LifeLock-gennemgang – Opdateret 2023

LifeLock-gennemgang

LifeLock er sandsynligvis den bedst kendte ydelse mod identitetstyveri og med god grund. Det gør et godt stykke arbejde med at holde dine data sikre, hvis din identitet bliver stjålet, selvom prisfastsættelsesplanen kan give dig en pause, som du kan læse i vores fulde LifeLock-gennemgang.

LifeLock-Slider1

LifeLock-slider2

LifeLock-slider3

LifeLock-slider4

LifeLock-slider5

Tidligere

Næste

LifeLock er en af ​​de mest genkendelige ydelser mod identitetstyveri, så meget, at Symantec – som udvikler og distribuerer antivirusgiganten, Norton – erhvervede det i 2016 til en værdi af $ 2,3 milliarder. 

Symantecs administrerende direktør Greg Clark hævdede, at overtagelsen var som svar på Nortons faldende salg, hvilket han tilskrev ”fald i markedsandel på pc’er.”

Baseret på vores Norton Security-gennemgang, ville vi vove os med at sige, at det faldende salg svarer til et glansløst produkt (Norton kunne ikke nå det på vores bedste antivirus-softwareliste). Ligegyldigt hvad, Symantec købte for at skabe Nortons salg, som ser ud til at have fungeret. De fleste LifeLock-planer leveres nu sammen med Norton 360. 

I denne LifeLock-gennemgang tager vi et kig på denne velkendte tjenestebeskyttelsestjeneste, der dækker hvor let det er at tilmelde sig forbrugere, hvad det koster dem, og hvilke funktioner der er inkluderet. Vi vil afsige vores dom i slutningen, som vil diktere, om LifeLock tjener en plads i vores bedste guide til identitetstyveri. 

Funktioner

LifeLock tilbageholder mange af dens funktioner til sine overordnede planer, som vi får mere at vide i afsnittet “prisfastsættelse” nedenfor. Den øverste “ultimative plus” -plan er fyldt med funktioner, men det får de billigere planer til at føle sig som mindre end muligheder. 

For eksempel leveres LifeLocks mest billige plan, “standard”, med en $ 25.000-tilbagebetaling af stjålne midler, identitetsalarmer, advarsler om social sikkerhed og kreditovervågning med et enkelt bureau. 

Selvom det ikke er en dårlig pakke for $ 9,99 pr. Måned, er den ynkelig sammenlignet med dens “ultimative plus” -plan, der tilbyder $ 1 million i dækning, tri-bureauovervågning, Norton 360 til op til ubegrænsede enheder, bankalarmer og mere. Hvad der imidlertid er værre, er, at den “standard” -plan er ynkelig sammenlignet med andre billigere identitetstyveritjenester.

For eksempel leveres Dashlane, den øverste placering af passwordadministrator i vores password manager-anmeldelser, også med en lille mængde beskyttelse af identitetstyveri. Som du kan se i vores Dashlane-gennemgang, inkluderer et “premium” -abonnement mørkweb-overvågning, som LifeLock ikke tilbyder i den nedre ende af tingene. 

I mellemtiden inkluderer Dashlands top-plan “premium plus” -plan – som koster det samme som LifeLocks “standard” -plan – endda kreditovervågning i realtid og $ 1 million til identitetstyveriforsikring. LifeLock tilbyder også disse funktioner, men til en meget højere pris.

Vi er villige til at bruge flere penge for at få LifeLock, vi har ingen problemer der. Der er dog et problem, når Dashlane kan tilbyde flere funktioner til $ 10 pr. Måned og kan gøre det med en inkluderet adgangskodemanager. 

For en mere direkte sammenligning tilbyder ID Watchdog tre-bureau kreditovervågning og mørk-web overvågning til $ 10 mindre end LifeLocks “ultimative plus” -plan (læs vores ID Watchdog-anmeldelse).

LifeLock og Norton 360

Funktioner mod identitetstyveri er dog ikke træk fra LifeLock. Norton er. Planerne fra “select” og opefter inkluderer en version af Norton 360 gratis med din pakke, der tilbyder beskyttelse lige fra fem til ubegrænset enhed. 

Norton 360 svarer til Bitdefenders Total Security, som, som du kan se i vores Bitdefender Antivirus-gennemgang, er virksomhedens alt-i-én-sikkerhedspakke.

Norton 360 inkluderer funktioner som 100 GB cloud-backup, en adgangskodemanager, forældrekontrol og en VPN (læs vores Norton Secure VPN-gennemgang). Selvom der er bedre muligheder for alle disse funktioner, når du handler a la carte – læse vores bedste online backup, bedste password manager og bedste VPN guide til anbefalinger – Norton inkluderer dem under et enkelt tag. 

  ID-vagthundanmeldelse - Opdateret april 2023

De fleste funktioner leveres med Norton 360, hvilket gør den billigste plan (som ikke inkluderer Norton) forældet. Produktet introduceres med beskyttelse til op til fem enheder, uanset om de er pc, macOS, Linux, Android eller iOS og slutter med ubegrænsede enheder. Med det i tankerne er funktionerne solide, selvom du betaler en høj pris for dem.

LifeLock-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

LifeLocks priser er mere forvirrende end det skal være, og det er på grund af den “standard” plan. Som nævnt ejer Norton LifeLock og alle pakker, men den første inkluderer en version af Norton 360 med din plan. Sortimentet er forvirrende, fordi “standard” og “vælg” til trods for at være den samme startpris ikke er ens med hensyn til funktioner.

“Select” leveres med Norton 360, mens “standard” ikke gør det. Selvom de to planer er annonceret med samme sats, er der smalt under prisen “for det første år”. Hver plan hopper i pris efter det første år, hvilket forklarer uoverensstemmelsen mellem de to første planer. “Standard” fornyes med $ 11.99 pr. Måned og “select” fornyes til $ 14.99. 

Ud over området fornyes “fordel” til $ 24.99 pr. Måned og “ultimative plus” springer til $ 34.99. Heldigvis tvinges du ikke til et årligt abonnement. Selvom den indledende sats gælder for dit første år, bliver du faktureret månedligt, og du kan til enhver tid annullere. 

Selvom vi værdsætter fleksibiliteten, er prisen for høj. Med udgangspunkt i dækningen i stjålne midler står LifeLock godt bag konkurrencen. Du bliver nødt til at springe for den “ultimative plus” -pakke til $ 1.000.000 i dækning, hvilket er for dyrt sammenlignet med $ 17,95 $ IdentityForce-gebyrer for den samme beskyttelse (læs vores IdentityForce-anmeldelse).

Desuden er ideen om at købe halv beskyttelse, som er noget, som en masse antivirus deltager i, her til stede (læs vores Avast Pro-anmeldelse for et andet eksempel på det). Det er underligt, at mange af funktionerne er forbeholdt de højere planer. Når alt kommer til alt køber du beskyttelse af identitetstyveri, hvis du køber fuld beskyttelse.

Prispsykologien, der ledsager sortimentet, er klar; Norton vil have dig til at hoppe direkte til “ultimative plus”, mens du bruger de lavere niveauplaner som reference. Det er ikke det samme som IdentityGuard, der tilbyder tre planer, der for det meste giver det samme beskyttelsesniveau (læs vores IdentityGuard-gennemgang).

Når det er sagt, er LifeLock generøs, idet det giver dig mulighed for at annullere din plan når som helst og tilbyder en solid introduktionshastighed. Derudover er du understøttet af en 60-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan forblive beskyttet i op til to måneder uden at miste en krone.

Brugervenlighed

Da LifeLock og Norton 360 er beregnet til at sælges som et samlet produkt, er der to måder at købe et abonnement på: via Norton-webstedet eller via LifeLock-webstedet. Vi gennemgik begge processer, og LifeLock-ruten er lidt lettere. Begge deler dog en checkportal, så processen er den samme, når du har valgt din plan. 

LifeLock-siden er død simpel. Det har kun et par sider, herunder “hvad er identitetstyveri” og “hvordan LifeLock fungerer.” Uanset hvor du befinder dig på webstedet, kan du klikke på knappen “Start medlemskab” for at blive transporteret til prissiden. 

LifeLock review-pricing-side

Den blanke blanding blandt dig måske bemærker, at den “standard” plan mangler på billedet ovenfor. LifeLock tilbyder sine tjenester bortset fra Norton på prissiden, men viser dem ikke på denne separate plan-valgside.

Nederst er en lille knap, hvis du kun ønsker beskyttelse mod identitetstyveri. Da de fleste af funktionerne kommer fra Norton 360, kan vi ikke forestille os, at mange mennesker vil have en “standard” plan, men det er noget at bemærke.

LifeLock Checkout

Når du har valgt din plan, flytter du til en kasseside, der viser den månedlige sats for dit abonnement, samt de funktioner, der følger med det. Selvom denne side ser ud til at være det sidste checkout-sted, er det ikke. Hvis du klikker på knappen “checkout”, kommer du til en side med oprettelse af konto på Nortons websted. 

  ID-vagthundanmeldelse - Opdateret april 2023

LifeLock review-kassen

Du bliver derefter nødt til at gennemgå processen med at indtaste alle dine personlige oplysninger, inklusive din adresse, personnummer og telefonnummer. LifeLock beder dig derefter om at afklare de e-mail-adresser, du har haft, byer, du har boet i osv. Det er en lignende proces som at ansøge om et kreditkort.

LifeLock review-setup

Endelig kommer du til kassen siden, som giver dig mulighed for at fakturere månedligt eller årligt. At gå med en årlig plan giver to måneders service gratis. Uanset hvilken varighed du går sammen med, er du berettiget til 60-dages pengene-tilbage-garanti. 

På ordrebekræftelsessiden kan du downloade Norton 360, men ellers er det alt, hvad der er til processen. Fra denne sidste side kan du dog ikke logge ind på din konto. Du skal navigere tilbage til LifeLock-webstedet for at logge ind der. 

LifeLock-login og kontostyring

Interessant nok deler Norton og LifeLock en login-side, men uanset hvor du har købt dit abonnement, skal du bruge muligheden “log ind med Norton”. Vi antager, at LifeLock-login er til kunder, der tilmeldte sig før overtagelsen. 

LifeLock review-login

Der er en kort introduktion, når du logger på underretninger, kreditvurderingsovervågning og transaktioner. Der mangler dog nogle vigtige oplysninger fra denne introduktion, herunder indstilling af kreditkort og bankkonti til overvågning af mørk web, som ikke er afsluttet under opsætningen. 

Dashboardet, hvor du kan overvåge dit ID-helbred, er overbelastet med reklamer. Der er ikke meget at beskytte identitetstyveri – du indstiller det og glemmer det – så du vil ikke bruge meget tid på instrumentbrættet. Hvis du køber noget mindre end den dyreste plan, vil der være et par annoncer, der opfordrer dig til at opgradere.

LifeLock review-dashboard

På den første side på instrumentbrættet er det vigtigste afsnit begravet i bunden. Der er et lille område til at tilføje alle dine oplysninger, herunder kreditkort, bankkonti, dit kørekort, dine forsikringsoplysninger og dine e-mail-adresser. Irriterende er ikke noget af dette dækket under opsætning eller under introduktionen. 

At betragte som at beskytte alle dine personlige oplysninger er kernen i identitetstyveri-tjenester, ville det være fornuftigt, at LifeLock guider dig gennem processen. Det gør det dog ikke. Faktisk er området, der skal tilføje alle disse oplysninger, begravet under reklamer, der skal opgraderes, hvilket gør det nemt at gå glip af. 

Når du finder dette afsnit, er det heldigvis enkelt at tilføje dine oplysninger. I stedet for at henvise dig til et andet område i instrumentbrættet viser LifeLock en pop-up, hvor du kan indtaste oplysninger i det område, du er interesseret i. Det gør det nemt at linke bankkonti, kreditkort og mere uden at grave gennem instrumentbrættet. 

LifeLock review-add-oplysninger

Ellers er der faner for alt, hvad der vises i instrumentbrættet, inklusive advarsler, din kredit score og dine transaktioner. Mange af fanerne vil være forældede, hvis du bruger en plan som “vælg”, men LifeLock viser dem alligevel. Alligevel er tilmeldingsprocessen til det punkt, selvom den ikke er helt på skinner.

Beskyttelse

LifeLock inkluderer alle de væsentlige beskyttelsesfunktioner, men som nævnt i afsnittet “funktioner” ovenfor er de forbeholdt den øverste plan. “Ultimate plus” inkluderer overvågning af kreditkreditkontor, bank- og kreditkortaktivitetsalarmer, advarsler om forbrydelser begået i dit navn, tre årlige kreditrapporter, advarsler om aktivitetskontokvoter og advarsler om social sikkerhed.

Disse funktioner kan gå tå til tå med enhver førende identitetstyveribeskyttelsestjeneste, herunder ADT Identity Theft Protection (læs vores ADT Identity Theft Protection review). ADT og andre, såsom ID Watchdog, inkluderer dog de samme funktioner på tværs af enhver plan. 

Kernen i LifeLock er den sociale sikringsbeskyttelse, som, som du kan se i vores cyberkriminalitetsguide, er det mest sandsynlige stykke information, der stjæles. Dog er identitetstyveri en mangesidet forbrydelse. En kriminel har brug for en masse information for at stjæle din identitet korrekt, og LifeLock beskytter dig ikke fuldt ud i sine low-end planer. 

  ID-vagthundanmeldelse - Opdateret april 2023

På grund af fusionen med Norton går mange af dine abonnementspenge mod antivirussiden af ​​tingene, med identitetstyveri-beskyttelse som en eftersmag. Det viser de begrænsede funktioner i billige planer og manglen på $ 1.000.000 dækning på alle planer, men “ultimative plus.” 

Når det er sagt, kan bundtet af Norton og LifeLock beskytte dig mod at få din identitet stjålet i første omgang. Norton vil underrette dig om ondsindede websteder og sikre, at lokale applikationer ikke skader din maskine eller stjæler dine data, så det er noget at overveje.

Support

I betragtning af at Norton ejer LifeLock, burde det komme som en lille overraskelse, at der er et robust support-system på plads. Vi gav Norton 72 procent i vores gennemgang af antivirus-softwaren, hvor vi konkluderede, at selvom robust, supportafsnittet er usammenhængende i områder, og kontaktmulighederne normalt kommer med lange ventetider.

Yderligere LifeLock supportmuligheder

Andre supportruter inkluderer forummet, som, selv om det er nyttigt, er dateret. Norton kaster forum- og annonceringsbloggen på en enkelt side, og der er ikke separate fora for hvert af Nortons produkter. Der er især ikke noget område for LifeLock på forummet. Når det er sagt, er det stadig et nyttigt sted for Norton 360. 

LifeLock review-forum

For direkte kontakt har Norton 24/7 telefonsupport med lokale numre for de fleste større lande. Du kan også stille spørgsmål via Twitter og Facebook. Vi kiggede på Twitter-kontoen, og det er klart, at nogen er travlt med at besvare spørgsmål. I skrivende stund fandt vi endda et svar på japansk.

Fra dit kontodashboard kan du få adgang til supporthub ved at klikke på “support” i øverste højre hjørne. Du vil blive sendt til vidensbasen, der fungerer som en skærm for at lede dig til kontaktindstillinger og forum. 

LifeLock review-vidensbase

Det er værd at bemærke, at du ikke er bragt til vidensbase-afsnittet baseret på det produkt, du ejer, men snarere supportskærmen, der gælder for alle Norton-produkter. Dette er godt og dårligt. Den gode del er, at du kan finde forum og kontaktmuligheder fra hovedskærmen. Den dårlige del er, at du bliver nødt til at finde den service, du abonnerer på, beliggende på en lang liste. 

Når du har fundet dit produkt – i vores tilfælde “Norton 360 med LifeLock Select” – vil du blive bragt til en mindre vidensbase-skærm, der viser alle de relevante artikler til dit produkt. 

Sidefoden, der viser forum- og kontaktindstillingerne, er dog stadig til stede. I betragtning af det ville det være fornuftigt, hvis LifeLock sendte dig direkte til dit produkts vidensbaseside fra dit kontodashboard. 

LifeLock review-produkt-vidensbase

Varerne er en blandet taske. Nogle er meget detaljerede, såsom det mørke webovervågningsstykke. Andre, såsom artiklen “min tegnebog blev stjålet” siger simpelthen at ringe til Norton. Det er i sagens natur ikke en dårlig ting – at vide, hvad man skal gøre i en krisesituation, som når man har en mistet tegnebog, er vigtig – men det kan gøre browsing i vidensbasen besværlig..

Dommen

LifeLock tilbyder, hvad resten af ​​markedet for identitetstyveri beskytter, men til en højere pris. Når det er sagt, har det en fordel i forhold til alle sine konkurrenter. Selvom Norton ikke er vores foretrukne antivirus, er det stadig et kompetent værktøj, og at have det inkluderet gratis sammen med de fleste LifeLock-planer berettiger den ekstra pris. 

Det er dyrere at købe disse tjenester a la carte, og i lyset heraf er LifeLock ikke så slemt. Hvis du har $ 34,99 til at tabe hver måned på “ultimative plus”, gør LifeLock tjenesten værd at være. Hvis du allerede har en antivirus, eller bare vil have et billigere alternativ, er det bedre at konsultere vores andre anmeldelser af identitetstyveri. 

Hvad synes du om LifeLock? Skal du drage fordel af den to måneder lange prøve? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me