TotalVPN-anmeldelse 2023 • Er det virkelig den bedste VPN?

TotalVPN-gennemgang

Dårlig fakturering og mange brugerklager. Undgå denne service.

TotalVPN Oversigt

Tjek www.expressvpn.com

TotalVPN-funktioner

TotalVPN-indstillingsmenu

TotalVPN Klienten

TotalVPn-understøttede enheder

Tidligere

Næste

TotalVPN er den nye VPN-tjenesteudbyder på blokken, og de vokser hurtigt.

De har faktisk en mere end tilstrækkelig service i mange henseender – og de er nødt til det, fordi de konkurrerer med industrigiganter.

Men lad ikke deres unge alder narre dig. Jeg var skeptisk i starten, men overrasket behageligt, da jeg testede deres service.

Ligesom andre tjenester hjælper de brugere med at maske deres IP-adresse og kryptere datatransmission, så statslige agenturer og hackere ikke kan stjæle dine data. De kan hjælpe med at fjerne blokering af geobegrænset indhold, men de passer måske ikke godt til internationale brugere, borgere i små lande og rejsende, fordi deres netværk er relativt lille sammenlignet med andre modne tjenester.

Med det sagt, for hvor nye de er, er det overraskende, hvor poleret deres service er. Grænsefladen er ren, ligesom webstedet, og de har sammensat en solid service, der tilfredsstiller de fleste brugers behov.

Lad os se nærmere på deres funktioner for at få en bedre forståelse af denne nye service.

TotalVPN-gennemgangs hjemmeside

Prisfastsættelse & Funktioner

Alt om TotalVPN ser ud til at være gjort elegant enkelt. I stedet for et komplekst pris- og indpakningssystem, skal brugerne kun vælge en af ​​to muligheder: gratis eller betalt. Den gratis version er egentlig kun en måde at afprøve deres service på, for den har nogle hårde begrænsninger. Begrænsninger inkluderer muligheden for kun at oprette forbindelse til 3 placeringer, båndbredde og dataoverførselsgrænser og kun 1 aktiv enhedstilslutning.

Når det er sagt, er der mange udbydere, der ikke engang tilbyder en gratis prøveperiode. Brugere, der ønsker at købe deres service, skal kun betale $ 4,99 pr. Måned. Den betalte plan giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til alle placeringer (30+ globale placeringer i øjeblikket), ingen båndbredde eller datarestriktioner, 3 samtidige forbindelser og en proxy-service.

Og det er det. Der er ingen langtidsabonnementer med ekstra klokker og fløjter – kun den gratis plan eller den månedlige plan. Og selvom de er en ung virksomhed, har de servere i alle de mest populære geografiske regioner, herunder:

 • USA
 • Europa
 • Sydøstasien
 • Hong Kong  
 • Buenos Aires
 • Afrika

De gør også et godt stykke arbejde med at inkludere alle de funktioner, som brugerne har forventet som standard fra en kompetent VPN-tjenesteudbyder.

De er tilgængelige på alle de store operativsystemer, herunder Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Android Tablet, Android, og de arbejder endda på en app til Chromebook. Derudover har de 24/7 kundesupport (som vi vil diskutere senere). Og som andre udbydere har de en 99,99% oppetidsgaranti – hvilket betyder, at deres servere er ope hele tiden, spar for en teknisk vanskelighed her og der.

Og hvis de har en teknisk vanskelighed, vil det blive isoleret til en placering eller en lille gruppe af servere. Det er simpelthen ikke sandsynligt, at alle de servere, de opretholder, ville gå ned. Denne garanti er temmelig standard, men du vil blive overrasket over, hvor mange tjenester, der ikke rigtigt planlægger for kapacitet. Desuden bruger de alle de nyeste og bedste krypteringsalgoritmer for at sikre, at brugernes data ikke kan berøres, da de er i transit fra brugerens computer til VPN-serveren.

  Perfekt anmeldelse af personlige oplysninger - Opdateret 2023

Forbindelsesindstillinger inkluderer PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec og IkeV2. Selvom dette muligvis lyder fantastisk, er det virkelig ved at blive normen, og enhver kompetent udbyder vil tilbyde disse forbindelsesmuligheder. Selvom de tilbyder PPTP som en forbindelsesindstilling, anbefaler vi dog, at brugerne undgår at bruge denne protokol. Det tilbyder kun svag kryptering, og tro det eller ej, det kan være revnet.

TotalVPN-funktioner

Tidligere

Næste

Privatliv & Sikkerhed

Er TotalVPN sikkert?

Selvom de sikrer brugernes data ved at kryptere dem på en måde, der gør det umuligt for tredjepart at læse data, er der en yderst angående del af deres dokumentationsbetingelser. Personligt tror jeg, de bare prøver at holde deres hænder lovligt ved at forbeholde sig retten til at videregive information, men det er alligevel skræmmende.

Følgende er deres politik for retshåndhævelse:

”Total VPN kan videregive brugerinformation til de retshåndhævende myndigheder uden yderligere samtykke eller anmeldelse til brugeren efter lovlig anmodning fra sådanne agenturer. Vi samarbejder fuldt ud med de retshåndhævende myndigheder. ”

Derudover logger de nogle specifikke typer information, der er temmelig typisk blandt VPN-tjenesteudbydere.

De sporer små mængder af personlige oplysninger (f.eks. Kontooplysninger og e-mail), login-cookies, så du kan gemme dine brugeroplysninger og følgende typer logfiler:

 • Når du logger ind på deres tjeneste
 • IP-adressen bruges til at logge ind på deres tjeneste
 • Brugernavn

Disse logfiler er ret almindelige, fordi det hjælper serviceplanen for kapacitetskrav og netværksudvidelse. De angiver eksplicit følgende i deres privatlivspolitik:

“Vi bruger IP-adresser til at analysere trends, administrere vores websted og servere, spore adgang og indsamle brede demografiske oplysninger til samlet brug.”

De opbevarer bestemt ikke nogen brugslogfiler om brugeraktivitet eller personlige data. Når din internettrafik er indkapslet inde i VPN-tunnelen, er der intet at bekymre sig om – ingen kan se dine oplysninger. De er også meget omhyggelige med at beskytte brugernes oplysninger. Det ville være temmelig pinligt for et sikkerhedsfirma at miste information til hackere eller ansatte.

De træffer strenge forholdsregler for at beskytte kontooplysninger som anført i deres privatlivspolitik:

”Total VPN bruger tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug, ændring eller uautoriseret videregivelse af oplysninger under vores kontrol. Sådanne sikkerhedsforanstaltninger inkluderer, men er ikke begrænset til: fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online. ”

Sidst, men ikke mindst, skal brugerne være opmærksomme på deres acceptabel brugspolitik. Dette er temmelig almindeligt og ligetil, men det er værd at nævne, at følgende ikke tolereres:

 • Krænkelse af intellektuel ejendomsret
 • Ulovlige aktiviteter
 • Ikke-personlig brug
 • Seksuel udnyttelse af mindreårige
  VPNArea Review - Opdateret 2023

Kort sagt er deres acceptabel brugspolitik og privatlivspolitik ret typiske. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var forbeholdet om at overholde retshåndhævelse – hvilket ganske vist er forståeligt.

Stadig får det det til at virke som om de hellere mister oplysninger i stedet for at stå op for deres brugere. Men som vi alle ved fra NSA PRISM wiretapping-skandale, når det kommer til regeringen og retshåndhævelse, er tech-selskabers hænder bundet.

Styrker & Svagheder

Selvom det ikke er en perfekt service, er de bestemt en levedygtig mulighed for folk, der ønsker at sikre deres internetforbindelse. Her er hvad jeg kunne lide, og hvad jeg ikke kunne lide:

Alt i alt var jeg moderat tilfreds med deres service. De mangler dog nogle af de avancerede funktioner, som andre udbydere inkluderer, såsom en NAT-firewall, VPN-kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og andre specialfunktioner. Lige nu er deres service strømlinet, let, ren og enkel. Jeg ville forvente, at de styrker deres funktioner og deres globale netværk, når de vokser som virksomhed, og måske endda ændrer deres prismodel, når de bliver modne – men det er bare spekulation.

Det er rigtigt, at de ikke er den billigste service på markedet, men de er ikke baseret i USA, hvilket er et enormt plus. Jeg ser dem som en fantastisk udbyder for brugere overalt i verden, men jeg tror, ​​europæiske brugere kunne lide dem bedst, fordi det er her, hvor den højeste koncentration af deres servere er placeret. Hvis du er nysgerrig, vil jeg anbefale dig i det mindste at prøve deres gratis prøveversion.

Men hvad koger det hele sammen? Skal du købe deres service? Det er en beslutning, jeg overlader dig, men jeg tror, ​​at de er rimeligt prissat for kvaliteten af ​​den service, de leverer. De er bestemt langt fra at være en frygtelig, frustrerende service. Og jeg er nysgerrig efter at se, hvordan ting springer ud i fremtiden. Hvis det er, hvor god deres service nu er som en ung virksomhed, kan jeg forestille mig, at deres service kun vil forbedre de kommende måneder.

Ydeevne

Alt i alt var jeg temmelig tilfreds med hastighedstesten. Før vi går ind i resultaterne, vil jeg definere et par parametre. For det første, forstå, at jeg kørte hastighedstesten på en ADSL-internetforbindelse med 5 Mbps downloadhastighed og teoretisk 1 Mbps upload.

Desuden oprettede jeg forbindelse til Hong Kong-serveren, og jeg kørte en standardhastighedstest samt et ping til Googles DNS-servere for at spore latenstid. Resultaterne er som følger:

 • Download: 4,64 Mbps
 • Upload: 0,93
 • Speed ​​Test Server Ping: 62ms
 • Google DNS Ping: cirka 88 ms

Så langt så godt. De er bestemt ikke den hurtigste VPN, jeg har testet, men de er også langt fra de værste. For yderligere at teste forbindelsen prøvede jeg at streame noget YouTube-indhold, og det fungerede helt fint.

Jeg har ikke engang brugt nogen tid på at vente på, at videoen buffer. Men hvad betyder disse hastighedsstatistikker for forskellige typer trafik og samlet ydeevne? Nå, for det første mistede jeg en lille del af min samlede upload- og downloadbåndbredde.

  NordVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Dette kan dog forventes. Faktum er, at enhver VPN-service vil introducere overhead til din internetforbindelse. Imidlertid er denne lille mængde overhead ikke urimelig.

Faktisk blev jeg glædeligt overrasket over, at pingtiderne var så lave. En hurtig forbindelse der nemt imødekommer langt de fleste brugernes behov. Online opbevaring, streaming af lyd og video og almindelig webbrowsing er ikke et problem. Endvidere ville selv VoIP-opkald være af høj kvalitet på denne forbindelse, hvilket er interessant, fordi lyd er yderst følsom over for latenstid.

Det gennemsnitlige VoIP-opkald har brug for mindre end 300 ms forsinkelse, og denne forbindelse opfylder let dette krav. Jeg er dog ikke sikker på, at dette er den bedste mulighed for brugere, der har ekstremt krævende behov. En applikationstype, der kommer til at tænke på er realtidsspil, som er ekstremt følsom overfor latenstid. I sidste ende afhænger det alt sammen, hvor spilserveren er placeret, og hvor din VPN-forbindelse slutter.

For spillere vil jeg sige, at der bestemt er hurtigere forbindelser med andre udbydere, der er bedre egnet til spil.

Kunde support

Kundesupport er en stor aftale for brugere, der ikke er tekniske. Selvom TotalVPN fungerede fint, da jeg testede dem, skal du overveje, at enhver opstart eller spirende service vil opleve nogle voksende smerter. Som sådan er kundesupport sandsynligvis mere af en vigtig faktor med TotalVPN end hos andre udbydere. Overraskende nok har de faktisk stor kundesupport.

Som de fleste af de andre udbydere har de en live chat-funktion på deres hjemmeside, som i bund og grund er en måde at pinge supportmedarbejderne med en øjeblikkelig besked. Jeg foretrækker faktisk disse indstillinger frem for forfærdelige telefonkønsker, hvor du skal bruge timer på at lytte til elevatormusik, før du overføres til en agent. Derudover kan brugerne starte en serviceanmodning via e-mail.

Ikke kun har de kundesupportrepræsentanter stående ved, men de har også en praktisk vidensbase på deres websted. For dem af jer, der ikke har det godt med at opsætte VPN-software, har vidensbasen installationsguider til Windows, Mac OS X, iPhone, iPad og Android. Den generelle hjælpesektion er lidt tynd, men den dækker alle de grundlæggende.

Sidst men ikke mindst, siden Hjælp har endda fejlfindingsvejledninger. Igen, jeg synes, de gør et godt stykke arbejde med at dække deres baser, jeg kan simpelthen ikke sige, at det er omfattende. Men så igen, det er det, kundesupportagenterne er til.

Og hvad angår webstedet – det er meget rent, attraktivt og let at navigere på. Der var dog en ting, som jeg ikke kunne lide. Brugere skal først logge på og oprette en konto, før de kan få adgang til kundesupportsiden. Dette er en smule besvær, og det føles som om der kun er en hoop mere at hoppe igennem for at få adgang til support.

TotalVPN-gennemgang Audioversion

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me