Cloud of State, april 2019

Hej, og velkommen til State of the Cloud, Cloudwards.net’s månedlige kolonne, hvor vi gennemgår de største technyheder. I denne apriludgave taler vi om en række industrielle nyheder om VPN’er og backup-udbydere samt selvfølgelig Facebook.

Denne udgave markerer også et års jubilæum for State of the Cloud, og det gør os ubehagelige at rapportere, at Facebook har optrådt i hver eneste en. Selvom detractors måske påpeger, at vi kun er uoriginale, kan vi lide at tro, at den sociale mediagigant er for stor og magtfuld og burde have været ført ind i nu.

Vi lader dig beslutte, hvor du kommer ned på det, men vi anbefaler, at du læser, hvad Zuck og hans minions har gjort op for nylig, før du gør det. Når det er sagt, er nogle af industriens nyheder først oppe.

VPN Wars: stigende omkostninger

VPN-prisstigninger

Som vi tidligere har nævnt, især i januarudgaven af ​​denne søjle, er interessen for virtuelle private netværk steget blandt forbrugerne takket være alle privatlivets fred og sikkerhedskandaler. Det har ført til, at nye udbydere hopper op som svampe efter regn og en masse manøvrering blandt etablerede tjenester.

Den vanvittige blanding efter et stykke af den ekspanderende cirkel har gjort vores liv som anmeldere interessant. På næsten ugentlig basis får vi en e-mail med anmodning om, at vi gennemgår en ny VPN, ofte ledsaget af tilbud om penge, som vi bestemt og høfligt afviser. Det er også morsomt at gennemgå disse fly-by-nætter, fordi de ofte ikke fungerer godt eller overhovedet.

Resultatet er, at medmindre du finder det blandt vores VPN-anmeldelser, skulle du sandsynligvis ikke tilmelde dig det. Vi har set næsten hver VPN derude, og vi beslutter hurtigt, om noget er værd at gennemgå. Vi vil naturligvis gøre undtagelser for udbydere som VikingVPN, der har en stor repræsentant blandt vores konkurrenter, selvom vi ikke har været i tjeneste i over et år.

Prisen er forkert

Vi kan med sikkerhed sige, at ingen af ​​de upstart-tjenester udgør en trussel mod dem som ExpressVPN eller NordVPN, men det har ikke holdt tjenesterne i vores bedste VPN-valg fra at sidde stille, og resultaterne er i bedste fald blandet. Selvom vi bifalder enhver forfining af funktioner, er vi meget opmærksomme på, at vi har rodet med de priser, vi har set den sidste måned.

  Cloud of State, august 2018

For eksempel hævede CyberGhost og NordVPN deres priser tidligere på året med 5-10 procent – afhængigt af planen – kun for at bringe dem tilbage til deres gamle niveauer i marts. Det er irriterende for folk, der tilmeldte sig under opholdet, såvel som redaktionerne på Cloudwards.net, men i det mindste så de fejlen i deres måder.

Når det er sagt, at beslutte en vandretur på en tiendedel, så genoverveje er en ting. At fordoble dine priser er en helt anden, og vi vil gerne spørge teamet om privat internetadgang, hvad de tænkte, da de gjorde det. Det har praktisk taget fordoblet sine priser, ændret det fra en service, vi var glade for at anbefale for at være sikker og billig til en, der tilbyder god sikkerhed til en præmie.

Som du kan læse i vores PIA-gennemgang, har det påvirket tjenestens placering dårligt. Dertil kommer, at du hurtigt finder ud af, at der er billigere tjenester derude nu, såvel som bedre tjenester for de samme penge. Vi forudsiger, at det er gardiner for den engang modige jager for netneutralitet, medmindre den gendanner en slags fornuft til dens prisfastsættelse.

World Backup Day 2019

verdens backup-dag

31. marts var World Backup Day, en årlig påmindelse for dig om at tage backup af dine data. På trods af mange års kampagne, ser vi stadig for mange tilfælde af, at folk ikke laver kopier af deres arbejde i skyen eller endda bare på et tommelfinger og derefter mister det, når deres computere går ned.

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at sikkerhedskopiere dine data, så tjek vores bedste online backup-artikel for de bedste udbydere derude eller vores artikel om 3-2-1-backup for at få en idé om en smart backup-strategi.

Dropboxing mennesker i

I form af relaterede nyheder – okay, vi indrømmer, at det er en strækning – Dropbox har begrænset antallet af enheder, du kan koble til en gratis Dropbox-konto til tre fra marts 2019. Heldigvis er betalte planer undtaget fra det, så vi gætter det er endnu en måde for Dropbox at tilskynde folk til at begynde at betale for dens opbevaring. Du kan læse vores Dropbox-gennemgang for at lære, om betaling er en god idé.

  Cloud of State, juli 2018

Ansigt til Facebook

Facebook privatliv

Vi startede mere eller mindre marts måned med nyheden om, at vi får en mere privatlivsvenlig Facebook. Når redaktionen var færdig med at tørre latteren fra vores øjne, gik vi ind i The Zuck’s påstande og fandt, at de var, bremse din overraskelse, falske.

Vi kom til den konklusion ved at læse nyhederne. F.eks. Nyhederne om, at Facebook vidste om Cambridge Analytica ved hjælp af data til at målrette annoncer, før historien brød i medierne, idet virksomheden ignorerede uvidenhed.

Et andet tip var historien om, at flere Android-apps stadig deler data med Facebook, på trods af at virksomheden hævdede, at det var stoppet med at gøre det, som brød samme dag som The Zucks meddelelse.

Det er ikke kun ondskab, der lægger løgn over Facebooks forsøg på billedreform. Der er også almindelig gammel inkompetence, såsom det firma, der gemmer brugernes adgangskoder i klartekst. Som vi forklarer i vores beskrivelse af kryptering, er klartekst ikke-krypterede data, hvilket gør det for verden at se, om nogen får adgang. Sloppy begynder kun at beskrive det.

Når det er sagt, synes Facebooks mange synder at indhente det. New York Times rapporterede i slutningen af ​​marts, at føderale anklagere med base i New York City undersøger de mange aftaler, det har indgået med tredjepart for at sælge dine data. Vi ønsker dem held og lykke i en kamp mod en virksomhed, der ser ud til at give indhold i at lade gigantiske virksomheder gøre, hvad de måtte ønske.

Forstyrrelse af Apple Cart

Apple retssag

Et andet firma, der står over for juridiske problemer, er Apple. Producenten af ​​glatte hvide sager med underordnet hardware har haft en antitrust-sag anlagt mod den af ​​Kaspersky Labs, sandsynligvis en af ​​de bedst kendte udviklere af antivirus-software (læs vores Kaspersky Anti-Virus anmeldelse for at se, hvad vi syntes om det).

Kaspersky hævder, at Apple tvang virksomheden til at fjerne to funktioner fra sin softwarepakke, kun for at implementere begge i sine egne alternativer. En lignende sag blev også anlagt i marts af Spotify mod Cupertino, der hævder, at Apple forhindrede adskillige muligheder for brugere. Apple benægter selvfølgelig det, men ingen af ​​kostymerne ser ud til at forsvinde.

  Cloud-tilstand, februar 2020

Enhver kulør ville være alvorlig nok, men Elizabeth Warren rejser den største udfordring. Mens hun opsatte sit præsidentbud, hævdede hun, at hun ville bryde alle tech-giganter op, men reserverede speciel hån til Google, Facebook og en dag senere Apple. Selv hvis hun ikke kommer videre til den demokratiske billet, er chancerne for, at andre præsidentvalg håber at hente banneret.

Mindre historier

Rusland VPN-forbud

Rusland, aldrig et sted, hvor menneskerettighederne blomstrer, har taget endnu et skridt i retning af et dystopisk mareridt med underskrivelsen af ​​to nye censurlover. Den ene forbyder falske nyheder, mens den anden beskytter offentlige embedsmænd mod at blive fornærmet. Selvom det muligvis giver mening ved første øjekast, at kende Putin-regeringen, vil begge love blive fortolket på nye og kreative måder.

YouTube bøjede sig ud af streamingkrigerne. Streamingwebstedet, som er en del af Googles overordnede Alphabet, havde forsøgt at frembringe flere shows og webserier for sig selv, men kunne bare ikke matche Netflix, Amazon Prime Video og den kommende Disney +. I al ærlighed var det ingen i vores redaktion, der engang vidste, at YouTube havde sine egne shows, så marketing kunne have været et problem.

Et af Norges største virksomheder, Norsk Hydro, blev ramt af et massivt og grimt ransomware-angreb. Aluminiumsproducenten betaler dog ikke cyberkriminelle, fordi de har en sikkerhedskopi, der kun er to dage gammel. Det gør dette lige så godt som ethvert sted at tilslutte vores online backup-anmeldelser, antager vi.

Vi afslutter med de gode nyheder: Demokraterne i Kongressen har fremsat et lovforslag, der ville gendanne netneutralitet i De Forenede Stater. Det vil næsten helt gendanne den oprindelige, der blev indført, mens Barack Obama var præsident og generelt ses som en god ting.

Afsluttende tanker

Med den smule lys i tunnelen forlader vi dig i denne måned. Vi håber, du nød at læse vores lille månedlige oversigt og anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev nedenfor, hvis du gerne vil have besked, når den næste kommer..

Fortæl os i kommentarerne nedenfor, hvis vi har savnet større historier, eller hvis du har en mening om at dele om nogen af ​​disse udviklinger. Held og lykke, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me