ProofHub Review – Actualització del 2023

ProofHub Review

ProofHub ofereix una llista impressionant de clients: Disney, Nike i fins i tot la NASA es troben entre els seus usuaris. Podem veure per què també: és una eina potent i flexible que encerta molt. Per veure les poques coses que s’equivoquen, llegiu la nostra crítica completa de ProofHub.

millor programari de gestió de projectes

La majoria de projectes fracassen per falta d’un sistema adequat, ens ho explica ProofHub al seu vídeo d’introducció. Les eines de gestió de projectes permeten afegir estructura i rendició de comptes als vostres plans. En aquesta revisió de ProofHub, veurem com es compara amb el millor programari de gestió de projectes.

La pàgina de testimonis de ProofHub està plena d’informes de clients feliços d’una impressionant selecció d’empreses. Té més de 85.000 clients, entre els quals destaquen els gustos de la NASA, Disney i Nike.

El lloc web de ProofHub també ofereix comparacions directes amb diverses altres eines, com Wrike, Trello i Asana. ProofHub encara no ha estat inclòs en les nostres comparacions, però si voleu veure com es configuren aquestes eines les unes contra les altres, feu un cop d’ull als nostres articles, que esperem que siguin més objectius, Wrike vs. Trello i Trello i Asana..

La nostra opinió sobre ProofHub és que es configura bé, amb una forta selecció de funcions i una bona interfície. Vam experimentar alentiments puntuals, però en general va ser correcte. És una opció sòlida i equilibrada, que és bo en la majoria de les coses, però té alguns defectes.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per ProofHub

Característiques

La vista de tasques de ProofHub us permet crear diverses llistes de tasques, omplir-les amb tasques i dividir-les encara més amb llistes de comprovació de subarrendes. Això us permet definir l’estructura dels vostres projectes. És possible que vulgueu oferir a cada membre de l’equip la seva pròpia llista o tenir llistes per a objectius o períodes de temps diferents.

proveshub-Tasques

Podeu canviar l’estat de les tasques fent clic en un cercle sobre cadascuna. Comencen amb un estat “nul”, que no transmet immediatament el que fa el botó d’estat.

Els cercles canvien per “fer” i “fet” quan feu clic al botó, cosa que té més sentit, però no és el millor enfocament per marcar les tasques fora del que hem vist. Doneu un cop d’ull a la nostra crítica d’Asana. Asana et proporciona narwhals voladors i unicorns quan acabes les coses.

provehub-calendar

La visualització del calendari us permet planificar el vostre temps, mostrant-vos les tasques, esdeveniments i fites que s’apropen al proper mes. Podeu veure-ho tot o veure el que us ha assignat o un altre membre de l’equip.

Permisos d’usuari ProofHub

Hi ha una pàgina dedicada de persones on podeu fer un seguiment dels membres del vostre equip i assignar-los a grups. Podeu veure qui ha estat convidat i no s’ha iniciat la sessió, així com revocar les membres. També podeu definir contrasenyes d’usuari directament, cosa que és una característica inusual. Consulteu la nostra forma de configurar un article fort amb contrasenya per assegurar-vos que els trieu amb prudència.

Això vol dir que els comptes dels usuaris estan estretament acoblats al vostre equip, en contrast amb Trello, que fa que els usuaris crein els seus propis comptes i que després s’uneixin a equips que els conviden. Llegiu la nostra ressenya de Trello per obtenir més informació sobre això.

La línia de temps és una finestra emergent a la dreta de la pantalla que registra els canvis realitzats pels membres de l’equip. És fantàstic per veure el que ha estat tot el món i és una bona manera de fer responsables a la gent. Si heu de fer un seguiment quan es registren els canvis, fa que ProofHub sigui una elecció fantàstica.

provehub-gantt

La vista Gantt de ProofHub us permet veure com s’ajusten les tasques i identificar possibles bloquejos de ruta a la vostra programació, així com avaluar l’impacte dels retards. Permet crear dependències. Podeu fer-ho arrossegant entre punts al final de les tasques. També podeu arrossegar tasques per reprogramar-les i organitzar les coses visualment. Pot ser incòmode, però en general funciona bé.

Si voleu utilitzar molt la visualització de Gantt, llegiu la nostra revisió de TeamGantt per obtenir una eina centrada en ella.

Les diferents vistes permeten mostrar tasques de diversos projectes junts, de manera que, si teniu moltes coses en marxa, podreu veure com tot encaixa i es pot veure quan la gent està més o menys ocupada..

Cada usuari obté la seva pròpia pàgina on es mostren les tasques assignades, potencialment a través de diversos projectes. Cadascú també obté la seva pròpia llista de tasques privades, amb el nom divertit de “ràpids”.

ProofHub Notes

ProofHub té un sistema de llibreta que permet fer notes de text i compartir-les amb el vostre equip. Podeu codificar-los també per poder utilitzar-los per obtenir informació crítica i d’altres per a detalls del client o qualsevol cosa que necessiteu. Les aplicacions de presa de notes són una manera fantàstica de documentar el vostre projecte mentre treballeu.

  Revisió de GanttProject: actualització de 2023

Prova de missatgeria

ProofHub fa una bona tasca de comunicació, permetent-te iniciar converses en grup, així com xats privats amb membres de l’equip. Hi ha una aplicació de missatgeria a la part inferior dreta de la pantalla per a xats en viu i hi ha debats que us permeten mantenir converses en curs. Podeu adjuntar fitxers a aquests.

provehub-discussió

ProofHub fa un bon treball de gestió de fitxers. Us permet pujar-les i compartir-les i el visualitzador de fitxers integrat us permet visualitzar imatges i fitxers .pdf. També podeu deixar comentaris sobre ells. Tanmateix, no va reproduir ni els fitxers de vídeo ni àudio que varem penjar i va marcar el nostre fitxer de vídeo amb una nota musical, per la qual cosa no és perfecte. Si emmagatzemeu fitxers multimèdia, el nostre millor emmagatzematge en núvol per a articles de vídeo us ajudaran.

A més de penjar des del vostre ordinador, podeu utilitzar Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive i Box sense necessitat de fer cap configuració.

Integracions ProofHub

Es tracta d’integracions, però la majoria de les que hi ha disponibles es van instal·lar de manera predeterminada al nostre judici i no hi va haver molts extres. No hi va haver cap integració de Zapier, per exemple. Tot i que ProofHub admet una bona selecció de serveis de compartició de fitxers, no hi ha molt marge per estendre-la més enllà del que fa de manera predeterminada..

Afortunadament, és molt. Té moltes visualitzacions i opcions de comunicació i és una bona elecció si voleu mantenir la vostra feina en un sol lloc.

Obteniu 15 GB o 100 GB d’emmagatzematge segons el vostre pla. Estarà bé per a la majoria de la gent, però si treballeu amb vídeo, en voldreu més. Doneu un cop d’ull a les nostres opcions per a articles amb fitxers de grans dimensions per al núm.

Les funcions de seguiment del temps de ProofHub us permeten estimar la durada de les coses i registrar les hores reals dedicades. Això us indica quina precisió heu estat i us pot ajudar a veure cap a on van passar les hores extres i millorar la vostra productivitat en diversos projectes.

datahub-timeheet

Inclou un temporitzador que facilita el seguiment i és fàcil d’utilitzar. Simplement feu clic sobre ella i apareixerà a la part inferior esquerra de la pantalla. Feu clic a “guardar” i podeu assignar el temps de rastreig a un projecte i afegir els detalls necessaris.

Té opcions per importar i exportar dades, però són limitades. Només podeu importar de Basecamp i exportar a un fitxer .html. No hi ha cap opció d’exportar un .csv o cap eina en concret. Llegiu la nostra crítica de Basecamp si voleu utilitzar-la.

Fins i tot ProofHub no pot importar el fitxer .html que exporta, tot i que els codificadors podran extreure’n alguna cosa. A més, només podeu exportar una vegada al dia, de manera que si el suprimiu accidentalment, haureu d’esperar per tornar-ho a provar. L’exportació també requereix un temps, però això no és rar.

El fitxer .html exportat conté una versió completa del mini-lloc web del projecte, però és útil per mirar al seu voltant, si no per importar-los a un altre servei.

ProofHub permet controlar si o amb quina freqüència rebeu notificacions sobre els missatges. També podeu desmarcar la casella de correu brossa, anomenada “actualitzacions relacionades amb el producte” a la pàgina d’opcions.

Informes ProofHub

provehub-informes

La pàgina d’informe de ProofHub us ofereix una visió general dels problemes, mostrant-vos si les tasques i les fites han estat pendents, i també us permet veure què tenen els membres de l’equip a les seves plaques. És útil si voleu saber si alleujar o augmentar les coses.

Si voleu que el vostre equip se senti més com a casa, podeu utilitzar el vostre propi logotip i escollir un color de fons. També podeu triar un tema per a la vostra pàgina d’inici de sessió. Hi ha una selecció molt bona, com ara el tema de l’arc de Sant Martí, amb flotacions de núvols i un arc de Sant Martí animat.

proveshub-Tasques

Podeu escollir un nom de domini personalitzat, que és un bon toc.

Si només no podeu esperar fins arribar a l’oficina, ProofHub t’ha cobert amb aplicacions Android i iOS.

ProofHub té una àmplia selecció de vistes, ofereix gestió de dependències i funciona amb diverses plataformes d’emmagatzematge. Podria fer-se amb més integracions, però ofereix molt sense elles.

Vista general de les característiques de ProofHub

Logotip de ProofHubwww.proofhub.com

A partir de 375 dòlars al mes Tots els plans

Funcions de gestió

Tasques

Subtotes

Gestió de la dependència

Fons personalitzats
Color seleccionat

Altres opcions de personalització
Logotip, tema d’inici de sessió, nom de domini

El límit de la mida de l’equip
Il·limitat

Espai d’emmagatzematge
100 GB

General

Pagament
Targeta de crèdit, Paypal, transferència bancària

Accepta criptomoneda

Suport per a sistemes operatius mòbils
iOS, Android

Prova gratuïta
30 dies

Seguretat

Autenticació de dos factors

Xifrat
SSL

Certificació SOC
N / A

Assistència

Xat en directe

Formulari de correu electrònic / contacte

  Revisió Basecamp: actualització 2023

Atenció telefònica

Amabilitat amb l’Usuari

No triguem gaire a començar amb ProofHub. És ràpid i indolor registrar-se per a una prova gratuïta sense necessitat d’introduir els detalls de la targeta de crèdit. Sol·licita un número de telèfon, però no impedeix que pugueu constituir-vos. Se li fan algunes preguntes i se li pot optar per sol·licitar una demostració.

provehub-signup

La sessió d’inici de sessió és molesta perquè heu d’introduir el vostre URL personalitzat abans de la combinació de correu electrònic i contrasenya i podem veure que la gent l’oblida o que no la deixa.

Un cop iniciat la sessió, haureu de triar el vostre esquema de colors, de manera que si no us agrada el que hi ha a les captures de pantalla, és culpa nostra.

proveu-personalitzar

Hi ha una pantalla per convidar els companys de feina, després de la qual se us ofereix un vídeo introductori de quatre minuts.

Un cop a l’eina adequada, es proporciona un projecte d’exemple per mostrar-vos l’estructura bàsica de ProofHub. Inclou llistes de tasques, moltes de les quals coincideixen amb els controls i les funcions del programari. Si hi treballeu tots, tindreu una bona idea de com funcionen les coses al final. Aprendre fent és la millor manera.

El projecte de mostra va incloure comentaris i notes publicades al nostre nom, que vam trobar descarats. Hi va haver una dita que vam recomanar ProofHub, per exemple. Haureu d’acabar la revisió per saber si realment és així.

El projecte de mostra ha deixat de funcionar la segona vegada que vàrem iniciar la sessió. Hem intentat tancar la sessió i tornar-hi però no hem pogut, i hem hagut d’esperar una estona abans de funcionar. Vam comprovar la seva pàgina d’estat del sistema i semblava que tot el lloc web tenia problemes de connectivitat. Això només ens va passar una vegada mentre ho vam provar.

Creació de projectes a ProofHub

La creació de projectes és fàcil. Si teniu diversos similars, podeu crear una plantilla o copiar un projecte existent quan hagueu de duplicar la configuració. Malauradament, no s’inclou cap plantilla que us ajudi a començar. Doneu una ullada a la nostra revisió Airtable per obtenir informació sobre una plataforma que els ofereix.

Les tasques són fàcils de crear i ordenar en llistes. Cadascun conté molta informació. A més de la descripció bàsica, se’ls pot donar etiquetes, que mostren la seva prioritat i si estan en curs. Podeu assignar-los a persones, donar-los dates de venciment, fer comentaris i adjuntar fitxers.

La interfície és clara i els controls us conviden a jugar amb ells per veure què fan. Generalment és fàcil esbrinar, però no tan simple com Trello o tan dissenyat com monday.com. Consulteu la nostra eina preferida de gestió de projectes a la nostra revisió monday.com.

De vegades, les coses no van funcionar com s’esperava, però sempre les vam imaginar amb una mica de joc. ProofHub es troba a l’extrem més fàcil de l’espectre a l’hora d’aconseguir les coses.

Usant ProofHub

La navegació és ràpida i els controls responen ràpidament, cosa que no sempre és així amb les eines basades en el navegador i suposa una gran diferència per a l’experiència momentània d’utilitzar-les.

Al web hem vist queixes sobre la lentitud general, però no ho vam trobar. Hi va haver el retard ocasional. Les tasques de ticking van trigar un segon moment i afegir dependències de tasques era maldestre.

La disposició es va complicar en canviar la mida i restaurar la finestra. Hi ha altres passos errònics. Tenir dos menús “gestionar” amb la mateixa icona sembla innecessàriament confús.

Els atractius temes d’inici de sessió són fàcilment perduts a la pàgina “administrar el compte”. Si obriu aquesta pàgina, seleccioneu automàticament la casella de selecció d’accés a l’adreça IP restringida, que us impedeix tancar-la si feu altres canvis sense desmarcar-la. Això és maldestre i fa que dues funcions importants siguin incòmodes.

En una ocasió, la finestra del temporitzador de ProofHub va desaparèixer mentre aparentment continuava funcionant i els menús del programa van deixar d’obrir-se correctament en un moment..

En general, però, ProofHub té una bona puntuació. Els seus problemes puntuals es superen per la seva interfície d’usuari generalment de gran qualitat i de lectura.

Cost

La majoria de serveis de gestió de projectes cobren l’usuari, però ProofHub adopta un enfocament diferent. Pagueu una tarifa plana i podeu afegir tants usuaris com vulgueu als vostres projectes.

Es presenta en dues versions. El pla bàsic és de $ 45 al mes i us ofereix les característiques bàsiques del vostre equip. El pla de control final té moltes funcions addicionals, com ara el control de xarxa, la personalització del rol i l’exportació de dades. També obté assistència prioritària.

El pla Ultimate Control té un cost de 89 dòlars mensuals en el moment d’escriure, que suposa un descompte sobre el preu habitual de 150 dòlars mensuals. Aquesta és una de les ofertes més barates i és molt bona si teniu un equip de mida moderada a gran.

Les entitats sense afany de lucre poden estalviar encara més amb un descompte del 20 per cent, així que poseu-vos en contacte amb ProofHub per esbrinar si us califica. També és possible que vulgueu consultar la revisió de FunctionFox perquè aquest servei té descomptes per a educadors i sense ànim de lucre.

  Revisió de ClickUp: actualització 2023

Si voleu provar-ho, hi ha una prova generosa de 30 dies que us permet fer-ho. Si us registreu després, podeu pagar amb targeta de crèdit o PayPal, així com per transferència bancària amb facturació anual.

ProofHub és barat, té una prova gratuïta llarga i molts descomptes i formes de pagar. Com a resultat, és una bona opció si busqueu una eina de baix cost per a un equip de mida mitjana i gran.

Si no teniu tanta molèstia de veure les cadenes de la bossa, consulteu la nostra revisió de Aha per obtenir una alternativa de qualitat però costosa.

Seguretat & Privacitat

La pàgina de seguretat del lloc web de ProofHub ofereix informació sobre què fa per protegir-vos de la ciberdelinqüència, però no ens diu tot el que voldríem saber.

La seva política de privacitat aprofundeix en més detall i es pot llegir i comprendre sense tenir una llicenciatura en dret. ProofHub diu totes les coses correctes, prometent no lliurar les vostres dades a ningú sense cap mandat i informar-vos sobre les sol·licituds de dades si legalment és capaç de fer-ho. Bàsicament diu que no fa res més enllà del que esperaves amb la vostra informació.

Compleix tant amb la UE-EUA. i Suïssa-EUA. marcs de protecció de privadesa i disposa d’un contacte de correu electrònic dedicat si necessiteu posar-vos en contacte sobre com s’utilitzen les vostres dades. Les dades s’eliminen dels seus servidors en un termini de 15 dies després de tancar el compte. La nostra manera de protegir la vostra guia de privadesa parla més sobre com mantenir les vostres dades segures.

ProofHub utilitza SSL per protegir les dades en trànsit, però no sabem quina versió té TLS. No xifra les dades en repòs. La nostra descripció de l’article de xifratge té més detall sobre el tema que ProofHub.

Ens vam adonar que la seva funció d’exportació .html produïa un fitxer que ens permetia descarregar fitxers del seu servidor sense tornar a introduir una contrasenya. Ens va semblar generós, però hi ha un equilibri entre seguretat i comoditat. També podríem tancar la sessió del navegador i tornar-hi a entrar sense iniciar-nos de nou.

No té autenticació de dos factors, cosa lamentable. Feu un cop d’ull al nostre article d’autenticació de dos factors per saber per què valorem la funció.

A l’aplicació, podeu personalitzar els rols d’usuari. Podeu configurar una àmplia gamma de permisos i crear rols com cregueu adequats. De manera confusa, no podeu canviar la configuració dels rols predeterminats, però és fàcil crear-ne i assignar-ne de nous. Aquesta és una característica potent per controlar la manera en què el vostre equip interactua amb la plataforma.

ProofHub fa els conceptes bàsics, però no supera la milió com algunes plataformes. Si aquest és un tema que us preocupa especialment, llegiu la nostra crítica de Wrike per obtenir més informació sobre una plataforma de màxima qualitat que garanteix la seguretat en línia..

Servei & Assistència

Una icona de signe d’interrogació a la part superior dreta de la interfície de ProofHub us porta a la pàgina dedicada d’ajuda i assistència. Té més de 100 articles que expliquen les diverses funcions i funcions de l’eina. També hi ha diversos vídeos si preferiu aprendre d’aquesta manera.

La pàgina d’assistència inclou un formulari de contacte, adreça de correu electrònic i un gestor de Twitter, que us ofereix diversos mètodes per contactar-vos.

El suport de ProofHub es mostra com a contacte de manera predeterminada a la finestra de xat en directe que utilitzeu per parlar amb els companys d’equip. Tanmateix, vam tenir una sorpresa en intentar fer una pregunta, perquè resulta que al fer clic al contacte d’assistència al sistema de missatgeria només us dirigeix ​​a la pàgina de suport regular, que no té cap opció de xat en directe..

Un botó a la pàgina d’assistència demana quin canal preferiu utilitzar per iniciar una conversa, però només us permet triar: correu electrònic. En canvi, vam fer la nostra consulta a través del formulari de contacte i vam preguntar si hi havia una autenticació de dos factors. Va respondre al voltant de sis hores després, la qual cosa va ser impressionant perquè vam demanar diumenge tard a l’hora dels Estats Units.

Estàvem contents de la resposta ràpida de ProofHub a la nostra consulta i la seva base de coneixement va ser bona, però no ens va agradar la seva inexistent opció de xat en viu.

Pensaments finals

ProofHub té molt a oferir. És fàcil crear tasques i llistes, i ofereix moltes visualitzacions i funcions. Les seves eines de comunicació són bones, i el seu intercanvi de fitxers tampoc és dolent. No és la més forta en seguretat, però és convenient utilitzar-la. Si no és per alguns problemes d’utilització, seria una de les millors eines que hi ha. Tal com és, és una elecció decent, però no la que destaca de la competència.

Val la pena vigilar. Uns quants cops de paraula a la interfície i uns millors temps de resposta als llocs i seria una de les eines més fortes que hi ha.

Ara bé, però, val la pena revisar-ho, però és possible que vulgueu veure quines altres opcions hi ha, per exemple monday.com. 

Si heu pres ProofHub per girar-la, compartiu-vos els comentaris als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me