GetDataBack Simple Review – Opdateret april 2020

GetDataBack Simple Review

En hurtig og grundig datagendannelsesløsning, GetDataBack Simple er, vel, bare en smule til enkel: listen over manglende funktioner gør, at vi anbefaler at købe dette produkt.

Bedste datagendannelsessoftware

Runtime Software producerer en række datagendannelsesværktøjer rettet mod både forbrugere og it-fagfolk. Mens tjenesten har både RAID- og NAS-gendannelsesprogrammer, producerer Runtime ikke Mac- eller mobilgendannelsesværktøjer. Der er dog et Windows-gendannelsesværktøj, GetDataBack Simple, som vi vil se på i denne anmeldelse.

Datagendannelsesværktøjer kan bruges til at gendanne filer, som du ved et uheld har slettet eller er blevet udslettet af et program, strømafbrydelse eller virus. Nogle værktøjer, herunder GetDataBack Simple, kan også bruges til at gendanne data fra mistede, formaterede eller ødelagte partitioner. Programmet kan endda bruges til at gendanne data fra USB-flashdrev og ekstern lagring.

Selvom det tilbyder nogle gode gendannelsesmuligheder, er GetDataBack Simple imidlertid ikke så kraftig eller brugervenlig som vores andre bedste datagendannelsessoftware – især når du overvejer at det er prissat på lignende måde som bedre muligheder. Hold dig med os, mens vi nedbryder GetDataBack Simple point for point og hjælper dig med at beslutte, om du har det bedre med at se andre steder.

Tidligere

Næste

Alternativer til GetDataBack Simple

Prisfastsættelse & Licensing

Runtime producerede oprindeligt to separate datagendannelsesværktøjer til NTFS og FAT-filsystemer – begge er Windows-filsystemer. Nu, som de fleste andre gendannelsesløsninger, kombinerer Runtime gendannelse til begge med sit GetDataBack Simple-værktøj.

Uanset hvilken du køber, vil din licens være god til nogen af ​​de tre programmer. Så hvis du foretrækker at bruge et program dedikeret til NTFS eller FAT, kan du det.

Derudover producerer Runtime et par andre datagendannelsesværktøjer til it-fagfolk. Disse inkluderer deres RAID- og NAS-gendannelsesprogram. De er dog prissat separat og dyre.

Runtime opretter ikke gendannelsessoftware til Mac eller mobile enheder. De tilbyder dog rabatter ved flere køb, hvis du driver en virksomhed. De tilbyder også en prøveversion, så du kan lege med softwaren for at se, om den fungerer for dig.

Funktioner

GetDataBack Simple tilbyder de fleste af de grundlæggende funktioner, du kunne forvente af en datagendannelsestjeneste. Her er en kortfattet oversigt over, hvad du får. Hvis du vil se mere tydeligt, hvordan denne funktion er sat sammen med de andre værktøjer til gendannelse af data, skal du læse vores datainddrivningsrundup.

GetDataBack Simple Logowww.runtime.org

Start fra $ 219 per måned Alle planer

  GetData Gendan min filanmeldelse - Opdateret 2020

Version

Version
vinduer

Scanningsindstillinger

Hurtig scanning

Dyb scanning

Sorter efter filtype

Scan efter filtype

Scan kapaciteter

Fuld harddisk-scanning

Gendannet / mistet filgendannelse

Korrupt partitiongendannelse

Slettet partitiongendannelse

Startbar USB-enhed
Solgt separat

Gendannelses-cd
Solgt separat

Kloning

Ekstern gendannelse

Gendannelse af eksternt drev

Genanvendelig mediegendannelse

Gendannelse af SD-kort

Optisk lagring gendannelse

Support

Runtime Software udsætter også et gratis kloningsværktøj kaldet DriveImage XML, som du kan bruge til at klone din harddisk eller en partition byte-by-byte. Dette kan bruges til gendannelse senere eller til at opgradere til en ny harddisk.

Funktionslisten er udtømmende, men der mangler flere, som konkurrerende løsninger tilbyder, som SD- og optisk drevgenoprettelse og live chat support. Det er heller ikke nødvendigt at betale ekstra for RAID-gendannelse, hvis du følger et værktøj som EaseUS Data Recovery Wizard eller Prosoft Engineering Data Rescue. Læs vores EaseUS Data Recovery Wizard-gennemgang og Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang for mere om disse to fremragende løsninger.

Et andet, større problem med Simple er, at du ikke kan scanne data baseret på filtype eller gemme scanningsresultater, som vi vil berøre mere i vores “proces” -segment. For så vidt angår understøttede filtyper genkender GetDataBack simpelthen de, du ville forvente, herunder:

  • Dokumenter: Word, Excel, Powerpoint, PDF
  • Billeder: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
  • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
  • Videoer: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
  • Arkiv: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Understøttede filsystemer inkluderer NTFS, FAT, exFAT (eksternt drev) og EXT (Linux).

Gendannelsesproces

En af de første ting, der skiller sig ud ved GetDataBack, når du starter det, er, at det ikke er meget smukt. Applikationen er blæst med kontrastfarver, så det føles som noget fra de tidlige 90’ere.

Nogle argumenterer måske for, at udseendet ikke er så vigtigt, når det kommer til diagnostiske filværktøjer. Dog kan clunky design være temmelig distraherende og langsomt nedlægge brugere, hvilket er tilfældet med GetDataBack. Drik lidt koffein eller tag et koldt brusebad, og det er ret ligetil at få en scanning i gang.

Trin et, vælg enten et “drev” eller vælg indstillingen til “billedfiler.” Udtrykket “billedfiler” i dette tilfælde vil være grovt vildledende for de fleste brugere. Billedfiler henviser ikke til fotos, men snarere .img-filer, som er binære filer, der gemmer rå volumenkopier.

Vi ønskede at arbejde med vores testcomputers drev, så vi gik med den første mulighed. Dette medførte GetDataBack Enkel at scanne efter filpartitioner og vise dem på skærmen. Denne information trækkes fra partitionstabellen, som ikke inkluderer drevnavne. Så du bliver nødt til at gætte, hvilken lydstyrke der er den, du vil scanne, baseret på størrelse.

  Piriform Recuva Pro anmeldelse - Opdateret april 2020

En ting, der sprang ud, er, at GetDataBack Simple listede i disse resultater en testpartition, vi oprettede og slettede. Ikke alle datagendannelsesværktøjer giver dig mulighed for at scanne efter mistede partitioner som denne, så kreditér, hvor det skyldes. Vi scannede den angivne 518 GB partition for at illustrere resten af ​​gendannelsesprocessen.

Denne partition er vores computers udpegede “data” -partition (drev “D”). Når det er valgt, bygger GetDataBack et filetræ ved at montere partitionen. Dette vil ikke være nok til at genvinde slettede eller mistede filer. For at gøre det, skal du køre en scanning, der indeholder en gendannelsesalgoritme.

De fleste datagendannelsesløsninger opdeler sådanne scanninger i “hurtig” og “dyb”, hvor hurtige scanninger er i stand til at gendanne nyligt slettede filer i de fleste tilfælde. GetDataBack Simple gør dette anderledes og tilbyder fire niveauer af scanninger. Problemet med disse tilføjede niveauer er, at de bare fører til forvirring. Simple gør heller ikke et godt stykke arbejde med at forklare brugen af ​​dem, hvilket sandsynligvis er fordi værdien her i bedste fald er tynd.

Du kan foretage dit valg ved at klikke på “niveau” -knappen i nederste højre hjørne af værktøjet. Scanningen på niveau 1 er, hvad vi lige har gjort: En opbygning af partitionens filtræ. Det er dog generelt ikke værdifuldt, medmindre du har at gøre med en partition, der ikke er monteret. For det dybeste scanningsniveau ønsker du at gå med niveau fire, der skurer dit drev, blok for blok, for at rekonstruere filer baseret på filmønster.

Start ethvert scanniveau og et logvindue holder dig opmærksom på de foretagne fremskridt, og hvor lang tid programmet forventer, forbliver inden afslutningen.

Når scanningen er afsluttet, kan du gennemse filer efter filtræ. De filer, du har slettet, skal være i mappen “papirkurven”, hvis de er gendannet.

Vi kan ikke lide, at du ikke kan gennemse gendannede elementer efter filtype eller søge efter filer, hvilket gør det svært at sortere gennem data. Du kan imidlertid forhåndsvise en fil ved at dobbeltklikke på den for at sikre, at den er, hvad du leder efter. Når det er sagt, vil vi gerne være i stand til at gennemse filer ved miniatureeksempler.

Når du finder filer, du vil gendanne, skal du højreklikke på dem og vælge “kopi”. For at gendanne flere filer skal du først markere dem alle. En mindre klodset løsning på processen ville være at have afkrydsningsfelter ved siden af ​​filer og mapper.

Et andet problem med værktøjet er, at der ikke er nogen mulighed for at gemme dine scanningsresultater, som der er med nogle konkurrerende værktøjer. Så hvis du finder dig selv ikke klar til at gendanne dine filer, skal du sandsynligvis gennemgå hele scanningsprocessen senere.

  CleverFiles Disk Drill Review - Opdateret 2020

Samlet set er GetDataBack Simple ikke svært at bruge, men lever ikke helt op til sit navn sammenlignet med mere brugervenlige og avancerede værktøjer som Stellar, på trods af at de prissat på lignende måde læser vores Stellar Data Recovery-gennemgang for det bedste på markedet. ).

Ydeevne

Vi sætter GetDataBack Simple gennem nogle datagendannelsespaces på vores testcomputer. Vi kørte scanninger mod en 518 GB datapartition. Vi oprettede og slettede en 10,76 GB partition for at se, om det kunne gendanne det.

Vi kørte niveau 2 og niveau 4 scanninger på vores “D” partition. Før det oprettede og slettede vi tre testfiler for at se, om vi kunne gendanne dem: et Word-dokument, et .jpg-billede og en .mp4-video. Typisk kan vi også udføre en fuld harddiskscanning, men det er ikke en mulighed med Simple.

Her er resultaterne af vores test:

FeatureResultat
Hurtig (Lv2) scan (500 GB partition) Fem minutter
Deep (Lv4) scan (500 GB partition) 3 timer, 15 minutter
Full HD Scan (1 TB) Ikke en mulighed
Word Doc gendannet
Videofil gendannet
Billedfil gendannes
Gendannet slettet partition

For så vidt angår hastighed fungerer Simple tilstrækkeligt. Deep scan-tider er ikke så hurtige som EaseUS eller Stellar Phoenix. Men disse tider hænger ikke for langt efter CleverFiles (læs vores CleverFiles Disk Drill-anmeldelse), og slå det meste af resten af ​​konkurrencen.

Kunde support

RunTime Software opretholder en central supportportal for alle deres produkter. Denne portal indeholder softwaredokumentation, vejledningsvejledninger og ofte stillede spørgsmål til GetDataBack Simple. Guiderne er godt udført og bør være tilstrækkelige til at lede dig gennem de fleste grundlæggende procedurer.

Tjenesten leverer også teknisk support via e-mail med 24-timers responstid og separate e-mail-adresser til amerikanske og europæiske kunder. De har også angivne telefonkontaktnumre, men disse er kun tilgængelige til salghenvendelser.

Ingen online chat- eller brugerforumindstillinger sætter Runtime bag andre lignende prisgendannelsestjenester.

Afsluttende tanker

GetDataBack Simple får jobbet gjort, men det handler om det.

Guiden er ikke næsten så intuitiv som nogle af de andre, vi testede. Nogle indstillinger er skjult, farveskemaet er distraherende, arbejdsstrømmene er ikke naturlige, du kan ikke scanne efter specifikke filtyper, du kan ikke gemme scanninger … listen over mangler fortsætter.

Vores konklusion: Hvis du bruger gode penge på et datagendannelsesværktøj, skal du gå med et, der tilbyder flere funktioner og en mere effektiv oplevelse.

Har du brugt GetDataBack Simple? Hvad syntes du om det? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for din læsning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me