Sådan gendannes iPad fra iCloud-sikkerhedskopi

Mens iPads og andre Apple-enheder kan sikkerhedskopieres til en lokal maskine via iTunes, er gendannelse af en iPad fra iCloud Backup den nemmeste mulighed, da der ikke er behov for:

Separat lokal computer

iTunes-installation

USB-kabel

Ikke at glemme, en iCloud-sikkerhedskopi kan gendannes overalt og til enhver kompatibel enhed, så længe du har en internetforbindelse.

I maj frigav Apple iOS 9.3.2 til både iPhone og iPad, mens opdateringen fungerede problemfrit for iPhones, mange iPad 2’er kunne ikke fungere, efter at de blev opdateret til den nyeste iOS-version.

Siden da er problemet rettet af Apple, da virksomheden frigav en ny version af iOS bare til iPad 2.

Men i situationer som disse er det naturligt at blive bekymret og få panik.

Derfor er det vigtigt at backup enhed data for at sikre dig, at selv om der er fejl eller værre, bliver din iPad stjålet – du kan stadig gendanne dens data.

Denne artikel er den ultimative guide til, hvordan du gendanner en iPad fra iCloud Backup.

Før start

Lige siden lanceringen af ​​iCloud i 2011 har Apple behandlet cloud-lagringstjeneste som en digital hub til alle dens enheder. Bortset fra at gemme appdata og andre filer, kan brugere gemme enhedens sikkerhedskopier direkte til iCloud.

  De bedste Netflix-hacks: Hvordan man kan gøre en god ting bedre

Med 5 GB gratis lagerplads tilgængelig og flere betalte planer er sikkerhedskopiering af data på iCloud utroligt let.

Før du starter restaureringsprocessen, har du brug for følgende:

En iPad

iCloud-konto

God WiFi-forbindelse

Sikkerhedskopierede data på iCloud

Følg disse trin for at tage backup af iPad-data på iCloud i første omgang:

Tilslut iPad til et WiFi-netværk

Gå til Indstillinger

Tryk på iCloud-indstillingen (lige under Privacy)

Tænd iCloud-sikkerhedskopien

Klik på ‘Sikkerhedskopi nu’ for øjeblikkeligt at starte backupprocessen

Når iCloud Backup er slået til, oprettes ingen sikkerhedskopier via iTunes, når iPad er tilsluttet en lokal computer.

Hvis der er problemer under sikkerhedskopiering af data på en iPad, skal du kontrollere følgende:

Sådan gendannes en iPad fra iCloud Backup

1. Slet alt fra iPad

Det første trin i restaurering er at udslette alt fra iPad.

Før du går videre med dette trin, skal du kontrollere din iCloud-konto for at bekræfte, at den har den rigtige sikkerhedskopi gemt i skyen, ellers kan du ende med at miste alle data.

Gå til iCloud-indstillingen i for at kontrollere, om der er tilgængelige sikkerhedskopier Indstillinger -> Opbevaring -> Administrer opbevaring -> Vælg din iPad fra listen over enheder, og alle sikkerhedskopier af den valgte iPad skal være synlige.

Sikkerhedskopierne kan let differentieres baseret på deres tidsstempel og størrelser. Ideelt set skal du gendanne den nyeste sikkerhedskopi.

For at slette alt fra din iPad skal du finde indstillingen Generelt i menuen Indstillinger og klikke på Nulstil (det er det sidste valg).

Tryk på indstillingen ‘Slet alt indhold og indstillinger’, som skal slette alle iPad’s data.

Før det bliver slettet, bliver du muligvis bedt om din Apple ID-adgangskode.

  Hvad er Cloud Storage og hvorfor det betyder noget i 2016

Det kan tage lang tid at slette data, så sørg for, at iPad har tilstrækkelig batterilevetid (eller tilslut dem).

2. Tænd for enheden igen

Efter nulstillingen skal du genstarte din iPad.

Apples patenterede Hello-skærm vises sammen med den sædvanlige velkomstturné. Følg turen, så kommer du snart til Apps & Dataskærm.

Med de fire tilgængelige muligheder skal du trykke på ‘Gendan fra iCloud Backup’ og logge ind i iCloud med det samme Apple ID, der blev brugt under sikkerhedskopieringsprocessen.

Der vises en liste over sikkerhedskopier med deres tidsstempler og størrelser. Vælg den mest relevante, og start backupprocessen.

Hvis der er en nyere iOS-version tilgængelig, bliver du muligvis også bedt om en opdatering. Der vil også blive bedt om at logge på iTunes og App Store.

3. Vent til restaureringsprocessen er afsluttet

Gendannelsesprocessen kan tage tid, afhængigt af størrelsen på din sikkerhedskopi og WiFi’s hastighed. Det kan tage alt mellem få minutter til timer, før processen er afsluttet.

Når den er færdig, kan du begynde at bruge iPad, som om der ikke er sket noget.

Håndtering af almindelige problemer

Hvis WiFi stopper med at arbejde

I tilfælde af, at internetforbindelse mistes, gendannes restaureringsprocessen, og den genoptages, når Internettet fungerer igen.

Hvis restaureringen tager for lang tid at være færdig

Hvis sikkerhedskopifilen er for stor, eller WiFi-hastigheden er langsom, kan det tage et par timer at genoprette. I dette tilfælde skal du sørge for, at internetforbindelsen er pålidelig, og at der er en oplader i nærheden.

Hvis batteriet er under 50%, skal du slutte iPad til en oplader og vente på, at restaureringen er afsluttet.

  De ti største risici forbundet med Cloud Storage

Hvis der vises en meddelelse om flere Apple-id’er

I fortiden, hvis du har brugt mere end et Apple ID til at købe apps i App Store eller medier på iTunes, vil iPad bede om flere Apple ID-logins.

I tilfælde af at du har glemt noget af adgangskoder eller ikke har købt noget fra et andet Apple ID; følgende meddelelse vises:

“Nogle apps eller indhold kan ikke gendannes, fordi de ikke længere er tilgængelige i iTunes eller App Store, blev købt med en anden konto eller synkroniseret fra din computer.”

Gendan Apple ID-adgangskoden ved hjælp af en anden enhed. Gå til indstillingen Glemt adgangskode, og følg trinnene.

I de fleste tilfælde bliver du bedt om at besvare sikkerhedsspørgsmål, eller et nyt adgangskodelink sendes til en registreret e-mail-adresse. Hvis du ikke har brugt andre Apple ID’er til køb, skal du kontakte Apples supportteam.

Hvis en app tager for lang tid at gendanne

Hvis en app tager alt for lang tid med at gendanne, eller hvis den er nedtonet, kan du prøve at tappe på dens navn, sætte gendannelsesprocessen på pause og derefter starte den igen.

Sammendrag …

Apple har gjort backup- og restaureringsprocessen jævnere og lettere med iCloud.

Opsætning af sikkerhedskopier tager næppe et par øjeblikke, og de viser sig at være utroligt nyttige, hvis enheden står over for fejl, eller endda hvis den bliver stjålet.

Selvom det også er en god mulighed at gemme sikkerhedskopier på bærbare computere via iTunes, er det ikke muligt at bære en bærbar computer overalt sammen med en iPad.

Faktisk er hovedårsagen til, at de fleste af os investerer i en iPad, så vi ikke behøver at have bærbare computere overalt.

Med iCloud kan sikkerhedskopiering af data og gendannelse udføres overalt, så længe der er en anstændig internetforbindelse omkring.

Har du nogen tanker eller ideer at dele om emnet? Du er velkommen til at bruge kommentarfeltet nedenfor til at dele dem med os.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me