GoodSync anmeldelse

Mens de fleste af de bedste cloud-opbevaringsløsninger leveres med egne synkroniseringsklienter, vil nogle gange en teknofil bare have en mere autonom DIY-tilgang. Til disse lejligheder er en løsning at rulle med et skysynkroniseringsværktøj, og et af de bedste skysynkroniseringsværktøjer er GoodSync.

GoodSync er ikke rettet mod lægmanden, selvom det heller ikke er næsten så svært at bruge, som det først vises. Hvilken lille læringskurve der er, er det også værd at den lille indsats for at overvinde den også, da GoodSync samarbejder med en række skyudbydere som Amazon S3, Backblaze B2 og Microsoft Azure.

Dertil kommer, at GoodSync understøtter P2P-synkronisering, multetråd-synkronisering, privat ende-til-ende-kryptering, WebDAV og flere andre fremragende funktioner. Grundlæggende er det, hvad de i den undvigende redneck-nørde-demografiske gerne kalder “onde cool.”

Når vi kommer til denne GoodSync-gennemgang, ser vi på licensomkostninger, funktioner og brugeroplevelse for at hjælpe dig med at beslutte, om du skal tilføje det til din skyværktøjskasse. For dem, der vil prøve det, kan du tilmelde dig en gratis version af GoodSync online. For dem, der har brug for en enklere synkroniseringsmetode, har vores bibliotek for cloud-lageranmeldelser masser af alt-i-en-løsninger, der gør det trick. 

Funktioner 80/100

GoodSync er ikke en cloud-opbevaringsløsning snarere, men et cloud-synkroniseringsværktøj. Det adskiller sig fra de tjenester, der er nævnt i vores bedste cloud-opbevaring med synkroniseringsguide, idet der ikke er nogen serverplads forsynet med køb. Snarere er GoodSync en universel synkroniseringsapp, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere forskellige cloud-udbydere og synkronisere indhold mellem dem og dine enheder.

Der er flere fordele ved denne fremgangsmåde, såsom at gemme alle dine skydata på et enkelt sted, hvilket igen gør det lettere at konfigurere sikkerhedskopieringsplaner ved hjælp af tjenester som dem, der er nævnt i vores bedste online sikkerhedskopi-guide.

GoodSync kan også mere end bare synkronisere filer mellem computer og sky. En af vores yndlingsfunktioner er P2P-teknologi, der giver dig mulighed for at synkronisere filer direkte mellem dine computere og skære skyen ud som mellemmand. Denne tilgang fører til hurtigere synkroniseringer plus giver lidt mere sikkerhed for dem, der hellere vil holde visse filer væk fra skyen.

Du kan også oprette forbindelser direkte mellem cloud-tjenester, svarende til hvad du kan gøre med MultCloud og andre cloud-to-cloud-synkroniseringsløsninger.

Envejs filkopieringskontakt er også en mulighed, der giver dig mulighed for at tage backup af filer. Som en sikkerhedskopieløsning har GoodSync imidlertid ikke næsten lige så meget ildkraft til den opgave som en anden vælg din egen-cloud-tjeneste, CloudBerry Backup (læs vores CloudBerry Backup-anmeldelse).

En af vores største uoverensstemmelser med GoodSync er fraværet af mobilklienter til Android og iOS. Du kan stadig synkronisere disse enheder, men det kræver en direkte USB-forbindelse til din computer. Se vores bedste cloud-opbevaring til Android-guide for nogle brugervenlige mobilsynkroniseringsmuligheder.

  iCloud Drive eller IDrive: Hvilken filhostingstjeneste giver mest hjælp?

En anden bekymring med GoodSync er, at listen over understøttede skytjenester ikke er meget lang. For cloud IaaS-tjenester inkluderer denne liste Amazon S3, Backblaze B2 og Azure. Du kan også synkronisere med Wasabi (læs vores Wasabi-anmeldelse), en af ​​de mest overkommelige hot-opbevaringsløsninger, ved hjælp af Amazon S3-konnektorindstillingen.

Derudover er der en håndfuld cloud-lagringstjenester, du kan oprette forbindelse til med GoodSync, herunder Dropbox, Google Drive, OneDrive og Box.com.

Den samlede liste er skuffende, men takket være en WebDAV-mulighed kan du udvide dine muligheder til cloud-tjenester med WebDAV-support, som pCloud og HiDrive (læs vores HiDrive-anmeldelse). FTP / SFTP understøttes også, og du kan installere en GoodSync-klient på din egen server for at oprette et internt synkroniseringssystem, hvis du har pengene (se priser, næste afsnit).

Som en sikkerhedsforanstaltning kan GoodSync-klienten bruges til at kryptere filer på klientsiden ved hjælp af AES-protokollen, der er indstillet til 256 bits.

Hvis du aktiverer denne indstilling, vil filer blive krypteret ende-til-ende, og kun du kender krypteringsadgangskoden. Det betyder, at den skyudbyder, du bruger, ikke vil være i stand til at dekryptere filer selv, uanset om de skal scanne efter ophavsretligt beskyttet indhold, overføre filer til regeringsovervågningsprogrammer som PRISM eller til andre formål.

Én ting, du vil huske, er, at GoodSync stort set udelukkende er et synkroniseringsværktøj. Ved fildeling eller andre samarbejdsindstillinger ønsker du at se andre steder, som Storage Made Easy, et fantastisk skyværktøj til samarbejde, der også har mange flere lagermuligheder end GoodSync. Se vores anmeldelse af Storage Made Easy for at få flere oplysninger.

Vi dækker den generelle GoodSync-installationsproces mere detaljeret, når vi ser på brugeroplevelsen senere, herunder ser på nogle yderligere funktioner som multetråd-synkronisering og filkomprimering..

Pris 73/100

GoodSync har licenser til både personlig og forretningsbrug. Hver licens er god for livet, men også kun god for en enhed.

GoodSync Personal: GoodSync2Go: GoodSync Linux / NAS: GoodSync til server: GoodSync Filserver:
Koste: $ 29,95 $ 39,95 $ 29,95 $ 1.194 $ 2.995
Bemærk: God til en computer God til et bærbart drev God til en computer eller NAS-enhed God til en Windows- eller Linux-server Ubegrænset brugere og forbindelser. En licens pr. Computer

De personlige omkostninger er rimelige, selvom selvfølgelig, hvis du vil konfigurere P2P-synkroniser med flere enheder, vil prisen hurtigt stige.

Serveromkostningerne er væsentligt dyrere. Medmindre du er helt slået med P2P-synkronisering, hvis du leder efter en forretningsløsning, vil du sandsynligvis finde mere værdi (og alsidighed) med en af ​​vores bedste virksomhedssynkronisering og dele anbefalinger.

Brugeroplevelse 75/100

GoodSync er ikke til teknofoben. I modsætning til en traditionel cloud-lagringstjeneste tager det noget albue fedt for at få det til at fungere. Men med et lille pluk kan du komme igennem det hele ubeskadiget. Når vi kommer op, hjælper vi os med at lægge grunden til at gøre netop det, selvom vi ikke ser på serveropsætning i dette stykke.

  Bedste webhosting med cPanel 2023

For at synkronisere filer ved hjælp af din skyudbyder som mellemmand skal du starte GoodSync-appen. Hvis du endnu ikke har opsat nogle job, bliver du bedt om at gøre det med to indstillinger: synkronisering og sikkerhedskopiering.

Indtast et jobnavn, vælg synkronisering og klik på “næste” for at fortsætte. Dette åbner den vigtigste GoodSync-applikation, hvor sjovet virkelig begynder.

For at definere et synkroniseringsforhold mellem din computer og skyen, skal du bruge de to mappeikoner nær toppen af ​​klienten.

Begge mappeikoner har faktisk flere tilgængelige muligheder. Mens vi vil etablere en sti mellem en mappe på vores harddisk og en mappe i skyen, kan du opsætte P2P-synkroniser (GoodSync Connect), sky-til-sky-synkroniser, forbindelser til mobile enheder osv..

For den venstre mappe valgte vi en ny mappe på vores harddisk, som vi oprettede og kaldte “GoodSyncTest.”

Hvis du vil, kan du vælge flere mapper til synkronisering på én gang, hvilket sparer dig fra at skulle opsætte flere forskellige synkroniseringsopgaver.

For det rigtige mappeikon valgte vi den skyudbyder, vi besluttede at bruge til vores test, Amazon S3. For at etablere forbindelsen skal GoodSync have en adgangsnøgle-ID og en adgangsnøgle, som kan fås direkte fra din Amazon AWS-konto via linket “sikkerhedskreditoplysninger” nær toppen af ​​GUI.

Vi har en begyndervejledning til Amazon S3, hvis du gerne vil have lidt mere hjælp til at få disse legitimationsoplysninger. Processen ligner forbindelsen til Azure og Backblaze B2, mens hvis du bruger en traditionel cloud-lagringstjeneste til at parre med GoodSync, ligesom Google Drive, er der ingen API-nøgle til at indtaste: du skal bare logge ind med dine normale kontooplysninger.

Når først Amazon S3-nøgleoplysninger er indtastet, er det bare et spørgsmål om at ramme den grønne “gå” -pil i øverste højre hjørne af GoodSync-klienten for at oprette en forbindelse. Forudsat at det er vellykket, vises alle Amazon S3 spande, du har oprettet, vises.

Hvis du endnu ikke har oprettet nogen spande i S3, skal du gøre det, da de fungerer som depoter for dine skymapper og filer. Vores Amazon S3-guide viser dig, hvordan du gør det også.

Vælg den ønskede spand, eller endnu bedre, og vælg en mappe i den spand. Klik på “ok”, når du er klar til at gå, stien etableres.

Det næste trin er at klikke på “analyser” -knappen og bede klienten om at undersøge indholdet af både dine filsystemmapper og skymappe og se efter forskelle i indhold.

Når det er færdigt, leverer GoodSync en hjælpsom rapport om forskelle mellem dine venstre og højre mapper.

Fra fillisten nedenfor kan du højreklikke og ekskludere objekter fra synkroniseringsjobbet, hvis du vil, samt bestemte filtyper. For bredere kontrol kan du også klikke på knappen “indstillinger” og derefter vælge “filtre” i højre menu. Dette giver dig muligheden for at tilføje indeslutninger og ekskluderinger baseret på tekststrenge, såsom filsuffikser (f.eks. .Txt, .docx, .tmp). Det er en fordel, du ikke får med de fleste cloud-lagringssynkroniseringsklienter.

  Sådan hostes dit eget websted

Der er mange andre tilgængelige muligheder også. For eksempel kan du deaktivere tovejs-synkronisering for at behandle processen som et backupjob, vælge at gemme slettede poster i papirkurven (sidste version) eller en historikmappe (flere versioner), tænde for filkomprimering og indstille en synkroniseringsforsinkelse . GoodSync giver dig også mulighed for at indstille en hastighedsgrænse for at reducere båndbreddens påvirkninger eller køre parallelle synkroniseringshastigheder for at skrue ting op.

Når du har fået alt justeret helt rigtigt, skal du klikke på knappen “synkronisering” for at starte processen. Klienten holder dig orienteret om fremskridtene. Hvis du ikke har lyst til at vente, kan du lukke klienten, og GoodSync fortsætter med at køre i baggrunden.

Fremover er alt, hvad du skal gøre, at slippe dine filer i den mappe, du oprettede på din computer, for at synkronisere dem med skyen og alle andre enheder, du har tilsluttet. Se, det var ikke så svært, var det?

Support 77/100

Hvis du løber ind i problemer, giver GoodSync flere muligheder for support til at hjælpe med at finde din vej. Det inkluderer telefonisk support fra kl. 20 til 20. EST, mandag til fredag ​​for betalende kunder. For dem, der foretrækker skriftlig korrespondance, tilbydes også 24 × 7 e-mail-support.

Vi skød en test-e-mail til support for at teste responstid på en søndag, og vi fik et svar tilbage inden for 12 timer, hvilket er ret godt. For dem, der foretrækker en mere DIY-tilgang, opretholder GoodSync en videnbase online. Ressourcer inkluderer en tutorialside, FAQ-side og en mere detaljeret manual, selvom den ikke kan søges.

Endelig dom

GoodSync er et godt valg til DIY-teknikere, der bare har brug for et synkroniseringsværktøj. Interfacet tager lidt af at vænne sig til, men mulighederne for computer-til-sky, sky-til-sky og især P2P-synkronisering er imponerende. Vi testede ikke serversynkroniseringsfunktionerne, men de ser ud som en god funktion for alle, der ønsker at sammensætte et on-site synkroniseringssystem.

GoodSync er ikke en løsning for brugere, der leder efter bredere skyfunktioner som fildeling. For det vil vi igen pege på Storage Made Easy som en løsning, hvis du vil binde en masse skyudbydere sammen, eller en af ​​anbefalingerne i vores bedste cloud-opbevaringsguide, hvis du ønsker at holde livet enkelt. Vi vil også gerne se, at GoodSync tilbyder smartphone-klienter, samt en browser-baseret GUI.

Det er vores take alligevel. Fortæl os, hvad du synes om GoodSync i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me