NordVPN-gennemgang – Opdateret 2023

NordVPN anmeldelse

NordVPN er en af ​​de bedste VPN-udbydere derude takket være sin brugervenlighed, fremragende sikkerhed og bredt servernetværk. Find ud af mere om, hvad vi kunne lide og ikke kunne lide ved tjenesten i denne omfattende gennemgang.

Styrker & Svagheder

Vi har altid været fans af NordVPN, ikke på grund af hvad det er, men hvad det kunne være. Det kan let overgå vores valg for den bedste VPN, ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse). Som du kan se i vores ExpressVPN vs. NordVPN sammenligning, gør konsekvensen imidlertid forskellen, og NordVPN kæmper, når det kommer til det.

I denne NordVPN-gennemgang vil vi tale om fordele og de få uheldige ulemper. I løbet af gennemgangen taler vi funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed, sikkerhed, privatliv, streaming, serverplaceringer og kundesupport. I slutningen giver vi dig vores dom om, hvorvidt NordVPN som VPN-service er det værd.

Det korte svar er ja. Det kommer dog med advarsler. Uoverensstemmende hastighed på tværs af servere betyder ikke kun, at du ikke optimerer din forbindelse, det betyder også, at du muligvis ikke er i stand til at oprette forbindelse til internettet. Hvis du imidlertid er villig til at jage de servere, der fungerer for dig, kan NordVPN imidlertid ikke matches.

NordVPN Video Review

Alternativer til NordVPN

Funktioner

Hvis der er noget, der adskiller NordVPN fra resten af ​​det virtuelle private netværksmarked, er det dens funktioner. Mens du opretholder en strømlinet brugeroplevelse, pakker NordVPN en masse funktioner i. Der er funktioner, der gør applikationen mere funktionel såvel som en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig i de mest risikable situationer.

NordVPN giver dig mulighed for at specificere den server, du vil oprette forbindelse til under opstart. I betragtning af dets speciale-servere er det en nyttig funktion. De fleste VPN’er er som standard den hurtigste placering, der er registreret.

I den generelle sikkerhedsmæssige ende inkluderer NordVPN en kill switch og CyberSec. CyberSec er et malware- og annonceblokeringsværktøj inkluderet gratis med ethvert NordVPN-abonnement. Selvom det ikke er en erstatning for den bedste antivirus-software, er det et af de bedre annonceblokeringsværktøjer, vi har set fra en VPN.

Selvom det ikke er noget særligt at have en kill switch, har NordVPN’s en usædvanlig funktion. En kill switch gør det, så du kun kan bruge internettet, når en VPN er aktiv, så du ikke sikrer, at personlige data glider gennem revnerne. NordVPN’er gør det, men giver dig også mulighed for at vises usynlige for enheder på dit lokale netværk og specificere hvilke apps du vil bruge det med.

nordvpn review-Killswitch

“App-dræbning”, som det generelt henvises til, er usædvanligt blandt VPN’er. Ved at indstille applikationer vil NordVPN skære forbindelsen til disse apps, når VPN mislykkes, mens du holder din normale forbindelse intakt. Hvis du f.eks. Vil køre en online sikkerhedskopi uafbrudt, mens du beskytter din browsing, er det vigtigt.

Det minder om split tunneling, men ikke det samme. Split tunneling giver dig mulighed for at sende noget trafik gennem VPN-tunnelen, mens anden trafik bruger din normale forbindelse. Selvom enhver VPN kan indstilles på den måde, inkluderer få udbydere en måde at gøre det på grænsefladen (læs vores PureVPN-gennemgang for at få et eksempel). På trods af sine mange funktioner mangler NordVPN denne.

NordVPNs specialiserede servere

Selvom app-dræbning, CyberSec og opstartkontrol er nyttige, er NordVPNs speciale-servere godt, specielle. NordVPN inkluderer fire varianter: P2P, dobbelt VPN, dedikeret IP og løg over VPN. Peer-to-peer-servere taler for sig selv – du vil bruge dem til torrenting – ligesom de dedikerede IP-servere, men de dobbelte VPN- og Onion-servere er interessante.

Dobbelt VPN-servere bruger det, der er kendt som en “double-hop” -forbindelse, som blev introduceret af Windscribe (læs vores Windscribe-anmeldelse). I stedet for at oprette forbindelse til en enkelt server, springer du fra en server til en anden og effektiviserer dit sikkerhedsniveau effektivt. Det er blandt andet grundene til, at NordVPN kom ind i vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide.

Løg over VPN udfører en lignende funktion, så du kan oprette forbindelse til Tor-netværket via en VPN-forbindelse. Tor har sine ulemper, som du kan se i vores VPN vs. proxy vs. Tor artikel, men det er en anstændig mulighed for ægte anonymitet.

Ud over specialserverne kan du indstille NordVPN til kun at oprette forbindelse til tilsløret servere i indstillingsmenuen. Vi får ikke kløgtige detaljer, men hvis du tænder for indstillingen, kan du omgå streng censur ved at kryptere dataene i hver pakke, som den er sendt.

NordVPN-funktionsoversigt

NordVPN-logowww.nordvpn.com

Start fra $ 349 per månedAlle planer

Generel

Betalingsmetoder
Kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
6

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
5244 i 62 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome, Firefox

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

  WiTopia personalVPN-anmeldelse - Opdateret 2023

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

NordVPN-prissætning

Når det kommer til de bedste VPN’er, er NordVPN blandt de billigste. Selvom privat internetadgang har en billigere sats måned til måned (læs vores PIA-gennemgang), trækker NordVPN foran konkurrencen med flerårige planer af høj værdi. Når det er sagt, bliver de, der ikke kan forpligte $ 125 ved tilmelding, tvunget til at gå månedligt.

For så vidt angår månedlige planer er NordVPN’erne ikke dårlige, men de er heller ikke den bedste. PIA og TorGuard er omkring halvdelen af ​​prisen (læs vores TorGuard-anmeldelse), mens Hide.me og Astrill er halvanden eller endda to gange dyrere (Læs vores Hide.me-gennemgang og Astrill-anmeldelse). Selvom NordVPN ikke er så dyre som disse to, er den månedlige plan den værste mulighed i dens sortiment.

Den årlige plan er heller ikke imponerende. NordVPN sparer dig muligvis $ 5- $ 10 i forhold til andre tophyldeudbydere, men at gå efter en årelang kontrakt ser ikke godt ud sammenlignet med de to og tre-årige muligheder.

NordVPN kommer til sin egen med disse planer. Prisen på to år er næsten den samme som et enkelt år hos de fleste udbydere. Tre år er kun et par dollars mere, og de fleste udbydere tilbyder ikke en plan så længe. Den eneste konkurrent til NordVPN til flerårige planer er CyberGhost, som på en eller anden måde gør to og tre-årige planer endnu billigere (læs vores CyberGhost-gennemgang og vores NordVPN vs CyberGhost-stykke).

Selvom det giver en masse værdi, er NordVPNs prisplan ikke uden fejl. Fordi måned-til-måned og årlige optioner giver lidt værdi, er du tvunget til at købe to eller tre år på forhånd. For eksempel har CyberGhost en højere månedlig sats, men er omkring $ 20 billigere for et år.

Det er en kritik, men ikke en massiv. NordVPN er fortsat en af ​​de bedste værdier på markedet på grund af dens flerårige optioner, og medtagelsen af ​​seks samtidige forbindelser gør pakken endnu mere attraktiv. Planer refunderes også i 30 dage, så du kan prøve, før du køber.

For så vidt angår betalingsmetoder er NordVPN bedre end de fleste, men det accepterer ikke kontanter som Mullvad (læs vores Mullvad-anmeldelse). Ud over kreditkort og regionale betalingsmuligheder accepterer det bitcoin, Ethereum og Ripple. Den har imidlertid for nylig afbrudt PayPal-betalinger, hvilket er en bummer.

Brugervenlighed

Tilmelding til NordVPN er en leg. Når du har valgt en plan, skal du indtaste din e-mail og vælge en betalingsmetode, NordVPN beder dig om at bekræfte din e-mail-adresse og indstille en adgangskode. Du kan stadig bruge en brænderkonto, men du skal have adgang til den for at aktivere dit abonnement. Efter indstilling af din adgangskode downloader NordVPN applikationen automatisk.

nordvpn review-tilmelding

Før vi kommer til desktop-applikationen, lad os tale om kontoudashboardet. Du kan finde det ved at klikke på “min konto” i øverste højre hjørne. Du har muligvis ikke adgang til området meget, men det er her du kan administrere faktureringsindstillinger, ændre din plan og købe dedikerede IP-adresser. Du finder også de apps, NordVPN tilbyder, inklusive Chrome- og Firefox-udvidelser.

Browserudvidelsen er grundlæggende og giver en strippet-back-forbindelse, men det er værd at installere. Ved at bruge browserudvidelsen har du adgang til CyberSec og et værktøj, der blokerer WebRTC-oplysninger. For så vidt angår forbindelse, er det bedst at holde sig til desktop-appen.

Det tager kun få minutter for NordVPN at installere sin applikation og det virtuelle netværkskort. Når det er gjort, skal du blot logge ind, og NordVPN starter dig på dens hovedskærm.

Grænsefladen er forskellig fra næsten enhver anden VPN, vi har testet. NordVPN åbner med et massivt kort, der viser de lande, hvor det har servere. Vinduet kan også ændres til størrelse, så du kan se så meget eller så lidt af kortet, som du vil.

nordvpn review-grænseflade

Ledsager udsigten over Jorden er en liste over lande såvel som NordVPNs speciale-servere. Navigation og forbindelse er indbygget i hovedgrænsefladen, hvilket giver en strømlinet og attraktiv tilgang til VPN’er, der sjældent er set.

Hvis du klikker på en af ​​kortmarkørerne, forbinder du dig med det bedste server i dette land. Bemærk, at kortet kun repræsenterer lande, ikke regioner eller individuelle servere. Hvis du leder efter en bestemt placering i et land, bliver du nødt til at gå på det på den hårde måde.

nordvpn review-markør-udvælgelse

NordVPNs forsøg på at rydde op i VPN-forbindelsesoplevelsen får designmæssige konsekvenser. Ved hjælp af menuen til venstre kan du klikke på et land for at oprette forbindelse til en server i den – ligesom du gør på kortet – men det er vanskeligt at finde en bestemt server. Der er tre prikker ved siden af ​​hvert land, der giver dig mulighed for at specificere, hvilken region du prøver at oprette forbindelse til.

Du kan vælge individuelle servere, men kun fra den lille rullemenu i pop-up-området til regionvalg. På steder som USA, der har næsten 2.000 servere, kan det være en smerte at finde den du ønsker. Derudover mærker NordVPN ikke, hvor serverne er. Den mest specifikation, du får, er landet og den generelle region.

nordvpn review-server-navigation

Heldigvis kan du foretage favoritter eller søge efter servere. NordVPN opretter automatisk en ny fane øverst i servernavigationsmenuen med dine foretrukne placeringer.

Over listen over servere er speciale-servere, som vi talte om i afsnittet “funktioner”. Som med de andre placeringer forbinder du dig automatisk med de hurtigste tilgængelige indstillinger ved at klikke på en specialindstilling, og du kan specificere, hvor du opretter forbindelse ved hjælp af de tre prikker ved siden af ​​hver indstilling.

  Speedify Review - Opdateret 2023

Øverst på grænsefladen er der en fane til indstillinger. I modsætning til de fleste VPN’er, der sætter flere faner i indstillingsmenuen, presser NordVPN alt sammen på en enkelt skærm. Hver indstilling, inklusive kill-switch og CyberSec, har en vippekontakt for at tænde eller slukke dem i denne menu.

nordvpn review-indstillinger

Der er også en “avancerede indstillinger” -knap i bunden af ​​skærmen, der giver dig mulighed for at ændre din transportprotokol, indstille brugerdefineret DNS og kun bruge tilsløret servere. NordVPN advarer om, at du kun skal rod med disse indstillinger, hvis du dog ved, hvad du laver.

Det er svært at give en strømlinet brugeroplevelse, når der er over 5.000 servere i dit netværk, og NordVPNs indsats går ikke upåagtet hen. Når det er sagt, som vi ser i det næste afsnit, bliver du nødt til at grave gennem netværket for at finde den bedste server, der er tilgængelig, og NordVPN gør det ikke så let.

Hastighed

At bedømme NordVPN’s hastighed er en ganske opgave. Som vi bemærkede i vores hurtigste VPN-guide, hvis du cherry-pick-servere, er det den hurtigste mulighed på markedet. For langt de fleste af netværket er hastigheden imidlertid middelmådig til forfærdelige. For eksempel vil den anbefalede server baseret på vores placering ikke engang indlæse det værktøj, vi bruger til hastighedstest.

Vi vil lave et par bemærkninger, før vi kommer til resultaterne. NordVPN har et massivt netværk, og vi ved, at der er gode og dårlige kunstnere i det. På grund af dette brugte vi altid den anbefalede server i et bestemt land. I nogle tilfælde var denne forbindelse hurtig, og i andre mislykkedes den direkte.

BeliggenhedPing
FrkHent
MbpsUpload
MbpsAverage11277.716.45
ubeskyttet 9 165,5 10,57
U.S. # 2479 23 133,53 8,87
Storbritannien # 201 153 34.78 6,06
Holland # 66 145 66,91 5,39
Japan # 69 159 132,83 3,31
Dobbelt VPN (U.S. til Canada # 4) 79 20.48 8,64

Test af NordVPN var irriterende. Nogle servere sluttede hurtigt, mens andre opretter forbindelse og ikke indlæser websider. At sige, at præstationen er sporadisk, ville være en underdrivelse. NordVPN har det højeste variansniveau af enhver VPN, vi har testet, og selvom de høje er høje, er lavt også.

Vi antager, at der er noget galt med NordVPNs anbefalingssystem. For eksempel, når du prøver at teste en Double VPN-server, mislykkedes forbindelsen konstant. Da vi valgte vores egen server, var den dog vellykket.

I den virkelige verden betyder det hovedpine, når du prøver at finde en server. Som vi nævnte i afsnittet “brugervenlighed”, roser vi NordVPN for at forsøge at strømline et så stort netværk, men uanset hvilken logik der er bag systemet, klipper det ikke. Ydeevnen på tværs af servere varierer for meget, og NordVPNs anbefalingssystem hjælper ikke sagen.

Ulempen er, at du kan få hurtige hastigheder. Når NordVPN opererer på fuld damp, trumf det næsten enhver udbyder på markedet. Dens latenstid forbliver også lav i processen, og det er grunden til, at den tjente en sølvmedalje i vores bedste VPN til spilguide.

Baseret på vores test er det bedst at vælge en region og forsøge at finde den server med mindst mulig belastning. Vi er ikke sikre på, om NordVPN forsøger at udfylde en server, før vi anbefaler en anden, men det er stadig, at henvisningerne i næsten alle tilfælde er underpar og ikke repræsentative for, hvad dens netværk er i stand til.

Sikkerhed

86% – Meget god

NordVPN understøtter OpenVPN og IKEv2, som er de bedste tilgængelige muligheder, som du kan se i vores VPN-protokollopdeling. Selvom begge er tilgængelige, er det ikke synligt i starten. NordVPN installeres kun med OpenVPN på dit skrivebord, så hvis du vil bruge IKEv2, bliver du nødt til at installere det manuelt.

Hvad angår VPN-sikkerhed, er OpenVPN med AES 256-bit imidlertid det, vi ser efter, og NordVPN tilfredsstiller på den front. Nogle mindre populære protokoller, såsom PPTP og L2TP, er ikke tilgængelige. Selvom det ikke er relevant for de fleste brugere, kan NordVPN ikke ridse kløen for dem, der ønsker at bruge dem.

Hvad det mangler i protokolindstillinger, det kompenserer for i sikkerhedsfunktioner. NordVPNs specialtjenere er næsten alle fokuseret på sikkerhed, og evnen til at tilsløre pakker sikrer lugerne mere. Selv uden en proprietær protokol som VyprVPN’s (læs vores VyprVPN-gennemgang) bygger NordVPN på OpenVPNs open source-art for at gå ud over standard sikkerhed.

Vi testede NordVPN for DNS-lækager såvel som IP- og WebRTC-lækager. Det gik på alle fronter og gjorde det uden flere DNS-omdirigeringer.

Privatliv

100% – Fremragende

NordVPN opbevarer kun de nødvendige oplysninger om dig. Da det vedrører VPN-brug, opbevares ingen identificerbare oplysninger. Som NordVPN siger øverst i sin privatlivspolitik, vil den “have [n] dig til at forstå, hvilke begrænsede oplysninger [det] indsamler, og hvad der kan ske med disse oplysninger, når du bruger nogen af ​​NordVPN-tjenesterne.”

Oprettelse af en konto giver NordVPN to oplysninger: din e-mail-adresse og betalingsmetode. Du kan bruge en brænder-e-mail, men du skal kunne få adgang til den for at fuldføre registreringen.

NordVPNs betalingspartnere indsamler også faktureringsoplysninger, hvis du bruger et kreditkort, men i modsætning til Buffered VPN er disse oplysninger ikke knyttet til din VPN-brug (læs vores Buffered VPN-anmeldelse).

På sin hjemmeside indsamler NordVPN også cookie-oplysninger til tilknyttet sporing og analyse samt kundeserviceforespørgsler. Når du bruger VPN, er de eneste indsamlede data oplysninger om serverbelastning. Disse data identificerer ikke brugere og bruges til at måle serverydelse og opdage strømafbrydelser.

  VPNArea Review - Opdateret 2023

Bortset fra det, har du ikke noget af det. Som nævnt i vores anonyme browseguide er sand online anonymitet en pipedrøm, men NordVPN kommer tæt på sin strenge holdning til privatlivets fred. Det opererer under Panama’s jurisdiktion, som har nogle af de bedste privatlivslovgivninger i verden, hvilket sikrer, at no-logs-politikken kan overholdes.

NordVPN Streaming Performance

100% – Fremragende

Test af streaming-ydelse var lige så irriterende som testhastighed, med NordVPN som konsekvent anbefalede servere, der var så langsomme, at vi ikke kunne indlæse indhold. Igen var det meget, meget bedre at vælge en server selv. Oplevelsen var faktisk så god, at NordVPN fik en plads i vores VPN-streamingguide.

Det tjente også en plads i vores Netflix VPN- og BBC iPlayer VPN-guider, ved at oprette forbindelse til begge platforme uden ståhej (uden for at vælge en server, det vil sige). Hulu og Amazon Prime Video var også fine.

NordVPN Netflix

Ligesom hastighed kommer Netflix-ydelsen ned på servervalg. Ved hjælp af NordVPNs anbefalede servere kunne vi oprette forbindelse til webstedet, men ikke streame indhold. Vi fik ikke en proxyfejl, men serverens hastighed var så grov, at webstedet ikke ville streame noget. Hold fast ved at vælge den server, der har mindst belastning i et område, og du har det godt.

Serverplaceringer

95% – Fremragende

Når det kommer til servernumre, er NordVPN branchen førende. Det har 5.191 servere i sit netværk i skrivende stund, og beløbet er kun steget siden sidste gang vi gennemgik det. Selvom antallet af servere er svimlende stort, efterlader spredningen noget at ønske.

Vi klager ikke. NordVPN’s tilstedeværelse i 62 lande er mere end de fleste VPN-tjenester, men det store antal servere sælger en drøm, der ikke er sandt. For eksempel har HideMyAss placeringer i næsten 200 lande – læs vores HideMyAss anmeldelse for at se den dårlige side af denne service.

Sammenlignet med de fleste udbydere overskrider NordVPN søjlen, selvom det er med en tyndere margin, end serverantallet antyder. De fleste af lokationerne er fokuseret på Amerika og Europa, men der er steder i Asien-Stillehavet og Mellemøsten, selvom de fleste af de eksotiske muligheder HideMyAss og ExpressVPN ikke er tilbudt.

Kunde service

98% – Fremragende

Support er endnu et stærkt punkt for NordVPN. De fleste spørgsmål kan besvares ved hjælp af vidensbasen. Det er opdelt i fire kategorier, og NordVPN gør et godt stykke arbejde med at forklare emner. Som nogle udbydere blander det ofte stillede spørgsmål med den videnbaserede base, hvilket kan gøre det vanskeligt at finde svarene.

nordvpn review-vidensbase

Det udlignes af søgefeltet, der ligner noget, du ikke kan forkert, men vi har fundet udbydere, hvor kun specifikke nøgleord ville trække artikler op. Det er dog ikke tilfældet med NordVPN. Søgefunktionen fandt altid hurtigt artikler, der vedrørte vores emne.

Du kan ikke finde direkte support fra vidensbasen, men ved at klikke på “kontakt os” i sidefoden vises mulighederne. Live chat er overraskende god. En masse VPN’er har middelmådig live chat, der kun er egnet til at besvare grundlæggende spørgsmål og lede dig til vidensbasen. NordVPN’er kender til produktet.

nordvpn review-live-chat

Det er sandsynligvis endnu bedre end e-mail-support. Vi sendte det samme spørgsmål om protokoller over live chat og e-mail og fik stort set det samme svar. Live chat tog dog kun et par minutter, mens e-mail tog et par timer.

Generelt har vi aldrig følt, at vi var i så gode hænder. NordVPNs supportsystem er ideelt og giver hurtige og gennemgående svar uden besvær.

Dommen

Vi ønsker, at NordVPN skal være alt, hvad det kan være, men det er ikke tilfældet. Hvis anbefalingssystemet var bedre, og der var mere konsistens på tværs af placeringer, ville vi ikke have nogen problemer. Problemet er, at der er en så stor kløft mellem gode og dårlige servere, og det er hovedpine-inducerende at finde de muligheder, der fungerer for dig.

Når man ignorerer det, er NordVPN dog så god som du får, når det kommer til VPN’er. Det inkluderer en masse funktioner, har hurtige hastigheder på nogle servere og opretholder en klar dedikation til privatlivets fred. Ud af vores VPN-anmeldelser finder du ikke mange bedre muligheder.

Hvad synes du om NordVPN? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

NordVPN ofte stillede spørgsmål

 • Er NordVPN pålidelig?

  Kort svar: ja. Vi har testet over 50 VPN’er, og NordVPN er en af ​​de sikreste at bruge. Det er en af ​​de mest populære VPN-tjenester derude, hvilket gør det sandsynligvis en smule mere modtageligt for hacking og andre trusler. Vi anbefaler stadig NordVPN til de fleste mennesker.

 • Tilbyder NordVPN en gratis prøveperiode?

  Nej. NordVPN er en betalt VPN-service, men din plan understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 • Arbejder NordVPN med Netflix?

  Ja, NordVPN arbejder med Netflix. Vores test viser, at flere servere rundt om i verden har adgang til Netflix uden problemer.

 • Hvordan henter jeg NordVPN?

  Du kan downloade NordVPN ved at tilmelde dig en konto og logge ind på dit dashboard.

 • Er NordVPN gratis?

  Nej, NordVPN er ikke gratis. Der er heller ikke en gratis prøveversion, men du kan teste den risikofri med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 • Hvor mange servere har NordVPN?

  NordVPN har 5.000+ servere i over 60 lande. Det nøjagtige antal servere varierer fra tid til anden, så vi anbefaler at du tjekker serverstatussiden for opdaterede oplysninger.

 • Hvordan logger jeg ind på NordVPN?

  Du kan logge ind på NordVPN fra din browser ved hjælp af knappen “min konto” på startsiden. Den lokale applikation beder dig om at logge ind, når den åbnes.

 • Hvilken pris er NordVPN?

  NordVPN koster $ 11,95 pr. Måned, $ 83,88 pr. År, $ 95,75 pr. To år eller $ 107,55 pr. Tre år. Den treårige plan ryster ud til under $ 3 pr. Måned og refunderes fuldt ud i 30 dage.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me