Rishikimi Trello – Bordet e Kanbanit për të gjithë – Përditësuar 2023

Shqyrtimi i Trello

Trello është një mjet solid për menaxhimin e projektit që përdoret nga kompani të mëdha dhe të vogla në të gjithë botën, përfshirë Cloudward. Ne na pëlqen shumë, por, siç mund ta lexoni në këtë përmbledhje të plotë të Trello, ekzistojnë disa kufij serioz për dobinë e tij.

Trello-rrëshqitës-1

Trello-rrëshqitës-2

Trello-rrëshqitës-3

Trello-rrëshqitës-4

Trello-rrëshqitës-5

i mëparshëm

tjetër

Trello është ndoshta një nga programet më të njohura të menaxhimit të projektit atje. Bothshtë edhe falas dhe e lehtë për t’u përdorur, gjë që shpjegon shumë nga popullariteti i tij. Në këtë përmbledhje të plotë të Trello, ne do të kapërcejmë të mirat dhe të mirat për të parë nëse e meriton apo jo vendin e tij në mesin e softuerit më të mirë të menaxhimit të projektit.

Përgjigja e shkurtër është se, po, është shumë mirë në mbarimin e punës. Në fakt, në Cloudward.net, ne përdorim vetë Trello për të mbajtur shënimet e kalendarit tonë editorial, me pak ose aspak probleme. Se si funksionon është e lehtë për tu kuptuar, dhe stërvitja e të tjerëve mbi të është një copë tortë. Gjithashtu, është e shkëlqyeshme për t’ju dhënë një përmbledhje të asaj që po ndodh brenda ekipit ose biznesit tuaj.

Kjo tha, jo pa të metat e saj, dhe menaxherët e projektit që duhet të mbajnë gjurmët jo vetëm atë që dhe kur, por edhe çdo kërkesë të domosdoshme për të realizuar punën, do ta zbulojnë se Trello mungon. Nëse jeni në atë kategori, ju rekomandojmë të shikoni rishikimin tonë të monday.com për një alternativë shumë më të shpejtë.

Nëse nuk jeni aq i fuqishëm sa gjithçka, sidoqoftë, dhe thjesht doni të mbani gjurmët e detyrave, Trello shumë mirë mund të jetë bileta për ju. Shtë falas për sa kohë që nuk ju duhen më shumë se një fuqizim – më shumë në pjesën “çmimi” më poshtë – kështu që nuk ka asgjë që ju ndalon të provoni vetë. Nëse nuk jeni ende shumë të sigurt, rrotulloni ndërsa renditim arrat dhe bulonat e Trello.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Trello

Features

Në përgjithësi, Trello është një çantë e përzier kur bëhet fjalë për veçoritë. Në thelb, gjithçka që ofron është një tabelë kanbane – shikoni artikullin tonë në lidhje me bordet kanban nëse kjo ishte Greke (mirë, Japoneze) për ju – dhe jo shumë më tepër. Fuqia dhe fleksibiliteti i saj vijnë nga tiparet e automatizmit që paraqesin, si dhe nga fuqitë e tij, të cilat janë shtesa të mbushura me karakteristika.

Sidoqoftë, gjëja është se plani i lirë ju merr vetëm një fuqizim. Ju duhet të rifreskoni në një plan të paguar për të hyrë në të gjitha ngritjet e energjisë dhe tiparet që vijnë me to. Sidoqoftë, edhe atëherë, Trello i mungon fuqia e konkurrentëve më të përparuar si monday.com ose Freedcamp.

Megjithatë, para se të arrijmë në ngritjet e energjisë, le të shohim së pari bazat e shërbimit, pasi dyshojmë se kjo është ajo për të cilën lexuesit janë të interesuar. Trello shënoi vendin e dytë në artikullin tonë mbi mjetet më të mira të menaxhimit të projektit – e dyta vetëm për Wrike – falë funksionalitetit të tij të shkëlqyeshëm jashtë kutisë.

Trello-Board-Basics

Një bord kanban është, në thelb, jo më shumë se një sekuencë listash (ose kolonash), në të cilat mund të lëvizësh kartat (detyrat) përreth, dhe Trello bën një punë të shkëlqyeshme për këtë. Sidoqoftë, ka shumë përgjumje nën sipërfaqe, dhe nëse dëshiron, mund të bësh shumë më tepër sesa kartat e ndërrimit. Në të njëjtën kohë, sidoqoftë, nuk bën asgjë për të revolucionarizuar bordet kanban, ose. Për këtë, shikoni LeanKit.

Për një, ju mund të rregulloni sfondin siç e shihni të arsyeshme, si dhe të shtoni sa më shumë borde, lista dhe karta si të dëshironi – nuk ka asnjë kufi të vendosur nga Trello. 

Thënë kjo, nga përvoja mund t’ju themi se këtu kërkohet një sens i zakonshëm: nëse keni shumë lista në një bord ose shumë karta në një listë, mund të dëshironi të ndani gjërat pak, përveç nëse dëshironi të mposhtni qëllimin të përdorimit të aplikacionit krejt.

Ju Rang, M’Lud?

Përtej sipërfaqes, sidoqoftë, Trello merr shumë nga fuqia e tij nga mjeti Butler dhe nga fuqitë e ngritura. Butler është një veçori e dobishme që do t’ju lejojë të automatizoni proceset dhe detyrat, dhe do ta bëjë këtë bazuar në sjelljen tuaj në bord deri më tani. 

Në thelb, jo vetëm që do t’ju ndihmojë në atë që mendoni se mund t’ju duhet, por gjithashtu do t’ju ndihmojë të tregoni vrimat në proceset tuaja që keni rënë në sy.

Trello-Butler-First

Ose, të paktën supozohet të jetë. Në bordin e ri që krijuam dhe redaksinë e Cloudward, morëm të njëjtin mesazh: “duket sikur nuk ka shumë aktivitet nga ju në këtë bord.” 

Në bordin e ri, kjo është e kuptueshme, por redaksia ka qenë në përdorim të vazhdueshëm për më shumë se tre vjet, kështu që ne nuk jemi të sigurt se çfarë Taco, nusja e heshtur e Siberisë, Trello, ka pirë duhan.

  Rishikimi ProWorkflow - Përditësuar 2023

Jo të gjitha janë të humbura, megjithëse, pasi mund të merrni një qasje më të duarve duke klikuar në menunë e Butler. Në planin falas, ju keni akses vetëm në “rregullat”, si dhe automatizimin e detyrave që kanë të bëjnë me kartat dhe bordet. Përdoruesit e paguar gjithashtu marrin qasje në më shumë funksione të nivelit të lartë për kalendarin dhe datat e duhura.

Trello-Butler-Rregullat

Vendosja e detyrave me Butler nuk është e ndryshme nga përdorimi, të themi, IFTTT ose Zapier, megjithëse përdorimi i saj i përmbahet Trello, kështu që definitivisht i mungon një shkathtësi kur krahasohet me këto mjete. Additionshtë një shtesë e bukur, veçanërisht nëse paguani për funksionalitetin e shtuar, por nuk do t’ju largojë nga mendja,.

Trello-Ups fuqia

Pak më mbresëlënëse janë ndërprerjet, të cilat janë shtojcat, skriptet dhe integrimet që mund të shtoni në bordet tuaja. Ka më shumë në dispozicion sesa mund të llogarisim lehtësisht, duke përfshirë gjithçka, nga një pamje kalendarike, për t’ju lejuar të bashkëngjitni drejtpërdrejt skedarë nga Dropbox, tek disa mjete mjaft të përparuara dev, ne nuk kemi ide se si t’i përdorim – ne jemi thjesht hacks të thjeshtë, në fund të fundit.

Trello-powerups

Kjo bollëk zgjedhje është gjithçka shumë mirë dhe e mirë, por vetëm nëse paguani për Trello. Shkuarja për në Kategorinë e Biznesit Trello ose në Planin e Ndërmarrjes ju jep mundësinë e përdorimit të të gjitha fuqive, pa asnjë përjashtim, kështu që të mund të rrëmuani aq sa dëshironi. 

Ndër më të njohurit janë Burndown për Trello, Planyway (një aplikacion kalendarik), si dhe shtesa për të gjithë ofruesit tanë të preferuar të ruajtjes së cloud. Ajo gjithashtu ka një për Slack, e cila ne mendojmë se është shumë e detyrueshme në këtë ditë dhe moshë.

Sidoqoftë, plani falas ju jep vetëm një fuqizim në dërrasë, dhe duke marrë parasysh që gjithçka që nuk lidhet direkt me kanbanin mund të shtohet vetëm si fuqi, e gjithë ky funksionalitet i përparuar është jashtë mundësive. 

Edhe kalendari ose aftësia për të shtuar fusha shtesë në kartat konsiderohen si ngritje të energjisë. Kjo do të thotë që nëse nuk doni të paguani për të, gjithçka që ju merrni është bordi kanban.

Thënë kjo, është akoma një mjet mjaft i mirë, kështu që ne nuk do ta fajësojmë ekipin Trello për përpjekjen për të larguar njerëzit nga planet e lira duke kufizuar ngritjet e energjisë në këtë mënyrë. 

Gjithashtu, sasia befasuese e furnizimeve me energji mund të nënkuptojë që të gjeni një të vetme që bën gjithçka që ju nevojitet. Përndryshe, gjithmonë mund të shtoni funksionalitet duke përdorur Zapier ose thjesht përhapur operacione nëpër disa borde.

Lëshuar Trello: Karakteristikat e Paguara

Sidoqoftë, nëse vendosni të tërheqni portofolin, Trello bëhet mbresëlënës. Përveç ofrimit të të gjitha shtojcave që mund të imagjinonit ndonjëherë dhe më pas disa, ju merrni edhe akses në disa veçori shumë të këndshme të ndërtuara. 

Këto përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në: fushat e personalizuara, votimin në karta, një kalendar të integruar, njoftimet me email, plus një grup për integrimet e aplikacioneve. Faqja e çmimeve të Trello jep një listë të plotë, por me siguri ju e merrni idenë.

Me pak fjalë, versioni falas i Trello është një bord i mirë kanban që mund të qëndrojë i veti, por pagimi i tij ju jep një mjet plotësisht të menaxhimit të projektit. 

Sidoqoftë, edhe me të gjitha këmbanat dhe bilbilat, Trello nuk mund të shkojë shumë me këmbë me këmbë me konkurrencën e tij kur bëhet fjalë për gamën e karakteristikave. Edhe një ofrues tjetër freemium rreh atë, siç mund ta lexoni në rishikimin tonë Asana vs Trello.

Ekziston gjithashtu një problem tjetër kur zgjedh për Trello Business, të cilin do ta marrim në pjesën tjetër.

Paraqitni përmbledhjen e Trello

Logo Trellotrello.com

Fillon nga 500 $ muaj të gjitha planet

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi
Afishe me porosi & emoji

Kufiri i madhësisë së ekipit
i pakufizuar

Hapsirë ruajtjeje

i përgjithshëm

pagesë
Kartë krediti, Paypal, Falas

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil
iOS, Android

Prove falas
Plan falas

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
AES-256

Certifikimi i KOS-it
KOS 2 Tipi 1

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike

Çmimeve

Trello është një mjet i shkëlqyeshëm falas, por pagesa për të ka një problem tjetër përveç një numri të vogël karakteristikash: është i kushtueshëm si gjithë ferr. Trello Business Class do t’ju kushtojë 10 dollarë në muaj për çdo përdorues, do të thotë se çdo person që ju ftoni në bordet tuaja do t’ju kushtojë 120 dollarë në vit. 

Në varësi të sa anëtarëve të ekipit keni, duke përdorur Trello mund t’ju kushtojë një pako, dhe ne nuk jemi saktësisht të sigurt se për çfarë do të paguani.

Prishja e mimeve të Trello

Trello ofron tre nivele: falas, Klasa e Biznesit – e cila ofron pothuajse gjithçka që mund të dëshironit nga shërbimi – dhe Ndërmarrja, e cila zgjerohet në funksionalitetin e ofruar nga plani i rregullt i biznesit. Mimet për Ndërmarrja funksionojnë në një shkallë rrëshqitëse, kështu që nëse keni 1.000 përdorues, në të vërtetë përfundon të jetë shumë më e lirë se Business Class. Pastaj përsëri, do t’ju duhen 1000 përdorues.

Megjithëse tiparet shtesë dhe përmirësimet e pakufizuara të energjisë do të ishin të mira, pagesa 120 $ në vit për çdo përdorues është shumë e tepërt. Edhe bizneset më të vogla mund të kenë pesë ose 10 persona që përdorin një bord – jo të pakonceptueshme, duke marrë parasysh se sa ndërmarrje përdorin freelancer – do të thotë që do të bërtitësh disa mula serioze vetëm për të mbajtur operacionet në rrugën e duhur.

  LeanKit Review - Përditësuar 2023

Kjo është zakonisht pak kur ne do të japim shembuj të shërbimeve më të lira që ju mund të shikoni, por në rastin e softuerit të menaxhimit të projektit, kemi frikë se pagimi i 10 dollarëve për përdorues në muaj është standard. Sidoqoftë, duke marrë parasysh sa më shumë përfitime me ofruesit e tjerë, ne ndihemi pak të pakëndshëm duke e rekomanduar Trello për çmimin e tij. 

Kontrolloni rishikimin tonë Asana ose Podio shqyrtim për dy ofruesit që kanë pak më shumë zhurmë për afërsisht të njëjtën gjë.

Gjithë Që shkëlqen…

Sidoqoftë, ekziston një zbrazëti për të gjitha sa më sipër, që është Trello Gold. Kjo vlen vetëm për përdorimin e një personi të vetëm, dhe është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë më shumë sesa një fuqi të vetme pa shtypur para të mëdha. 

Trello Gold kushton 5 dollarë në muaj ose 45 dollarë për një vit të tërë, gjë që ju merr skedarët më të mëdhenj të skedarëve dhe tre ngritje të energjisë. Gjithashtu, ju mund të merrni një muaj Ari për çdo person që ju ftoni në Trello, i cili mund të rritet shpejt.

Mirësia e përdoruesit

Tani, përsëri te lajmi i mirë: Trello është një kënaqësi absolute për t’u përdorur. Nga lëvizja e kartave për të vendosur bordet e reja, do të duhet të përdorni pak më tepër se sa kuptim të zakonshëm. Përvoja është shumë e njëjtë nëse përdorni programin e desktopit Trello, aplikacionin në internet ose atë celular. Në përgjithësi, kur bëhet fjalë për lehtësinë e përdorimit, Trello është një nga më të mirët atje.

Regjistrimi është aq i lehtë sa të shkosh në faqen e internetit Trello, atëherë ose të regjistrohesh duke përdorur shiritin në qendër të ekranit ose duke goditur butonin “regjistrohu” në të djathtën e sipërme. Ju duhet të shkruani emailin tuaj dhe të gjithë jeni të vendosur.

Trello-Main-Faqe

Tjetra, do të prezantoheni me një ekran prezantues me disa këshilla shumë themelore dhe mund të vazhdoni në një ekran tjetër për të bërë një bord të ri. Zgjidhni sfondin tuaj – dhe modelin, nëse keni nevojë për një – dhe tani jeni duke ekzekutuar zyrtarisht projektin tuaj të fundit duke përdorur një bord kanban. 

Trello-Board-Basics

Ne kemi një tutorial të Trello nëse keni nevojë për ndonjë këshillë për fillimin dhe nëse nuk jeni të kënaqur me atë që shërbimi ofron vetë. Tutoriali ynë ofron disa shembuj të thjeshtë për tu ndjekur në bord Trello dhe do t’ju fillojë me menaxhimin e detyrave.

Përdorimi i Klientit në Ueb

Klienti në internet dhe klienti i desktopit ka të ngjarë vendi ku do të bëni më organizimin, pasi ju ofron një ekran më të madh, të përsosur për vendosjen e listave dhe kartave për qëllime të vështrimit. Ne do të përdorim klientin në internet për qëllimet e këtij shqyrtimi, megjithëse vini re se nuk ka ndonjë ndryshim funksional midis tij dhe aplikacionit Windows ose Mac.

Në përgjithësi, ne me të vërtetë na pëlqen kjo pamje, me bordin që merr afro 80 përqind të ekranit kryesor.

Trello-Main-Screen-me-Menu

Lëvizja e kartave dhe listave përreth bëhet gjithçka përmes zvarritjes dhe rënies, dhe ju mund të lëvizni nëpër lista me celularin tuaj. Lundrimi në të majtë në të djathtë mund të bëhet vetëm duke përdorur shiritin e rrëshqitësit në fund, i cili mund të marrë pak bezdisshëm. Ne ju rekomandojmë të mos e bëni bordin tuaj të shkojë shumë larg në gjerësi për të shmangur këtë problem.

Listat janë mjaft të thjeshta: klikoni në “shtoni një listë tjetër” në pjesën e sipërme të ekranit dhe një do të shfaqet. Emërtojeni atë dhe është gati të përdoret. Kartat janë po aq të thjeshta: Klikoni “shtoni një kartë”, emrin e saj dhe ju jeni gati të rrokulliset.

Sidoqoftë, argëtimi fillon kur klikoni mbi kartën për të zbuluar pjesën e pasme të tij. Një shfaqje do të plotësojë ekranin tuaj me të gjitha llojet e opsioneve. Mund të shtoni një etiketë – të dobishëm kur i zgjidhni më vonë kartat – shtoni një përshkrim dhe një datë të duhur. Ju gjithashtu mund të caktoni anëtarët e ekipit në mënyrë që të dy dhe ata të mund të mbajnë shënimet se çfarë po bëjnë.

Trello-Card-Back

Ekzistojnë disa mundësi themelore të menaxhimit të detyrave, si një listë kontrolli dhe një datë e duhur, e cila do të vijë në dispozicion kur merren me projekte më të mëdha. Në përgjithësi, megjithëkëtë, ne do ju rekomandojmë të merreni nën-detyra duke bërë lista dhe karta të veçanta sepse Trello nuk do t’ju lejojë të gjurmoni me lehtësi ato që janë në pjesën e pasme të kartave.

Menyja Trello

Në të djathtën e ekranit është opsioni për të hapur menunë. Toshtë mjaft e thjeshtë për të lundruar, megjithëse kjo ju përfshin të ktheheni shpesh në ekranin kryesor sesa të lidheni shpejt me çdo nënmenu tjetër përmes një shiriti tjetër të navigimit ose diçkaje. 

Ne dyshojmë se kjo ishte një zgjedhje e vetëdijshme nga ana e zhvilluesit për të mbajtur gjithmonë një pamje maksimale të bordit kanban, kështu që është e kuptueshme, por ende mund të marrë një shqetësim të bezdisshëm.

Trello-Main Menu-

Pjesa e menusë me të cilën do të shpenzoni pjesën më të madhe të kohës tuaj është funksioni “kërkim”, i cili ju lejon të filtroni duke përdorur etiketa, anëtarët e caktuar si dhe një kërkim më të përgjithshëm, të bazuar në fjalë.

  Rishikimi i GanttProject - Përditësuar 2023

Trello-Search-Menu

Në përgjithësi, përdoruesit e Trello do ta gjejnë softuerin e lehtë për të lundruar dhe operuar, do të thotë se rezultatet e larta këtu. 

Aplikacioni Trello Mobile

Kjo përvojë është shumë e njëjtë me aplikacionin celular Trello. Shtë në dispozicion për Android dhe iOS, dhe është në dispozicion përmes dyqaneve të tyre përkatëse. Pasi të shkarkohet dhe të kaloni ekranin e hyrjes Trello, do të paraqiteni me të njëjtën pamje si aplikacioni në internet, megjithëse është pakësuar dhe pak më themelor.

Trello-Mobile

Nuk ka shumë ndryshime këtu, madje me menunë në të djathtë nën tre pika, por do të pranojmë se ne ndieuam se i gjithë procesi i përdorimit të Trello në celular ishte pak më i prerë nga sa dëshironim. Kjo ka të ngjarë që pasqyrimet e bordeve në kanban që nuk përkthehen mirë në një ekran të vogël smartphone.

siguri & intimitet

Trello nuk zhgënjej kur bëhet fjalë për sigurinë, duke ofruar mbrojtje të mirë, të gjithanshme të të dhënave të biznesit tuaj. Sidoqoftë, i ruan të dhënat tuaja duke përdorur Shërbime Ueb në Amazon, i cili nuk ka një rekord të përsosur. Në fund të intimitetit, sidoqoftë, ekzistojnë disa çështje, siç mund t’i lexoni në nënseksionin përkatës.

Trello është në pronësi të Atlassian, i cili është një korporatë masive (Jira, për shembull, është nga e njëjta gjendje e qëndrueshme), kështu që Trello përdor një mori masash sigurie, duke përfshirë protokollin AES TLS me 128 bit, ndërsa është në tranzit dhe 256-bit encryption AES ndërsa në qetësi. Ajo gjithashtu i nënshtrohet auditimeve të rregullta nga Atlassian në anën e klientit dhe Amazon në anën e serverit.

Në përgjithësi, ne shohim shumë pak që na jep pauzë kur bëhet fjalë për sigurinë, përveç kovave të rrjedhshëm të Amazonës. Sidoqoftë, kjo shpesh shkaktohet nga njerëzit që nuk i menaxhojnë ato, dhe Trello duket se ka administratorë që i dinë punët e tyre, kështu që është gjithçka mirë atje.

Sidoqoftë, rreziku më i madh i sigurisë kur përdorni Trello është, ju jeni. Me sa duket, shumë njerëz bëjnë budallallëqe bordet e tyre publike kur i krijojnë ato, që do të thotë se çdokush mund t’i përdorë ato, në krye të tyre gjithashtu janë të disponueshëm për crawlerët e Google (kështu që ata shfaqen në kërkime). Nëse keni arritur të shmangni këtë grackë, Trello është i sigurt për t’u përdorur.

Privatësia e Trello

Sa për intimitetin – i cili me pak fjalë është sa i sigurt është i të dhënave tuaja nga vetë Trello – mirë, lajmi nuk është shumë i mirë. Politika e privatësisë e Atlassian e bën të qartë se regjistron ato që ne bëjmë dhe informacionin që futim, dhe se ai i ndan të gjitha këto të dhëna me palët e treta që mund ose nuk mund t’i përdorin ato për të synuar reklama në mënyrën tonë.. 

Në Cloudward, ne kemi përdorur Trello për më shumë se tre vjet dhe nuk duhet të përmbyten ende nga një përmbytje e spamit të lidhur me Trello, kështu që Atlassian duket se është mjaft i respektueshëm për këtë, por qartësisht të dhënat tuaja nuk janë private me Trello. 

Shtë një çmim i vogël për të paguar një shërbim falas, por nëse preferoni të shmangni këtë lloj gjëje, shikoni rishikimin tonë të Airtable për një alternative më të matur.

shërbim & mbështetje

Ashtu si lehtësia e përdorimit, Trello shkëlqen kur është fjala për t’ju ndihmuar së bashku. Ka shumë udhëzues si për fillestarët ashtu edhe për përdoruesit më me përvojë, plus ofron uebfaqe për çështje specifike. Ai bie pak në mbështetje interaktive, por me siguri nuk do të keni nevojë as për atë.

Nëse shqetësimi juaj kryesor është të mësoni se si të përdorni Trello, ai ju ka mbuluar. Përmes portalit të mbështetjes, mund të keni qasje në një numër masiv mësimesh që do t’ju bëjnë kanbanim siç e keni bërë gjatë gjithë jetës tuaj brenda disa orësh.

Trello-Mbështetje-Main-Faqe

Nëse keni një çështje specifike për të cilën keni nevojë për ndihmë, duket se Atlassian do të preferonte të shkoni në Komunitetin Trello (një forum) sesa të përdorni mbështetje. Duket mjaft aktive, me përdoruesit dhe punonjësit që funksionojnë mirë, dhe funksioni i tij i kërkimit funksionon mirë, kështu që me siguri do të merrni çfarëdo përgjigje që ju nevojitet mjaft shpejt.

Nëse të gjitha sa më sipër dështojnë, ju gjithashtu mund të kontaktoni mbështetje direkt përmes një formulari të kontaktit në faqen e mbështetjes, megjithëse duket se është më i drejtuar për njerëzit që duan të raportojnë gabime ose të regjistroheni në një plan specialist. Bërja e pyetjeve të ndihmës do t’ju shohë kryesisht të drejtuar drejt udhëzuesit përkatës ose faqes së forumit, megjithëse përgjigjet vijnë shumë shpejt duke marrë parasysh që ne po përdorim një plan falas.

Aktgjykimi

Në përgjithësi, ka shumë për të pëlqyer në lidhje me Trello. Nëse jeni duke kërkuar për një bord themelor kanban që nuk duhet të paguani për të, ne në fakt ju rekomandojmë atë mbi të gjitha opsionet e tjera. Sidoqoftë, përfitimi më i mirë nga Trello vjen me një çmim të rëndë, dhe ne shohim mundësi më të mira që ofrojnë më shumë për të njëjtën sasi, ose edhe më pak. 

Për shembull, e preferuara e Cloudward, monday.com, është më e kushtueshme, por ju jep të gjitha llojet e pikave të mira dhe pamje të shtresuara, ndërsa një program si TeamGantt ju lejon të bëni grafikët Gantt që lejojnë gjurmimin e varësive (megjithëse ju mund të përdorni fuqinë BigPicture -Për ta bërë atë për ju). 

Megjithatë, sidoqoftë, jepini Trello një furtunë nëse një zgjidhje e bazuar në kartelë tingëllon saktë për ju dhe nëse ju pëlqen fleksibiliteti i ngritjeve të energjisë.

A keni përdorur Trello? Whatfarë menduat për ju? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, ju falënderojmë që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me