La llista de comprovació a bord definitiva: 21 consells i trucs per a que la contractació indolora

Contractació en el moment adequat

Contractació pels motius adequats

Arribar als millors sol·licitants

Abbordament eficient

Un procés de contractació efectiu és clau per posicionar una empresa per tenir èxit present i futur. També pot ser una mica com córrer una marató amb els peus aturats i els ulls embenats.

A continuació, es mostren 21 consells per ajudar a facilitar i racionalitzar el procés de contractació, tant si gestiona una oficina de contractació empresarial com si treballa en un pressupost per a petites empreses. Us hem cobert …

# 1 Penseu en un sistema de seguiment dels sol·licitants (ATS)

El paisatge de les tecnologies a l’abast de l’arsenal del reclutador avançat ha crescut intensament en els darrers anys.

Malabars:

Fulls de càlcul

Els correus electrònics

Sistemes d’arxiu diferents

Són coses del passat, tret que haureu deixat de fer les vostres diligències.

Per això, el primer que he suggerit a qualsevol professional que desitgi alleujar els dolors i dolors del procés de contractació és comprendre quins tipus d’eines hi ha..

Hi ha aplicacions autònomes que ajuden a gestionar gairebé totes les fases del procés de contractació.

Obtindré més coses al llarg d’aquesta obra, però la gran que hauríeu de conèixer i la que seguiré retornant es diu “sistema de seguiment dels sol·licitants” o ATS..

Els sistemes de seguiment dels sol·licitants ajuden a gestionar el procés de contractació des del principi fins al final, gràcies a les funcions comoditat del núvol.

Publica llocs de treball, crea fitxers de candidats i recull comentaris.

Aquests sistemes estan disponibles per a diversos pressupostos, amb opcions per a organitzacions petites, mitjanes, grans i empresarials. Fins i tot hi ha sistemes de seguiment de sol·licituds gratuïts i oberts, com OpenCATS.

Altres opcions gratuïtes populars inclouen:

 iKrut: gratuït, però no de codi obert, amb complements de proveïdors de pagament

 Softgarden: gratuït per a fins a cinc obertes de treball simultànies i set usuaris

 JobScore: gratuït fins a tres ofertes de treball simultànies

Per a aquells que puguin fer una inversió més gran, les opcions estan força avançades i ofereixen una flexibilitat financera suficient per satisfer les necessitats de diversos pressupostos.

Alguns dels meus preferits són:

 iCIMS

Ton de pedra OnDemand

JobScore

JobVite

BambúHR

Reclutament Zoho

Bullhorn

També hi ha sistemes complets de gestió del capital humà (HCM). A més del seguiment dels sol·licitants, aquestes plataformes inclouen eines per gestionar els empleats actuals.

Consulteu:

 SuccessFactors per SAP

 Jornada laboral HCM

 Oracle Fusion

 ADP Vantage HCM

 Programari final

 Infor HCM

Per ser just, amb prou feines em deixo el dit del peu a l’aigua.

Només enteneu les vostres necessitats, com algú que vol contractar, i tenint en compte que moltes d’aquestes eines ofereixen proves gratuïtes, us recomano jugar (moltes) abans de comprometre’s plenament amb qualsevol solució..  

# 2 Deixa de perseguir correus electrònics, comença a utilitzar Slack

Aquí hi ha un dels col·laboradors més crítics a una pràctica de contractació fallida: una mala comunicació.

De fet, això és cert en els negocis en general, amb una mala capacitat de comunicació que suposa pèrdues financeres importants tant en les petites com en les petites empreses.

Fins i tot per a empreses amb al voltant de 100 empleats, s’ha calculat que les comunicacions errònies representen pèrdues al voltant de 420.000 dòlars anuals.   

Correu electrònic

No es triga molt a tenir una configuració d’oficina per reconèixer que posar persones a la mateixa pàgina, mai és fàcil quan el correu electrònic sigui el mitjà principal de comunicació..

Els correus electrònics tenen un avantatge especial per passar a passar per alt, passar malament, generar cadenes i converses laterals, copiar a la gent equivocada i consumir molt de temps..

Les comunicacions en directe, ja sigui de manera personalitzada, telefònica o per videochat, són una excel·lent manera d’al·lucionar alguns d’aquests problemes habituals.

Però si busqueu un registre escrit o un lloc on es puguin recopilar idees i diàlegs, les aplicacions de missatgeria del lloc de treball com Slack són una gran avantatge.

Dins del context de la contractació, els canals Slack poden ser útils durant moltes fases del procés de contractació. Inclou la pluja d’idees sobre les necessitats organitzatives i les llacunes, les noves posicions i la discussió dels candidats.

Slack també s’integra amb diverses utilitats de recursos humans dissenyades per facilitar el procés de contractació, com Hired, un mercat sol·licitant.

Aquí hi ha una llista d’altres eines de recursos humans preferides que s’integren amb Slack, només per fer-vos una idea de què hi ha:

 OfficeVibe: per a comentaris / enquestes

 HROnboard: solució onboarding empresarial

 BreezyHR: una eina de reclutament basada en equip

 RecruiterBox: un sistema de seguiment d’un sol·licitant

# 3 Un document de necessitats necessàries i col·laboradores en curs

Res no és més vergonyós que de sobte adonar-se que és un empleat curt, deficient en una àrea d’habilitats determinada o incapaç de satisfer les necessitats de l’organització.

Tots els escenaris que poden conduir a una pràctica de contractació confusa i precipitada.

Controlar un present i un altre en el futur és una responsabilitat que es comparteix millor. Un conjunt comú i transparent de necessitats i documents és la millor manera de realitzar aquesta tasca.   

Un anàlisi de necessitats us permet identificar quines habilitats específiques són crucials per a l’èxit d’una empresa.

Tingueu en compte que aquesta llista no ha de tractar només de quines habilitats et falten, sinó que també ha d’incloure les que disposeu i quin tipus d’expertesa necessitareu en el futur.

A continuació, assegureu-vos que hi hagi una segona llista separada d’habilitats que abasta la vostra base d’empleats.

Compareu aquestes dues llistes i, vau, heu fet una anàlisi de bretxes. En poques paraules, una anàlisi de les llacunes és una anàlisi del lloc on esteu, versus el lloc on voleu estar.

Un meravellós avantatge lateral de fer una anàlisi exhaustiva de les llacunes és que permet identificar si podrien existir o no les habilitats necessàries en un departament en un altre departament..

Això obre opcions per a col·laboracions interdepartamentals, rehabilitació o contractacions privades, que poden ser una solució millor i certament més barata que la contractació externa. Un enfocament basat en núvols és una manera perfecta de crear un entorn de col·laboració orgànica i transparent.

El procés pot ser tan senzill com utilitzar una aplicació de full de càlcul tradicional com Google Sheets o Microsoft Excel Online, que es poden integrar perfectament amb nombroses plataformes d’emmagatzematge en núvol, com ara Google Drive o OneDrive.

# 4 Desenvolupar una descripció de feina interna col·laborativa

Un cop heu pres la decisió de contractar, és hora de definir la posició i el perfil del candidat perfecte. Es tracta d’un procés que hauria de suposar un esforç integral en lloc de fer una persona i, un cop més, el núvol és un aliat perfecte.

Dropbox Interface
Eina de col·laboració Dropbox

Comença amb un document d’ossos nus.

Es pot basar en les descripcions dels empleats anteriors, però no us conformeu amb això, encara que substituïu una persona que marxa. No oblideu utilitzar les vostres necessitats i documents, i tenir en compte tant les necessitats futures com els conjunts d’habilitats que manquen.

Amplieu la participació més enllà del gestor de contractació. Inclou els membres de l’equip superior, a més de persones d’altres departaments que es veuran afectades per l’esfera d’influència de la nova posició.

Animeu les aportacions de persones de la vostra organització evitant preguntes tancades. Genereu un procés de pensament abstracte més fort amb preguntes com:

Quines són les responsabilitats immediates a complir amb aquest paper?

De quines maneres podria evolucionar aquest paper en el futur?  

Quines són les competències bàsiques necessàries per tenir èxit en aquesta posició?

Quins atributs conductuals ha de tenir el candidat ideal?

Quins són els atributs d’un individu que no tindria èxit en aquest paper?

Un cop hàgiu recollit tota la informació intel·ligent, dissenyeu una descripció senzilla i sense sentit de la feina: eviteu un llenguatge brusc.

Com a document intern, voldreu assegurar-vos que és quelcom difícil de malinterpretar.

Convida els interessats a comentar el document, ja sigui mitjançant la funcionalitat de comentaris d’un processador de textos basat en núvol, com Google Docs o Microsoft Word Online, o bé creant un canal de retroalimentació a Slack.

L’objectiu aquí és tenir un document que enumeri precisament les responsabilitats i les qualificacions per al càrrec.

De manera que és útil no només contractar directius quan avaluin un candidat, sinó que també s’acostuma a fixar les expectatives i fer el seguiment del rendiment d’un candidat en què vau establir.

# 5 Escriu una publicació de feina d’assassí

Si bé un document intern no ha de ser útil, la publicació del treball que envieu al ciberespai hauria de tenir alguns aspectes relatius. Recordeu, no només intenteu retratar la posició amb exactitud, sinó que atraureu també el millor candidat.

  Què és el segrest de navegadors? Més atractiu del que penses

Això requereix una prosa fluida i informativa, que seduirà la imaginació i emocionarà els candidats per unir-se al vostre negoci.   

Neal Mohan
Nova posició

Comenceu amb un títol que transmeti amb precisió un sentit del paper. El que no necessàriament serà el mateix que el títol intern del treball, sobretot si una organització utilitza monikers únics.

Per exemple, “BI Solutions Architect” és molt més descriptiu que, “Subject Matter Expert”.

De la mateixa manera, eviteu ser massa giny. A menys que el vostre objectiu sigui contractar un guerrer vestit de cuirassa amb un generós cor d’or: el “defensor de les dades” no necessàriament atraurà el candidat adequat.

Després, ven la teva organització. Sigueu concisos sense deixar-vos descarnat.

Incloure fragments d’informació sobre la història organitzativa, la missió, els programes i les realitzacions.

I assegureu-vos d’informar els possibles futurs empleats sobre els petits aspectes que fan de la vostra organització un lloc atractiu per treballar, com ara:

Opcions de treball remot

Esdeveniments dels empleats

Rebosteria gratuïta

Gran cafè

Utilitzant aquesta introducció, descriviu la posició tot destacant la seva importància per a l’èxit continuat i el creixement futur de la vostra organització.

A continuació, enumereu les responsabilitats principals del candidat.

Tot i que aquesta part no ha de ser tan exhaustiva com el document de descripció de feina interna, sí que ha de pintar una imatge precisa del paper i ressaltar alguns dels seus aspectes més atractius..

Seguiu-ho amb una llista de les competències bàsiques previstes. Pot ser útil dividir-los en seccions “obligatòries” i “desitjades”.

Això ajuda a evitar que els candidats no qualificats s’apliquin, alhora que es garanteix que no es perdi cap candidat que, tot i que pot ser exactament qui va imaginar, és el millor candidat a la feina.

Una vegada més, les eines col·laboratives com els processadors de text en núvol i Slack us ajudaran a sol·licitar els comentaris necessaris perquè el vostre missatge es publiqui.  

# 6 Capacitat de publicació automàtica de palanca

Les borses de treball a Internet són una legió.

 En efecte

 Monstre

 Porta de vidre

 CareerBuilder

Són només la punta brillant de l’iceberg.  

A més, cada vegada són més els llocs de comunicació social, liderats per Linkedin, que s’aprofiten pels reclutadors per ampliar el seu abast.

Tanmateix, en el cas de la contractació, amb molta potència es produeixen molts registres.

Registrar-se als taulers de treball, afegir publicacions, actualitzar manualment els fluxos de xarxes socials i supervisar les respostes requereix temps.

De fet, segons el 74% dels empresaris, es triga més de mitja hora a publicar un lloc de treball a tots els llocs que originen.

El programari de publicació de llocs de treball pot ajudar a alleujar la càrrega. Aquestes eines us permeten crear una ordre de treball i, després, retrocedir i relaxar-vos, mentre que tot el treball molest es fa per vosaltres.

Aquesta funcionalitat s’inclou en els sistemes de seguiment més populars dels sol·licitants. OneClick és un bon exemple, amb una selecció de més de 14k taules de treball en línia.

Per a aquells que no desitgin invertir en una solució de seguiment integral, també hi ha disponible un programari autònom de publicació de treballs.

La popularitat en aquest camp és Talemetry Job Broadcast, que permet a un usuari publicar centenars de llocs d’anuncis de treball gratuïts i de pagament i llocs de xarxes socials des d’una sola interfície..

Hi ha disponibles totes les funcionalitats de clic a post i automatitzades (basades en regles definides per l’usuari).

Talemetry Job Broadcast també s’integra amb solucions de reclutament i desenvolupament de talents de núvol més amplis, com ara Oracle HCM, com a aplicació addicional.    

# 7 Gestió de Referències

Per descomptat, de vegades la millor manera de fer un seguiment del “candidat perfecte” és buscar ajuda.

Els vostres empleats disposen de connexions de xarxa personal. Aprofitar aquestes relacions és un enfocament més honest, en comparació amb la contractació de candidats a les borses de treball.

Les referències no simplement ajuden a accelerar la recerca de feina i produir candidats de màxima qualitat.

Els estudis mostren que les derivacions també acceleren el procés de bord i milloren la retenció d’empleats. Per descomptat, costen molt més que la contractació mitjançant borses de treball: 1.671 dòlars enfront de 2.306 dòlars.

Però una diferència de 635 dòlars no és suficient per afectar el vostre rendiment final de la inversió, que afavoreix les referències.

Quan un empleat té un amic o un ex-col·lega, creuen que seria una bona opció per a la vostra organització, històricament l’enfocament ha estat recórrer als recursos humans i lliurar una còpia del seu currículum o currículum o enviar-la en un correu electrònic.

Ambdues són formes malhumorades de gestionar les derivacions, especialment per a empreses més grans.

Afortunadament, aquest enfocament ja és obsolet, gràcies a les aplicacions dedicades de referència al núvol que organitzen i gestionen el procés en nom d’un usuari..

Eines autònomes com Zao poden crear una feina, establir una recompensa i enviar-la a la xarxa de treballadors.

El que trobo especialment estricte sobre Zao és que comprova la xarxa Linkedin d’un empleat i us permet saber qui pot ser qualificat per al càrrec..

Zao també promou derivacions mitjançant gamificació. Altres solucions de referència són: Jobvite Refer i Zalp.

# 8 Monitor des d’on provenen les aplicacions

Saber d’on prové la major part de les vostres sol·licituds pot ajudar a ajustar la vostra estratègia de distribució de publicacions laborals i maximitzar els dòlars de contractació..

Per exemple, si sabeu que una borsa de treball que costa grans sumes de diners no produeix candidats de qualitat, podeu reduir aquest cost i redirigir el pressupost de contractació en un altre lloc..

Normalment, les aplicacions en línia inclouen una llista desplegable de fonts per seleccionar els candidats.

Però de vegades, aquestes llistes són llargues i confuses, i també passa amb el procés de sol·licitud. Per tant, els sol·licitants només trien alguna cosa i continuen aconseguint resultats poc concloents.

No estaria bé que es pogués automatitzar aquest procés?

Jobvite us ajuda a fer-ho, a través d’un tauler de comandament que controla la font d’aplicació en diversos punts.

Moltes altres eines de contractació i seguiment d’aplicacions fan el mateix.

La tecnologia funciona afegint una etiqueta única al final d’un enllaç de sol·licitud de feina quan es publica automàticament o quan un empleat omple un formulari de referència.

Només cal que estigui encesa.

# 9 Automatitza la projecció de currículums

La tecnologia de la publicació i de la derivació de treballs pot ampliar el vostre abast i fer que les sol·licituds es desenvolupin, però, això, es transforma en un altre aspecte dolorós de tot el procés de contractació.

Per descomptat, estic parlant de piles de currículums (virtuals).

Scrabble: CV, Contractació, Aplicacions, Ocupació
Resumeix de Scrabble

Els sistemes de seguiment dels sol·licitants ajuden a alleujar aquest dolor, automatitzant parcialment el procés de revisió del currículum vitae i restringint el camp.

Utilitzem el popular sistema sol·licitant, iCIMS, com a exemple de com es reprodueix aquesta escena.

iCIMS utilitza una tecnologia que considera “iResume”, per acceptar els currículums de diversos suports automàticament, eliminant la necessitat d’alimentar-ne les dades..

Pràcticament tots els tipus de document estàndard poden ser processats per iResume. Fins i tot reprèn les funcions enviades a una bústia de correu electrònic, de manera que no us haureu de preocupar de faltar-les

Una vegada que conserva les dades, el sistema les analitza de manera intel·ligent per emmagatzemar-les en una base de dades centralitzada, com a fitxer candidat. Entre els tipus d’informació que s’obtenen perfectament s’inclouen dades de contacte, historial de treballs i habilitats.  

A continuació, es fa referència a aquestes dades amb les habilitats que figuren a la descripció del vostre lloc de treball. Els currículums amb perfil positiu es classifiquen i es marquen per a una revisió addicional.

Una vegada més, per a aquells que no volen un sistema de seguiment d’aplicadors complet, hi ha solucions de programari d’anàlisi de text independents, que fan el mateix, com Textkernal.

# 10 Avaluació en línia prelaboral

Si us trobeu en diverses entrevistes, només per descobrir un desajust greu entre el vostre candidat i el paper definit, pot ser una molèstia important.

Planificar emetre avaluacions en línia abans d’una entrevista és una bona manera d’ajudar a eliminar aquest risc.

Posar en pràctica l’entrenament d’habilitats com a part del vostre procés de sol·licitud també pot ajudar a reduir el camp dels candidats seleccionats. La solució de competències, eSkill, calcula que pot reduir els costos de contractació en un 68%.

No s’ha de passar per alt l’avaluació de com s’adapta una persona a l’organització, tant pel que fa a relacions amb els directius i companys com a la cultura de l’empresa..

Per molt senzill que sembli aquest procés, no us enganyeu.

Per descomptat, podríeu saltar a SurveyMonkey i combinar el que us pot semblar, un test de competències decididament excepcional, però els humans tenim un avantatge per sobreestimar la nostra capacitat d’avaluació..

A més, depenent d’on opera la vostra empresa, pot haver-hi directrius legals que regulin aquestes proves.

A Amèrica, per exemple, hi ha directrius emeses per la Comissió d’Oportunitats d’Ocupació per a l’Ocupació, que cal complir per tal que es protegeixi de la responsabilitat legal.

Les solucions de prova poden ajudar a implementar un protocol d’avaluació, que facilita el risc d’un plantejament defectuós i s’adhereix a les directrius ètiques i legals.

Penseu en trobar una solució que ofereixi proves de comportament i d’intel·ligència / habilitats. També busqueu la integració del seguiment dels sol·licitants.

A continuació us oferim uns quants avantatges per començar:

Prunera

Criteris

El talent de lloguer

Selecció prèvia a l’ocupació Pairin

Proves prelaborals d’avatar de RRHH

  Revisió Boxcryptor

# 11 Xat de vídeo en directe

Un cop hàgiu trobat un candidat potencial per a la posició que necessita ocupar, és típic realitzar una detecció ràpida, per assegurar-vos que entenguin el que comporta la feina.

I per aclarir i confirmar, l’historial laboral i les habilitats detallades al seu currículum.

A continuació, empaqueteu les notes amb l’arxiu del candidat i envieu-les al gestor de contractació, perquè puguin decidir sobre si procedeix o no.

Tanmateix, el canvi de pantalla de telèfon a vídeo afegir un element completament nou al procés de contractació, ja que permet que desenvolupi una relació cara a cara des del principi.

El xat de vídeo permet que vostè i el sol·licitant es dediquen a la comunicació no només verbal, sinó també no verbal. Els indicis no verbals, com ara les expressions facials, són integrants de la nostra capacitat d’interpretar significats matisats.

És per això que tenim emoticones. ��  

No només es tracta d’una experiència més agradable, més rica per a tots els implicats, sinó que es pot compartir el vídeo amb el responsable de contractació per mirar-lo al seu oci..

I, molt menys, el responsable de contractació, també poden participar-hi altres parts interessades, permetent-los a tots “conèixer” el candidat de manera vicària abans de comprometre’s a dedicar més temps i diners al procés de l’entrevista.    

Utilitzar el xat de vídeo també és una manera cada cop més viable de realitzar entrevistes de més alt nivell amb candidats de llarga distància.

El procés estalvia que una organització hagi d’envolar-les, possiblement a despeses considerables.

Si opteu per un servei com Skype, el cost de substituir les entrevistes telefòniques per xat de vídeo és inexistent. Les solucions de xat de vídeo dedicades a recursos humans, com HireVue, també són al mercat.

Tanmateix, ajuda a incorporar una solució de vídeo en directe que estigui integrada en el vostre flux de treball de reclutament, en contraposició a un enfocament autònom maldestre.

Tal com passa, la majoria dels sistemes de seguiment d’aplicacions s’integren fàcilment amb els serveis de xat de vídeo existents; o bé vinguin empaquetats amb les seves funcions de xat de vídeo natives.

Algunes altres opcions autònomes inclouen:

 SparkHire

 Poder

 VidCruiter

# 12 Entrevista de vídeo asíncron

El problema de les entrevistes en vídeo en directe, irònicament, és que es viu.

Treure temps lliure al dia per dur a terme una entrevista de projecció de 30 minuts, que consisteix en preguntes estàtiques i aclaridores, està bé si has llegat el candidat perfecte.

Però, i els casos en què, cinc minuts després, t’adones que el candidat no és adequat, però estàs obligat a continuar per les obligacions d’un portaveu de l’empresa.?

MegaChat
MegaChat Video Calling

L’entrevista de vídeo asíncrona és una manera d’evitar aquest problema. En poques paraules, l’entrevista en vídeo asíncrona és el contrari de les entrevistes en directe.

Tecnologies com Async Entrevista, us permeten registrar de nou les preguntes, retirar invitacions a entrevistes a contractacions potencials i retrocedir mentre la tecnologia fa tot el treball.

A més de no haver de veure projeccions infructuoses, ja que només podeu aturar el vídeo, un enfocament asincrònic deixa anar el coll d’ampolla del procés de selecció..

Com en l’entrevista de vídeo en directe, un altre avantatge d’aquest estil d’entrevista és que ajuda a compartir la càrrega de treball fomentant la col·laboració.

En lloc de tenir una persona encarregada del cribratge, diversos membres d’una organització poden revisar les respostes dels candidats i proporcionar les seves valoracions individuals, en el seu lleure personal.  

L’entrevista de vídeo asíncrona també ajuda a reduir les freqüents interrupcions que encara són habituals en vídeo en directe, com ara el retard.

Típicament, aquest enfocament permet als candidats veure i preparar-se per a preguntes abans de la mà.

Si és un problema per a vosaltres, considereu una solució com VidCruiter, que pot configurar una opció de “tornar a gravar”, obligar un candidat a fer l’entrevista d’una sola vegada i, fins i tot, implementar un temporitzador de preguntes..

# 13 Analitzeu l’abandonament de la vostra sol·licitud

Qualsevol que hagi completat un bon grapat de sol·licituds d’ocupació en línia (o ho ha intentat), probablement us dirà que el procés és més aviat:

Vexing

Perplex

Arduós

Tot l’anterior

De fet, la majoria d’empreses rastregen un 60% d’abandonament entre els sol·licitants en línia.

Tenint en compte tot el temps que heu dedicat a la publicació de la feina i a la vista, la majoria de la vostra piscina decideix no aplicar-la perquè pesen l’esforç d’omplir la vostra sol·licitud en línia davant la poca probabilitat de tornar-vos a trucar. no està bé, en absolut.

Per descomptat, podeu decidir ignorar un candidat que no està disposat a saltar a través dels cèrcols virtuals per deixar la feina.

I està bé.

Però també heu de tenir en compte la seva experiència amb el procés, que els ajudarà a decidir que la vostra organització no funciona correctament i que seria millor en un altre lloc.

Aquesta impressió negativa, causada per la interacció entre el sol·licitant d’ocupació i el procés de sol·licitud, es coneix com a “experiència del candidat”.

Si us interessa comprendre i millorar l’experiència d’un candidat, entendre la taxa d’abandonament de l’aplicació només és una part del procés.

Heu de saber amb exactitud quina part del procés provoca que les persones es posin les mans en mal estat, i vegi Netflix al seu lloc.

Com que no podeu fer un seguiment d’aquestes persones individualment i preguntar-los què hi ha, busqueu una eina que us faci la feina.

Malauradament, es tracta d’un àmbit en què és poc probable que trobeu una solució autònoma. Tanmateix, molts sistemes de seguiment dels sol·licitants tenen una funcionalitat integrada que fa la feina.

Per exemple, Cornerstone ATS genera informes de tauler que permeten controlar les taxes de finalització de cada etapa del procés del sol·licitant..

Si busqueu informació bàsica sobre les causes habituals de l’abandonament de les sol·licituds, cal que llegiu aquesta peça Society for Human Resources Management.

# 14 Desenvolupar un format d’entrevista estructurada

Un altre avantatge de les entrevistes pre-enregistrades, que destaca bastant ràpidament, és la senzilla simplicitat de poder comparar la resposta d’un candidat a la d’una altra qüestió amb la mateixa qüestió / pregunta..

Si bé les preguntes normalitzades són la norma durant la pre-realització, a mesura que el procés d’entrevistes s’amplia, la normalització desapareix sovint.

El resultat? Les experiències del candidat divergeixen, la incoherència enterra l’objectivitat en el biaix i els fluxos innecessaris divideixen sobre qui és el millor contracte.

Aquest escenari és bastant comú entre les organitzacions més grans, on diferents persones, amb idees diferents sobre el que fa que un candidat s’adapti bé – rotar a través de tasques d’entrevistes per reduir la càrrega de treball..

Un altre tema de les entrevistes no estructurades és que sovint ens condueixen a passar inconscientment el temps confirmant la impressió d’un candidat, que desenvolupem en el primer parell de minuts.

Els psicòlegs anomenen aquest biaix de confirmació del fenomen; una tendència a buscar o interpretar informació de tal manera que s’ajusti a les nostres nocions preconcebudes.

D’altra banda, hi ha gent tan segura de la seva capacitat de jutjar l’adequació d’un candidat, que entrevisten cecs i decideixen alavar-la.

A la superfície, la solució a aquest problema és bastant simple; prepareu prèviament una llista de preguntes d’entrevistes per a que cada entrevistador faci.

Aquest enfocament es coneix com a entrevista estructurada.

Per ajudar a consolidar el compromís amb el procés, col·labora amb els teus socis de l’organització per elaborar la llista, recordant incloure’ls en el procés d’entrevistes..

Aquest acte contribuirà a establir la responsabilitat. Utilitzeu una sol·licitud de formularis basada en núvol per organitzar la llista, deixant espai per als entrevistats per introduir les seves notes i, potser, classificar les respostes del sol·licitant a les seves preguntes..

M’agraden Google Forms perquè hi estic acostumat, però hi ha alternatives més sofisticades (i de pagament).

Si preveieu els entrevistats que utilitzen una tauleta per realitzar les seves entrevistes, iFormBuilder pot ser l’adequat perfecte. Està dissenyat específicament per a la funcionalitat mòbil i ofereix una accessibilitat completa fora de línia.

Alguns altres destacats preferits per les empreses inclouen:

WuFoo

Formulari

JotForm

FormSite

# 15 Agilitzeu el vostre procés de retroalimentació post-entrevista

Posar tothom a la mateixa pàgina després d’una entrevista pot ser tan difícil com posar a tothom a la mateixa pàgina cruenta, abans i durant aquesta.

Una part de la qüestió és que la majoria dels empleats tenen molt més en compte que organitzar els seus pensaments en comentaris constructius.

Malauradament, això comporta respostes poc profundes i mal contractacions.  

Millora el procés ajudant els entrevistadors a centrar els seus processos de pensament. Dissenyar un sistema de feedback formalitzat, que inclogui preguntes tancades i obertes i rànquings.

Podeu utilitzar algunes de les mateixes eines que s’utilitzen per crear el vostre qüestionari d’entrevistes estructurades.

Compartiu els resultats d’aquestes enquestes, aprofitant una vegada més la potència de la tecnologia en núvol, que proporcionarà una plataforma perquè les parts interessades puguin dialogar en funció dels seus horaris.

Hi ha algunes eines autònomes que permeten aquest tipus d’enfocament, com ara la solució “Comprovació d’entrevistes” de Checkster.

O, si preferiu un sistema de seguiment d’un sol·licitant, la majoria ofereix la possibilitat de comentar i adjuntar documents al fitxer d’un candidat.

Consulteu aquest exemple a Treball.

Workable converteix el procés de contractació en una aplicació per a xarxes socials. Les parts interessades poden:

Seguiu candidats

Publica i respon als comentaris

Adjunteu documents

Valorar i anotar els candidats  

# 16 Xecs de fons d’un servei únic

Els controls de antecedents realitzats per possibles empresaris requereixen el consentiment del candidat, amb regles que varien segons el país i la regió.

  Serveis de hosting gratuït de fitxers i emmagatzematge al núvol

Més enllà d’això, us correspon com procedir i quin tipus de controls de fons voleu.

Si bé la història laboral, l’educació i el registre penal són habituals, alguns empresaris també busquen examinar informació financera, història mèdica i realitzar auditories de mitjans socials..

Aquesta és la responsabilitat que apareix a la vostra llista de verificació de la contractació. Per dur a terme aquestes cerques, hi ha essencialment dues opcions:

Llocs web d’autoservei

Empreses de servei complet  

Els llocs web d’autoservei són més barats, però a més de consumir més temps, també comporten un risc inherent, ja que no solen complir els termes de la Llei d’informació de crèdits justos..

La qual cosa significa que l’ús d’aquests serveis per analitzar els sol·licitants pot suposar un risc legal a l’organització.

A més, aquests llocs web no ofereixen serveis educatius i de verificació d’ocupació laboral, per la qual cosa encara haureu de passar temps per confirmar-los.

Mentrestant, les empreses de servei complet, generalment, compleixen els procediments establerts en la Llei d’informació de crèdits justos. Com ara obtenir el consentiment del candidat i permetre’ls revisar l’informe completat.

També ofereixen una solució a la carta que us permet escollir i triar quina informació voleu:

Ocupació

Educació

Condemnes penals

Xecs de crèdit

Historial d’adreces

Controls de registres de vehicles de motor

Registres militars

Si busqueu una solució d’autoservei, BackgroundReport.com compleix la FCRA i ofereix una solució força ràpida..

Les solucions de servei complet inclou:

 HireRight

First Advantage Corporation

 Peopletrail

 HireSafe

# 17 Automatització dels xecs de referència

Per a molts reclutadors, la verificació de referència és la guinda del pastís: una manera de confirmar que ha pres la decisió de contractació perfectament perfecta.

Per a d’altres, és un mal necessari. De qualsevol forma, perseguir referències (és a dir, reproduir etiquetes de telèfon) pot ser un laboriós treball.

Els que proporcionen recomanacions tenen responsabilitats pròpies, de manera que pot programar el temps per parlar amb tu, potser no estigui al capdavant de la llista, no importa el grau d’eficàcia que pugui considerar el candidat.

I quan finalment aconsegueixes sincronitzar els horaris, massa sovint les converses de referència són obligades i plenes de comoditats, dissenyades principalment per finalitzar la trucada ràpidament..  

Aquí hi ha un pensament; què passa per fer que els proveïdors de referència facin la seva valoració al seu propi temps, quan tinguin temps de seure, pensar i respondre de forma seriosa?

Els serveis de verificació de referència en línia automatitzats, com ara la comprovació de referència de Checkster, lideren la tendència en aquest departament.

Referència de comprovació és una solució basada en núvol que permet als individus respondre una sèrie de preguntes sobre el candidat.

Les avaluacions escrites els permeten més temps per pensar en les seves respostes, en comparació amb les converses en directe, sovint donant lloc a informació crítica que potser no haureu estat en privat d’altra manera.

Millor encara, el vostre candidat és responsable de part dels treballs legals.

Amb Control de referència i solucions similars, convideu el candidat a accedir a l’eina i, al seu torn, encoratja les seves referències a participar-hi.

Molt bonica, eh?

El Banc de referència de HireRight és una altra gran solució escrita, mentre que la tecnologia VidCruiter de referència de VidC llança opcions d’àudio i vídeo a la combinació.

# 18 Paperless Paperless Estalvia temps (i arbres)

Heu pres la decisió més gran i ara toca incorporar-se a la nova contractació. Històricament, això significava molts tràmits, inicialitzar i signar a la línia de punts.

Les solucions de RRHH sense treballs, com WorkBright, han revolucionat el procés, fent que sigui molt menys dolorós per a tots els implicats.

Això significa que no hi ha entrada ni exploració de dades ni temps dedicat a la tramitació amb el nou empleat.

Les millors eines ofereixen xifratge de qualitat militar i s’actualitzen en temps real, seguint els requisits governamentals més recents; de manera que podreu mantenir-vos al cap de totes les obligacions legals.

Per a la nova contractació, poden completar tots els tràmits a bord fins i tot abans de presentar-se a la feina.

Reben un correu electrònic convidant-los a un tauler de control i des d’allà poden accedir, llegir i signar per correu electrònic els formularis a bord.

D’aquesta manera, es passa el primer dia a conèixer els nous companys i esbrinar com treballar la màquina de cafè (tasca crucial), en lloc de deixar-se caure en una minúscula sala de conferències que intenta evitar la fatiga a mesura que s’ordenen amb l’argot legal..

Un procés sense costos, automatitzat i sense paper, també estalvia els diners del vostre negoci. A més, els tràmits dels empleats sempre són a pocs clics de distància, en cas que en necessiteu fer referència.

T’interessa? A continuació, es detallen algunes alternatives de WorkBright a tenir en compte:

Zenefits

ClearCompany

ApplicantStack

Molts sistemes de seguiment de sol·licitants i la majoria de sistemes de gestió de capital humà ofereixen les mateixes opcions.  

# 19 Dóna a la teva nova contractació el regal de la formació virtual

La formació, ja sigui amb recursos humans o relacionats amb les competències, triga tant temps que sovint s’afanya, o es posa massa temps i massa sovint. Si ho fa, especialment en les noves contractacions, es posa en risc el desencís i el desencís.

Un entorn virtual de formació basat en el núvol (també conegut, un sistema de gestió d’aprenentatge o LMS) permetrà que les noves contractacions participin en formació quan s’ajusti al seu ritme, al seu ritme.

Si bé els entorns de formació virtual poden esforçar-se a configurar, els beneficis que aporten per a l’èxit d’un candidat i de l’empresa són considerats de mèrit.

Afortunadament, hi ha algunes solucions excel·lents per aquí.

Com Adobe Captivate Prime.

Captivate Prime permet als usuaris dissenyar i configurar cursos de forma ràpida i assignar classes mitjançant un inscriptor.

El seu Reproductor Fluidic natiu pot veure vídeos en mode en línia o fora de línia, ja que la gent pren notes mentre aprenen.

El quadre de comandament de Captivate Prime fa un seguiment de la seva formació i les funcions de gamificació, com ara les taules de classificació i les insígnies d’èxit, fomenten la participació.  

Dit això, Captivate Prime és més que una solució empresarial.

Per a aquells amb pressupostos més reduïts i amb menys empleats per formar-se, alguns proveïdors d’eLearning disposen de cursos basats en núvol amb èxit.

Hi ha milers de solucions, per la qual cosa pot trobar un temps adequat a les vostres necessitats precises.

A continuació, en presentem alguns que us ajudaran a començar:

TalentLMS

CursMill

LMS d’aprenentatge Latitude

Litmos

Docebo

# 20 Perfeccionar el procés de contractació mitjançant comentaris

La millora de la pràctica de contractació hauria de suposar un esforç permanent, una de les millors maneres de fer-ho és revisar una vegada més la nova contractació..

Esbrineu què no els ha agradat del procés i treballa amb aquesta informació per millorar-lo.

Al capdavall, qui vol oferir crítiques negatives a la gent que els acaba de contractar? Però bé, és una manera excel·lent d’implicar la vostra nova contractació per ajudar a perfeccionar el vostre enfocament a la contractació.

També podeu aprovar l’enviament d’enquestes post-entrevista a tots els sol·licitants que s’hagin sotmès al procés abans de prendre la vostra decisió de reserva..

No se sap mai quins pesos d’or es poden desenterrar i un enfocament anònim és una bona manera de garantir que les contractacions potencials proporcionin respostes honestes que no afectaran cap decisió..

La creació d’una enquesta amb Google Forms és una via senzilla.

És gratuït (automàticament, obteniu 15 GB d’emmagatzematge a Google Drive només configurant un compte) i senzill i crea enquestes en pocs minuts.

També podeu convidar els col·laboradors a fer comentaris sobre l’enquesta i, fins i tot, fer-ne edicions.

Mentre no inclogueu camps que demanin el seu nom o adreça de correu electrònic, les respostes del formulari de Google són completament anònimes.

Nombroses altres aplicacions també creen enquestes de forma gratuïta, a més de llocs de revisió dedicats, que aporten una mica de treball fora del procés.

Excel Online també té un creador d’enquestes gratuït, que integra les dades de resposta en un full de càlcul basat en núvol, que us permet mantenir un conjunt orgànic de dades de resposta de l’enquesta..

# 21 Sabeu què diu Internet sobre la vostra empresa

Voleu informació sincera i de tant en tant desagradable? Internet és perfecte per això.

Si bé els fòrums i els llocs de revisió dels empleats estan plens de desagradables serien, ex, i fins i tot els empleats actuals, si manteniu la ment oberta i la pell gruixuda, les queixes poden ser una font meravellosa d’intel·ligència actuable.

I, si us plau, quan un contracte potencial té en compte la vostra empresa, és molt probable que facin les seves diligències degudes.

Ajuda a saber de què es tracta el brunzit de la vostra empresa, de manera que es poden abordar adequadament les preocupacions durant el procés d’entrevistes.   

Avui, el tauler de so preferit per a tots els empleats és Glassdoor.

Glassdoor proporciona a forasters perspectives de negoci interns i sous, a més d’aprenentatge del procés d’entrevistes, inclosos els gustos i els no agradats.

Si bé Glassdoor pot ser l’opció més atractiva, altres llocs favorits de revisió entre companys no haurien de passar per alt:

Bon lloc per treballar

En efecte

Volta

La multitud laboral

En comparació

Kununu

Si voleu atreure els millors candidats, és important gestionar la vostra reputació en el ciberespai.

Glassdoor informa que el 46% dels seus membres llegeixen les ressenyes de la companyia abans que parli amb un reclutador, i el 69% no assumiria una feina amb una empresa amb una mala reputació.

Tot i això, el 62% afirma que la seva percepció d’una empresa millora si els empresaris responen activament a les revisions i el 69% és més probable que sol·liciti una posició si l’empresari gestiona activament la seva marca online:

Avaluació de respostes

Gestió de perfils

Mantenir-se al dia de les actualitzacions de l’entorn de treball

En resum…

Les revisions negatives també són una manera excel·lent de descobrir que la cultura d’una empresa necessita millorar. Si ho fem, pot contribuir a incrementar les taxes actuals de satisfacció dels empleats, augmentar la retenció i mitigar la necessitat de contractació excessiva.

Doncs bé, aquests són els 21 millors consells que hem de donar sobre el procés de bord, gràcies per mantenir-nos fins al final. Tens algun consell, idea o pensament propi per compartir? No dubteu a deixar-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me