Bluehost-gennemgang – Hastighed, cPanel & e-mail – Opdateret 2023

Bluehost anmeldelse

Bluehost er en hurtig og brugervenlig service, som vi med glæde vil anbefale bortset fra to ting: dets privatlivspolitik og dens vildledende prisfastsættelse. Tjek detaljerne om dette og alt andet i denne fulde Bluehost-anmeldelse.

Bluehost ville sidde tæt på toppen af ​​vores bedste webhosteliste, hvis det ikke var for det grimme forretningshoved. Det ejes af Endurance International Group, som er et web-hosting-konglomerat med foruroligende privatlivspraksis. Når det er sagt, gjorde det ikke vores bedste webhosting til listen over små virksomheder uden grund.

Hvis du kan kæmpe med fortrolighedspraksis for Bluehosts moderselskab, finder du en fuldt udstyret webhost, der tilbyder hurtig hastighed til en rimelig pris. I denne Bluehost-gennemgang detaljerer vi vores erfaringer med den populære webhost efter lancering af et websted med sin mest billige delte plan.

Bluehost er bedre end de fleste af sine søskende på EIG. Støtten kan bruge arbejde, ligesom den vildledende prisfastsættelse, men det er små bekymringer. I sidste ende opvejer profferne ulemperne, hvilket er vanskeligt at sige for de fleste EIG-mærker.

bluehost-Slider1

bluehost-slider2

bluehost-slider3

bluehost-slider4

bluehost-slider5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Bluehost

Funktioner

Bluehost har en fremragende liste over funktioner, der hjælper dit websted med at komme hurtigt og sikkert i gang. Det vises endda på de mest usandsynlige steder med et kontrolpanel, der gør WordPress-administration lettere end nogensinde.

Fra de delte planer er der en masse godbidder. Den øverste Pro-plan inkluderer $ 200 i annoncekreditter, to SpamExperts-licenser, domæneprivatitet, CodeGuard Basic og en dedikeret IP-adresse.

Disse funktioner kommer dog til en pris, som vi dækker i afsnittet “priser” nedenfor. Heldigvis, uanset den delte plan, du vælger, får du et gratis SSL / TLS-certifikat og daglige sikkerhedskopier til dit websted. Vi betragter dem som de vigtigste funktioner for enhver webhost, så det er dejligt at se Bluehost inkludere dem.

WordPress og Bluehost

Når det er sagt, skiller den sig fremragende integration med WordPress mest. Vi taler i detaljer om kontrolpanelet i afsnittet “brugervenlighed”, men det korte er, at Bluehost kombinerer WordPress og kontoadministration på en måde, som ingen anden webhost gør. Grænsefladen fremhæver efterforskning, så du kan administrere dit WordPress-websted uden at logge ind på back-end.

WordPress-funktionerne stopper heller ikke der. Hvis du kører et WordPress-websted, installerer Bluehost automatisk WordPress og indstiller det til iscenesættelsestilstand. I denne konfiguration viser dit websted en side “snart kommer”, som giver dig mulighed for at opbygge det, før du skubber det live.

Heldigvis har Bluehost ikke-WordPress-brugere også dækket. I cPanel kan du tænde for Weebly-webstedsbyggeren, som, som du kan læse i vores Weebly-anmeldelse, er en af ​​de bedste webstedsopbyggere.

weebly redaktør

Alle Bluehost-brugere har adgang til den gratis Weebly-builder med deres domæne, der normalt løber omkring $ 5 pr. Måned. Når det er sagt, er det den gratis version af Weebly, der sætter grænser for medier og sider. Hvis du ønsker en mere omfattende pakke, kan du opgradere dit Weebly-sted uden at starte forfra.

Bluehost-funktionsoversigt

Bluehost-logowww.bluehost.com

Start fra $ 395 per måned Alle planer

Servertyper

Delt hosting

VPS Hosting

Administreret WordPress

Cloud Hosting

Dedikeret hosting

Forhandler-hosting

Usablity

FTP-adgang

SSH-adgang

cPanel

Root Access
VPS

Daglige sikkerhedskopier

Webstedsbygger

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Sikkerhed

Domænes privatliv
Visse planer

SSL-kryptering

Fjernelse af malware

Web-applikations Firewall
n / a

To-faktor godkendelse

DDoS-beskyttelse

SFTP

Support

E-mail support

Telefonstøtte

Support til live chat

Vejledninger

Brugerforum

Vidensdatabase

24/7 support

Prisfastsættelse

Bluehost er kongen (eller dronningen), når det kommer til aktiepriser. Dens priser er omtrent så standard, som de kommer, og sætter en basislinje, som webhost kan sammenlignes. Når det er sagt, er det også kongen af ​​vildledende priser, der beder dig om at forpligte sig til kassen siden du er klar over, hvilken pris du betaler.

Ikke desto mindre har den ikke den ærgerlige bedrag af Arvixe (læs vores Arvixe-anmeldelse). På produktsider viser Bluehost den indledende månedlige sats samt den pris, du betaler ved fornyelse. Selvom vi kan sætte pris på at afklare, hvad den reelle månedlige pris er, ender den endelige pris altid højere end forventet.

Der er nogle få grunde til det, men den vigtigste er, at Bluehost annoncerer prisen i tre år. Plus, delt hosting tilbydes kun i en, to og tre års varighed og tilføjer altid op til mere end $ 100. Vi har set andre flerårige rabatter – læs vores Hostinger-anmeldelse for et eksempel – men prisen er aldrig så høj, som den er med Bluehost.

Bluehost Checkout

Det skyldes, at der er flere tilføjelser, der forud er valgt ved kassen. I det væsentlige forvandler Bluehost hver delt plan til sin delte topplan, og tilføjer automatisk domænesikkerhed, SiteLock og CodeGuard til din plan.

  GoDaddy-gennemgang - Opdateret 2023

Det ville være en ting, hvis prisen var billig, som den er med Hosting24 (læs vores Hosting24-anmeldelse), men det er ikke tilfældet. Som basislinje er Bluehost ikke imponerende nok til at skille sig ud med dens fornyelsesgrader, hvilket gør flerårige shenanigans mere irriterende.

Hvis du leder efter en billig webhost, 1&1 IONOS er et bedre valg. Som du kan se i vores 1&1 IONOS-gennemgang, det er en af ​​de billigste muligheder på markedet.

Bluehosts penge-back-vindue er heller ikke imponerende. Tredive dage er standard for de fleste webhosts, så vi vil ikke lægge Bluehost-punkter til rådighed for det, men i betragtning af at du er tvunget til en flerårsplan, ville et længere refusionsvindue være fornuftigt. InMotion Hosting tilbyder for eksempel tre måneder (læs vores InMotion Hosting-anmeldelse).

Brugervenlighed

Mange af Bluehosts fejltagelser er opbygget med dets brugervenlighed. Det er en flydende oplevelse fra check-out til management og viser, hvor langt cPanel kan gå. Selvom vi har greb i næsten alle andre kategorier, er denne en ren gevinst.

Du starter med at vælge en plan, vælge et domæne og indtaste dine kontooplysninger. Bluehost beder om en masse, når du tjekker ud – læs afsnittet “privatliv” for at se hvorfor – men du kan bruge Google single sign-on indstillingen, hvis du vil have en genvej. Heldigvis behøver du ikke lide under flere trin som du gør med Namecheap (læs vores Namecheap-anmeldelse).

bluehost review-kassen

Som nævnt er der dog mange tilføjelser, der er forvalgt ved kassen, så det er vigtigt at være opmærksom, hvis du ikke ønsker dem.

Når du har bekræftet betaling, sendes du til en ordrebekræftelsesskærm for at indstille din adgangskode. Vi kan godt lide det lukkede system, men vi vil gerne have det meget mere, hvis det fungerede. Vi prøvede at indstille vores adgangskode mange gange, men blev mødt med en fejl hver gang. Mere frustrerende var adgangskoden, vi genererede med LastPass (læs vores LastPass-anmeldelse), ikke ærede, da vi prøvede igen.

bluehost review-ordre-bekræftelse

Det ser ud til, at siden går i stykker, når du kopierer og indsætter en adgangskode fra en adgangskodemanager, hvilket er latterligt. De bedste adgangskodeadministratorer skal være en hæfteklam i webbrowsere, så det faktum, at Bluehosts tilmeldingsside ikke kan håndtere en simpel browserudvidelse, er uacceptabelt.

Når det er sagt, når du først bryder igennem, vil negativer hurtigt blive glemt. Bluehost har et veludviklet kontrolpanel, der understreger anvendeligheden. I modsætning til dets søskende iPage, som, som du kan se i vores iPage-gennemgang, dumper oplevelsen, viser Bluehost, at du kan have et moderne kontrolpanel, der er kraftfuldt og let at bruge.

bluehost review-kontrol-panel

BlueHost cPanel

Kontrolpanelet er cPanel, som du kan lære om i vores bedste webhosting til cPanel-guide, men det er en ændret version. Det ligner HostGator’s på mange måder – læs vores HostGator-gennemgang for at se, hvor ens – men Bluehost har et større fokus på WordPress.

Bluehost lavede vores bedste webhosting til WordPress-guide, og dets kontrolpanel er derfor. Uden at forlade instrumentbrættet kan du administrere temaer, plugins og mere. Desuden indstiller det automatisk dit WordPress-websted i iscenesættelsestilstand, så du kan finjustere det, før du går live.

Ikke-WordPress-brugere finder ikke kontrolpanelet næsten lige så nyttigt, men det betyder ikke, at det er dårligt. Uanset den platform, du bygger på, kombinerer Bluehost konto- og webstedsstyring under ét tag, hvilket betyder, at du ikke har brug for flere faner åbne for at foretage ændringer i din webhosting.

Selvom det er en ændret cPanel, kan du stadig få adgang til det klassiske cPanel-udseende ved at klikke på fanen “avanceret” i kontrolpanelet. Der er de sædvanlige mistænkte til stede, herunder filhåndteringen, MySQL-database-wizard og mere. Du finder dog ikke Softaculous app-installationsprogrammet, fordi WordPress-websteder allerede har fået det beskidte arbejde håndteret til dem.

bluehost review-cpanel

På trods af vores problemer under installationen vinder kontrolpanelet den dag, hvor det kommer til brugervenlighed. Bluehost er usædvanligt, idet den har en mash-up af sit kontrolpanel og cPanel og gør begge ting arbejde. Selvom vi kan klage, indtil vi er blå i ansigtet over andre aspekter af tjenesten, er brugervenligheden fremragende.  

Hostingtyper

Bluehost tilbyder tre typer af hosting: delt, VPS og dedikeret. I modsætning til dets søskende HostGator, der tilbyder flere typer af hosting, har Bluehost en kondenseret opstilling. Alligevel kan serien rumme de fleste brugere, idet den eneste skarpeste undladelse er skyhosting.

Delt hosting tilbydes på tværs af tre kategorier: normal delt, WordPress og WP Pro. Hvad angår normale delte planer, sætter Bluehost en basislinje. Der er fire niveauer, og når du går højere i lineup, kan du nyde en længere liste over funktioner sammen med mere lagerplads og support på websitet.

BlueHost WordPress-indstillinger

WordPress-planerne skiller sig mere ud, eller nærmere bestemt WP Pro-planerne. Normale WordPress-planer er bare delte planer, der er bygget til WordPress, og de inkluderer automatisk installation, WordPress-opdateringer og et iscenesættelsesmiljø. De ligner mere delt hosting med JustHost (læs vores JustHost-anmeldelse).

Hvis du leder efter noget som Kinsta minus cloud-hosting, skraber WP Pro den kløe (læs vores Kinsta-anmeldelse). Mens du stadig bruger en delt struktur, inkluderer WP Pro-planer funktioner såsom betalte versioner af Jetpack, optimeringsværktøjer til søgemaskiner og WordPress-specifik support. Hvis alt det, der gibberish for dig, skal du læse vores begyndervejledning til brug af WordPress.  

  Arvixe Review - Opdateret 2023

Bluehost review-wp-pro

Derudover er der faldende afkast. VPS-planerne er ikke dårlige, men vi kan godt lide fleksibiliteten i A2 Hosting, når det kommer til virtuelle servere (læs vores A2 Hosting-anmeldelse). Ligeledes er Bluehosts dedikerede servere overkommelige, men LunarPages tilbyder mere magt på den øverste ende af tingene (læs vores LunarPages anmeldelse).

Bluehosts WP Pro-planer er det søde sted, men de ville være endnu bedre, hvis de brugte en skystruktur. Cloud-hosting er en stadig mere populær hostingform på grund af dens sikkerhed og hastighed, med nogle webhosts, såsom MDDHosting, som dedikerer hele deres række planer til det (læs vores MDDHosting-anmeldelse).

Det giver mening for WordPress, i betragtning af at de fleste websteder ønsker høj trafik og lav belastningstid. Webværter som Pagely har kapitaliseret på cloud-hosting til WordPress, og udnytter kraften i Amazon Web Services ‘sky til ultrahurtige belastningstider (læs vores Pagely-anmeldelse). Forhåbentlig hopper Bluehost på skyhostetoget før snarere end senere.

Hastighed & Uptime

Vi bruger Pingdom-hastighedstest og belastningspåvirkning til evaluering af webstedshastighed. Vores proces er enkel. Vi tilmelder os den billigste delte plan, installerer WordPress og kører webstedet gennem vores benchmarks. Vi tilføjer ikke cache eller komprimering til webstedet før test. Uanset hvad webhosten leverer os er det, vi kører med.

På grund af dette er vores resultater ikke nødvendigvis repræsentative for de numre, du får. Vores hjemmeside har ingen billeder eller indhold, som begge øger belastningstiden. Vores test udføres i et vakuum for at fjerne variabler, så sørg for, at du følger trinnene i vores hvordan man forbedrer guide til indlæsning af websteder for optimal hastighed.

Bluehost klarede sig godt til Pingdom Speed ​​Test, skønt den gik glip af vores hurtigste guide til webhosting. Vores hjemmeside modtog en 94 ud af 100, hvilket kun er lidt under de 96 ud af 100, vi fik med A2 Hosting og Hosting24. Selvom det ikke er den hurtigste, er Bluehost hurtigere end de fleste, hvilket sandsynligvis er på grund af den cache, den foregår.

bluehost review-speed-test

Yderligere cache kunne forbedre hastigheden mere. Pingdom-hastighedstest antydede mere cache, men det var kun en mindre anbefaling. Hvis du er på WordPress og installerer et plugin som W3 Total Cache, kan du forvente fremragende belastningstider.

Bluehost Uptime

Desværre stopper de gode nyheder der. Vores Load Impact-test resulterede i et stort antal HTTP-fejl, hvilket antydede, at serveren var på sit brudpunkt. Load Impact er et stresstestværktøj til vores formål. Vi sender 50 virtuelle brugere til serveren i løbet af fem minutter, hvilket vi har fundet at være brudpunktet for de fleste starter delte planer.

bluehost review-load-effekt

Vi forventer et par HTTP-fejl, fordi det er brudspunktet. Men Bluehost havde et højere tal end gennemsnittet. Det antyder, at der er for mange brugere og ikke nok ressourcer, hvilket medfører, at antallet af opfyldte anmodninger om at flatline efterhånden som flere rulles ind. Skift af serversoftware fra Apache til LiteSpeed ​​ville sandsynligvis løse problemet..

Der er ikke en oppetidsgaranti. På ofte stillede spørgsmål om serverstatus siger Bluehost, at “på grund af kompleksiteten og arten af ​​et delt webhostingmiljø forekommer nedetid”, og du får ikke “kompensation for nogen nedetid.” Selvom vi ved, at delt webhosting er komplekst, er der ingen grund til, at Bluehost ikke kan tilbyde en oppetidsgaranti, når meget mindre værter kan.

Sikkerhed

Sikkerhed er overraskende god med Bluehost, i modsætning til nogle af sine søskende. Som vi har set med andre sektioner i denne anmeldelse, er godt blandet med dårligt, så selv om vi værdsætter Bluehost’s række af sikkerhedsfunktioner, er det vanskeligt at adskille det fra dets mere middelmådige aspekter.

Især manglen på SiteLock stings. SiteLock er dybest set en antivirus til dit websted, der scanner og fjerner malware, hvis dit websted bliver inficeret med det. Det er også et EIG-mærke, der gør det til en naturlig inkludering i din hosting-pakke. Stadig, selv grundlæggende plan er låst bag en paywall.

Plus, vi har ingen idé om, hvordan Bluehost beskytter sine servere. Vi spurgte support, om serverne havde ModSecurity, BitNinja eller andre sikkerhedsfunktioner installeret. Det mest, vi fik fra presales-rep, var en omdirigering til at købe Cloudflare eller SiteLock på trods af vores mange forsøg på afklaring.

Selvom nogle måske ser på det som nysgerrige, er det basale oplysninger, som enhver webhost skal være villig til at give. Vi får mere ud af vores live chat-oplevelse i afsnittet “support” nedenfor, men udsigterne er ikke store i betragtning af, at reps ikke kan svare på grundlæggende spørgsmål om tjenesten.

Bluehost SSL og sikkerhedskopi

På trods af negativerne er der også positive her. Bluehost inkluderer et SSL / TLS-certifikat til enhver hostingpakke, der lader browsere vide, at dit websted er sikkert. Det er en væsentlig del af webstedets sikkerhed, især med den lurende trussel om cyberkriminalitet på ikke-krypterede forbindelser.

  Site5 Review - Opdateret 2023

Hvis dit websted bliver inficeret, kan du vende tilbage til en af ​​dine sikkerhedskopier. Bluehost tager daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier af din konto, og du kan gendanne dem med et enkelt klik. Hvis du vil tage 3-2-1 backup-reglen tilgang, kan du også købe CodeGuard backup.

Privatliv

At tale om privatlivets fred med ethvert EIG-mærke er dårlige nyheder, men Bluehost er bedre end de fleste af dets søskende. Mens DreamHost stadig er stjernebarn når det kommer til at beskytte dine data – læs vores DreamHost-gennemgang for at finde ud af hvorfor – Bluehost har taget flere skridt end, siger Site5 (læs vores Site5-gennemgang).

Alligevel gælder stadig den berygtede EIG-privatlivspolitik. Før vi kommer til det dårlige, lad os dog fokusere på det gode. I modsætning til de fleste EIG-mærker inkluderer Bluehost domænefortrolighed med et par af sine planer. Som med de fleste andre funktioner skal du forpligte dig til tjenesten et stykke tid for at få den, men muligheden er der.

Domænesikkerhed erstatter de oplysninger, du normalt vil registrere på dit domæne, med dummy-oplysninger, som maskerer din identitet. Et par webværter inkluderer det gratis, inklusive DreamHost og Midphase (læs vores Midphase review). Bluehost gør det også, men kun på visse niveauer.

For eksempel inkluderer de to øverste delte niveauer det gratis, ligesom alle WP Pro-planerne gør. Selvom det er rart at se, at det er gratis på nogle punkter i opstillingen, skal privatlivets fred være en ret, ikke en service. Hvis Bluehost vil introducere domænefortrolighed gratis, bør det medtages på alle planer.

Bluehost-domænesikkerhed

Domænes privatliv skal dog være mindst af dine bekymringer. EIG har en foruroligende privatlivspolitik, der giver den mulighed for at indsamle og sælge dine personlige oplysninger med en lang liste over leverandører. Mens nogle af de mindre mærker ganske enkelt omdirigerer dig til EIGs privatlivspolitik, er Bluehost mere håndværdig.

Du vil blive sendt til Bluehost “privatlivscenter”, der fortæller dig hvad, hvem og hvad med dine data. Selvom vi værdsætter, at vi prøver at gøre privatlivspolitikker tilgængelige, er det den samme grimme politik med et spredt ansigt. Dine data indsamles stadig, de sælges stadig, og leverandørerne er stadig ligesom angående.

bluehost review-privacy-center

Blandt listen finder du Google Ads, WPBeginner, Facebook, Verizon, Bing, Getty Images og mere. Derudover deles dine oplysninger internt mellem EIG-mærker, så MOJO Marketplace kan være opmærksom på, at du lige har købt en ny WordPress-pakke med Bluehost.

Som vi har sagt, behandler EIG dine personlige oplysninger som en vare, og det er desværre ikke anderledes med Bluehost. Det, der dog er skuffende, er, at privatlivets fred er en ellers anstændig oplevelse.

Support

Som antydet i afsnittet “sikkerhed”, var vores erfaring med support ikke stor. Vi talte med live chat mange gange i hele gennemgangen og havde den samme glødende oplevelse hver gang. Bluehost er langt fra SiteGround, når det kommer til at støtte sine kunder (læs vores SiteGround-anmeldelse).

Live chat reps kunne svare på grundlæggende spørgsmål, men svarene var altid korte. Hver gang vi forsøgte at grave dig ind, ville repræsentanterne aflede til andre emner og tvinge os til at lade, indtil vi blev mødt med et “vi kan ikke besvare det spørgsmål.”

Vi ser efter hurtighed og dybde fra live chat. Det er en ting at tilbyde live chat, men det er en anden ting at tilbyde live chat, der er virkelig nyttig. Desværre er Bluehost i den tidligere lejr, så du kan nå ud, men kun for spørgsmål på overfladen.

Selvom det ville være let at overse live chat til fordel for e-mail-support, tilbyder Bluehost det ikke. I stedet er du fast med live chat eller telefonsupport, der giver lidt plads til at blive grim med detaljer om den ofte forvirrende verden af ​​webhosting.

Det giver dig selvhjælpsressourcer, som er meget bedre end Bluehosts direkte kontaktmuligheder. I hjælpecentret finder du grundlæggende spørgsmål, der har en række supportressourcer, herunder vidensbaserede artikler, videoer, walkthroughs og webinarer.

bluehost review-help-center

Uanset hvilken mulighed du vælger, finder du en stor dybde i modsætning til hvad du får, når du kontakter support direkte. Artikler er lagt ud med trinvise instruktioner og skærmbilleder, mens videoer optages med klar lyd og en solid mængde detaljer. Vi vil gerne se, at dybden overføres til andre supportmuligheder.

Dommen

Bluehost imponerer med en lang liste med funktioner og hurtig hastighed. Prisen er heller ikke så dårlig, men vi foretrækker, at hvis Bluehost var mere opmærksom på, hvad du betaler, når det er tid til at tjekke ud. Der er også problemer med støtte, men det er let at overse i betragtning af hvor meget andet Bluehost tilbyder.

Det kommer til bekymring over privatlivets fred. Bluehost har muligvis ikke dårlig privatlivspraksis, men det er dets firmachef. Hvis du er bevidst om privatliv som os, er det bedre med at vælge en anden mulighed fra vores anmeldelser af webhosting.

Hvad synes du om Bluehost? Bekymrer fortrolighedspolitikken dig lige så meget som den? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me