Valg af den bedste Cloud Torrent-service: Offcloud vs Bitport vs Seedr

Skyen har gjort livet mere praktisk for alle. Vi bruger skyen til alting – hvorfor ikke bruge den til torrenting? Spar din harddiskplads og din båndbredde for mere vigtige filer ved at bruge skyens magt. For ikke at nævne det vil spare dig for at skulle fjerne blokering af torrent-websteder (eller søge efter alternative torrent-websteder).

Sky torrenting er privat, sikkert og lynet hurtigt. Hvis du vælger en torrent, som en anden bruger allerede har downloadet, vil den blive tilgængelig til streaming med det samme – cloud torrent-tjenester holder en cache af populære filer til rådighed, så hvis ti brugere vil have den nyeste Linux .iso leverandøren ikke downloader den ti gange og spiser båndbredde. Du kan få adgang til dine torrents på alle dine enheder takket være cloud-opbevaring, og hvis du vælger smart fra vores liste over bedste leverandører af cloud-lager, kan du overføre dine filer uden at komme nogen steder i nærheden af ​​din harddisk.

Fordele ved Cloud Torrent-tjenester

Når du torrent hjemmefra, udsendes din IP til alle. Det er karakteren af ​​peer-to-peer-deling, når alt kommer til alt, og medmindre du bruger en af ​​vores bedste VPN-udbydere, afslører du din IP-adresse for alle. Enhver anden, der downloader denne torrent, kan se din IP – inklusive copyright-trold eller snoops. Det er gode manerer at frø de torrenter, du downloader, men langsomme forbindelser og datahætter kan begrænse, hvor meget du torrent.

Cloud torrent-tjenester fungerer på kraftfulde dedikerede servere med uplinks meget hurtigere end en hjemmeforbindelse. Populære filer cacher af udbydere, og du får øjeblikkelig adgang i stedet for at vente på, at downloadet er afsluttet. Dit medie er tilgængeligt på alle dine enheder, inklusive din telefon og streaming-enheder som Chromecast eller Roku.

Hvad du har brug for

Det er let at komme i gang med sky torrenting, da alt hvad du behøver er enhver enhed, der er tilsluttet internettet og en konto hos en af ​​disse udbydere:

  • Offcloud
  • Bitport
  • Seedr

Offcloud, Bitport og Seedr tilbyder alle et gratis niveau, så du kan prøve tjenesten, men med begrænsninger på downloads eller filstørrelse. Lad os se på alle tre udbydere og se, hvordan de sammenlignes.

Offcloud

Offcloud er lidt anderledes end de øvrige udbydere, vi har set på, da det ikke er fokuseret på at downloade torrenter. Virksomheden markedsfører sig selv som “en enkel, elegant og intuitiv SaaS til at hente data fra skyen.” Vi blev overrasket over mængden af ​​forskellige kilder, som Offcloud understøtter til download, og den har endda en billetboks, der giver brugerne mulighed for at foreslå nye websteder, der kan understøtte.

Det er ikke overraskende, at det integreres med YouTube i betragtning af webstedets popularitet, men Usenet? Dette adskiller Offcloud fra konkurrencen, selvom det ikke sætter pris på dine Usenet-downloads på 20 GB dagligt. Dette kan være tilstrækkelig daglig brug for lette brugere eller dem, der supplerer torrenter med lejlighedsvis Usenet-downloads.

Offclouds webgrænseflade er let at bruge og giver dig et instrumentbræt, der viser dig din resterende båndbredde og plads. Den gratis prøveversion begrænser dig til 10 GB overførte data og kun tre links. Når du har data, du vil gemme, skal du blot indsætte linket i Offcloud og vælge mellem tre muligheder: øjeblikkelig, sky eller fjernbetjening.

  Bedste Cloud Storage til Australien 2023

Den øjeblikkelige mulighed er hovedsagelig en proxy. Du indtaster et link, og Offcloud opretter en tunnel, der leverer indholdet til din enhed over nettet. Den er downloadet til din enhed og gemmes ikke i skyen, så hvis det originale indhold fjernes, vil det ikke længere være tilgængeligt i Offcloud. Cloud-indstillingen henter data og gemmer dem på Offcloud’s interne servere. Du får et nyt, sikkert link til adgang til dine data når som helst og hvor som helst, selvom det originale indhold er fjernet.

Fjernindstillingen kræver en vis konfiguration fra din side, da du skal give Offcloud adgang for at gemme data. Tjenesten understøtter FTP, SFTP eller cloud-lagringstjenester såsom Google Drive og Dropbox. Dette er en fremragende mulighed for dem, der beskæftiger sig med plettet forbindelser som mobilt bredbånd eller langsom WiFi, men beskæftiger sig med store mængder data.

Dette system giver dig mulighed for at hente de data, du har brug for, og gemme dem, indtil du har en hurtig nok forbindelse til at downloade dem lokalt.

For at teste tjenesten brugte jeg “øjeblikkelig” mulighed for at downloade en gratis film, der er i det offentlige domæne, og hastighederne var ikke særlig imponerende. Dette skyldes sandsynligvis, at jeg er i USA, og Offcloud-serveren var i Frankrig. Valg af “sky” -indstilling gjorde filen tilgængelig på få minutter.

Bemærk, at Offcloud ikke har til hensigt at fungere som en “seedbox”, som er en server, der bruges til at øge en brugers ration på private trackere ved evt. At se en torrent. En talsperson for Offcloud oplyste, at de typisk kun udsædt torrenter i forholdet 1: 1 og uploadede det nøjagtige beløb, de downloadede. For brugere, der er afhængige af offentlige trackere eller ikke er interesserede i forhold, er Offcloud en fin løsning.

Hvis du kun leder efter en cloud torrent-udbyder, kan Offcloud virke som overdreven. Men til $ 59,99 om året tilbyder det ubegrænset lagerplads og båndbredde, hvilket giver en bedre aftale, når du overvejer den begrænsede lagerplads, som andre udbydere tilbyder. Med al den funktion, der er inkluderet i Offcloud, er det let en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

PrisLagerpladsAntal torrents
Gratis Gratis 10GB 3 pr. Måned
Det gode sæt $ 9,99 per måned Ubegrænset Ubegrænset
Den nyttige partner 59,99 dollar om året Ubegrænset Ubegrænset

Bitport.io

Bitport.ios service er hurtig og giver dig mulighed for at streame dine medier til flere enheder, inklusive Apple TV og Chromecast, samt understøtte Kodi. Virksomheden er stolt af at gøre torrenting så let som “Ctrl-C”, og det er virkelig så let. Bitport.io tilbyder en gratis konto, der begrænser brugere til en torrent per 24 timer.

Interfacet ser godt ud og fungerer godt på mobilenheder, så du kan vælge en torrent, mens du er væk hjemmefra og få adgang til den senere. Jeg ønskede at se, hvordan hastighederne var med mindre populære torrenter, så jeg valgte en version af lav kvalitet af den samme testfilm og så hastigheden konstant stige, indtil den toppede ved næsten 30 MB / s og sluttede på tre eller fire minutter.

  Sådan sikkerhedskopieres Google Chrome: En guide til 2023

Den billigste plan starter ved $ 5 / måned og giver 30 GB lagerplads og fem download slots, hvilket betyder at fem aktivt downloader torrents. Du kan downloade et ubegrænset antal torrents om dagen på alle planer undtagen den gratis. Ud over de ekstra lagrings- og torrent-downloads tilbyder betalte planer HTTPS-downloads og antivirus-scanning, en dejlig bonusfunktion for skeptiske brugere.

Bitport.io frøer også i forholdet 1: 1, men betalte brugere kan kontakte teknisk support og få dette ændret til et brugerdefineret forhold. Det er en simpel service, der mangler ekstra funktioner, men den tjener dens formål godt og til en overkommelig pris.

PrisLagerpladsAntal torrents
Gratis Gratis 1GB 1 pr. Dag
Lille $ 5 per måned 30GB 5 slots
Standard $ 10 per måned 100GB 10 slots
Stor $ 15 per måned 250GB 20 slots

Seedr

Seedr er en anden torrent-service, der tilbyder et spartansk interface og stor brugervenlighed på en computer eller mobil enhed. Den gratis lagring begrænser dig til 2 GB lagerplads, men sætter ingen begrænsninger for mængden af ​​filer, du kan downloade, da jeg slettede og prøvede forskellige torrenter for at få en idé om de samlede hastigheder.

Du indsætter blot et link eller uploader en torrentfil, og det downloades hurtigt, eller i tilfælde af populære torrents vises det med det samme. Oprindeligt var der allerede en fil på min konto, takket være Seedr. At slette det frigjorde lidt plads, og jeg valgte den samme torrent, der blev brugt i mine tidligere test. Det optrådte øjeblikkeligt, tilgængeligt til download eller stream.

Jeg prøvede en Ubuntu-torrent og havde de samme resultater. Populære torrenter vises som “indsamling af frø” i nogle få sekunder, men kopieres øjeblikkeligt til en mappe og er tilgængelige til download eller streaming.

Ud af de tre udbydere, jeg listede, var Seedr den hurtigste, nedad. Det tog mig længere tid at kopiere og indsætte torrent-linket, end det tog før Seedr leverede filerne. For brugere af private torrent trackers er Seedr unik, idet den tilbyder statiske IP-adresser og privat tracker support med “pro” og “master” planerne. Da private trackere er afhængige af unikke .torrent-filer, kan du ikke blot kopiere og indsætte linket, som du ville gøre med offentlige trackere..

Du henter .torrenten til din enhed og uploader den blot til Seedr, og de udsætter den til enten et forhold på 2: 1 eller 5: 1, afhængigt af din plan. Seedr tilbyder hurtige, ofte øjeblikkelige downloads af torrenter, og lad os straks strømme dine medier på alle enheder, du ejer. Betalte niveauer starter ved $ 6,95 om måneden for en enkel, hurtig service til at tage din torrenting til næste niveau, i skyen.

PrisOpbevaringAntal torrents
Gratis Gratis 2 GB N / A
Grundlæggende $ 6,95 per måned 30GB 2 slots
Pro $ 9,95 per måned 100GB 5 slots
Mestre $ 19,95 pr. Måned 1TB 25 slots

Cloud Torrenting og privatliv

Alle de udbydere, der diskuteres her, har en stærk holdning til brugernes privatliv. Bitport.ios hovedside angiver endda “download torrents til en sikret sky; anonymt; hurtig.” Din IP-adresse udsættes aldrig for nogen, når du downloader en torrent i skyen, undtagen for den tjenesteudbyder, du bruger.

  Sådan sikkerhedskopieres sociale medier i 2023

Der er altid en chance for, at regeringen kan få en domstol til at tvinge en udbyder til at udlevere logfiler, og afhængigt af udbyderen kan dette omfatte din IP-adresse og listen over filer, du har downloadet eller gemt under din konto. Chancerne for, at dette sker, er usandsynlige, da tjenester som Put.io har været aktive i årevis nu uden at stå over for juridiske problemer.

Der er legitime anvendelser til torrenting, og udbyderne tilbyder ikke bevidst ulovligt indhold. De giver blot brugere en måde at hurtigt og sikkert få adgang til indhold på nettet og gemme det. Indtil videre har der ikke været et enkelt tilfælde, hvor en af ​​disse udbydere overleverer brugerdata.

Løsningen er enkel: Brug en VPN og en e-mail oprettet udelukkende til sky torrenting. Vælg en udbyder, der holder nul-logfiler og tillader en betalingsmetode såsom bitcoin eller gavekort for at sikre privatliv og anonymitet. Selv hvis en sky-torrent-udbyder er tvunget til at udlevere logfiler, forbliver du anonym takket være VPN (for ikke at nævne, at den også beskytter dig mod ISP-snooping).

Se vores bedste VPN-anmeldelser for at få et overblik over, hvilken udbyder der er bedst for dig. Husk: hvis de ikke beskyttede deres brugere, ville cloud torrent-udbydere hurtigt være ude af drift. Det er et sikrere og mere praktisk alternativ til at torrentere ved hjælp af en klient.

Dommen

Alle tre udbydere er solide valg for torrentbrugere, men hvis du har den bedste ydelse, skal du holde dig til en udbyder som Bitport.io eller Seedr. Brugere af private trackere er bedre stillet med Seedr takket være den indbyggede support til private trackers og lange udsædetider.

providerStartprisOpbevaringTestet hastighedTorrent slotsFrøforhold
Offcloud $ 9,99 per måned Ubegrænset Varierer Ubegrænset 1: 1
Bitport.io $ 5 per måned 30GB Øjeblikkeligt til populære torrents.
29 + MB / s ved tilfældig test.
5 1: 1, ændringer efter anmodning
Seedr $ 6,95 per måned 30GB Øjeblikkeligt til populære torrents. 10MB / s ved tilfældig test. 2 1: 1 eller 12H

Cloud torrenting er fremtiden for fildeling – øjeblikkelig adgang til alle dine medier, på alle dine enheder, overalt i verden. Hvis du er fan af enkle værktøjer og bare vil torrent, kan du ikke gå galt med Seedr eller Bitport.io. Begge giver dig mulighed for at tilføje torrenter og streame dit indhold fra din computer eller mobile enhed overalt.

For one-stop-adgang til en stadigt voksende liste over kilder, kan Offcloud ikke slå. Usenet, torrents, Youtube og andre er alle tilgængelige med Offcloud, downloadet til din enhed, Offclouds sikre servere eller fjernlagring. Download det en gang, og bekymre dig aldrig om, at det bliver taget offline eller sporing af det igen.

Vi håber, du nød denne artikel, og du er velkommen til at kommentere nedenfor og dele den på sociale medier. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me