Ucraft Review – Opdateret 2023

Ucraft anmeldelse

Ucraft er en interessant webstedsbygger, der får jobbet gjort, selvom det kunne bruge noget spytte en polish her og der. Det rigtige træk er dens logo-maker, et indbygget værktøj, der lader dig designe iøjnefaldende design for at adskille din forretning, en ret cool funktion. Se vores fulde Ucraft-anmeldelse for detaljerne.

Ucraft blev lanceret i 2015 og vinder langsomt popularitet blandt webstedsbyggerne. Det har alle de funktioner, du har brug for for at starte et websted, herunder e-handel, blogging og formularsamling. Det mangler den dybe tilpasning af Wix eller Weebly, men med arbejde kan det gøre det på vores liste over de bedste webstedsbyggere.

Når det er sagt, skiller Ucraft sig fra mængden takket være sin Logo Maker. Værktøjet giver dig mulighed for at oprette dit eget logo, hvilket gør denne bygherre til et godt valg for den forretningsejer eller iværksætter, der vil have alt taget sig af et sted.

I denne Ucraft-gennemgang vil vi undersøge, om platformen er den rigtige for dig.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Ucraft

Funktioner

Ucraft’s tilbyder ikke dyb tilpasningsmuligheder, men der er nok til at hjælpe dig med at få et websted offentliggjort. Nogle værktøjer falder bagud i sammenligning med andre bygherrer, så lad os se om Ucraft har det, du har brug for.

Ucraft e-handel

Selvom det kun er tilgængeligt med en betalt plan, er Ucraft’s e-handelsmotor godt afrundet. Du kan ikke batchprocesordrer, men platformen kan gøre interessante ting.

Det vigtigste e-handelspanel fungerer som en guide, der guider dig gennem processen med at oprette en online butik. Det er godt, fordi det gør tingene lettere for begyndere.

En sej ting ved Ucraft’s e-handelsmotor er, at du kan tilføje rabatter eller kuponer til din butik. Det er muligt med andre bygherrer, men Ucraft gør det let at gøre. Det er et stort plus for nye virksomheder, der ønsker at navngive sig selv.

Det kan også integreres med online-sælgende platforme, såsom eBay eller Amazon, som hjælper dig med at nå et bredere publikum.

Mens Ucraft konkurrerer med de store spillere inden for online handel, tilbyder det ikke den samme kontrol, som Shopify gør. Hvis det at sælge online er dit brød og smør, anbefaler vi, at du prøver Shopify, men ikke uden at læse vores begyndervejledning til Shopify. Det er en kompliceret platform, der er hård master.

Ucraft Logo Maker

Ucraft’s logo-maker er en sej funktion, som de fleste webstedsbyggere ikke tilbyder.

ucraft-logo-maker

Du kan uploade dit eget logo, men Ucraft Logo Maker er let at bruge og kan give resultater i høj kvalitet på kort tid. Der er ingen læringskurve, så alle kan hoppe ind og lære at lave deres eget logo, når de følger med.

Du kan redigere skrifttyper, skrifttypestørrelser, farver, titler og figurer blandt andre visuelle elementer. Processen ligner brugen af ​​Canva, så hvis du har erfaring med det, vil du være i stand til at slå jorden i gang.

ucraft-logo-maker-tutorial

Hvis du ikke er bekendt med Canva, skal du ikke understrege det. Ucraft giver dig trin-for-trin-instruktioner om, hvordan du bruger sin logo-maker, så begyndere kan komme ind i det.

  Webnode-gennemgang - Opdateret 2023

Ucraft blogging

Indholdsstyring i Ucraft er ikke kompleks, men det gør jobbet.

ucraft-blogging

Du kan tilføje blogindlæg i afsnittet “artikler”. Desværre er der ikke mange muligheder for at optimere individuelle indlæg, og vi må sige, at resultatet ikke er æstetisk tiltalende.

ucraft-blog-indlæg

Hvis blogging er noget, du vil fokusere på, skal du prøve WordPress. Denne platform er et heltidsindholdsstyringssystem. Det er dog svært at mestre, så sørg for at læse vores begyndervejledning til WordPress først.

Alt i alt er Ucraft’s system ikke så godt som Voog eller WordPress, men det fungerer godt nok, hvis din blog er en sekundær bekymring for dig.

Folk kan kommentere dine opdateringer ved hjælp af Disqus, men ikke Facebook (eller en anden platform for sociale medier). Hvis du leder efter interaktion mellem sociale medier, kan du søge andre steder end Ucraft.

Ucraft optimering af søgemaskiner

Din placering på Google påvirkes negativt af webstedets kode. Da koden ligner andre websteder oprettet med Ucraft, vil du ikke være så autoritativ i Googles øjne.

Det kan undgås med et godt værktøj til optimering af søgemaskiner, som Ucraft ikke har. Det har et lille SEO-værktøj, men det er langt fra, hvad det skal være.

ucraft-seo

Hvis du har en online-første virksomhed og er afhængig af organisk søgning for at få trafik, vil du være bedre med en anden builder. Se vores Wix-anmeldelse for et alternativ.

Hvis du vil gøre det fra old school, kan WordPress også være et godt valg. At få rangeret med WordPress er effektivt, men svært, så sørg for at læse vores mellemvejledning til brug af WordPress og vores avancerede guide til at bruge WordPress.

Funktioner Oversigt

Ucraft-logowww.ucraft.com

Start fra $ 1000 per måned Alle planer

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor

Forum Support

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat
24/7

telefon

E-mail

24/7 support

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Ucrafts gratis plan kan være en langsigtet mulighed for nogle brugere, fordi den giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit eget domæne. Det er sjældent blandt webstedsbyggere, da de fleste vil få dig til at bruge et underdomæne, hvis du ikke betaler.

Gratis har også SSL-sikkerhed og giver dig mulighed for at tilføje grundlæggende indhold til dit websted. En lokal virksomhed, såsom en restaurant eller værksted, ville klare sig fint med det.

Hvis du er klar til at bruge penge på Ucraft, kan du opgradere til dens Pro Website-plan. Det inkluderer begrænsede muligheder for e-handel, muligheden for at samarbejde med partnere på dit websted og et appmarked.

Hvis du elsker Ucraft, anbefaler vi at opgradere til Pro Website. Det giver dig mulighed for at bruge platformen i fuldt omfang. Pro Shop- og BigCommerce-planerne er ikke komplekse. De tilbyder øget båndbredde og e-handelsstøtte, så vi anbefaler dem til folk, der allerede bruger Ucraft og ønsker at opgradere deres online butik.

Det, vi elsker ved Ucraft’s priser, er, at du kan prøve enhver plan i 14 dage gratis. Samlet set har det en af ​​de bedste formulerede tilbud derude.

  uKit-anmeldelse - Opdateret 2023

Design & Værktøj

Ucraft’s editor er sømløs og let at lære. Dens træk-og-slip-system er selvforklarende, og der er kraftige funktioner skjult bag fanerne.

For at hjælpe dig med at forstå, hvordan systemet fungerer, taler vi om hver sektion individuelt.

Knappen “preview” er ganske intuitiv og giver dig den besøgende synspunkt på dit websted. Sammenlignet med andre webstedsbyggere er det intetsigende, fordi du ikke kan forhindre elementer i at vises på visse platforme, men det er ikke forfærdeligt.

ucraft-forhåndsvisning-fanen

Fanen “dashboard” er som dit kommandocenter. Det vil være den fane, du bruger mest, så lad os se, hvad det kan gøre.

ucraft-instrumentbræt

Klik på det, så sendes du til en skærm med underafsnit af indstillinger. Derfra kan du administrere sider, blogging, e-handel, SEO og andre funktioner. Fordi det fører dig til en anden skærm, bryder den arbejdsgangen. Selvom det er irriterende, er det ikke en kæmpe aftale, og du vil vænne dig til systemet efter et stykke tid.

Desuden er instrumentbrættet organiseret godt. Det giver dig mulighed for hurtigt at løse problemer ved at åbne det respektive afsnit.

Fanen “blokke” indeholder forformaterede sidedele, som du kan indsætte overalt, f.eks. Overskrifter eller et “om os” -afsnit.

ucraft-blokke-fanen

Som de fleste webstedsbyggere har Ucraft en masse værktøjer, der hjælper begyndere med at få et websted hurtigt offentliggjort. Afsnittet “blokke” er ingen undtagelse, så Ucraft kunne være et godt valg for dig.

Fanen “elementer” er fyldt med widgets, såsom formularer, billeder, tekstbokse og knapper.

ucraft-elementer-fanen

Selvom det ikke er så omfattende som Wix, er Ucraft’s elementersamling anstændig. Udover at tilføje regelmæssige elementer, såsom formularer, kan du integrere dit websted med PayPal, Typeform, Instagram og andre apps fra fanen “elementer”.

Det giver dig mulighed for hurtigt at oprette en blogside, fordi du kan integrere platforme, der giver dine brugere mulighed for at holde sig ajour med det, du laver.

Fanen “farver” er ligetil. Du kan ændre stilen på din side, hovedsageligt ved at ændre baggrundsfarven.

Det er let at foretage ændringer i fanen “farver”, men de ændringer, du kan foretage, afhænger af, hvilken skabelon du bruger. Vores problem med “farver” -afsnittet er, at de muligheder, du har, er begrænsede, så det berettiger ikke til en redaktørs undersektion.

Fanen “effekter” indeholder animationer, som du kan anvende til elementer på din side.

ucraft-effekter-fanen

Det er en dejlig tilføjelse, da ikke mange webstedsbyggere har et sådant værktøj. Du kan få elementer til at falme ind eller ud, som du ville med en PowerPoint-præsentation, og alt er selvforklarende.

Fanen “fremskridt” er en anden nyskabende funktion, der hjælper dig med at slå jorden i gang, når du går online.

ucraft-fremskridt-fanen

I afsnittet “fremskridt” kan du følge op på opgaver, der hjælper dig med at få et anstændigt websted offentliggjort. Den indeholder milepæle for din online tilstedeværelse og instruktioner om, hvordan du når dem. Alt i alt hjælper funktionen nytilkomne med at optimere deres arbejdsgang, som vi må rose Ucraft for.

Udover instrumentbrættet kan Ucraft prale af 63 skabeloner, som du kan bruge til at kickstarte dit webstedsdesign.

ucraft-skabeloner

Ucrafts skabeloner kaldes temaer. De er fantastiske og optimerede til mobil, men vi anbefaler, at du passe på, når du vælger en. Når du begynder at redigere webstedet, kan du ikke ændre temaet.

  Wix Review - Opdateret 2023

Det er en bummer, fordi skabeloner kan redigeres. Du kan ændre en sides bredde, knapformater, skrifttyper og endda afstanden mellem elementer, men du ved aldrig, om et tema er det rigtige for dit websted efter redigeringer, indtil det er for sent.

Hvis du vil have lignende æstetiske resultater, kan du prøve Weebly eller Squarespace. Begge giver fantastiske resultater og mere kontrol, så sørg for at læse vores Weebly-anmeldelse og Squarespace-gennemgang.

Brugervenlighed

For at komme i gang med Ucraft er alt, hvad du skal gøre, at vælge en skabelon og udfylde et par felter. Platformen er let at bruge. Du kan tilmelde dig med sociale medier eller Google-konti, du starter ikke med et tomt lærred og platformen har en cool opstartcheckliste.

ucraft-tjekliste

Milepæle på tjeklisten er ting som at tilføje et logo, opsætte metadata eller bruge blokke. For tjeklisteentusiaster fungerer den gamified version af en tutorial godt. Du kan få adgang til disse milepæle fra fanen “fremgang” i editoren, hvilket er nyttigt, fordi de fleste ikke vil være i stand til at offentliggøre noget på et møde.

Når du er færdig med det, vil du blive ført til redaktøren. Ucraft’s værktøjer kræver ikke læring, og du kan overvinde enhver hindring, så længe du har fem minutter til overs. Ucraft brugervenlighed er en af ​​dens største frynsegoder.

Grænsefladen er lydhør og ser moderne ud. Et problem, vi har med det, er, at visse tilpasningsmuligheder er tilgængelige fra redigeringsprogrammet, mens andre kun kan findes under “designerværktøjer.” Det er ikke et stort problem, men det fungerer imod redigering hurtigt.

Hvis du vil have noget enklere, skal du læse vores Site123-gennemgang. Det er ikke træk og slip, du foretager bare binære ændringer af bestemte parametre, hvilket gør alt lettere at bruge.

Support

Ucraft’s support er ikke prisvindende, men det er heller ikke dårligt. Hvis du støder på problemer, mens du bruger softwaren, kan du kontrollere dens vidensbase.

ucraft-viden-center

Det indeholder 10 kategorier, der indeholder artikler, der beskriver processer og værktøjer til hvert afsnit. Selvom det ikke er dybt nok, er du dækket på de fleste fronter. Artiklerne, der findes, er velskrevet og understøtter punkterne med informative billeder og .gifs.

Hvis vidensbasen ikke fungerer for dig, kan du kontakte Ucraft. Over chat er du nødt til at modtage et svar inden for få minutter og anmode om indsendelser bliver besvaret inden for et par timer til et par dage.

ucraft-chat

Svarene, som Ucraft-agenter giver, er hurtige og hjælpsomme, så der er ikke meget at klage over. Nogle mennesker kan ikke lide at ikke være i stand til at ringe til hjælp, men de fleste kan komme forbi med de tilgængelige kanaler.

Hvis live support er vigtig for dig, tilbyder Voog lignende resultater som Ucraft, men har også live chat og opkald. Hvis det lyder godt for dig, skal du læse vores Voog-anmeldelse.

Dommen

Ucraft er et funktionelt værktøj. Du kan få et anstændigt websted offentliggjort hurtigt, og der er plads til retouches og polering bagefter.

Når det er sagt, gør SEO, e-handel og designbegrænsninger softwaren til et sekundært valg for mennesker, der driver en online-forretning. Du får ikke den samme kontrol, som du ville med Wix eller Squarespace.

Hvis du vil have noget andet, skal du læse vores bedste artikel om webhotelleverandører. Vi anbefaler WordPress, men læs vores guide og se, om noget andet fungerer for dig.

Er du enig i vores anmeldelse af Ucraft? Hvis ikke, lad os vide, hvorfor i kommentarerne nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me