Най-добър VPN за HBO сега през 2023 г.

HBO Now е една от по-добрите налични платформи за стрийминг. Посочихме го в нашия как да гледаме ръководството на Game of Thrones, но платформата може да предложи повече от дракони и фантазия. В допълнение към развиващата се библиотека с курирани филми и предавания като “Миналата седмица тази вечер с Джон Оливър”, HBO Now има по нещо за всеки.

Всеки гражданин на САЩ, т.е. Въпреки че HBO е наличен в около 50 страни, HBO Now е наличен само в САЩ Подобно на Hulu, HBO Now има поточни най-новите филми и телевизионни предавания, а дистрибуторите обичат да държат здраво за това кой може да гледа какво (прочетете най-добрия ни VPN за Водач на хулу).

Все пак има начини за това. В това ръководство за най-добрата VPN за HBO Сега ще ви покажем как виртуална частна мрежа може да отвори поточните водопроводи. Използвайки нашите най-добри VPN прегледи, ние избрахме пет доставчици, които ще получат достъп до HBO Now и ще осигурят приятно поточно изживяване в процеса.

Защо имате нужда от VPN за HBO сега

Както бе споменато по-горе, HBO Now е наличен само в САЩ, така че всички останали по света са без късмет. Има начин обаче да заобиколите този geoblock и да отключите съдържанието, което HBO Now може да предложи.

Използвайки VPN, можете да подмамете HBO Now да мислите, че сте разположени в САЩ. VPN ви присвоява нов IP адрес, който HBO Now използва, за да открие в коя държава се намирате. Например, ако искате за да предавате BBC iPlayer, трябва да използвате IP адрес във Великобритания (прочетете най-доброто VPN ръководство за BBC iPlayer).

Преди да се свържете с HBO Now, първо ще се свържете със сървър, собственост на доставчика на VPN, който се намира в САЩ, за да HBO Now, ще изглежда като току-що свързан от VPN сървъра, което означава, че можете да предавате поточно от всяка точка на света.

За тези, които са били около технологичния завой, ще знаете, че същото може да се постигне и с прокси, но, както посочихме в нашето ръководство за VPN срещу proxy срещу Tor, използването на такъв по принцип е лоша идея. За разлика от прокси, VPN криптира началната ви връзка, което я прави до невъзможно да се идентифицира кой сте.

Обикновеното проследяване на маршрута може да насочи връзката ви към вас, ако използвате прокси, но не може с VPN. Чрез криптиране на връзката ви, VPN сървърът действа като блок, като ви позволява да тунелирате, без да позволявате на другите да проследяват връзката ви обратно към вас.

Това означава, че VPN не само ще ви свърже с HBO Now, но ще ви защити в процеса. С натиска на шпионирането и пропускането на връзки, VPN е ключова мярка за безопасност, която връща поверителността ви обратно в ръцете ви.

Най-добър VPN за HBO сега 2023

Избор на най-добрата VPN за HBO сега

Въпреки че идеята за използване на каквато и да е VPN VPN с HBO Now работи на хартия, тя не работи на практика. HBO Now, заедно с повечето други стрийминг платформи, разполага със системи за откриване дали използвате VPN. Преди да започнем нашия списък, ние премахнахме опциите, като видяхме дали доставчик може дори да получи достъп до платформата.

Пробивът веднъж обаче не е достатъчен. Тестваме достъпа до стрийминг платформите през множество сървъри и само доставчиците, които имат постоянен достъп до тези платформи, се издигат до върха. Например VPNArea ще ви вкара в Netflix, но само на определени сървъри в САЩ (прочетете нашия преглед на VPNArea).

Скоростта също играе голяма роля в поточното изживяване. Освен ако вашият доставчик на интернет услуги не преустанови връзката ви, VPN ще ви отнеме част от скоростта на интернет. Като добавите още един сървър в сместа, увеличавате мрежовите режийни разходи. Това каза, само защото има намаляване на скоростта, което не означава, че връзката ви трябва да е бавна.

  Shadow vs Project xCloud през 2023: Мишката, която ревеше

Избраните от нас доставчици имат малка разлика между защитена и незащитена скорост. По-малко важно е с HBO Now, отколкото е, да речем, с Netflix, защото HBO Now не поддържа HDR или 4K стрийминг (прочетете най-доброто VPN ръководство за Netflix).

Въпреки че не се отнася особено за HBO Now, сигурността и поверителността винаги са в центъра на вниманието, когато използвате VPN. Избрахме доставчици, които предлагат най-доброто в сигурността на VPN, защитавайки ви и какво правите онлайн от всеки, който залепи носа си там, където не принадлежи.

Освен това разгледахме и цената, лекотата на използване, местоположението на сървъра и обслужването на клиентите, но тези области бяха периферни. Въпреки че са важни, ние бяхме готови да търгуваме например с удобството за ползване за по-бързи скорости.

Най-добрият VPN за HBO сега: ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN за стрийминг, така че не е изненада, че е и най-добрият VPN за HBO Now. Между лесния си за използване интерфейс, ултра бързите скорости и безсмисления подход към поверителността, ExpressVPN е идеалният VPN за почти всичко. Това каза, че способността му да заобикаля геоблокове го прави особено добър за стрийминг.

expressvpn преглед скорост тест

Що се отнася до стрийминга, няма много доставчици, които могат да съответстват на ExpressVPN. По време на нашето тестване успя да заобиколи последователно повечето geoblocks. Той се бори с Amazon Prime и Hulu, но само на няколко сървъра. С Netflix, BBC iPlayer и HBO Now получиха достъп до платформата, независимо кой сървър сме тествали.

Скоростите му също са големи. ExpressVPN взе короната в нашето най-бързо VPN ръководство, като поддържаше повечето от незащитената ни скорост, независимо къде сме тунелирани. Въпреки че бързият престой в близост до дома е нещо обичайно, ExpressVPN е рядкост, тъй като остава бързо на дълги разстояния. Тъй като HBO Now е наличен само в САЩ, тази устойчивост е важна.

Има много места, от които можете да избирате и в САЩ. ExpressVPN има 21 места там, които се простират от Ню Йорк до Лос Анджелис, с изненадващ брой опции в Средния Запад. Повечето от американските сървъри също поддържат всички протоколи на ExpressVPN, така че можете да използвате нивото на сигурност, което ви е удобно.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Всичко останало за ExpressVPN е, честно казано, страхотно. Въпреки че няма звънци на някои доставчици, които ще споменем в това ръководство, той компенсира своите недостатъци със солидна основна услуга.

Накратко, това означава, независимо къде сте тунели от или до, ExpressVPN може да достави. Неговите бързи глобални скорости балансират един от по-важните проблеми, с които се сблъскват VPN, а неговият манталитет прави намирането на сървър и конфигурирането на приложението просто. Достатъчно лесно е начинаещият да започне, докато запазва разширена конфигурация, за да се забърква с майсторите на майстори.

Единственият недостатък е високата цена на ExpressVPN. В сравнение с някои доставчици ExpressVPN е скъп, но в сравнение с, да речем, Hide.me, не е много лошо (прочетете нашия преглед на Hide.me). ExpressVPN няма най-лошите цени, но ще харчите средно повече.

Можете да научите повече за цените и функциите в нашия преглед ExpressVPN или да го изпробвате сами с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

CyberGhost

CyberGhost винаги е бил страхотна услуга, но старият му интерфейс оставя много да се желае. Актуализацията до версия 7 го превърна в сила, с която трябва да се съобразявате с, оптимизирайки потребителското изживяване и добавяйки множество нови функции в процеса.

CyberGhost-Streaming-Servers

По-лесно от всякога е достъпът до специализираните му поточни сървъри. За разлика от ExpressVPN, CyberGhost има списък с местоположения, обслужвани за стрийминг. Има около 50 локации, всяко оптимизирано за различна стрийминг платформа, включително HBO Now. Платформите, които имат регионални ограничения, като HBO Now, имат местоположения в държавата, в която са родом.

Макар че сървърите за стрийминг изглежда не правят нищо особено, CyberGhost не оставя никакво съмнение за това, кое местоположение да изберете за поточно предаване на HBO сега. От нашето тестване сървърите също работят в различни платформи, така че британският сървър, оптимизиран за BBC iPlayer, може да работи и с Netflix..

Що се отнася до скоростите, CyberGhost не е най-добрият, но и не е лош. Когато използвате OpenVPN, първоначалният спад на скоростта е дълбок, но използването на IKEv2, с който CyberGhost инсталира, води до много по-бърза скорост.

  Как да заобиколите грешка с прокси сървър на Netflix през 2023 г.

Други причини, които харесваме CyberGhost

За разлика от ExpressVPN, функциите са една от основните търговски точки на CyberGhost. В допълнение към поточните сървъри, той включва сървъри за торент. Те не правят нищо различно по отношение на бързината или сигурността, а просто заделят за гладни за данни връзки с връстници. Поради тези специализирани сървъри, CyberGhost спечели място в най-добрия ни VPN за ръководство за торент.

Една от по-интересните функции обаче е вградената автоматизация. CyberGhost ви позволява да задавате „интелигентни правила“. Те му казват какво да правят след, да речем, свързване със сървър. Например, можете да кажете на CyberGhost да стартира вашия браузър след свързване или да му кажете да използва VPN само в определени WiFi мрежи.

Въпреки че видяхме намеци за тази функционалност с други услуги, прилагането на CyberGhost се чувства най-пълно. Можете да научите повече за интелигентните правила, както и за другите функции на CyberGhost, в нашия преглед на CyberGhost или да го изпробвате с 45-дневната си гаранция за връщане на парите.

NordVPN

NordVPN има много за това, включително високи максимални скорости, масивна сървърна мрежа и дълъг списък от функции. Все още обаче пада под ExpressVPN. Както можете да видите в нашето сравнение ExpressVPN спрямо NordVPN, NordVPN е най-добре поставен като сребърен медалист, способен да прави повече от ExpressVPN, но с далеч по-малка последователност.

nordvpn преглед-сървър-навигация

Той прави всичко, което трябва, но голямата сървърна мрежа често се разпалва. Вместо да ви представя местоположенията, NordVPN ви позволява да изберете отделния сървър, към който искате да се свържете. Както при повечето технологии, не всеки сървър изпълнява начина, по който трябва по всяко време, така че вероятността да се намери такъв, който среща проблеми е по-голяма, отколкото при други доставчици.

По време на нашето тестване се свързахме със сървъри, които просто не работеха многократно. Когато звездите се подравнят обаче, няма такава услуга, каквато е NordVPN. Той може да счупи почти всеки geoblock, включително HBO Now, и да поддържа някои от най-бързите скорости, които сме виждали.

Това обаче изисква принос от вас. Ако искате да се потопите, ExpressVPN е по-скоро „включете и играйте“. NordVPN изисква да си изцапате ръцете, но това ще се изплати.

Други причини, които харесваме NordVPN

Списъкът с функции на NordVPN е сред най-добрите. Започва с CyberSec, вграден блокер за реклами и зловреден софтуер. За разлика от PureVPN, който изглежда използва рекламния си блокер като маркетингова точка, а не като функционален инструмент (прочетете нашия преглед на PureVPN), CyberSec работи доста добре, но все пак препоръчваме да разгледате най-добрия ни антивирусен софтуер за по-добре закръглено решение.

Подобно на CyberGhost, NordVPN включва специализирани сървъри, но нито един не е оптимизиран за стрийминг. Вместо това те могат да помогнат в сигурността или поверителността. Например сървърите Tor ще защитят вашата идентичност, като ви отхвърлят няколко сървъра преди да се свържете, а Double VPN сървърите ще добавят втори слой криптиране към вашата връзка.

NordVPN също е евтин. Въпреки че месечният план не е впечатляващ, многогодишните договори намаляват месечната цена до по-малко от няколко долара. Можете да видите схемата за ценообразуване в нашия преглед на NordVPN или да я изпробвате с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

TorGuard

TorGuard е фаворит тук в Cloudwards.net, дори и да не е най-добрият VPN за всички. Това не е най-привлекателната опция на пазара, но нивото на конфигурируемост, което предлага, е ненадминато. За щастие, това не са всички копчета и копчета. Под контролния панел е солидна услуга, която осъществява достъп до повечето поточни платформи с бързи скорости.

torguard преглед интерфейс

Това също прави последователно. TorGuard седна до ExpressVPN в нашето най-бързо VPN ръководство за неговата устойчивост на много места. Това каза, че средната скорост на TorGuard е по-ниска. Въпреки че повечето локации се представят добре, понякога мръсотията пречи на това, което в противен случай би било отлични резултати.

Що се отнася до локациите на сървърите, TorGuard не е твърде впечатляващ, но има акцент върху САЩ, което го прави чудесен избор за HBO Now. Има места в САЩ, включително центрове за данни в Далас, Чикаго и Атланта.

TorGuard също има някои от най-добрата сигурност, които сме виждали. С достатъчно VPN протоколи, които да направят завъртането на главата ви и фокус върху конфигурируемостта, той може да побере каквато настройка за сигурност искате.

  Как да гледате Super Bowl Online през 2023 г. от собствения си диван

Други причини, които харесваме TorGuard

Както споменахме, най-силният аспект на TorGuard е неговата персонализация. Вие не само можете да изберете кой протокол да използвате, но и вида на криптирането, метода за удостоверяване на съобщението и размера на ключа. Въпреки че за повечето хора разликата между AES-256-CBC и AES-256-GCM няма значение, тези, които искат да конфигурират своята сигурност, могат.

Тази гъвкавост се разширява с поддръжка за персонализирани скриптове и убийство на приложения, което ви позволява да зададете Killswitch за определени приложения. Например, можете да кажете на TorGuard да блокира интернет връзката с вашия торент клиент, ако VPN не успее и остави браузъра си недокоснат.

Персонализираните скриптове са достъпни преди връзка, след връзка и след прекъсване на връзката. Ще трябва да напишете скриптове и да насочите TorGuard към тях, но нивото на гъвкавост е несравнимо. Като прост пример можете да кажете на TorGuard да стартира Chrome в режим инкогнито след свързване.

Въпреки датирания си вид, има много неща за харесване на TorGuard. Можете да научите повече в нашия преглед на TorGuard или да видите как ви харесва с безплатна пробна седмица.

Частен достъп до Интернет

Минималистичният подход на частния достъп до Интернет може да бъде досаден за онези, които предпочитат да бъдат практически със своя софтуер, но гъвкавостта и стойността на услугата са неоспорими. PIA е една от най-евтините опции и макар че това обикновено е червено знаме, PIA има доказан опит.

частен интернет-достъп, преглед-турне

Въпреки скромния интерфейс, PIA е мощен. Той зае второ място в нашето най-бързо ръководство за VPN, което е малко по-малко от средно претеглената стойност на ExpressVPN. Въпреки че се инсталира с 128-битов AES, който има по-високи скорости, ние го тествахме с 256-битов AES. За щастие, скоростта на PIA остана непокътната, дори след като сигурността беше повишена.

Той има проблеми с повечето стрийминг услуги, но HBO Now работи по време на нашето тестване. Местоположението на PIA в САЩ означава, че има много възможности за избор на сървър, така че не трябва да имате проблеми с намирането на сървър за HBO Now.

Въпреки че VPN, който се намира в САЩ, обикновено представлява проблем, PIA доказа, че отстоява поверителността на потребителите. Той е извикан два пъти в съда за потребители, извършили престъпление, докато използват услугата, и дори под призовка, той не е в състояние да предостави информация за потребителите.

Други причини, които харесваме частен достъп до Интернет

Наскоро PIA актуализира интерфейса си и въпреки че клиентът все още е обвързан с таблата, ние сме фенове на промените, които бяха направени. Едно на пръв поглед незначително допълнение е нощният режим, който затъмнява ослепителния фон и вместо това осветява текста. Като се има предвид скорошната актуализация на нощния режим до Windows Explorer, новият интерфейс на PIA може да съвпада с работния плот.

Има и по-разширени функции. PIA включва MACE, който е инструмент за блокиране на зловреден софтуер и реклами, подобен на CyberSec. Той използва списък с известни домейни, които показват реклами и ги блокира, докато разглеждате, така че препоръчваме да го включите и да изчакате, за да може да има пълен ефект.

Подобно на TorGuard, PIA има много възможности за персонализиране, което е изненадващо като се има предвид колко минимално е приложението. Можете да зададете размера на ключовете, шифъра и метода за удостоверяване на данни, както и шифъра и размера на ключа на мрежовото ръкостискане.

Макар и не толкова дълбока като TorGuard, приспособимостта на PIA се откроява. Страхотата на използваемостта настрана, PIA е солидна услуга с справедлива цена. Можете да научите повече в нашия преглед на частния достъп до Интернет или да го изпробвате със седемдневната си гаранция за връщане на парите.

Заключителни мисли

HBO Now има какво да предложи, така че е жалко, че само жителите на САЩ могат да получат достъп до платформата. С VPN обаче можете да сте навсякъде по света и да продължите да се наслаждавате на Game of Thrones, True Detective, The Sopranos и други.

Преди да навлезете прекалено дълбоко във вашата естрада, не забравяйте да разгледате нашия стрийм архив. Там ще намерите начини да гледате филми и телевизионни предавания из мрежата. Ние не само ще ви преведем през процеса на поточно предаване, но и ще ви покажем как да го направите безопасно.

Какво стриймирате с HBO сега? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me