Kaspersky Password Manager Review – Opdateret 2023

Kaspersky Password Manager Review

Kaspersky er et etableret navn i DIY-sikkerhedsscenen, og Kaspersky Password Manager lever op til virksomhedens omdømme. Den er nem at bruge, har masser af funktioner og er også ret billig. Dog kommer det lidt kort på visse områder, som du kan læse alt om i denne anmeldelse.

Kaspersky-adgangskode-chef-Slider1

Kaspersky-adgangskode-chef-slider2

Kaspersky-adgangskode-chef-slider3

Kaspersky-adgangskode-chef-slider4

Kaspersky-adgangskode-chef-slider5

Tidligere

Næste

Kaspersky, det stadigt populære antivirusfirma, er begyndt at udvide sit sortiment af cybersikkerhedstjenester. Password Manager – som tilbydes à la carte og med Kasperskys Total Security-pakke – giver ubegrænset adgangskodelager, synkronisering af flere enheder og autofyld til en lav pris. I denne gennemgang af Kaspersky Password Manager skal vi se, om det har det, der skal til for at være blandt de bedste passwordadministratorer. 

Udsigterne er håbefulde, da Kasperskys hovedlineprodukt er blandt de bedste antivirus-software, som du kan se i vores Kaspersky Anti-Virus-gennemgang. Når det er sagt, har vi set andre antivirus-bundlede kodeordadministratorer, der falder fladt, nemlig dem fra F-Secure og McAfee. 

Kaspersky overgår bestemt disse indstillinger, skønt det stadig kommer til kort sammenlignet med mere etablerede adgangskodeadministratorer. Ved grundlæggende adgangskodeadministration kan du gøre det meget værre, især med hvor billigt Kaspersky er. Når det er sagt, hvis du leder efter en mere robust oplevelse, er det bedst at se andre steder. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til Kaspersky Password Manager

Funktioner

Kaspersky har flere funktioner, end vi oprindeligt forventede, skønt listen stadig er kortere end andre passwordadministratorer. Uden tofaktorautentisering og begrænsede indgangstyper stak Kaspersky ikke op til de øverste hunde. Der er dog et par unikke funktioner, der cementerer det over andre antivirus-bundlede adgangskodeadministratorer. 

Fra det, du kan gemme, går Kaspersky ud over NordPass og tilbyder plads til online-login, applikationslogins, kreditkort, adresser og noter. Din konto leveres også med en begrænset mængde krypteret dokumentlagring. Når det er sagt, bør de, der ønsker at gemme en stor mængde data, stadig overveje en cloud-lagringstjeneste som Sync.com (læs vores Sync.com-anmeldelse). 

Hvad angår faktiske funktioner, er der et par søde ting, som Password Manager kan gøre, men intet har vi ikke set før. For eksempel kan du bruge et foto af et dokument til hurtigt at finde det i dit hvælving og scanne kreditkortoplysninger fra et billede. I praksis er disse funktioner fine, skønt vi ikke var for imponeret over at bruge dem. 

Kaspersky adgangskodecheck

I lighed med 1Password integreres Kaspersky med haveibeenpwned.com, som er en database fyldt med kompromitterede adgangskoder og konti. I modsætning til sikkerhedscentre, vi har set med andre adgangskodeadministratorer, giver Kaspersky dig dog ikke en sikkerhedsscore. Tværtimod fortæller det dig bare, om nogen af ​​dine adgangskoder vises på haveibeenpwned. 

Kaspersky-adgangskode-kontrol

Selvom det ikke er så robust som sikkerhedskontrol fra andre værktøjer, fungerer Kasperskys tilbud. Ved hjælp af den stadig sikre adgangskode “12345678” fandt adgangskodekontrollen, at den er blevet hacket ca. 2.938.594 gange. Nyttigt at se, ja, men vi har ønsket at få yderligere adgangskodeanalyse, f.eks. En adgangskodestyrke. 

Gravning i Kasperskys indstillinger

Kaspersky har ikke funktioner så meget som det har indstillinger, der ligner RoboForm, dog med mindre dybde. Der er standardimportmuligheder for andre adgangskodeadministratorer og browsere, der eksporterer til en tekstfil (dog ikke en CSV), ignorerede websteder og autolås efter perioder med inaktivitet. 

Kaspersky-adgangskode-Manager--indstillinger

Mest interessant er mulighederne for sikkerhedskopiering og synkronisering. Som de fleste passwordadministratorer tilbyder Kaspersky muligheden for synkronisering af flere enheder uden for Steganos. Hvis du er nervøs for at have dit krypterede kodeordhvelv i skyen, kan du vælge at gemme det lokalt i stedet. Hvis du gør det, behøver du heller ikke at tilmelde dig en konto. 

  NordPass Review - New Kid on the Block - Opdateret 2023

Der er et par andre unikke indstillinger, nemlig opsætning af en proxyserver, når du opretter forbindelse til internettet. Hvis du er ultra paranoid om, at dine adgangskoder bliver stjålet under transit, kan en proxy hjælpe med at skjule din IP-adresse. Bemærk dog, at det ikke tilføjer nogen kryptering som et virtuelt privat netværk. 

Kaspersky Password Manager Funktioner Oversigt

Kaspersky Password Manager-logowww.kaspersky.com

Start fra $ 125 per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat

telefon

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan

Prisfastsættelse

Kaspersky password manager er ikke så meget et komplet værktøj, da det er en tilføjelse til Kasperskys eksisterende antivirus suite. På grund af dette er prisen overraskende lav. Der er en gratis og premium-version tilgængelig. Selvom den gratis plan er begrænset, er det ikke for dyrt at opgradere. 

Før vi kommer til den faktiske pris, lad os tale om produktsiden. Kaspersky viser prisen for et år, og at der er en gratis plan, men lidt om, hvordan planerne sammenligner uden for en kort FAQ sprænger i bunden. For eksempel siger stjerne ved siden af ​​den årlige pris, at det er introduktionsprisen for nye kunder, skønt den ikke afklarer, hvad fornyelsesgraden er. 

Hvad angår den gratis plan, er det bedste, vi kan sige om det, at det er gratis. Som McAfee True Key er du begrænset til 15 poster. Yderligere, med tjenester som LastPass, der tilbyder ubegrænset lagerplads og synkronisering af flere enheder gratis, laver Kaspersky ikke vores bedste gratis adgangskodemanagerliste. Det er vigtigt at bemærke, at “poster” også tæller dokumenter. 

Selvom du kan bruge den gratis plan som en prøve, er det bedre bare at købe et Premium-abonnement og drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du er tvunget til at købe et år på forhånd, men så længe du beder om refusion inden for den første måned, giver Kaspersky dig alle dine penge tilbage. 

Nedbrydning af Premium-versionen

Den mest bemærkelsesværdige tilføjelse til Premium-versionen er ubegrænsede poster. Ellers er det det samme som den gratis plan på alle måder. Den eneste begrænsning er antallet af brugere. Hver licens er kun god for en bruger, i modsætning til familieplanen på 1Password, der dækker fem brugere, som du kan se i vores 1Password-gennemgang. 

Ved at nedbryde den årlige pris på $ 14,99 rykker Kaspersky ud til lidt under $ 1,25 pr. Måned, hvilket er lige højere end den billigste administratoradgangskode, vi har set, LogMeOnce. Som du kan se i vores LogMeOnce-anmeldelse, er denne service dog billig af en grund. 

Hvad angår en respektabel adgangskodemanager, er den næste billigste mulighed RoboForm, der koster omkring $ 2 pr. Måned. Prisen er imponerende alene, men endnu mere som en del af en sikkerhedspakke. Kaspersky Total Security, der inkluderer password manager, kan beskytte op til fem enheder til to brugere for kun $ 10 mere end at købe to Password Manager-licenser. 

Brugervenlighed

Tilmelding til Password Manager er ikke svært, skønt Kasperskys tætte opstilling kan gøre det vanskeligt at finde, hvor du skal hen. En Google-søgning eller et af linkene i denne anmeldelse vil sætte dig på det rigtige spor. At finde produktsiden er halvdelen af ​​slaget. Derfra kan du downloade appen med det samme. 

Hvis du betaler, skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, men ellers kan du oprette en konto i installationsprogrammet. Hvis du allerede har en Kaspersky-konto, kan du logge ind ved hjælp af dine normale legitimationsoplysninger. Når det er sagt, behøver du ikke oprette en konto. Du kan springe processen over, så længe du har indhold af, at sikkerhedskopiering og synkronisering er slået fra. 

Kaspersky-skip-konto-skabelse

Inde i applikationen chokeret Kaspersky os. Vi er blevet alt for fortrolige med barebones-adgangskodeadministrationsværktøjer, især når de er en tilføjelse til eksisterende cybersecurity-tjenester. Programmet føles tættere på Dashlane end det gør med F-Secure Key, og det er en god ting, som du kan læse i vores Dashlane-gennemgang. 

  LogMeOnce-gennemgang - Opdateret 2023

Kaspersky-adgangskode-chef-grænseflade

Brug af Kaspersky Password Manager på Windows

Kaspersky grøfter nogle af de konventioner, der er oprettet af andre passwordadministratorer. I stedet for at have flere poster på det samme websted kan du f.eks. Binde konti til den samme post. Hvis du som os administrerer flere Gmail-konti, behøver du ikke at oprette en separat post for hver af dem. 

Kaspersky-adgangskode-chef-multiple-poster

Der er heller ikke nogen sortering. I modsætning til andre adgangskodeadministratorer, hvor du kan organisere poster alfabetisk eller ved “nyligt anvendt” med Kaspersky kan du i stedet trække dine logins rundt og placere dem, som du vil. Dette fungerer godt med det flisebaserede layout, som Kaspersky har som standard, men mindre med listevisningen. 

Kaspersky-adgangskode-chef-liste-visning

Selvom denne fremgangsmåde er fantastisk til et begrænset antal konti, kan tingene blive klodsede, når man håndterer hundreder af logins. Heldigvis tilbyder Kaspersky værktøjer til at organisere dit digitale hvælv. Du kan lægge poster i mapper eller tag dem som favoritter, skønt organisationen stopper der. Kaspersky tilbyder ikke et dybt mærkningssystem som 1Password gør. 

Det indeholder heller ikke brugerdefinerede felter. Når du tilføjer en adgangskode, kan du udfylde kontonavnet, adgangskoden og en note, men det er det. Du kan ikke vedhæfte dokumenter eller tilføje yderligere felter til en post, hvilket er underligt, i betragtning af at Kaspersky understøtter krypteret dokumentlagring. 

Brug af Kaspersky Password Manager i Chrome

I browseren tilbyder Kaspersky en fjernet version af desktop-applikationen. Browserudvidelsen – som er tilgængelig for nogle af de bedste browsere, såsom Internet Explorer, Firefox, Safari og Google Chrome – Kaspersky viser dine online logins, kreditkort og adresser. Andre kategorier, såsom sikre noter og dokumenter, er forbeholdt desktop-applikationen. 

Kaspersky-adgangskode-chef-browser-udvidelse

Browserudvidelsen fungerer, men oplevelsen er ikke så flydende som den er med andre passwordadministratorer. For eksempel kan du ikke generere en adgangskode fra et indtastningsfelt. I stedet skal du navigere til udvidelsen, åbne indstillingerne og derefter åbne adgangskodegeneratoren. Dette lukker udvidelsen og åbner et helt nyt vindue. 

Der er nogle andre mærkelige designbeslutninger med udvidelsen. For eksempel, når autofyldning – som fungerer godt – er der en fane, der kan sende feedback til Kaspersky. Selvom dette ville være nyttigt i en betaprogram, er Password Manager fuldt ud frigivet. Det bryder ikke oplevelsen, men den er mindre flydende end andre passwordadministratorer. 

Kaspersky-adgangskode-chef-autoudfyldning

Sikkerhed

Kaspersky bruger AES-256-kryptering til at sikre dine logins, som er standard til de fleste adgangskodeadministrationssoftware. En nul-viden-model bruges også til din hovedadgangskode, hvilket betyder, at Kaspersky ikke kunne dekryptere dit hvælv, selvom det ville. Der er dog nogle dumme tilsyn med mere jordlige sikkerhedsforanstaltninger. 

Fra og med kryptering er AES-256 den bedste af de bedste, som du kan læse i vores beskrivelse af kryptering. AES-nøglen genereres ved hjælp af din hovedadgangskode, som du også bruger til at logge ind. 

Som de fleste passwordadministratorer bruger Kaspersky en nøgledivationsfunktion til at autentificere din konto, i dette tilfælde PBKDF2. Vi kunne ikke finde ud af, om der tilføjes yderligere hashing til KDF. 

Da Kaspersky aldrig ser din adgangskode, er du låst ud, hvis du glemmer den. Sikkerhedskopier er tilgængelige, heldigvis, selvom vi foretrækker sikkerhedskopier som dem, der tilbydes af RememBear og 1Password. Hvis du stadig glemmer din adgangskode, kan du gendanne din sikkerhedskopi til en helt ny konto. 

Den anden konto findes dog stadig, en kendsgerning, der er desto mere bekymrende, i betragtning af at Kaspersky ikke tilbyder en tofaktorautentisering. Stærke adgangskoder er en ting, men hvis nogen af ​​en eller anden grund var i stand til at brute tvinge din konto, kan 2FA være en reddende nåde. Desværre tilbyder det ikke nogen form for multifaktor-godkendelse. 

Password Manager Privacy Woes

Kasperskys forbindelse til privatlivets fred har været i tvivl i et stykke tid med rapporter om, at det russiske firma overleverede brugerdata til den russiske regering et par år tilbage. Det er hørsurs for det meste, og vi kan ikke bekræfte noget (Putin har stadig ikke svaret på vores e-mails), men det er noget, du alligevel skal være opmærksom på. 

  Bitwarden-gennemgang - Opdateret 2023

Vi vil dog gerne påpege fortrolighedspolitikken. I ofte stillede spørgsmål nederst på Password Manager-produktsiden siger Kaspersky, at det “… respekterer [s] brugernes privatliv.” I installationsprogrammet skal du dog markere et felt, der siger: ”Jeg er opmærksom på og er enig i, at mine data vil blive håndteret og transmitteret (inklusive til tredjelande) …”

Udgangspunkt i fortrolighedspolitikken siger Kaspersky, at det ikke vil behandle følsomme data, som de definerer som “religion, politiske synspunkter, seksuel præference eller helbred.” Andre oplysninger indsamles og kan deles inden for Kaspersky såvel som med partnere inden for databehandling, reklame og andre tjenester. 

Nul-viden modellen er stadig intakt; Kaspersky ser ikke din hovedadgangskode eller indholdet af din krypterede hvælving. Imidlertid gemmes dine kontooplysninger og deles sandsynligvis med andre parter. Vi er ikke her for at afgive politiske udsagn om, hvis Kaspersky overleverer data til den russiske regering. Vi gør dig bare opmærksom. 

Support

En af fordelene ved at gå med en antivirus-bundtet adgangskodemanager er support. Kaspersky har allerede et robust supportsystem, der tilbyder et livligt samfund og masser af selvhjælpsressourcer. Når det er sagt, på grund af Kasperskys tætte sortiment af produkter, kan det være vanskeligt at finde support. 

Det er særlig vanskeligt at kontakte Kaspersky. Du kan anmode om teknisk support, men du skal have en Kaspersky-konto, og der er ingen tidsramme for et svar. 

Du har brug for din aktiveringskode for at anmode om support også, da linjen kun er tilgængelig for betalende brugere. Selvom vi forstår at begrænse teknisk support til betalende kunder, ville vi gerne have en mere direkte linje. 

Kaspersky-kontakt-side

Du skal først konsultere vidensbasen. Kaspersky gør det bedst, det kan med den enorme sortiment, det har, ved at dele artikler op efter operativsystem og derefter efter produkt. Password Manager har især 17 artikler på skrivningstidspunktet, der dækker systemkravene til nogle almindelige fejl. 

kaspersky-vidensbase

Artiklerne er fine og svarer direkte på de fleste spørgsmål med skærmbilleder og trin-for-trin-instruktioner. Vi vil bare se mere. Sammenlignet med Kasperskys antivirusprodukter kommer artiklerne i Password Manager ikke til rådighed. Dens mere fremtrædende produkter har flere underkategorier til artikler, vejledninger, der kommer i gang med mere. 

Kaspersky Community

Langtfra er de mest nyttige supportressourcer Kaspersky-samfundet, skønt det er lidt svært at navigere. Hvert element på den vigtigste community-side er mærket med engelsk og russisk, hvilket ikke giver meget mening. Stadig er Password Manager-gruppen aktiv og hjælpsom, så det er værd at være lidt tæt læsning. 

Kaspersky-samfund

Gennemse nylige tråde, svarede moderatorer normalt inden for få timer. I nogle tilfælde var det bare et svar om at kontakte Kaspersky. I andre fandt vi imidlertid, at medlemmer af samfundet leverede trin-for-trin-instruktioner til løsning af visse problemer. 

I betragtning af hvor hurtigt samfundet er til at tackle problemer, anbefaler vi at nå ud til det først. Support er generelt anstændigt med detaljerede artikler og livlige fora, skønt der er nogle problemer med at modtage direkte support. Det er klart, Kaspersky er mere fokuseret på sine andre produkter, hvilket er en skam. 

Dommen

Kaspersky får meget ret med Password Manager, der tilbyder flere indgangstyper, en brugervenlig grænseflade og fremragende sikkerhed for priser i indkøbskurven. Dog at betale en ekstra dollar hver måned kan betale sig. Selvom Password Manager er meget, mangler det stadig sammenlignet med Dashlane, 1Password og LastPass, som alle rangeres i vores bedste password manager til små virksomheder (læs vores Dashlane vs. LastPass og Dashlane vs. 1Password-sammenligninger).

Det skyldes hovedsageligt den funktionalitet, som Password Manager mangler. Du kan ikke dele poster med andre brugere, der er ingen 2FA-indstillinger, og selvom du har tilbudt flere indgangstyper, kan du ikke tilpasse felterne i hver post. Password Manager er et anstændigt værktøj, men det er bedst som en del af Total Security, ikke alene. 

Hvad synes du om Password Manager? Vil du give den gratis plan et skud? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me