Millor VPN de Malàisia 2023

A Malàisia, podeu celebrar un menjar de carrer a Penang, visitar la selva tropical més antiga del món, Taman Negara, i contemplar-vos la meravella de les torres bessones Petronas de 451 metres d’altura a Kuala Lumpur. És un lloc bell i variat, però no podeu escapar de la necessitat de seguretat en línia. Hem creat una llista de les VPN més bones per a Malàisia, de manera que podreu romandre segur al sol.

Hi ha moltes raons que fan que l’ús d’una xarxa privada virtual sigui una bona idea. Tot i que alguns països no són tan dolents, com la Xina, Malàisia està subjecta a alguna censura en línia (llegiu la nostra millor VPN per a Xina). Segons Freedom on the Net 2023, Malàisia és parcialment gratuïta, de manera que podeu trobar llocs web bloquejats.

Alguns blocs, com el joc en línia i la pornografia, estan legalment justificats segons les lleis i les regulacions de Malàisia, però el bloqueig d’un lloc web d’instagram anomenat Jinggo Fotopages, especialitzat en la política de Malàisia, i d’altres de naturalesa similar, demostra que aquesta censura és motivat políticament.

Censura de Malàisia

Censura de Malàisia

El 2015, el govern va bloquejar algunes pàgines web de notícies a causa de la cobertura d’un escàndol d’empel·lació en què l’ex-primer ministre Najib Razak va ser acusat de transferir milions del fons de l’1Malaysia Berhad al seu compte bancari personal. Ha estat acusat de la seva implicació.

Molts dels llocs web polítics que no poden operar a Malàisia han traslladat les seves adreces al Regne Unit, cosa que dificulta les autoritats per perseguir-les. Segueixen bloquejats a Malàisia, però una VPN pot ajudar-vos a accedir-hi.

Blocs comuns

Altres blocs inclouen blocs, llocs web de torrent, un lloc web de cites anomenat Adult Friend Finder i llocs web implicats en fraus en línia. Són executades per la Comissió de Comunicacions i Multimèdia de Malàisia. No hi ha cap llista oficial de llocs web, però sovint hi ha blocs en aquests campaments.

El MCMC pot instruir els llocs web per eliminar contingut, sobretot si és crític amb el govern. Tot i que les xarxes socials són lliures d’utilitzar, a alguns propietaris de blocs i usuaris de Facebook se’ls ha dit que eliminin publicacions de caràcter sensible.

La Llei de sedició de Malàisia, actualitzada el 2015, es pot fer servir per declarar publicacions sedícies i bloquejar-les també.

Els ciutadans tenen dret a la llibertat d’expressió i expressió, però, amb la Llei de sedició, hi ha limitacions. La llei prohibeix qualsevol cosa que aporti menyspreu als governants de Malàisia i prohibeix l’incitació a l’odi entre races i religions.

Si us trobeu culpable de sedició, podríeu enfrontar-vos a una multa o fins a set anys de presó, que es pot augmentar fins a un màxim de 20 si us sembla que ha causat danys físics o danys materials..

Les seccions 499 a 520 del codi penal de Malàisia fan que la difamació sigui un delicte. Els mitjans de comunicació tenen més llibertat, atorgada en virtut de la Llei de difamació de 1957, sempre que pugui demostrar que el contingut sigui precís i es publiqui sense malícia.

A més de tot això, hi ha hagut molts casos de persones arrestades i processades per discurs en línia, inclòs un home el 2016 que va ser condemnat a un any de presó per insultar una família reial a Facebook..

Singapur té problemes similars, que podeu llegir a la nostra millor guia VPN per a Singapur.

La seva privadesa a Malàisia

Es desconeix l’extensió de la vigilància del govern a Malàisia, però les proteccions de privadesa són generalment pobres i fins i tot els propietaris de telèfons mòbils han de registrar-se. El grup de recerca de la Universitat de Toronto, basat en la ciutat de Toronto, va informar que va detectar programari conegut com a FinFisher en servidors de tot el món, inclòs a Malàisia.

  Dashlane VS 1Password: Qui guanyarà aquesta batalla 2023?

FinFisher és un programari de vigilància intrusiu distribuït per Gamma International que permet a les agències d’aplicació de la llei i d’intel·ligència governamentals accedir a comunicacions i robar contrasenyes. Les conclusions del Citizen Lab suggereixen que s’utilitza de manera més àmplia, però. Llegiu el nostre treball sobre vigilància per obtenir més informació.

La Llei de protecció de dades personals de Malàisia del 2010 fa que sigui il·legal que les organitzacions comercials venguin dades personals o deixin que tercers la utilitzin. Les penes per fer-ho són multes de fins a 100.000 timbres de malàisia (23.850 dòlars) o el temps de presó. No obstant això, els governs federals i estatals estan exempts de la llei.

Juntament amb la protecció de les vostres dades de la vigilància, heu de tenir en compte la ciberdicriminació, inclosos els fraus i les estafes en línia. Ha augmentat a Malàisia i la preocupació del públic pels ciberterats supera els físics. Consulteu la nostra millor peça VPN per a Tailàndia per obtenir una altra ullada a les amenaces en línia.

Ara que saps per què has de fer servir una VPN a Malàisia, fem un cop d’ull a com hem fet les nostres eleccions.

Millor VPN de Malàisia 2023

El que fa que una VPN sigui el millor per a Malàisia

Tot i que hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora de triar un proveïdor de les nostres revisions VPN, alguns són més importants que d’altres a Malàisia. La vigilància del govern és un gran problema, com ho és la ciberdelinqüència, per la qual cosa voleu assegurar-vos que trieu un que tingui una gran seguretat. Això us mantindrà ocult de les autoritats i protegirà les vostres dades contra les amenaces en línia.

Tampoc es fa mal un antivirus segur.

Juntament amb aquests, un interruptor de mort és una bona idea per a una protecció encara més gran. Es garantirà que esteu desconnectat d’internet si la VPN falla, evitant que es filtrin els vostres detalls.

La vostra privadesa és igual d’important, per la qual cosa el proveïdor de VPN hauria de tenir una política forta sense registres, cosa que significa que no hi haurà registre de les vostres activitats en línia.

També voleu una bona xarxa de servidors, ja que això us ajudarà a evitar els blocs que trobareu. Inclou geoblocs, que impedeixen accedir a serveis de streaming en diferents regions. Més servidors us proporciona una millor oportunitat de superar-los.

Si voleu contingut restringit a Malàisia, però, necessitareu servidors ubicats allà. També tenim una informació sobre com obtenir una adreça IP de Malàisia.

La velocitat també és important, sobretot si voleu més corrent que tartamudes. Per obtenir més recomanacions, podeu llegir la nostra millor VPN per a la transmissió de peces. L’ample de banda il·limitat també és una bona idea, ja que no haureu de preocupar-vos de cap restricció de dades.

També voleu considerar la facilitat d’ús i quins dispositius admet, així com la qualitat d’assistència al client que ofereix el proveïdor. Finalment, la seva decisió pot estar influenciada pel preu, que varia en funció del servei. Dit això, es tracta de preocupacions secundàries per al nostre guia.

1. Millor VPN de Malàisia: NordVPN

NordVPN és un dels nostres millors proveïdors de VPN. La seva seguretat és de primer nivell i inclou l’opció de servidors de doble salt, que xifren la vostra connexió dues vegades més.

Té un interruptor de matança per mantenir-vos protegit si la VPN falla i podeu estar segur que la vostra privadesa està respectada amb la seva política sense registres.

Anterior

Pròxim

NordVPN té molts servidors repartits per 60 països, de manera que no hauríeu de tenir cap problema per accedir al contingut que desitgeu. També hi ha set a Malàisia, si voleu que el contingut estigui restringit. Podeu llegir la nostra ressenya de NordVPN per obtenir una visió més detallada del servei.

  La millor VPN per a Chrome 2023: navega en pau

Altres motius ens agrada NordVPN

Les velocitats del NordVPN són bones, però pot ser lent quan es connecta a llargues distàncies. Tanmateix, té un temps de canvi ràpid del servidor i una amplada de banda il·limitada, el que significa que no us haureu de preocupar d’arribar a un límit..

La instal·lació és senzilla i us permetrà connectar-vos ràpidament. Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS, fàcils d’utilitzar i tenen un bon disseny.

També hi ha disponible una base de coneixement útil, de manera que podeu provar de solucionar els vostres problemes més petits. Si es produeix un problema més tècnic, podeu contactar amb el servei d’atenció al client mitjançant xat en directe o correu electrònic. El xat en viu és el més ràpid dels dos, però, el que trieu, el personal us serveix.

Té una tarifa mensual assequible, però podeu estalviar efectiu subscrivint-vos a un pla més llarg. NordVPN també ofereix un reemborsament de 30 dies perquè pugueu provar sense arriscar diners.

2. ExpressVPN

Recomanem ExpressVPN sobre tan sovint com NordVPN i per una bona raó. Té una gran seguretat per mantenir-lo segur i un interruptor de protecció per obtenir més protecció. També es troba bé en la privadesa, ja que té una política estricta sense registres.

Lloc web ExpressVPN

ExpressVPN-Registre

ExpressVPN

Opcions ExpressVPN-Tunnel

Aplicació ExpressVPN completa

Anterior

Pròxim

ExpressVPN té servidors a 94 països, el que és més que NordVPN. Dit això, en té menys, però el recompte n’hi ha prou. Alguns també es troben a Malàisia, si els necessiteu. Podeu obtenir més informació sobre el servei a la nostra revisió ExpressVPN.

Altres motius ens agraden ExpressVPN

ExpressVPN va entrar a la primera peça de serveis VPN més ràpida i no hi ha límits de banda ampla. Es deixa passar pel seu temps de canvi lent del servidor.

És fàcil d’utilitzar i excel·lent si voleu que funcioni fora de caixa. Un cop instal·lat, ho fa tot per tu. Tot el que heu de fer és triar un servidor adequat i assegurar-vos que hi esteu connectat. Podeu utilitzar ExpressVPN a Windows, macOS, Android o iOS i descarregar l’extensió del navegador per Firefox, Chrome o Safari.

L’assistència al client està disponible les 24 hores del dia per xat en directe i correu electrònic. Per obtenir la resposta més ràpida, recomanem utilitzar el xat en directe, però la ruta de correu electrònic és la més adequada per a consultes més tècniques. Dit això, el personal és útil en qualsevol cas.

L’avantatge de ExpressVPN és el seu preu, ja que és una de les opcions VPN més cares. Tot i així, paga la pena el cost que rep el servei que rep. Podeu estalviar diners si opteu per un pla més llarg i ofereix una garantia de devolució de 30 dies per a la tranquil·litat.

3. CyberGhost

CyberGhost és el proper i, tot i que no pot superar les nostres dues primeres opcions, ofereix un bon servei. Té una gran seguretat, però no és tan personalitzable com alguns, ni un interruptor de mort, per arrencar. Tampoc us haureu de preocupar per la privadesa, ja que no guarda els registres.

Disposa de servidors que cobreixen 58 països, dels quals 10 són a Malàisia, que us proporciona un munt per triar. Llegiu la nostra revisió completa de CyberGhost per obtenir un millor aspecte del servei.

Altres motius ens agrada CyberGhost

CyberGhost té bones velocitats, però, com NordVPN, no és excel·lent per a llargues distàncies. No hi ha capelles d’ample de banda, així que no us haureu de preocupar de la quantitat de dades que feu servir.

Podeu utilitzar CyberGhost a Windows, macOS, Android i iOS. La interfície s’ha actualitzat recentment i, tot i que pot trigar un temps per acostumar-se, és fàcil d’utilitzar. 

Si teniu problemes, podeu fer servir la base de coneixement extensa, que us pot ajudar en problemes petits. Si necessiteu més ajuda, podeu contactar amb l’assistència al client mitjançant xat en directe o correu electrònic. Hem trobat que el xat en directe és l’opció més eficient.

  Avira vs Bitdefender: una batalla antivirus tancada el 2023

El preu mensual de CyberGhost és assequible, però podeu comprometre-vos a un pla més llarg per estalviar diners. Hi ha disponible una prova de set dies per a Android i iOS, de manera que podeu provar-la primer. A més, hi ha una garantia de devolució, que s’aplica a totes les plataformes. Obteniu 14 dies amb el pla mensual i 45 dies amb més llargs.

4. TorGuard

TorGuard és una altra bona opció per a Malàisia. Té una seguretat digna i molta personalització, que ens agrada. Hi ha molts protocols per triar, però assegureu-vos de saber què feu primer. També proporciona un interruptor de matança, juntament amb una política estricta de no registres.

torguardclientarea

Disposa de servidors a 55 països, incloent Malàisia, que us proporciona prou per triar per evitar els blocs. Consulteu la nostra revisió de TorGuard per obtenir més informació.

Altres motius ens agraden TorGuard

Les velocitats són decents, però poden variar. Per sort, no hi ha capelles d’ample de banda. Els clients estan disponibles per a Windows, macOS, Android i iOS. Tanmateix, les aplicacions mòbils poden ser un dolor a configurar.

Si teniu problemes, podeu utilitzar les guies i el fòrum útils. Han de ser suficients per solucionar problemes menors. Si necessiteu ajuda addicional, podeu contactar amb l’assistència. S’ofereix xat en directe, però és dirigit per una empresa general d’atenció al client. Per això, l’assistència per correu electrònic és la millor opció per a problemes més tècnics.

Pàgina inicial de TorGuard 2023

Igual que els altres, podeu estalviar diners seleccionant un pla anual en lloc d’un mensual. Té una garantia de devolució de set dies, de manera que podeu provar-la abans de comprometre’s.

5. VyprVPN

VyprVPN és l’última data. Tot i ocupar el cinquè lloc, és un servei excel·lent. Té una bona seguretat i un protocol de xifrat propi, anomenat Chameleon, que bàsicament afegeix protecció al túnel VPN. La VPN té un interruptor de matança i podeu estar segur que no hi ha cap registre de les vostres activitats ja que no conserva els registres.

Disposa de servidors a 64 països, però l’import total és inferior al de les nostres altres recomanacions. Tot i així, n’hi ha que estan a Malàisia, si els necessiteu. Llegiu la nostra revisió completa de VyprVPN per obtenir més detalls.

Altres motius ens agraden VyprVPN

Les seves velocitats estan bé, però a vegades pot ser lent. Tanmateix, no hi ha cap limitació per l’amplada de banda que utilitzeu, que és un avantatge. Podeu instal·lar-lo a Windows i a macOS, però els clients per a ells tenen dissenys incorrectes. Si ho prefereixes, pots fer ús de les aplicacions mòbils per a Android i iOS, que són millors.

Assistència està disponible si ho necessita. La secció de preguntes freqüents us pot ajudar a resoldre els problemes pel vostre compte. Si no ho feu, podeu contactar amb un membre del personal mitjançant un xat en directe o un correu electrònic. El xat en viu és més ràpid, però us serà millor servir el correu electrònic si el problema és complicat.

VyprVPN-Pàgina inicial

La tarifa mensual de VyprVPN és assequible, però optar per un pla més llarg serà millor per a la vostra cartera a llarg termini. Podeu fer servir la garantia de devolució de 30 dies, que us ha de proporcionar temps suficient per reflexionar.

Pensaments finals

Aquests són els nostres comentaris per a la millor VPN de Malàisia. Heu d’escollir un que tingui una bona seguretat per mantenir-lo amagat de la vigilància, la policia en línia i la ciberdicriminació. Un interruptor de matança també us ajudarà. També voleu utilitzar una VPN que tingui una àmplia xarxa de servidors, ja que us donarà la millor possibilitat d’obtenir blocs passats.

Tot i que qualsevol de les nostres recomanacions serà suficient, la millor VPN per a Malàisia és NordVPN. Té una gran seguretat per ajudar a mantenir-vos protegits i milers de servidors, per arrencar. Amb la devolució de 30 dies, no tindreu res a perdre.

Si heu estat a Malàisia i heu utilitzat una VPN, feu-nos saber la vostra experiència als comentaris següents. Consulteu també els nostres articles VPN. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me