Bitdefender vs Windows Defender: Qui defensa millor el 2023?

Windows mai ha tingut una gran reputació de ciberseguretat. Es tracta del sistema operatiu per a PC més popular. És per això que també hi ha en primer lloc programes antivirus com Bitdefender. Per sort, Microsoft no ha ignorat l’amenaça per si mateixa, afegint Windows Defender a totes les instal·lacions de Windows.

Si es pot confiar en Windows Defender per mantenir el vostre ordinador segur o no és un altre problema. És per això que ho comparem amb Bitdefender, la nostra elecció com el millor programari antivirus del mercat. Windows Defender es va convertir en la nostra millor llista de programari antivirus gratuïta i ha vist uns resultats de protecció molt bons, però caldrà llegir-la per obtenir un desglossament complet.

També potser voldreu fer una ullada a la nostra revisió més detallada de Bitdefender abans d’esbrinar qui guanya la guerra contra el malware en aquesta comparació Bitdefender vs. Windows Defender..

Configuració d’una lluita: Bitdefender davant Windows Defender

Amb les noves amenaces contra la vostra tecnologia que apareixen diàriament, no podeu permetre-vos que escolliu una suite antivirus que no us ofereixi la millor cobertura. Bitdefender és una opció de pagament, amb una llista de funcions premium que coincideix, i és la part superior de la nostra llista de recomanacions. Windows Defender és gratuït i això vol dir que té limitacions a les que farem ús.

Per donar-vos la més clara idea de com es configura un programa antivirus contra l’altre, provarem Bitdefender i Windows Defender en cinc àrees. Començarem amb funcions, abans d’afondar en la fixació de preus, la facilitat d’ús, la qualitat de protecció que s’ofereix i el servei d’atenció al client que ofereixen..

El guanyador de cada ronda obté un punt i el primer que guanya tres punts guanya en general. Arrodonirem cada secció amb un resum i explicarem les nostres opcions, i donarem la benvinguda als vostres comentaris en els comentaris.

Característiques

Tant si pagueu un antivirus com si trieu una alternativa gratuïta, haureu de saber si les funcions són suficients per mantenir-vos segur. Tenint en compte això, estem revisant el que ofereixen Bitdefender i Windows Defender als seus usuaris.

Bitdefender

Els usuaris de Windows són els guanyadors al preu, ja que obtenen la protecció de dades de Bitdefender en temps real i la “defensa avançada contra les amenaces” com a part de cada paquet. Això vol dir que us protegirà contra tot tipus de programari maliciós, fins i tot dels tipus més complicats.

Funcions del Bitdefender

La majoria de paquets de Bitdefender inclouen protecció contra ciberataques que s’aprofiten del vostre micromòbil o càmera web, amb restriccions a tots dos. Bitdefender és una de les nostres recomanacions principals sobre com protegir la vostra càmera web contra aquest tipus d’amenaces.

La detecció d’amenaça de Bitdefender també va més enllà amb programaris i escàners de vulnerabilitat WiFi. També heu inclòs un tallafoc per defensar-vos de les amenaces externes.

Si us preocupa la compra en línia, podeu aprofitar Bitdefender Safepay, que us permet navegar en línia en un entorn segur. Podeu utilitzar-lo per a qualsevol lloc web, però Bitdefender us avisarà per canviar a Safepay si us sembla intentar fer un pagament sense ell.

Safepay funciona bé amb la VPN limitada de Bitdefender, especialment si no coneixeu els perills de la connexió WiFi pública i arrisqueu les dades en una xarxa WiFi oberta. Obteniu un import diari per a les dades, però es manté a 200 MB. Si la protecció VPN és important, voldreu combinar Bitdefender amb un proveïdor de VPN com ExpressVPN (consulteu la nostra revisió ExpressVPN).

Bitdefender inclou un gestor de contrasenyes per protegir les dades més sensibles, cosa que és una bona incorporació. És bàsic i clar en les funcions, però, com veureu a la nostra revisió de desenfocament, això no necessàriament implica un mal administrador de contrasenyes, sobretot si només voleu definir-la i oblidar-la. Tot i això, probablement recomanem Dashlane (vegeu la nostra revisió Dashlane) en primer lloc. 

Donat el risc que suposa el ransomware, és bo veure que Bitdefender impedeix els canvis de fitxers als fitxers més sensibles i ofereix un xifrat complet de fitxers per bloquejar qualsevol document crític. També hi ha una desbrossadora adequada que esborra qualsevol dels vostres fitxers.

És important tenir en compte que, encara que la majoria d’aquestes funcions són estàndard per als usuaris de Windows amb el paquet bàsic d’internet de Bitdefender Internet Security, haureu de triar un dels plans multisistema de Bitdefender, com ara la Seguretat total, per protegir el vostre Mac o un dispositiu Android..

  Quin és el navegador més ràpid? Navega ràpidament el 2023

En definitiva, Bitdefender té un dels conjunts de funcions més complets que hem vist en qualsevol de les nostres ressenyes antivirus.

Defensor del Windows

Windows Defender és l’opció antivirus gratuïta i predeterminada per a la majoria dels usuaris de Windows i que forma part del propi Windows. Segons la vostra versió específica de Windows 10, Windows Defender també pot tenir el nom de Windows Security o Windows Defender Security.

Funcions del Windows Defender

Aquesta protecció s’apagarà i permetrà que un competidor, com Bitdefender, es faci càrrec un cop s’hagi instal·lat. Tanmateix, tan aviat com s’ha suprimit, Windows Defender reactiva la seva pròpia protecció.

El seu nucli central, Windows Defender és un escàner antivirus típic. Podeu executar una exploració ràpida per cercar amenaces immediates, però també permet la exploració específica de carpetes o unitats particulars, a més d’una exploració més detallada del vostre sistema..

Windows Defender inclou la protecció web, gràcies a la protecció de SmartScreen, anti-phishing i anti-malware de Windows. Es tracta d’una configuració prèvia integrada a Microsoft Edge i ben aviat estarà disponible per als usuaris de Google Chrome amb l’extensió Protecció del navegador de Windows Defender. Això farà que Chrome, la nostra elecció com el navegador web més segur, sigui encara més segur d’utilitzar.

SmartScreen aprofita l’àmplia experiència de Microsoft amb la computació en núvol, utilitzant una àmplia base de dades d’amenaça basada en núvol per oferir la màxima protecció possible. Windows Defender també ofereix protecció durant tot el dia per evitar instal·lacions de programari maliciós, així com protecció contra la manipulació per bloquejar qualsevol configuració crítica.

Defender també inclou protecció específica contra el ransomware. De manera predeterminada, protegirà determinades carpetes, com la carpeta de documents, però podeu personalitzar-la per protegir les carpetes que vulgueu. Fa una còpia de seguretat automàtica d’aquests fitxers al vostre compte OneDrive (vegeu la nostra revisió OneDrive).

Hi ha un tallafoc de xarxa i sistema inclòs com a part de la protecció de Windows Defender, amb configuracions personalitzables en funció del tipus de xarxa que utilitzeu.

Windows Defender no ofereix tots els accessoris, com Bitdefender, però ofereix una alternativa sòlida a una suite antivirus de tercers. Una cosa evident a destacar, però, és el nom. Windows Defender és un component de Windows 10 i no es pot instal·lar en altres dispositius.

Primer Pensament

Hauria estat injust comparar Windows Defender amb Bitdefender fa uns anys, però Microsoft ha ampliat i millorat les seves pròpies funcions antivirus de manera continuada.. 

Windows Defender intenta ser una suite de seguretat integral, i ho fa bé amb la protecció del ransomware i un tallafoc. La veritat simple és que Bitdefender ofereix més coses, encara que hagi de pagar per això.

Guanyador de la primera fase: Bitdefender

Preu

Els desenvolupadors d’antivirus els agraden oferir diversos plans de preus, bloquejant certes funcions darrere de costos més elevats. Bitdefender no és diferent, oferint diversos plans, tot i que té descomptes especialment bons per als nous clients. Anem a veure com es comparen Bitdefender i Windows Defender en una batalla de preus.

Bitdefender

Bitdefender ofereix quatre plans de preus, però cadascun inclou preus variats en funció del nombre de dispositius que vulgueu cobrir o de la durada de la cobertura.

Analitzant primer el nombre de dispositius que voleu cobrir, els nous clients podran obtenir grans descomptes en el cost de Bitdefender escollint un pla que cobreixi tres dispositius. Podeu adquirir plans que cobreixin entre un i un altre dispositiu, tot i que alguns són específics per a certs plans i no tenen descomptes.

El pla més barat que ofereix Bitdefender és Antivirus Plus. La cobertura oscil·la entre un i deu dispositius, durant un a tres anys. Les peculiaritats del descompte fan que probablement els nous clients trobaran que la subscripció més barata és de fins a tres dispositius, en lloc d’un.

Bitdefender exclou algunes funcions, com ara el xifrat d’arxius i un tallafoc de xarxa, d’Antivirus Plus, però tindreu la protecció antivirus completa, així com Safepay i alguns altres extres. Només està disponible per als usuaris de Windows, com és la seguretat d’Internet, el següent paquet de Bitdefender.

Internet Security inclou tot allò que Bitdefender ofereix, sense tenir només la protecció antirrobo i el “OneClick Optimizer” que trobareu al pla de seguretat total més car. 

Total Security inclou cobertura de fins a cinc o 10 dispositius, així com suport per a Mac i per a sistemes operatius mòbils com Android. Malgrat el cost inicial, és una de les nostres opcions principals com a millor antivirus per a Android i té només 5 dòlars més car que la seguretat d’Internet per un any de cobertura i cinc dispositius..

A la part superior es troba el Bitdefender Family Pack, que inclou cobertura de fins a 15 dispositius i totes les funcions de Total Security, a més de protecció contra els robatoris, però pagareu una prima més per això..

  Millor VPN per a emmagatzematge al núvol del 2023: practica sincronitzacions segures

Defensor del Windows

Ens agradaria parlar dels diversos paquets de preus de Windows Defender, però no és necessari. És totalment gratuït i s’inclou com a part de la instal·lació de Windows 10 sense cap cost addicional.

No hi ha cap variació del nivell de protecció ni de les funcions disponibles. L’únic cost, per descomptat, és per a la vostra llicència de Windows 10, però és per a tot el vostre sistema operatiu, en lloc específicament de Windows Defender.

Ronda dos pensaments

És una mica injust fer una comparació com aquesta entre el programari antivirus gratuït i de pagament, però ho farem de totes maneres. Mans lliures, Windows Defender guanya aquesta prova. Després de tot, 0,00 dòlars són millors que 59,99 dòlars anuals.

Guanyador de la segona ronda: Defensor del Windows

Amabilitat amb l’Usuari

Si el programari antivirus no és fàcil d’utilitzar, eliminarà l’usuari ordinador mitjà. Provem i comprovarem com de fàcil utilitzar tant Bitdefender com Windows Defender.

Bitdefender

Instal·lar i utilitzar Bitdefender triga uns 10 minuts. L’instal·lador bàsic s’encarrega de descarregar-vos la major part dels fitxers d’instal·lació i, més enllà d’uns pocs clics que s’avancin, no requereixen gaire interacció de part vostra.

Bitdefender-Client

Un cop instal·lat, utilitzar Bitdefender és bastant fàcil. El client principal s’enfoca al voltant d’un tauler de comandament que ofereix diverses accions típiques, com ara l’exploració ràpida, per estalviar temps. Altres àrees, com la protecció i la privacitat, es troben al costat esquerre i us permetran accedir al vostre conjunt complet de funcions.

Podeu personalitzar la configuració fent clic a “Configuració” a la cantonada inferior esquerra. Si no esteu segurs sobre alguna de les funcions o configuracions, podeu fer clic al signe d’interrogació de cada àrea per obtenir consells útils.

Els usuaris de professionals gaudiran de la personalització, però als principiants els agradarà l’enfocament senzill que us ofereix Bitdefender. Hi ha alguna cosa per a tothom, però si us ve obligat a obrir i utilitzar el client, Bitdefender us permet trobar el vostre camí força senzill.

Defensor del Windows

Microsoft ha fet un gran esforç per aconseguir que la seva interfície de Windows 10 sigui el més senzilla d’utilitzar i Windows Defender no sigui diferent. Normalment la podeu trobar com a icona de blindatge a la barra de tasques de Windows o a l’àrea de configuració de Windows.

Windows Defender-Client

La secció “seguretat d’un cop d’ull” us ofereix una visió general de la vostra protecció de Windows Defender. Si feu clic a qualsevol d’aquests blocs, com ara “detecció de virus i amenaces”, us dirigireu a l’àrea de configuració d’aquesta funció.

No hi ha llistes extenses de funcions complicades i Windows Defender explica cap opció no clara. Un cop sortiu de l’àrea principal, podeu navegar des de la barra lateral esquerra, igual que Bitdefender. 

Windows Defender s’activa de manera predeterminada quan comenceu a executar Windows, tret que tingueu instal·lat un altre antivirus. Si instal·leu un altre antivirus, Windows Defender desactivarà alguns dels seus serveis i donarà pas a l’altre proveïdor per evitar qualsevol conflicte.

En definitiva, Windows Defender és fàcil d’utilitzar. Et demanarà quan necessiti una decisió sobre alguna cosa o si hi ha un problema, però, en cas contrari, funcionarà en segon pla.

Ronda de tres pensaments

Tant Bitdefender com Windows Defender ofereixen clients útils que fins i tot els principiants els semblen amables. Tot i que, el tauler de fàcil accés de Bitdefender és una mica millor, sobretot perquè el podeu personalitzar. A més, ofereix una opció d’exploració immediata. Per aquests motius, Bitdefender guanya estretament aquesta ronda.

Guanyador de la Tercera Ronda: Bitdefender

Protecció

Un antivirus no és res sense oferir una protecció útil. Utilitzem els informes de tres empreses de proves de seguretat per veure si Bitdefender o Windows Defender és millor per protegir-vos i si alentir el vostre PC en el procés.

Bitdefender

A la prova de Bitdefender de maig-juny de 2023 de l’AV-TEST, hi ha hagut una lleugera baixada en les puntuacions anteriors de març a abril, fins al 97,1 per cent per a la protecció total contra programari contra el malware. La puntuació de protecció global també va baixar de 6 a 5,5.

Bitdefender-AVTest-Juny19

Aquesta baixada de puntuació de protecció és decebedora, i també es va reduir el percentatge de rendiment (del 14 al 19 per cent), tot i que la puntuació general del rendiment es va mantenir igual a 6..

Bitdefender ha marcat millor amb les proves de les proves de protecció de febrer-maig de AV-Comparatives. Bitdefender va bloquejar 751 amenaces a un percentatge del 99,9 per cent en general, suficient per obtenir la puntuació Avançada + més alta de AV-Comparatives com a protecció.

També va rebre la puntuació Advanced + per a proves de rendiment l’abril de 2023, tot i que va ser 11 de 15 en comparació amb altres programes antivirus, basats en els resultats d’impacte. Això combina el programari antivirus, com ara Trend Micro Antivirus, ja que la nostra revisió de Trend Micro Antivirus pot explicar més.

  Millor VPN per a Turquia 2023

Tanmateix, les proves MRG-Effitas van tenir resultats impecables per a Bitdefender. De les 339 amenaces, Bitdefender va detectar totes les 339 proves a l’espectre complet del primer trimestre del 2023, guanyant el premi certificat de nivell 1 de primer nivell: coincideix amb Avira (vegeu la nostra revisió Avira).

Defensor del Windows

Windows Defender tenia un percentatge de percentatge idèntic a Bitdefender en les proves de maig-juny de 2023 de l’AV-TEST al 97,1 per cent, però tenia un punt de protecció global de 6, aconseguint la puntuació de 5,5 de Bitdefender. També va mantenir aquesta puntuació des de març a abril de 2023, on també va rebre un 6 sobre 6. 

Windows-Defender-AVTest-Juny19

Les puntuacions AV-TEST significa que va reconèixer Windows Defender com un dels millors programes antivirus per a usuaris domèstics a Windows, al costat de Kaspersky, Norton i F-Secure.

Windows Defender ho va fer força bé a la prova de febrer-maig del 2023 de AV-Comparatives, bloquejant 749 amenaces a un percentatge del 99,8 per cent, només un 0,1 per cent inferior a la puntuació de Bitdefender. Més preocupant, però, va ser el nombre reduït de falsos positius que va detectar Windows Defender: 74 davant dos per a Bitdefender.

Això significa que Windows Defender va obtenir un premi “Avançat” inferior, però AV-Comparatives nota específicament que aquesta puntuació més baixa es troba a la part posterior d’aquests falsos positius..

MRG-Effitas va ser amable amb Microsoft, atorgant-li la mateixa puntuació certificada de nivell 1 que Bitdefender va rebre a la prova del primer trimestre del 2023. De les mateixes 339 mostres, Windows Defender les va bloquejar automàticament.

Ronda de quatre pensaments

Bitdefender sempre ha estat un dels millors en matèria de protecció, però ha vist una immersió en algunes de les seves puntuacions més recents. Windows Defender competeix dur amb algunes puntuacions de rendiment excepcionals, però tants falsos positius de AV-Comparatives demostren que encara hi ha una mica de feina per perfeccionar els sistemes de detecció de Microsoft..

Tenint en compte la varietat de puntuacions per ambdues cares, aquí es fa un sorteig de Bitdefender i Microsoft.

Guanyador de la Quarta Ronda: Dibuix

Assistència

Quan alguna cosa vagi malament, voldreu el millor suport que podeu obtenir per al vostre antivirus. Tenint en compte això, estem provant l’assistència al client tant de Microsoft com de Bitdefender en aquesta secció.

Bitdefender

Bitdefender no escatima les seves opcions d’assistència. Podeu trucar a una de les 16 línies d’assistència diferents a diferents països del món, podeu enviar un correu electrònic o bé parlar amb algú al xat en viu.

Suport de Bitdefender-Site-Support

Bitdefender ofereix suport 24/7 als clients, però no podeu aprofitar la seva àmplia base de coneixement com a alternativa, amb preguntes freqüents i guies d’instrucció per ajudar-vos a tenir problemes més evidents.. 

També hi ha un fòrum de la comunitat amb seccions en anglès i altres idiomes que inclouen diferents productes Bitdefender i problemes habituals.

Defensor del Windows

Atès que Bitdefender és un producte de pagament, és just dir que pagueu per un servei al client premium. Windows Defender és gratuït, de manera que hi ha una mica menys.

Suport de Windows-Defender-Site-Support

Hi ha un fòrum de “respostes” de la comunitat, on podeu fer preguntes sobre Windows Defender, però aquest fòrum és per a usuaris generals de Windows. Hi ha també guies i articles útils sobre com mantenir el vostre dispositiu actualitzat i treballar mitjançant alguns problemes habituals.

Si necessiteu assistència, podeu adquirir assistència tècnica de Windows Premium, que costa 49 dòlars anuals per a telèfons Windows i assistència en línia.

També hi ha l’aplicació “Obteniu ajuda”, inclosa part de Windows, que us permet parlar amb un agent de suport o el xat virtual, que us pot guiar cap a respostes evidents. Tot i que, atès el nombre d’usuaris de Windows, és probable que hagueu de pagar assistència si necessiteu ajuda crítica.

Ronda de cinc pensaments

Les subscripcions de Bitdefender inclouen paquets de suport premium, però Windows no. Si voleu el mateix nivell d’assistència, haureu de pagar a Microsoft el privilegi. Tenint en compte el cost de 49,99 dòlars, també podríeu acabar comprant Bitdefender de totes maneres.

Guanyador de la ronda cinc: Bitdefender

Pensaments finals

Windows Defender és l’antivirus predeterminat a les màquines Windows, per la qual cosa no és injust fer una comparació entre ell i una alternativa, com Bitdefender. Microsoft ha fet bé per convertir el que abans era una suite de protecció molt bàsica en un dels millors, almenys segons AV-TEST.

Tanmateix, per a tots els positius, Windows Defender no és la protecció antivirus premium. Bitdefender us ofereix més funcions i un client lleugerament més fàcil d’utilitzar, així com una millor atenció al client.

Guanyador: Bitdefender

És per això que Bitdefender no es colpejarà a la corona com a la nostra suite antivirus preferida, però podeu trobar una de les alternatives de la nostra secció d’articles antivirus per adaptar-se millor a les vostres necessitats.. 

Feu servir Bitdefender o deixeu coses a Microsoft? Feu-nos saber què us sembla a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me