere.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

Tresorit er blandt vores bedste cloud-lagringstjenester, men dens brugeroplevelse er mere kompleks end gennemsnittet. Det skyldes, at du er nødt til at oprette individuelle tresorer for at synkronisere filer. Desktop-klienten fungerer på Windows, macOS og Linux. Synkronisering er kompleks, men desktopklienten er klar og let at bruge. Det er også et af de mest attraktive på markedet.

Du kan bruge Tresorit-webappen til at få adgang til din cloud-lager. Det har et minimalt design, så det er let at navigere.

Tresorits smartphone-app fungerer på Android og iOS. Du kan bruge det til at få adgang til dit lager, arbejde offline og uploade fotos og videoer fra din telefon. Desuden kan du sikre det med en adgangskodelås.

Tresorits uploadhastigheder er gennemsnitlige, men downloadhastighederne er langsommere, end de burde være. Hvis du finder ud af, at Tresorit forstyrrer dit arbejde, eller at du har en begrænset dataplan, kan du begrænse netværksbåndbredden. Du kan læse mere om Tresorit i vores Tresorit-gennemgang.

4. MEGA

MEGA blev lanceret i 2013 af Kim Dotcom, og det er et af de mest kontroversielle skylagringsfirmaer. Det har dog en stærk sikkerhed, der indeholder nul-viden kryptering.

Krypteringsniveauet i hvile er AES 128-bit, som ikke er så stærk som AES 256-bit, men ingen har været i stand til at knække det så vidt nogen ved. Det bruger også TLS-protokollen til at beskytte data under overførslen. Det tilbyder også tofaktorautentisering.

MEGA-Hjemmeside-2023

MEGA har fire planer, men ingen kan matche værdierne for de to øverste tjenester på denne liste. PRO LITE er $ 5,69 pr. Måned og giver dig kun 200 GB lagerplads. For 2 TB lagerplads skal du abonnere på PRO II-planen, der er $ 11,38 pr. Måned. Hvis du betaler for et år i forvejen, får du to måneder gratis.

Hvad der gør MEGA mere lokkende er dens gratis plan, der oprindeligt tilbyder 50 GB ledig plads, men som går ned til 15 GB, fordi 35 GB udløber efter et stykke tid.

Andre grunde, som vi kan lide MEGA

MEGAs desktopklient er attraktiv, klar og forlader dig ikke at skrabe dit hoved. Det fungerer på Windows, macOS og Linux. 

Webgrænsefladen er også brugervenlig og ligetil. Det har en af ​​de bedste træk-og-slip-funktioner, fordi du kan slippe dine filer praktisk talt overalt.

Du har heller ikke problemer med mobile apps. Det er tilgængeligt til Android og iOS. Hoveddelen af ​​skærmen giver dig adgang til dine filer, mens den nederste menu giver dig adgang til chat og kamera, upload og vis delte mapper og dine offline filer. Du kan også indstille appen til at uploade dine fotos og videoer automatisk.

MEGA holder sine servere i Europa, Canada og New Zealand. Det hjalp ikke os med at nå de hastigheder, vi forventede, selvom. MEGA var langsommere end gennemsnittet. Der er desuden en masse kommentarer til vores MEGA-anmeldelse, hvor vi klager over langsomme hastigheder.

5. Woelkli

Woelkli er baseret på Nextcloud, som hjælper dig med at opbygge og vedligeholde din egen skylager. Hvis det interesserer dig, kan du læse vores bedste DIY-lager til opbevaring af cloud-værktøjer. Woelkli opbevarer dine filer i Schweiz, så du kan nyde nogle af de bedste fortrolighedslover i verden. 

Du skal dog ikke stole på disse love, fordi Woelkli har nul-viden kryptering. Woelkli kan ikke gendanne din adgangskode som standard, men du kan slå nul-viden fra, hvis du tror, ​​at du måske glemmer din adgangskode.

Woelkli-hjemmeside-2023

Woelkli bruger TLS-protokollen og AES 256-bit-kryptering, som krypterer dine filer i hvile. For at beskytte din konto bruger Woelkli også to-faktor-godkendelse. Plus, Pro-brugere kan scanne deres filer ved hjælp af ClamAV for at beskytte deres enheder mod trojanere, vira og mere.

Woelklis gratis plan giver kun 1 GB lagerplads, men det er nok til at få en fornemmelse af, hvordan tjenesten fungerer.

Woeklis betalte planer er blandt de dyreste på markedet. For 10 GB lagerplads skal du betale $ 7,54 pr. Måned. Den næste plan, niveau C2, fordobler prisen og øger din lagerplads fem gange til 50 GB. Dens andre planer gør det ikke meget bedre.

Dens forretningsplaner er også dyre og tilbyder ikke tilstrækkelig lagerplads til, hvad de fleste virksomheder har brug for. Den første plan starter ved 10 GB for $ 402.45 pr. År eller $ 33.53 pr. Måned, hvilket muligvis er nok for en enkelt bruger. Niveau C6 leverer 100 GB, men det er $ 8 pr. Måned mere. Den største plan får dig 500 GB og koster $ 83 per måned. Priserne inkluderer ikke en moms på 7,7 procent.

Andre grunde, som vi kan lide Woelkli

Brug af desktop-klienten er ikke ligetil, fordi Woelkli er baseret på Nextcloud. Det kræver, at du installerer Nextcloud og opretter forbindelse til Woelkli. 

Webklienten er dog en anden sag. Det er hurtigt, attraktivt, intuitivt og let at bruge. Smartphone-appen er også let at bruge, fordi den ligner apps fra andre cloud-lagringstjenester. Det giver dig mulighed for at uploade filer, tage et foto og uploade det og uploade indhold fra andre apps.

Dine overførselshastigheder afhænger af, hvor tæt du er på Schweiz. Vores test viste, at Woelkli har hastigheder, der kan sammenlignes med andre tjenester. Som standard begrænser Woelkli ikke båndbredde, men du kan gøre det, hvis du ønsker det.

Vi placerede Woelkli sidst, fordi det er dyrt og ikke ligetil at bruge. Hvis du imidlertid vil lære mere om det, skal du læse vores Woelkli-anmeldelse.

Ærlige mærker: De bedste leverandører af nul-viden-sikkerhedskopiering

Hvis du hellere vil sikkerhedskopiere dine filer og har brug for en service til at hjælpe dig med det, skal du ikke se længere end IDrive, Acronis True Image og BigMIND Home. De er øverst på vores bedste online backup-sammenligningsliste.

IDrive er dog vores topvalg, takket være dens konkurrencedygtige priser, stærke sikkerhed og muligheden for at tage backup af ubegrænsede eksterne enheder. Dets funktioner inkluderer sikkerhedskopiering på sociale medier, netværksfastgjort backup-sikkerhedskopiering og avanceret valgmulighed for planlægning og gendannelse af backup. Plus, ligesom cloud-lagringstjenester, kan det synkronisere og dele filer. Lær mere om IDrive i vores IDrive-gennemgang.

Acronis True Image har stærke sikkerhedsfunktioner inklusive aktiv beskyttelse mod ransomware. Det indeholder også mange værktøjer på sin desktop-klient, der hjælper dig med at administrere din sikkerhedskopi. Du kan også installere tredjepartsværktøjer, sikkerhedskopiere Facebook og Instagram og synkronisere filer. Læs mere om det i vores Acronis True Image-gennemgang.

BigMIND Home giver dig mulighed for at forhåndsvise dine multimediefiler, bruge dens AI-funktioner til at administrere fotos, nyde dens gratis plan og sikkerhedskopi fra andre skytjenester, herunder Facebook, Instagram, Google Drive, Microsoft OneDrive og Dropbox. BigMIND Home giver dig også mulighed for at dele og synkronisere filer. Du kan læse mere om dets mange i vores BigMIND Home-anmeldelse.

Afsluttende tanker

Når det kommer til at beskytte dit privatliv, er nul-viden kryptering din stærkeste allierede. Alle tjenester på vores liste har det, men de er forskellige i andre kategorier. Når det er sagt, har alle en stærk sikkerhed, så du er nødt til at stole på andre faktorer for at træffe din beslutning, især prisen. 

Selvom de to første tjenester, Sync.com og pCloud, er konkurrencedygtige, falder andre bagefter. Det gælder også for hastighed, fordi Sync.com og MEGA er langsommere end gennemsnittet. Sync.com er stadig vores øverste valg takket være dets stærke sikkerhedsfunktioner, gode brugervenlighed, billige planer og canadiske privatlivsregler.

Woelkli er afhængig af stærke schweiziske personlige love, men det hjælper ikke det med at slå de andre tjenester. 

Hvis ingen af ​​tjenesterne på denne liste fungerer for dig, skal du læse vores bedste cloud-lageranmeldelser for alternative ideer.

Hvad synes du om vores valg? Gik vi glip af en service? Hvilken skytjeneste, der beskytter dit privatliv, bruger du? Efterlad dit svar i kommentarerne nedenfor. Tak fordi du læste.