Revisió empresarial de BigMIND: còpia de seguretat de rics en funcions: actualitzada el 2023

Revisió empresarial de BigMIND

BigMIND Business, que prové de l’estable de Zoolz, és una solució de còpia de seguretat rica i assequible per a empreses. Té més campanes i xiulets que la majoria dels seus competidors, tot i que també destaca pel que li falta. Llegiu la nostra revisió completa de BigMIND Business per obtenir més informació.

còpia de seguretat d’empresa

Benvingut a la nostra revisió empresarial de BigMIND. Pot ser que estigueu familiaritzats amb BigMIND Home, un altre producte de Zoolz que vam revisar que, com diu el seu nom, és un producte per als usuaris domèstics. Si sou un usuari d’aquests i esteu aquí per error, llegiu la nostra ressenya de BigMIND Home.

Si esteu al lloc correcte, però heu quedat atrapats durant el temps, en teniu el següent. BigMIND Business és ric amb funcions, com ara anàlisis de fotografies AI, compartició i emmagatzematge de fitxers. A més, les seves funcions de còpia de seguretat inclouen còpia de seguretat híbrida, còpia de seguretat il·limitada de dispositius externs i còpia de seguretat mòbil, així com còpia de seguretat de serveis d’emmagatzematge al núvol, Facebook i Instagram, entre d’altres..

Aquest conjunt de funcions, com haureu pogut endevinar, no arriba sense el soci habitual: un preu més elevat. BigMIND Business no és tan barat i no ofereix una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge. A més, no té suport telefònic ni de xat. L’únic canal de suport és el correu electrònic i es triga un temps a obtenir resposta. Tampoc hi ha cap còpia de seguretat contínua, que és una característica útil.

No haureu d’esperar gaire la vostra còpia de seguretat inicial, o almenys, no ho faci amb alguns altres serveis, perquè les transferències de BigMIND Home són ràpides. Això és gràcies a la xarxa mundial d’Amazon que utilitza: AWS.

Si aquests inconvenients no us han donat cap tipus d’interès en BigMIND Business, seguiu-nos amb nosaltres a mesura que detallem a continuació. En cas contrari, consulteu el nostre millor servei de còpia de seguretat de les empreses per obtenir alternatives.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a empreses BigMIND

Característiques

BigMIND Business té un ric joc de funcions. És interessant perquè, a diferència de la majoria de serveis de còpia de seguretat, comparteix algunes d’aquestes funcions amb els millors serveis d’emmagatzematge al núvol. Tanmateix, abans d’arribar a ells, hauríem de fer una ullada a les funcions de còpia de seguretat estàndard.

Funcions estàndard de negoci BigMIND

Aquestes funcions us ajuden a recuperar els vostres fitxers comercials importants en cas que un dels vostres equips no funcionin correctament (vegeu el nostre article sobre el temps que durarà el vostre disc dur estimat), que es faci malbé o que algú el robi..

BigMIND Business pot fer còpies de seguretat de dades des dels ordinadors basats en Windows i Mac, bases de dades Microsoft SQL i servidors Windows. Amb una única subscripció BigMIND Business, podeu fer còpies de seguretat d’ordinadors il·limitats, però el nombre de servidors que podeu fer una còpia de seguretat depèn del vostre pla de subscripció. Més informació sobre això a la següent secció.

Dit això, ens agradaria veure assistència per a servidors i ordinadors Linux. No hi falta assistència per a altres bases de dades, Hyper-V i VMware. Acronis Backup és compatible amb totes aquestes, per la qual cosa, si voleu això, llegiu la nostra crítica de Acronis Backup. En cas contrari, si voleu suport de Linux, llegiu la millor còpia de seguretat en línia per a Linux (però, tracta de solucions domèstiques).

A la còpia de seguretat de l’ordinador, podeu fer còpia de seguretat de tants discs durs externs i dispositius d’emmagatzematge NAS que vulgueu (llegiu la nostra guia NAS per obtenir més informació). De fet, la versió inicial de BigMIND ha realitzat la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’abordatge de NAS. BigMIND Business també us permet fer còpies de seguretat del dispositiu smartphone i tauleta Android i iOS.

BigMIND també us permet realitzar còpies de seguretat híbrides mitjançant la seva tecnologia Hybrid +. Us permet guardar una còpia de les vostres dades en una unitat local a més del núvol. Si decidiu fer-ho, podreu gaudir d’una altra capa de protecció. Això també us ajuda a restaurar fitxers ràpidament perquè es restaura més ràpidament des d’un dispositiu local.

Amb una còpia de seguretat híbrida, també implementeu la regla de còpia de seguretat 3-2-1. Podeu llegir més novetats de la còpia de seguretat híbrida i com configurar-la a la nostra guia de còpia de seguretat híbrida per a SMBs.

bigmind-business-feat-retenció

Altres funcions de còpia de seguretat estàndard inclouen un planificador de còpia de seguretat, versions no limitades, retenció indefinida de fitxers suprimits, administració basada en papers i informes. Tanmateix, no hi ha una còpia de seguretat contínua disponible. A continuació, parlarem més sobre aquestes funcions a les categories de “facilitat d’ús” i de “còpia de seguretat i restauració”.

Funcions especials per a empreses BigMIND

bigmind-business-feat-services

Si utilitzeu serveis d’emmagatzematge en núvol, BigMIND Business també ho té cobert. Podeu fer còpia de seguretat de dades des de serveis d’emmagatzematge (com Dropbox, Google Drive, One Drive i Box) al vostre compte BigMIND. Els primers tres són noms de renom a la indústria d’emmagatzematge al núvol, però si no coneixeu el darrer servei, llegiu la nostra ressenya de la caixa per obtenir més informació.

Per obtenir serveis alternatius que tinguin aquesta funció, consulteu la nostra millor comparació de serveis de gestió núvol a núvol.

Si la vostra empresa té una campanya multimèdia que inclou Facebook i Instagram, també podeu connectar BigMIND a aquests comptes per desar les vostres fotos i vídeos personals..

bigmind-business-feat-sharing

BigMIND Business també us permet compartir fitxers penjats amb els vostres col·laboradors i configurar algunes opcions de control de contingut. Podeu fer-ho enviant un enllaç per correu electrònic o generant-lo per poder copiar-lo i enganxar-lo.

En ambdós mètodes, podeu habilitar la protecció de contrasenya, descarregar notificacions, fer que l’enllaç caduca en una data determinada o fer-lo només de vista. Aquest és un nivell fort de protecció de contingut i fa vergonya alguns serveis dedicats d’emmagatzematge en núvol. 

bigmind-business-feat-clouddrive

En un sentit similar, BigMIND us permet carregar fitxers mitjançant la seva funció cloud-drive, però tingueu en compte que la seva unitat de núvol utilitza l’espai de còpia de seguretat per emmagatzemar fitxers..

Si treballes amb fotos, BigMIND té diverses funcions que facilitaran aquesta tasca. BigMIND analitza les imatges carregades i us permet cercar-les en funció del tipus de càmera, la resolució, la ubicació, la data presa, el color dominant i molt més. Si no n’hi ha prou, també podeu afegir les vostres etiquetes de dades per organitzar les vostres fotografies.

A més, BigMIND utilitza la seva funció de detecció de fotos per escanejar les imatges per a objectes diferents perquè pugueu cercar-les mitjançant frases com “copa”, “amic”, etc. Fa el mateix amb les cares, de manera que podeu cercar gent.

Si teniu molts documents escanejats que cal cercar, podeu fer servir el reconeixement òptic de caràcters de BigMIND o OCR per a resumir. OCR converteix els documents en dades que es poden cercar i extreu qualsevol text de les imatges JPEG i TIFF. Això us permet cercar fitxers per contingut.

BigMIND no té suport Linux i còpia de seguretat contínua, i no pot fer servidors de còpia de seguretat diferents de Windows. Probablement és més important tenir aquestes funcions que les funcions addicionals de BigMIND. 

A banda d’això, BigMIND té un potent conjunt de funcions que satisfarà la majoria d’usuaris empresarials. Si voleu obtenir més informació sobre la còpia de seguretat empresarial, llegiu la nostra biblioteca de còpia de seguretat empresarial.

Visió general de l’empresa BigMIND

Logotip de negoci BigMINDwww.zoolz.com

Comença des de 1125 dòlars mensuals per a 100 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Restauració Bare-Metal

Gestió d’Usuaris

Definiu els rols d’usuari

Estableix unes regles de còpia de seguretat empresarial

Informes personalitzables

Accediu a la còpia de seguretat de l’usuari

Superviseu els dispositius connectats

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta
15

Preu

Abans de decidir subscriure’s a BigMIND Business per protegir el vostre negoci, podeu utilitzar la prova gratuïta de 15 dies per comprovar si s’assegura que us repartiu amb els vostres diners. BigMIND Business ofereix tres plans: Starter, Standard Premium i Smart Archive.

Els tres primers plans ofereixen emmagatzematge en núvol calent, mentre que els darrers només ofereixen emmagatzematge en fred. Si utilitzeu l’emmagatzematge en calent, el procés de restauració s’inicia automàticament. És el que ens referim quan diem “còpia de seguretat en núvol”. L’emmagatzematge en fred, en canvi, és més barat i és adequat per a l’arxivat de dades. L’inconvenient és que triguen tres a 12 hores a iniciar el vostre procés de restauració.

El pla d’inici us proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat i us permet fer una còpia de seguretat només d’un servidor i tenir 10 usuaris. És de 15 dòlars al mes, però podeu optar per pagar per obtenir un descompte. El pla també proporciona funcions de gestió d’usuaris i polítiques, juntament amb una auditoria bàsica (podeu previsualitzar les accions dels darrers 30 dies).

El pla estàndard afegeix un suport de xarxa i unitats externes il·limitats a la llista de funcions. A més, podeu fer còpies de seguretat de 250 GB de dades, protegir 10 servidors i tenir 100 usuaris. Per gaudir-ne, hauràs de repartir 39 dòlars al mes.

El pla Premium no augmenta l’espai de còpia de seguretat, però eleva el nombre màxim de servidors a 50 i el nombre d’usuaris a 500. També teniu accés a una auditoria completa de la vostra còpia de seguretat i eDiscovery, que us permet cercar els vostres documents. paraules i frases.

Els plans Standard i Premium també permeten augmentar l’espai de còpia de seguretat, afegir còpia de seguretat SQL i dispositius mòbils per fer còpies de seguretat. Podeu afegir més espai en increments de 100 GB, fins a 10 TB. Amb el pla estàndard, el preu és de 8 dòlars per increment, mentre que el pla Premium cobra 10 dòlars.

Tots dos plans també permeten afegir fins a 100 servidors Microsoft SQL a 10 dòlars per servidor i fins a 1.000 dispositius mòbils per 1 $ per dispositiu.

L’últim pla, Smart Archive, suporta el mateix nombre de servidors i usuaris, però proporciona 1 TB d’emmagatzematge en fred. Com hem comentat, l’emmagatzematge en fred és lent i funciona millor per arxivar fitxers que no necessiteu restaurar sovint. Aquest pla us retornarà 40 dòlars al mes. Si necessiteu més espai, podeu afegir 1 TB per 40 dòlars al mes, fins a 10 TB.

BigMIND ofereix moltes funcions, però això la converteix en una de les solucions empresarials més cares del mercat. A més, no ofereix molt d’espai de còpia de seguretat, ni molt menys una còpia de seguretat il·limitada. 

Si voleu això, heu de dirigir-vos a CrashPlan per a petites empreses o a Backblaze per a empreses. CrashPlan cobra 10 dòlars per ordinador al mes, mentre que Backblaze cobra 6 dòlars per ordinador al mes. Podeu obtenir més informació sobre les seves ofertes a la nostra revisió CrashPlan per a la petita empresa i a Backblaze per a empreses.

Si no necessiteu una còpia de seguretat il·limitada i busqueu una solució similar a BigMIND, considereu IDrive for Business. Obtenir 2,5 TB amb BigMIND Business us retornarà 2.039,90 dòlars l’any, mentre que la mateixa quantitat d’espai de còpia de seguretat amb IDrive for Business us costarà 599,62 dòlars anuals. Si voleu obtenir més informació sobre IDrive, llegiu la nostra revisió d’IDrive per a empreses.

En general, el valor de BiGMIND Business no és excel·lent quan es té en compte només l’espai de còpia de seguretat que obteniu. Segons les vostres necessitats, les funcions addicionals de BigMIND poden fer que els seus preus siguin més agradables, però això depèn de si necessiteu aquestes funcions.

Facilitat d’ús

bigmind-business-desktop-client

El client d’escriptori de BigMIND funciona a Windows i Mac. La finestra principal mostra l’estat de la vostra còpia de seguretat, el temps de la darrera còpia de seguretat, el temps fins a la següent còpia de seguretat i la quantitat d’espai de còpia de seguretat que s’utilitza. Els botons destacats a la part inferior us permeten seleccionar dades per fer còpies de seguretat, modificar la configuració i iniciar el procés de restauració. En general, és fàcil i senzill d’utilitzar.

També podeu iniciar una còpia de seguretat o restaurar-la des del botó de menú a la cantonada superior esquerra. També us permet cercar els vostres fitxers o llançar el client web BigMIND Business.

bigmind-business-web-client

La seva vista principal és el tauler de control i, de forma similar al client d’escriptori, mostra tota la informació rellevant que necessiteu per obtenir una visió general de tota la còpia de seguretat de l’empresa.. 

La part superior de la finestra mostra l’estat dels dispositius connectats. A continuació, teniu diversos panells que mostren la quantitat d’emmagatzematge que heu utilitzat, la còpia de seguretat i la restauració del trànsit, el localitzador de clients i un flux d’activitat..

A més, la barra de cerca a la part superior permet trobar els fitxers especificant un nom de fitxer i una categoria, mida i data de fitxers.

bigmind-business-descobrir

També podeu utilitzar l’opció “descobrir” del menú de l’esquerra per navegar pels fitxers per categoria o dispositiu. El mateix menú us permet gestionar els vostres usuaris i servidors, canviar polítiques, ajustar la configuració, generar informes i verificar la vostra còpia de seguretat.

servidors bigmind-business-users-servidors

Podeu convidar els usuaris per correu electrònic, registrar-vos vosaltres mateixos o convidar un gran nombre d’usuaris amb un fitxer CSV. L’addició de servidors també és senzilla: només heu de fer clic al botó “afegir servidor” per generar un testimoni del servidor, després podreu descarregar BIGMind..

bigmind-business-policy

Les polítiques permeten seleccionar de forma remota dades per a còpia de seguretat, gestionar la configuració i establir privilegis per als usuaris. Podeu seleccionar quins tipus de fitxers voleu fer una còpia de seguretat, habilitar una còpia de seguretat híbrida, definir privilegis, configurar una programació i molt més. 

La pàgina d’auditoria mostra les accions de tots els usuaris, mentre que la pàgina de l’informe pot generar diversos informes, inclosos facturació, ús de l’ample de banda, alertes i més.

En general, el client web és atractiu i senzill. Ens agrada especialment la nítida i atractiva pàgina per afegir usuaris i servidors. Amb alguns altres serveis, pot sentir-se restringit i semblar una cosa de fa 20 anys.

També podeu utilitzar el client mòbil per penjar dades, inclosos registres de trucades, contactes, fotos, missatges, vídeos i altres tipus de fitxers. Igual que el client d’escriptori, no té còpia de seguretat contínua, però podeu programar còpies de seguretat per a executar-les quan estigueu connectats a WiFi, a la càrrega o a una hora, dia o nivell de bateria determinats..

A més, si us heu quedat sense espai, podeu instruir l’aplicació per netejar el telèfon de vídeos i imatges de les quals heu creat una còpia de seguretat..

L’única incidència que tenim és com seleccionar les dades per fer còpies de seguretat. Quan entreu a l’aplicació, veieu la funció “descobrir”, però no hi ha cap botó que afegeixi dades a la còpia de seguretat. Més aviat, heu de tocar el botó de menú a l’extrem superior esquerre i introduir “selecció de dades”. No és un gran tema, però encara perjudica l’experiència dels usuaris.

A més d’aquestes funcions, l’aplicació per a mòbils també us permet connectar-vos a aplicacions de xarxes socials, com Facebook i Instagram, i fer còpia de seguretat de les dades que teniu. També es pot connectar a serveis d’emmagatzematge al núvol.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

bigmind-business-backup-data-select

BigMIND Business requereix que seleccioneu tipus de fitxer o fitxers específics i carpetes que vulgueu fer còpies de seguretat. El primer s’anomena “selecció intel·ligent” i us permet etiquetar documents d’oficina, fitxers financers, documents i molt més. 

Aquest últim mètode requereix que aneu pel sistema de fitxers i seleccioneu manualment fitxers i carpetes. Ens agrada que hi hagi dos mètodes, cosa que aporta flexibilitat.

El mètode de selecció de tipus de dades és convenient, però tingueu en compte que selecciona tots els fitxers del tipus escollit. Això podria esdevenir un problema perquè BigMIND no proporciona espai de còpia de seguretat il·limitat.

bigmind-business-backup-file-filter

Per evitar-ho, podeu afegir un filtre de fitxers. Us permet fer una còpia de seguretat només de fitxers i carpetes d’una ruta especificada, incloure o excloure fitxers per extensió o expressió i excloure fitxers superiors a una certa mida o més antiga que una determinada data..

bigmind-business-backup-exclude

Si no ho talleu, podeu afegir una regla d’exclusió automàtica. Un cop hàgiu acabat la selecció, podeu configurar la còpia de seguretat per executar-la en una programació.

bigmind-business-backup-calendari

De manera predeterminada, la còpia de seguretat s’executarà cada dues hores. Podeu fer-lo funcionar tan sovint com cada cinc minuts, o tan poques vegades com a 24 hores. Si voleu ser més específics, podeu definir una programació. Amb ell, podeu especificar quins dies es podrà executar la còpia de seguretat, juntament amb els seus horaris d’inici i finalització.

No hi ha cap còpia de seguretat contínua i la còpia de seguretat de cada cinc minuts és la més propera a la qual hi arribeu. Aquest és un inconvenient important perquè la còpia de seguretat contínua inicia el procés de còpia de seguretat tan aviat com canvieu o afegiu fitxers nous al vostre pla de còpia de seguretat. Dit això, ens agrada el senzill i fàcil de configurar el vostre pla de còpia de seguretat.

Per iniciar el procés de restauració, heu de fer clic al botó gran “restaurar” a la finestra principal. Després d’això, apareixerà una nova finestra, que us permet l’opció de seleccionar el que voleu restaurar. Fins i tot podeu restaurar des d’un compte diferent.

bigmind-business-restore-start

De totes maneres, un cop seleccionats els fitxers i les carpetes, premeu el botó “següent”. La següent finestra us permet modificar les opcions de restauració. Podeu restaurar els fitxers a la seva ubicació original o nova, habilitar la descàrrega multithreaded per a una restauració més ràpida, especificar una ubicació més híbrida, restaurar fitxers d’un interval de dates i gestionar les opcions per substituir els fitxers existents. 

bigmind-business-restore-options

Un cop premut el botó “següent”, s’iniciarà el procés de còpia de seguretat. És senzilla i té totes les opcions necessàries, de manera que no en tenim cap problema. A més de l’esmentada falta de còpia de seguretat contínua, trobem que BigMIND Business és competent a l’hora de fer una còpia de seguretat i restaurar els vostres fitxers..

Velocitat

Les còpies de seguretat inicials poden trigar molt temps. Quant de temps depèn de factors com la distància als servidors de BigMIND, l’amplada de banda i el vostre ISP. Pot ser que estiguis mirant dies, setmanes o més de temps de còpia de seguretat. Tot i això, no hauria de ser el cas de BigMIND Business.

bigmind-bussiness-server-ubicacions

Això passa perquè BigMIND es basa en AWS Global Infrastructure, que té centres de dades repartits arreu del món. Gràcies a això, el servidor més proper no us hauria d’estar lluny de vosaltres. Si resideix al Regne Unit o Europa, les dades seran ubicades a una de les cinc regions europees. 

Funciona igual per a usuaris d’Austràlia i Nova Zelanda amb la regió d’Àsia Pacífic. Mentrestant, les dades per a clients globals i nord-americans se situen en una de les set regions de l’Amèrica del Nord. És aquí on també es van col·locar les nostres dades. Dit això, si voleu transferir les vostres dades a una altra regió, podeu contactar amb BigMIND per facilitar-ho. 

Hem provat com funcionen les transferències de BigMIND realitzant proves de còpia de seguretat i restauració mitjançant la nostra carpeta de proves amb cremallera d’1GB. Vam realitzar les proves des de Moscou, Rússia, mitjançant una xarxa WiFi amb una velocitat de càrrega de 36,99 Mbps i una velocitat de descàrrega de 29,39 Mbps. Aquests són els nostres resultats:

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega 00:08:22 00:05:48 00:07:05
Temps de descàrrega 00:15:46 00:17:12 00:16:29

Amb el nostre ample de banda, hauríem d’esperar fer una còpia de seguretat d’una carpeta d’1GB en uns tres minuts i 52 segons, mentre que hauríem de restaurar-la en uns quatre minuts i 52 segons. Això és teòric i sense cap despesa addicional. 

Dit això, el procés de còpia de seguretat té una despesa general en termes de xifrat i altres processos, que solen frenar-la. Quan afegiu el fet que les nostres dades eren als EUA, els resultats són bons. 

A més, tingueu en compte que BigMIND es penjava en el seu mode “intel·ligent”, on la connexió està equilibrada per no interferir en el vostre treball. Tanmateix, podeu canviar el mode a “turbo” per augmentar la velocitat. També podeu habilitar una còpia de seguretat multitreta per augmentar la vostra velocitat.

Les còpies de seguretat posteriors a les inicials també s’executaran més ràpidament gràcies a l’algoritme de còpia de fitxers a nivell de bloc, que s’accelera transferint només les porcions canviades dels fitxers..

Això va ser pel procés de còpia de seguretat. Tot i això, el procés de descàrrega va durar quatre vegades el que esperaríem, i això no va tenir cap procés que es realitzi durant la còpia de seguretat. Malgrat això, BigMIND és molt més ràpid que, per exemple, Carbonite Safe Backup Pro, ha trigat més d’una hora a descarregar el nostre fitxer..

Seguretat

BigMIND Business utilitza encriptació AES de 256 bits i el protocol SSL per protegir fitxers en trànsit. Tanmateix, heu d’habilitar el vostre SSL, anant a la pestanya “connexió” de la configuració i seleccionant la casella de selecció “utilitzar SSL”. SSL, i l’autenticació dels servidors frontals de BigMIND Home mitjançant certificats públics, ajuda a prevenir atacs man-in-the-middle.

Una vegada que els vostres fitxers arriben als servidors de BigMIND, el xifratge de 256 bits d’AES els escaneja. BigMIND Business gestiona de forma predeterminada la vostra clau de xifratge. Això vol dir que pot desxifrar els fitxers, si vol. 

A més, no hi ha cap manera d’activar el xifrat de final a extrem privat, que us permetria gestionar la vostra clau de xifratge (obteniu més informació sobre el que és coneixement zero a l’explicació al núvol).

BigMIND Business emmagatzema tots els teus fitxers en molts dispositius en diverses instal·lacions per assegurar-se que estiguin protegits de la fallada del maquinari i estiguin protegits de qualsevol desastre. És similar a una configuració RAID. Els centres de dades es revisen almenys una vegada a l’any per comprovar els controls de seguretat suficients.

Una altra característica útil que BigMIND Business proporciona és l’autenticació de dos factors. Protegeix el vostre compte requerint un codi addicional a les vostres credencials per iniciar la sessió. Assegura que les persones malintencionades que han aconseguit robar la vostra contrasenya no podran accedir al vostre compte. 

Per utilitzar l’autenticació de dos factors, heu d’habilitar-la des de la configuració del compte del client BIGMind. Tanmateix, encara amb l’autenticació de dos factors habilitada, us recomanem que creeu una contrasenya forta per evitar que es produeixi una fallada de la contrasenya.

Generalment, BigMIND comprova totes les caselles de seguretat que tenim, de manera que podeu estar segur que els vostres fitxers estaran segurs.

Privacitat

BigMIND Business proporciona xifratge privat, però només garanteix la privadesa de les dades de negoci que feu la còpia de seguretat. La política de privadesa tracta les dades personals que subministreu a Genie9, l’empresa matriu de Zoolz.

La seu de Genie9 es troba a Londres, Regne Unit. El Regne Unit segueix el compliment del Reglament general de protecció de dades, que protegeix la privadesa de les dades en línia. No obstant això, segueix sent a l’aire els efectes del Brexit.

Les lleis de privadesa del Regne Unit són més fortes que als Estats Units, però BigMIND Home utilitza AWS Global Infrastructure, que té molts dels seus servidors als Estats Units, que posa les dades sota les lleis nord-americanes, que no es troben entre les millors lleis de privacitat del núvol. Va comprovar la política de privadesa per qualsevol cosa sospitosa.

Què recopila Genie9

El registre a Genie9 requereix que proporcioneu informació que pot incloure nom de l’empresa, indústria, nombre d’empleats, número de telèfon, títol, ciutat, estat, país, codi postal, nom d’usuari i adreça de correu electrònic confirmada.

No és sorprenent, també proporcioneu informació sobre el sistema de fitxers, inclosos els noms de fitxers i directoris. Genie9 també pot emmagatzemar la vostra adreça IP quan envieu aquesta informació. També podeu permetre que l’empresa recopili informació de preferències i dades demogràfiques de vosaltres.

Com utilitza Genie9 les dades recollides

La política diu que la informació recopilada s’utilitza per executar i millorar els seus serveis i proporcionar suport. També podeu rebre anuncis de productes, promocions i esdeveniments. Dit això, Genie9 no donarà ni vendrà informació personal dels usuaris a tercers.

Tanmateix, pot ser que Genie9 doni informació personal dels usuaris a tercers per proporcionar serveis específics a l’usuari. Els tercers hauran de respectar els Principis de privadesa dels ports segurs dels EUA o certificar que segueixen la protecció de la privadesa igual a la de Genie9.. 

Els usuaris poden deixar de transferir la seva informació personal a tercers. A més, si trobeu que no esteu satisfets amb la forma en què Genie9 gestiona la informació comercial, podeu contactar amb l’empresa per eliminar-ne la informació i cancel·lar-la. Podeu fer-ho accedint al vostre compte també.

Una altra cosa a destacar és que la política diu que Genie9 “no veurà els fitxers que feu la còpia de seguretat”. Tot i això, el metadat (com ara extensions i mides de fitxer) són visibles per a l’assistència tècnica.

En general, no hem trobat res a la política que ens permeti fer una pausa. És bo, tenint en compte que no teniu xifratge privat. A més, Genie9 s’adhereix a la GDPR. Que un conjunt digne de mètodes de protecció per protegir la vostra privadesa, però seria molt millor si inclogués el xifrat privat.

Assistència

bigmind-business-support

La manera més ràpida d’aconseguir assistència tècnica és entrar al centre d’ajuda de BigMIND, que inclou diverses categories que contenen articles amb respostes als problemes més habituals. Per ajudar-vos a trobar la resposta que necessiteu, podeu utilitzar la barra de cerca. 

Els articles en si són ben escrits i són fàcils de seguir gràcies a les captures de pantalla i els passos numerats. Alguns també tenen vídeos per ajudar-vos.

bigmind-business-zoolz-wiki

Si no us serveix, podeu contactar amb l’assistència tècnica mitjançant el formulari de sol·licitud. Un agent d’assistència en xat ens va informar que l’assistència tècnica té l’objectiu de funcionar 20 hores al dia, tots els dies de la setmana. Ho vam provar enviant una pregunta un divendres al matí i vam obtenir la nostra resposta dos dies després. No és un gran resultat per cap tram de la imaginació.

Tingueu en compte que l’agent de xat esmentat és un representant de vendes, de manera que no podeu confiar en l’assistència del xat per a problemes tècnics. A més, no hi ha assistència telefònica. Es tracta de grans errades, tenint en compte que s’esperen ambdues formes de suport per als usuaris de negocis que podrien perdre diners si no aconsegueixen solucionar els seus problemes puntuals..

El Veredicte

Sens dubte, BigMIND Business és un servei fort. Té moltes funcions, incloses algunes que no són estàndard per als serveis de còpia de seguretat. Això inclou poder compartir fitxers, emmagatzemar fitxers directament al núvol, buscar fotos segons diversos criteris i fer ús de l’anàlisi de fotografies de l’IA. A més, les seves característiques estàndards inclouen dispositius externs il·limitats i còpia de seguretat híbrida.

Dit això, els seus inconvenients inclouen pagar més per l’espai de còpia de seguretat limitat, la seva falta de còpia de seguretat contínua i el seu suport limitat. Si creieu que no tindreu cap problema o que el vostre cas d’ús és simple, pot ser que l’assistència limitada no suposi un inconvenient greu. Tanmateix, si us deixen anar, consulteu les revisions de còpia de seguretat de l’empresa per obtenir un servei alternatiu.

Què en penses de BigMIND Business? L’heu utilitzat i teniu alguna cosa per compartir? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me