Преглед на BackupVault – Актуализирано през 2023 г.

BackupVault преглед

BackupVault е базирано във Великобритания решение за архивиране на бизнес, насочено главно към сървъри, въпреки че и по-малките устройства се обслужват. Тук има много неща за харесване, но пропускате няколко основни функции, както можете да прочетете в пълния ни преглед BackupVault.

архивиране на бизнес

BackupVault е решение за архивиране на бизнес, което е насочено към архивиране и управление на вашите сървъри. Той поддържа много различни сървъри, а също така може да архивира обикновени компютри – Windows, Mac и Linux – и NAS устройства. BackupVault също ви позволява да архивирате на вашия локален диск.  

Ако имате нужда от бърз достъп до вашата резервна копия, можете да използвате функцията InstantData на BackupVault, за да получите достъп до нея незабавно. Освен силни функции за архивиране и възстановяване, BackupVault има способна техническа поддръжка, стабилна политика за поверителност и силна сигурност, включително частно криптиране.

Това каза, че няма начин да архивирате вашите мобилни или външни устройства. Не е налице и непрекъснато архивиране. Това е един от основните недостатъци на BackupVault, заедно с неговите ценови планове, които са едни от най-скъпите на пазара. Няма и уеб клиент. 

Ако тези недостатъци разклащате глава, може да се възползвате от прочитането на най-добрия онлайн резервен архив за малък бизнес.

Това е същността на тези, които нямат време да четат. Въпреки това, продължете да четете, ако искате да научите повече подробности за BackupVault, тъй като ние попадаме в отделни категории по-долу. Ако вече не се интересувате от BackupVault, прочетете нашите бизнес онлайн резервни копия за алтернативни опции. 

Силни & Слабости

Алтернативи за BackupVault

Характеристика

BackupVault има различни функции за архивиране, но също така липсват някои от основните. Това каза, че може да ви помогне да архивирате различни устройства, които използват различни операционни системи. BackupVault работи на Windows, Mac и дори Linux. Има и поддръжка на команден ред за Linux.

Съвместимите устройства включват вашия работен плот и лаптоп, заедно с NAS устройства. Ако не сте запознати с NAS, прочетете нашето обяснение на NAS. BackupVault може да архивира и следните сървъри:

 • Windows Server 2008 до 2023 г.
 • Linux сървър
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server 
 • Microsoft SharePoint Server 
 • Hyper-V

Също така може да архивира MySQL и PostgreSQL бази данни, както и всяка друга база данни, която може да бъде изхвърлена във файл. Можете също да архивирате неограничен брой компютри и устройства.

Това каза, BackupVault не може да архивира вашето мобилно устройство. Ако искате това, прочетете нашите най-добри онлайн резервни копия за мобилни съобщения. Също така няма начин да архивирате външните си дискове.

Въпреки че не можете да зададете външно устройство като резервно направление, можете да го използвате като второ място освен облака. Същото важи и за локален диск или NAS устройство. Това ви помага да извършите хибридно архивиране, което е полезно, защото ще разполагате с данните си на няколко места, а процесът ви за възстановяване ще бъде по-бърз, защото можете да възстановите от локално устройство. 

Можете да научите повече за предимствата на хибридното архивиране и как да го настроите в нашето ръководство за хибридно архивиране за SMBs. Хибридното архивиране е от ключово значение, ако искате да приложите правилото за архивиране 3-2-1 и препоръчваме да го направите. 

Ако вашият бизнес използва популярен счетоводен софтуер, като Sage, Iris и QuickBooks, BackupVault също може да ги архивира. Ако не сте запознати със счетоводния софтуер, разгледайте нашето най-доброто ръководство за счетоводен софтуер. В противен случай прескочете направо към нашите отделни ревюта на Sage и QuickBooks Онлайн прегледи.

За разлика от много други решения за архивиране на бизнес, BackupVault осигурява пълно възстановяване на системата и архивиране на виртуален диск, който работи с Windows, работещ с 10, Server 2008 R2, SBS 2011, 2012, 2016 и 2023. Поддръжката за възстановяване на цялата система в Linux идва рано следващата година.

Версията на BackupVault запазва версиите на файловете от последните 30 до 60 дни на архивиране, в зависимост от деня на месеца. BackupVault извършва „навиване“ в първия ден на всеки месец, което консолидира файлове, по-стари от 31 дни, в последната версия. BackupVault обяснява това с полезни изображения в тази статия.

Съхраняването на версия и задържане на изтрити файлове за 60 дни е солидна сделка, но някои други услуги за архивиране на бизнес поддържат неограничен брой предишни версии и запазват файловете за неопределено време. Ако имате нужда от това, прочетете нашия преглед на Zoolz Cloud Backup for Business.

Това каза, че BackupVault може да направи политика за задържане, специфична за вашите нужди. Например, можете да изберете да запазите данни шест месеца, 12 месеца или седем години. Ако се нуждаете от този вид задържане, BackupVault обикновено ще ви таксува 10 до 20 процента допълнително на месец. Ще поговорим повече за цените на BackupVault в следващия раздел.

Други ключови функции BackupVault включват частно криптиране, планиране на архивиране, инкрементално архивиране, копиране на файлове на ниво блок за ускорено качване, но без непрекъснато архивиране.

Специални функции на BackupVault

backupvault-дистанционно архивиране пространство

Ако не искате да изчакате възстановяването да приключи, можете да използвате мощната функция за InstantData. Неговото „постоянно възстановяване на файлове“ ви позволява да стартирате процеса на възстановяване и незабавно да получите достъп до файлове и папки, които възстановявате, докато процесът на възстановяване работи на заден план.

Плюс това, „временният достъп до файловете“ на InstantData ви позволява временно да имате достъп до вашите файлове на виртуално устройство, което означава, че ще можете да използвате файловете си, без да заемате място на твърдия ви диск. Можете също така да изберете дали искате InstantData да монтира устройството като фиксиран диск, подвижен диск или мрежово устройство. 

InstantData може също така да извършва пълно възстановяване на системата и възстановяване на голи метали, което възстановява пълна система към физическа машина. InstantData дори работи със SQL и Exchange, така че не е нужно да чакате възстановяването на данните, за да могат потребителите да получат достъп до него.

  Карбонит Backup Safe Pro преглед - актуализиран 2023 г.

За да направите това, трябва да стартирате „незабавно възстановяване“ от раздела „възстановяване“ на настолния клиент или можете да поискате да използвате конзола за управление и да стартирате InstantData от нея (повече за конзолата в секцията „лекота на използване“) По-долу). 

Ако отидете с конзолата за управление, трябва да изтеглите и стартирате клиента InstantData. В противен случай можете просто да стартирате клиента InstantData от клиента BackupVault. Обърнете внимание, че ако го използвате от клиента BackupVault, получавате само възстановяване на постоянен файл и достъп до временни файлове, докато конзолата за управление предоставя всички методи за възстановяване.

Харесва ни, че BackupVault може да архивира различни сървъри, компютри и NAS устройства. Това каза, че не може да архивира вашето мобилно устройство или външни устройства. 

Също така няма непрекъснато архивиране, което е голяма пропуск, като се има предвид, че това е най-надеждният метод за запазване на архивите ви. Представител ни информира, че непрекъснатото архивиране трябва да бъде пуснато в началото на следващата година.

Ако искате да научите повече за архивирането на бизнеса, можете да прочетете още статии от нашата библиотека за архивиране на бизнес.

Общ преглед на BackupVault

BackupVault логоwww.backupvault.co.uk

Започва от $ 2500 на месец за 25 GBAll планове

резервно копие

Backup Scheduler

Непрекъснато архивиране

Постепенно архивиране

Резервно копие на базата на изображения

Резервно копие на външен диск

NAS архивиране

Резервно копие на сървъра

Хибридно архивиране

Резервно копие на мобилни устройства

Неограничен архив

Неограничени устройства

Скорост на дросела

Копиране на файл на ниво блок

Многопоточно архивиране

Възстанови

Куриерска служба за възстановяване

Достъп до браузър

Достъп за мобилни приложения

Версиите

Забранено запазване на файлове

Възстановяване на голи метали

Управление на потребители

Задаване на роли на потребителя

Задайте правила за архивиране на бизнеса

Персонализирано отчитане

Достъп до архивиране на потребителя

Монитор свързани устройства

Сигурност

Частно криптиране

Шифроване при почивка

Шифроване в транзит

Протокол за шифроване
256-битов AES

Двуфакторна автентификация

Втвърдени центрове за данни

Настройки на прокси сървъра

Съвместим с HIPPA

поддържа

24/7 Поддръжка

Поддръжка на чат на живо

Поддръжка по телефона

Поддръжка по имейл

Потребителски форум

Знание

Разни

Споделяне на файлове

Синхронизация на устройството

Безплатен пробен период
14

Ценообразуване

BackupVault предлага 14-дневна безплатна пробна версия, която можете да използвате, за да го изпробвате, преди да решите да се абонирате. Абонирането е малко по-различно, отколкото при други резервни услуги. BackupVault ви таксува въз основа на използваното количество резервно пространство, така че ще трябва да се свържете с BackupVault, за да получите оценка. Направихме това и получихме общите оценки по-долу:

Както можете да видите, цената на гигабайт спада с увеличаването на нуждите ви. Можете да увеличите или намалите сумите от 100GB за 44 долара на месец. За по-малките размери обаче можете да преминете с 50GB стъпки. Например, можете да увеличите със 150GB за $ 66 (150 умножено по $ 0.44) или 300GB за 111 $ (300 умножено по $ 0.37).

Има и скрито предимство: Тези цени включват безплатна услуга за резервно копиране и възстановяване на куриера. Ще бъдете таксувани само ако не върнете USB устройството, което BackupVault ви изпраща.

Ако месечните цени всъщност са били годишните му цени, то BackupVault би била конкурентна услуга като например IDrive for Business. Въпреки това, като се зарежда по този начин, BackupVault дори не се приближава. Например, 500GB с IDrive ще ви струва само 149,62 долара годишно, докато BackupVault ще ви върне огромните 1500 долара годишно.

За повече информация за IDrive for Business, прочетете нашия преглед на IDrive for Business. Ако искате още по-евтина услуга и трябва да защитите само няколко компютъра, помислете да използвате Backblaze за бизнес, който е само 6 долара на месец на компютър и ви позволява да се наслаждавате на неограничено пространство за архивиране. Можете да научите какво предлага Backblaze в нашия преглед Backblaze for Business.

Лесно използване

Както споменахме, настолният клиент на BackupVault работи на Windows, Mac и Linux. Хубаво е да видите поддръжка на Linux, тъй като много резервни услуги го пропускат. Има няколко различни версии, които можете да инсталирате, но използвахме Enterprise Server Edition за Windows.

BackupVault отдалечен архив

Клиентът е разделен на две части: централния прозорец и горната част с контролните бутони. Бутоните в горната част ви позволяват да инициирате архивиране или възстановяване, да проверите размера на резервното копие, да изведете менюто с опции, да получите достъп до програмиста и да извършите архивиране.

Разделът по подразбиране на централния прозорец е „избор на архивиране“ и това ви позволява бързо да настроите резервното си копие. Голям, червен бутон в горната част на раздела ви позволява да инициирате резервно копие на цялата система. Ако нямате нужда от това, можете да изберете файлове или папки. 

Това каза, че не е ясно веднага, че ще трябва да щракнете върху бялата, отворена икона на папката, за да я маркирате за архивиране. Файловете имат отметка до тях, така че там няма объркване. Ако искате да изключите определен файл или папка, можете да го направите, като щракнете с десния бутон на мишката и изберете „изключи“.

Освен файлове и папки, можете да изберете да архивирате мрежово устройство или цялото си състояние на системата. Останалите раздели „възстановяване“ и „регистрационни файлове“ ви позволяват да възстановите архивирането и да преглеждате вашите дневници.

Клиентът за настолни компютри не представя никакви големи препятствия и ви позволява да извършвате резервно копие на цялата система с едно щракване.

Ако трябва да управлявате архивирането си от друг компютър, няма да можете да използвате уеб клиент, защото не е наличен. Все още, все пак, като представител на BackupVault ни информира, че трябва да излезе в началото на 2023 г..

архивиране скок-управление-конзола

Това каза, BackupVault има конзола за управление, която можете да използвате за наблюдение и управление на архивирането, дори ако имате един компютър. Той има два изгледа: управление на акаунти и отчети. Изгледът „отчети“ ви позволява да генерирате различни отчети, като архивиране, одит, JSON и други.

Изгледът “управление на акаунти” ви дава преглед на вашите групи компютри. Можете да въведете определена група и да се свържете дистанционно към определен компютър от групата. Ако направите това, настолния клиент ще се стартира и ще ви покаже състоянието на този компютър. Оттам можете да инициирате процеси за архивиране и възстановяване, ако желаете.

Конзолата има много различни опции, но всички те са групирани по логичен начин и не би трябвало да имате проблеми с навигацията след кратка крива на обучение.

архивиране скок-мобилен клиент

Както казахме, мобилният клиент не може да създаде резервно копие на вашето мобилно устройство, но той предоставя общ преглед на архивирането ви и ви позволява да разглеждате, изтегляте или споделяте резервните си файлове. Ако споделяте файлове, ще генерирате връзка, която можете да настроите да изтече след определен брой часове в менюто с настройки.

  IDrive for Business Review - One Stop Shop - Актуализирано 2023 г.

И накрая, приложението BackupVault има атрактивна цветова схема, която осигурява достатъчно контраст и е лесна за използване.

Архивиране на файлове & реставрация

архивиране скок-архивиране старт

Създаването на архивиране е просто и всичко, което трябва да направите, е или да изберете файлове и папки за архивиране, да активирате възстановяването на цялата система или да щракнете с десния бутон върху някой от вашите дискове и папки, за да включите (или изключите) желаните типове файлове. Можете да избирате между документи, графики, документи на Microsoft Office, изходен код и уеб страници.

Ако не харесвате избрания файл по подразбиране, който тези категории прилагат, можете да го промените, като добавите или премахнете различни файлови разширения от менюто „управление на филтрите“.

След като сте доволни от избора си, можете да щракнете върху бутона „архивиране“, за да започнете този процес, или бутона „автоматизиране“, което ви позволява да го планирате.

архивиране скок-разписание

Можете да настроите клиента да стартира автоматизирани архиви в определено време на деня или да създадете конкретен график за цялата седмица. Няма начин обаче да създадете месечен график или да архивирате, след като са минали определен брой минути или часове. 

Ако трябва да извършите разширени действия с архивирането си, можете да определите скриптове, които се изпълняват преди и след него, в менюто „резервни скриптове“ в настройките.

архивиране скок-архивиране

Друг интересен вариант е архивирането. BackupVault ви позволява да посочвате файлове на възраст между 14 и 10 000 дни в определени папки, които трябва да бъдат архивирани или изтрити от вашия компютър или сървър (мъниче е оставено на мястото си). 

Това спестява много място, но все пак ви дава достъп до архивираните ви файлове. Ако щракнете върху един от мъничетата, неговият файл ще бъде извлечен от сървъра за съхранение на BackupVault.

архивиране скок-възстанови старт

За да възстановите, въведете раздела „възстановяване“ и изберете желаните файлове и папки. След това щракнете върху бутона „възстановяване“. След това изскачащ прозорец ще ви даде опциите да възстановите резервното копие на първоначалното или новото му местоположение. 

архивиране скок-възстанови-опции

Плюс това можете да изберете да възстановите файлове, като поддържате минимална или пълна структура на папки. Можете също така да възстановите разрешенията за файлове и папки, които са били в сила при архивиране, както и да изберете да презапишете съществуващи файлове. 

Освен стандартното възстановяване, можете да стартирате InstantData от раздела „възстановяване“, да генерирате отчет или да изберете да възстановите от друг сървър.

Ако имате много данни и интернет връзката ви е бавна, можете да използвате услугата за резервно копиране и възстановяване на куриер BackupVault, за да изпращате или получавате данни на външно устройство. Ако решите да възстановите файлове, BackupVault ще ви изпрати USB устройство на следващия ден от своя център за данни във Великобритания чрез куриер. Ако искате да архивирате файлове, можете да изпратите устройството си до BackupVault.

Като цяло е лесно и лесно да създадете резервно копие и да го възстановите, и има фин набор от възможности за настройване на процесите по ваш вкус. Единствената основна пропуск е липсата на непрекъснато архивиране.

скорост

Колкото по-близо сте до Великобритания, където се намират центровете за данни на BackupVault, толкова по-добри ще бъдат скоростите ви. Ако не сте затворени, първоначалните ви резервни копия вероятно ще отнемат доста време. Резервните копия могат да се разтеглят до дни или седмици, в зависимост от това колко данни искате да защитите и скоростта на връзката ви.

Бяхме сравнително близки – в Белград, Сърбия – когато тествахме възможностите за трансфер на файлове на BackupVault. Направихме това като извършихме тестове за архивиране и възстановяване, използвайки нашата папка за тестване с цип 1 GB. Извършихме нашите тестове чрез WiFi мрежа със скорост на изтегляне 48.30 Mbps и скорост на качване от 9.68 Mbps. 

С тези скорости и без никакви режийни разходи, трябва да очакваме да архивираме папка от 1 GB за около 14 минути и 47 секунди и трябва да я възстановим след около две минути и 57 секунди. Това е на теория и без никакви резервни разходи, които включват криптиране и дедупликация.

Ето нашите резултати:

Първи опит: Втори опит: Средно:
Време за качване 00:14:53 00:14:40 00:14:47
Време за изтегляне 00:02:50 00:02:56 00:02:53

Както можете да видите от таблицата, резултатите са почти същите като тези, които бихме очаквали. Това е чудесен резултат, ако някога сме го виждали.

Дедупликацията се изключва по подразбиране, което увеличава скоростта на прехвърляне, но препоръчваме да я включите, защото това ще ви спести ценно резервно пространство. 

Качванията след първоначалния трябва да стартират още по-бързо, защото се възползват от алгоритъма за копиране на файлове на ниво блок. Това означава, че BackupVault ще прехвърля само частите от файловете, които са променени, вместо цели файлове. Плюс това BackupVault използва многопоточни трансфери по подразбиране, за да ускори архивирането ви.

архивиране скок-ограничение на скоростта

От друга страна, ако установите, че BackupVault използва прекалено голяма част от вашата честотна лента, можете да го заглушите по мощен и гранулиран начин. Можете да зададете различни ограничения за конкретни часове и дни от седмицата.

Сигурност

BackupVault криптира вашите данни, като използва 256-битово AES криптиране (научете повече за криптирането в нашето описание на статията за криптиране), преди да напусне вашето устройство и само вие знаете ключа за криптиране. Това означава, че никой друг, дори и служителите на BackupVault, няма да могат да четат съдържанието на вашата резервна копие.

Този метод, наричан понякога криптиране на нулевите знания, е най-добрият метод за гарантиране, че никой друг не може да чете вашите данни. Харесва ни и факта, че BackupVault използва това криптиране по подразбиране. С други услуги често се налага да го включвате.

Един недостатък на криптирането на нулевите знания е, че BackupVault няма да може да нулира паролата ви, ако я забравите. Поради това ви препоръчваме да използвате мениджър на пароли от нашите най-добри мениджъри на пароли за кръг на малкия бизнес.

Протоколът SSL осигурява връзката между вашите помещения и сървърите на BackupVault. Ако искате да научите повече за този протокол, прочетете нашето сравнение SSL спрямо TLS. 

Шифроването и протоколите не помагат в случай на атака за извличане на софтуер. Можете обаче просто да използвате функцията за модифициране на BackupVault, за да се върнете към предишни версии на вашите файлове, папки или дори на цялата операционна система. По този начин няма да трябва да плащате нищо, за да получите достъп до резервното си копие.

  IDrive for Business Review - One Stop Shop - Актуализирано 2023 г.

BackupVault има два бази данни във Великобритания. Те имат различни функции за физическа сигурност и безопасност, включително:

 • 24-часов видео запис
 • Биометричен и пинов достъп
 • Аларми
 • Сигурен и затворен достъп за упълномощен персонал 
 • Пожарогасителна система
 • N + 1-излишна резервна батерия и захранване
 • N + 1-излишна климатизация

На всичкото отгоре центровете за данни имат и редица ISO идентификационни данни. И двамата имат ISO 9001, което показва, че BackupVault отговаря на изискванията на клиента и регулаторите. Освен това те имат и ISO 27001, което означава, че вашите данни ще се съхраняват сигурно и поверително.

Имайки предвид, че няма уеб клиент, двуфакторната автентификация не е толкова важна, колкото при другите решения, но конзолата за управление трябва да получи това удостоверяване в началото на следващата година. Ако функциите за сигурност ви заинтригуват и искате да научите повече, прочетете нашето ръководство за сигурност в облака.

поверителност

BackupVault има няколко неща, засягащи поверителността. Първо, той използва частно криптиране по подразбиране, което е най-добрият начин да се гарантира, че любопитни очи няма да могат да четат резервните ви данни. 

Второ, неговите сървъри са разположени във Великобритания, а не в САЩ, за разлика от много други доставчици, така че вашите данни не са предмет на Закона за патриоти на САЩ и други закони и разпоредби в облака на САЩ.

Има обаче още едно условие, което BackupVault трябва да изпълни, за да осигури достатъчно поверителност за вашите онлайн данни: Трябва да има политика за поверителност без съмнителни клаузи.

BackupVault събиране на информация

BackupVault използва вашия IP адрес, за да помогне за диагностициране на проблеми със своя сървър и за управление на неговата услуга. Той също така използва тази информация, за да направи уебсайта си удобен и по-приятен.

Освен това онлайн формулярите изискват от потребителите да предоставят на BackupVault своята информация за контакт, като вашето име, имейл и пощенски адрес. Също така онлайн проучванията му могат да поискат посетителите за информация за контакт, като например имейл адреса ви.

Използване на информацията BackupVault

BackupVault може да използва информация за контакт от вашата форма за регистрация, когато отговаря на въпроси, позволявайки изтеглянето на своя пробен софтуер, изпращане на случайни бюлетини и предоставяне на информация за BackupVault и неговите услуги. Потребителите могат да се откажат да получават бъдещи пратки, използвайки връзката в имейлите.

Според уебсайта му информацията за контакт, която BackupVault събира от своите проучвания, се използва за цели като подобряване на нейния уебсайт и за увеличаване на знанията му за нуждите на клиентите и тези, които посещават сайта. Тази информация също се използва, за да помогне на BackupVault да подобри своите техники за интернет маркетинг.

Събрана информация и трети страни

BackupVault казва, че няма да разкрива личната информация и данните на клиентите, освен ако това не се изисква от закона или освен ако няма причина да се смята, че това е необходимо за идентифициране, осъществяване на контакт или завеждане на правни действия срещу някой, който може да нарушава правата или собствеността на BackupVault, клиенти на BackupVault или други.

BackupVault също няма да разкрива съдържанието на каквато и да е електронна поща или други електронни комуникации на потребители на трети страни. Има обаче изключения и условията, при които BackupVault ще разкрие такива електронни комуникации с клиенти, включват когато е необходимо:

 • Предоставяне на обслужване на клиента
 • Защита на „законните интереси“ на BackupVault и неговите клиенти
 • Сътрудничество със закона и правните процеси, които BackupVault определя като валидни и приложими
 • Предоставете го на правоохранителна агенция, когато съдържанието е получено случайно от BackupVault и изглежда, че е свързано с извършване на престъпление

BackupVault казва, че няма намерение да цензурира, редактира или участва в текущ преглед или наблюдение на комуникациите, съхранявани или предавани чрез неговите съоръжения от клиенти или други. От друга страна, BackupVault ще преглежда, изтрива или блокира достъпа до комуникации, които могат да навредят на BackupVault, неговите клиенти или трети страни или по друг начин да нарушат правата на трети страни.

Вашите права

BackupVault спазва Общия регламент за защита на данните или GDPR за кратко, който е законът на ЕС, който защитава онлайн поверителността на потребителите. Поради това BackupVault предоставя всички права, които GDPR налага на потребителите. Ще трябва да изчакаме и да видим какви ще са ефектите от Brexit.

BackupVault също е съвместим с HIPAA, така че не трябва да има проблеми за компании, които работят с данни за здравето на пациентите.

Като цяло политиката за поверителност не е най-подробната, която сме виждали, но не пропуска ключови моменти. Няма съмнителни клаузи, а частното криптиране и GDPR също защитават вашата поверителност.

поддържа

За разлика от много други услуги, BackupVault предоставя 24/7 телефонна поддръжка на върха на поддръжката по имейл. Чатът не е достъпен 24/7 – отваря се от 9:00 до 17:00. GMT – но представител на BackupVault ни информира, че се стреми да въведе поддръжка за 24-часов чат през следващите няколко месеца, ако има търсене за това.

Независимо от това, използвахме поддръжка за чат, за да зададем набор от въпроси и получихме подробни и полезни отговори на всеки от тях. Решихме да изпратим и имейл с въпрос и получихме отговор чрез чат след по-малко от час.

архивиране скок-подкрепа

Ако искате да проучите самостоятелно, можете да го направите, като се консултирате с базата данни на BackupVault. Тя няма много статии, но тези, които те включват, са полезни и имат скрийншоти, които ви помагат да внедрите описаните от тях решения.

Базата знания е разделена на категории, за да се улесни намирането на отговор, но ако не го направите, винаги можете да го потърсите с помощта на лентата за търсене.

Заключителни мисли

BackupVault се нуждае от повече функции, което е очевидно. Нейният представител ни увери, че много функции ще бъдат налични в началото на следващата година. Постоянният недостатък обаче е цената. BackupVault е едно от най-скъпите решения, които сме тествали.

Конкретни случаи на използване може да ви помогнат да се възползвате максимално от BackupVault, но дори и тогава други решения, базирани на стойността, ви дават повече за по-малко. Ако това е, което искате, консултирайте се с нашите прегледи в бизнес облак за съхранение за алтернативни идеи.

Въпреки това BackupVault работи на различни платформи, може да архивира различни сървъри и има силна сигурност, способна техническа поддръжка и мощни функции. На всичкото отгоре тя включва резервни копия и възстановяване в куриера в месечната си цена.

Оправдават ли нагоре високите цени на BackupVault? Какво мислите за BackupVault? Уведомете ни в коментарите по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me